rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Íme a világ leghülyébb táblája

  Alig egyetlen négyzetméternyi gazos területet véd FÛRE LÉPNI TILOS! táblával egy önkormányzat Nagy-Britanniában.

 • Homoszexuális pingvinpár tojást akart lopni!

  Egy hím pingvinpárt - ami nem ritka ennél a állatfajnál - elkülönítettek a többi pingvintõl az északkelet-kínai Harbinban, mert az egyik hím-nõstény pingvinpártól megpróbálta elcsenni a tojást.

  A lopási kísérletre az egyik állatgondozó figyelt fel, és úgy döntött, máshová zárja a madarakat. A pingvinek szaporodása nem egyszerû folyamat, fogságban pedig még nehezebb.

 • 14 évvel ezelõtt egy mûtétnél a szívében felejtettek egy törlõkendõt! Elhunyt!

  Egy krasznojarszki férfi azért halt meg, mert 14 évvel ezelõtt egy mûtétnél a szívében felejtettek egy törlõkendõt.

  A mûtétet 1995-ben, a moszkvai Bakuljev szív- és érsebészeti intézetben végezték. Az idegen tárgy krónikus szívburokgyulladást okozott a betegnek.

 • John Lennon véres ruháit is kiállítják!

  Azt a barna papírzsákot is kiállítják a John Lennon New York-i éveit bemutató kiállításon, amelyben 1980 decemberében özvegye, Yoko Ono a kórházban visszakapta meggyilkolt férje véres ruháit.

  A japán mûvésznõ a kedden nyíló kiállítás elõtti beharangozó sajtókonferencián elmondta, hogy nehéz döntést hozott és várhatóan sokan bírálni is fogják ezért, de úgy gondolja: fontos, hogy az emberek ráébredjenek a fegyveres erõszak szörnyûségeire.

 • Leszoktatás gyanánt agyonverték a családot

  Rituálisan le akarták szoktatni a férjet a dohányzásról, a feleségét pedig ki akarták gyógyítani az asztmájából és májbetegségébõl, de a házaspárt végül agyonverték a rokonaik. A bizarr szertartásban megtámadták a "rituális gyógyítók" egyikének 15 éves lányát is, akit életveszélyes sérülésekkel kezelnek kórházban.

 • Elvesztette fõszereplõtársát Kristen Stewart

  Kristen Stewart elvesztette fõszereplõtársát, Ben Afflecket, miután a színész kiszállt közös filmjükbõl.

 • A Playboynak meztelenkedne Mel B

  A sexi énekesnõ egyelõre fehérnemûben pózol, de bejelentette, hamarosan levetkõzik a Playboynak. Mel B tegnap megerõsítette, hogy több milliót érõ ajánlatot kapott az ismert férfimagazintól.

  A Spice Girlsbõl ismertté vált énekesnõ májusban lett az Ultimo modellje, fehérnemûben reklámozza a cég új õszi/téli kollekcióját.

  A kétgyermekes anya ma is büszkén vállalja nõies alakját,így nem okoz majd számára gondot meztelenül pózolni a férfiak örömére.

 • Naomi Campbellt beidézték a hágai Nemzetközi Törvényszék elé

  Tanúként kell megjelennie Naomi Campbell szupermodellnek, valamint Mia Farrow és Carol White színésznõknek Charles Taylor háborús bûnökkel vádolt egykori libériai államfõ perében a hágai Nemzetközi Törvényszék (NT) elõtt.

 • Egerészõ brit honatyák

  Egerészni kényszerültek brit honatyák, mármint dönteni arról, hogy kellenek-e macskák a parlamentbe, hogy összefogdossák a betelepült egereket.

 • Taxisbecsület: 4 milliót vitt vissza

  Több mint 4 millió forintnyi pénzt és ékszert talált taxijában New Yorkban egy szegény sofõr, mégis visszaszolgáltatta.

 • Több mint 67 millió forintot kapott távozásakor a MÁV-tól Kugler Flórián volt vezérigazgató helyettes!

  Több mint 67 millió forintot kapott távozásakor a MÁV-tól Kugler Flórián, aki 4 évig volt a MÁV vezérigazgató-helyettese.

  Kugler 2002 és 2006 között volt a MÁV humánpolitikai vezérigazgató-helyettese. 2006 tavaszán távozott a cégtõl, 15 millió forintot kapott arra az idõre, amikor a munkavégzés alól már felmentették, 51 millió forintot pedig normál végkielégítésként.

 • Megszületett az ifjabb Costner

  Tervezett westernfilmje egyik hõsérõl Hayesnek nevezte el Kevin Costner Los Angelesben csütörtökön éjjel világra jött kisfiát.

  Costner a gyerek születése elõtt mesélt a név eredetérõl az AP Rádiónak. Mint mondta: szerinte a Hayes "nagyszerû western név".

 • A jég fogságába esett egy komp a Balti-tengeren

  A jég fogságában rekedt egy finn komphajó a Balti-tengeren, 850 utassal a fedélzetén - közölték pénteken finn tengerhajózási illetékesek. A Nordlandia a finn fõvárostól, Helsinkitõl 15 kilométernyire délre jutott bajba. A komp úti célja az észt fõváros, Tallinn volt. A kompjáratot üzemeltetõ cég közlése szerint a hajó nincs veszélyben, és az utasok nem estek pánikba.

 • Kaká eltévedt az észt fõvárosban!

  Séta közben eltévedt az észt fõvárosban Kaká, a Real Madrid középpályása. A brazil válogatott szerda este játszik barátságos mérkõzést az észt csapat ellen, a 27 esztendõs focista pedig a csapat megérkezése után, hogy ismerkedjen a helyszínnel, egyedül indult sétára Tallinn központjában, a szállodába azonban már nem talált vissza.

 • Kirakták az iskolából, mert nem fér fel az iskolabuszra

  Kiraktak egy 14 éves diáklányt az iskolájából Brazíliában, mert túl magas, ezért nem fér el rendesen az iskolabuszon.

 • Psota Irén többször is vállalta a tiltott abortuszt

  Kiderült a fájó titok - A népszerû színésznõnek nem született gyermeke, de ez nem jelenti azt, hogy nem is esett teherbe. Psota Irén ugyanis a negyvenes évek végén több tiltott abortuszt végeztetett el magán. Makk Károly filmrendezõ kedveseként Psota Irén többször is vállalta a kockázatos abortuszt az ötvenes évek elején.

 • Lyukat találtak a sztár szívében!

  Nincs szerencséje Bret Michaels amerikai énekesnek, akit egy hónappal ezelõtt agyvérzéssel szállítottak kórházba. A sztár elmondása szerint a héten bal oldalán érzett fájdalmakat, ezért visszatért a korábban õt kezelõ phoenixi kórházba, közölte a CNN. A vizsgálatok megállapították, hogy Michaelsnek egy ovális lyuk van a szívében, ami tovább bonyolítja a már most is komoly egészségi gondokkal küzdõ énekes helyzetét.

 • Megbírságolták a sirályverõt!

  Fagylaltrabló sirály megveréséért szabtak ki 275 dollár - 60 ezer forintnyi bírságot egy férfira az Egyesült Államokban.

  A vádlott elmondása szerint õ csupán a feleségét ért légitámadást próbálta elhárítani. A sirály az asszonyt elõször fejbe koppintotta a csõrével, aztán a nõ kezében lévõ fagylaltra vetette magát, hogy elragadja.

 • Baleset érte Florence Welchet koncert közben

  Komolyabb baj nem történt, de igencsak ijesztõ és kellemetlen helyzetben találta magát Florence Welch, a Florence and The Machine énekesnõje egy fellépése kellõs közepén.

 • Madonna térdei nem bírják a sorozatos terhelést

  Madonna térdei nem bírják a sorozatos terhelést. A szigorú fitneszedzésekkel teljesen kikészítette magát fizikailag és az orvosok vészes vérszegénységet állapítottak meg nála.

  Mostantól minden próbára és turnéra orvosi kísérettel megy a leharcolt énekesnõ.

  Emellett az énekesnõ elküldte két táncosát, turnémenedzsere pedig saját jószántából akarja otthagyni az énekesnõt, akinek ráadásul magánéleti problémái mellett az egészsége is romokban hever.

 • A házigazda AC Milan nyerte a Luigi Berlusconi Kupát

  A házigazda AC Milan labdarúgócsapata nyerte a Luigi Berlusconi Kupát, miután 1-1-es döntetlent követõen büntetõkkel legyõzte a Juventust.

  A két csapat hagyományos találkozóján a vendégek a brazil Diego révén szereztek vezetést az elsõ félidõben, ezt honfitársa Pato egalizálta.

  A Luigi Berlusconi Kupát 19. alkalommal rendezték meg.

 • Különös tetoválásra készül Paris Jackson

  Michael Jackson tinédzser lánya, Paris azt tervezi, hogy néhai édesapja emléke előtt tisztelegve egy speciális tetoválást készíttet.

 • Lemondott tisztérõl ma Ivo Sanader horvát kormányfõ!

  Lemondott tisztérõl ma Ivo Sanader horvát kormányfõ. Sanader a lemondását bejelentõ sajtóértekezleten nem nevezte meg távozása okát, mindössze annyit közölt: megtette a magáét, politikai élete befejezõdött.

 • Pápás óvszert osztogatnak Pünkösdkor

  Egy diplomáciai botrány ihlette azt az óvszert, amibõl kétezer darabot tosztogatnak szét Hollandiában.

 • Dévényi Tibi bácsi dolgozni megy az EFOTT-ra

  Dévényi Tibi bácsi idén harmadszorra látogatja meg az egyetemisták buliját.

  Az EFOTT-ra azonban nem szórakozni megy, hanem szigorúan dolgozni.

  "Idén a fiam is csatlakozik hozzám, hiszen õ a lemezlovas. Egymást sajnos nem tudjuk meghallgatni, mivel egy idõben lépünk fel. Õ is nagyon jól zenél, és mint mondta, könnyíti a dolgát az, hogy a Dévényi név jól cseng a szakmában" - áradozott a dj.

 • Ismeretlen õsi feliratra bukkantak jemeni régészek

  Ismeretlen õsi feliratra bukkantak jemeni régészek - az ábrákat, amelyek között akad "kastély", állatfigurák, s az iszlám elõtti idõkbõl származó írásjelek, egy sziklába vésték.

  A jemeni régészeti és múzeumi szervezet (GOAM) szakemberei szerint a felirat a maga nemében az elsõ ismertté vált ábrázolás - olvasható az Archaeologica régészeti hírportálon.

 • A pi-rekord villanyszámlája

  Nemcsak számítógépe három munkahónapjába, hanem magas villanyszámlába is került az új pi-rekord kiszámolása a japán Kondo Sigerunak.

 • 15 évig élt hasában egy orvosi szivaccsal

  Beperelte egy ausztráliai nõ az orvosát, amiért az a 15 évvel ezelõtti mûtét során benne felejtett egy orvosi törlõkendõt.

 • Eladta gyereke nevét egy tanknyi benzinért

  Miami - Egy tanknyi benzinért eladta még meg sem született gyermeke elnevezésének jogát egy férfi az Egyesült Államokban.

  A vevõ egy rádióállomás, amely meghirdette, hogy 100 dollár értékû benzinutalványt ad annak, aki gyereke keresztnevének két mûsorvezetõ kereszt- és egy producer teljes neveit adja.

 • Drew Barrymore még a kilencedik hónapban is jógázik

  A hollywoodi filmcsillag, Drew Barrymore is csatlakozott a hírességek legújabb õrületéhez, a kismamajógához.