rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Delfin adta vissza a vízbe esett mobilt

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Delfin adta vissza a vízbe esett mobiltTeressa Cee azt hitte, többé nem látja viszont vízbe esett iPhone-ját, de akkor megtörtént a csoda. Teressa Cee a Bahamákon nyaralt, amikor iPhone-ját véletlenül beleejtette a tengerbe. A fiatal lány azt hitte, többé nem látja viszont a telefont, de akkor megtörtént a csoda: egy delfin bukkant fel a víz felszínén, szájában a készülékkel, amit szépen visszaadott neki. Arról nincs információ, működőképes maradt-e a telefon a sós fürdő után. A delfinek köztudottan nagyon játékos állatok, de eszerint segítőkészek is, ha arra van szükség. Az esetről videó is készült.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Mel C-nek lánya született

  London - Kislánya született Melanie Chisholmnak, a hírt maga az énekesnõ jelentette be internetes honlapján.

  A Spice Girls egykori Sporty Spice-a vasárnap kislánynak adott életet, aki a Scarlet nevet kapta. Anya és gyermeke jól vannak.

 • Betiltották az állatpornót Hollandiában

  Az állatokkal való szexuális érintkezés tiltásáról hozott határozatot a holland felsõház; a döntéssel az internetes állatpornó egyik legfontosabb forrása apadhat el.

 • Halálugrás a Mammutban

  Halála elõtt egy kínai lányt csókolt meg, majd ezt követõen ugrott a mélybe az a húszéves fiú, aki egy budapesti plázában, a Mammut II.-ben lett öngyilkos vasárnap, az ünnepi vásárlótömeg szeme láttára.

 • Huszonnégyezer liter bor folyt ki az M1-es autópályára!

  Huszonnégyezer liter bor folyt ki Hegyeshalom térségében az M1-es autópálya Ausztria felé vezetõ oldalán vasárnap kora reggel, amikor az italt szállító tartálykocsi eddig ismeretlen okból az oldalára borult.

  A szerb tartálykocsi vezetõje a balesetben könnyebben megsérült.

 • Kokaint csempésztek a koporsóban

  "Haláli" kábítószeres csempészárut fedezett fel a rendõrség Litvániában: csütörtöki beszámolók szerint a hatóságok összesen negyven kilogramm kokainra bukkantak egy Latin-Amerikából érkezõ koporsószállítmányban.

  A BNS litván hírügynökség szerint a nyomozók már korábban lekapcsolták a három konténert, amelyben koporsók, halottasruhák, meg a kokain volt. A kábítószer egy részét azokba a raklapokba rejtették, amelyekre a koporsókat rögzítették.

 • Halottidézõ szeánszokat tartott szexuális szolgáltatásokért cserébe

  Meztelenre vetkõztette nõi klienseit az a pszichiáter, aki privát rendelõjében halott idézõ szeánszokat tartott Nagy-Britanniában.

 • Megdõlt a sörcsapolás világcsúcsa

  Brüsszel - Egy elszánt belga csapos fejére kerül eztán a "csapolók koronája": a férfi 84 órán át mérte a pultnál a habos nedût egy antwerpeni kocsmában.

  A Gazet van Antwerpen címû lap - amely fotóriportot közölt a rekordról internetes oldalán - szerint Ivan Stuyts nem kevéssel verte meg a korábbi bajnokot, aki "csak" 24 órán át csapolt.

 • Elhunyt Harry Potter nagymamája

  Meghalt Daniel Radcliffe imádott nagymamája. Az észak-ír származású Elsie Radcliffe hosszú betegség után csütörtökön aludt el örökre.

  A 79 éves asszony volt Daniel legnagyobb rajongója, a kezdetektõl fogva támogatta a fiatal színész karrierjét. Tavaly például idõs kora és betegsége ellenére Londonba utazott, hogy színpadon is megnézze unokáját az Equus címû darabban.

  Radcliffe is rendszeresen látogatta nagymamáját, akivel nagyon közeli és szeretetteljes volt a kapcsolata.

 • Justin Timberlake szerenádot adott feleségének az esküvõjükön

  Jessica Biel bevallotta, nem tudta abbahagyni a sírást, mikor immár házastársa, Justin Timberlake szerenádot adott a tiszteletére, miközben a színésznõ a folyosón sétált.

 • Pótanyaként tekint Claudiára Gesztesi Máté

  Pótanyaként tekint Claudiára Gesztesi MátéGesztesi Máté ma is pótanyaként tekint Liptai Claudiára, akit nemegyszer édes mostohaként emleget. Claudia volt az, aki Gesztesi Károly oldalán egykor otthont teremtett Gesztesi Máté számára, amit a fiatal színész soha nem fog elfelejteni. Pont ezért örül, hogy Claudia A Nagy Duett élő adásain műsorvezetőként is jelen van. \"Jó érzés, hogy ő is ott van a műsorban. Érzem, hogy nagyon szeret, és ez doppingol\" - mondta Máté. Állandó csipkelődésük ellenére, látszik, hogy igazán jó a viszonyuk, hizs Claudia és Máté nyolc évig éltek egy háztartásban.

 • Kutyasimogatás és per

  Perre vitte vitáját volt férjével egy német asszony, aki a férfinél maradt szeretett kutyáját akarta meglátogatni.

 • Lilu és Albert Györgyi összeszólalkozott élõ adásban

  Albert Györgyi legújabb párkapcsolata volt a téma a mai Reggeliben.

  A beszélgetés közben a riporter, és a mûsor egyik háziasszonya, Lilu kicsit összeszólalkoztak.

  Természetesen a szerelem volt a téma.

  A riporternõ úgy tarja, hogy több, sikertelen házasságot követõen az ember már nem lelkesedik egy kapcsolat után úgy, mint régen.

 • Brit villanykörtedoyen: 70 éve szolgál

  London - Hetven éve nem kellett cserélnie egy villanykörtéjét egy asszonynak Nagy-Britanniában.

  De nem azért, mert sosem kapcsolta fel a lámpát. Becslése szerint vagy 600 ezer órán át világított eddig az izzó, mégsem égett ki. Lakásában a többit ugyanakkor gyakran kellett és kell cserélgetnie.

  "A mostani dolgok drágák és nem tartanak sokáig. Ez az öreg villanykörte jól mutatja, hogy milyen jól megcsinálták a dolgokat régen" - mondta a Daily Mirror címû brit lapnak.

 • Sztárportré - Mága Zoltán:

  „Magyar nótát kétszer ugyanúgy nem lehet elhegedülni, mint egy Mendelson, vagy Beethoven hegedûversenyt. Azokat le kell játszani - ahogy a kottában meg vannak írva -, de Magyar nótát kétszer ugyanúgy nem lehet. Legalábbis én nem lennék rá képes.

  A muzsikusoknak dalból van a lelkük. Sokszor amit érez az ember, nehéz elmondani szavakban. Ha királyoknak játszom, nincs lámpalázam, de amikor itthon felmegyek a színpadra - és látom, hogy ott vannak az emberek, és milyen szívélyesen fogadnak -, elõttük van lámpalázam.

 • Fél évszázad után talált ismét egymásra autó és egykori gazdája

  London - Fél évszázad után talált ismét egymásra egy autó és egykori gazdája Nagy-Britanniában: az immár 67 éves férfinak sikerült fellelnie élete elsõ kocsiját és visszavásárolnia.

  Az autót még 1934-ben gyártották, típusa Morris Minor. A kocsi 24 esztendõs volt, amikor mostani tulajdonosa elõször megvette, 1958-ban, 30 fontért, azaz éppen ötven éve vezette elõször.

 • Vége az átverésnek a kibeszélõshow-kban

  Az adatvédelmi ombudsman szerint a felvétel után is letilthatják a róluk készült felvételeket a Joshi Bharat és a Mónika Show szereplõi. Az ajánlásnak nincs jogi következménye, a Tv2 valószínûleg mégis betartja az ombudsman szabályait. Az RTL Klub szerint õk eddig is így jártak el.

 • Rendelj döglött bogarakból készített nyakláncot!

  Kabócanyaklánc Sandwichbõl

  Sandwich - Döglött bogarakból készült nyakláncok rendelhetõk Sandwichbõl.

  Ez a Sandwich az Egyesült Államok egy városa, és két 17 éves lakosa állt neki, hogy a települést az idén elözönlött kabócákból ékszereket készítsen.

 • Felélte minden vagyonát, mert halálos betegnek hitte magát

  Elköltötte minden megtakarítását, az a 69 éves férfi, aki azt hitte csak hónapjai vannak hátra. Amikor felélte minden vagyonát, kiderült mégsem beteg.

 • Meghódította a kritikát Polanski thrillere a félidejében járó Berlinalén

  Roman Polanski kapott egy kis haladékot: végre nem harminc éve elkövetett liliomtiprása miatt cikkeznek a rendezõrõl a lapok, hanem a Berlinale versenyprogramjában bemutatott thrillerét méltatják. Sok kritikus máris az Arany Medve-díj nagy esélyeseként emlegeti, holott a filmfesztivál még csak a félidejénél jár.

 • Pachmann Péter a Tények hírolvasója is távozhat a TV2-tõl

  Pachmann Péter a Tények hírolvasója is távozhat a csatornától. A hiradós Várkonyi Andrea társa, általában hétvégenként olvassák a híreket a nézõknek.

  A csatornánál az a pletyka járja hogy a reggeli mûsorsávban dolgozó Schuster Richárd veszi át hamarosan Pachmann Péter helyét.

  Azt egyelõre nem lehet fixálni, hogy mi lesz a jövõben Pachmann sorsa, de elõfordulhat, hogy a háttérben, mint híradós szerkesztõ kap majd szerepet a csatornánál.

 • Nyert a hazánkban forgatott klipp

  Katy Perry Budapesten forgatott videója nyerte el az 2011-es MTV Video Music Awards legjobb klipnek járó díját.

 • A jóval fiatalabb Jennifer Lawrence-szel randizgat Chris Martin

  A jóval fiatalabb Jennifer Lawrence-szel randizgat Chris MartinA páros állítólag titokban már randizgat egy ideje. Chris Martin és Gwyneth Paltrow kapcsolatának már jó ideje vége, pár hete pedig Jennifer Lawrence is a szinglik táborát erősíti, miután három év után búcsút intett Nicholas Houltnak. Nos, úgy tűnik, hogy a két sztár nemrég egymásra talált, ugyanis bennfentesek állítják, hogy a Coldplay frontembere teljesen bele van bolondulva a színésznőbe. Jennifer nagyon laza, állandóan nevetnek, ha együtt vannak. Így úgy néz ki a pár nagyon jól kijön egymással.

 • 33 millió dollárt nyert, 10 perc játékkal!

  Csendes, otthonülõs húsvétot tervezett, ehelyett 33 millió dollárt - 7,2 milliárd forintot - nyert egy nõ az Egyesült Államokban méghozzá csupán 10 perc játékkal.

  A 38 éves hölgyet barátai vették rá arra - nem könnyen -, hogy tartson velük egy nevadai kaszinóba. A nõ mindössze tíz perc játék után az egyik automatával megütötte a fõnyereményt.

 • Robot anyakönyvvezetõ állt szolgálatba Japánban

  Mesterséges intelligenciával bíró robot adott össze most elõször egy ifjú párt Japánban.

 • Két és fél év után került meg a gyémántgyûrû

  Két és fél év után került meg a szennyvízhálózatból Nagy-Britanniában egy rendkívül értékes gyémántgyûrû, melyet véletlenül lehúzott a vécén tulajdonosa.

 • Súlyos veszélynek teszi ki magzatát Kim Kardashian

  Kórházba kellett szállítani az elsõ gyerekét váró Kim Kardashiant, aki az edzésmániájával súlyos veszélynek teszi ki a magzatát.

 • Nem adta szívét a donorjelölt csecsemõ

  Toronto - Egy halálos beteg két hónapos kislány, akinek szívét átültetésre szánták egy másik beteg újszülöttbe, önállóan kezdett lélegezni, miután levették a lélegeztetõgéprõl, így az orvosok szerdán úgy döntöttek: õ már nem potenciális donor.

 • Záróra Frei dosszié!

  Frei Tamás úgy érzi, 13 év után itt az ideje, hogy megmutassa a világnak egy másik arcát is

  A televíziós új kihívásokra vágyik, a riportfilm készítésén kívül mást is szívesen csinálna.
  Frei Tamás

  A riporter nem csak tévémûsorokban gondolkodik. Inkább írna könyvet vagy forgatna dokumentumfilmeket.

 • Munkagép alá szorul egy férfi Földeákon!

  Ketten megsérültek, amikor felborult egy húsztonnás munkagép Földeákon. Az M43-as autópálya-építkezésen dolgozó jármû lecsúszott a szervizútról és felborult.

  A munkagép sofõrje kis sérülésekkel úszta meg a balesetet, két utasa közül az egyik nyílt lábszártörést szenvedett, a másikat – aki a jármû alá szorult – tûzoltók szabadították ki.

 • Újabb remek színésszel lett szegényebb a filmes szakma

  Megdöbbentõ bejelentetést tett néhány napja Joaquin Phoenix, amely nemcsak rajongóit, de egész Hollywoodot nagyon felzaklatta.

  A puerto ricói színész ugyanis úgy döntött, hogy örökre felhagy a filmezéssel, és mostantól inkább a zenei karrierjére koncentrál. Állítása szerint a Two Lovers címû romantikus dráma lesz az utolsó filmje, amit jövõ tavasszal láthatunk majd a mozikban.