rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

  Az esküvõ megszervezése nagyrészt a menyasszonyra, Dobár Évára hárult, hiszen Dánielnek az olimpia miatt kevés ideje jutott a családjára és a nagy nap megszervezésére. A sportoló és kedvese igyekeztek mindent a legnagyobb titokban tartani, ám a közösségi oldal lebuktatta õket, ott ugyanis kiderült, hogy összeházasodtak.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • "Családbarát" filmeket részesítenének elõnyben Floridában

  Háttérbe szorítanák a homoszexuális karaktereket felvonultató filmeket, tévésorozatokat, és inkább a "családbarát" alkotásokat támogatnák a floridai törvényhozók.

 • A meleg és biszexuális fiatalokat ugyanolyan kihágásért gyakrabban büntetik meg

  A különféle kihágást elkövetõ tizenévesek közül nagyobb valószínûséggel büntetik meg azokat, akikrõl úgy tudják, hogy homoszexuális vonzódásuk vagy kapcsolatuk lehet - állapították meg amerikai kutatók.

 • A U2 elindult világkörüli turnéjára!

  Megkezdte világkörüli turnéját a U2: az ír banda 90 ezer ember elõtt lépett fel kedd este Barcelonában.

  Bono és társai több mint két órán át zenéltek a Nou Camp stadionban.

 • Eljegyezte barátnõjét Albert monacói herceg

  II. Albert monacói herceg eljegyezte barátnõjét, Charlene Wittstockot - adta hírül közleményben a hercegi palota.

 • Pokolgépet robbantottak Athénban!

  Házi készítésû pokolgépet robbantottak fel ismeretlen tettesek szerdán kora reggel Athénban és Szalonikiben.

  Mindkét detonáció anyagi kárt okozott, a fõvárosban történt terrortámadásban pedig egy nõ könnyebben megsebesült - közölte a rendõrség. Athénban a pokolgépet a tõzsde épülete elõtt helyezték el egy gépkocsiban.

 • Huszonhét év alatt ért célba a csomag

  Huszonhét évbe telt, hogy eljusson a címzetthez egy csomag Nagy-Britanniában - alig 10 kilométerre a feladás helyétõl.

 • Kiemelnek egy mûkincsekkel megrakott hajót

  Moszkva - Hamarosan kiemelnek egy 1771-ben elsüllyedt hajót, amely az orosz cári gyûjtemény számára vásárolt mûkincseket szállított, s remélik, hogy számos neves XVI-XVII. századi németalföldi festõ képeit viszonylagos épségben találják meg.

  Artyom Taraszov, a Nemzeti Kulturális-történelmi Értékek Megmentése elnevezésû alapítvány elnöke a tervet sajtóértekezleten tette közzé azzal, hogy várhatóan 2010-ben látnak hozzá a munkához.

 • 22 ember kivégzését tervezte a budapesti egyetemista

  Huszonkét embert akart megölni egy budapesti egyetemista; a a rendõrség elfogta a fiatalembert, aki részletes beismerõ vallomást tett - jelentette be a BRFK bûnügyi igazgatója Budapesten.

 • Renée Zellwegernél jóindulatú daganatot diagnosztizáltak

  Nagyon megijedt Renée Zellweger, amikor két csomót is kitapintott a mellén. Aggodalmát súlyosbította, hogy nagymamája mellrákban halt meg 1996-ban.

  A színésznõ a riadalom után rögtön orvoshoz fordult. "Legyünk túl rajta, menjünk be, szúrjanak meg vagy amit kell, aztán szedjék ki" - mondta felindultságáról az újságnak Renée.

  A vizsgálatok után jó pár nehéz napot élt át a sztár, amikor végre megcsörrent a telefon.

 • Feljelentette kutyáját egy betörõ!

  A tetthelyen felejtette kutyáját egy betörõ Nagy-Britanniában.

  Az illetõ egy iskolába hatolt be, Gateshead városában, ám nem volt ideje elemelni semmit, mert megszólalt a riasztó, és egy közeli lakos pedig már elõtte telefonált a rendõröknek, mert jókora döngést hallott.

 • Perrel fenyeget a francia elnök a Sarkozy-vudubabák miatt

  Párizs - Ügyvédje útján perrel fenyegette meg Nicolas Sarkozy francia elnök azt a francia kiadót, amely õt ábrázoló vudubabát hozott forgalomba egy "használati utasításul" szolgáló kézikönyvvel együtt.

  Az eddig húszezer példányban kibocsátott Sarkozy-baba testrészeire az államfõ elhíresült idézeteit nyomtatták, s arra biztatták a vásárlókat, hogy szurkáljanak tût az olyan mondatokba, mint a "Tûnj el te szánalmas seggfej", amely tavaly szaladt ki a száján, mikor valaki nem akart kezet fogni vele.

 • Észak-koreai éhségkésleltetõ tészta

  Phnompen - Éhségkésleltetõbb tésztafajtát fejlesztettek ki Észak-Koreában - adta hírül egy japán lap, amely rokonszenvez a koreai kommunista rendszerrel.

 • Golden Globe jelölést kapott Jennifer Lawrence

  Az éhezõk viadala színésznõje meglepetten reagált Golden Globe jelölésére, mert nem is tudta, hogy most hozzák nyilvánosságra.

 • Tabáni kitálal! Miért nincs nõje?

  Sokáig elfogadta a sorsát, azt, hogy nem lesz elismert mûvész. Már majdnem beletörõdött, amikor megtörtént a csoda, amiben már nem is hitt Tabáni István. A nagy szerelem azonban még várat magára. Vajon milyen az a nõ, aki meg tudná hódítani a tehetségkutató verseny gyõztesének a szívét?

 • Leszoktatás gyanánt agyonverték a családot

  Rituálisan le akarták szoktatni a férjet a dohányzásról, a feleségét pedig ki akarták gyógyítani az asztmájából és májbetegségébõl, de a házaspárt végül agyonverték a rokonaik. A bizarr szertartásban megtámadták a "rituális gyógyítók" egyikének 15 éves lányát is, akit életveszélyes sérülésekkel kezelnek kórházban.

 • Mellékhelyiségbe menekült a lányok elõl Harry herceg

  Az illemhelyen próbált menedéket találni Harry herceg egy éjszakai bár hölgyközönsége elõl, ám a lányrajongókat ott sem tudta lerázni.

 • Az orosz gazdagok egzotikus világa

  Moszkva - A gazdasági válság ugyancsak érezteti hatását a moszkvai Rubljovka környékén, ahol az orosz dúsgazdagok élnek: már sokallják a 720 rubelt - mintegy 4615 forintot - egy kiló krumpliért, s az élelmiszerbolt eladója csodálkozva súgja: elkezdték nézni az árcédulát.

  Igaz, másutt Moszkvában egy kiló burgonya ára 20 rubel (128 forint), s a nagyon drága import sem kerül többe 640 forintnyinál.

 • Balesetet szenvedett a Született feleségek sztárja

  Lezuhant egy 12 méter magas erkélyrõl a Született feleségek egykori kertész fiúját alakító Jesse Metcalfe. A jóképû színésznek óriási szerencséje volt, hisz a bealeset az életébe is kerülhetett volna, azonban csak a lába tört el.

  A színész kedden még a monacói Világzenei Díjátadó házigazdája volt, s épp az ezutáni partin, egy éjszakai bár teraszáról zuhant ki.

  A 29 éves színész az esés következtében eszméletét vesztette és egyik lába is eltört. Egyelõre tolószékben van és még nem nagyon tud lábra állni.

 • Szörnyű múltjáról mesélt Madonna

  Szörnyű múltjáról mesélt MadonnaMadonna ma már egyik legnagyobb szerelmének tartja New Yorkot, és még dalt is írt a város tiszteletére. Ám amikor tizenkilenc éves nincstelen senkiként megérkezett Michiganből a Nagy Almába, korántsem imádta ennyire. Az első évei igazi szenvedéssel és rengeteg szörnyűséggel tarkítva teltek. Többször fegyveres rablás áldozata lett, nyomortanyákon élt, és egyszer meg is erőszakolták. Az akkor még csak popkarrierről álmodozó Madge-hez egy férfi lépett oda, kést szorított a hátához, és felvonszolta egy közeli ház tetejére, ahol erőszakosan közösült vele.

 • Megan Fox bevállalna egy akt mozit

  Pikáns ötlettel állt elõ Megan Fox: szívesen bevállalna egy akt mozit valamelyik nagyobb stúdió égisze alatt.Garantált lenne a rekordbevétel (és mekkora botrányt kavarna)!

  Azonban Megan is tisztában van vele, hogy egyetlen magára valamit is adó stúdió se merne bevállalni egy ilyen alkotást.

  Utoljára a 30-as években voltak hasonló jellegû, mûvészi próbálkozások - azóta jobbára egy egészen más mûfajban láthatunk az elsõtõl az utolsó képkockáig anyaszült meztelen szereplõket felvonultató produkciókat.

 • Szinte kiürítették London belvárosát Tom Cruise miatt

  A sztárt több ezer londoni átkozta tegnap reggel, amikor legújabb forgatása miatt gyakorlatilag kiüríttette a város központját.

 • Sok gyereket szeretne William és Kate

  Információk szerint Morvay Kendra jövendõmondó megjósolta, hogy Kate Middleton már az elsõ öt évben több gyereknek ad majd életet.

 • Autós üldözés Szegeden

  Negyedórányi autós üldözést követõen ittas jármûvezetõt sikerült a rendõröknek elfogni pénteken hajnalban Szegeden. A járõrök Újszegeden figyeltek fel egy Audira, mely bizonytalan úttartással haladt le a Belvárosi hídról. Nosza utánaeredtek, hogy a jármûvet megállítsák és vezetõjét igazoltassák. A gépkocsi sofõrje azonban a jelzések ellenére nagy sebességgel továbbhajtott.

 • Kitálalt a kirúgott Spice Girl

  „Nem értem, miért õk lettek a Spice Girls, amikor nem is tudnak énekelni!” – fakadt ki a hajdani énekesnõ, Lianne Morgan (37), akit annak idején azért rúgtak ki a befutás elõtt a csapatból, hogy felvehessék a fiatalabb Melanie Chisholmot, azaz Mel C.-t.

 • Lemondott gyermekeirõl Briney Spears?

  Meglepõ fordulat következett be Britney Spears és exférje, Kevin Feredline gyermekvitájában. Az énekesnõ és exe aláírtak egy nyilatkozatot, amely szerint a picik az apukánál maradnak.

  Britney egy héten kétszer láthatja gyermekeit, az egykori tinisztár ugyanakkor hangsúlyozza: nagyon hiányoznak neki a fiúk, és minden nap alig várja, hogy láthassa õket. Az énekesnõnek minden bizonnyal elege lett a folyamatos hercehurcából Federline-nal, ezért döntött így a gyerekek ügyében.

 • A Real Madrid hitelbõl fizeti ki Ronaldo és Kaká árárt!

  Mintegy 150 millió eurós hitelt kapott a Real Madrid, így a vezetésnek már aligha kell aggódnia a csatlakozó Cristiano Ronaldo és Kaká vételárának kifizetése miatt.

  Ronaldóért a spanyolok 94 milliót kínálnak a Manchester Unitednek, míg az AC Milantól érkezõ Kaká 65 milliójába került a fõvárosi klubnak.

 • Elfogták az ijeszgetõ szatírt Kaposváron!

  Néhány nap leforgása alatt két nõre is rátámadt Kaposváron az utcán egy 21 éves férfi. A fiatalember elõször június 11-én hajnalban egy 18 éves lányt földre rántott és megpróbálta letépni a ruháját, ám hosszas dulakodás után a lány elmenekült.

  A másik sértettet - egy középkorú asszonyt - négy nappal késõbb a városligetben támadta meg, késõ délután. Lefogta a karját és közölte vele, hogy meg fogja erõszakolni.

 • Gyorsabb Wi-Fi kapcsolatot fejlesztenek a kábelmentes házimozikhoz

  Kis hatótávon belül a jelenlegi vezeték nélküli adatátviteli sebesség tízszeresére lesz lehetõség: az új technológiával már a házimozi rendszerek videokábelei is feleslegessé válnak - közölte a vezeték nélküli technológiák egységesítéséért felelõs noprofit szervezet.

 • Újra Való Világ

  Biztosra megy a nézettségért az RTL Klub: az X-Faktor mellett újraindítják a 7 éve hibernált valóságshowjukat is - írta meg a Biztosra megy a nézettségért az RTL Klub: az X-Faktor mellett újraindítják a 7 éve hibernált valóságshowjukat is.

 • Könyvet írt Liptai Claudia

  Októberben jelenik meg Liptai elsõ könyve, melyet reményei szerint több is követ majd.