rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Újabb taggal bővült a Kardashian család

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Újabb taggal bővült a Kardashian családMegszületett Kourtney Kardashian harmadik gyereke. Harmadszor is anya lett Kourtney Kardashian! A reality-sztárnak kisfia született, ráadásul pont első gyermeke ötödik születésnapján! A családnak immáron két oka is van, hogy ünnepeljen december 14-én, bár Mason szülinapját a baba érkezése miatt kicsit korábban, november végén megünnepelte a család. Kourtney és férje, Scott Disick már nagyon várta a fiú érkezését: "tökéletesen illik majd a famíliánkba" - nyilatkozta korábban a várandós híresség, arra utalván, hogy a fiú érkezésével javul a nemek aránya a hatalmas, nők által dominált klánban.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Repülõ mosógép - a nyolcadikról...

  Lusta volt lecipelni, ezért kidobta leselejtezett mosógépét nyolcadik emeleti lakásából egy férfi Németországban, ami miatt utána le kellett zárni az utcát.

 • 47 évesen meghalt a sportlegenda

  Életének 47. évében meghalt Manute Bol, az amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) történetének egyik legmagasabb játékosa.

 • Le lehet dolgozni a fizetendõ összeget Bon Jovi éttermében

  Jon Bon Jovi új oldaláról mutatkozik. A vendéglátó az egészséges életmódot részesíti elõnyben, és a rászorulóknak segít.

 • Horgászbottal lopta a bugyikat

  A tokiói férfi 3 méter hosszú pecabottal dolgozott és a rádamilozott horoggal fogott száradó bugyikat erkélyekrõl. Bõven volt kapása, mert a rendõrség az 51 éves illetõ lakásán több mint félezer nõi alsónemût talált.

 • Megadóztatják a kövéreket Alabama államban

  A több mint 37 ezer állami alkalmazott 12 hónapot kap arra, hogy lefogyjon, ha nem, havonta 25 dollár adót fizet - írta a Corriere della Sera címû olasz napilap.

  Amennyiben 2010-ig a felesleges kilók nem tûnnek el, ki kell nyitniuk a pénztárcájukat és fizetniük kell a különben ingyenes egészségbiztosítást. A cél: finanszírozni az Egyesült Államokat, de különösen a déli államokat sújtó túlsúly-járvány kezelését, és megkurtítani a kövérek ápolására fordított kiadásokat, amelyek megroggyantották az állami egészségügyi rendszert.

 • Kid Rock retteg az elõítélettõl

  Kid Rocknak nincs jó hírneve, és ezt õ is tudja, ezért sem szeretné, ha legközelebbi tárgyalásán szóba kerülne nem éppen feddhetetlen múltja. Az énekest perbe fogták, amiért a sértett állítása szerint õ, és zenekarának 6 tagja csúnyán megverték még 2006-ban a Los angelesi Roosevelt Hotel elõtt. A bíróságra beadott nyilatkozatokban Rock, akinek igazi neve Robert Richie, azt kérte, hogy a zenészként vállalt rosszfiú profilja ne befolyásolja õket az ügye tárgyalásakor.

 • A libamáj fogyasztás ellen harcol Roger Moore!

  Roger Moore brit színész, a felejthetetlen James Bond újra csatába indult a libamáj ellen, elítélte elõállításának módját és "nevetségesnek" minõsítette fogyasztását.

  A színész levelet írt a londoni Selfridges igazgatójának, felajánlva, hogy megvásárolja az áruház teljes libamájkészletét, mivel ez az ínyencség a libák tömésének eredménye.

 • Antal Imre kórházban

  Könnyen elõfordulhat, hogy februárban láthatják utoljára a nézõk Antal Imrét és a Szeszélyes címû mûsort, mert az RTL-tõl kapott információk szerint kórházba szállították a mûvészt. Állapota stabil, nem hirtelen rosszullétrõl van szó, régóta húzódó betegsége gyengítette le annyira, hogy lehetetlenné vált az otthoni ápolása.

 • Gyõzike õrjöng - folyik a droidképzés

  Háziasszonynak áll Gyõzike (34)! A roma rapper egyik szeme sír, a másik nevet, amiért engedélyezte feleségének a Szombat esti láz produkcióban való szereplést, ugyanis amikor a családfõ rábólintott asszonya szereplésére, nem gondolta, hogy ez ennyi elfoglaltsággal és idõvel jár majd.

  Gyõzinek be kellett látnia: egy idõre nemcsak feleségét, hanem még a fõztjét is el kell felejtenie. – Most jöttem haza a dzsungelbõl, azt hittem, végre együtt lehet a család.

 • Öngyilkos lett a kilakoltatás miatt

  Telehordta a lakását szeméttel, felgyújtotta, majd kiugrott a nyolcadik emeletrõl.

 • 17 ember halt meg a thaiföldi áradásokban

  A vízszint emelkedése ráadásul nem állt meg. Az ország területének több mint egy negyede víz alatt áll, és a megáradt folyók Bangkok egy részét is eláraszthatják.

 • Anyacsavarral próbálta meghosszabbítani hímvesszõjét

  Termetes anyával, mármint jókora anyacsavarral próbálta meghosszabbítani hímvesszõjét egy hegesztõmunkás Malajziában, ám csak hosszú kínlódás lett az eredmény.

  A férfi csavaros észjárásának menete a következõ volt: a súlyos anyát ráhúzta vesszejére, remélve, hogy a fém súlya idõvel megnyújtja azt. Csakhogy erekciója támadt és az anya úgy rászorult, hogy a férfi tûzoltókra szorult. Elõször õket hívta, ám tehetetlenek voltak, csakúgy mint a mentõk.

 • Szedd magad - dobozka helyett a bendõbe pakolnak az angolok

  London - Negyven év után leállította a szedd magad-rendszerû epereladást egy gazdaság Nagy-Britanniában a vevõk túlzott falánksága miatt.

 • A méhcsípésektõl állt talpra!

  Másfél év, ezerötszáz méhcsípés – az õsi terápia bevált, a beteg csodák csodájára meggyógyult.

 • Hogy néz ki Pamela Anderson!

  A színésznõ szigorúan megtiltotta, hogy közeli felvételeket készítsenek róla

  A 41 éves színésznõ egyes bennfentesek szerint amiatt aggódik, hogy a nézõk felfedezik rajta az öregedés jeleit. "Pamela még mindig fantasztikusan néz ki, de érthetõ, hogy a show-ban annyira jól szeretne mutatni, amennyire csak lehetséges" - nyilatkozta a brit Daily Expressnek a stáb egyik tagja, aki azt is hozzátette: "Pam elég régóta van a szakmában ahhoz, hogy tudja, melyik kameraállás nem éppen elõnyös számára".

 • "Sírba vitt a dohányzás" - áll sírján

  A dohányzás életveszélyére figyelmeztette utolsó útján egy 85 évesen elhunyt férfi az embereket Nagy-Britanniában, halottaskocsijának oldalára ráíratta: "A dohányzás ölt meg".

 • Gránát robbant egy templomavatási ünnepségen!

  Nem politikai indíttatású merénylet volt, amikor gránát robbant egy templomavatási ünnepségen, állítja a rendõrség. A hivatalos verzió szerint egy vita után egy részeg ember vágta a nép közé a gránátot, amelyik 7 ember megölt.

  Legkevesebb hét ember meghalt, és több mint száz megsebesült, amikor gránát robbant egy thaiföldi buddhista templom avatási ünnepségén. A helyi kórház szerint a sérültek többsége repeszektõl sebesült meg, és egyikük sincsen súlyos állapotban.

 • Csodatévõ fatörzs Thaiföldön

  Egy fatörzstõl reméli megtudni a nyertes lottószámokat több ezer ember Thaiföldön. A "varázserejû" fához már több ezren zarándokoltak el.

 • Újraforgatná Tim Burton az Addams Familyt

  A szürrealista rendezõ újraértelmezné a gótikus mesét Tim Burton legújabb ötlete szerint az eddigi két filmváltozat után ismét leforgatná a kultikus Addams Familyt. Ez kifejezetten jó gondolat a részérõl, hiszen Tim Burton szürreális látásmódja és elborult világa tökéletesen illene a gótikus vígjátékhoz.

 • Hat hónap, 537 óra, 24 ezer darab

  Szuperöreg

  Hat hónap alatt 537 órányi munkával rakta ki a világ legnagyobb, 24 ezer darabból álló kirakós játékát (puzzle) egy brit nyugdíjas.

  A 73 éves Eric Smith-nek ki kellett ürítenie bútorokkal teli szobáját és egy speciális asztalt kellett felállítania ahhoz, hogy elkészülhessen a 365 centi hosszú, 183 centi széles, delfineket és csónakokat ábrázoló kép.

 • Elzárta a külvilágtól vőlegénye Halle Berryt

  A hírek szerint Halle Berry várandós színésznőt a vőlegénye, Olivier Martinez szinte hermetikusan elzárta a külvilágtól, és a terhessége ideje alatt ki sem engedi őt a közös házukból.

 • Szexkurzus idõsebb pároknak a válás elkerüléséért Malajziában

  Szokatlan lépéssel igyekszik megállítani a válások számának növekedését egy malajziai tartomány: Terengganu tartomány hatóságai az idõsödõ házaspárok fogyatkozó libidóját teszik felelõssé a házasságok kríziséért, ezért hétvégi szemináriumokat szerveznek számukra, amelyekkel a párok szex iránti érdeklõdését igyekeznek újra felkelteni.

 • Natali Portman házasságában gondot okoz új filmszerepe

  Komoly válságot okoz Natalie Portman házasságában a színésznõ legújabb filmszerepe.

 • Beújjít a U2

  "Kinek van szüksége egy újabb U2 albumra, ha az nem egy óriási rock durranás? Valami igazán rendkívülit kell tennünk ahhoz, hogy érdemes legyen kikelnünk az ágyból" - nyilatkozta Bono a készülõ új U2-lemez kapcsán.

  Persze, azért Bono-ék az elmúlt éveket sem töltötték munka nélkül.

  A Millió Dolláros Hotel filmzenéje például a Berlini Filmfesztiválon nagy sikert aratott. Az albumot szinte teljes egészében a U2 írta és szerezte.

 • Másnak adta ki magát aktus közben

  2011 februárában került hadbíróság elé Kenni Dinnell mérnök technikus ügye – a férfit azzal vádolják, hogy 2010 júliusában megerõszakolt egy másik tengerészt.

  A hivatalos bírósági iratok szerint Dinnell egy barátja, Greg Robertson kabinjában töltötte az estét, a késõbbi áldozat és egy másik, meg nem nevezett hölgy társaságában.

  Kicsivel késõbb elhatározták, hogy a bázisról bemennek Portsmouth belvárosába néhány italra – az ismeretlen hölgy idõközben hazament, így már csak hárman maradtak.

 • A brit férfiak tizede nem tudja, hogy mikor van párja születésnapja

  A brit férfiak tizedének fogalma sincs, hogy mikor van felesége, barátnõje születésnapja - derült ki a felmérésbõl, amelyet Valentin-nap közeledtével végeztek a szigetországban.

 • Rövidre sikeredett Tom Cruise románca, de máris más nõvel vigasztalódik

  Rövidre sikeredett Tom Cruise és Jennifer Akerman románca, de a színész már is egy fiatal lánykával vigasztalódik.

 • Mel Gibson fegyverrel alszik

  Mel Gibson nemrégiben arról nyilatkozott, hogy sok celebbel ellentétben nem alkalmaz testõröket, inkább saját kezébe veszi személyes biztonságát. A színész azt vallja ebben a mai világban fel kell fegyverkezni, ezért tart otthon fegyvert és baseball ütõt is a hálószobájában.

 • Megbocsátott a megcsalt focistafeleség!

  Két héttel azután, hogy kiderült, a Chelsea focistája, John Terry megcsalta feleségét, a házaspár ismét boldogan csókolózott Dubajban. Az angol válogatott labdarúgó lemondta a hétvégi meccset, hogy megmentse házasságát. Úgy tûnik, sikerrel. Minden meg van bocsátva – mondta Toni Terry, a Chelsea focistájának, John Terrynek a felesége.

 • Apjáról fiúra száll a kollégiumi szoba is

  Igen szorosan jár apja nyomában egy egyetemista fiú az Egyesült Államokban: ugyanazon az egyetemen véletlenül ugyanazt a kollégiumi szobát kapta, amit egy kilincs bizonyít.

  Az apa éppen három étvizeddel ezelõtt koptatta ugyanazokat a padokat, székeket és talán ugyanazt az ágyat, bár utóbbit feltehetõen cserélték, ahogy valószínûleg a székek sem a régiek.

  Az MTI szerint annak a valószínûsége viszont, hogy idõvel éppen ugyanazt a szobát kapja apa és fia, jóval csekélyebb, mivel az egyetemhez 8 ezer kollégiumi szoba tartozik.