rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha esete

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha eseteEgy fiatal pár új házba költözik. Első reggel, reggelizés közben a fiatalasszony kinéz az ablakon, és látja, hogy a szomszéd teregeti a ruhákat. „Milyen koszosak azok a ruhák” - mondja a férjének, „lehet, hogy nem tudja, hogyan kell rendesen mosni. Talán mosószappanra lenne szüksége.” A férj végighallgatja, és csendben fogyasztja a reggelijét. Ez így megy a következő napokban is: amikor a szomszéd kiteregeti a ruhákat, a fiatalasszony ugyanazokat a megjegyzéseket teszi rá. Egy hónappal később a feleség meglepődve veszi észre, hogy a szárítókötélen tisztára mosott ruhák sorakoznak, és meg is jegyzi a férjének:

  „Nézd, végre valahára megtanulta a szomszédasszonyunk, hogyan kell rendesen kimosni a ruhákat! Vajon ki taníthatta meg rá?”

  A férj ekkor felnéz, és így szól:

  „Ma korán reggel felkeltem, és megtisztítottam az ablakokat.”

  Így van ez az életben is... Az, hogy hogyan látunk embereket, mindig azon múlik, hogy mennyire tiszta az ablak, amin keresztül nézzük őket....


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megan Fox bevállalna egy akt mozit

  Pikáns ötlettel állt elõ Megan Fox: szívesen bevállalna egy akt mozit valamelyik nagyobb stúdió égisze alatt.Garantált lenne a rekordbevétel (és mekkora botrányt kavarna)!

  Azonban Megan is tisztában van vele, hogy egyetlen magára valamit is adó stúdió se merne bevállalni egy ilyen alkotást.

  Utoljára a 30-as években voltak hasonló jellegû, mûvészi próbálkozások - azóta jobbára egy egészen más mûfajban láthatunk az elsõtõl az utolsó képkockáig anyaszült meztelen szereplõket felvonultató produkciókat.

 • Olaszország Berlusconi hajáról találgat

  Silvio Berlusconi olasz kormányfõ haja, pontosabban a politikus hajkoronája körüli rejtély foglalkoztatja az itáliai sajtót.

 • Nem fél az emberbõl lett kísérleti nyúl

  Gyógyszercégeknek ajánlotta fel testét egy olasz munkanélküli. Évente 15-20 napot dolgozik, és a kísérletek jelentõségétõl függõen napi 250-600 eurót keres.

 • Vaj a betörõk ellen!

  Vajjal küzdenek a betörõk ellen a gondnokok egy lakótelepen Kínában: csúszósra kenik be vele a gázcsöveket, hogy ne lehessen rajtuk felmászni.

  Eddig már egy mázsa vajat használtak el, de a csúszássegítõ módszer még így is sokkal olcsóbb, mintha a széttört térfigyelõ kamerarendszert javítanák ki és tartanák karban.

 • Hetedik gyermeküket várja a Jolie-Pitt páros

  A pletykák szerint Angelina Jolie és Brad Pitt azért kezdett szép lassan kihátrálni a filmezésbõl, mert a hetedik gyereküket várják.

 • Meg akarta ölni a 17 éves lányt

  A 43 éves battonyai férfit erõszakos közösülés kísérletével is gyanúsítják.

 • Pornófilmet forgattak egy kórházban

  Jelentõs jövedelemre tett szert London központjában egy angol kórház, miután pornófilmek forgatásához is bérbe adta az intézményt, fedte fel egy konzervatív képviselõ a napokban.

 • Döbbenetes vallomás: Michael Jackson az apám

  Mocienne Petit Jackson, egy harmincnégy éves, Hollandiában élõ nõ kijelentette, õ az egy éve meghalt Michael Jackson lánya, és ezzel beállt abba a tekintélyes sorba, amely a Michael után jár örökséget követelõ családtagokból áll.

 • Pókembert utánozta a kisfiú és életét vesztette

  Belehalt sérüléseibe egy kilencéves spanyol kisfiú, aki Pókember-álarccal a fején kiugrott negyedik emeleti otthona ablakából.

  "Valószínûleg megnézte nemrég valamelyik Pókember-filmet és utánozni akarta a hõst" - mondta egy rendõrségi szóvivõ.

  A baleset a Spanyolország keleti részén fekvõ Albacetében történt vasárnap. A kisfiú a zuhanástól olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentõk kiérkezése után nem sokkal életét vesztette.

 • Négy hónap alatt 271 meleg pár kötött házasságot Mexikóvárosban

  Az azonos nemûek közötti házasságkötést Latin-Amerikában elsõként elfogadó Mexikóvárosban négy hónap alatt már 271 meleg- és leszbikus pár mondta ki az igent.

 • Levágták a péniszét!

  Az orvosok azzal védekeznek, hogy az eredetileg körülmetélési eljárásnak indult mûtét közben rákot diagnosztizáltak a férfi nemi szervében, ezért sürgõsségi döntést hoztak a szerv eltávolítására.

  A magyarázat nem vigasztalja azonban Philip Seatont, aki tavaly októberben, egy szörnyû napon levágott pénisszel ébredt fel az altatásból egy kentucky-i kórházban.

 • Fegyverrel pózolók után vizsgálódnak a rendõrök

  Pózolj fegyverrel! Az interneten egyre több fotó jelenik meg éleslõfegyverrel fotózkodó fiatalokról.

  Egy napilap utánajárt, mit tesz a rendõrség a félelmet keltõ pozõrök megfékezésére. Több közösségi oldalon a feltett képek alá még azt is feltüntették, hogy éleslõfegyver látható a képen, egyesek még azt sem titkolták, hogy hozzátartozójuk rendvédelmi szervezetnél dolgozik, és az õ szolgálati fegyverével játszadoznak.

 • Brit gyémánttévé

  Gyémántokkal ékesített, aranykeretes képernyõjû tévét tervezett egy brit férfi. A készülék ára 450 millió forintnyi font. Ebbõl következõn megtervezõje, a 38 éves Stuart Hughes nem rendezkedik be sorozatgyártásra, mindössze három darabot kreál a PrestigeHD Supreme Rose fantázianevû drágaköves tévéjébõl. Cége kifejezetten "kõgazdagoknak" tervez és készít tárgyakat.

 • Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Farkas Péter olimpiai bajnok ellen

  Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Farkas Péter olimpiai bajnok ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a rendelkezés az eddigi európai hatályú körözést váltja fel - írta a Magyar Nemzet.

  A sportolóra november 3-án öt év fegyházbüntetést szabott ki a bíróság, testvérét, Farkas Károlyt hét évvel sújtotta kábítószerrel kapcsolatos bûncselekmények miatt.

  A testvérpár nem várta meg az ítélethirdetést, ezért adtak ki elfogatóparancsot ellenük.

 • Shakira a legszebb fejõstehén

  A Shakira névû hároméves fejõstehén lett a gyõztes a Legjobbak szemléjén (Miss Schau der Besten) a németországi Verdenben a hét végén.

 • Kirstie Alley dagadt disznová hízott!

  Kirstie Alley kétség nélkül Hollywood koronázatlan jojókirálynõje: hol ledob, hol felszed 10-20 kilót.

  2007-ben egy világot kápráztatott el bombaformájával, most azonban ismét a bulvárlapok céltáblájává vált azóta jócskán kiterebélyesedett teste miatt.

  Ezúttal egy, a napokban nyilvánosságra hozott fotósorozat robbantotta a bombát, amelyen a Nicsak, ki beszél?! sztárja igencsak slamposan, jó 20-30 kiló plusszal és szembetûnõen rossz kedvében látható.

 • Lebukott Obama

  Obama orvosai intelme ellenére sem tud lemondani az ínyencségekrõl és a szeszfogyasztásról.

 • Megtalálták Steve Fossett lezuhant gépének roncsait

  Washington - Kalifornia keleti részén megtalálták a bõ egy éve eltûnt milliomos kalandor, Steve Fossett néhány személyes holmiját, majd repülõgépének roncsait - közölték csütörtökön helyi hatóságok.

  Egy hegymászó elõzõ néhány napja talált rá a 63 éves korában eltûnt, több repülõs világrekordot felállító üzletember igazolványaira és egy ruhadarabjára, továbbá ezer dollárnyi készpénzre a Sierra Nevada hegyvonulat keleti oldalán fekvõ Mammoth Lakes település közelében, egy cserjésben.

 • Aki korán kel, aranyat lel - a tengerparton

  Véletlenül elejtett aprópénzre és ékszerre is vadásznak a római tengerpartot fémdetektorral pásztázó "aranykeresõk". Van, aki mesterségként ûzi és már aranykeresõ-versenyt is rendeztek.

 • Kirúgták a Twitter-bejegyzés miatt

  Twitteres bejegyzése miatt felmentették a CNN amerikai hírtelevízió közel-keleti híreinek egyik vezetõ szerkesztõjét. Octavia Nasr, aki húsz évig dolgozott az amerikai hírcsatornánál, a Twitter közösségi portálon együtt érzõn nyilatkozott Mohammed Huszein Fadlallah nagyajatolláhról, a síita iszlám egyik legtekintélyesebb vezetõjérõl, aki vasárnap hunyt el egy bejrúti kórházban.

 • A Déli-sarkvidék is elérhetõ a Google utcanézegetõn

  A Déli-sarkvidék is elérhetõ a Google utcanézegetõn, amelyen az antarktiszi ösvények mellett a part menti, hó borította hegyvonulatokról, gleccserekrõl és a személyiségi jogaik miatt aligha aggódó pingvinekrõl készült felvételek láthatók.

 • Guillermo del Toro otthagyta A hobbitot

  Guillermo del Toro hétfõn bejelentette, hogy A hobbit címû film forgatásának csúszása miatt kénytelen lemondani a produkció megrendezésérõl.

 • Madonna válik

  Madonna és Guy Ritchie el fog válni egymástól. Hét éve kötöttek házasságot, de ma már nyíltan beszélnek a válásukról. A múlt hónapban a Cannes-i filmfesztiválon még próbálták úgy mutatkozni, mintha rendben lenne a kapcsolatuk, de a fotókon látszódott, hogy valami nem stimmel közöttük.

  Egy közös barátjuk úgy jellemezte Madonna és Ritchie viszonyát, hogy sokkal inkább testvéri kapcsolat, mint házassági.

 • Felmérés: a pénz a legnépszerûbb nászajándék Magyarországon

  A válaszadók 56 százaléka adott vagy adna pénzt nászajándékba - derült ki az egyik internetes portál közvélemény-kutatásából.

 • Még mindig sportol 105 évesen a német férfi

  Szombaton ünnepli 105. születésnapját Németország legidõsebb, ma is aktív golfjátékosa, a münsteri Alfred Koch.

 • Önvédelmi bottanfolyam idõseknek

  Önvédelmi járóbottanfolyamot tart idõseknek egy brit nyugdíjas. A 61 éves nagypapa, Kevin Garwood háromszoros feketeöves dzsúdós. Maga fejlesztette ki botharcmûvészetét egyebek közt kardvívási, szuronydöfési technikákat tanulmányozva és beleépítve.

 • Futószalagon készítik az új szeretõket - fotóval

  A legmodernebb filmes effekt technológiáját használják a RealDoll nevû guminõk gyártásánál. A cég üzemében futószalagon készítik a szexjátékokat.

 • Népkonyhán bukkant fel a First Lady

  Washington - Népkonyhán bukkant fel az amerikai First Lady: Barack Obama elnök neje nem rászorulóként járult az ingyenkonyhához, hanem maga osztogatott ételt a meglepett washingtoni hajléktalanoknak.

 • Magyar rezidencián lakik Michael Douglas

  Magyar rezidencián lakik Michael DouglasA házassága megmentésén fáradozó Michael Douglas Soros György rezidenciáján lakik, amióta elköltözött otthonról. Eddig úgy tudta a világ, hogy Michael Douglas családja közelében bérelt egy házat, amikor elköltözött a Catherine Zeta-Jonesszal közös manhattani otthonából. Ám most kiderült, hogy az Oscar-díjas színész-producer Soros György westchesteri birtokán húzta meg magát. Douglas régi jó barátja a magyar milliárdosnak, így amikor el akart rejtőzni a sajtó elől, Soros otthonára esett a választás, hiszen ott nem igazán tudja senki zargatni, maximum helikopterről.

 • Túl a 23 ezredik hamburgeren

  Túl van a 23 ezredik hamburgerén egy 54 éves férfi az Egyesült Államokban, amit bizonyítani is tud azzal, hogy mindegyiknek gondosan megõrizte a blokkját.

  Bõ 36 év alatt kebelezte be a hamburgereket, azaz esztendõnként legalább 600-at, naponta pedig - átlagosan - 1,75-öt. Minden áldott nap evett az étekbõl, kivéve amikor anyja elhunyt, burgerböjttel teljesítve végsõ kérését.