2024.04.19. - Emma

Egy szórakozóhelyen támadtak rá Rihannára

Alig telik el egy nap anélkül, hogy ne hallanánk valami érdekes sztorit Ririrõl. A legújabb hírrõl azonban nem a barbadosi énekesnõ tehet, hiszen õ csak elszenvedõje volt a brutális támadásnak.
Rihanna köztudottan nem fél a veszélyestõl és emellett imád bulizni. Elõbbit az újonnan felmelegített kapcsolata az agresszív Chris Brownnal, míg az állandó bulizást a Twitterre feltöltött fotói bizonyítják.

Riri legutóbbi party estjét egy elég durva és brutális támadás vetett végett. Az énekesnõ kísérõivel és barátaival indult el egy klubba, a londoni The Box-ba, ahol azonban egy férfi gyorsan véget vetett a szórakozásnak.

Az idegen ugyanis neki próbált rontani Rihannának, akit a klub biztonsági õrei kíséreltek megfékezni. A férfi annyira tombolt, hogy még egy üveggel is megpróbálta eltalálni a „Diamonds” énekest. Utóbbi még éppen hogy el tudott hajolni, de olyan szerencsétlenül esett, hogy beverte a térdét. Állítólag nem esett komoly baja, de sebe eléggé vérzett. Az eset után Riri elhagyta a partyt.