rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

  Az esküvõ megszervezése nagyrészt a menyasszonyra, Dobár Évára hárult, hiszen Dánielnek az olimpia miatt kevés ideje jutott a családjára és a nagy nap megszervezésére. A sportoló és kedvese igyekeztek mindent a legnagyobb titokban tartani, ám a közösségi oldal lebuktatta õket, ott ugyanis kiderült, hogy összeházasodtak.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nem javul Törõcsik Mari állapota

  Szombat este még mindig gépek tartották életben Törõcsik Marit. A 73 éves színésznõt szerda óta a Kútvölgyi Kórház intenzív osztályán kezelik.

  A Nemzet Színésze címmel kitüntetett mûvésznõ egy tüdõvizsgálat során lett rosszul, aminek következtében életmentõ beavatkozásra volt szükség, azóta is a gépek tartják életben.

  – Még mindig folyik a kezelése a betegnek, de ennél többet a család kérésére sajnos nem mondhatok – mondta dr.Iványi Zsolt, Törõcsik Mari orvosa.

 • A Mikulás fogta el a pénzhamisítót

  Milwaukee külvárosában lefülelték a hamis százasokat terjesztõ bandát – a rendõrség megköszönte a Mikulásnak a segítséget.

 • Egyetemi tananyag lett Miley Cyrus

  Egyetemi tananyag lett Miley CyrusA mostanában merész ruháiról, őrült viselkedéséről és szinte már ikonikus nyelvnyújtogatásáról elhíresült énekesnő már nyári kurzusként is felvehető az egyik amerikai egyetemen. Az egyetem gondolt egy nagyot és a tananyagába illesztette fakultatív tantárgyként Miley Cyrust. A hivatalosan Miley Cyrus: Faj, Osztály, Nem, Média névre keresztelt képzést egyébként Carolyn Chernoff szociológus-professzor tartja a New York közeli egyetemen, ahol egyébként elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha ilyen és hasonló kurzusokon szeretnénk részt venni.

 • Meztelenül járkál otthon a gyönyörû modell

  Heidi Klum szerint a legjobb pihenés a meztelenkedés. Szeret otthon ruha nélkül járkálni, sõt még azt sem szégyelli, ha a szülei elõtt teszi ezt.

 • Nem mindenkinek tetszik Szabó Dávid új énje

  Szabó Dávid amióta feltűnt az X-faktorban azon fáradozik, hogy befusson teljesen. A fiúnak nem voltak elegendőek az opera darabok és a színházi játék, ő inkább a popiparban szeretne bizonyítani. Dávid így létrehozta a Dave Mess karaktert, amivel kicsit túllőtt a célon sokak szerint.

 • Kicsapongó élete vethet véget Jeremy Irons házasságának

  Az Oscar- és Golden Globe-díjas angol színész Jeremy Irons házassága feleségével, Sinead Cusackkal 34 év után nagyon úgy fest, hogy zátonyra futott. Neje már nem tudja tovább elviselni Jeremy folyamatos félrelépéseit.

 • Nem csatlakozik Victoria Beckham az újra összeálló Spice Girls együtteshez

  Victoria Beckham képviselõje rövid úton lelõtte azokat a híreszteléseket, melyek szerint az énekesnõbõl divattervezõvé lett sztár is csatlakozik az újra összeálló Spice Girls együtteshez, annak ausztráliai turnéjára.

 • Patrick Swayze legyõzte az egyik legsúlyosabb rákbetegséget

  A Dirty Dancing sztárja visszanyerte egészségét a hónapokig tartó kezelés után, annak ellenére, hogy év elején azt mondták az orvosok: már csak néhány hete van hátra.

  Mosolygott és feltartott hüvelykujjával jelezte Patrick Swayze, hogy jól van. Az 55 éves színész erõsebbnek nézett ki, mint valaha, amikor megérkezett a Los Angeles-i repülõtérre, hétfõn.

  Amikor a fotósok a hogyléte felõl kérdezték, a feldobott hangulatban lévõ Swayze azt válaszolta, hogy csoda történt vele.

 • Hatalmával visszaélve szexelt Dominique Strauss-Khan

  Hatalmi visszaélés gyanúja miatt vizsgálat indult az IMF vezetõje ellen

  Washington - Vizsgálat indult Dominique Strauss-Khan, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezetõje ellen, aki a gyanú szerint hatalmával visszaélve szexuális kapcsolatba bonyolódott egy magyar származású munkatársával - írta szombati számában a The Wall Street Journal.

  Az amerikai gazdasági napilap szerint az IMF vezérigazgatója a szervezet afrikai részlegének egykori magas beosztású tisztviselõjével kezdett viszonyt.

 • Csitriként viselkedett Cindy Crawford

  Tizenöt évet húzott le együtt Cindy Crawford és Rande Gerber. Azt szokták mondani, hogy a legszebb nõt is unja valaki. A férj többször megcsalta nejét, ám õ eddig mindig megbocsátott. A hírek szerint most azonban válnak.

 • Több ezren jelentkeztek az idei X-Faktorba

  Tavaly hétrõl-hétre óriási tömegeket ültetett le a képernyõk elé az X-Faktor. A gyõztes, Vastag Csaba, Takács Nikolas, Király L. Norbert, Janicsák Veca, Wolf Kati és a többiek azóta is a hazai zenei világ keresett tagjai.

 • Önvédelmi bottanfolyam idõseknek

  Önvédelmi járóbottanfolyamot tart idõseknek egy brit nyugdíjas. A 61 éves nagypapa, Kevin Garwood háromszoros feketeöves dzsúdós. Maga fejlesztette ki botharcmûvészetét egyebek közt kardvívási, szuronydöfési technikákat tanulmányozva és beleépítve.

 • Csapolt bor: ahol borozzák a vizet

  Róma - "Megborult" a víz egy olasz kisvárosban: a csapból nem víz folyt, hanem habzó bor.

  "Csoda!" - kiáltozták elragadtatottan a háziasszonyok, miután egyikük éppen felmosáshoz töltötte tele vödrét konyhájában, ám gyanús lett neki a csapvíz borillata. Erkélyi kiáltozása nyomán hamarosan gyorshírben terjedt a csoda, és mindenki palackokat töltögetett - a felmosás meg várhatott.

 • Ámor Szexakadémia nyílt Berlinben!

  Új interaktív kiállítás nyílt „Ámor Szexakadémia” címmel Berlinben, amelynek látogatói tanácsokat kapnak szexuális életük jobbá tételéhez.

  A „Végül – egy kiállítás azok számára, akiknek mindent meg kell érinteniük” mottójú bemutatón ötven interaktív vitrin, tárgy és filmrészlet vezeti végig a látogatókat a férfi és a nõi test intim területein, s ad megszívlelendõ tanácsokat a sztriptíztõl, a tökéletes orgazmus eléréséig.

 • Inkább egy Szorcsik Viki, mint egy Sarka Kata és párja - mondta Terry Black

  Terry Black, aki a múlt héten Szorcsik Vikibe kötött bele a Hal a tortánban, most a Hajdú-Sarka házaspárt vette össztûz alá. Százszor inkább egy Szorcsik Viki, mint egy Sarka Kata és párja, Hajdú Pötyi - összegezte véleményét Terry Black az ismert házaspárról.

  A transzvesztita elõadómûvész szerint számukra minden a szereplésrõl szól. Katát nem érti, amiért veszélyeztetett terhesként is részt vett egy fõzõmûsorban, Hajdú pedig szerinte szükségtelenül bukkant fel minden alkalommal neje mellett a vacsorák végén.

 • Vezetõváltás a TV2-nél

  Új programigazgatót nevezett ki a TV2 Gyöngyössy Bence személyében. A szakember a jövõben a csatorna gyártott mûsoraiért, a vásárolt sorozatokért és filmekért, a mûsorstruktúra kialakításáért és a program-kutatásért felel. Elõdje, Poich Lóránd február 1-tõl tanácsadóként folytatja munkáját a csatornánál.

 • Meghalt a legendás western utolsó sztárja

  Elhunyt Pernell Roberts, a hatvanas évek nagysikerû Bonanza tévés westernsorozatának utolsó sztárja. A legendás sorozat révén világszerte ismertté vált színészt 81 éves korában érte a halál vasárnap malibui otthonában - tájékoztatta a Los Angeles Timest felesége, Eleanor Criswell. Az 1959-tõl 1974-ig futó westernszéria utolsó életben lévõ sztárja rákbetegségben szenvedett.

 • Kirstie Alley dagadt disznová hízott!

  Kirstie Alley kétség nélkül Hollywood koronázatlan jojókirálynõje: hol ledob, hol felszed 10-20 kilót.

  2007-ben egy világot kápráztatott el bombaformájával, most azonban ismét a bulvárlapok céltáblájává vált azóta jócskán kiterebélyesedett teste miatt.

  Ezúttal egy, a napokban nyilvánosságra hozott fotósorozat robbantotta a bombát, amelyen a Nicsak, ki beszél?! sztárja igencsak slamposan, jó 20-30 kiló plusszal és szembetûnõen rossz kedvében látható.

 • Narkóárus néniket csípett fülön a rendõrség

  Narkóárus néniket csípett fülön a rendõrség az Egyesült Államokban, az idõs hölgyek heroint kínáltak. A 70 és 65 éves hölgyek testvérek, ellátójuk, avagy beszállítójuk egy 28 éves férfi volt.

  A nénik otthonaik közelében, az utcán árulták szorgosan heroinjukat, hetente 10 ezer dolláros - 2,2 millió forintos - forgalmat produkáltak, fél éven keresztül. Kedves megjelenésük alapján senki sem gondolta volna, hogy drogdílerek

 • A brit közkórházakban gyakori látogató a patkány és a bolha

  London - A brit egészségügyi intézmények többsége hagy kívánnivalót maga után higiéniai téren: sûrûn tévednek be patkányok, bolhák, poloskák, legyek és svábbogarak egy, a konzervatívok által kezdeményezett vizsgálat szerint.

  A Nemzeti Közegészségügyi Szolgálat (NAH) kezelésébe tartozó kórházak 70 százalékát szólították fel a hatóságok fertõtlenítésre legalább ötven alkalommal 2006 januárja és 2008 márciusa között.

 • Buszon felejtett idõs ember

  Catania - Egy kilencvenes éveiben járó idõs urat a buszon felejtettek hozzátartozói a dél-olaszországi Catania közelében.

  A férfi egyedül ment rokonlátogatóba, akik ugyan várták õt a buszmegállóban, de miután a csomagjait az autójukba rakták, az idõs ember nélkül távoztak.

 • Pajzánkodó a rocksztár az interneten!

  Újabb áldozata lett a gátlás nélküli hackereknek, így a Paramore énekesnõje, Hayley Williams nemcsak a barátjának mutogatta pucér kebleit, hanem az egész világnak.

 • Tagadja a pletykákat Russel Crow, miszerint Samantha Barks az új barátnõje

  Az új-zélandi színész és kolléganõje tagadják azokat a pletykákat, melyek szerint szakmai kapcsolatnál több is lenne közöttük.

 • Hopsz! Kibuggyant Eva Mendes mellbimbója - fotóval

  Eva Mendes amerikai színésznõt egy díjátadón kapták lencsevégre. Hamar kiderült, hogy a blúz alatt nem viselt melltartót.

  Eva Mendes amerikai színésznõ, aki óriásplakátokon, fehérnemûben feszítve reklámozza az egyik divatházat, egy díjátadón vett részt New Yorkban. A gyönyörû híresség azonban köldökig kigombolt blúza alá elfelejtett melltartót venni, ezért túl sokat mutatott meg magából...

 • Tévedésbõl lett milliomos az angol tini

  Egy angol középiskolás bankszámláját ellenõrizve felfedezte, hogy multimilliomos lett: az automatánál lekért egyenlege kétmillió font (591 millió forint) volt.

  Az ifjú azonnal le is vett 300 fontot (88 ezer forint) a számláról, hogy új ruhákat és egy iPod-lejátszót vásároljon magának.

  Édesanyja azonban a bankba sietett, ahol kiderült, hogy nem milliomos, hanem adós a fiatalember, mivel a pénzkivéttel számlája mínuszba került.

 • Átadták a kambodzsai fõváros elsõ felüljáróját

  Átadták a forgalomnak a kambodzsai fõváros, Phnom Penh elsõ közúti felüljáróját.

 • Pomponanya: lányának adta ki magát, hogy pomponlánykodhasson

  Green Bay - A saját lányának adta ki magát egy anya az Egyesült Államokban, hogy pomponlánykodhasson, azaz csapatbuzdító táncoslány lehessen.

  A nõ 33 éves, lánya 15. Bár kissé túlkorosnak tûnt, mégis felvették lánya papírjaival az "új" iskolába Wisconsinban. Lánya egyébként Nevada államban él anyai nagyanyjával.

 • Sms rekord Németországban!

  Minden korábbinál több rövid szöveges üzenetet küldtek tavaly Németországban. A mobilszolgáltatók összesen 29,1 milliárd, vagyis másodpercenként 923 SMS-t továbbítottak 2008-ban.

  A forgalom tavaly 15 százalékkal felülmúlta az egy évvel korábbi rekordot, az 1999-es 3,6 milliárdhoz képest pedig csaknem a tízszeresére növekedett.

 • Újra apai örömök elé néz Hujber Feri

  Újra apai örömök elé néz Hujber FeriMásodik kisbabáját várja Hujber Feri felesége! A korábban sok vihart megélt házaspár a sors ajándékának tartja, hogy a pici baba elsőre összejött. Cynthia a harmadik hónapban van. A színész felesége, Cynthia már a szíve alatt hordja a kis jövevényt, most a harmadik hónapon van túl. Szerencsés, mert filigrán alakján egyelőre nem látszik, hogy áldott állapotban van. A házaspár kisfia már tud a hugica vagy öcsike érkezéséről, ahogy a boldog nagyszülők is. Noel izgatottan várja kis testvérét, esténként az édesanyja pocakját simogatja.

 • 58,2 millió eurót nyert egy spanyol az európai lottón

  Bécs - Majdnem 14 milliárd forintnak megfelelõ 58,2 millió eurót nyert egy spanyol a Euro Millions nevû lottójátékon, amelyet kilenc nyugat-európai országban lehet játszani.

  A szerencsés nyertes egyedüliként találta el az öt helyes számot az 50-bõl, illetve a két jó "csillagot" a kilenctagú "csillagképbõl". A 3 darab 5+1-es találatért egyenként 1,151 millió euró jár, a 10 darab ötösért pedig egyenként 98 ezer eurót fizetnek.