2024.03.29. - Auguszta

Madonna lánya alig várja, hogy elköltözhessen otthonról

A pop mindenható nagyasszonya eddig rövid pórázon tartotta Lourdest. A kamasz lány viszont hamarosan egyetemre megy, lehetõségei szerint minél messzebb az anyjától.
Madonna nem tûr lazaságot sem a színpadon, sem otthon. Az ötvennégy esztendõs díva állítólag nagyon szigorú anyaként neveli legidõsebb gyermekét, a tizenhat éves Lourdes Leont, és valósággal rátelepszik a tinédzserre. Nem csoda hát, ha az ifjú hölgy Londonból, a világ másik felére, New Yorkba menekül tõle. Lourdes a keleti parton fog egyetemre járni, a Bard College nevezetû magániskolába, ahol elõadómûvészetet akar tanulni. Egyesek szerint ez a legliberálisabb, és szabadszellemûbb felsõoktatási intézmény az Egyesült Államokban.

– Lourdes alig várja, hogy elköltözzön otthonról, már mindent elõre eltervezett. Már nagyon tele van a hócipõje, hogy az anyjának köszönhetõen õ is folyton reflektorfényben áll – mondta a kamasz egyik közeli ismerõse. Lourdes állítólag az édesapjával, Carlos Leonnal fog együtt élni New Yorkban.

– Mostanában elég viharos a kapcsolat Madonna és a lánya közt. Lourdes a lázadó korszakát éli, tehát bármit mondd vagy javasol neki az édesanyja, õ az ellenkezõjét fogja csinálni. Ezért nem ment fel a színpadra sem, amikor Maddie valamelyik koncertjén felhívta, hogy énekeljenek együtt – tette hozzá a titokzatos ismerõs.