rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha esete

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Hogyan látjuk az embereket?! - A kiteregetett ruha eseteEgy fiatal pár új házba költözik. Első reggel, reggelizés közben a fiatalasszony kinéz az ablakon, és látja, hogy a szomszéd teregeti a ruhákat. „Milyen koszosak azok a ruhák” - mondja a férjének, „lehet, hogy nem tudja, hogyan kell rendesen mosni. Talán mosószappanra lenne szüksége.” A férj végighallgatja, és csendben fogyasztja a reggelijét. Ez így megy a következő napokban is: amikor a szomszéd kiteregeti a ruhákat, a fiatalasszony ugyanazokat a megjegyzéseket teszi rá. Egy hónappal később a feleség meglepődve veszi észre, hogy a szárítókötélen tisztára mosott ruhák sorakoznak, és meg is jegyzi a férjének:

  „Nézd, végre valahára megtanulta a szomszédasszonyunk, hogyan kell rendesen kimosni a ruhákat! Vajon ki taníthatta meg rá?”

  A férj ekkor felnéz, és így szól:

  „Ma korán reggel felkeltem, és megtisztítottam az ablakokat.”

  Így van ez az életben is... Az, hogy hogyan látunk embereket, mindig azon múlik, hogy mennyire tiszta az ablak, amin keresztül nézzük őket....


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A Harry Potter sztárja korházban

  Daniel Radcliffe súlyos gyomorbántalmakra panaszkodott, orvosa tanácsára inkább berobogott a kórházba.

 • A Disznók kocsmabartere: krumpliért, halért sör, whiskey

  London - Közvetlen árucserébe fogott egy brit kocsma: krumpliért, halért, kopasztott csirkéért, vadnyúlért is ad sört, whiskyt és egyéb italt.

  Persze pénzért is lehet inni a Disznókban - ez a neve: Pigs, az edgfieldi pubnak. Akármivel azonban nem lehet fizetni, csakis olyan élelmiszer-alapanyaggal, amely használható a kocsma étlapján szereplõ fogások elkészítéséhez.

 • Az internet a családok felett!

  Az amerikai családok egyre kevesebb idõt töltenek együtt, beleértve az étkezéseket és a tévézést is.

  A tendencia egybeesik az internet és a közösségi hálózatok terjedõ használatával, bár egy hétfõn közzétett tanulmány nem kizárólag az utóbbiakat hibáztatja.

 • Lindsay Lohan rengeteget szexel leszbi barátnõjével

  Alig néhány napja vállalta fel leszbikus kapcsolatát Lindsay Lohan és Samantha Ronson, és máris mindenki a hálószobatitkaikra kíváncsi.

  - Az ágyban Samantha a férfi- árulta el egy a párhoz közeli forrás.- Egyértelmûen Sam az irányító, õ a fõnök, Lindsay pedig takaros kis feleség mellette. Mindketten jól érzik így magukat és rengeteget szexelnek.

  A párocska mindenhova együtt jár, és barátaik úgy látják, Lindsay végre megtalálta a másik felét.

 • Nem ölik, csak dugják!

  Kéjnyögésekhez és -kiáltásokhoz riasztották a rendõröket Németországban a szextettesek mellett lakók. A jó fülû szomszédok azt hitték, hogy ölik egymást szomszédságukban, ezért elég hamar telefonáltak.

  A rendõrök villogva és szirénázva rögvest két autóval száguldottak a helyszínre, ahol azután nem életet mentettek, hanem "öltek": nemi élet átmeneti halálát okozták, és esetleg egy új életet hiúsítottak meg.

 • Vaginát növesztett egy férfi

  Legalábbis ezt állítja egy Malawi Köztársaságban élõ férfi. A 25 éves Jali Mateyu elmondása szerint 2008-ben vette észre elõször, hogy kinövés van a feneke környékén, írja a Click! napilap a nyasatimes.com-ra hivatkozva. A duzzanat egyre nagyobbra nõtt, a heréi és a pénisze pedig zsugorodni kezdtek. A férfi felesége szerint férjének nõi nemi szerve lett.

 • Britney az amerikai Megasztárban

  A X Factor tehetségkutató mûsorban több világsztár is fellépett már. Többek között Kylie Minogue, a Take That és Will Young is segítette jó tanácsaival a sztárjelölteket.

  Egyre többen kíváncsiak Brit új dalára, a Womanizerre. A hozzá készült klip és a hírek szerint a színpadi show is nagyon szexire sikeredett. Az X Factor csapata is nagyon várja az új dal bemutatóját. Ezért is hívták meg Spearst a mûsorba. "Nagyon izgatott vagyok, a dal és a lemez is szenzációs! Nehéz idõszak van mögötte és most egy fantasztikus produkcióval tér vissza" - mondta Simon Cowell zsûritag. Az MTV Video Music Awardson idén Brit 3 díjat is kapott.

 • Rájár a rúd az orosz milliárdosokra!

  Rájár a rúd az orosz oligarchákra, akiknek egykor mesés vagyonát igencsak megcsapolta a világméretû pénzügyi válság. Az amerikai Forbes magazin becslése szerint a 25 leggazdagabb orosz üzletember mintegy 180 milliárd dollárt veszített a tõzsdéken végigsöprõ bessz és vállalataik értékének csökkenése következtében.

  Roman Abramovics, az angol Chelsea labdarúgóklub tulajdonosa, aki vagyona nagy részét az Evraz holdingba fektette, hat hónap leforgása alatt hatalmasat bukott a londoni tõzsdén. Az Evraz itt jegyzett részvényeinek az értéke 28-ról 3,2 milliárd euróra zuhant.

 • O.J. Simpson homokos lett a sitten!?

  O.J. Simpson nemrég 33 évet kapott fegyveres rablásért. A hûvösön nem szomorkodik: kiderült, hogy jól megérti magát a "lányokkal".

 • Óriási tumort távolítottak el egy 2 éves kisfiú hátáról

  Tíz órás mûtéttel távolították el egy mexikói kisfiú hátáról a daganatot, mely nehezebb volt, mint maga a 2 éves kisfiú.

 • Kelendõ a királyi étkészlet

  Minden elõzetes várakozást felülmúlóan kelendõ a brit trónörökösi jegyespár hivatalos eljegyzési ajándéka.

 • Több milliós lakókocsit vásárolt nagymamájának Adele

  Több milliós lakókocsit vásárolt szeretett nagymamájának 70. születésnapjára Adele. Na nem mintha nem lenne hol laknia a nagyinak, csupán csak szeret kimozdulni olykor.

 • Legjobb barátnők lettek Tom Cruise exei

  Legjobb barátnők lettek Tom Cruise exeiTom Cruise-ra az utóbbi időben igencsak rájár a rúd, és még nem is lélegezhet fel. A 34 éves Katie Holmes és a 46 éves Nicole Kidman életében egy közös pont van, méghozzá Tom Cruise. Katie már a válás során is segítséget kért Nicole Kidmantől, aki még 2001-ben vált el Tom Cruise-tól. közös sorsuk úgy tűnik, hogy összekovácsolta a két nőt, sőt mi több, legjobb barátnők lettek. Egy bennfentes beszélt Katie és Nicole kapcsolatáról: „Volt egy nagyon kellemes beszélgetésük. Arról társalogtak, hogy milyen is volt Tom Cruise-zal összeházasodva lenni.”

 • Meztelenül akart hódítani a kínai nõ

  A 29 éves Li Csinget meztelenül akarta meghódítani egy nõismerõse.

  Csing tiensani lakásába kopogtatás nélkül lépett be a hölgy, Csang Jing, aki átugorva az udvariassági formulákat, vetkõzni kezdett.

  A férfi úgy megriadt, hogy kiszaladt az ajtón és meg sem állt barátja házáig, ahol a díványon töltötte az éjszakát.

 • Clooney Puerto Ricóban forgatja iraki filmjét

  San Juan, 2008. október 9., csütörtök (MTI/AP) - Irak októbertõl átmenetileg Puerto Ricóba költözik, ugyanis George Clooney a szigeten kezdi meg háborús filmjének forgatását.

  A Men Who Stare at Goats (A kecskéket bámuló emberek) címû produkciót a sziget szívében fekvõ Comerióban veszik fel.

  A Puerto Ricó-i filmvállalat marketingigazgatója azzal magyarázta a helyszínválasztást, hogy a sziget kormánya elõnyös feltételeket ajánlott az amerikai producereknek.

 • 15 hónapra rács mögé kerül Boy George

  Biztos sok barátja lesz majd?!

  15 hónap letöltendõ börtönre ítélte pénteken egy londoni bíró Boy George-ot, a 80-as évek sikerzenekara, a Culture Club énekesét. George O'Dowd-ot, mert ez az eredeti neve, az esküdtek decemberben találták bûnösnek, de a bíró csak most mondta ki az ítéletet.

  A 47 éves énekest személyes szabadságtól megfosztás és testi sértés címén ítélték el.

 • Õrizetben a kínai pornósztár

  Õrizetbe vették Sanghajban (Shanghai) azt a kínai hölgyet, aki házi készítésû pornóvideójával az internet sztárja lett.

  Mint arról a China Daily címû kínai lap hét végi kiadásában beszámolt, a Huang néven ismert hölgy 12 perces filmet tett fel a világhálóra, különbözõ szexuális aktusokkal. Rövid idõn belül a legnépszerûbb internetes felvétel lett az országban, ezrek töltötték le a látványosságot az utóbbi hónapban.

 • Ittasan vezetett egy alkoholszonda

  Ittas vezetésen értek egy alkoholszondának és -monitornak öltözött férfi az Egyesült Államokban.

 • A Rolling Stones gitárosa megtalálta élete szerelmét, aki 31 évvel fiatalabb nálla

  A Rolling Stones gitárosa, Ronnie Wood ismételten megtalálta élete szerelmét, ezért oltár elé vezeti a nála harmincegy évvel fiatalabb barátnõjét.

 • Vízbefulladt egy férfi a soltvadkerti Büdös tóba!

  Társaival a vízbe ugrott, majd elmerült egy 28 éves kiskunhalasi férfi a Soltvedkert melletti Büdös tóban.

  A szombat este vízbe fulladt férfi holttestét a budapesti tûzoltóság búvárai emelték ki a tóból.

 • Egyik lemezcég sem adja ki Paris Hilton második albumát!

  A celebritás elõkészítette második könnyûzenei albumát is, de egyelõre egyik kiadó sem vállalja, hogy gondozza a remekmûvet.

  Ennek többek közt az az oka, hogy az elsõ korongból Amerikában, csak 180 ezer darabot vett meg a célközönség.

  Pedig a második album zenei anyaga igen csak jól sikerült, mindenki szívesen táncolna is rá, és ahhoz sem fér kétség, hogy Kylie Minogue-i magasságokba emeli az elõadót – legalábbis ezt állítja Hilton a saját zenéjérõl.

 • Menyasszony lett Scarlett Johanson

  Menyasszony lett Scarlett JohansonScarlett Johanssont eljegyezte barátja, Romain Dauriac. A lánykérést a színésznő sajtósa meg is erősítette a médiának. „Megerősíthetem, hogy Scarlett és Romain eljegyezték egymást. Az esküvő időpontjáról még nem született döntés.” Scarlett és a francia újságíró barátja 2012 novemberében jött össze. A pletykák szerint már februárban megvolt a kézfogó, de akkor még mindketten tagadták a hírt. Ha kitartanak, ez lesz a második házassága Johanssonnak, aki korábban, 2008 és 2010 között Ryan Reynolds felesége volt.

 • 66 milliárdos varázslat az elsõ hétvégén

  A hazai mozikban is látható a Harry Potter-sorozat utolsó elõtti, hetedik része, amely nemzetközi bemutatásának egy hete alatt minden korábbi rekordot megdöntött.

 • Pubban felejtett Harry Potter-forgatókönyv

  Majdnem kiszivárogtak a készülõ új Harry Potter-film titkai, a szupertitkos forgatókönyvet ugyanis a stáb egy pubban felejtette.

 • Nyolc lipicai ló pusztult el Szilvásváradon!

  Nyolc, különbözõ korú lipicai csikó hullott el, nem fertõzõ, úgynevezett fûbetegségben a Szilvásváradi Állami Ménesgazdaság állományából - közölte Heves megye fõállatorvosa.

 • Nem érdekli Matthew McConaugheyt kap-e Oscart vagy sem

  Nem érdekli Matthew McConaugheyt kap-e Oscart vagy semMatthew McConaughey elmondása szerint nem üldözi az Oscar-díjat. A színész nemrég pozitív kritikákat kapott a Mud című filmben nyújtott alakításáért, s a közeljövőben olyan mozikban láthatjuk, mint a Dallas Buyers Club és A Wall Street farkasa. Matthew egy interjúban elmondta, egyáltalán nem az alapján választ szerepet, hogy az adott filmnek mennyi esélye lehet a díjra. „Egyáltalán nem hajtok arra, hogy Oscarom legyen. Én csak dolgozni szeretnék. A tavalyi év nagyon kreatív volt. ”Matthew nemrég úgy nyilatkozott, hogy készülőben van a Magic Mike 2, és abban is szerepelni fog.

 • Mézmintákat hamisítottak

  Ismeretlen tettes ellen tett ügyészségi feljelentést az Aranynektár Kft. hivatali visszaélés miatt, mert feltételezésük szerint meghamisították az általuk leadott mézminták hatósági vizsgálati eredményeit.

  Az élelmiszerellenõrzõ hatóság az elmúlt évben 500 mintából végzett vizsgálatot és csupán a minták egy százalékánál merült fel minõségi kifogás.

 • Felhagyott a színészettel Macaulay Culkin

  A Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja elhagyta hazáját és Párizsba költözött barátjához, Pete Doherty-hez. Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja, aki az utóbbi években már egyáltalán nem dolgozott a filmvászonra.

 • Eltûnik egy súlycsoport a férfi ökölvívásban!

  A Nemzetközi Amatõr Ökölvívó Szövetség (AIBA) végrehajtó bizottsága jóváhagyta azt a korábbi javaslatot, mellyel a férfiaknál 11-rõl 10-re csökkentik a súlycsoportok számát.

  Erre a lépésre azért volt szükség, mert a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) augusztusban felvette a nõi ökölvívást a nyári játékok mûsorába, ám csak úgy, ha a férfiaknál csökken az indulói létszám.

 • Szexis naptárat adtak ki munkanélküli mexikói légikisasszonyok

  Szexis ruhákban pózoló mexikói légikisasszonyokról jelent meg naptár, méghozzá a képeken szereplõ hölgyek saját kiadásában.