rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

  Az esküvõ megszervezése nagyrészt a menyasszonyra, Dobár Évára hárult, hiszen Dánielnek az olimpia miatt kevés ideje jutott a családjára és a nagy nap megszervezésére. A sportoló és kedvese igyekeztek mindent a legnagyobb titokban tartani, ám a közösségi oldal lebuktatta õket, ott ugyanis kiderült, hogy összeházasodtak.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elmarasztalták Törökországot egy erotikus regény betiltása miatt

  Törökország megsértette a szólásszabadságot és megakadályozta, hogy a közönség hozzáférjen az európai irodalmi örökség egyik mûvéhez, amikor betiltott egy klasszikus erotikus regényt - állapította meg keddi ítéletében az európai emberi jogi bíróság.

 • Rekordkísérlet miatt 135 ember ugrott le összekötözve egy hídról

  135 vállalkozó szellemû fiatal ugrott le egyszerre egy hídról Oroszországban, hogy megdöntsék a Guinness rekordot.

 • Megölte magát a tinédzser, csapata veresége miatt

  Nem tudta feldolgozni kedvencei bukását egy fiatal szurkoló Haitin és öngyilkosságot követett el. A 18 éves fiú a brazilokért szorított.

 • Kétmilliárd forint a kár a mátészalkai autótükörgyár tûzben!

  Kétmilliárd forint körülire becsülik a kárt a mátészalkai autótükörgyárban, ahol vasárnap pusztítottak a lángok egy 3.600 négyzetméter alapterületû csarnokban.

  Az elsõdleges adatok szerint a tûz kívülrõl terjedhetett az épületre, amit a szemtanúk vélekedése is erõsít.

 • Elbocsátották a professzort, mert a tévében szerepelt!

  Elbocsátotta a hollandiai Rotterdamban mûködõ Erasmus egyetem Tarik Ramadan muszlim professzort, mert az iráni állami televízióban szerepelt.

  Az intézmény azzal indokolta döntését, hogy a tudós közszereplésével támogatta a teheráni rezsimet.

 • Rénszarvasürülékbõl készítenek karácsonyfadíszt Amerikában

  Rénszarvasból készítenek karácsonyfadíszeket az Egyesült Államokban, de nem a húsából, sem a csontjából, agancsából, sem a bõrébõl.

  Ugyanakkor mégis rénszarvasból van az alapanyag, mármint abból származik/érkezik: az ürülékét hasznosítják. Elõbb megszárítják, aztán megtisztítják, kap egy kis felületkezelést, végül befestik.

 • Golflabda okozta egy amerikai férfi halálát

  Végzetes fejsérülést okozott egy golflabda az Egyesült Államokban, az áldozat kilenc nappal a baleset után belehalt sérüléseibe.

 • Lopással gyanusították meg Kate Hudsont

  Lopással vádolja egy kozmetikai termékeket gyártó cég Kate Hudsont.

  A cég a bíróságra azt állítja, hogy a színésznõ és fodrász üzlettársa lenyúlták az ötletüket, miszerint vulkáni hamuval teszik még jobbá hajápoló termékeiket.

  A cég állítja, hogy Hudson és Babaii azután dobták piacra saját, szintén ezzel az összetevõvel dicsekvõ produktumaikat, miután megmutatták nekik mintáikat.

 • Tele vannak vegyszerrel a tengeri emlõsök!

  A tengeri emlõsök, mint a delfinek és a bálnák reménytelenül kiszolgáltatottak a rovarölõszereknek és más mérgezõ anyagoknak - derül ki különbözõ tengeri emlõsök agyának vizsgálatából.

  A vizsgálat többek között a poliklórozott bifenilek (PCB-k), brómozott égésgátló szerek és rovarölõk - mint például a DDT - koncentrációját mérte.

 • Vilmos és Harry herceg a londoni Bond-bemutatón

  Vilmos és Harry herceg is részt vesz a legújabb James Bond-kaland díszbemutatóján, királyi rangot adva a londoni premiernek.

  A Quantum csendje címû 22. Bond-mozi producerei kedden jelentették be, hogy a brit uralkodóház két képviselõje is megjelenik a vörös szõnyegen.

 • Színészeket zavaró szokást vett fel Ben Affleck

  A színészbõl lett rendezõ a színészei számára rendkívül zavaró szokást vett fel, amit már meg is tiltottak neki.

 • Molylepke szorult egy kisfiú fülébe

  Fülbe repült molylepkével küzdöttek orvosok hosszasan az Egyesült Államokban, képtelenek voltak végezni vele.

 • Jay-Z 10 milió fonintos borravalót adott

  Jay-Z össszesen 47 millió forintos számlát pezsgõzött össze egy éjszakai klubban Miamiban.

 • Szigetet vett kedvesének a sztár

  George Clooney igazán gáláns módon fejezte ki a szerelmét. Nem mást, mint egy tündéri kis szigetet ajándékozott kedvesének, Elisabetta Canalisnak.

 • Nem tudta feldolgozni Alexander McQueen anyja halálát

  Amikor édesanyja megkérdezte Alexandertõl, hogy mitõl fél legjobban, azt felelte, hogy attól, hogy elõbb hal, meg mint szeretett anyja. Ez a félelem Alexander McQueen számára nem vált valóra, de egy másik rémálom azonban igen. Mély gyászában, 10 nappal anyja halála után, a divattervezõ is saját kezûleg vetett véget életének.

 • Csákánnyal esett neki a traffipaxnak

  Csákánnyal esett neki egy gyorshajtókat fotózó kamerának egy férfi az Egyesült Államokban, hogy megsemmisítse a bizonyítékot maga ellen.

  Nem volt szerencséje. A kamera egy felüljárón van, amely alatt éppen egy motoros rendõr várakozott, és meghallotta a veszett csákányozást az éji csendben. A 26 éves férfi ráadásul csak a kamera védõburkolatát tette tönkre, a kamerát és benne a felvételeket nem.

 • 247 km/órával az M6-oson

  Sebességrekordot döntött egy autó az M6-os autópálya Fejér megyei szakaszán: szombaton késõ délelõtt egy 247 kilométeres sebességgel száguldó kocsit mértek be a rendõrök a sebességellenõrzésnél.

 • Hatéves kisfiú cseréltette ki a helytelen közlekedési táblát

  Hatéves kisfiú pirított rá a St. Louis megyei útfelügyeletre, amely panaszára kicserélt egy helytelen közlekedési táblát.

 • Balhé Liptai közelgõ esküvõje körül

  Régóta köztudott, hogy Liptai Claudia és édesapja között nem éppen felhõtlen a viszony. Leginkább arra korlátozódik, hogy az idõs férfi néhány lap hasábjain elmondja, milyen rég nem látta leányát és unokáját.

 • Túltette magát a váláson Tom Cruise

  Minden jel arra mutat, hogy Tom Cruise végleg túltette magát Katie Holmestól történõ válásán, és mint ahogy ez általában lenni szokott, azonnal be is újított magának egy szõke bombázót.

 • Egyszerre lett apa egy izraeli ikerpár mindkét tagja

  Egy izraeli ikerpár gyermekkora óta szinte mindent együtt csinál, és most még gyermekük is egyszerre született: a feleségek néhány órás eltéréssel hozták világra a kis utódokat.

 • Hatkor érdemes kérni férfitól

  A férfiaktól este hat óra körül érdemes kérni valamit, mert olyankor a legengedékenyebbek - derítette ki egy brit felmérés.

 • Félévente tölti az ajkát Zimány Linda

  Egy televíziós interjú közben bukott le a csinos modell - A szõkeség felsõ ajka nem mozgott annyit, mint ami a normális lenne. Zimány Linda beismerte, hogy félévente feltölteti az ajkát.

 • Angelina Jolie partnert keres?

  Vajon léteznek tökéletes álompárok? Akik a világ ellen dacolva is kitartanak egymás mellett? És vajon ebbe a kategóriába tartozik Jolie és Pitt? Vagy a többi hollywoodi szerelem?

 • Véget ért egy újabb sztárszerelem! Csányi Sándor és Erdélyi Tímea szakítottak!

  Véget ért egy újabb sztárszerelem. A filmszakmában nyílt titokként kezelik, hogy szakított egymással legfoglalkoztatottabb férfi színészünk, Csányi Sándor és a Barátok közt egykori Tildája, Erdélyi Tímea.

  A két színész románca két évvel ezelõtt kezdõdött a Szabadság, Szerelem címû film forgatásán.

  A szívtipróként számon tartott Csányi mindenkit meglepett, amikor az ezt követõ rendezvényeken kéz a kézben mutatkozott a fiatal kolleginájával.

 • Elvis Presley lánya ikreket vár

  Elvis Presley lánya ikreket vár, jelentette be Lisa Marie Presley szóvivõje kedden.

  A 40 éves Presley még márciusban erõsítette meg, hogy terhes, miután egyre nagyobb hasáról lesifotósok felvételeket jelentettek meg, az azonban csak most derült ki, hogy ikreket vár.

  Lisa Marie Presley 2006-ban Japánban ment hozzá férjéhez, a zenész-producer Michael Lockwood-hoz.

 • Nem lopták el a homokot Sziktivkar strandjáról

  Sziktivkar strandjáról nem lopták el a homokot - állapította meg egy hivatalos vizsgálóbizottság.

  Eredetileg az Oroszországhoz tartozó Komiföld székhelyének polgármestere kongatta meg a vészharangot június 9-én. A melegebb idõ beálltával fürdõzni akarók ugyanis konstatálták, hogy a szép, homokos strand helyett afféle magaspart fogadja õket, s rögtön arra gondoltak, hogy ellopták a fövenyt.

 • Drogelvonóra vonult el Zac Efron

  Drogelvonóra vonult el Zac EfronZac Efron néhány hónapja elvonóra vonult, a korábbi hírekkel ellentétben nem alkoholproblémái miatt, hanem azért, mert kokainfüggő. A problémák akkor kezdődtek el a színésznél, amikor Efron idén tavasszal Seth Rogennel közösen forgatta a Neighbors című vígjátékot. Állítólag nem jelent meg több forgatási napon sem, a forgatás után titokban elvonóra is ment. Próbálták titokban tartani a dolgot, hát eddig sikerült. A rajongóit állítólag sokkolta a hír, mert Efron kifejezetten visszahúzódó, a vad bulikat kerülő sztárnak mutatta eddig magát.

 • 156 kg az idei Miss Dundi Italia

  Forcoli - Megválasztották az idei Miss Dundi Itáliát: a 41 éves argentai Susanna Finetti 156 kg-ot nyom. A legszebb molett olasz nõ szociális elõadóként dolgozik, két gyermeke van.

 • 25 millió forint értékû heroinra bukkantak Tompánál!

  Négy és fél kilogrammnyi heroinra bukkant a vámosok kábítószer-keresõ kutyája a tompai határátkelõhelyen egy férfi autójában hétvégén.

  Az átkelõnél egy szerb állampolgárságú férfi az általa vezetett osztrák rendszámú autóval próbált bejönni az országba, de a pénzügyõrök kockázatelemzés alapján úgy döntöttek, kábítószer-keresõ kutya közremûködésével tételes vámvizsgálatot tartanak.