2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Az egész családja támogatta Angelina Jolie-t drasztikus műtétje kapcsán

Brad Pitt úgy döntött, hogy éppen a drasztikus műtét után veszi feleségül Angelina Jolie-t! Így adja tudtára mindenkinek, hogy mélységesen egyetért a felelősségteljesen meghozott döntéssel, s nagyon felnéz gyermekei anyjára a rendkívüli elszántság és bátorság miatt.
Hiszen szinte mindenkit sokként ért a hír, hogy Angelina Jolie ­levágatta egészséges melleit, hogy megóvja a szervezetét a mell- és a petefészekráktól, amelyre genetikusan igen magas, 86 %-os esélye lett volna egyébként.

Ahhoz sem kellett kevesebb bátorság, hogy Angelina Jolie nyilvánosságra hozza a történteket, hiszen ezzel szinte lavinát indított el a színésznő. A párkapcsolatában semmi gondot nem okozott tette, mivel Brad Pitt bátor nőnek tartja feleségét, és lelkileg is mindvégig támogatta. Angelina Jolie szigorúan titokban tartotta eddig a műtétjét, hiszen még az édesapja, Jon Voight csak az internetről tudta meg, hogy híres lánya keblét eltávolították és helyette implantátumot kapott. A család is a színésznő oldalán áll, helyeslik tettét.