rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Újabb taggal bővült a Kardashian család

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Újabb taggal bővült a Kardashian családMegszületett Kourtney Kardashian harmadik gyereke. Harmadszor is anya lett Kourtney Kardashian! A reality-sztárnak kisfia született, ráadásul pont első gyermeke ötödik születésnapján! A családnak immáron két oka is van, hogy ünnepeljen december 14-én, bár Mason szülinapját a baba érkezése miatt kicsit korábban, november végén megünnepelte a család. Kourtney és férje, Scott Disick már nagyon várta a fiú érkezését: "tökéletesen illik majd a famíliánkba" - nyilatkozta korábban a várandós híresség, arra utalván, hogy a fiú érkezésével javul a nemek aránya a hatalmas, nők által dominált klánban.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Rágcsálók lepték el a kórházat

  Az Egyesült Királyság Freedom of Information Act címû lapjában megjelent riport szerint az angol kórházak állandóan ki vannak téve különbözõ kártevõk támadásainak. 2006 januárjától, 2008 márciusáig közel 20 ezer esetben történt fertõzés a tömegesen megjelenõ patkányok, egerek, bolhák, poloskák és csótányok miatt - jelentette ki a cikkben a Nemzetközi Egészségügyi Szervezet.

 • Nem tudta feldolgozni Alexander McQueen anyja halálát

  Amikor édesanyja megkérdezte Alexandertõl, hogy mitõl fél legjobban, azt felelte, hogy attól, hogy elõbb hal, meg mint szeretett anyja. Ez a félelem Alexander McQueen számára nem vált valóra, de egy másik rémálom azonban igen. Mély gyászában, 10 nappal anyja halála után, a divattervezõ is saját kezûleg vetett véget életének.

 • Mariah Carey hajadonná vált

  Mariah és Nick házassága két hónapig tartott. A OK magazin szerint Mariah Carey és Nick Cannon már külön is költöztek. Egy "családhoz közel álló" ismerõs szerint Carey stílusa egész egyszerûen elviselhetetlen. A legutóbbi klipforgatáson férjével például úgy viselkedett, mint ha a szolgája lenne.

  - Úgy gondolta, Nick csak arra való, hogy ugráljon körülötte, úgy viselkedett vele, mint egy díva a szolgájával - mondta a bennfentes. Cannon, aki színészként és rapperként is megállja a helyét, nem bírta elviselni, hogy Mariah Carey már a karrierjébe is bele akart szólni. Ez volt az utolsó csepp a pohárban.

 • 50 Cent is szereti a homokozót?

  Amerika egyik legjobban keresõ rapperérõl az a pletyka terjeng, hogy meleg. Rufus Wainwright állította mindezt a Details magazinnak adott interjújában.

 • Megtalálták a rák valódi okát

  Megtalálták a rák valódi okátLenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát Dr. Hamer a 70-es években a müncheni onkológiai klinikavezető orvosa volt, ahol többi kollégájával együtt a daganatos betegeket a hagyományos módon kezelte, mely többé-kevésbé eredményesnek bizonyult. 1978-ban dr. Hamer élete radikálisan megváltozott, mikor tudomást szerzett 19 éves fia haláláról (meglőtték). Nem sokkal fia halála után felesége is távozott az élők sorából. És mindezen szörnyű eseményeket tetézte a felfedezése, miszerint heredaganata van.

 • 88 évvel a gimnázium befejezése után kapta meg bizonyítványát egy ohiói nõ

  100 éves kora fölött kapta meg érettségi bizonyítványát egy ohiói nõ. Több, mint nyolc évtizedet várt a papírra.

 • Depressziós a Grace klinika sztárja

  Egyre több sztárról derül ki az utóbbi idõben, hogy bipoláris depressziótól szenved.

 • Elhunyt Kolczonay Ernõ, a magyar vívósport kiemelkedõ alakja!

  Hosszú, súlyos betegség után, 56 éves korában elhunyt Kolczonay Ernõ, a magyar vívósport kiemelkedõ alakja.

  A Magyar Olimpiai Bizottság honlapjának beszámolója szerint a sportember májbeteg volt, átültetésre várt.

 • Bebetonoztak egy embert a parlament épületébe

  Megerõsödni látszik a 70 éves Ortansa Amarghioalei sejtése, miszerint egyik fiát szó szerint bebetonozták a jelenlegi parlament székházába, az akkor még Nép Házaként épülõ hatalmas épületbe.

 • Herét harapott a 45 éves nõ szex közben

  A Daily Mirror jelentése szerint a 45 éves Martin Douglas heréit már visszavarrták – harapós barátnõjével azóta szakított.

 • Kisfia lesz Balogh Edinának

  Sugárzik a boldogságtól Balogh Edina.

 • Biztosíttatni szeretné melleit Jennifer Love Hewitt

  Jennifer Love Hewitt biztosíttatni szeretné legkedvesebb testrészeit. Míg az Ügyféllista címû sorozatának második évadát reklámozta, a színésznõ elmondta, azon gondolkodik, hogy biztosítást köt a melleire.

 • Hatvan éves korában elhunyt Petróczy Sándor!

  Hatvanhét éves korában csütörtök délután rövid betegség után elhunyt Petróczy Sándor, a magyarországi Mozisok Országos Szövetségének elnöke.

  Alapító és elnökségi tagja volt a Magyar Filmklubok Szövetségének, majd a Mozisok Országos Szövetségének elnökévé választották.

 • Meztelenül próbált szellemeket fotózni temetõben

  Kísérteteket próbált lencsevégre kapni egy temetõben az Egyesült Államokban éjszaka egy meztelen férfi, ám csak õt kapta lencsevégre a sírkert biztonsági kamerája.

 • Intelligens textilek, azaz viselhetõ számítógépek az új divat

  Akár évi 300 millió eurós bevétel származhat az intelligens textilekbõl, a nyereség pedig minden további esztendõben 20 százalékkal bõvülhet - állítják az új technológia szakértõi.

  Az okos anyagokat optikai szálakból szövik, "bélésükben" pedig nyomtatott áramkörök találhatók, így a belõlük készülõ holmik valójában viselhetõ számítógépek.

 • Mikró a zsebben - fotóval

  Meleg ebéd az erdõ közepén? Megoldható!

 • Magyarország is indul a 2010-es riói hajléktalan foci-vb-n

  Magyarország is részt vesz szeptemberben a 8. Hajléktalan Világbajnokságon a brazíliai Rio de Janeiróban.

 • Megszületett a Jóban Rosszban Fehér Rolandjának első gyermeke

  A Fehér Rolandot alakító Seres Dánielnek és párjának megszületett első gyermeke.

 • Megtõrhetetlen a balástyai rém

  A balástyai rém életfogytig tartó szabadságvesztését tölti a Csillag börtönben. Az ügyészség öt nõ megölésével vádolta Szabót, a megyei bíróság és az ítélõtábla viszont egy gyilkosságról nem tudta bebizonyítani, hogy azt is a vádlott követte el.

 • Füvezõs lánykérés

  Egyetlen hang nélkül, viszont sok fûszállal kérte feleségül barátnõjét egy férfi az Egyesült Államokban: trágyázással és pluszlocsolással rajzoltatta ki gyeppel a lánykérõ feliratot.

 • Leszoktatás gyanánt agyonverték a családot

  Rituálisan le akarták szoktatni a férjet a dohányzásról, a feleségét pedig ki akarták gyógyítani az asztmájából és májbetegségébõl, de a házaspárt végül agyonverték a rokonaik. A bizarr szertartásban megtámadták a "rituális gyógyítók" egyikének 15 éves lányát is, akit életveszélyes sérülésekkel kezelnek kórházban.

 • Különleges nászútra viszi kedvesét Ashton Kutcher

  Különleges nászútra viszi kedvesét Ashton KutcherAshton Kutcher a létező legkülönlegesebb helyre, a világűrbe viszi nászútra leendő feleségét, Mila Kunist. Már javában tervezgeti lakodalmát Ashton Kutcher és Mila Kunis, amit még idén szeretnének megtartani vagy egy angliai kastélyban, vagy Saint Tropez tengerpartján. Sőt már azt is tudják, hogy hova mennek nászútra. Ashton ugyanis Milának és magának is megvette a jegyet a Virgin első űrjáratára, ami valamikor karácsonykor száll fel hatszáz, igencsak gazdag utassal a fedélzetén. Ash szerint ettől különlegesebb helyen nem ünnepelhetnék meg a házasélet kezdetét.

 • Megette a nyerõ sorsjegyet

  Sokszor mondják azt, hogy a pénz nem boldogít, de azért jó, ha van. Sokan pedig arról is meg vannak gyõzõdve, hogy a szerencsének, pláne ha az nyeremény formájában is megtestesül, csak jó oldalai lehetnek. Ezzel szemben például nagyon sok brit lottónyertes vagy pillanatokon belül elverte a nyereményét, és ha lehet, még szegényebb és boldogtalanabb lett, mint eredetileg volt, vagy a nyeremény olyan sok konfliktust hozott az életébe, hogy egyenesen azt kívánta, bár sohasem nyert volna...

 • Váratlan gyermekáldás

  Röpke négy órával azután, hogy megtudta, terhes, meg is szült egy nõ Nagy-Britanniában, a meglepetést orvosi hibák sorozatának köszönheti.

 • Dühében megfogdosta az ellenõrt

  Floridában egy nõ dühében megfogdosta az ellenõrt az egyik ellenõrzõ pontnál. Az incidenst a kamerák is rögzítették.

 • Kiraboltak egy bankot a fõvárosban a XXIII. kerületben!

  Két ismeretlen férfi vélhetõen fegyverrel kirabolt egy pénzintézetet csütörtökön a fõváros XXIII. kerületében lévõ Hõsök terén.

  A rablók lefegyverezték a bank biztonsági õrét, majd a pénzzel és a fegyverrel együtt elmenekültek a helyszínrõl. Lövés, személyi sérülés nem történt.

 • Záróra Frei dosszié!

  Frei Tamás úgy érzi, 13 év után itt az ideje, hogy megmutassa a világnak egy másik arcát is

  A televíziós új kihívásokra vágyik, a riportfilm készítésén kívül mást is szívesen csinálna.
  Frei Tamás

  A riporter nem csak tévémûsorokban gondolkodik. Inkább írna könyvet vagy forgatna dokumentumfilmeket.

 • Tóth Gabi már fél éve szerelmes

  Tóth Gabi közel öt hónapja van együtt párjával, az Anti Fitness Club dobosával, Fekete Balázzsal, ám a rosszindulatú pletykák ellenére szerelmük még mindig lángol, nyilatkozta az énekesnõ.

  A pár nemrég tért vissza horvátországi nyaralásáról, ahol négy napot töltöttek romantikázással és bulizással és még jobban elmélyítették kapcsolatukat.

  Tóth Gabi szerelme kinyitotta neki az emo-ablakot, így betekintést nyerhetett abba a kultúrába is.

 • Levágta a saját péniszét, mert nem vehette el szerelmét!

  Egy dél-egyiptomi férfi levágta saját péniszét, mert családja nem engedte meg, hogy elvegyen egy alacsonyabb társadalmi osztályból származó nõt.

  A 25 éves férfi két éven át kérlelte apját, hogy feleségül vehesse szerelmét, de mivel Egyiptom déli részén különösen szigorúak a szokások és csak azonos társadalmi osztályból származók házasodhatnak, ráadásul a legritkább esetben szerelembõl, az apa határozottan megtagadta a kérés teljesítését.

 • Filmet rendez Bruce Willis

  A hollywoodi színész most a kamera másik oldalára áll, õ lesz ugyanis a rendezõje a Three Stroris About Joan (Három történet Joanról) c. filmnek.

  A Die Hard sztárjának azért már van némi köze a filmek készítéshez is, néha ugyanis belátogat produkciós cégéhez, a Willis Brothers Filmhez is - írja a Female First.

  Azért ne gondoljuk, hogy ezzel elbúcsúzhatunk a kopasz színésztõl, nem elégszik meg ugyanis a rendezõi székkel, maga is szerepet vállalt saját filmjében.