rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szívesen szülne gyermeket huszonéves párjának Jennifer Lopez

  A gyönyörû énekesnõ bejelentette, hogy huszonéves párjának, Casparnak is szülne gyereket.

 • Cannabis rák ellen?

  A kannabiszban lévõ vegyületek laboratóriumi körülmények között megállították a prosztatarák sejtjeinek növekedését, ami azt jelzi, hogy a kannabinoid alapú gyógyszerek segíthetnek a betegség legyõzésében, közölték a spanyol kutatók.

 • Kylie váltja Jessie J-t a zsűriben

  Kylie váltja Jessie J-t a zsűribenA popsztár Kylie váltja az angol verseny zsűrijében Jessie J-t, és lesz a harmadik évad egyik bírája.Az ausztrál énekesnő elmondta, hogy nagyon izgatott, és hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy őt kérték fel a bíráskodásra. Mint mondta, imádja a műsort és nagyon tetszik neki az ötlet, valamint annak megvalósítása is. „Lelkes nézője voltam mindkét eddigi versenynek!” – tette hozzá. Mint mondta, tökéletesen alkalmasnak gondolja magát a feladatra, szerinte meg fog birkózni a feladattal, hiszen eddig már több, mint 68 millió lemezt adott el.

 • Balhé Liptai közelgõ esküvõje körül

  Régóta köztudott, hogy Liptai Claudia és édesapja között nem éppen felhõtlen a viszony. Leginkább arra korlátozódik, hogy az idõs férfi néhány lap hasábjain elmondja, milyen rég nem látta leányát és unokáját.

 • Ronccsá torzult Sylvester Stallone teste

  A túl sok szteroid lassan ronccsá torzítja Sylvester Stallone testét.

  A 62 éves akcióhõst a minap nyaralás közben kapták lencsevégre, amint élõ "vénaszörnyként" a lubickoló gyerekeket ijeszgette a Baleár-szigeteken.

  "A HGH (emberi növekedési hormon) semmi. Aki szteroidnak hívja, az eléggé félre van tájékoztatva. A tesztoszteron számomra nélkülözhetetlen ahhoz, hogy idõsebb létemre is jó formában érezzem magam."

 • 145 éves a világ legidõsebb embere?

  Az idei, tízévente megtartott,indonéziai népszámlálás során egy 145 éves asszonyra bukkantak, aki 31 évvel idõsebb, mint a világ eddig nyilvántartott legöregebb embere - közölte a helyi média.

 • Megvált eddigi rezidenciájától a Beckham-család

  Megvált eddigi rezidenciájától a Beckham-családA Beckham család megvált a hertfordshire-i otthonától. A már-már palota méretű lakásért 12 millió angol fontot, vagyis 4,2 milliárd forintot fizetett a vevő, akinek a kilétét nem hozták nyilvánosságra. Beckhamék nem csupán a házat, de néhány luxusautójukat is eladták, és az ezekért kapott összegekből vásároltak egy 45 millió font, azaz 15,8 milliárd forint értékű, négyemeletes ingatlant London központjában. Az új otthont egy neves belsőépítész, Kelly Hoppen segítségével rendezik be. A konyha felszereléséhez a család közeli barátja, Gordon Ramsay sztárszakács ad majd tanácsokat.

 • Angelina Jolie a legjobban fizetett hollywoodi színésznõ

  A hollywoodi színésznõk közül a legnagyobb gázsit ebben az évben Angelina Jolie rakhatta zsebre, több mint 15 millió dollárt filmenként – írja a BBC News a Hollywood Reporter listája alapján.

  Míg 2007-ben Reese Witherspoon vezette a rangsort és õt követte Julia Roberts, addig ma már labdába se rúgnak fizetésükkel Jolie mellett.

  Ahogy Halle Berry és Nicole Kidman sem, akik egy-egy filmért, pusztán tíz-tizenöt millió dollárral gyarapítják a bankszámlájukat.

 • 50 kilót fogyott, mivel felhagyott a kólaivással

  Fél mázsát fogyott egy teherautósofõr Nagy-Britanniában, mert felhagyott a kólaivással.

  Persze nem akármennyit ivott belõle: naponta tíz litert, öt kétliteres palackkal. A 32 éves férfi februárban elégelte meg a súlyát, miután filmen viszontlátta magát, és szakított az édes nedûvel. Akkor 140 kilót nyomott, ami 178 centis magasságához nemigen passzolt. Az elsõ héten rögvest 5 kilót fogyott, mostanra pedig 90 körül van.

 • Elbocsátották a professzort, mert a tévében szerepelt!

  Elbocsátotta a hollandiai Rotterdamban mûködõ Erasmus egyetem Tarik Ramadan muszlim professzort, mert az iráni állami televízióban szerepelt.

  Az intézmény azzal indokolta döntését, hogy a tudós közszereplésével támogatta a teheráni rezsimet.

 • Elektronikus italkóstoló Spanyolországból

  Elektronikus italkóstolót fejlesztett ki egy egyetem Spanyolországban.

 • Kártérítést követel egy nõ, mert férfinak nézték

  London - Kártérítést követel egy nõ a brit rendõrségtõl, amiért férfinak nézték egy gyorshajtásos fotón.

  A 59 éves, rövidhajú asszony 84-gyel ment egy 60 km/órás maximumsebességû útszakaszon. Az automata kamera lencsevégre kapta, a rendõrök pedig a fotó láttán férfinak nézték a vezetõt. Levelüket az autó tulajdonosának címezték, a hölgy 65 éves barátjának, megjegyezve, hogy a csatolt fotón alapján úgy tûnik, autóját egy férfi vezette.

 • Kitiltották a külföldi turistákat Tibetbõl!

  Átmenetileg nem utazhatnak külföldi turisták Tibetbe. Az intézkedést a népköztársaság kikiáltásának 60. évfordulója alkalmából tervezett pekingi ünnepségek miatt vezették be.

  Az október 1-jei megemlékezések miatt szerte az országban szigorúbb biztonsági intézkedéseket léptettek életbe.

 • Szétkente az ürülékét a rendõrség wc-ben!

  Rendõrségi vécé elleni „merénylet” miatt került õrizetbe egy férfi az Egyesült Államokban. A vandál valamiért bedühödhetett, mert miután bement az illemhelyre, a padlóra piszkított, aztán produktumával összekente a falakat, végül tüzet gyújtott vécépapírból és kéztörlõkbõl.

  A 24 éves férfi csupán a barátnõjéért ment a kapitányságra, hogy hazavigye, mert ittas vezetésen érték a 22 éves hölgyet, de végül õ került rács mögé.

 • Sandra Bullock: Olyan a kisfiam, mint egy kekszdarab

  A 46 éves színésznõ trónörökösként kezeli héthónapos adoptált fiát, Louist.

 • Botrány kerekedett! Esztergomban elbontották az áruház elõtti rámpát!

  Meglepetésszerûen, az érintettek értesítése nélkül elbontották az esztergomi Bástya áruház felsõ szintjére vezetõ rámpa közepét, ezzel megnehezítették az épület megközelítését - mondta el az áruház tulajdonosa, aki szerint az önkormányzat a bontással el akarja lehetetleníteni az ingatlant, mert útjában áll egy városi szálloda- és fürdõkomplexum építésének.

 • A Red Bull kóla energiaitalban kokainnyomokat találtak!

  Hat német tartományban szólították fel a kereskedõket, hogy ne árusítsanak több Red Bull kóla energiaitalt, mert tesztek közben kokainnyomokat találtak az üdítõben.

  A tilalom pénteken lépett hatályba, azt követõen, hogy az Észak-Rajna-Vesztfália tartomány hatóságai által elrendelt vizsgálatok kimutatták: literenként 0,4 mikrogramm kokain van az italban. Öt másik tartomány szintén az üdítõ visszahívásáról döntött, a narkotikumokról szóló jogszabályok lehetséges megszegésétõl tartva.

 • A vám- és pénzügyõrségnél 40 milliárd forint a hiány

  Szinte minden adónemben alulteljesített az év elsõ félévében a vám- és pénzügyõrség, bevételei híven tükrözik a gazdaság lejtmenetét - írja a Világgazdaság.

  A lap cikke szerint június végéig 580 milliárd forint érkezett a vám- és pénzügyõrség számláira, 40 milliárddal kevesebb, mint egy évvel ezelõtt. A legdurvább visszaesés a regisztrációs adónál figyelhetõ meg, feleannyit sem mutat az egyenleg (21,95 milliárd forint), mint tavaly ilyenkor.

 • Rekorddugó Brazíliában!

  Kétszázkilencvenhárom kilométer hosszú dugó alakult ki szerda estére Brazíliában, Sao Paulóban. A heves esõzések, az esti csúcsforgalom, valamint az ünnepek miatt korábban kezdõdött hétvégi kirajzás okozta a mega gépkocsiáradatot.

  Az este hétkor órakor észlelt 296 kilométeres sor szinte megfelel a Bécs-Prága közötti útvonal hosszúságának.

 • 20 évet ült ártatlanul egy amerikai férfi

  3,6 milliárd forintnyi kártérítést ítéltek meg egy nemi erõszak miatt ártatlanul elítélt amerikai férfinak.

 • Felállította a több országban zenélés világrekordját egy német gitáros

  Zenei világrekordot állított fel a hét végén a németországi Szászországból származó gitáros, Vicente Patiz: huszonnégy óra alatt nyolc országban nyolc koncertet adott, eközben még a zenekari autóbuszt is vezette.

 • Tilos a disznóvágás! Patkányok fertõzték meg a disznókat Gábortelepen!

  Patkányok fertõzték meg a sertéseket a Békés megyei Gábortelepen. A településen megtiltották a disznótorokat, az élõállat kiszállítását, és arra kérik a településen élõket, hogy ne fogyasszanak a korábban levágott sertések húsából se.

  A fertõzés egy januári disznótor után derült ki, amikor nyolcan kórházba kerültek. Az állat-egészségügyi hatóság szerint a településen az összes sertést le kell vágni, és patkányirtást kell tartani.

 • Fapados szerelem

  Hongkong - Kórházba kellett szállítani egy hongkongi férfit, hogy el tudják választani éjszakai partnerétõl, egy tornapadtól, "akivel" egy parkban bukott le - jelentették csütörtökön a helyi lapok.

 • Megint a taxiban felejtettek egy hegedû ritkaságot!

  A globális helyzetmeghatározónak köszönheti egy zenész, hogy újra magához ölelhette XVIII. századi hegedûjét, amelyet óvatlanul egy New York-i taxiban felejtett.

  A dél-koreai muzsikus a hangszerén kívül hitelkártyáját is az autóban hagyta, de a taxitársaság jármûvei fel vannak szerelve a hely meghatározására alkalmas eszközzel, így rövid idõn belül megtalálták a sofõrt.

 • Alvó gyerek mellett pornózott

  Hogyan lehet megteremteni a luxuskörnyezetet egy pornófilmhez? Ha a fõszereplõje egy gazdag család nevelõnõje. Linda Lane így tett szert egy villára Seattle-ben.

 • 180-nal száguld a világ leggyorsabb asztala

  Az asztalt és a hat széket formáló karosszériájú autón "gõzölgõ" teáskanna és sült csirke is volt.

  Megépítõje a 47 éves Perry Watkins, aki szeretne felkerülni a Guinness Világrekordok listájára a leggyorsabb bútor kategóriában. Asztalát Fast Foodnak (gyorsételnek) nevezte el - adta hírül a The Daily Telegraph címû brit lap.

  A bútorautó csúcssebessége 208 kilométer per óra volt a fél kilométeres távon.

 • Ganxsta Zoli egy pitbullon törte el a kezét

  Ganxsta Zoli egy pitbullon törte el a kezét. A rapper Diego nevû kutyáját séta közben támadta meg a harci eb, mire Ganxsta a kutyája segítségére sietett: a pitbull fejét kezdte ütni.

  Ganxsta úgy nyilatkozott: igyekezett úgy ütni, hogy a kutyának ne essen baja - emiatt az állat kemény koponyájától eltört kézfeje középcsontja, amelyet meg is kellett mûteni.

  A rapper keze öt hétig gipszben lesz, nem tud dobolni, így zenekara koncertjét késõbbre kellett tolni és a kolbászdugásból sem lesz semmi.

 • Kedvtelésbõl hamisít és adományoz festményeket

  Puszta kedvtelésbõl hamisított és adományozott festményeket egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Csiliszósz ütötte ki az augsburgi diákokat

  Nyolc tizenéves diák került kórházba Németországban, miután egy bátorságpróbán a normál csiliszósznál kétszázszor erõsebb mártást ittak.

 • Önvédelmi küzdõsportot tanulnak a kenyai nagymamák

  A küzdõsport alapjait tanulják Korogocho idõs asszonyai, hogy megvédjék magukat Kenya legveszélyesebb nyomornegyedében.