rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Két héttel a szakítás után újra randizik Leonardo DiCaprio

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Két héttel a szakítás után újra randizik Leonardo DiCaprioAlig két héttel a szakítás után Leonardo DiCapriot egy titokzatos hölgy társaságában látták Hollywoodban. Toni Garrn szupermodell és Leonardo DiCaprio másfél évig jártak, de néhány hete kihűlt a kapcsolatuk és két hete szakítottak. Ez azonban nem akadályozza meg a Titanic egykori sztárját abban, hogy ismét hölgyek társaságában töltse idejét. Egy szórakozóhelyen többen is látták a szakáll és baseball sapkával elbújni akaró színészt és egy titokzatos nőt. A pár látványosan kerülte a társaságot és az este előre haladtával együtt távoztak. Leo barátai szerint szó sincs kapcsolatról, a barna hajú nővel.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Farmernek áll Brad Pitt

  Farmernek áll Brad PittNyilván nem tűnik el teljesen a filmvászonról, de Pitt legújabb terve, hogy farmer lesz. Brad Pitt nem elégszik meg azzal, hogy színész, rendező, producer és bútortervező is egyben, most épp a háztáji gazdaság lett a gyengéje, így hát farmer lesz. Ezt a kifejezést ő maga használta, azonban jóval árnyaltabb a kép, ha a valóságnak jobban megfelelő borász hivatást alkalmazzuk. Ebben ugyanis az évek alatt profivá vált Pitt. Feleségével, Angelina Jolie-val 2012-ben betársultak a legendás Perrin család cégébe, és így immáron ők maguk is tényezőkké váltak a borkereskedelemben.

 • Alföldi Róbert a közös költség miatt áll a bíróság elé

  A Nemzeti Színház igazgatója állítólag nem fizeti lakása után a közös költséget, és a házban lakók közös helyisége után a bérleti díj rá esõ részét sem. Eddig közel egymilliós tartozást halmozott fel.

 • Fejjel zuhant a gépbe a munkás

  Üzemen kívüli formázógépbe esett bele egy munkás hétfõ reggel Gyõrben, és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 • Karambolozott, de áram csapta agyon

  Áram csapott agyon egy karambolozó autóst az Egyesült Államokban.

 • Demi Moore Twitteres fotója miatt vetkõznek a sztárok

  A 47 éves színésznõ a Twitteren mutatta meg, hogy néz ki bikiniben. Azóta újabb követõje akadt. Demi Moree ötlete annyira megtetszett a Melrose Place egykori sztárjának, Lisa Rinának, hogy õ is levetkõzött.

 • Pornós hölggyel csalta kedvesét Mel Gibson

  Fény derült Mel Gibson sötét titkára, nem egy nõvel, kettõvel csalta kedvesét, ezért szakítottak.

 • Látomások gyötörték Metzker Vikit!

  Látomások gyötörték Metzker Vikit, a szépséges lemezlovast így zárt osztályra szállították.

  Persze Viki csupán egy videoklip kedvéért játszotta el az õrültnek hitt nõszemélyt.

 • Miley a melegek miatt törölte Twitterjét?

  A fél Twittervilág még mindig nem tudta megemészteni, hogy Miley Cyrus letörölte profilját az oldalról, fõleg, mert a sztár mindig csak annyival indokolta meg szörnyû tettét, hogy „a Twitter rossz”.

 • Nem fért be a hamvasztóba a közel 500 kilós férfi

  Csaknem féltonnás férfi életéért küzdöttek a mentõk, egyebek közt falbontással Mexikóban - hiába.

  A 450 kilós férfit a szíve vitte el 47 évesen, kórházba szállítása közben. Amikor rosszul lett, mentõt hívtak hozzá, amely még életben találta. Ki kellett bontani hálószobája falát, hogy kiemelhessék egy barátja teherautójára, de a kórházba érkezve már nem élt.

 • Elfogtak egy négy éve bujkáló mátészalkai adócsalót

  Elfogtak egy négy éve bujkáló mátészalkai adócsalót, aki börtönbüntetésének letöltése elõl próbált elmenekülni.

  Az 55 éves férfi ellen még 2005. szeptember 7-én adott ki elfogatóparancsot a bíróság, mert adócsalásért kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg. A férfit barátnõjének lakásán fogták el a nyomozók.

 • Kalandosra sikeredett a színésznő nyaralása

  Kalandosra sikeredett a színésznő nyaralásaMeglehetősen kalandosra és kissé rémálomba illőre sikeredett Nagy Alexa nyaralása. Anyukájával ment pihenni Thaiföldre a Barátok közt sztárja, s már az út elején rosszul lett. A hosszú repülőúton magasra szökött a láza, így a landoláskor azonnal kórházba kellett mennie. Az első napokat kénytelen volt pihenéssel tölteni.
  - Kaptam egy injekciót, és két napig pihenésre voltam ítélve. A kalandok csak folytatódtak a dzsungelben, ahol laktunk. Esős évszak lévén ugyanis olyankor még az áram is kimaradt.

 • Eva Mendes nem akar anya lenni

  A 34 éves színésznõ – aki nem rég vallotta be, az év elején õ is részt vett egy rehabilitációs kezelésen – elárulta, hogy még nem szeretne családot alapítani mostani barátjával, a perui származású filmproducerrel, George Gargurevich-csel. - írja a Femalefirst.

  „Soha nem álmodoztam arról, hogy egyszer anya leszek.

  Ahhoz igazán elkötelezettnek kell lenned és teljesen meg kell változtatnod az életstílusodat.”

 • Autós üldözés Szegeden

  Negyedórányi autós üldözést követõen ittas jármûvezetõt sikerült a rendõröknek elfogni pénteken hajnalban Szegeden. A járõrök Újszegeden figyeltek fel egy Audira, mely bizonytalan úttartással haladt le a Belvárosi hídról. Nosza utánaeredtek, hogy a jármûvet megállítsák és vezetõjét igazoltassák. A gépkocsi sofõrje azonban a jelzések ellenére nagy sebességgel továbbhajtott.

 • Újabb baba Barátok Közt

  Rövid ideig szerepelt a Barátok Köztben Füredi Nikolett, aki hamarosan anyai örömök elé néz. A Berényi Miklós ügyvédjét alakító színésznõ a Budapesti Operettszínháztól is búcsúzik egy idõre.

 • Államnak tartozó állami alkalmazottak

  Több mint 50 ezer közalkalmazott - köztük 400 adóellenõr - tartozik az államnak közlekedési bírsága, adója megfizetésével Bulgáriában - derítette ki egy kampányszerû ellenõrzés.

 • Péniszére tetováltatta, hogy MINI

  "Gyere, megmutatom neked a Minim" - ez lett egy 39 éves német, Andreas Müller kedvenc mondata azt követõen, hogy péniszére tetováltatta kedvenc autómárkája nevét. És mindezt azért, hogy megnyerjen egy Mini Coopert, melyet Magdeburg kereskedelmi képviselete ajánlott fel.

 • Amy Winehouse lehányta a kölcsönzött ruháját!

  Ismét bajban van a sztár. A 25 ezer fontért kölcsönzött elegáns ruhák itt-ott szétszakadva és sárosan kerültek vissza gazdájukhoz, Harvey Nicholshoz.

  A zûrös Amy ismét alakított. Most a drága pénzen vett selyem és szatén holmikra nem vigyázott.

  Egy barátja azt mondta: "Felvette az egyik ruhát és elment benne bulizni.

  A vége persze az lett, hogy nagyon berúgott. Enyhén szólva nem volt szép látvány."

 • Hetedik gyermeküket várja a Jolie-Pitt páros

  A pletykák szerint Angelina Jolie és Brad Pitt azért kezdett szép lassan kihátrálni a filmezésbõl, mert a hetedik gyereküket várják.

 • Csavargó lett Bruce Willis-bõl

  Õsz szakáll, napszemüveg, és fejkendõ, póló és farmer.

  Akár David Bellamy-t, a híres botanikusra is illene a személyleírás, vagy akár egy hétköznapi, idõsebb csavargóra is, de õ nem más, mint a Die Hard filmek sztárja, Bruce Willis.

  A hollywoodi csillagot a napokban sikerült lencsevégre kapni New York utcáin, ahogyan lányával Tallulah-al, és barátnõjével Emma Hemminggel indult bevásárló túrára, a Barneys áruházba.

 • Kövér buszvezetõket függesztettek fel állásukból

  Felfüggeszettek állásásból két brit buszsofõrt, mivel túlságosan kövérek voltak.

 • Rossz bizonyítvány = otthoni net

  Nem segíti, hanem inkább hátráltatja a gyerekek iskolai munkáját az otthoni számítógép - derült ki egy 2000 és 2005 közötti adatokat feldolgozó amerikai kutatás eredményébõl. Rosszabb bizonyítványt és olvasási nehézségeket hozott magával a jelek szerint a high tech-éra, és ez a különbség a szegényebb háztartásokban még kiélezettebb.

 • Alföldi elhagyja a Heti Hetest

  Fiatal színészeket hív játszani Alföldi Róbert a Nemzeti Színházba - ismertette terveit az új színházigazgató, aki a Heti Hetes-tõl még idén megválik. Alföldi Róbert bejelentette, hogy fiatal mûvészekkel fog bõvülni a Nemzeti Színház társulata: február végén közli a tagokkal, hogy a 2008/2009-es évadban kire tart igényt a jelenlegi társulatból. Mint mondta, ennek összetételét személyes ízlése fogja meghatározni.

 • Vérfürdõt rendezett egy jegesmedve a Spitzbergákon

  Az állat egy brit csoportra támadt. Egy emberrel végzett, négyet megsebesített.

 • Gebe lett a szexi manöken

  Alessandra Ambrosio a világ egyik legszebb és legfizetettebb szupermodellje, ám legutóbbi fotózásán kifejezetten gebének tûnt.

 • Ittassága miatt átadta autója vezetését

  Ittassága miatt átadta autója vezetését utasának egy New York-i férfi, és ez lett a veszte: utasa szintén ivott, és mindketten lebuktak.

  A sofõrcserére figyelt fel egy rendõr, utána pedig arra, hogy a kocsi - miután ismét útnak indult - az elõtte haladó "farára tapadva" megy, annyira, hogy az letért az útpadkára. Miután megállította a követési távolságot nagyon be nem tartó vezetõt, megszondáztatta, és kiderült, hogy a férfi ivott.

 • Táskarabló sas után nyomozott a rendõrség

  Táskarabló sas után nyomozott a rendõrség Ausztriában.

  A madár egy 69 éves asszony retiküljét ragadta el Kundl városában, a nyílt utcán, majd leszállt a járdán, kinyitotta a táskát, és mohón megvizsgálta tartalmát.

 • Nemes kezdeményezés: Ronda nõk kerestetnek!

  Mount Isa - Ronda nõket akar városába csábítani egy polgármester Ausztráliában, hogy enyhítse a férfilétszám aránytalan túlsúlyát.

  Mount Isa városában 2006-ban - a legutóbbi népszámláláskor - csupán 819 eladó sorban és korban lévõ, 20-24 év közötti nõ élt, míg a település teljes lélekszáma 21 ezer 421 fõ volt. A nemi arány azóta sem javult, a nõsülésre érett férfiak nagyjából ötszörösen múlják felül a hozzájuk illõ nõk számát.

 • Susan Sarandon drogozásra bíztat!

  Tippeket ad, melyiket próbálják ki! Az egyébként szolid Susan Sarandon mostanában sokat volt címlapon Tim Robbinsszal való szakítása, állítólagos fiatal szeretõje, és politikai nézetei miatt. Most újabb meglepõ nyilatkozatával ismét a figyelem középpontjába került. Mint laza, modern anyuka, arra bíztatja gyerekeit, hogy nyugodtan kérdezzenek tõle kábítószeres tapasztalatairól.

 • Kemény Henrik leteszi híres-neves bábfiguráját, Vitéz Lászlót!

  Utolsó alkalommal is telt házas elõadást adott Kemény Henrik, aki 75 év után úgy döntött, leteszi híres-neves bábfiguráját, Vitéz Lászlót. A vásári komédia élõ legendája 1931 óta, vagyis 6 éves korától kezdve játszik bábszínpadon.

  Vitéz László kalandjai mellett nevéhez fûzõdik még Hakapeszi Maki, valamint Süsü figurája is, hiszen ezen bábokat is õ mozgatta egykoron. Kemény Henrik egészségi okok miatt hagyja abba a bábozást, de a játék soha nem fog véget érni.

 • Koós János még mindig megnézi a nõket

  Az ikonná vált zenész az internetes sztártévének elmondta, hogy annak ellenére, hogy számára a felesége a nõideál, még a mai napig megnézi a nõket. Koós János örök gyerek! Még 72 évesen is ontja a poénokat, udvarol a riporternek és persze mesél, mesél és mesél. Koós imádja az unokáit és a feleségét, és állítja: 30 év múlva is nekünk ad majd interjút. Így legyen!