2024.04.24. - György

Távozik a sorozatból Balogh Edina - jön a baba?!

Balogh Edina alig fél éve mondta ki a boldogító igent kollégájának, Som Krisztiánnak, akivel úgy tûnik már a babaprojekten is túl vannak. A gyönyörû színésznõ ugyanis nemrég arra kérte a sorozat producerét, Kalamár Tamást, hogy írja ki õt a mûsorból.

Balogh Edina és párja számára a Barátok Közt igazi sikereket hozott és nem csak pénzügyi értelemben, hanem a magánéletükben is. Som Krisztián zeneszerzõként, Edina pedig Nádor Kinga szerepében tûnt fel a sorozatban, így a pár tulajdonképpen már hét éve ismeri egymást, de csak egy éve jöttek össze, aminek eredményeképp májusban úgy döntöttek, összekötik az életüket.

A lánykérés filmbe illõ volt, Krisztián ugyanis ott kérte meg a lány kezét, ahol az elsõ csók is elcsattant közöttük. „Rögtön igent mondtam. Sokan talán azt gondolják, gyors ez az egész, hiszen csak pár hónapja járunk együtt, de azt gondolom, hogy a hétéves ismertség, amely köztünk van, ennél sokkal többet jelent” – nyilatkozta korábban Edina.

A tündérmese azonban itt még nem ért véget, a napokban robbant a hír, Balogh Edina gyermeket vár. Bár a színésznõ nem erõsítette meg a várandósságát, azt azért elmondta, a sorozatból való kilépése a saját döntése volt.

Senkinek sem kell azonban megijednie, Nádor Kinga ugyanis nem egyik napról a másikra tûnik el a Mátyás Király térrõl. „Balogh Edina valóban távozik a sorozatból, de tavaszig még láthatják a nézõk” – erõsítette meg a hírt a sorozat producere, Kalamár Tamás, aki a színésznõ döntésének okáról szintén nem kívánt nyilatkozni.