2024.03.29. - Auguszta

A szerencsés házaspár egy hónap alatt háromszor nyert a lottón

A szerencsés házaspár egy hónap alatt háromszor nyert a lottón
A szerencsés házaspár egy hónap alatt háromszor nyert a lottónSzerencsés hónapon van túl egy virginiai pár. Volt olyan, hogy két nap alatt kétszer is nyertek. A szerencse március 12-én érte őket utol először, aznap 1 millió dollárt nyertek. Aztán március 26-án ötvenezer dollárt vitt haza Calvin a Virginia Lottery’s Pick 4 nevű játékon. Majd másnap hirtelen felkiáltott Calvin: bébi, újra nyertünk! Március 27-én ugyanis megint nyertek, megint egymillió dollárt. Érdekesség, hogy az ötvenezres nyeremény számai az ördögi 6-6-6-6-os kombináció volt. A pár továbbra is folytatja a lottózást.
Ezt a nyereményt azonban nem viheti haza a pár, ugyanis választaniuk kell: vagy elszórják harminc évre és szép apránként kapják meg a pénzt, vagy – ha egyszerre akarják felmarkolni a pénzt, akkor csak 681000 dollár az övék.


A páros annyira megörült a hirtelen jött nyereménynek, hogy a második opciót választották, egyben viszik haza a pénzt, így két hét alatt 1 731 000 dollárt (kicsivel több mint háromszáznyolcvan millió forintot) hozott nekik a lottózás. Érdekesség, hogy az ötvenezres nyeremény számai az ördögi 6-6-6-6-os kombináció volt.

„Még nem fejeztük be, folytatjuk a lottózást” – mondta a pár, miután magukhoz tértek a hatalmas nyeremény okozta sokkból.