2024.04.20. - Tivadar

Tagadja a pletykákat Russel Crow, miszerint Samantha Barks az új barátnõje

Az új-zélandi színész és kolléganõje tagadják azokat a pletykákat, melyek szerint szakmai kapcsolatnál több is lenne közöttük.
Russell Crowe és kolléganõje, Samantha Barks jót nevettek azokon a pletykákon, melyek szerint romantikus kapcsolat van közöttük kibontakozóban. A két híresség A nyomorultak címû, többszörös Oscar-díjas, musical filmen dolgozott együtt, de állításuk szerint szakmai kapcsolaton kívül semmi sem alakult ki köztük.

A Gladiátor egykori sztárjának magánélete folyamatosan foglalkoztatja a bulvársajtót, mióta tavaly októberben szakítottak feleségével, Danielle Spencer-rel. A híresség azóta nem gyõzi tagadni a róla megjelenõ pletykákat, amelyek egymás után hozzák hírbe nõkkel. Az ilyen híreszteléseket általában oldalán oszlatja el a férfi.

A közelmúltban együtt látták edzeni Barks-szal, ezért megindultak a találgatások, hogy mi lehet közöttük. Crowe csak annyit írt brit kolléganõjének – „@SamanthaBarks úgy tûnik az ausztrál magazinok prédái lettünk… bocsánatot kérek érte Sammi.”

A pletyka csupán napokkal az után jelent meg, hogy a Russell kénytelen volt tagadni egy románcot Natalie Imbruglia-val. Az énekesnõt megelõzõen pedig olyan nõkkel hozták hírbe, mint a tévés séf, Katie Lee, vagy a burleszk táncosnõ, Dita Von Teese.