rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Avril Lavigne egy milliót követel a YouTube-tól

  Avril Lavigne Girlfriend címû klipjét már majdnem százmillióan látták a népszerû internetes video-oldalon, a YouTube-on. Az énekesnõ menedzsere bejelentette: az ebbõl származó reklámbevételbõl egymillió dollárt várnak az oldal üzemeltetõitõl – természetesen azután, hogy õk levették a részüket.

  A Nettwerk cég vezetõje azt is elmondta: szerinte a jelenlegi árak mintegy negyedéért kéne adni a zenéket az internetes zeneáruházakban, és akkor robbanásszerû fejlõdés indulhatna be.

 • Tûzoltóval szállítottak kórházba egy 300 kg-os férfit - elhunyt

  Nem sokkal kórházba szállítása után meghalt egy 300 kilós férfi a guatemalai fõvárosban, a szíve felmondta a szolgálatot.

  Marco Antonio Robles Herrera pénteki kórházba szállítása nem volt egyszerû dolog: tûzoltók egy teljes csapata hidraulikus emelõvel tudta csak kihozni otthonából a túlsúlyos embert.

 • Háromszülõs gyermekek

  Az Emberi Megtermékenyítési és Embriológiai Hatóság úgy találta, biztonságos a háromszülõs gyermekek világra hozatala.

 • Mary-Kate Olsen hamarosan feleség lesz

  Minden jel arra utal, hogy Mary-Kate Olsenbõl hamarosan feleség lesz, és Olivier Sarkozy megkérte a kezét.

 • Jay-Z 10 milió fonintos borravalót adott

  Jay-Z össszesen 47 millió forintos számlát pezsgõzött össze egy éjszakai klubban Miamiban.

 • Sztársága nem tette bizalmatlanná Kate Hudsont

  A hírességeknél gyakori, hogy nem képesek bízni az emberekben, de nem így van a Bolondok aranya sztárjával.

 • DVD-tévedésért menesztettek egy bírót

  Kölcsönzõbe idejében vissza nem vitt DVD miatt adatott ki elfogató parancsot tévesen egy bíró az Egyesült Államokban egy ifjú ellen, ami végül az állásába került, holott már 30 éve bíráskodott.

 • LL Junior az aranyimádó

  LL Junior rajong a csillogó ékszerekért, bár leginkább az aranyat és a brilleket részesíti elõnyben. A rapper elmondta: tárgynak tekinti az ékszereket, így nem ragaszkodik betegesen hozzájuk. Csak szereti õket, és kész.

  "Ezek a darabok nem sablonosak, a legkedvesebb medálomon például rajta van a családi címerem és logó kövekkel kirakva.

  A másik oldalán pedig a mikrofonom található, amint körülöleli a két darab L betû."

 • Véget ért a szerelem Cseke Katinkáéknál?

  Cseke Katinka mindent megtett azért, hogy tíz évvel fiatalabb arab szerelme, Hassine Magyarországra költözhessen, és együtt élhessenek. Miután ez sikerült, jöttek a szürke hétköznapok és a nehézségek.

 • Szinte kiürítették London belvárosát Tom Cruise miatt

  A sztárt több ezer londoni átkozta tegnap reggel, amikor legújabb forgatása miatt gyakorlatilag kiüríttette a város központját.

 • Haleledel lett a horgászból

  Puriton (Somerset) - Nem valami piranhás horrortörténetre kell gondolni: egy megszállott brit horgász akarta így végrendeletében - és lõn.

  Mikor a 61 esztendõs puritoni illetõségû Peter Hodge megtudta, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved, megfogalmazta végrendeletét, amelyben úgy rendelkezett: hamvait keverjék ahhoz a különleges haleledelhez, amellyel rendszerint horgászott, és adják a halaknak.

 • Vécépapírrózsa börtönszökevény bocsánatkéréseként

  Crawford megye - Vécépapírból hajtogatott rózsát hagyott maga után a börtönben bocsánatkérésként szökéséért egy elítélt az Egyesült Államokban.

 • Betiltaná a Big Brothert a bolgár belügyminiszter

  Betiltaná a Bog Brother címû valóságshow-t Cvetan Cvetanov bolgár belügyminiszter, mivel véleménye szerint a mûsor erõszakot gerjeszt.

 • Jennifer Aniston-nak máris új szeretõje van?

  A Jóbarátok címû sorozat sztárja nem vesztegeti az idejét: bár a Mirror értesülései szerint alig néhány napja mentek szét John Mayer rockzenésszel, máris egy férfimodellel randizott a héten.

  Úgy tûnik, Aniston továbblépett, bár hivatalosan a pár még a szakítást sem erõsítette meg.

  Talán mert még õk se érzik véglegesnek: "John szereti elnyújtani a kapcsolatait, mindig alaposan átrágja és elrendezi a dolgokat magában, mielõtt valóban búcsút int" - nyilatkozta a People magazinnak Mayer egyik barátja.

 • Peches rabló: rendõröktõl akart kocsit lopni

  Rossz lóra, pontosabban autóra tett az a tolvaj, akinek már több autófeltörés is volt a rovásán, ám pechjére az utolsó kocsi épp egy jelöletlen rendõrségi autó volt, benne két tiszttel.

 • Leendõ férje segít kiválasztani az esküvõi ruhát Jennifer Anistonnak

  Jennifer Aniston olyan dolgot tett, amit a menyasszonyok egyáltalán nem szoktak. A híresség saját võlegényét tette meg divattanácsadójának, a hírek szerint õt kérte meg, hogy segítsen megtervezni az esküvõi ruháját.

 • Távkapcsolatban él Iszak Eszter

  Elszólásból derült ki, hogy a zenész távkapcsolatban él Iszak Eszterrel. A Nagy Duett vasárnapi adásában véletlenül szólta el magát Liptai Claudia, hogy Dobrády Ákos egy ideje a festõi Rómában tengeti hétköznapjait.

 • Magyar férfi Szlovákia egyik legjobb nõvérkéje

  Kovács János, a szlovákiai Lekéri Pszichiátriai Kórház fõápolója lett az Év egészségügyi nõvére 2009 verseny ezüstérmese, tehát szakmájában az ország egyik legjobbja.

 • Autóban hagyta egyéves fiát, míg sztriptízbározott

  Autójában magára hagyta egyéves fiát az éjszaka kellõs közepén egy férfi Új-Zélandon, míg õ egy sztriptízbárban szórakozott.

 • Újra szingli Eva Longoria

  Annyira különbözött Eva Longoria és eddigi pasija, Mark Sanchez idõbeosztása és életmódja, hogy bimbózó románcuk nem bírta ezt tovább és szétmentek.

 • Rosszul lettek a füves cigitõl Szegeden

  Egy 14 éves fiú és egy 15 éves lány lett rosszul az egyik szegedi iskolában, miután osztálytársuk a szünetben füves cigivel kínálta õket. A két gyereket a 15 éves társuk az iskola mögé hívta, majd közösen elszívtak egy cigit.

 • Ágyús temetés

  Ágyúból "temettek" egy férfit Új-Zélandon: kilõtték a hamvait. A szokatlan mód oka, hogy a férfi rajongott a régi ágyúkért, tagja volt a Wellingtoni Ágyútársaságnak is.

 • 15 hónapra rács mögé kerül Boy George

  Biztos sok barátja lesz majd?!

  15 hónap letöltendõ börtönre ítélte pénteken egy londoni bíró Boy George-ot, a 80-as évek sikerzenekara, a Culture Club énekesét. George O'Dowd-ot, mert ez az eredeti neve, az esküdtek decemberben találták bûnösnek, de a bíró csak most mondta ki az ítéletet.

  A 47 éves énekest személyes szabadságtól megfosztás és testi sértés címén ítélték el.

 • 1 millió fontos far

  London - 1 millió fontos fara van egy nagypapának Nagy-Britanniában, mármint ekkora összegre - 320 millió forintra biztosított - tompora.

 • Súlyos betegsége után visszatér Mariska Hargitay!

  Súlyos betegsége után egy újabb évadra írt alá szerzõdést a Különleges ügyosztály fõszereplõnõje, Mariska Hargitay. A magyar származású színésznõt az év elején kétszer is megoperálták, amikor a tüdeje felmondta a szolgálatot.

 • Christina Aguilera leszbikus kalandjai

  Christina Aguilera nem érte be csupán férjével õ nõkkel is szórakozni akart. A hírek szerint ilyenkor hármasban bújtak ágyba, de elõfordult az is, hogy Christina egymaga hancúrozott a kiszemelttel.

 • Az ifjú hollók csoportosan támadnak!

  Az ifjú hollók néha csapatokba verõdnek, hogy elcsenjék a felnõtt madarak zsákmányát – állítják norvég kutatók.

  Az egyébként magányos állatok azért változtattak viselkedésükön, mert így elõnyhöz juthatnak.

 • Metróállomáson szült egy brit nõ

  Közel másfél évszázados fennállása során másodszor fordult elõ, hogy a londoni metróban jött világra egy kisbaba. A brit fõváros földalatti-hálózatának illetékesei pénteken megerõsítették, hogy a közelmúltban egy lengyel nõ adott életet gyermekének a Kingsbury metróállomáson.

  Julia Kowalska lánytestvérével utazott a metrón december 19-én, amikor a nyugat-londoni megállóban rátörtek a fájások, és már csak az állomásfelügyelõ irodájáig jutott el, ahol egészséges kislánya született.

 • Négy kisgyerek fulladt a liszes ládába

  Szokatlan tragédia rázott meg egy román hegyi falucskát: négy kisgyerek halt meg egy lisztes ládában, írja a Click! címû napilap. A 3-8 éves gyermekek játék közben másztak bele a kukoricaliszt tárolására alkalmas ládába, a zárszerkezet azonban beragadt. Mivel nem tudták felemelni a láda több kilós födelét, gyakorlatilag megfulladtak.

 • Õrizetbe vették Amy Winehouse-t

  Amy Winehouse brit soulénekesnõt õrizetbe vette, majd óvadék ellenében elengedte a rendõrség. A zûrös ügyeirõl is ismert és drogokat fogyasztó énekesnõt az igazságszolgáltatás akadályozásának ügyében vették õrizetbe - bár önszántából és megbeszélt idõpontban ment kedden a rendõrségre -, és március elején kell újra jelentkeznie.