2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Felhagyott a színészettel Macaulay Culkin

A Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja elhagyta hazáját és Párizsba költözött barátjához, Pete Doherty-hez. Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja, aki az utóbbi években már egyáltalán nem dolgozott a filmvászonra.
A színész a hírek szerint jó barátja, a rocker Pete Doherty oldalán fogja felfedezni a bohém életformát. A 32 éves sztár és a Libertines egykori zenésze a The Wrong Ferrari című film forgatásán ismerkedett meg néhány évvel ezelőtt és szoros barátság szövődött közöttük. Ezt a kapcsolatot pedig most azzal teszik próbára, hogy együtt élnek a francia fővárosban. Egy ismerősük elmondta – „Macaulay és Pete furcsa párosnak tűnhet, de nagyon széles az érdeklődési körük és rengeteg az élettapasztalatuk. A barátságuk a költészet és a művészet iránti rajongásukon alapul.”

Culkin állítólag már azt is bejelentette barátjának, hogy soha többé nem akar játszani, helyette más művészetekre akar koncentrálna a romantika fővárosában. Azt azonban nem lehet tudni, hogy milyen hatással lesz a terveire Doherty, aki heroin és crack függő. Kate Moss egykori párját nemrég kiutasították egy távol-keleti rehabilitációs klinikáról, mert rossz hatással volt a többi betegre.