rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szerbiai herefõzési fesztivál

  Nem mindennapi gasztronómiai fesztivált rendeznek évrõl évre egy szerbiai hegyvidéki falucskában, Ozremben: az idén ismét megtartották a hangzatos nevet viselõ "herefõzési világbajnokságot".

 • Nem a családfõ a tettes Tényõn?

  Pletykák, találgatások áradatát indította el a múlt heti tényõi családirtás, sokan nem hisznek a rendõrségnek, nem fogadják el, hogy Sz. Kolos mészárolta le kislányait és feleségét, majd saját magával is végzett egy láncfûrésszel.

 • Régi kondomok egy középkori fóliánsban

  Madrid - Két, sertésbélbõl készült óvszerre bukkantak egy középkori fóliánsban a salamancai egyetem könyvtárában - a lelet a feltételezések szerint a XIX. századból származik.

  Az óvszer meglehetõsen elterjedt volt az õsi Egyiptomban, ahogy a Római Birodalomban is, majd e védekezõeszköz évszázadokra feledésbe merült, míg a XVI. században Gabriele Fallopio olasz kirurgus újból fel nem találta - olvasható a ThinkSpain címû angol nyelvû spanyol hírportálon.

 • Jackie Chan nagylelkûen kezdte az újévet

  Jackie Chan harcmûvész és színész nagylelkûen kezdte az újévet. Január 3-án 480.000 dollár értékben adományozott ruhákat, gyógyszereket és ételt egy szükséget szenvedõ falunak.

 • Mel Gibsonnak a gatyája is rámegy a válásra

  Eldõlt, hogy Mel Gibson exfelesége 450 millió dollárt kap a válás után. Miután a színész 30 évvel ezelõtt nem kötött házassági szerzõdést a nejével, automatikusan felezõdött a vagyon, ez pedig alaposan megkopasztja a színészt.

 • Szedd magad - dobozka helyett a bendõbe pakolnak az angolok

  London - Negyven év után leállította a szedd magad-rendszerû epereladást egy gazdaság Nagy-Britanniában a vevõk túlzott falánksága miatt.

 • Szexis naptárat adtak ki munkanélküli mexikói légikisasszonyok

  Szexis ruhákban pózoló mexikói légikisasszonyokról jelent meg naptár, méghozzá a képeken szereplõ hölgyek saját kiadásában.

 • Vajon ki jegyezte el Kiszel Tündét?

  Örömteli eseményrõl kaptunk hírt. Kiszel Tünde ujján egy feltûnõen szép, új gyûrû csillog, amelyet a napokban az Operában is viselt, ahol párjával, Károllyal jelent meg. Ez azt jelenti, hogy Tündét titokban eljegyezték?

 • Szabó Zsófinak már nagyon elege van Berki Krisztiánból

  Szabó Zsófinak már nagyon elege van Berki KrisztiánbólA szőke színésznő Majka új műsorában akadt ki, amiért még mindig felemlegetik a Berki Krisztiánnal való rosszul elsült kapcsolatát. Szabó Zsófi már rég lezárta magában élete azon fejezetét, amelyet a híresen öntelt Berkivel töltött és nem is szívesen emlékszik vissza rá. A színésznő azt állítja akkoriban elborult az agya és sorra követte el az őrültségeket, aminek az egykori Fradi-vezér is része volt. A Jóban Rosszban sztárja még azt is kijelentette, hogy Berki az ő hátán felkapaszkodva lett ismert és azóta is ebből a kapcsolatból él.

 • Álmában gyalogolt húsz kilométert egy ötvenéves nõ

  Az ötvenéves nõ a konyhaablakon kimászva vándorolt el otthonából. Másnap este találták meg. A nõ 53 éves férje szerda hajnalban vette észre, hogy Joy Grigg eltûnt mellõle az ágyból, és amikor észrevette, hogy a konyhaablak tárva nyitva van, rögtön tudta, hogy felesége álmában kezdett el sétálni

 • Nõ helyett fiú volt az aukciós modell

  Gyönyörû nõ helyett nem gyönyörû ifjú fogadta azt a férfit Németországban, aki internetes árverésen megnyerte egy "varázslatos éj" ígéretét.


 • Albummal rukkol elõ a brit politikusokból álló rockbanda

  Albummal rukkol elõ a brit parlamenti képviselõkbõl álló MP4 nevû rockbanda. A négytagú együttes szóló- és basszusgitárosa (Kevin Brennan és Ian Cawsey) a kormányzó Munkáspárt soraiban politizál, Greg Knight dobos az ellenzéki konzervatívokhoz tartozik, Pete Wishart billentyûs pedig a Skót Nemzeti Párt tagja.

 • Sérülés miatt marad el a Linkin Park koncertje Kínában

  Azt még nem tudni, hogy pontosan hogyan szerezte sérülését Chester Bennington és hogy mikor lesz újra egészéges.

  Az biztos, hogy az együttes nem lép fel októberben Pekingben, Sanghajban, Vuhanban és Makaóban sem. Sõt, elmarad a Tajpejbe tervezett tajvani koncert is.

  A Linkin Park fellépéseinek bevétele egyébként a májusi, szecsuáni földrengés áldozatait segítõ alapítványok számláját gyarapította volna.

 • Horváth Csaba lehet az MSZP új fõpolgármester jelöltje!

  Az MSZP budapesti szervezete a jövõ hét szerdán indítja el a jelölési folyamatot, a párt fõpolgármester-jelöltjét pedig még a decemberi pártkongresszus elõtt megnevezik.

  A posztra Horváth Csaba jelenlegi fõpolgármester-helyettes tûnik befutónak - írja hétfõi számában a Népszabadság.

 • Túszdráma a Discovery Channel épületében - lelõtték a támadót

  Lelõtték szerda délután azt a fegyveres túszejtõt, aki három foglyot ejtett a Discovery Channel központjában, Washington egyik elõvárosában, Silver Springben.

 • Sziget - Akár tucatnyian is lehetnek egy sátorban

  Sátorlakók szélsõségei!?

  Budapest - Olyan sátor is akadt az idei Sziget fesztiválon, amelyben tizenketten laktak, az átlag azonban 3-4 fõ sátranként.

  A legtöbb helyen általában néhány centiméterre helyezkednek el egymástól a sátrak; szerkesztõségünknek nyilatkozó szigetlakók egy része szerint ez túl zsúfolt, más részük viszont egyenesen családiasnak nevezte a többiek fizikai közelségét.

 • Tengeren kukázó nyugdíjas: kukamentõ mentése

  Kukamentõ öregembert mentett ki a parti õrség a tengerbõl Walesben. A 81 éves férfi nem a saját kukáját mentette, hanem a szomszédjáét.

 • Véget ért a Lost

  Végleg elbúcsúzott a tévénézõktõl az amerikai ABC csatornán a világ egyik legnépszerûbb sorozata, a "Lost - Eltûntek" - számolt be róla az amerikai média.

 • Elvesztette fõszereplõtársát Kristen Stewart

  Kristen Stewart elvesztette fõszereplõtársát, Ben Afflecket, miután a színész kiszállt közös filmjükbõl.

 • Eszenyi Enikõ mellbedobással gyõzte meg Fenyõ Miklóst

  Eszenyi Enikõ mellbedobással gyõzte meg zsûritársát, Fenyõ Miklóst a Megasztár válogatásán.

  A színésznõ széttépte keblein a tûzpiros ruhát, hogy hatást gyakoroljon Fenyõre az egyik jelentkezõ továbbjutásával kapcsolatban.

  "Harcolni tudnék ezért a lányért!" - jelentette ki a színésznõ, akinek ugyan nem kellene színészkednie a zenés produkcióban, õ mégis képtelen parancsolni önmagának, és gyakran átváltozik. Mint legutóbb is.

 • Egyre nagyobb problémát okoz az alkohol az amerikai hadseregben

  Egyre többen nyúlnak a pohár után az amerikai hadseregben.

 • Két tonnás sajttortát készítettek Mexikóban

  Két tonnás sajttortát készítettek Mexikóban, ami világcsúcs. Ha valakinek sok vendége lesz, és meg akarja csinálni, íme a recept: végy szûk egy tonna túrót, ugyanennyi joghurtot, 3,5 mázsa tortalapot, negyed tonna cukrot, másfél mázsa vajat meg 55 cukrászt, hogy megcsinálják.

  Utóbbiakból lehet kevesebbet is, de akkor nem csak 60 órán át tart a munka a tortagigászon - amelynek tetejét eperrel díszítették és ízesítették, ám hogy mennyivel, arra nem tért ki az AP amerikai hírügynökség.

 • Gyászolnak a Klicsko-testvérek

  Elhunyt Vlagyimir és Vitalij Klicsko édesapja, aki a csernobili katasztrófa kései áldozatának tekinthetõ.

 • Demi Moore férje Anistonra hajtott!

  Hiába hívta randizni Ashton Kutcher Jennifer Anistont, a színésznõ kikosarazta.

 • Simon Cowell elcsábította zsûritársát

  Simon Cowell ismét elcsábította egyik dögös zsûritársát, ezúttal Carmen Electrára esett a választása.

 • 17 éves fiút erõszakoltak meg tinilányok

  Akár 50 év börtönre is ítélhetik azt a 16 éves lányt, aki szexuálisan molesztált egy nála egy évvel idõsebb fiút egy 14 éves tinédzser segítségével. Az Indiana államban élõ April Kuchtát erõszakkal, szexuális agresszióval, megfélemlítéssel és deviáns szexuális magatartással vádolják.

 • Meleg barátaitól kér szextippeket Christina Aguilera

  Az énekesnõ a Contacmusic.com-nak nyilatkozta, hogy ha szüksége van szexuális tanácsokra, akkor nem a hetero barátaihoz, hanem a melegekhez fordul.

 • Három év szabadságvesztést kapott a szerencsjátékozó szerzetes

  Húszezer eurót lopott a kolostorából és játszott el kaszinóban egy szerzetes a nyugat-ukrajnai Ternopil megyében; tettéért három év szabadságvesztésre ítélte a bíróság.

  A fiatal szerzetes, aki két évet töltött el a kolostorban, az ajtózárak cseréje során másolatot készített a fõapát cellájának a kulcsáról. Ennek segítségével idén márciusban belopózott a zárkába és a pénzesdobozból elemelt három borítékot 17 ezer euróval és három ezer eurónak megfelelõ más valutával - jelentette kedden az UNIAN hírügynökség.

 • Aranyfogat tetetett kutyája szájába

  Aranyfogat tetetett kutyája szájába hálája jeléül egy tehetõs ukrán férfi a közép-ukrajnai Vinnyicában, amiért házi kedvence megvédte egy utcai rablótámadásban.

  Az illetõ a kutyáját sétáltatatta a háza környékén, amikor rablók támadtak rá. A banditák a földre teperték, és el akarták venni a pénztárcáját, valamint mobiltelefonját.

 • Az elsõ törzsfõnöknõ

  Nõt választottak a törzs élére a Connecticut államban élõ mohegán indiánok az Egyesült Államokban.