rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művész

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Életnagyságú 3D-s képeket készít a belga származású művészA Belga származású művész Ben Heine olyan ceruzával rajzolt képeket alkotott, amiknek valóban 3D-s hatásuk van. Ráadásul a vászon, amit használ, 4×3 méteres, így ő is be tud állni a képekbe pózolni. Ahhoz, hogy a rajzoknál a 3D-s hatás érvényesülni tudjon, a nézőnek egy bizonyos szögből kell néznie azokat. Ezt a technikát anamorfózisnak hívják, és Heine-on kívül sok tehetséges művész készít így rendkívüli rajzokat, többek között Wladimir Inostroza, Alessandro Diddi, és Kurt Wenner is. Mégis Ben Heime kilóg a sorból, hiszen csak ő készít ilyen nagyméretű rajzokat. Egy ekkora képet megrajzolni akár 1 hétig is tarthat.

  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elkelt az atombunker

  Bõ 90 millió forintért kelt el egy atombunker Nagy-Britanniában internetes árverésen. A kikiáltási ár mindössze 500 font - 150 ezer forint - volt. A licit során vagy negyven árajánlat érkezett a honlapra.

 • Cristiano Ronaldo sms-ben szakított kedvesével

  Nem a legelegánsabb módját választotta Cristiano Ronado annak, hogy szakítson kedvesével: Nereida Gallardónak SMS-ben üzente meg, hogy vége!

  A spanyol delnõ persze nem dõlt a kardjába, és megpróbál még némi hasznot kicsikarni a volt kapcsolatból, és az õt faggató újságíróknak szívesen árul el egy-két titkot a latin lover focistáról.

  Állításaiból többek között kiderül, hogy nem a játékossal folytatott hosszú, meghitt beszélgetések hiányoznak neki a legjobban...

 • Távozik a sorozatból Balogh Edina - jön a baba?!

  Balogh Edina alig fél éve mondta ki a boldogító igent kollégájának, Som Krisztiánnak, akivel úgy tûnik már a babaprojekten is túl vannak. A gyönyörû színésznõ ugyanis nemrég arra kérte a sorozat producerét, Kalamár Tamást, hogy írja ki õt a mûsorból.

 • Na ez már sok, Tóth Vera modellnek áll!

  A Megasztár címû tehetségkutató mûsor elsõ gyõztese a mikrofont a kifutóra cseréli. Tóth Vera csütörtökön modellként is kipróbálja magát!

 • Botladozó arab-amerikai szépség kapta a Miss USA koronát

  Egy 24 éves arab-amerikai nõ lett az idei Miss USA, bár az esti Las Vegas-i gálán csaknem elesett estélyi ruhájában.

 • Vasrudas 'udvarlókergetés'

  Deltona - Vasrúddal kergette ki tizenéves lánya szobájából annak pucér "udvarlóját" egy megdühödött farmer az Egyesült Államokban, ami azután 10 ezer dollár - 1,4 millió forint - óvadékába került.

 • Veszélyben II. Erzsébet luxusélete

  Egyre olcsóbb a brit monarchia, fenntartása tavaly már alig több mint 60 pennyjébe került minden egyes alattvalónak. A Daily Mail brit lap már arról beszél, hogy az udvarnak vödrökbe kell gyûjteni a mennyezetrõl lefolyó esõvizet.

 • Szexképek miatt beperelték a McDonald's-ot!

  Beperelte a McDonald's-ot egy férfi, aki azt állítja, hogy a gyorsétterem dolgozói az ott felejtett telefonjáról feltöltötték az internetre felesége meztelen képeit.

  Pert indított a McDonald's és a hálózat egyik éttermének vezetõje ellen egy amerikai férfi, és hárommillió dollárt követel az õt ért sérelmek miatt, és költözése költségeinek megtérítésére. Philip Sherman azt állítja, hogy a McDonald's fayetteville-i éttermében hagyta a mobiltelefonját, és amikor felhívta õket, az ott dolgozók megígérték, hogy vigyáznak a készülékre, amíg visszamegy érte.

 • Autóbalesetben meghalt a Volkswagen vezérigazgatója

  Az északnyugat-kínai Ganszu tartományban autóbalesetben meghalt a Shanghai Volkswagen vezérigazgatója, Liu Csien és további három magas beosztású Volkswagen-alkalmazott.

 • Több milliós lakókocsit vásárolt nagymamájának Adele

  Több milliós lakókocsit vásárolt szeretett nagymamájának 70. születésnapjára Adele. Na nem mintha nem lenne hol laknia a nagyinak, csupán csak szeret kimozdulni olykor.

 • Elhunyt a magyar származású Tony Curtis

  A magyar származású 85 esztendõs filmszínész halálhírét lánya, Jamie Lee Curtis erõsítette meg.

 • Stohl András a Playboynak pózolt

  Buciról az újságnak adott interjújához készítették a képeket, melyeken kicsit James Bond-ként, kicsit Bruce Willis-ként ábrázolták õt.

  Az akcióhõs imidzs egyáltalán nem véletlen, hiszen az RTL Klub mûsorvezetõje már több filmben alakított félelmet nem ismerõ férfit, ráadásul az új James Bond filmekben õ adja a hangját a 007-es ügynöknek.

  - James Bond különösen a szívem csücske, már csak azért is, mert nagyon bírom Daniel Craiget!

 • Újra együtt Justin Bieber és Selena Gomez?!

  Nagyon úgy fest, hogy Justin Bieber és Selena Gomez ismét egymásra találtak. Az énekes közös képet tett fel magáról és Selenáról, de nem sokkal rá törölte is a képet. A fotón a két sztár meghitten öleli át egymást.

 • Megnõsült Jack Osbourne

  Megnõsült Jack Osbourne, Ozzy Osbourne fia. Esküvõje elõtt két nappal még tagadta azt, hogy feleségül fogja venni kislánya, Pearl édesanyját, Lisa Stellyt, október 7-én azonban megtette – a hírt a sajtósa megerõsítette.

 • Élõ skorpiókat eszik a kínai férfi

  A kínai Li Liuqun naponta 20-30 darabot is lenyel belõlük. Mások egyszerûen megbénulnának vagy meg is halnának ennyi skorpió mérgétõl.

 • Lovas fogászat

  Seattle - Lóra pattant egy fogászati klinika szinte teljes stábja munkába menet - meg persze idõvel hazafelé - az Egyesült Államokban a magas benzinár miatt.

 • Gyengére sikeredett Jessica Simson country bemutatkozása

  Katasztrofálisra sikerült Jessica Simpson country énekesnõi bemutatkozása a Wisconsinban rendezett Country Thunder Festivalon.

  Az énekesnõt, aki elsõ country lemezén hallható anyaga mellett a mûfaj neves elõadóitól, mint például Willie Nelson vagy Shania Twain is elénekelt egy-két számot, kifütyülték.

  Pedig a Hazárd megye lordjaiban egyesek szerint maradandót alakított., de ilyen ez a country mûfaj.

 • 13 fogát húzta ki saját kezûleg egy barkácsfogóval

  "13-asa" lett egy brit férfinak, de nem totón húzta be, hanem a szájából ki: ennyi fogtól fosztotta meg magát saját kezûleg egy barkácsfogóval.

  A 42 éves illetõ nem annyira tehetõs, hogy magánfogorvoshoz mehetett volna, az államiaktól pedig sohasem kapott idõpontot belátható idõn belülre, pedig 2003 óta próbálkozott. Legalább 30 fogorvosnál érdeklõdött, de sehol sem járt sikerrel, így aztán amikor hasogatni kezdett egyik elsõ foga, kihúzta maga.

 • Till Attila háromszoros apuka lett!

  Csütörtök délután megszületett Till Attila harmadik gyermeke. A mûsorvezetõt felesége, Kriszta ismét egy kisfiúval ajándékozta meg.

  Az ifjú trónörökös 53 centiméterrel és 3400 grammal született és a Sámuel nevet kapta.

  "Feleségem természetes úton szült, végig bent voltam a szülõszobában, mint mindig. Most már mondhatni hagyománynak számít, hogy én vagyok a kézfogó ember, az egyik suttogó" - nyilatkozta Tilla.

 • Mickey Rourke a sexrekorder

  Az amerikai színész állítása szerint volt, hogy egyetlen éjszaka során 14 különbözõ nõvel szeretkezett. Az 57 éves Rourke azt is elárulta, hogy mindez egy londoni, hétvégi kiruccanás alkalmával történt. Igaz, azt nem volt hajlandó megmondani, mikor is zajlott le ez a Rekordok könyvébe illõ szex váltó.

 • Gyilkolt a hagyományos újévi rizsdesszert Japánban

  Legkevesebb hét ember fulladásos halálát okozta Japánban a mocsi nevû tradicionális újévi rizsdesszert.

 • Nem kukoricázó mozik

  London - Szaporodnak a pattogatott kukoricától mentes mozik Nagy-Britanniában.

  Eddig már három hálózat mozijaiból tiltották ki a rágcsálnivalót. A nem kukoricázó trió értékesebb, mûvészi igényû filmeket vetít.

 • Ebéd közben fulladt meg egy 53 éves férfi

  Nem tudták megmenteni a mentõk, annak a horvát férfinek az életét, aki ebéd közben lett rosszul.

 • Péniszként jelent meg az érettségi ünnepségen

  "Hímtagbaszakadtan" jelent meg bizonyítványának átvételi ünnepségén egy érettségizõ fiú New York államban: pénisz jellmezbe öltözött..

  A sikamlós tréfa nem igazán tetszett mindenkinek: bíróság elé vitték az ügyet.

  A 19 éves bûnös fiúnak a bírói ítélet szerint bocsánatot kell kérnie viselkedéséért írásban egy helyi - Saratoga Springs-i - lapban, meg kell fizetnie a perköltségeket és 24 órányi közmunkát kell végeznie.

 • Nemi szerveiknél voltak összenõve az ikrek

  Egyiptomi orvosok sikeresen szétválasztottak egy sziámi ikerpárt. A nyolc hónapos fiúgyerekek gerincüknél és nemi szerveiknél voltak összenõve. A kisfiúknak egy péniszük és három heréjük volt.

 • Autóreklám lett a KRESZ-bõl 959-szer megbukó nagymamából

  Autó-reklámfilmhõs lett Dél-Koreában abból a nagymamából, akinek csak 960. próbálkozására sikerült levizsgáznia KRESZ-bõl.

 • Lila krumpli

  Lila krumpli tûnt fel a brit zöldségboltokban: nemcsak a héja szokatlan színû, hanem a belseje is.

 • Elutasították Madonna örökbefogadási kérelmét Malawiban

  Lilongwe - Elutasította Madonna újabb örökbefogadási kérelmét pénteken egy malawi bíróság, az ügyet tárgyaló bírónõ szerint gyerekkereskedelemhez vezethetnek a sztárok örökbefogadásai. Madonna várhatóan fellebbez a döntés ellen.

 • Sajtos sör immár a briteknél is

  Sajtos sört kreált egy brit fõzde - csaknem egy évvel azután, hogy egy osztrák cég elõrukkolt ilyen itallal.

 • 750 millió forint egy lány szüzességéért!

  Már 750 millió forintnyi dolláron "áll" egy 22 éves amerikai lány szüzessége: árverés hajtotta fel ennyire az értékét.

  A nõ egyetemi tandíját akarja elõteremteni azzal, hogy tavaly õsszel meghirdette: eltölt egy éjszakát a leggálánsabb ajánlattevõvel. A lány egyébként család- és házasságterápista szeretne lenni.