rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Iskolai különmosdó transzvesztita diákoknak

  Egy vidéki középiskola külön mosdót rendezett be transzvesztita diákjainak Thaiföldön.

  A Kampang gimnázium igazgatója tavaly mérte fel, hogy 2600 diákja közül több mint kétszázan tartják magukat transznemûnek, így aztán amikor májusban befejezõdött a tanév, a fiú- és lánymosdó mellett létrehoztak egy "transzvesztita toalettet" is, amelyre jelzésként egy elfelezett figura került: egyik fele kék féri, másik fele piros nõ.

 • Masszírozási világrekord született Thaiföldön

  Masszírozási világrekordot döntöttek Thaiföldön: 641 embert dögönyöztek egyszerre egy bangkoki sportcsarnokban 12 percen át.

 • Tizenötezer dollárt költött fehérnemûkre Katie Holmes

  A hölgy többé nem Mrs. Cruise, éppen ezért végre beruházott néhány magassarkú topánkára, no meg sok-sok vérpezsdítõ göncre is. Sokak szerint új pasi van a láthatáron.

 • Egy lesifotóssal karambolozott össze Justin Bieber

  Egy lesifotóssal karambolozott össze Justin BieberAz énekest nem először veszi üldözőbe egy agresszív lesifotós, ez alkalommal pedig baleset is lett belőle! Kisebb balesetet szenvedett Justin Bieber. A híresség épp piros Ferrariját vezette, amikor egy lesifotós üldözőbe vette egy Toyota Priusszal, az énekes pedig amennyire kedveli az efféléket, gondolta megszívatja, és menet közben hirtelen lefékezett. A fotós így akaratlanul is belehajtott, és bár komolyabb sérülés nem történt, Justin felháborodott tweettel illette a történteket: "Törvényben kellene tiltani azt, amit épp átéltem. Tanulnunk kellett volna Diana hercegnő esetéből..."

 • Szexszel fizettette ki tiszteletdíját egy ügyvéd!

  Szexszel fizettette ki tiszteletdíját egy ügyvéd az Egyesült Államokban egy védencével.

  Az ügyvéd férfi, védence 18 éves lány. Utóbbi 2300 dollárral - bõ fél millió forinttal - tartozott, és õ javasolta a szextörlesztést.

 • Zimány Linda pumpálja az ajkát

  A csinos mûsorvezetõ bevallotta: nagyjából félévenként jár feltöltetni az ajkát. Linda úgy bukott le, hogy egy tévés interjúban, beszéd közben meglehetõsen keveset mozgott a felsõ ajka.

 • Csöcstartó teheneknek!

  Melltartót, pontosabban tõgytartót varrtak a teheneknek a jakutföldi Ojmjakon faluban, de nem téli unalomûzõként, hanem a hideg ellen.Ojmjakon környéke egyike az északi félteke két hidegrekorder településének (a másik Verhojanszk).

  A nyolcszáz fõs Ojmjakon neve a helyi szaha nyelven ugyanakkor "meg nem fagyó vizet" jelent, utalva a környék meleg vízû forrásaira.

 • Bekötik Uma Thurman fejét

  Bekötik a Kill Bill szupernõjének a fejét. Összeházasodik Uma Thurman és Arpad Busson, svájci üzletember.

  A pár a Times-ban feladott hirdetésben közölte a hírt a nagyvilággal.

  Uma Thurman színésznõ és bankár barátja, Arpad Busson a The Times-ban hirdetést adtak fel, melyben bejelentették eljegyzésüket, bár egyelõre nem árultak el további részleteket az esküvõrõl.

 • Újra apa lesz Gyõrfi Pál

  A Szombat esti lázban is szereplõ mentõsszóvivõ és felesége szeptemberre várják a babát.

 • Rettenetes munkahelyi baleset happy enddel

  Moszkva - Egy építõmunkás leesett az állványzatról, olyan szerencsétlenül, hogy egy betonvas átszúrta a fejét, az orvosok azonban ki tudták operálni az idegen testet, s a férfi már lábadozik.

 • Szedd magad - dobozka helyett a bendõbe pakolnak az angolok

  London - Negyven év után leállította a szedd magad-rendszerû epereladást egy gazdaság Nagy-Britanniában a vevõk túlzott falánksága miatt.

 • Babát lopott, mert imponálni akart barátjának

  Egy héthónapos kisbabát lopott el egy nõ Belgiumban, Charleroi egyik kórházából. A vallon város rendõrsége azt közölte, hogy a kórház egyik biztonsági kamerájának felvételén látni, amint egy nõ elhagyja a kórház épületét egy babakocsival, ami a kicsi családjáé.

  A rendõrök ezen a nyomon hamar eljutottak a nõhöz, és a gyereket megtalálták a lakásán. Az asszony azt vallotta, hogy helyre akarta hozni kapcsolatát a barátjával, és azt találta ki, hogy ellop egy babát, és azt mondja majd a férfinak, hogy tõle van a gyerek.

 • Magyar szépség amerikai versenyen

  Erdész Juliannát (25) tavaly választották meg a Miss Nevada USA királynõjének, ami feljogosítja arra, hogy idén harcba szálljon az Amerikai Egyesült Államok legszebbjének járó koronáért. Bár a szépség a tengerentúlon született, teljesen magyarnak vallja magát. Szülei még a 80-as években költöztek ki Magyarországról Amerikába, a szépségkirálynõ pedig már ott született.

 • Tíz napot töltött dögkútban egy ukrán férfi

  Ungvár – Tíz napot töltött el egy férfi egy 15 méter mély dögkútban a dél-ukrajnai Zaporizzsja megyében.

 • Kislánya született Gombos Edinának

  Megszületett Gombos Edina kislánya. A TV2 Aktívjának mûsorvezetõje egy majdnem négy kilós, egészséges babának adott életet szerda éjjel. A pici a Miranda nevet kapta.

  "Csoda - tegnap óta tudom, mit jelent ez igazán. Este tízkor született meg a mi kislányunk. Miranda 3.6 kiló, és gyönyörû! Edina és Alberto" - ezzel az sms-sel tudatta a világgal szombat éjjel Edina boldogságát.

  A mûsorvezetõ áprilisban hozta nyilvánosságra, hogy kubai származású férjével, Albertóval gyermeket várnak.

 • Liptai Claudia súlyos tüdõgyulladással indul el Afrikába!

  A mûsorvezetõ súlyos tüdõgyulladással indul el Afrikába, Frei Tamás csapatával, a Sztárok a fejükre estek címû mûsor keretein belül. Liptai Claudia valószínûnek tartja, hogy a sárgaláz ellen kapott oltás miatt gyengült le a szervezete.

  Elõször csak egy torokgyulladásra gyanakodott, de tünetei két napja egyre rosszabbak lettek. A mûsorvezetõ azonban nem aggódik, csupán kislányát, Pankát félti.

  „Attól leszek beteg, hogy hosszú idõt külön kell majd töltenem Pankától. Ha betegen, akkor is elindulok, mert nagyon érdekesnek tartom ezt a mûsort.”

 • Vége az iskolai papírgyűjtésnek

  Vége az iskolai papírgyűjtésnekA gyerekek nagyon szerettek újságot gyűjteni, hiszen ez a pénzszerzés mellett amolyan csapatépítő program is volt - EDDIG! Ellehetetleníti a Magyarországon sok évtizedes hagyományokkal rendelkező iskolai papírgyűjtő akciókat az új hulladéktörvény: a jogszabály maradéktalan betartásával ezeket a kezdeményezéseket lehetetlen folytatni. A szabályozás változásának következtében a vállalkozók mellett a nonprofit szereplők is végképp kiszorulhatnak az óvodai-iskolai gyűjtésből, az oktatási intézmények pedig eleshetnek ettől a számukra fontos bevételi forrástól.

 • Rajongója zaklatja Halle Berryt

  Halle Berry napjai félelemben telnek, egy õrült rajongója ugyanis zaklatja õt.

 • Repülõn felejtették az utast

  Repülõgépen felejtettek egy utast négy teljes órára az Egyesült Államokban a leszállás után.

 • Százszor hívta a segélyszolgálatot férjet keresve

  Egy német nõ elvált, és kétségbeesetten keresett új férjet, ám nem volt jobb ötlete, felhívta a segélyszolgálatot, de nem egyszer, hanem százszor.

  A Berlinben élõ hölgy annyira kétségbeesett volt, hogy százszor is felhívta a segélyszolgálatot, de hiába mondták neki, hogy ilyesmiben nem tudnak segíteni, õ nem szállt le a szolgálatról.

 • 5,2 milliárd forint tartozik az APEH-nek!

  Az APEH 2009 elsõ negyedévében 176 adózónál összesen 42,8 milliárd forint adóhiányt állapított meg.

  A lista élén a budapesti székhelyû Ldebran-Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. áll, a bírságokat is beleértve 5,2 milliárd forint tartozással.

 • Cápa végzett egy francia turistával!

  Cápa végzett egy francia turistával, aki a Vörös-tengerben búvárkodott egy elhagyatott helyen Egyiptom partjainál; 2004 óta ez elsõ halálos cápatámadás egyiptomi vizeken.

  "Egy francia állampolgár a Vörös-tengerben, Mersza-el-Alamtól délre veszítette életét" - jelentette be Jean-Marie Safa, a kairói francia nagykövetség szóvivõje.

 • Miranda Kerr újra szexi szettben

  Miranda Kerr topmodell, Orlando Bloom színész barátnõje a Victoria'Secret katalógusában pózol.

 • Beszorultak a beszorulton segítõk

  Beszorult egy biztonsági õr a furgonjába Nagy-Britanniában, utána meg még a két rendõr is, akik a kiszabadítására érkeztek.

 • Több milliót tartalmazó táskát talált két fiatal

  18,5 millió forintnak megfelelõ koronával teli táskát talált két fiatal egy norvég vonaton.

 • Jean-Paul Belmondo beperelte a volt feleségét!

  Jean-Paul Belmondo beperelte a volt feleségét, amiért az nem engedi hozzá közös lányukat, Stellát. Az asszonynak ugyanis komoly problémái vannak Belmondo jelenlegi párjával, aki ellen pénzmosás miatt folyik eljárás.

 • Halle Berry újra anya lesz?

  Halle Berry és kedvese, Gabriel Aubry hamarosan kistestvérrel ajándékoznák meg féléves kislányukat, Nahlat.

  Mint azt a 41 éves színésznõ az Elle magazin hétfõi, Beverly Hills-i partiján elárulta, szerelmével újra "ráfeküdtek" a babaprojektre.

  "Igen, már dolgozunk rajta" - újságolta boldogan a szépség, aki õszintén vallja, hogy esküvõ nélkül is lehet boldog családi életet élni. Így annak ellenére, hogy Gabriel Aubryval már második gyermeküket tervezik, a házasság gondolata fel sem merül bennük.

 • Pert indíthat kollégája kölnihasználata miatt egy nõ Amerikában

  Pert indíthat kollégája kölnihasználata miatt egy nõ az Egyesült Államokban - így döntött egy szövetségi bíróság.

  A hölgy Detroitban dolgozik a városházán és igencsak megorrolt egy kollégájára, mert nagyon zavarja annak parfümje. Állítása szerint rendkívül érzékeny szagokra, illatokra, a kölnitõl pedig alig kap levegõt.

  Többször kérte kollégáját, hogy ne használja az illatosítót, ám az nem hagy fel vele, ezért pert kezdeményezett.

 • 24 aranyrudat találták egy repülőgép mellékhelyiségében

  24 aranyrudat találták egy repülőgép mellékhelyiségébenÖsszesen egymillió dollárnál is többet érnek azok a gazdátlan aranyrudak, amelyet takarítók találtak Indiában, egy repülőgép fedélzetén. A Jet Airways légitársaság gépe több nemzetközi út után a kelet-indiai Patna városából Kolkata repülőterén szállt le, ahol útja végeztével rutinszerűen átvizsgálták. A 24 aranyrudat a mellékhelyiségben találták meg, két táskában. Az összesen egy kilogrammnyi arany becsült piaci értéke 70 millió rúpia. A csomagot eddig senki sem kereste. Kína mellett India a világ legnagyobb aranyfogyasztója.

 • Titokban, külföldön nõsült meg az olimpikon

  Az aranyérmes olimpikon a SuperMokkában elárulta: igaz a hír, hogy titokban feleségül vette kedvesét Kubában.