2024.04.19. - Emma

Megnõsült Jack Osbourne

Megnõsült Jack Osbourne, Ozzy Osbourne fia. Esküvõje elõtt két nappal még tagadta azt, hogy feleségül fogja venni kislánya, Pearl édesanyját, Lisa Stellyt, október 7-én azonban megtette – a hírt a sajtósa megerõsítette.
A pár a Hawaii-szigeteken mondta ki a boldogító igent, a ceremónián 48-an vettek részt a barátokat és a családtaokat is beleértve. Nem hiányzott a 63 éves Ozzy Osbourne, ahogy felesége, a 60 éves Sharon sem, és jelen volt Jack testvére, Kelly is.

Jack Osbourne tavaly szeptemberben, négy hónapi ismeretség után megkérte barátnõje, Lisa Stelly kezét. Két héttel az eljegyzés bejelentése után kiderült, gyermeket várnak. Pearl idén, április 24-én látta meg a napvilágot. A kislány születése után három héttel azonban Jacknél szklerózis multiplexet diagnosztizáltak az orvosok. Azután ment el kivizsgálásra, hogy 60 százalékban romlott jobb szemének látása. „Rossz volt az idõzítés. Épp megszületett a gyermekem, a munkámban is sikeres voltam, s ekkor elgondolkoztam: ’Miért most?’ Elõször nagyon mérges voltam, ám aztán próbáltam megbékélni a történtekkel. Menyasszonyom, Lisa Stelly nagyon sokat segít, hogy pozitívan álljak a dologhoz” – jelentette ki Osbourne.