rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Két héttel a szakítás után újra randizik Leonardo DiCaprio

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Két héttel a szakítás után újra randizik Leonardo DiCaprioAlig két héttel a szakítás után Leonardo DiCapriot egy titokzatos hölgy társaságában látták Hollywoodban. Toni Garrn szupermodell és Leonardo DiCaprio másfél évig jártak, de néhány hete kihűlt a kapcsolatuk és két hete szakítottak. Ez azonban nem akadályozza meg a Titanic egykori sztárját abban, hogy ismét hölgyek társaságában töltse idejét. Egy szórakozóhelyen többen is látták a szakáll és baseball sapkával elbújni akaró színészt és egy titokzatos nőt. A pár látványosan kerülte a társaságot és az este előre haladtával együtt távoztak. Leo barátai szerint szó sincs kapcsolatról, a barna hajú nővel.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elmegyógyintézetbe került a Taxi sztárja

  A börtönben idegösszeroppanást kapott és elmegyógyintézetbe került Samy Naceri, a Taxi-filmek nagydumás fõszereplõje.

 • Christina Aguilera leszbikus kalandjai

  Christina Aguilera nem érte be csupán férjével õ nõkkel is szórakozni akart. A hírek szerint ilyenkor hármasban bújtak ágyba, de elõfordult az is, hogy Christina egymaga hancúrozott a kiszemelttel.

 • 2011-ben indul a Függetlenség napja 2

  Folytatást kap a 96-os A függetlenség napja. Roland Emmerich már régóta tervezgetett egy második részt Will Smithszel a fõszerepben

 • Julia Roberts producerként támogatja Dennis Lee filmjeit

  Los Angeles - Julia Roberts producerként száll be a Jesus Henry Christ címû vígjátékba, amelynek rendezõje, Dennis Lee azzal a tavaly elkészült filmdrámával mutatkozik be nyáron Amerikában, amelyben a filmsztár is szerepet vállalt.

 • Majdnem világrekorder szendvics - a nézõk megették a bizonyítékot

  Teherán - Majdnem világrekorder lett az iráni óriásszendvics, ám mielõtt lemérhették volna a Guinness rekordok könyve számára, a nézõk megették a bizonyítékot.

  A szervezõk 1500 méteresre tervezték a szendvicset, amelyre 700 kilogramm strucchúst és ugyanennyi csirkehúst raktak, majd Teherán egyik parkjában kívánták közszemlére tenni.

 • Hatéves kisfiú lõtte hasba testvérét Nyíregyházán

  A sérültet életveszélyes állapotban vitték kórházba. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint életveszélyes hasi sérüléssel került kórházba csütörtök este egy 12 éves nyíregyházi kislány.

 • 23 évesen lett nagymama

  A Wikipedia szerint ugyan nem Rifca Stanescu a legfiatalabb nagyi a világon, 23 évesen unokát pelenkázni azonban így sem kis teljesítmény.

 • Sör Guinness-rekordot állítottak fel Balassagyarmaton!

  Új Guinness-rekordot állítottak fel Balassagyarmaton, ahol 2030 féle sört vonultattak fel a sörfesztiválon.

  Idén a XIII. Sörfesztivált tartják a Nógrád megyei városban, és a szervezõk 2009 féle sörrel készültek a világrekord beállítására.

 • Memóriaverseny: két csomagnyi kártyalapsorrendet jegyzett meg

  Két csomag kártyalapot jegyzett meg az idei amerikai memóriabajnok a döntõben. A viadalt a hét végén tartották New Yorkban, félszáz mentális atléta gyürkõzött neki. Egyebek közt 99 ember arcát és nevét kellett visszamondaniuk fényképük alapján, aztán egy 50 soros szabadverset, majd száz számot helyes sorrendben.

 • Gyermekgyilkos gall légionáriusok nyomai Nagy-Britanniában

  Gall légionáriusok követhették el ezerhétszáz évvel ezelõtt azt a gyermekgyilkosságot, amelynek sietve elföldelt áldozatát Vindolanda római erõd kaszárnyájának padlója alatt fedezték fel brit régészek.

 • Lánya szeme láttára gázolták halálra az apát

  Saját életével fizetett egy hõs apuka, hogy megmentse 11 éves kislányát. Egy õrült autós gázolta el õket, ám az apának még volt annyi lélekjelenléte, hogy az autó elõl ellökje kislányát. Az elkövetõt még mindig keresik.

 • Megszületett Ábel Anita kislánya

  Ábel Anita életet adott elsõ gyerekének.

  Megérkezett Anna Luca vasárnap hajnalban. Ábel Anita és a baba is jól van.

  Anita férje végig bent volt a szülõszobán, ahol a színésznõ világra hozta a 3150-grammos és 51 ceniméteres kislányt, Lucát. Mindketten jól vannak.

 • Sikkasztással vádolják a kaszinófüggõ apácát

  A nõvár a gyanú szerint 850 ezer dollárt játszott el különbözõ termekben.

 • Munkaerõhiány van a sírásókból Csehországban

  Prága - Egyre nagyobb hiánycikknek számít a szakképzett sírásó Csehoszágban. A hatályos törvények szerint minden temetõvel rendelkezõ csehországi településnek - ezek száma 6000 körül mozog - kellene hogy legyen egy szakképzett sírásója is. Ilyesmi azonban jelenleg csak papíron létezik. A regionális fejlesztési minisztérium ezért a közelmúltban felajánlotta az érdeklõdõknek, hogy bebiztosítja kiképzésüket és teljes mértékben állja ennek költségeit is.

 • Foglalkozása: ágymelegítõ

  Az ágymelegítõ személyzet tagjai pizsama-kezeslábasban fekszenek neki munkájuknak, így testük nem érintkezik közvetlenül a vendég ágynemûjével. Öt percet hevernek betakarva a melegítendõ ágyban, ami éppen elég, hogy ne kellemetlenül hûvösbe kelljen bebújniuk a melegségre vágyó vendégeknek.

 • Terrorista 16 évesen?

  Bûnösnek mondta ki ma az esküdtszék Londonban Nagy-Britannia legfiatalabb terroristáját, aki csak 16 éves volt, amikor elfogták, és gyilkosságra uszító részletes útmutatókat találtak nála és idõsebb társainál.

  A most 18 éves Hammaad Munshi ítéletét szeptemberben hirdetik ki, de az biztos, hogy õ a legfiatalabb, aki a terrorizmus elleni törvény alapján bûnösnek találtak.

 • Emma Stone visszatérne eredeti nevéhez

  Emma Stone visszatérne eredeti nevéhezA színésznő szívesen használná eredeti nevét, de sajnos erről már lecsúszott. Az köztudott, hogy a sztárok közül sokan nem születési nevükkel csináltak karriert, és a legtöbben örülnek is neki, hogy jobb csengésűre válthattak. Azonban Emma Stone rájött, hogy szüleitől kapott nevét jobban szereti, így ismét változtatna. A Kaliforniai álomban nyújtott alakításáért Golden Globe-ot nyert Emma Stone, eredetileg Emily Jean Stone-ként lett anyakönyvezve, ami valóban jól hangzik, nem lett volna feltétlen szükség a váltásra.

 • Balesetet szenvedett Katie Holmes és kislánya

  Katie Holmes és lánya, Suri autóbalesetet szenvedett hétfõn New Yorkban, de mindketten sértetlenül úszták meg az ütközést.

 • Autófosztogató került rendõrkézre Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

  Autófosztogató került rendõrkézre Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a férfi Tiszaújvárosban és Miskolcon károsította meg az autósokat.

  A tiszaújvárosi strand parkolójában több autót tört fel egy 33 éves miskolci férfit, akirõl kiderült, Miskolcon is számos hasonló bûncselekményt követett el.

 • Renée Zellweger nem vállalja a hízást még Bridget Jones kedvéért sem!

  Csak ruhatöméssel vállalja Renée Zellweger a Bridget Jones-történet harmadik részét, a sok hízás és fogyás ugyanis nagyon megterheli a szervezetét. A bestsellerbõl készült film újabb folytatását jövõre kezdik forgatni.

 • Vanessa Redgrave-et a színház segítette át a gyászon

  Színházi munkája segítette át Vanessa Redgrave angol színésznõt a gyászon, amivel lányának, a szintén szakmabeli Natasha Richardsonnak a halála után kellett megbirkóznia - errõl maga Redgrave beszélt a BBC brit közszolgálati adónak.

 • Mischa Barton véletlenül megmutatta mellét - képpel!

  Mischa Barton a londoni divathéten mutatta meg - véletlenül - mellét.

  A sztároktól megszokott módon kellemetlen helyzetbe került, ami a szemfüles fotósok figyelmét nem kerülte el.

  Mischa Barton színésznõ játszott többek között a Nothing Hill és a Hatodik érzék címû filmekben.

  De az igazi sikert számára a Narancsvidék címû sorozat hozta.

 • Elõkerült Hitler évekkel ezelõtt ellopott arany könyvjelzõje

  Elõkerült Hitler évekkel ezelõtt ellopott arany könyvjelzõje; az amerikai Bellevue városában 100 ezer dollárért akarta értékesíteni egy férfi - közölte a Time magazin csütörtökön.

  A szövetségi hatóságok letartóztatták a román állampolgárságú Christian Popescut, aki egy álcázott szövetségi titkosügynöknek akarta eladni az ereklyét a Washington állambeli városban, egy Starbucks kávézó elõtt.

  A 18 karátos arany könyvjelzõt állítólag a diktátor szeretõje, Eva Braun ajándékozta Hitlernek vigasztalásul a német csapatok sztálingrádi veresége után.

 • Kórházat neveztek el Brad Pitt édesanyjáról!

  Brad Pitt és testvérei egymillió dollárral járultak hozzá egy új gyermekrákközpont megnyitásának költségeihez.

  Pitt és testvéreinek családjai, Doug és Lisa Pitt, Rob és Julie Neal adták össze a pénzt a Missouriban található springfieldi St. John's kórház javára.

 • Fülemile helyett füle helye per

  Ogden - Fülleharapással ért véget két szomszéd baseballvitája az Egyesült Államokban.

  A férfiak egy baseballmeccsrõl tartottak hazafelé, ám eközben úgy összevesztek a mérkõzésen, hogy egyikük elkezdte verni a másikat, majd pedig leharapott a fülébõl egy jókora darabot.

 • Lelõttek négy rendõrt!

  Ismeretlen fegyveresek megtámadták a közlekedésrendészet egyik ellenõrzõ posztját a dagesztáni bujnaki járásban, ás négy rendõrt megöltek, késõbb pedig egy szaunában három fiatal lányt lõttek agyon.

 • Színésznõi robot

  "Robotolnak" egy dél-koreai színházban: robotszínésznõ a társulat sztárja.

 • Nagy a bûz Bob Dylan körül

  Los Angeles - Elviselhetetlen szagra panaszkodnak Bob Dylan malibui szomszédai: a zenész birtokán felállított mobil illemhely olyan bûzt áraszt, hogy már a hatóságok is bekapcsolódtak a vitába - tájékoztat a Los Angeles Times.

  Cindy Emminger, a szomszédasszony szerint szeptemberben kezdõdött minden. Bob Dylan nagy kiterjedésû birtokán szomszédai házához közel felállított egy mobil vécét, amelyet a biztonsági személyzet használ.

 • Paris Hilton a MotoGp-be fekteti pénzét

  Az örökösnõ a gyorsaságimotoros-világbajnokság 15 köbcentiméteres géposztályában indít csapatot.

 • Eva Longoria Franciaországba költözne!

  A Született feleségek sztárja, ha befejezte a filmezést, akkor férje szülõhazájába szeretne költözni.

  "Otthon érzem magam, ha odamegyek. Még sokat kell franciát tanulnom, és rengeteg francia kaját akarok fõzni" -nyilatkozta a világsztár, aki úgy döntött, hogy filmes karrierje után Franciországba költözne férjével.

  Kedvenc vidéke Dél-Franciaország, ahol a színésznõ véleménye szerint az egész életét le tudná élni. A híres szépség esküvõjét is Franciországban tartotta 2007-ben.