2024.04.23. - Béla

Eva Longoria most beszélt elõször Mark Sanchezzel való kapcsolatáról

Mark Sanchez 25 éves, de már igen szép listája van azokról a hírességekbõl, akiket meghódított. Most a hollywoodi színésznõ, Eva Longoria adta be a derekát.
Mark Sanchez legutóbb Kate Upton modellel járt, azt megelõzõen Hayden Panettiere színésznõvel, Kim Kardashian valóságshow-hõssel, Jamie-Lynn Sigler színésznõvel és Hilary Rhoda modellel volt kapcsolata.

Persze Eva Longoria sem unatkozik, miután tavaly elvált kosárlabdázó férjétõl, Tony Parkertõl, mert a férfi többször megcsalta, Penelope Cruz színésznõ testvérével, Eduardóval jött össze. Egy évig tartott a kapcsolat, idén júniusban lett vége, ekkor Sanchezzel már elkezdett randizgatni.

Elõször New Jersey-ben látták õket együtt, majd New Yorkban vacsoráztak barátokkal – ekkor Longoria szõke parókát viselt, hogy megõrizze inkognitóját –, de csak ezek után tudatta a közvéleménnyel a színésznõ, hogy szakított Cruzzal.

Arról, hogy Mark Sanchezzel jár, most beszélt elõször. Hogy a kapcsolat mennyire lesz hosszú életû, nem tudni. Sanchez ugyanis eléggé válogatós.
– A sportos nõket szeretem – mondta az irányító –, s fontos, hogy az anyámmal jól kijöjjön. Fogadja el, hogy fontos számomra a karrierem és segítsen abban, hogy eljussak a Super Bowl-gyõzelemig.