rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha esete

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha eseteEgy fiatal pár új házba költözik. Első reggel, reggelizés közben a fiatalasszony kinéz az ablakon, és látja, hogy a szomszéd teregeti a ruhákat. „Milyen koszosak azok a ruhák” - mondja a férjének, „lehet, hogy nem tudja, hogyan kell rendesen mosni. Talán mosószappanra lenne szüksége.” A férj végighallgatja, és csendben fogyasztja a reggelijét. Ez így megy a következő napokban is: amikor a szomszéd kiteregeti a ruhákat, a fiatalasszony ugyanazokat a megjegyzéseket teszi rá. Egy hónappal később a feleség meglepődve veszi észre, hogy a szárítókötélen tisztára mosott ruhák sorakoznak, és meg is jegyzi a férjének:

  „Nézd, végre valahára megtanulta a szomszédasszonyunk, hogyan kell rendesen kimosni a ruhákat! Vajon ki taníthatta meg rá?”

  A férj ekkor felnéz, és így szól:

  „Ma korán reggel felkeltem, és megtisztítottam az ablakokat.”

  Így van ez az életben is... Az, hogy hogyan látunk embereket, mindig azon múlik, hogy mennyire tiszta az ablak, amin keresztül nézzük őket....


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szexbotrány a parókián

  21 éves szeretõjét alkalmazta a hívek szerint az a 64 éves, római katolikus pap, aki az Arad megyei Vingán teljesít szolgálatot.

 • Kaliforniában népszavazás döntött a melegházasságról

  Kaliforniában népszavazás döntött az azonos nemûek házasságának tilalmáról - közölte szerdán a Los Angeles Times.

  Az azonos nemûek házasságának betiltásáról a keddi elnökválasztás napján mondtak véleményt a legnagyobb amerikai szövetségi állam lakói.

 • Lily Allen szexeszközöket kapott ajándékba

  Az énekesnõnek mókás kedvû barátnõje, Jaime Winstone egy doboz szexuális segédeszközt küldött ajándékba, mert Allen - mióta nyáron szakított a Chemical Brotherses Ed Simmonsszal - szerinte túlságosan sokat panaszkodik túlságosan eseménytelen szexuális életére - írja a Daily Star.

  "Lily jól elvolt szinglinek, mióta szakított Eddel, de állandóan a szexuális életén nyavalygott, úgyhogy Jaime vett neki pár vibrátort" - informálta a lapot valaki, majd a vicces barátnõ maga is megerõsítette az értesülést: "Hát igen, nem csak Santa az, akinek évente csak egyszer megy!".

 • Apa lett A. J. McLean, a Backstreet Boys énekese

  Apa lett A. J. McLean, a Backstreet Boys együttes tagja, Felesége, Rochelle DeAnna Karidis kedden hozta világra lányukat, Avy Jaymest.

 • 2012-ben kerül mozikba a Batman legújabb része

  2012 júliusáig kell még kibírniuk a Batman-rajongóknak, akkor kerül ugyanis a mozikba Gotham City megmentõje történetének legújabb része - jelentette be a Warner stúdió.

 • Egy 91 éves nõ két napot töltött az autója alatt

  Egy 91 éves nõ két napot töltött az autója alatt, beszorult az autó alá miközben a kulcsait kereste az Egyesült Államokban, miközben a kulcsát kereste.

  A postás azt vette észre, hogy még a ládában vannak az elõzõ napi levelek, és keresni kezdte az asszonyt. A nõt intenzív osztályon ápolták, a kulcsot az autó ajtajában találták meg.

 • Madonna a munkában talál vigaszt

  New York - Szomorú vagyok a magánéletem miatt, de áldottnak és szerencsésnek mondhatom magam amiatt, amit a hivatásomban tehetek - foglalata össze lelkiállapotát Madonna, aki a hét végén vált el a férjétõl. A popsztár egy vasárnap adott interjújában beszélt arról, hogy "borzalmas lenne", ha csak a válásról gondolkodna, és nem lenne mivel elfoglalnia magát.

  Az ötven éves Madonna és tíz évvel fiatalabb férje, Guy Ritchie brit filmrendezõ pénteken kapta meg az "elõzetes válási határozatot" egy londoni bíróságtól, ahova nyolc évi házasság után "gyors" válásért folyamodtak.

 • Szexellenes erdõirtás

  Hatazer fát vágtak ki Nagy-Britanniában, hogy ne szolgálhassanak alkalmi szexhelyül egy autóút mentén.

 • Nem a családfõ a tettes Tényõn?

  Pletykák, találgatások áradatát indította el a múlt heti tényõi családirtás, sokan nem hisznek a rendõrségnek, nem fogadják el, hogy Sz. Kolos mészárolta le kislányait és feleségét, majd saját magával is végzett egy láncfûrésszel.

 • Elhunyt Kim De Dzsung volt dél-koreai elnök!

  Meghalt kedden Kim De Dzsung volt dél-koreai elnök.

  A 85 éves egykori államfõ júliusban került kórházba tüdõgyulladással, halálát szívelégtelenség okozta egy szöuli kórházban. Kim 1998-tól 2003-ig volt Dél-Korea államfõje.

 • Megbüntették a rendõrök Michael Schumachert

  Nem volt szerencsés hétvégéje Michael Schumachernek, a német szupersztárt gyorshajtásért meszelték el Németországban.

  Michael Schumacherrõl mostanában sokszor hallunk balesetei miatt, de amíg a pályán bukik motorral, nincs nagy gond. Nemrég azonban már sikerült elütnie egy embert, most pedig gyorshajtás miatt kapták el.

  Schumit kerpeni otthonához közel mérték be, a hétszeres F1-bajnok körülbelül 140-nel hajtott Audijával egy 100 km/órás szakaszon.

 • Együtt megy kollégiumba egy négyes iker

  Ugyanarra a fõiskolára jár majd továbbtanulni egy New York-i négyes iker. A 17 éves "kvartett" - Grace, Erin, Bobby és Danny Mele - egyaránt a Hartwick College növendékei lesznek.

 • Hova jutott a világ? Elromlott az angol királynõ autója!

  A rendõrségi kísérõautók egyikében tette meg citybeli túrájának egy részét a brit uralkodó, miután saját kocsija lerobbant.

 • Megcsalás-biztos jegygyûrû

  Retteghetnek a félrelépõk! Már kapható az ékszerüzletekben a megcsalás-biztos jegygyûrû. Az ékszert hiába veszi le viselõje, nyomot hagy az ujjon.

 • Egy 13 éves gyereklány egészséges ikreket szült

  Egy 13 éves gyereklány egészséges ikreket szült, s ezzel a legfiatalabb anya lett Horvátországban - adta hírül a zágrábi média kedden.

  A szülés komplikációk nélkül ment végbe a zágrábi Merkur klinikán hétfõn késõ délután - közölte Zeljko Vidas, a klinika igazgató fõorvosa a sajtóval. A kisleány 38 hét terhesség után hozta világra a leányikreket. A gyermekek apjáról semmit sem tudni.

 • Paul egyik fajtársa került terítékre Merkel és Medvegyev vacsoráján

  Bosszút állt a Spanyolország labdarúgó VB-gyõzelmét és Németország elõdöntõs vereségét megjósoló polipon a német kancellár és az orosz elnök.

 • Részeg anyuka kisfia gyújtogatott!

  Csak a tûzoltóknak köszönhetõ, hogy nem égett le egy lakóház is Tiszaeszláron, aminek a szomszédságában lévõ fészerben játszadozott gyufával egy kilencéves gyerek.

  A helyszíni szemle során ittas állapotban megjelent a gyerek anyja, és agresszív magatartásával, fenyegetõzésével akadályozta a hatóság munkáját.

 • Elloptak egy festményt a békéscsabai templomból!

  Elloptak egy II. János Pál pápát ábrázoló olajfestményt a békéscsabai Páduai Szent Antal templomból.

  Az alkotás egyike volt a Simon M. Veronika festõmûvész által a jelenlegi katolikus egyházfõrõl és elõdjérõl készített festménypárnak.

 • Egy másik nõ megtermékenyített petesejtjét ültették be tévedésbõl egy japán asszonyba

  Valószínûleg egy másik nõ megtermékenyített petesejtjét ültették be tévedésbõl egy japán asszonyba tavaly - jelentették be csütörtökön kórházi illetékesek.

  A húszas éveiben járó nõ megszakíttatta a terhességet, amikor beszámoltak neki a tévedésrõl a Kagava prefektúrában fekvõ állami kórházban. Most pedig 20 millió jenes (50,7 millió forint) kártérítésért perli a hely önkormányzatot.

 • "Távolságtartásra" kötelezik a dohányosokat a seattle-i parkokban

  Seattle lakosainak tiltakozására kihirdetése után egy nappal máris enyhítették az amerikai városi hatóságok a parkokra kirótt teljes dohányzási tilalmat.

 • VV Veronika megbánta tettét

  VV Veronika megbánta tettét, miszerint pénzért árulta a testét.

 • Michael Jackson haldoklik!

  A pop egykori királya a legutóbbi fényképek tanúsága szerint borzalmas bõrben van. Bennfentesek szerint ezt azonban nem a számtalan plasztikai mûtét számlájára kell írni.

  A sztárhoz közelálló forrás szerint Michael Jacksont súlyos tüdõbetegséggel, krónikus bél- és gyomorvérzéssel kezelik.

  Az énekes betegsége, az Alpha-1-Antitrypsin-szûkület nem új keletû, de Jackson állapota csak a közelmúltban indult gyors romlásnak. Mára Michael már beszélni is alig tud. Sõt, a bal szemére már 95%-ban megvakult!

 • 61 évesen szerzett diplomát, 40 évig volt diák

  Werner Kahmann, a kölni egyetem volt hallgatója egyetlen dolgot bán abban, hogy már diplomás: fizetnie kell az állatkertbe, és nem utazhat ingyen.

 • Hallani sem akar féltestvérérõl Beyoncé

  A világhírû énekesnõt mindenki egy családcentrikus és szeretettel teli nõként ismeri, amit az elõzõ héten bemutatott dokumentumfilmje - Life Is But a Dream – is alátámaszt. Most azonban egy teljesen másik oldaláról ismerhetjük meg Beyoncét.

 • Megtalálták Nagy-Britannia legrégebbi kórházát

  Brit kutatók megtalálták Nagy-Britannia legrégebbi kórházát.

 • 771-szer bukott meg a kreszvizsgán

  771-szer futott neki eddig az autóvezetõi kreszvizsgának egy nagymama Dél-Koreában, de 772-edszer is nekifog, ha sikereset akar.Pedig a 68 éves asszony számára igazán hétköznapi dolog a vizsga, mivel 2005 óta minden áldott hétköznap nekigyürkõzik.

  És mindig ugyanolyan eredménnyel, illetve eredménytelenséggel fejezi be.Eddig 7,5 millió forintnyi pénzébe került az állandó bukás, abból már nagy a rutinja.

 • Ön ragaszkodna ennyire a kocsmájához?

  Ideiglenesen egy dombra húzták fel szerdán, Új-Zéland leghíresebb vendéglõjét, mert helyet kellett csinálni egy alagút építésének.

 • Kötelezõ az fehérnemû és a nadrág viselete!

  Munkaköri követelmény lett a bugyi, az alsógatya és a dezodor használata a közalkalmazottaknak egy floridai városban.

  Brooksville vezetõsége döntött úgy, hogy beveszi a szokatlan feltételeket az új munkaruhakódexbe, aki nem tartja be, elbocsátható.

 • Scarlett Johansson újra szerelmes

  Scarlett Johansson könnyes szakítása után egy hónappal egy újságíróra vetette ki a hálóját.

 • Az apaságot tekinti élete legfontosabb feladatának Colin Farrell

  Az emlékmás és A fülke sztárja már egyáltalán nem törõdik a karrierével, mert az apaságot tartja a legfontosabb feladatának.