2024.04.18. - Andrea, Ilma

Két hetet töltött rehabon Selena Gomez

Két hetet töltött rehabon Selena Gomez
Két hetet töltött rehabon Selena GomezSelena Gomez megköszönte a rajongóknak, hogy támogatásukról biztosították. A színésznő-énekesnő két hetet töltött rehabon, hogy kicsit összeszedje magát. Gomezt beutalták egy rehabilitációs intézménybe az év elején, ahol két hetet töltött. Selenát kemény bulizásai miatt kérte meg a családja, hogy kezeltesse magát valahol. A 21 éves lány január ötödikén vonult be a Dawn at The Meadows központba, ahol csak egy rövid időt töltött. Selena az Instagramon, egy kép segítségével köszönte meg rajongói szeretetét.
A család egy ismerőse elárulta:

„A barátai és a családja kezdtek egyre jobban aggódni, hogy Selena-val valami komoly gond van. Főleg a szülők. A bulizásai egyre gyakrabban eldurvultak. Segíteni akartak neki, ezért komolyan bátorítani kezdték, hogy menjen rehabra. Mások is arra biztatták, hogy sürgősen keressen profi segítséget.”

Ez a rehabilitációs központ kifejezetten a 18 és 26 év közöttiekre szakosodott, akik „érzelmi traumákkal, függőséggel vagy hasonló problémákkal” küzdenek. Selena szóvivője megerősítette:
„Selena önkéntesen vonult be a Meadows-ba, de nem tiltott szerek miatt.”