rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

  Az esküvõ megszervezése nagyrészt a menyasszonyra, Dobár Évára hárult, hiszen Dánielnek az olimpia miatt kevés ideje jutott a családjára és a nagy nap megszervezésére. A sportoló és kedvese igyekeztek mindent a legnagyobb titokban tartani, ám a közösségi oldal lebuktatta õket, ott ugyanis kiderült, hogy összeházasodtak.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Barlangban volt az esküvõ

  Egy angol pár barlangban kötött házasságot, és a lagzi is a barlangban volt, így az sem számított, hogy odakint ítéletidõ tombolt.

  A frigyre Anglia egyik legõsibb barlangrendszerében került sor, ahol 450 ezer éves, azaz a pattintott kõkorszakbõl származó baltafejet is találtak. Az ara egy 49 éves marketingmenedzser, a férj pedig 38 éves hálózattervezõ.

 • Szerbia legolcsóbb étterme a parlamentben található

  Belgrád - A szerb parlamenti képviselõk szeretnek jót és takarékosan enni, ezért az ország legolcsóbb étterme a törvényhozás épületében található.

  Miközben az ország a 60 százalékos gázáremeléstõl, az idén talán 10 százalékot is meghaladó, vágtató inflációtól hangos, a belgrádi parlamentben mintha megállt volna, vagy visszafelé folyna az idõ. A havonta átlagosan 115 ezer dinárt (mintegy 350 ezer forintot, a szerbiai átlagbér csaknem háromszorosát) hazavivõ képviselõk ugyanis egyre csökkenõ árak mellett csillapíthatják éhségüket.

 • Sophia Loren megkapja a mûvészet Nobel-díját

  Sophia Loren világhírû olasz színésznõ, valamint más olasz, német és japán alkotók részesülnek idén a Praemium Imperiale japán mûvészeti díjban, amelyet a "mûvészet Nobel-díjaként" emlegetnek.

 • Katy Perry melle nem kell a gyermekmûsorba

  A tervek szerint Katy Perry a szilveszteri Szezám utcában lett volna kulcsszereplõ, ám a szülõk szerint túl szexi az énekesnõ egy délelõtti gyerekprogramhoz, ezért a mûsor mégsem kerül képernyõre.

 • Lance Armstrong egy rákkutató központ névadója lett

  Egy adelaide-i rákkutató központ névadója lett Lance Armstrong amerikai kerekessztár, aki három és fél éves kihagyás után szállt ismét nyeregbe a jelenleg zajló ausztrál körversenyen.

  A Flinders Gyógyászati Központ 2011-ben nyitja meg a hétszeres Tour de France-gyõztes legenda Livestrong alapítványáról elnevezett laboratóriumát, ahol mintegy száz, hagyományos és holisztikus módszereket használó kutató is dolgozik majd.

 • Etyek: vége

  ETYEK – Nagyon úgy fest, a korábban grandiózus tervekkel beharangozott etyeki filmstúdió, az „Etyekwood” nem lesz más, mint hiú ábránd. Ugyan kísérleti jelleggel forgattak már ott amerikai filmet, a Hellboy 2-t, ám a hírek szerint már be sem fejezik az építkezést, mivel az állam nem tudja garantálni a filmkészítõk 20 százalékos adókedvezményét. Információink szerint a hollywoodi producer Andy Vajna (63) már ki is szállt az üzletbõl, s a kivitelezõ Demján Sándor (64) egyre pesszimistább a jövõt illetõen.

 • Családi ház 1 dollárért

  Detroit - Egyetlen dollárért - 160 forintért - kínáltak megvételre egy családi házat az Egyesült Államokban, de még ilyen olcsón is csak a 19. napon akadt rá vevõ.

  A házat két éve még 65 ezer dollárért - bõ 10 millió forintért - vette korábbi tulajdonosa. Az épület Detroitban van, és 1 dolláros vételára jól mutatja, hogy szinte "agyonnyomottak" az ingatlanárak az Egyesült Államok egyik legszegényebb nagyvárosában.

 • Porszívóval pásztorórázott autómosóban egy férfi

  Thomas Township (Michigan állam) - Porszívóval "szeretkezett" egy autómosóban egy férfi az Egyesült Államokban, mígnem a rendõrség szextetten érte.

  A sajátos "szerelemnek" akadtak szemtanúi, és egyikük telefonált a rendõrségnek a Michigan állambeli Saginaw megyében.

 • Szakított az Összeesküvõk szerelmespárja

  Bár már az esküvõt tervezték, a minap szakított az ÖsszeEsküvõk ezüst érmes párja, Niko és Ricsi.

 • "Mikroblogger" letta kínai államfõ

  Hu Csin-tao (Hu Jintao) kínai elnök is beállt az interneten kommunikáló államférfiak sorába, és "mikrobloggerként" máris 14 ezer követõt számlál a Zsenmin vejpo (Renmin weibo) hivatalos közösségi oldalon.

 • Ma feküdt be a szülészetre Gwen Stefani

  Az énekesnõ az In Touch Weekly értesülései szerint ma, csütörtökön, helyi idõ szerint 10 órakor fekszik be a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházba, hogy császármetszéssel világra hozza második gyerekét.

  Stefani egyébként elõzõleg is itt szült, Kingston nevû kisfia azóta két éves, és állítólag õ adhat majd nevet újszülött kistestvérének. "Gwen nagyon várja már a babát, mert nagyon sokat hízott a terhessége alatt. Alig várja, hogy már találkozzon végre az új gyerekével, és visszakaphassa a testét" - nyilatkozta egy ismerõse a lapnak.

 • Nem fél az emberbõl lett kísérleti nyúl

  Gyógyszercégeknek ajánlotta fel testét egy olasz munkanélküli. Évente 15-20 napot dolgozik, és a kísérletek jelentõségétõl függõen napi 250-600 eurót keres.

 • John Lennon véres ruháit is kiállítják!

  Azt a barna papírzsákot is kiállítják a John Lennon New York-i éveit bemutató kiállításon, amelyben 1980 decemberében özvegye, Yoko Ono a kórházban visszakapta meggyilkolt férje véres ruháit.

  A japán mûvésznõ a kedden nyíló kiállítás elõtti beharangozó sajtókonferencián elmondta, hogy nehéz döntést hozott és várhatóan sokan bírálni is fogják ezért, de úgy gondolja: fontos, hogy az emberek ráébredjenek a fegyveres erõszak szörnyûségeire.

 • A legpörgősebb vízparti buli: Balaton Sound 2015

  A legpörgősebb vízparti buli: Balaton Sound 2015Nem kérdés, a MasterCard Balaton Sound a legizgalmasabb nyári bulisorozatnak ígérkezik idén is. A recept egyszerű: vízpart, napsütés, holdvilágos éjszakák, koncertek, partyk, számos hazai- és idén minden eddiginél több világsztár. A legújabb nevek közt bejelentettek egy impozáns hiphop/r’n’b sort és végre megérkeztek a Terasz house/techhouse húzónevei is. A most napvilágot látott fellépők közül többen is a Sound “nulladik napját” erősítik, amire már nagyon fogynak a jegyek.

 • Legalább húsz hektárnyi búzatábla gyulladt ki hétfõ délután Veszprém határában

  Legalább húsz hektárnyi búzatábla gyulladt ki hétfõ délután Veszprém határában, az úgynevezett látóhegyi területen, a lángokat nyolc autós fecskendõvel mintegy harminc tûzoltó igyekszik megfékezni.

  Személyi sérülés nem történt, ám az erõs szél miatt a tûz már átterjedt a közeli fenyves erdõre is.

 • Snoop Dog két évig nem léphet Norvégia területére

  Snoop Dogg amerikai rapper két évig nem léphet Norvégia területére.

 • Kínos elszólás: infláció helyett fellációt emlegetett a politikus

  Egy interjúrészlet gondoskodik a derültségrõl Franciaországban: infláció helyett fellációt, vagyis az orális szexet említette mondatában Rachida Dati volt igazságügy-miniszter, jelenleg európai parlamenti képviselõ.

 • Hallal ütközött egy nõ az Egyesült Államokban!

  Hallal karambolozott autójával egy nõ az Egyesült Államokban, a hal betörte a kocsi szélvédõjét.

  Az állat az Eire-tóban élt, aztán vadászzsákmányként elejtette egy halászsas, majd ráejtette, 12 méter magasból egyenesen a nõ autójának elsõ ablakára.

 • Észak-Korea lopott dél-koreai szerelmes dallal méltatja vezérét

  Észak-Korea dél-koreai dallal dicsõíti vezérét, Kim Dzsongot Ilt. A dalt nem északi rendelésre írták Dél-Koreában, Észak-Korea egyszerûen ellopta, és az eredetileg szerelmes dal szövegét átírta. Videót is forgattak belõle, amelyen egy éttermi pincérnõ fakad - a - dalra a vezért éltetõn.

 • Ellopták Adrian Smith (Iron Maiden) gitárját

  Athén - Ellopták az Iron Maiden heavy metal együttes gitárosának, Adrian Smithnek a hangszerét a banda szombati athéni koncertje után: a legendás brit csapat honlapján arra szólította fel rajongóit, hogy vegyenek részt a gitár fellelésére indított nyomozásban.

  "A Maiden minden hívét felszólítjuk, hogy keresse ezt a gitárt, amelyen a tolvaj nagyon nehezen adhat csak túl, mivel a világon egyedülálló hangszerrõl van szó" - olvasható a honlapon.

 • Batman-õrület tombol Amerikában!

  Batman-õrület tombol Amerikában! A denevérember történetének legújabb folytatása egyetlen este alatt 66,8 millió dollárt - 10 milliárd 86 millió forintot - hozott, megdöntve ezzel minden korábbi rekordot.

  Minden idõk legnagyobb bevételét hozta egyetlen estén a Batman régóta várt folytatása, A sötét lovag. A 4366 vetítõterembe bezsúfolódott nézõk összesen 66,8 millió dollárt hoztak a gyártó és forgalmazó Warner Bros. cégnek, átvéve ezzel a rekordlista vezetõ helyét a Pókember harmadik részétõl.

 • Megdobogtatja a nõi szíveket a piros szín

  Jobban tetszik a nõknek a piros színt viselõ férfi - állapították meg német kutatók.

 • Újabb tetoválásra tett szert Adele

  Újabb tetoválásra tett szert AdeleA sokáig titokzatos betű mellé most egy újabb felirat került Adele testére. A bulvársajtó sokáig találgatta, a brit popcsillag Adele jobb füle mögé tetovált A betű értelmét. Az sejthető volt, hogy valószínűleg kisfia nevének kezdőbetűje lehet, de mivel az énekesnő sokáig nem hozta nyilvánosságra gyermeke nevét - ezt is csak találgatták. Nem sokkal később persze kiderült: A egyenlő Angelóval. Most azonban újabb, bár jobban értelmezhető felirat került Adele bőrére, természetesen ez is tetoválással. A \"Paradise\" felirat került fel a bal kézfeje külső élére.

 • Elhunyt a Lynyrd Skynyrd rockbanda nevét ihletõ tanár

  Elhunyt Leonard Skinner középiskolai tornatanár, aki a rock and roll történelemkönyvében lett lábjegyzet azzal, hogy tanítványai az õ nevét kölcsönözték rockbandájuknak, amelynek neve Lynyrd Skynyrd lett.

 • Daniel Craig a könnyeivel küszködött Adele miatt

  Könnyeivel küszködött Daniel Craig, amikor elõször hallotta az új Bond-film, a Skyfall betétdalát Adele-tõl.

 • A kamerák elõtt szívják le Kerry Katona zsírját

  A csõdbe ment Kerry Katona továbbra is ragaszkodik a 15 ezer fontos plasztikai mûtétekhez, írja a digitalspy.

  Az angol énekesnõ átalakulásáról valóságshow is készül majd, a mellkisebbítõ mûtétet, a zsírleszívást és a lézeres kezeléseket így a nézõk is figyelemmel kísérhetik, csakúgy mint Brigitte Nielsen átalakulását. “Egy tévéstáb követi majd.

  De Kerry már régóta készül a plasztikai mûtétekre, a tévétõl függetlenül” – mondta egy ismerõs a Daily Starnak.

 • Inkább egy Szorcsik Viki, mint egy Sarka Kata és párja - mondta Terry Black

  Terry Black, aki a múlt héten Szorcsik Vikibe kötött bele a Hal a tortánban, most a Hajdú-Sarka házaspárt vette össztûz alá. Százszor inkább egy Szorcsik Viki, mint egy Sarka Kata és párja, Hajdú Pötyi - összegezte véleményét Terry Black az ismert házaspárról.

  A transzvesztita elõadómûvész szerint számukra minden a szereplésrõl szól. Katát nem érti, amiért veszélyeztetett terhesként is részt vett egy fõzõmûsorban, Hajdú pedig szerinte szükségtelenül bukkant fel minden alkalommal neje mellett a vacsorák végén.

 • Tragédia! Szakadékba zuhant egy busz - 22 halott

  Huszonkét ember meghalt, harmincöt pedig megsebesült Észak-Indiában, mert szakadékba zuhant az autóbuszuk - jelentette pénteken egy helyi újság.

 • Kotrógépet lopott egy Mikulás Lengyelországban

  Az Anova hírügynökség értesülései szerint december 9-én egy Mikulásnak öltözött férfi egy 4, 5 ezer dollár értékû kotrógépet lopott el egy építkezési vállalkozó udvaráról.

  A tolvaj késõbb maga hívta fel telefonon a jármû tulajdonosát, a Mikulásként mutatkozott be, és játékokat valamint édességet követelt váltságdíjként. Azt állította, hogy a város árvaházának kis lakóit szeretné megajándékozni.

 • Több tucatnyi elefánt tombolt egy indonéz faluban

  Többtucatnyi elefánt gázolt végig az indonéziai Riau tartomány egyik településén, ahol halálra rémítették a helyi lakosokat és óriási károkat okoztak a házakban és a terményben. "Mintegy hetven elefánt több mint 23 házat rombolt le Lubuk Kandis nevû falucskában" - közölte Iwin Karsiawan, Riau tartomány természetvédelmi szervezetének illetékese.