2024.03.29. - Auguszta

12 éves magyar kislány énekelt svéd hercegnő esküvőjén

12 éves magyar kislány énekelt  svéd hercegnő esküvőjén
12 éves magyar kislány énekelt  svéd hercegnő esküvőjénA 12 éves Burgmann Katának sikerült az, ami még a legnagyobb világsztároknak sem. Énekelhetett a svéd hercegnő, Madeleine hétvégi esküvőjén. Mint ismert, Madeleine hercegnő és párja a brit-amerikai pénzügyi menedzser Christopher O'Neill hétvégén mondták ki a boldogító igent 500 vendég előtt. Kata egy elismert ének tagozatos iskolába jár. Legutóbb ezren jelentkeztek oda és csak 180 diákot vettek fel. Sokat koncerteznek, mégis nagy dolog, hogy Kata osztályát választották ki arra, hogy Madeleine hercegnő esküvőjén énekeljenek.
Nemcsak az előkelőségek és a Duran Duran volt hivatalos Madeleine hercegnő esküvőjére, de egy magyar kislány is az osztálytársaival.

A bevonuláskor, a ceremónia kezdetén a 12 éves Burgmann Kata énekelt az osztálytársaival. Kata minden szempontból különleges kislány, mert bár a hangi adottságai meglennének hozzá, ő mégsem a zenei karriert választaná.

"Nagy megtiszteltetés, hogy én is énekelhettem az esküvőn - lelkendezett Kata - A későbbiekben azonban nem énekesnő szeretnék lenni, hanem onkológus" - tette hozzá határozottan a kislány.