rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Újabb taggal bővült a Kardashian család

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Újabb taggal bővült a Kardashian családMegszületett Kourtney Kardashian harmadik gyereke. Harmadszor is anya lett Kourtney Kardashian! A reality-sztárnak kisfia született, ráadásul pont első gyermeke ötödik születésnapján! A családnak immáron két oka is van, hogy ünnepeljen december 14-én, bár Mason szülinapját a baba érkezése miatt kicsit korábban, november végén megünnepelte a család. Kourtney és férje, Scott Disick már nagyon várta a fiú érkezését: "tökéletesen illik majd a famíliánkba" - nyilatkozta korábban a várandós híresség, arra utalván, hogy a fiú érkezésével javul a nemek aránya a hatalmas, nők által dominált klánban.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elhunyt Julius Shulman amerikai fotós

  Elhunyt szerdán Julius Shulman amerikai fotós.

  A modern építészet remekeirõl készült felvételeket mûvészi szintre emelõ fotóst 98 éves korában, Hollywood Hills-i otthonában érte a halál.

 • Munkának indult, szerelem lett a vége

  A Vámpírnaplók sztárja és sorozatbeli partnere, Ian Somerhalder között már jó ideje tart a szerelem. Az Elenát alakító fiatal színésznõ azonban sokáig küzdött érzelmeivel.

 • A Kidman-bébi Sydneyvel ismerkedik

  Sydney - Nicole Kidman Oscar-díjas színésznõ arra kérte a sydneyi médiát, hogy kicsit vonuljanak a háttérbe, amíg megmutatja négyhetes kislányának a várost.
  Kidman és férje, Keith Urban szerdán éjjel érkezett az Egyesült Államokból, ahol kislányuk, Sunday Rose világra jött. "Keith és én arra kérjük a sajtót, hogy adjanak nekünk egy kis idõt, amíg körbesétálunk Sydneyben, hogy megmutassuk a kisbabánknak a városunkat" - mondta a 41 éves filmcsillag csütörtökön egy helyi rádiónak nyilatkozva.

 • Pornóképeket nyomtattak egy francia kifestõkönyvbe

  A Dessiner címû francia kifestõmagazin legújabb számát elrontották a nyomdában, aminek az lett az eredménye, hogy a kishajós, kisállatos képek helyett a gyerekek egy pornómagazin orgiáit kapták az arcukba. Nem tudni, mennyit rontottak el a tízezer példányban nyomott kiadványból, de Svájcban már vissza is hívták a standokról.

 • Golyóálló férfi Németországban

  Golyóálló férfija van Németországnak: az illetõt vastag hájrétege védte meg komoly sérüléstõl.

  A 49 éves férfit egy utcai rablás miatt érte lövés, ám õ még csak nem is vette észre, hogy eltalálták.

 • Újabb pofon Gesztesinek

  Havas Henrik videoblogjában arról beszél, hogy örül volt kolléganõje boldogságának. Persze a nézõket ezúttal sem kíméli meg cinikus megjegyzéseitõl.

 • Kozma Orsi szerelembe esett!

  Kozma Orsi szerelembe esett. Az énekesnõ egy szintén zenész férfi mellett találta meg a boldogságot másfél hónappal ezelõtt.

  "Szlovákiába indultunk egy fellépésre, de a zenekar dobosa sajnos nem tudott velünk jönni. Szerencsére annak ellenére, hogy Tomi egy másik zenekarban dobol, be tudott ugrani helyette.

  Ugyan már korábbról ismertem õt, közelebbi kapcsolatba csak ott kerültünk egymással" - mesélte a Cotton Club Singers egykori énekese.

 • Visszaesett a 45 feletti amerikaiak szexuális megelégedettsége

  Egy nagyszabású új felmérés szerint az amerikaiak 45 éves koruk felett sokkal nyitottabbak a házasságon kívüli szexre, mint tíz évvel ezelõtt voltak, ám ritkábban és kevesebb kielégüléssel gyakorolják a szexet.

 • Kigúnyolták Tóth Verát

  Tóth Vera annak ellenére sem akar leadni súlyából, hogy néha még munka közben is kénytelen elviselni a gúnyos megjegyzéseket.

  "Nincs kedvem harminc kilót lefogyni, hogy megfeleljek!" - mondta az énekesnõ.

  - Fotóztunk egy arcképet, és azt mondták, nem tudják betenni az újságba, mert két hónap múlva mikor megjelenik, nem tudnám magam utolérni az életben.

 • Jessica Albának mûteti magát, hogy visszahódítsa kedvesét

  Jessica Albának akarja átoperáltatni magát egy nõ Kínában, hogy visszahódítsa szerelmét.

 • Daniel Craig és kedvese soha nem beszél otthon a munkáról

  Rachel Weisz nem sokszor mesél Daniel Craigrõl, most mégis megtette.

 • Túl kövérek az amerikai fiatalok katonának

  Túl kövérek az amerikai fiatalok katonának, a járványszerû gyerekkori elhízás már nemzetbiztonsági problémát jelent.

 • Allegra Versace súlyos anorexiával küzd

  A 22 éves lányt évek óta kezelik. Egy idõre úgy tûnt, hogy rendbe jött, de miután kiengedték a szanatóriumból, visszaesett. Allegra újra csontsoványra fogyott.

  A külföldi lapok már arról írnak, hogy a halál szélére került a Versace lány. A látvány sajnos önmagáért beszél.

  A hétvégén rendezték meg a "25. Sztárok estéje" nevû divat rendezvényt, ahol Allegra egy lila ruhában és Marc Anthony háta mögé próbált elbújni, hogy minél kevesebben lássák csontsovány testét.

 • Patrick Swayze legyõzte az egyik legsúlyosabb rákbetegséget

  A Dirty Dancing sztárja visszanyerte egészségét a hónapokig tartó kezelés után, annak ellenére, hogy év elején azt mondták az orvosok: már csak néhány hete van hátra.

  Mosolygott és feltartott hüvelykujjával jelezte Patrick Swayze, hogy jól van. Az 55 éves színész erõsebbnek nézett ki, mint valaha, amikor megérkezett a Los Angeles-i repülõtérre, hétfõn.

  Amikor a fotósok a hogyléte felõl kérdezték, a feldobott hangulatban lévõ Swayze azt válaszolta, hogy csoda történt vele.

 • Soderbergh filmje "megfertõzte" a sztárokat

  Már idén elkezdõdik Steven Soderbergh Contagion (Fertõzés) címû akcióthrillerének forgatása, amelynek szereposztásában egyre több sztár neve tûnik fel.

 • Fülöp herceg nem lõ fácánt a szíve miatt

  Nem a madarak sajnálata vezérli, hanem orvosai intelme. A 90 éves herceg nemrégiben érelzáródás miatt kórházba került, ahol egyik létfontosságú artériáját kitágították fémcsövecskével - úgynevezett sztenttel -, amely elmozdulhat a puskatus visszarúgásától.

 • Két hónapig lógatta feleségét a kötélen

  Közös öngyilkosságot tervezett egy angol házaspár, de a férfi meghátrált, miután az asszony felakasztotta magát. Ezután azonban megdöbbentõ módon otthagyta a nõ holttestét a kötélen, az emeleti hálószobában.

  Felesége halálát csak két hónappal késõbb jelentette be, ezért az ötvenéves férfit õrizetbe vették.

  A rendõröknek elmondta, hogy közösen tervezték el az öngyilkosságot, ám miután az asszony végzett magával, letett a szándékáról.

 • Focilabda vissza nem adása miatt ejtették a vádat a 89 éves néni ellen

  Ejtették a vádat a focilabda vissza nem adása miatt õrizetbe vett 89 éves néni ellen az Egyesült Államokban. Az ügyész úgy ítélte meg, hogy a tények alapján nem büntethetõ a hölgy, akit letartóztatása után a média igencsak felkapott, immár tévémûsorba is hívják rendíthetetlensége okán.

  Az idõs hölgy nem azért kobozta el a labdát, mert focizni támadt kedve, hanem mert nem kedveli szomszédja öt gyerekét, akik állandóan átrúgják hozzá labdáikat, bár nem szándékosan.

 • Foglalkozása: ágymelegítõ

  Az ágymelegítõ személyzet tagjai pizsama-kezeslábasban fekszenek neki munkájuknak, így testük nem érintkezik közvetlenül a vendég ágynemûjével. Öt percet hevernek betakarva a melegítendõ ágyban, ami éppen elég, hogy ne kellemetlenül hûvösbe kelljen bebújniuk a melegségre vágyó vendégeknek.

 • Mel Gibson fegyverrel alszik

  Mel Gibson nemrégiben arról nyilatkozott, hogy sok celebbel ellentétben nem alkalmaz testõröket, inkább saját kezébe veszi személyes biztonságát. A színész azt vallja ebben a mai világban fel kell fegyverkezni, ezért tart otthon fegyvert és baseball ütõt is a hálószobájában.

 • Tomcat pert vesztett Deutsch Tamással szemben!

  Politikai közszereplõnek számít a Tomcat néven publikáló blogger, erre hivatkozva a Fõvárosi Bíróság hétfõn elsõ fokon, nem jogerõsen elutasította a Polgár Tamás által Deutsch Tamás (Fidesz) országgyûlési képviselõvel szemben benyújtott keresetet.

  Tomcat (Polgár Tamás) a Heti Válaszban 2008 tavaszán közölt Deutsch-interjú kapcsán azt kifogásolta, hogy a fideszes képviselõ súlyosan sértõ megjegyezéseket tett rá.

 • A büdös utasokat pénz- vagy börtönbüntetéssel sújtanák!

  Honolulu városi tanácsa egy olyan rendelet bevezetését fontolgatja, amelynek értelmében a zavaróan büdös utasokat a tömegközlekedési eszközökön pénz- vagy börtönbüntetéssel sújtanák.

  A másokat és a tömegközlekedés menetét zavaró bûzt árasztó utasokat átszámítva százezer forinttal vagy fél év börtönnel büntetnék a honolului városi tanács javaslata szerint.

 • Charles Dickens-nek viszonya volt a sódgornõjével?

  Árverésre kerül egy aranygyûrû, belsõ oldalán Charles Dickens nevével, mely bizonyítéka lehet, hogy az angol írót (1812-1870) gyengéd szálak fûzték sógornõjéhez, Georgina Hogarthhoz.

  A 0,9 karátos gyémánttal ékesített gyûrût Hector Charles Bulwer Lytton Dickens leszármazottainak tulajdona, és február 21-én lehet majd licitálni rá. A gyûrût Lord Alfred Tennyson ajándékozta Charles Dickensnek, egyik legjobb barátjának, és az író hagyatékaként 1870-ben kerülhetett Hector Dickenshez, aki mindig is a nagy író leszármazottjának tartotta magát.

 • Szexboltért harcoló nyugdíjasok

  Varsó - Szexboltért harcolnak nyugdíjasok egy lengyel városban, miközben a fiatalabb helybeliek be szeretnék záratni.

  A nemzedéki szexellentét Raciborzban borzolja a kedélyeket. A szexbolt nemrégiben nyitott, és az aktív életkorúak tüntetni kezdtek ellene. Az idõsebbek körében azonban nagyon sikeres, napi élelmiszer-bevásárlásuk után rendre betérnek a szexboltba is és ragaszkodnak az üzlethez.

 • Manchesterben képzeli el a jövõjét Cristiano Ronaldo!

  Manchesterben képzeli el a jövõjét Cristiano Ronaldo, az angol bajnok és BL-döntõs United aranylabdás futballistája, legalábbis errõl árulkodik legújabb nyilatkozata. "Manchester az otthonom.

  Tudom, hogy az emberek mindenfélét gondolnak, még akkor is, amikor azt mondom: ide tartozom. Ennek ellenére én itt akarok játszani" - idézte vasárnap a News of the World címû bulvárlap a portugál támadót, akit a sajtó már egy éve "el akar adni" a Real Madridnak.

 • Maszkos kínai utast engedtek Kanadába

  Ambivalens érzéseiknek adtak hangot egy hollywoodi álarcokat készítõ üzem vezetõi: egyfelõl örülnek, hogy termékük "éles" helyzetben is teljesen élethûnek találtatott, másrészt sajnálják, hogy egy illegális kínai bevándorló az õ maszkjuk segítségével csúszott át a kanadai határõrségen.

 • Brasch Bence alaposan megjárta a tetoválásával

  Brasch Bence alaposan megjárta egy friss tetoválással.

 • Hátba szúrta vendégét egy lapapusztai férfi!

  Hátba szúrta vendégét egy tõrkéssel egy lapapusztai férfi, az 52 éves pécsi férfi életveszélyesen megsérült. A kiérkezõ járõrök a lakásában elfogták és õrizetbe vették az 53 éves elkövetõt.

  A férfi tettében vélhetõen közrejátszott az általa elõzõleg elfogyasztott alkohol hatása is - közölte a rendõrség, amely életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást a tettes ellen.

 • Férjhez ment Alicia Keys

  Férjhez ment Alicia Keys: a Grammy-díjas amerikai énekesnõ régi barátjával, Swizz Beatz producerrel kelt egybe.

 • 46 gyermeke van Európa legszorgosabb spermadonorjának

  Európa legszorgosabb spermadonorja alighanem az a holland férfi, aki összesen 46 gyermek megfoganásához járult hozzá anélkül, hogy az anyákhoz bármi köze volna.

  Ed Houben, aki sokáig agglegényként élt, ám nemrég komoly kapcsolatba kezdett, semmiféle ellenszolgáltatást nem kért a spermaadásokért. Néhány éve kezdett spermát adományozni egy mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó klinikának, ám kihasználta az engedélyezett 25 alkalmat, s ezután az interneten adott fel hirdetést.