2024.04.25. - Márk

Lecserélték Rihannát Rita Ora-ra

A pár héttel ezelõtt még botrányos turnéján bulizó Rihannának szerepet ajánlottak a "Halálos iramban 6" készülõ részében, az énekesnõ követhetetlen munkabeosztása miatt azonban lemondtak róla a producerek. Helyette riválisa, Rita Ora játszat a macsó Vin Diesellel.
Nem elég, hogy Jay-Z felfedezettjét, Rita Orát lépten-nyomon Rihannához hasonlítják, sõt az utódjaként emlegetik, most még egy igen értékes munkát is lenyúlt a barbadosi énekesnõ elõl. A „Halálos iramban” legújabb részében az egyik fõ gonosz szerepét szánták Riri-nek a producerek, a sztár azonban annyira elfoglaltnak bizonyult, hogy képtelenség volt összeegyeztetni vele a forgatások idõpontját.

Helyette a 21 éves Rita Ora kapta a lehetõséget, hogy többek között Vin Diesellel is játszhasson egy filmben. A készítõknek nem kellett sokáig gondolkodniuk, kit rakjanak Rihanna helyére, Rita ugyanis nem csak tehetségében, de külsõleg is megszólalásig hasonlít az énekesnõre.

„Rihanna alakítása a Csatahajó (Battleship) címû moziban lenyûgözte a film készítõit, azonban a beosztása nem tette lehetõvé, hogy leszerzõdtessék. Rita ragyogóan teljesített a meghallgatások során, a fõnökség pedig odáig volt a megjelenéséért és a hozzáállásáért, így nyugodt szívvel bízták rá ezt a fontos szerepet” - mesélte egy bennfentes.