rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művész

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művészA Belga származású művész Ben Heine olyan ceruzával rajzolt képeket alkotott, amiknek valóban 3D-s hatásuk van. Ráadásul a vászon, amit használ, 4×3 méteres, így ő is be tud állni a képekbe pózolni. Ahhoz, hogy a rajzoknál a 3D-s hatás érvényesülni tudjon, a nézőnek egy bizonyos szögből kell néznie azokat. Ezt a technikát anamorfózisnak hívják, és Heine-on kívül sok tehetséges művész készít így rendkívüli rajzokat, többek között Wladimir Inostroza, Alessandro Diddi, és Kurt Wenner is. Mégis Ben Heime kilóg a sorból, hiszen csak ő készít ilyen nagyméretű rajzokat. Egy ekkora képet megrajzolni akár 1 hétig is tarthat.

  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Három nap alatt hárum új influenzás beteg!

  Az elmúlt három napban tizenhárom esetben igazolták az új influenzavírus (A/H1N1) jelenlétét betegekben.

  Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerint mindannyiuk állapota kielégítõ.

 • Kelly Osbourne vs. Tila Tequila

  Kelly Osbourne végre kimondta, amit a sztárvilág már régóta gondol. A reality sztár Tila Tequilának ideje volna felállni a számítógép mellõl, és magában tartani gondolatait. A lármázásnak semmi értelme, Kelly szerint. Persze ennél egy kicsit finomabban fogalmazott az amúgy szabad szájú sztárcsemetébõl lett újságíró.

 • Ölelkezés világcsúcs

  Megdöntötte az ölelkezés világrekordját két brit egyetemista: 24 órán és 17 percen keresztül ölelték egymást.

 • Balogh Edina bepánikolt!

  A Barátok közt Kingájával sok rajongója szeretne randizni, ám õ már foglalt - olyannyira, hogy a legelsõ közös nyaralásra is sor került. Néhány héttel ezelõtt célba vették Mallorcát!

  "Madarat lehetett fogatni velem, az indulás elõtt egy héttel mégis le akartam mondani az utat, mert rám tört a pánik.

  Alex teljesen ledöbbent, és igyekezett eloszlatni a félelmeimet, amelyek úgy elhatalmasodtak rajtam, hogy szó szerint naponta voltak rosszulléteim."

 • Életfogytiglant is kaphat O.J. Simpson

  Bûnösnek találta egy Las Vegas-i esküdtszék fegyveres rablásban és emberrablásban, valamint több más erõszakos bûncselekményben szombaton O. J. Simpson egykori amerikaifutball-sztárt.

  A büntetést december 5-én szabja ki a bíróság. A 61 éves Simpson akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.

 • Milliárdos lett a hatoslottó nyertese!

  Telitalálat a hatoslottón: 3 milliárd a nyeremény

  Eddig sosem lehetett ennyi pénzt nyerni a hatoslottón. a szerencsés nyertes csaknem hárommilliárd - pontosan 2 958 307 350 - forinttal lett gazdagabb.

  Csaknem hárommilliárd forinttal lett gazdagabb az a szerencsés, aki ezen a héten az összes számot eltalálta a hatoslottón. Van ugyanis egy telitalálatos szelvény. Eddig sosem lehetett ennyi pénzt nyerni a hatoslottón. Az ötösön ezen a héten sem volt telitalálatos szelvény, így azon jövõ héten már 1,7 milliárdot lehet nyerni.

 • Duffy háromszoros gyõztes a Brit Awards díjkiosztóján

  London - Duffy három díjat is elvitt szerdán este Londonban, a Brit Awards zenei díjkiosztón. Életmûdíjat kapott a Pet Shop Boys.

  A 24 éves szõke énekesnõ Rockferry címû lemezével elnyerte az év brit albumáért járó trófeát, emellett õt választották az év énekesnõjének és az év felfedezettjének is.

 • Elárverezik Michael Jackson híres csillogó kesztyûjét!

  Elárverezik Michael Jackson híres csillogó kesztyûjét, amellyel a popsztár egy 1983-as tévés fellépésen kápráztatta el a közönséget.

  Fiatal csillagként Jackson a 26 évvel ezelõtti Motown televíziós gálán lepte meg a közönséget a híres Moonwalkkal, a lépéseket a Billie Jean címû slágerhez mutatta be, a kesztyût a bal kezén viselte. "Ez a Michael Jackson emléktárgyak Szent Grálja" - mondta Darren Julien, az azonos nevû aukciós ház részérõl.

 • Egy süllyedõ hajó utasait mentette meg Simon Cowell

  Megmentette egy süllyedõ hajó bajba jutott utasait Simon Cowell.

 • Idén 84 ezren buliztunk a Nagyerdőn

  Idén 84 ezren buliztunk a NagyerdőnVasárnap hajnalban véget ért Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseménye, a debreceni Campus Fesztivál. A Nagyerdei Stadion környezetében, több mint húsz hektáron elterülő rendezvényt nem véletlenül nevezték el a látogatók és a szervezők az "ország egyik legkomfortosabb" fesztiváljának. A hőséget az erdei sétáló utak, kutak, párakapuk mellett a folyamatos locsolás is enyhítette, egyedülálló volt a klimatizált ezer négyzetméteres buli-aréna, és a kulturális programok centruma, a frissen felújított 101 éves Víztorony is.

 • Hûtõszekrény, amivel lehet netezni

  Érintõképernyõvel és beépített internettel felszerelt hûtõszekrényt dobott piacra a dél-koreai Samsung Electronics cég. A Zipel e-Diary névre keresztelt hûtõszekrény ajtaját egy 25 centiméter átmérõjû érintõképernyõ díszíti.

 • A mindennapi fürdés szennyezi a környezetet

  Egyre több vegyszer kerül ki a környezetbe, vissza a vízkészletekbe a fürdéskor használt samponokból, testápolókból és gélekbõl - állapította meg egy amerikai kutatás.

 • Talmácsi Gábor: 'Fájó szívvel, de elengedtük egymást!'

  Feláldozta magánéletét karrierjéért Talmácsi Gábor. A motorversenyzõ a minap szakított barátnõjével.

  Még el sem kezdõdött, máris véget ért Talma szerelme kedvesével, Iszak Eszter modellel.

  Úgy tûnik, az õ esetükben nem mûködött a távkapcsolat, s mindketten jobbnak látták, hogy szétváltak útjaik.

  A fiataloknak sokat kellett volna nélkülözniük egymás társaságát, hiszen mindketten sikeres, elfoglalt emberek.

 • Armani egymillió dollárt adakozott mûvészeti oktatásra

  New York - Egymillió dollárt (240 millió forint) adományoz New York-i iskolák számára Giorgio Armani. A világhírû divattervezõ a mûvészeti programok gondozására szánja az iskoláknak adott pénzt.

  Az olasz mester legújabb, zászlóshajónak szánt üzletének New York-i megnyitóján jelentette be az adományt kedd este. Az összeg olyan állami iskolákhoz jut, ahol támogatják a mûvészeti programokat, és ahol több hátrányos helyzetû diák tanul.

 • Dobó Kata összeszûrte a levet Gyömrõ polgármesterével?

  Nagy feltûnést keltett az egyik budai étteremben Dobó Kata, aki meghitten vacsorázott Gyenes Leventével, Gyömrõ polgármesterével, majd kéz a kézben távoztak.

  A szemtanúk szerint a pár romantikus hangulatban vacsorázott, szerelmesen hallgatták egymást, majd kéz a kézben távoztak a helyszínrõl.

  Kata legújabb választottja politikai karrierje mellett a Nemzetközi Testõr és Biztonsági Szolgálatok Szövetsége igazgatótanácsának elnöke, tehát nem áll rosszul anyagilag.

 • Új amerikai örület a baby cowboy csizma!

  Amerikában új õrület veheti kezdetét, mert egy cég cowboy-csizmákat gyárt kisbabáknak hat hónapos korig.

  A minicsizmák bõrbõl készülnek, a bélésük selyem és igény szerint még sarkantyú is van rajtuk. Színük fekete vagy rózsaszín, és az interneten is megrendelhetõek. Az eddigi fogadtatás meggyõzte a gyártót, hogy nyereséges lesz az üzlet.

 • Eljegyzési gyûrût kapott Susan Sarandon

  A még mindig gyönyörû, vörös, 66 éves Sarandon ugyan váltig állította, elég volt számára egy házasság (Chris Sarandonnal), és a 12 évig tartó kapcsolat Tim Robinsszal, õ még egyszer, ebben az életben már nem megy férjhez.

 • Magára hívta a rendõröket az illegálisan lakó

  A 25 éves férfi illegálisan lakott egy lakásban és egyik éjjel arra riadt, hogy valaki megpróbál behatolni az ajtón. Rögvest telefonált a rendõröknek, akiknek sikerült elcsípniük a "gazembert": a lakás gondnokát, aki azért nem tudott bemenni, mert kulcsai nem illettek a zárba, amelyet az illegális lakásfoglaló lecserélt.

 • Rekord keskeny ház épül Varsóban

  Rekord keskeny házat építenek Varsóban: a 133 centiméter széles, 14 négyzetméteres épületet két panelház között húzzák fel a fõváros központi részében.

 • Furcsa félreértés - halottnak hitték a rajongók Chert

  Furcsa félreértés történt Margeret Thatcher halálhírének bejelentésekor. Cher rajongói is gyászoltak ThatCHER halála miatt - tévedésbõl.

 • A túl hangos szex miatt kellett kiköltözniük

  A túl hangos szex miatt kellett kiköltöznie lakásából egy fiatal párnak a németországi Zwickauban.

 • Internetes licit egy ebédért a világ leggazdagabb emberével

  Omaha - Internetes licitálás indult a hétvégén Warren Buffett, a világ leggazdagabb emberének ebédmeghívásáért.

  A közös ebéd ára 25 ezer dollárról indult vasárnap este az eBay internetes piacon, és a licitálás péntek estig tart. Buffett a San Franciscó-i szegényeket és hajléktalanokat segítõ Glide Alapítványnak ajánlja fel az árverés teljes bevételét.

 • Gorillával szexelt a perverz férfi

  John Ridley több ezer beteg fotót tárolt a számítógépén.

 • A melegek között Pierce Brosnan a menõ

  Egy felmérés szerint a meleg férfiak az 50 év feletti hollywoodi férfi színészek közül Pierce Brosnan-t kedvelik a legjobban.

  A volt James Bond-sztár a szavazatok 33%-át nyerte el, szemben Bruce Willis 25, illetve Richard Gere 14%-ával.

  S hogy kik állnak a képzeletbeli nõi dobogó fokain? A leszbikusok kedvence manapság 32%-kal Helen Mirren, akit Susan Sarandon követ 28%-kal, a harmadik helyezett Meryl Streep.

 • 88 évvel a gimnázium befejezése után kapta meg bizonyítványát egy ohiói nõ

  100 éves kora fölött kapta meg érettségi bizonyítványát egy ohiói nõ. Több, mint nyolc évtizedet várt a papírra.

 • Homoszexuális pingvinpár tojást akart lopni!

  Egy hím pingvinpárt - ami nem ritka ennél a állatfajnál - elkülönítettek a többi pingvintõl az északkelet-kínai Harbinban, mert az egyik hím-nõstény pingvinpártól megpróbálta elcsenni a tojást.

  A lopási kísérletre az egyik állatgondozó figyelt fel, és úgy döntött, máshová zárja a madarakat. A pingvinek szaporodása nem egyszerû folyamat, fogságban pedig még nehezebb.

 • Nicole Kidman túlzásba viszi a botox kezelést

  Sztárok tömkelege él a fiatalság illúzióját keltõ ránctalanító injekciókkal, és ez alól állítólag nem kivétel Nicole Kidman sem, aki - több plasztikai sebész véleménye szerint is - túlzásba viszi a botox-kezeléseket.

  Bár Kidman vehemensen tagadja a botoxolást, és állítja, hogy kisimult szépségét annak köszönheti, hogy mindentõl - még a naptól is - óvja arcbõrét, alig hihetõ, hogy valakinek 41 évesen ennyire tökéletesen legyen a bõre.

  Kár érte, mert Nicole mindig is nagyon dekoratív nõ volt, de a természetessége már rég odavan.

 • Amputálják Gábor Zsazsa jobb lábának egy részét

  Amputálni kell a súlyos beteg Gábor Zsazsa jobb lábának egy részét, mert üszkösödni kezdett.

 • Balesetet szenvedett Katie Holmes és kislánya

  Katie Holmes és lánya, Suri autóbalesetet szenvedett hétfõn New Yorkban, de mindketten sértetlenül úszták meg az ütközést.

 • Angelina Jolie és Brad Pitt közös alapítványa kórházat épít Etiópiában

  Angelina Jolie és Brad Pitt közös alapítványa kórházat épít Etiópiában, írja az imnotobsessed.com. „Egy TBC-re és AIDS-re szakosodott kórházat fogunk építeni Etiópiában.

  Azt tervezzük, hogy Zahara majd átveszi az irányítást, ha nagyobb lesz”, mondta Jolie, majd hozzátette: „Az alapítványunk következõ útja Ázsiában lesz, hogy figyelemmel tudjuk kísérni a burmai helyzetet és hogy folytassuk a munkánkat Kambodzsában. Ráadásul a fiúk is szeretnének már menni, úgyhogy elvisszük õket is, ha Knox és Viv már egy kicsit nagyobb lesz”.