2024.04.18. - Andrea, Ilma

Nem mindennapi ajándékkal lepte meg a nagyszülőket a Beckham házaspár

Nem mindennapi ajándékkal lepte meg a nagyszülőket a Beckham házaspár
Nem mindennapi ajándékkal lepte meg a nagyszülőket a Beckham házaspárA Beckham házaspár megengedhetné magának, hogy bébiszitterek vegyék körbe gyerekeiket. Ők mégis a nagyikat választják. Amióta David Beckham nyugdíjas futballista és családja az Egyesült Államokból visszaköltözött a jó öreg Angliába - a nagyszülőkkel madarat lehet fogatni. Természetesen Victoria és David szülei egyaránt igyekeznek kivenni részüket a feladatokból, elsősorban a gyerekekre vigyáznak. Victoria ugyanis soha nem szeretett volna bébiszittereket, nevelőket felvenni, mindig is igyekezett egyedül helyt állni családja mellett.
Csakhogy folyamatos elfoglaltságai, munkája nem teszi mindig lehetővé, hogy egyszerre legyen jelen, mondjuk, egy szülői értekezleten (a múltkoriban épp helikopterrel vitték oda egy forgatásról) meg egy Los Angeles-i divatbemutatón. Ekkor lépnek színre a nagyik.

A pár most úgy döntött, valamiféleképpen kifejezi háláját a szülőknek, amiért a mai napig is gondoskodnak az unokákról. Ajándékképpen egy-egy Audi sportkocsival lepték meg őket. A kocsik ára egyenként 500 ezer font környékén (kb. 17,6 millió forint) mozog, nem csoda, ha a meglepetéstől Jackie Adamsnek és Sandra Beckhamnek is leesett az álla.