rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megvált eddigi rezidenciájától a Beckham-család

  Megvált eddigi rezidenciájától a Beckham-családA Beckham család megvált a hertfordshire-i otthonától. A már-már palota méretű lakásért 12 millió angol fontot, vagyis 4,2 milliárd forintot fizetett a vevő, akinek a kilétét nem hozták nyilvánosságra. Beckhamék nem csupán a házat, de néhány luxusautójukat is eladták, és az ezekért kapott összegekből vásároltak egy 45 millió font, azaz 15,8 milliárd forint értékű, négyemeletes ingatlant London központjában. Az új otthont egy neves belsőépítész, Kelly Hoppen segítségével rendezik be. A konyha felszereléséhez a család közeli barátja, Gordon Ramsay sztárszakács ad majd tanácsokat.

 • Heti 3 családi vitát vált ki a kutya

  Hetente átlagosan háromszor kapnak hajba családtagok kutyájuk miatt Nagy-Britanniában - legalábbis ezt mutatja egy brit ölebbiztosító felmérése.

 • Elhunyt a 28 évig kómában fekvõ milliomos asszony

  76 éves korában egy New York-i otthonban elhunyt Martha "Sunny" von Bülow. Az asszony 1980 óta feküdt kómában. Gyerekei szerint második férjemérgezte meg a milliomos asszonyt, de ezt sohasem sikerült bebizonyítani.

  Meghalt Martha "Sunny" von Bülöw, a híres milliomos nõ, aki 1980 óta feküdt kómában. A hölgy Martha Crawford néven született 1932-ben és édesapjától hatalmas, 75 millió dolláros vagyont örökölt, alig négy évesen. Ettõl kezdve a bulvárlapok állandó szereplõjévé vált.

 • Ben Affleck újra alkoholizál!

  A színészt többen is látták, amint vodkát ivott a Sundance filmfesztiválon. Ezzel alapvetõen nem is lenne semmi baj, de azt tudni kell, hogy a színész gyógyult alkoholista. A szemtanúk szerint Ben leült kollégája, Tommy Lee Jones mellé a VIP asztalnál és egy Absolut vodkás üvegbõl töltött magának.

 • Kanye West még dolgozni is magával viszi kislányát

  Kanye West még dolgozni is magával viszi kislányátKislánya születése óta igyekszik példás családapaként élni Kanye West, és bár a lesifotósokkal azóta sem sikerült kibékülnie, gyermeke mindig kihozza az érzékeny oldalát. A rapper annyira oda van a kis Northért, hogy a kislányt még készülő új albuma stúdiómunkálataira is magával viszi. West amúgy nagyon ritkán mosolyog a fotóin, ám a gyémántfülbevalót viselő kicsi őt is jobb kedvre deríti. Nem véletlen, hogy a házaspár barátai körében már felröppent a hír, hogy Kim Kardashian boldogan szülne még egyszer Westnek, mivel úgy gondolja, tökéletes családot alkotnak.

 • Megszületett Király L. Norbi kisfia

  Szerda este született meg az X-Faktoros Király L. Norbi kisfia, és a büszke apuka már most imádja új szerepét.

 • Gyermeket vár Evan Rachel Wood

  A szépséges Evan Rachel Wood végre megmutatta domborodó pocakját.

 • Már Orlando Bloomnak is van saját csillaga

  Már Orlando Bloomnak is van saját csillagaOrlando Bloom nagy megtiszteltetésben részesült: csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán. A Karib-tenger kalózai, A Gyűrűk Ura, a Trója és A három testőr filmek sztárja kisfiával jelent meg az eseményen, s a 3 éves Flynn segített leleplezni a csillagot. A színész köszöntet mondott Forest Whitakernek és David Leveaux-nak, de megemlítette Peter Jacksont is, aki beválasztotta őt A Gyűrűk Ura trilógiába. Orlando az egész családjának megköszönte, hogy mindíg, minden helyzetben támogatták karrierjét.

 • Postán küldte vissza zsákmányát a bolti tolvaj

  Visszaküldte postán zsákmányát egy lelkifurdalással küszködõ bolti szarka Nagy-Britanniában. A zsákmány egy habszifon volt, értéke 70 font, mintegy 25 ezer forint.

 • Elkelt az aktfotó Carla Bruniról!

  Tizenháromezer-kilencven euróért kelt el egy aktfotó Carla Bruniról, a volt modellrõl, a mostani francia first ladyrõl.

  A fekete-fehér képen Bruni egy vetetlen ágyban heverészik, részben az ágynemûtõl takartan - a felvételt egy amerikai divatfotós, Pamela Hanson készítette 1994-ben.

 • Elakarták rabolni Fekete Pákó kisfiát, Bencét

  A nigériai lakodalmas énekes gyermekével sétált, és miközben tolta a babakocsit, kapott egy telefonhívást, pár másodperce fordult el és mire visszanézett, már csak az üres kocsit látta.

  "Alig hiszem el, hogy ez a borzalmas dolog velem történt meg! Megfagyott a vér az ereimben a gondolattól, hogy elveszítem õt. Egy rohanó alakot láttam magam elõtt és éreztem, hogy a fiam ott van annak az elmebeteg embernek a mocskos kezében. Még életemben nem futottam olyan gyorsan, mint akkor. Tudtam, ha itt nem szerzem vissza, lehet, hogy soha nem látom viszont."

 • 88 évvel a gimnázium befejezése után kapta meg bizonyítványát egy ohiói nõ

  100 éves kora fölött kapta meg érettségi bizonyítványát egy ohiói nõ. Több, mint nyolc évtizedet várt a papírra.

 • Leonardo Di Caprio visszavonul és a környezetvédelemért küzd

  Leonardo DiCaprio egy kis idõre visszavonul a filmezéstõl. Miután közvetlenül egymást követõen három filmet forgatott, a színésznek egy kicsit elege lett a munkából.

 • Újabb sztárfenék a Twitteren!

  Már meg sem lepõdünk: a sztárok valamiért szeretnek a Twitteren meztelenkedni.

 • Méreginjekcióval végeztek ki egy gyilkost texasban

  Kivégeztek méreginjekcióval egy háromszoros gyilkost Texasban szerda hajnalban - közölték a szövetségi állam igazságügyi hatóságai. Az elítélt, a 32 éves Leon Dorsey, egyrendbeli emberölésért kiszabott börtönbüntetésének letöltése alatt vallotta be, hogy egy másik, kettõs gyilkosságot is elkövetett.

 • 28 millió forint értékû csempészcigaretta-szállítmányt foglalt le Városnaményban

  Két, együttesen 28 millió forint értékû csempészcigaretta-szállítmányt foglalt le a vám- és pénzügyõrség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, egy csempészt elfogtak, egy pedig elmenekült.

  Vásárosnaményban szerdán egy kisbusz 37.500 doboz cigarettával megpakolva futott bele a hajnali rendõrségi ellenõrzésbe.

 • Felszámolják a Herz szalámi gyárat!

  Jogerõre emelkedett a Herz Szalámigyár Zrt. elleni felszámolási kérelem, ezzel megkezdõdik a több mint 120 éves múltú magyarországi vállalat felszámolása.

  A cég közleménye hangsúlyozza: Jámbor János, a társaság többségi tulajdonosa a hitelezõ bankkal és a beszállítókkal is egyezségre törekszik annak érdekében, hogy újból megindulhasson a gyártás.

 • A magyar Tina Turnert újra felfedezték

  A hazai pop- és dzsesszzene koronázatlan királynõje az utóbbi években ugyan kevesebbet hallatott magáról, de a 2009-es esztendõ a változások éve is, így megvan a lehetõsége, hogy a stagnáló idõszakot maga mögött hagyva, újult erõvel vesse bele magát a munkába - jósolja Rácz Katinak Frabato.

  "A váratlan fordulat, az új esély elsõsorban otthonához közel esõ helyhez lesz köthetõ. A tarotkártya szerencsét hozó lapja szerint Rácz Kati jókor és jó helyen lép fel egy koncerten (akár karitatív rendezvény is lehet), ahol a rá jellemzõ végtelen lelkesedéssel áll ki a színpadra.

 • Bebéék lefújták az esküvõt!

  Augusztusban lett volna az menyegzõ, amit végül elnapoltak - akkor még mindketten tagadták, hogy gondok lennének közöttük

  Egy évig úgy tûnt, minden a legnagyobb rendben van. Bebe és kedvese, Ági már az esküvõt tervezgették, a nagy napot végül azonban elhalasztották, s most úgy tûnik, sem most, sem késõbb nem fognak oltár elé vonulni, a fiatalok ugyanis szakítottak.

  A Back II Black frontembere és csinos táncoslány párja idén augusztusban mondta volna ki a boldogító igent, egy hónapja azonban bombaként robbant a hír: a menyegzõt lefújták.

 • Egyre jobban elkényezteti lányát Tom Cruise

  Tom Cruise egy lakást vett New Yorkban csak azért, hogy lánya mellett legyen. Mindent elkövet, hogy Suri kedvében járjon, igaz olykor túlzásokba esik.

 • Mosógép szakította le a négyéves kisfiú karját

  A tizenegy éves bátyja betette a testrészt a fagyasztóba és öccsét pedig ágyba fektette. Csak másnap reggel vette észre az édesanya, hogy mi történt.

  Egy meghibásodott mosógéppel játszott a két németországi gyermek, amikor egy baleset következtében a kisfiú elveszette karját. A bátyja, aki hétfõre virradó hajnalban mindent látott, megfogta a kart, betette a hûtõbe, majd a négy évest az ágyába vitte. Az édesanyját nem keltette fel. Az ulmi rendõrség szerint az, hogy a fiú nem halt bele a sérülésbe, kész csoda. A fiú szerdán már nem volt életveszélyben.

 • Pamela Anderson 41. szülinapját ünnepelte

  Pamela a kedvenc Las Vegas-i klubbjában, a LAX-ban ünnepelte meg a 41. szülinapját, Hans Klokkal és munkatársaival és a bûvész Criss Angellel.

  A „Baywatch” sztárja a pletykák szerint most éppen vele ápol közelebbi viszont, melynek az ünnepélyen is tanújelét adták: a torán lévõ gyertyák elfújása után többször átölelték egymást és pózoltak az õket fényképezõ paparazziknak is. Ennek ellenére Pam nemrég visszaköltözött Kid Rockhoz gyermekeivel, de ez már a sokadik ilyen alkalom volt viharosnak mondható, évek óta tartó viszonyukban.

 • Abbahagyja a dohányzást Katherine Heigl

  Sokan azt gondolták, bizonyára azért szív ennyit, mert reklámszerzõdést írt alá egy dohánytermékeket forgalmazó cikkel, de tévedtek.

  Katherine ugyanis egyszerûen csak odavan a bagóért, a tüdeje pedig nagy valószínûséggel inkább fekete már, mint rózsaszín.

  T. R. Knight, aki munkatársa és jó barátja a színésznõnek, most azt állítja, hogy barátnõje le akar szokni.

 • Kilógatta a kebleket - óriásit villantott a világsztár

  Lady Gaga Los Angelesben adott koncertet és McDonald's-os kajával etette a rajongóit.

 • Shrek is csillagot kapott a Hírességek Sétányán

  Csillagot kapott Shrek a hollywoodi Hírességek Sétányán. A zöld ogre a 2408-as számú csillagot kapta a Hollywood Boulevardon. A rajfilmhõs nevében az õt megszólaltató Mike Myers vette át az elismerést, a színész stílusosan Shreknek öltözve jelent meg az eseményen.

 • MC DC vajon lenyomja a sztárokat?

  A Csillag születik döntõse, Veres Robi eddig csak csípõs poénjaival és szabadszájú freestyle rapjével feszegette a honi celebek tûréshatárát, ám most újabb feladatot kapott: õ lesz a mûsorvezetõje az RTL Klub mûsorának, a Kész átverésnek. A feladat igazán testhezálló.

 • Elárverezik Diana hercegnõ halálos autóinak darabjait!

  Az autó, melyben Diana hercegnõ 11 évvel ezelõtt meghalt sokak számára vagyont ér, így limuzint darabjai hamarosan kalapács alá kerülhetnek és a gyûjtõk akár 650 millió forintot is adhatnak egy-egy részéért.

  Diana hercegnõ 1997-ben hunyt el, autóbalesetben, a hozzá kapcsolódó tárgyak és történetek azonban még ma is sokat érnek. A limuzint birtokló cég jelenleg mindent elkövet, hogy visszaszerezze a jármûvet a rendõrségtõl és árverésre bocsátsa darabjait.

 • A Beckham csemete egy londoni kávézóban főzi a kávét

  A Beckham csemete egy londoni kávézóban főzi a kávétA 15 éves Brooklyn Beckham szombatonként egy kelet-londoni kávézóban főzi a kávét. Brooklyn Beckham szülei, azaz Victoria és David Beckham vagyona eléri a 165 millió fontot (kb. 60 milliárd forint), ennek ellenére Brooklyn óránként 2,68 fontos (kb. 800 forint) bérért dolgozik egy kávézóban. Brooklyn életkorában (15 éves) Angliában mindössze heti egy alkalommal lehet munkát vállalni, összesen hét órában úgy, hogy minden ledolgozott négy óra után egy órányi szünet jár. A munkahelyválasztás ötlete részben Brooklyné volt, részben pedig a szüleié.

 • Rénszarvasürülékbõl készítenek karácsonyfadíszt Amerikában

  Rénszarvasból készítenek karácsonyfadíszeket az Egyesült Államokban, de nem a húsából, sem a csontjából, agancsából, sem a bõrébõl.

  Ugyanakkor mégis rénszarvasból van az alapanyag, mármint abból származik/érkezik: az ürülékét hasznosítják. Elõbb megszárítják, aztán megtisztítják, kap egy kis felületkezelést, végül befestik.

 • Szöges paddal nevelik a lustákat Kínában

  A Kelet-Kínában lévõ Shangdong legszebb zöld területén olyan padokat állítottak fel, amelyekbõl szögek jönnek ki, ha valaki többet ücsörög rajtuk a kelleténél.