rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Színészeket zavaró szokást vett fel Ben Affleck

  A színészbõl lett rendezõ a színészei számára rendkívül zavaró szokást vett fel, amit már meg is tiltottak neki.

 • Kétmilliárd forint a kár a mátészalkai autótükörgyár tûzben!

  Kétmilliárd forint körülire becsülik a kárt a mátészalkai autótükörgyárban, ahol vasárnap pusztítottak a lángok egy 3.600 négyzetméter alapterületû csarnokban.

  Az elsõdleges adatok szerint a tûz kívülrõl terjedhetett az épületre, amit a szemtanúk vélekedése is erõsít.

 • Mexikói lány nyerte el a világszépe címet

  Mexikói lány nyerte meg az idei Miss Universe szépségversenyt, amelyet ezúttal az Egyesült Államokban, a Las Vegas-i Mandalay Bay hotelben rendeztek meg.

 • 43 millió forint a világ legdrágább karácsonyi menüje

  A világ legdrágább karácsonyi menüje 125 ezer fontba, azaz 43 millió forintba kerül, igaz nem csupán egy, hanem négy fõre.

 • Mellvibrátorral játszott Jennifer Aniston

  Elektromos mellvibrátort tesztelt Ellen DeGeneres show-mûsorában Jennifer Aniston. A homályos célzattal készült kebelstimulátor különös hangokra és arckifejezésekre késztette a Jóbarátok egykori sztárját, aki a show-ban többek közt azt is elmondta: egyelõre nem tervezi gyermek örökbefogadását.

 • Nyomáspróba: huszonketten egy telefonfülkében

  Moraga (Kalifornia) - Huszonkét diák préselte be magát egy telefonfülkébe az Egyesült Államokban, de egyikük sem telefonált, csupán elõdeiket utánozva tartottak "nyomáspróbát".

 • Paris Hiltont kitiltják a Las Vegas-i klubokból

  A város éjszakai klubjainak vezetõi annyira féltik a jó hírüket, hogy elhatározták, hogy kitiltják a Las Vegasban elkapott sztárt a bárokból.

 • Silvio Berlusconi számokban: 103 vizsgálat és 2565 kihallgatás

  Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök elemében volt szombaton: pártjának, a Szabadság Népének római ülésén kijelentette, hogy nem távozik az ország élérõl, amíg szükség van rá.

 • Tályog nõtt Majka fenekére!

  Kellemetlen seb keletkezett a hazai rapperen, de egy hölgy átsegítette a fájdalmakon. A hazai híresség egy meglehetõsen vicces, bár annál fájdalmasabb probléma miatt szakított meg egy forgatást, hogy ellátogasson az ügyeletre. Majka fenekére, joban mondva a keresztcsontjára egy tályog nõtt, így a fájdalmak közepette már forgatni sem tudott.

 • Fapados szerelem

  Hongkong - Kórházba kellett szállítani egy hongkongi férfit, hogy el tudják választani éjszakai partnerétõl, egy tornapadtól, "akivel" egy parkban bukott le - jelentették csütörtökön a helyi lapok.

 • Tarolt az RTL Klub a Story Ötcsillag gálán!

  A magazin olvasói idén is hat kategóriában nevezhették meg kedvenceiket. Az RTL Klub arcai és mûsorai taroltak. Tabáni Istvánt kétszer is szólították, az Év zenei produkciója mellett a StoryOnline különdíjának gyõztese, „Az internet sztárja” is a csepeli fiatalember lett. A vele készült interjúkat három hónap alatt több, mint másfélmilliószor nézték meg a portál olvasói.

 • Be kellett zárni Lappföldet a sok hó miatt

  Veszteséget okoz a hó "brit lappföldön," pedig igazán illik hozzá ez a csapadék, mivel a Mikulás szûk hazáját mintázza a karácsonyi vidámpark.

 • Elhunyt a legendás Derrick megtestesítõje, Horst Tappert!

  85 éves korában vasárnap elhunyt az egyik legismertebb német színész, Horst Tappert, aki a Derrick címû legendás krimisorozattal írta be magát a köztudatba. A szomorú hírt a színész özvegye közölte a német lapokkal.

  A közelmúltban a férjem nagyon jól érezte magát, bízott a jövõben. Az utóbbi napokban azonban percrõl percre súlyosbodott az állapota, de ennél többet nem szeretnék a betegségérõl elárulni. Szomorú, de most már megvan a nyugalma. Teljes élete volt – nyilatkozta a Bunténak özvegye, Ursula, akivel 1957 óta élt boldog házasságban.

 • Nem adta szívét a donorjelölt csecsemõ

  Toronto - Egy halálos beteg két hónapos kislány, akinek szívét átültetésre szánták egy másik beteg újszülöttbe, önállóan kezdett lélegezni, miután levették a lélegeztetõgéprõl, így az orvosok szerdán úgy döntöttek: õ már nem potenciális donor.

 • Nicole Kidman-nel is találkozhatunk a Madame Tussaud's-ban

  Új Nicole Kidman-bábu került a londoni Madame Tussaud's múzeumba - írja a Stuff.co.nz. A színésznõ most a múzeum legújabb, Téli Csodaország címû kiállításának része lesz.

  Az életnagyságú viasztesten négy hónapig dolgoztak a hozzáértõk, és egy hosszú, piros ruhába bújtatták, hogy "hangsúlyozzák vele gyönyörû alakját, amit világszerte nõk milliói csodálnak" - indokolt a múzeum sajtósa.

  A téli kiállításon a fagyöngy alatt vállalkozóbb kedvû látogatók talán meg is csókolhatják a hasonmást.

 • Megbocsátott a megcsalt focistafeleség!

  Két héttel azután, hogy kiderült, a Chelsea focistája, John Terry megcsalta feleségét, a házaspár ismét boldogan csókolózott Dubajban. Az angol válogatott labdarúgó lemondta a hétvégi meccset, hogy megmentse házasságát. Úgy tûnik, sikerrel. Minden meg van bocsátva – mondta Toni Terry, a Chelsea focistájának, John Terrynek a felesége.

 • Fõleg tablettával védekeznek a nõk a nem kívánt terhesség ellen

  Fõként tablettával védekeznek az amerikai nõk a nem kívánt terhesség ellen, de a washingtoni kormányzat öt év óta elsõ, e témában készült összehasonlító jelentése szerint más országokban jóval népszerûbb ez a módszer.

 • Papnak adta ki magát egy férfi a Vatikánban

  A Vatikánban papnak adta ki magát egy férfi, gyóntatni készült amikor elfogták. Papi ruhát viselt és hamisak voltak a nála lévõ iratok, ügyét a vatikáni bíróság tárgyalta. A bíró nem árulta el, hogy mi lett az ítélet és a büntetés.

  Az olasz hatóságok segítségével azonban kiderült, hogy a férfi korábban már Olaszországban is próbált papként szerepelni.A bíróságnak egyébként a turisták ellopott pénztárcái adják a legtöbb munkát, mondta a bíró.

 • Landolás közben kigyulladt Viktoria Beckham repülõgépe

  Akár tragédiába is torkolhatott volna Victoria Beckham legutóbbi repülõútja, landolás közben ugyanis kigyulladt és füstölni kezdett a gép egyik motorja.

  David Beckham felesége, a korábbi Spices Girls tagja, Victoria két kisebbik gyermekével a három éves Cruz-val és az öt éves Romeo-val utazott.

  Az õket szállító repülõgép egyik motorja füstölni kezdett. A meghibásodást egy, a motorba repült madár okozta.

 • Zuschlag napozik a sitten

  Lelkesen napfürdõzik az 8 év 6 hónapra ítélt szocialista politikus a börtönben.

 • Paris Hilton titkos eljegyzése

  Paris Hilton és Doug Reinhardt eljegyezték egymást? Az örökösnõ nem csinált titkot korábban sem házasodási szándékából, de most újra célozgatott az esküvõre, amikor egy díjat átvett jótékonysági munkájáért. A célzás ezúttal nem párjának, hanem Doug családjának szólt.

 • Szegény SP-t megint bántják!

  Éder Krisztián egyik koncertjét három fiatal zavarta meg, akik a háttérbõl félre nem érthetõ dolgokat mutogattak neki...

 • Mumbainál elsüllyedt egy szénszállító hajó

  Mumbai indiai metropolisz közelében a viharos tengerben elsüllyedt egy teherhajó, amelynek rakterében 60 ezer tonna szén volt.

 • Soderbergh filmje "megfertõzte" a sztárokat

  Már idén elkezdõdik Steven Soderbergh Contagion (Fertõzés) címû akcióthrillerének forgatása, amelynek szereposztásában egyre több sztár neve tûnik fel.

 • Dukai Regina nem áll jól karrier téren

  A gyönyörû modell nem csak szépségével, hanem hangjával is szeretne érvényesülni végre. Regina bár a fellépések számáról nem panaszkodik, mégis nagy szívfájdalma, hogy saját lemeze még a mai napig nem jelent meg. A szõke szépség azt is elmondta, hogy ha tehetné, akkor a korongján a rock zenéktõl a musicalekig minden hallható lenne, és legalább olyan sokszínû lenne, mint Õ maga.

  Dukai Regina fényképezõgépek elõtt, Dukai Regina mikrofonnal. Melyik a jellemzõbb? Egyenlõre legtöbbször vakuk villanásaiban láthatjuk a szõkeséget, de nem tagadja: nagy álma egy saját lemez is.

 • Megmentették a mellékhelyiségben hagyott csecsemõt

  George Francisnak nevezték el azt a kisfiút, akit az édesanyja a Bahrainbõl Manilába tartó gépen szült meg, majd a vécében, egy szemeteszsákban rejtette el.

  Arra ugyan felfigyeltek a légikísérõk, hogy egy asszony túlságosan is sietõsen hagyja el a repülõgépet, azt azonban senki nem vette észre, hogy mi történt a levegõben a Bahrainbõl indult járat vécéjében.

 • Britney Spears a Billboard 100-as lista élén

  Los Angeles - A 96. helyrõl ugrott az élre a Billboard 100-as listán Britney Spears Womanizer címû lislemeze. A rendkívüli sikereket jegyzõ amerikai énekesnõ decemberben megjelenõ albumáról másolták ki ezt a dalt.

  Britney Spears 1999-ben vezetett elõször Billboard 100-as listát Baby One More Time címû bemutatkozó kislemezével. A Womanizer egyébként a lista élére került Kanadában, Franciaországban, Spanyolországban és Svédországban is - jelentette be az énekesnõ kiadója, a Jive.

 • Romániában elítéltek mentik az árvízkárosultakat

  Az Román Országos Büntetésvégrehajtási Felügyelet (ANP) felajánlotta segítségét az Országos Katasztrófa Elhárítás szakembereinek. A döntés értelmében a helyi önkormányzatok az ország egész területén igényelhetik, hogy a helyi börtönök lakói a terepen segítsenek a kármentésben és az árvízi védekezésben.

 • Tabáni kitálal! Miért nincs nõje?

  Sokáig elfogadta a sorsát, azt, hogy nem lesz elismert mûvész. Már majdnem beletörõdött, amikor megtörtént a csoda, amiben már nem is hitt Tabáni István. A nagy szerelem azonban még várat magára. Vajon milyen az a nõ, aki meg tudná hódítani a tehetségkutató verseny gyõztesének a szívét?

 • Bankrobbantás az atombunkerbõl lett kaszinóban!

  A csõdtõl akarják megmenteni az amerikai Nyugat-Virginia állambeli Allegheny-hegyekben mûködõ patinás Greenbrier szállót azzal, hogy kaszinót terveznek nyitni az alatta lévõ, egykoron titkos atombunkerben. Így aztán bárki nyugodtan robbanthat bankot.

  A bunker Dwight D. Eisenhower amerikai elnök kezdeményezésére az 1950-es évek második felében építették a kormány és a képviselõk, szenátorok számára. Egy részét már régebben átalakították múzeumnak, de kevés látogatót vonzott. Novemberben néhány kártyaasztalt is elhelyeztek benne, de ez sem volt elég a szálloda veszteségeinek pótlására.