2024.04.20. - Tivadar

Cher és lánya egy pasin osztoztak

A legnagyobb sztárokkal is megesik, hogy olykor szerelmi háromszögbe keverednek. Cher sem kivétel ez alól. A sztár egyik ismerõse nemrég egy egészen elképesztõ sztorival állt elõ: az énekesnõ korábban a lányával osztozott meg az egyik szeretõjén.
A dolog érdekessége az, hogy Chastitynek 2008-ban elege lett a nõi létbõl, ezért úgy határozott, hogy átalakíttatja a testét, és férfiként, Chaz néven folytatja az életét.

- Chastity csupán tizennyolc éves volt, amikor rájött, hogy biszexuális. Cher nem borult ki, inkább megmutatta a lányának, hogyan kell élvezni az életet. Elvitte õt különbözõ bárokba, ahol közösen pasiztak, csajoztak be. Késõbb annyira megvadultak, hogy már kézrõl kézre adták az aktuális "áldozatokat". Cher közben megismerkedett egy civil férfival, akibe halálosan szerelmes lett. Arra azonban nem számított, hogy a kedvesére más is szemet vet: Chastity rögtön megkörnyékezte, és elcsábította! Cher azonnal kidobta a férfit! Évekig képtelen volt megbocsátani a lányának. Amióta azonban Chastity átesett a nemátalakító mûtéten, minden megváltozott: újra remek szülõ-gyerek kapcsolatuk van - árulta el Cher ismerõse.