2024.04.25. - Márk

Megválasztották a legszexisebb arcszõrzetet, Hugh Jackman lett a befutó

A nyomorultak sztárja biztosan magabiztosabban készült volna az Oscar gálára, ha tudja, hogy övé a sztárvilág legszexisebb arcszõrzete.
Hugh Jackman talán magabiztosabban tudott volna felkészülni a vasárnapi Oscar gálára, ha tudja, hogy az õ arcszõrzetét választották meg a sztárvilág legjobbjának. A színész, aki sokféleképpen került már különbözõ listákra, most a szakállával hódított.

A Manchester-i Crown klinika, az Egyesült Királyság egyik vezetõ haj-beültetõ intézménye, felmérést készített arról, hogy például a 85. Academy Awards gáláján vagy azon kívül, a sztárok közül ki viselte a legjobb szakállt. A nyomorultak sztárja végül nagy csatában legyõzte a Napos Oldal színészét, Bradley Cooper-t, a harmadik helyen David Beckham végzett. A top ötbe pedig természetesen George Clooney és Ben Affleck szõre fért még be.

A klinika egyik szakértõje elmondta – „Hugh Jackman mindenféle szõrzettel remekül mutat, legyen az barkó, bajusz vagy egy szakáll."

A legkevésbé szexisnek Brad Pitt arc-díszét tartották a szavazók, de éppen csak meg tudta elõzni Joaquin Phoenix-et, aki az utolsó elõtti lett a listán.