2024.04.24. - György

A Beckham csemete egy londoni kávézóban főzi a kávét

A Beckham csemete egy londoni kávézóban főzi a kávét
A Beckham csemete egy londoni kávézóban főzi a kávétA 15 éves Brooklyn Beckham szombatonként egy kelet-londoni kávézóban főzi a kávét. Brooklyn Beckham szülei, azaz Victoria és David Beckham vagyona eléri a 165 millió fontot (kb. 60 milliárd forint), ennek ellenére Brooklyn óránként 2,68 fontos (kb. 800 forint) bérért dolgozik egy kávézóban. Brooklyn életkorában (15 éves) Angliában mindössze heti egy alkalommal lehet munkát vállalni, összesen hét órában úgy, hogy minden ledolgozott négy óra után egy órányi szünet jár. A munkahelyválasztás ötlete részben Brooklyné volt, részben pedig a szüleié.
A hírt rengetegen kommentálták a neten, a különböző fórumok általános véleménye, szerencsés dolog, ha egy milliomos csemete nem a szüleit pumpolja mindenért, hanem megpróbálja megkeresni a pénzét.

David Beckham talán egy évvel ezelőtt fejtette ki, mennyire fontos számukra, hogy gyerekeiket megtanítsák a munka tiszteletére, hogy példát mutassanak nekik - kemény munkával ez érhető el.

Hogy Brooklyn mennyire dolgozik keményen, nem tudni, mindössze annyit, hogy kollégái és főnökei elégedettek voltak vele. Már pedig ez az első lépcső...