rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hírességek kukkoló doktora

  Barcelona - Az intimitás megsértésének címén vádat emeltek Barcelona egyik neves, elõkelõ betegeket kezelõ doktorát, mert a rendelõjének vécéjében rejtett kamerára bukkantak.

 • Lecsukták a lóval szexelõ férfit!

  Leeroy Le Gallais vonzalma a lovak iránt kissé eltér a megszokottól, a 46 esztendõs férfi ugyanis több ízben szexuális kapcsolatot létesített egy Calico nevû guernsey-i állattal.

  A férfi elsõ alkalommal a helyszínen felejtette alsónadrágját, majd néhány héttel késõbb ittasan visszatért, hogy ismét játszadozzon kicsit a lóval.

  – Haza akartam menni, de végül a lónál találtam magam – vallotta akkor Gallais.

 • Tizenöt amerikai pár egyszerre esküdött meg egy hullámvasúton!

  Tizenöt amerikai pár egyszerre esküdött örök hûséget egymásnak, de nem templomban, hanem hullámvasúton.

  A boldogító igen után a párok nyomban mentek egy kört a nyaktörõ hullámvasúton Minnesota államban, így tették még emlékezetesebbé az esküvõjüket. De az is lehet, hogy már elõre akarták szoktatni magukat ahhoz, hogy a házasság is olyan, mint a hullámvasút. A hullámzó szertartásról video készült, s a felvételt minden pár megkapta emlékbe.

 • Felmentették a pukizóst

  Fellélegezhet az a férfi, aki rendõrre szellentett és ezért hatóság elleni támadással vádolták: az ügyészség az eljárás megszüntetését kezdeményezte.

  A "gáztámadás" az Egyesült Államokban, Nyugat-Virginiában, South Charleston városának rendõrségén történt. A 34 éves férfi - akit ittas vezetés miatt vittek be - a rendõrhöz gurult székével, felemelte lábát, majd pedig támadását súlyosbította azzal, hogy a hatósági személy felé legyezte kezével altáji felhõjét.

 • Bírói röhögõgörcs miatti tárgyalási szünet

  Berlin - Röhögõgörcse miatt kellett szünetet elrendelnie egy bírónõnek két haragos szomszéd ügyének tárgyalásán.

  A hölgy egy darabig tisztéhez méltón hallgatta a két férfi vádaskodását, szomszédháborújuk tojásdobálós ütközetétõl a levelekben egymásnak postázott "ürülékváltásokig".

 • Torgyán József újra megkéri felesége kezét

  Újra megkéri felesége kezét Torgyán József volt miniszter.

  A házaspár idén augusztusban ünnepli 50. házassági évfordulóját, és ennek örömére a korábbi politikus ismét feleségül szeretné venni Cseh Marikát.

 • Kaliforniában kötik a legtöbb homoszexuális házasságot

  Los Angeles - A homoszexuális házasságkötések számát illetõen Kalifornia három hónap alatt megelõzte Massachusetts államot, ahol 2004-ben elõször engedélyezték az azonos nemûek házasságát az Egyesült Államokban.

  A Kaliforniai Egyetem Williams Intézete által összegyûjtött adatok igazolták az ilyen szertartások számának emelkedését az után, hogy június 17-én a nyugati parti államban is legalizálták a homoszexuálisok házasságkötését.

 • 47 évesen meghalt a sportlegenda

  Életének 47. évében meghalt Manute Bol, az amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) történetének egyik legmagasabb játékosa.

 • Prostit kapott a 14. szülinapjára!

  Tíz hónap börtönbüntetés vár egy brit férfira, aki a kaland jegyében prostituálttal akarta meglepni fiát annak 14. születésnapja alkalmából.

  A megrendelt hölgyrõl azonban kiderült, hogy valójában rendõrnõ. "Az ön kötelessége, hogy fia erkölcsössége felett õrködjön, és nem az, hogy bevezesse a szexualitás világába" - fogalmazott az ítélethirdetés során Jonathan Teare bíró.

 • Nagy Feró embert ölt?

  Rendõrségi ügybe keveredett Nagy Feró egy emberi koponya miatt, amit még barátaival talált egy szemétbánya közepén. Az ismeretlen eredetû csont miatt a rendõrség gyilkossági ügyet feltételezett a háttérben, és ki is hallgatták az énekest.

  "Gyerekkoromban gyakran jártunk ki a szemétbányára guberálni, hátha találunk valami érdekes dolgot. Egy alkalommal találtunk egy emberi koponyát, amit haza is vittünk.

  A házban, ahol laktunk, 10-15 család volt, mi pedig feltettük a koponyát egy fára és célba lõttünk rá csúzlival vagy éppen dobáltuk."

 • Fõiskolán folytatja Zita

  Debreczeni Zita eldöntötte: befejezi tanulmányait és végre diplomát szerez. A modellt a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Fõiskola fotográfia szakára vették fel.

 • Nemi erõszak áldozata lett a magyar szépségkirálynõ

  Erõszakos közösülés megalapozott gyanúja miatt elõzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy 32 éves török állampolgárt Kecskeméten. A török állampolgár egy kecskeméti lakásban erõszakosan közösült egy 20 éves lánnyal.

 • A Rajnába 30 tonna olaj ömlött!

  Két hajó összeütközött hétfõn a Rajnán, s emiatt harminc tonna olaj ömlött a folyóba - közölte a német rendõrség. Személyi sérülés nem történt.

  A hajózási hivatal szerint egy 1100 tonna olajat szállító tanker és egy teherszállító hajó ütközött össze Klevénél, a Rajna alsó folyásánál.

 • Élete legboldogabb időszakát éli Liptai Claudia

  Élete legboldogabb időszakát éli Liptai ClaudiaClaudia közvetlen környezete szerint a csinos műsorvezető élete talán legboldogabb korszakát éli. A barátok szerint megfiatalította őt párja, aki nagyon jó hatással van rá. Az ismerősök bíznak abban, hogy végre beteljesülhet a nagy családról szőtt álom. Claudia kislánya, Panka is találkozott már Benivel, és megtalálták a közös hangot. Így nem csoda, hogy a tévés környezetének egyik prominens tagja már odáig merészkedett, hogy Claudia az együtt töltött viszonylag rövid idő ellenére akár szülni is hajlandó a 26 éves Benjáminnak.

 • Miért nem nyerhetnek a férfiak a nőkkel szemben?

  Miért nem nyerhetnek a férfiak a nőkkel szemben?Miért nem nyerhetnek a férfiak a nőkkel szemben? Ha megcsókolod, nem vagy úriember. Ha nem csókolod meg, nem vagy férfi. Ha mindennel egyetértesz, amit mond, papucs vagy. Ha nem értesz egyet vele, akkor nem figyeltél. Ha elegáns vagy, nyálas szépfiú vagy. Ha nem vagy elegáns, akkor igénytelen vagy. Ha figyelmes vagy, azt gondolja, valami rosszat tettél. Ha nem vagy figyelmes, nem szereted. Ha sok szexre vágysz, akkor csak a teste kell neked. Ha nem vágysz sok szexre, akkor nem szereted. Ha a haverjaiddal mész el, akkor zülleni mész. Ha a barátnőivel megy el, akkor igényes szórakozás történik. Ha valamit mondasz, azt akarja, hogy rá figyelj. Ha rá figyelsz, azt akarja, hogy mondj valamit.

 • Viktória királynõ bugyija kapós lett

  A reméltnél kilencszer drágábban kelt el Viktória királynõ bugyija

  London - Nagy-Britannia fénykorának, a viktoriánus korszaknak nem akármilyen emlékét árverezték el szerdán: magának Viktória királynõnek egyik bugyiját.

  Az 1890-bõl való királynõi alsónemût 500 fontra (147 ezer forint) becsülték, de végül kilencszer magasabb összeggel (4500 fonttal) ütötték le a közép-angliai Derbyben rendezett liciten.

 • Top 5 botrány 2007: Parist visszazárják a börtönbe

  A józan életet még csak hallomásból sem ismerõ örökösnõt tavaly kapták ittas vezetésen, majd bevonták jogosítványát, és három évre felfüggesztették a börtönbüntetését. Mit tesz ilyenkor az ember lánya? Meghúzza magát. Mit tett Paris? Jogsi nélkül vezetett kétszer, plusz a lámpákat se kapcsolta be – utóbbi pedig azért éjszaka nem árt. Michael T. Sauer bíró 45 napra börtönbe küldte.

 • Trágyával köszöntötte nejét születésnapján

  Ötven tonna trágyával köszöntötte feleségét annak születésnapján egy farmer az Egyesült Államokban.
  Nem nyakon öntötte vele az asszonyt, hanem trágyaszóró gépével hatalmas betûkkel felírta, pontosabban leírta földjükre, hogy "HAP B DAY LUV YU". Ami magyarul kb.: "BOLD SZ NAPOT SZERTLEK". Szívet is akart hozzárajzolni, de kifogyott a "tolla".


 • Lekurvázta férje szeretõjét Elin Nordegren

  Eldurvult a helyzet amikor Tiger Woods felesége és szeretõje találkoztak. Elin dühösen esett neki Rachel Uchitelnek, durva jelzõkkel illette és a fejéhez vágta, hogy õ tette tönkre a családjukat. Minden keserûségét a férje leghíresebb szeretõjén töltötte ki a békülést fontolgató Elin.

 • Tárgyaláson aludt el egy bíró

  Egyelõre megmenekült a börtöntõl két kábítószer-kereskedelemmel megvádolt ausztrál férfi, mert az ügyükben ítélkezõ bíró állandóan elaludt a tárgyaláson.

  A ausztráliai legfelsõbb bíróság csütörtökön felfüggesztette a fejenként 13 és fél éves börtönbüntetést kiszabó ítéletet. Az indoklás szerint fennáll a téves döntés veszélye, ha a bíró "észrevehetõen és ismételten" elalszik tárgyalás közben.

 • Fõleg tablettával védekeznek a nõk a nem kívánt terhesség ellen

  Fõként tablettával védekeznek az amerikai nõk a nem kívánt terhesség ellen, de a washingtoni kormányzat öt év óta elsõ, e témában készült összehasonlító jelentése szerint más országokban jóval népszerûbb ez a módszer.

 • A férfiak is lehetnek vásárlásmániások

  Ugyanúgy elkaphatja a vásárlási láz a férfiakat is, mint a nõket - állapították meg német kutatók.

 • Barátja spermájától esett kómába

  Egy nagy-britanniai nõ az elsõ olyan hölgy, aki a szex miatt halt majdnem bele mogyoróallergiájába. Az áldozat veszélyesen érzékeny tüneteket mutatott minden mogyorót tartalmazó eledelre, ezért a kedvese nagyon ügyelt, hogy ha ilyent fogyasztott, minden morzsáját eltûntesse magáról. Hosszasan mosott kezet és fogat, mielõtt hozzáért volna barátnõjéhez.

 • Befagyott a szenteltvíz a kölni a dómban!

  Hûvös fogadtatásban részesülnek a kölni dómba betérõ hívõk: a szentelvíztartó tartalma ugyanis megfagyott.

  A templom szóvivõje, Matthias Deml elmondta, hogy a hatalmas méretû, mintegy 10 ezer négyzetméternyi ablakfelülettel rendelkezõ épület fûtése gyakorlatilag lehetetlen, így a belsõ hõmérséklet legfeljebb egy-két fokkal magasabb a külsõnél.

 • Jobb szeretõk a zeneileg 'edzett' fülû emberek

  Budapest - A zeneértõ fülekkel megáldott embereknek nem csupán egy dallam hangjainak felismeréséhez van jó érzékük, hanem különleges képességük van az emberi beszédhangban rejtõzõ érzelmek meghallásához is.

 • A bíró csomagtartójában bujkált

  Tanult a leckébõl, és a továbbiakban mindig bezárja majd kocsiját egy bíró, miután egy szökevényt a csomagtartójában találtak meg.

  A Macomb Daily címû helyi újság szerint a bíró leparkolt a kisváros bíróságának épülete elõtt, autóját nyitva hagyta, majd dolgozni ment. Idõközben a bírósági zárkából megszökött egy 16 éves vádlott. A rendõrök már több mint egy órája keresték, amikor egyiküknek gyanús lett egy fotó, amely a bíró parkoló autója mellett hevert.

 • Három napig furták az alagutat a bankrablók!

  Három napon át ásta az alagutat egy bank alatt két rabló a nyugat-ukrajnai Lemberg (Lviv) megyében, de centiméterekkel a cél elõtt megszólalt a riasztó.

  A bûnözõk Brodi városban a banképület alatti pincébõl kiindulva kezdték ásni a föld alatti járatot a pénzintézet trezorját tartalmazó terem alá. Az alagút elkészülte után, vasárnap éjjel hozzáláttak a helyiség betonpadlójának az áttöréséhez, de a rezgéstõl mûködésbe lépett a bank riasztóberendezése.

 • A szaunában izzadta ki tumorjait!

  Az orvosok már lemondtak róla, de a nagyszülõk mégis megmentettek egy hétéves kisgyereket, akinek 11 rosszindulatú daganatot fedeztek fel a testében.

  Connah Broomban még 2006-ban találták a daganatokat, többek közt a nyakában, a mellkasában a szíve mellett, a gyomrában, a veséjében és a bal lábában.

 • Ez tud valamit - 11 évi együttélés után az esküvõn mondott nemet

  Róma - Tizenegy évi együttélés után határozták el, hogy összeházasodnak, de az esküvõ pillanatában kiderült, hogy elsiették a dolgot.

  A 38 éves Demis Berto nemmel felelt, amikor a pap feltette a kérdést, hogy óhajtja-e feleségül 39 éves menyasszonyát.

 • Rúzsa Magdi átalakult!!!

  Az új album elsõ kislemeze, a Rövid Utazás címû dal, amelyhez készült videoklip már látható a zenei csatornán, a dal pedig hallható a rádiókban.

  „A lemez címe Iránytû, hiszen jó, ha tudod, merre tartasz. Két kivétellel, én írtam a dalok szövegét, így még mélyebben meg tudom mutatni magamat.

  A lírai énem és a dübörgõs, pimasz arcom is sokkal erõsebb, kifejezõbb, mint korábban. A zenék egy része a zenekarommal közösen született a stúdióban” - mesélte Magdi.