2024.04.16. - Csongor

Keményen fogalmazta meg véleményét Kanye West

Az énekes nem fogta magát vissza londoni koncertjén. Beyoncét sem kímélte.
Londoni bulija alatt érezte a megfelelõ helyet és idõt arra a színes bõrû énekes-rapper, Kanye West, hogy jól beszóljon a zenét körülvevõ marketinges és szponzori körnek. A Clique címû dal közben nemtetszését fejezte ki barátja, a zenész-producer Jay-Z Justin Timberlake-kel közös munkája, a Suit & Tie (Öltöny és nyakkendõ) dal iránt: „Mi a franc ez a dal?” – kérdezte.

Majd miután elküldte melegebb éghajlatra az üzletembereket és a Grammyt is, tovább folytatta a magasröptû értekezést a zenét körülölelõ környezetrõl, leginkább Beyoncét és annak Pepsivel kötött reklámszerzõdését parodizálva: „Eladom az önök üdítõjét, kedves nagyvállalat! Csak annyit kérek, támogassanak engem! Esküszöm, jó 'néger' vagyok! Esküszöm, rózsaszínû pólót fogok hordani, ha úgy akarják! Esküszöm, kérem! Az egészért csak hárommillió dollárt kérek. Nagy szükségem van rá, mert új medence kéne a kertbe. És biztatni fogom a rajongóimat is, hogy a vacak kóláikat igyák. Ha nekem hisznek, önöknek is hinni fognak” – játszotta el West gúnyosan a képzeletbeli tárgyalást - saját színes bõrû mivoltát is bedobva a poén kedvéért.

„Na, milyen most a közmegítélésem? Újra kedveltek?" – kérdezte már saját közönségét.„Elegetek van már a nagy cégek zenébe való beleavatkozásából? Na, jól van. Nyugi” – csitította a kedélyeket a nagy igazságérzetû és még nagyobb szájú Kanye West.