rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Két héttel a szakítás után újra randizik Leonardo DiCaprio

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Két héttel a szakítás után újra randizik Leonardo DiCaprioAlig két héttel a szakítás után Leonardo DiCapriot egy titokzatos hölgy társaságában látták Hollywoodban. Toni Garrn szupermodell és Leonardo DiCaprio másfél évig jártak, de néhány hete kihűlt a kapcsolatuk és két hete szakítottak. Ez azonban nem akadályozza meg a Titanic egykori sztárját abban, hogy ismét hölgyek társaságában töltse idejét. Egy szórakozóhelyen többen is látták a szakáll és baseball sapkával elbújni akaró színészt és egy titokzatos nőt. A pár látványosan kerülte a társaságot és az este előre haladtával együtt távoztak. Leo barátai szerint szó sincs kapcsolatról, a barna hajú nővel.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tovább élnek a velük egyidõs partnert választó nõk

  Ha egy nõ sokáig szeretne élni, legjobb, ha magával egyidõs partnert választ - derül ki egy német kutatásból.

 • Kiss Ramóna: "Öt éves lenne a gyermekem, ha...."

  Kevesen tudják, de a Barátok közt bombázóját 19 évesen szülte az édesanyja. Ha Ramóna tovább vitte volna a családi hagyományt, már 5 éves lenne a gyereke.

  "Életem legnagyobb ajándékának tartom, hogy ilyen fiatalok a szüleim, hiszen így a kapcsolatuk is közvetlenebb az átlagosnál - árulta el egy korábbi nyilatkozatában a 24 éves színésznõ. - Szeretnék majd én is hozzájuk hasonló rugalmas, laza szülõ lenni. Ettõl ugyanis még egyáltalán nem felelõtlenek.

 • Több mint 5 kg spagettit kebelezett be a csilievõ verseny gyõztese

  Mason, Ohio - 5,2 kg csilis spagettit tömött magába nagyjából 10 perc leforgása alatt egy ohiói férfi, megnyerve így a helyi a csilievõ bajnokságot.

  Bob Shoudt emelt fõvel, tömött hassal és a nyertesnek járó 2500 dollárral távozhatott arról az evõbajnokságról, melyet egy ohiói vidámparkban található csilisspagetti-étterem megnyitója alkalmából rendeztek. A férfi, akit barátai csak Szerény Bobként (Humble Bob) ismernek, már a verseny elsõ percében az élre tört majd egy kilogrammnyi tészta lenyelése révén.

 • A Star Trek film sztárját bántalmazták!

  Felszólal az iskolai erõszak ellen!

  A Star Trek film sztárja, Simon Pegg támogatást nyújt volt középiskolájának. Tanácsokat adott a volt iskolája tanulóinak az iskolai erõszak elkerüléséhez. A diákok azért vették fel a kapcsolatot a brit humoristával, hogy megkérjék, csatlakozzon az erõszak ellenes kampányukhoz.
  A színész levelet küldött az iskolának, amelyben kifejezte együttérzését az ügy iránt és elmondta, õt is volt, hogy terrorizálták diáktársai a középiskolában.

 • Eladó David és Victoria Beckham palotája

  Eladja az angliai Hertfordshire grófságban lévõ, Beckhingham-palotának is nevezett luxusvilláját David és Victoria Beckham.

 • Tom Cruise negyedszer is vállalta a "lehetetlen küldetést"

  Újabb "lehetetlen küldetést" hajt végre Tom Cruise: a sztár elvállalta, hogy negyedszer is eljátssza a Mission: Impossible fõhõsét.

 • Csillagot kapott Hugh Jackman

  Az X-Men filmek sztárja a 2487-es számú csillagot kapta.

 • Anya és lánya közös esküvõje és szülése

  Moszkva - Anya és lánya ugyanazon a napon lépett az anyakönyvvezetõ elé, majd hét hónap múlva ugyanazon a kórházi osztályon, mindössze négy nap eltéréssel szült gyereket.

  Mindez véletlenül jött így össze Oroszországban, a Nyizsnyij Novgorod mellett élõ családban.

 • Elhunyt Mario Benedetti világhírû uruguayi író

  Elhunyt Mario Benedetti világhírû uruguayi író, aki hazája fõvárosát, Montevideót tekintette múzsájának, és akinek szerelmes és politikai verseibõl népszerû dalok születtek.

  A 88 esztendõs Benedetti, aki helyi sajtójelentések szerint krónikus légúti betegségben szenvedett, vasárnap májelégtelenség következtében halt meg.

 • Hatvanmillió forint kártérítés egy görögnek, akit töröknek tüntettek fel egy svéd joghurton

  Közel 60 millió forintnak megfelelõ kártérítést üti a markát annak a görög nyugdíjasnak, akit egy svéd joghurtgyártó töröknek feltüntetve használt egy terméke reklámarcaként.

 • Intelligens textilek, azaz viselhetõ számítógépek az új divat

  Akár évi 300 millió eurós bevétel származhat az intelligens textilekbõl, a nyereség pedig minden további esztendõben 20 százalékkal bõvülhet - állítják az új technológia szakértõi.

  Az okos anyagokat optikai szálakból szövik, "bélésükben" pedig nyomtatott áramkörök találhatók, így a belõlük készülõ holmik valójában viselhetõ számítógépek.

 • Nem mindennapi ajándékkal lepte meg a nagyszülőket a Beckham házaspár

  Nem mindennapi ajándékkal lepte meg a nagyszülőket a Beckham házaspárA Beckham házaspár megengedhetné magának, hogy bébiszitterek vegyék körbe gyerekeiket. Ők mégis a nagyikat választják. Amióta David Beckham nyugdíjas futballista és családja az Egyesült Államokból visszaköltözött a jó öreg Angliába - a nagyszülőkkel madarat lehet fogatni. Természetesen Victoria és David szülei egyaránt igyekeznek kivenni részüket a feladatokból, elsősorban a gyerekekre vigyáznak. Victoria ugyanis soha nem szeretett volna bébiszittereket, nevelőket felvenni, mindig is igyekezett egyedül helyt állni családja mellett.

 • 33 évvel fiatalabb partnerébe szeretett bele Udvaros Dorottya

  Izzik a levegõ Udvaros Dorottya és Szabó Kimmel Tamás között. A Nemzeti Színházban terjedõ hírek szerint a két színész között több van, mint kollegiális viszony: szerelem van kialakulóban.

 • Megfulladt egy focista gonoszmentesítõ fürdésben

  Harare - Krokodilban gazdag folyóba fulladt egy focista Zimbabwéban, amikor csapatával fürdõzéssel próbálta mentesíteni magát a gonosz szellemektõl egy meccs elõtt.

  A Midland Portland Cement 16 játékosa edzõi parancsra úszkált egyet a Zambéziben "gonosztalanítási" céllal. A folyónak erõs a sodra a fürdõzés helyén - Victora Falls üdülõváros mellett -, ráadásul krokodilok és vízilovak is bõven akadnak benne. Amikor a csapat végre kijöhetett a partra, már csak 15-en voltak.

 • Gyilkos tv Ausztriában

  Szörnyethalt Ausztriában egy gyerek, mert rázuhant egy tévékészülék.

  A hétéves fiú egy pénztárcát próbált levenni a tévérõl, amely egy falipolcon volt a szülõi ház egy szobájában. Amikor a gyerek felnyúlt a tárcáért, a készülék rázuhant és maga alá temette. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre érkezõ mentõk már nem tudták megmenteni. A szülõk sokkos állapotba kerültek, pszichológusok kezelik õket.

 • Obama és Lady Gaga fej-fej mellett a Facebookon

  Tovább folytatódik a "harc" Barack Obama amerikai elnök és Lady Gaga popsztár között a Facebook közösségi portálon: az énekes után már a politikus is 10 milliós rajongótábort tudhat magáénak.

 • Lecsukta magát a seriff

  Önlecsukó seriff

  Lake megye (Illinois állam) - Becsukatta magát egy seriff a saját börtönébe egy teljes hétre az Egyesült Államokban, hogy megtudja, milyen is nála raboskodni.

 • Angelina Jolie visszatért!

  Hatalmas várakozás elõzte meg a New York-i Filmfesztivál szombati napját, a Changeling címû mozi premierjére ugyanis a fõszereplõ Angelina Jolie is tiszteletét tette. Ikrei júliusi születése óta ez volt az elsõ alkalom, hogy nyilvánosság elõtt mutatkozott.

  Egész Hollywood izgatottan várta, hogyan fog kinézni, s milyen formában lesz a színésznõ, akirõl hónapok óta mást sem lehetett hallani, mint hogy súlyos szülés utáni depresszióval küzd, nem hajlandó enni és emberek közé menni, ráadásul párjával, Brad Pitt-tel is magánéleti válságban vannak.

 • Kate Moss jobban szereti nõkkel

  Kate Moss jobban szeret nõkkel táncolni, mint férfiakkal. A brit szupermodell inkább egy ritmusérzékkel megáldott nõvel kezd, mint egy falábú férfivel

  Az igazi partiõrült hírében álló szupermodell, mint mondja, utálja, ha a táncparkettet olyan férfiakkal kell megosztani, akiknek egyáltalán nincs is ritmusérzékük.

  "Nem vagyok hajlandó olyan férfiakkal táncolni, akik nem is tudnak mozogni. Szívesebben táncolok a barátnõimmel" - mondta.

 • Megszületett Tori Spelling negyedik gyermeke

  Megszületett Tori Spelling és Dean McDermott negyedik gyermeke. A színésznõ kisfiúnak adott életet.

 • A rendõrség elkobozta a világ leggyorsabb irodai székét

  A világ leggyorsabb irodai székét kobozta el fiataloktól a rendõrség Németországban.

  Két 17 éves ifjú fûnyíró motort szerelt a székre meg biciklifékeket és fémkerettel látta el, így gokart autóhoz hasonló lett az egész. A feltalálókat utcai "sprintszékelés" közben csípték el a rendõrök.

 • A brit emberek inkább két autót vesznek egy áráért, mint féláron egyet

  Döbbenetes tanulsággal szolgált egy brit autókereskedés akciója: kiderült, hogy az emberek inkább két autót vesznek egy áráért, mint féláron egyet.

  A colchesteri szalon elõbb az elsõ kedvezménnyel próbálkozott, és a vevõk érkezgettek is, de nem tömegével, hanem csak normális "mennyiségben". Egy hónap elteltével aztán a kereskedés meghirdette a két autót kap egy áráért akciót, és elszabadult a pokol: igen hamar több mint 22 ezren érdeklõdtek.

 • Pitt melegeket támogat!

  Brad Pitt pénzadománnyal segíti a melegházasság betiltása elleni kampányt

  Los Angeles - Brad Pitt százezer dollárt (17 millió forint) adományozott a kaliforniai melegházasság-törvény megmentésére.

  Elõször fordul elõ, hogy egy amerikai államban, ahol már engedélyezték az azonos nemûek házasságát, népszavazást tartanak a törvény visszavonásáról. A novemberi voksolás elõtti kampányt támogatta meg a hollywoodi sztár a melegek melletti egyértelmû kiállásával és pénzadományával.

 • Igen nagy mennyiségû nyersolaj folyt a Yellowstone folyóba

  Több száz hordónyi nyersolaj ömlött Montana államban Yellowstone folyóba, mert a 2011 június végén megrepedt az ExxonMobil egyik kõolajvezetéke.

 • Happy-enddel végzõdött a 90 éves hölgy jelzáloghitele

  Amerikai stílusú happy-enddel végzõdött az amerikai bankválság eddigi legdrámaibb története: a 90 éves hölgy, aki öngyilkosságot kísérelt meg és az elsõ hírek szerint belehalt sérülésébe, életben maradt, a biztosító pedig törölte a tartozást, amely miatt az idõs nõ magára lõtt, mert a kamatot nem tudta megfizetni.

  Az Egyesült Államokban szinte mindenki többévtizedes futamidejû hitelekkel vásárol házat vagy házára vesz fel jelzáloghitelt. Az utóbbi hónapok hitelválsága miatt százezrek helyzete vált bizonytalanná. Több államban emberek tízezreit költöztették/költöztetnék ki az elárverezendõ házakból, mert nem képesek törleszteni a megemelkedett kamatozású hitelrészleteket.

 • Britney Spears húga nem tudja felnevelni kislányát?

  Britney Spears félti húga, Jamie Lynn újszülött kislányát. Az énekesnõ szerint ugyanis anyja, Lynnie el akarja venni a kislányt, és ugyanúgy sztárt akar faragni belõle, ahogyan két lányából is. Méghozzá bármi áron.

  A 17 éves Jamie Lynn Spears decemberben jelentette be, hogy terhes 19 éves barátjától, Casey Aldridge-tõl, és márciusban már a pár eljegyzésétõl volt hangos a média.

  Most, hogy a fiatalabb Spears kisasszony megszülte lányát, itt az újabb lehetõség, hogy a családról beszéljünk.

 • Haláleset az M5-ön!

  Egy török állampolgárságú férfi a helyszínen meghalt, ketten pedig súlyos sérüléseket szenvedtek, amikor az M5-ös autópályán Budapest felé haladó autójuk Kiskunfélegyháza és Kecskemét között árokba szaladt csütörtökön hajnalban. Az út menti korlátot átszakító autó vezetõje kirepült a kocsiból és meghalt.

 • Kiáradt a Hajta patak

  Öt embert kellett kitelepíteni a Pest megyei Tóalmás üdülõkörzetébõl a megáradt Hajta-patak miatt.

  Az elmúlt huszonnégy órában négy-öt felhõszakadás volt a környéken, a Hajta még mindig árad, homokzsákokkal védik a veszélyeztetett területeket, a munkában több mint százötvenen vesznek részt.

 • Kis híján végzetessé vált egy öngyilkossági jelenet Bécsben

  Kis híján végzetessé vált egy öngyilkossági jelenet a bécsi Burgtheater színpadán, a hamburgi Thalia társulat vendégszereplésén. A drámában - Friedrich Schiller Stuart Máriájában - az egyik szereplõnek önkezével kell véget vetnie az életének -, ami majdnem be is következett.

  A figurát alakító 30 éves színész, Daniel Hoevels az elõadás zárójelenetében begyakorolt mozdulattal metszette el a nyakát, abban a hiszemben, hogy a kés ugyanaz a színházi kellék, amelyet korábban is használt. De nem az volt, hanem egy valódi, éles vágószerszám.

 • Ágnes Vanilla súlyos beteg

  Ágnes Vanilla súlyos beteg, de visszatér! Legalábbis ismét szeretne betörni a popéletbe! A dalszerzõ-énekesnõ 2006 márciusában adott utoljára koncertet, azután visszavonult. Azt azonban senki nem tudta: egy trópusi betegség állt a háttérben, amellyel Ágnes még a mai napig küzd.
  – Négy éve kezdõdött minden. Eleinte kisebb rosszullétek, ájulások, ízületi fájdalmaim voltak. Akkor még nem vettem komolyan, azonban rá egy évre felkerestem egy orvost, mert már elviselhetetlen fájdalmak gyötörtek.