2024.04.24. - György

Már az esküvõi vendéglistát állítja össze Rihanna

Már az esküvõi vendéglistát állítja össze az énekesnõ. Van, aki már vissza is igazolta a részvételt.
Rihanna éppen esküvõjét tervezgeti a rapper Chris Brownnal, és egyes források szerint borzasztóan csalódott lenne, ha a menyegzõrõl éppen Katy Perry maradna távol. A huszonnégy esztendõs énekesnõ nem biztos, hogy kalkulált azzal a ténnyel, hogy a Brownnal való civakodós, lármás kapcsolata elijeszthet néhány szakmabeli „barátot” attól, hogy részt vegyenek az esküvõn.

A neve elhallgatását kérõ forrás szerint természetes, hogy Katy Perry rajta van a vendéglistán annak ellenére, hogy több más zenészhírességgel együtt nem tartja helyesnek és a jövõre nézve szerencsésnek Rihanna jelenlegi kapcsolatát.

„Rihanna úgy van vele, hogy ezek a dolgok nem akadályozhatják meg abban, hogy azokat hívja meg, akiket szeretne. Egyébként pedig, Rihanna nem volt ott Katy és Russel Brandd esküvõjén, így nyilván senkit sem fog sokként érni, ha fordítva is így lesz, de mindenesetre Rihannát nagyon szomorúvá tenné vele.”

Több celeb közül Stella McCartney és Jay-Z már elõre jelezte, hogy biztosan ott lesz a lagzin. A szerelmespár egyébként már egyszer szakított, mégpedig azért, mert 2009-ben Brown bántalmazta Rihannát .