rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 40 ezer korbácsütésre ítélték egy tiltott intim együttlét miatt!

  Egy szaúdi bíróság 15 év börtönre és 40 ezer korbácsütésre ítélte egy hajadon "udvarlóját" tiltott intim együttlét miatt - jelentette csütörtökön az Okaz címû helyi napilap.

  Az ítéletet három bíró hozta egy két évig tartó per végén. A 30 éves vádlott légyottra csalta kedvesét egy elhagyatott helyre. A nõ az utolsó pillanatban meggondolta magát, de futás közben elütötte egy teherautó, és meghalt.

 • Égõ házából menekült ki Nick Nolte

  Los Angeles/Malibu - Kisebb sérüléssel menekült ki égõ házából kedden Malibuban Nick Nolte.

  A 67 éves amerikai színész a kezén sérült meg könnyebben, és enyhe füstmérgezést szenvedett, de kórházi kezelésre nem szorul - közölte Sam Padilla, a Los Angeles megyei tûzoltóság illetékese.

  A tüzet rövidzárlat okozta a nappaliban. A színész a kezén sérült meg, amikor kitört egy ablakot, hogy elmeneküljön a lángok elõl.

 • Szélessávú internet a világ tetején

  Egy magán telekommunikácós szolgáltató szélessávú internetet biztosított a Mount Everesten: átadta Nepál elsõ 3G-s mobilhálózatát a Himaláján fekvõ alaptáborban.

 • Bámulatos névváltoztatás és kétnyilas, mosolygó aláírás

  Bámulatosra változtatta nevét egy Kovács úr az Egyesült Államokban: Smithbõl (Kovácsból) Awsome (Bámulatos) lett.

 • Centerben a Centerke

  Centerben a CenterkeA Szegedi Tudományegyetem GTK-vállalkozásfejlesztés mester szakos hallgatói kíváncsiak voltak arra, hogy valójában mi is történik a lakosság, de legfőképp a hallgatók megunt használt ruháival, cipőivel, ágyneműivel. Sokan bele sem gondolnak abba, hogy a legtöbb feleslegessé vált dolgunk még nem hulladék, mások azt még fel tudják használni. A megunt dolgok egy részét a lakosság a kukába dobja, másik részét eladja vagy jótékonysági szervezeteknek felajánlja.

 • Egy brit férfinek a leghosszabb a nyelve a világon

  Egy brit férfinek a leghosszabb a nyelve a világonA rekordert addig-addig piszkálták a riválisok, míg újra le nem mérette gigantikus nyelvét. Az egészből ő jött ki a legjobban: most hosszabb, mint négy éve. A brit Stephen Taylor először 2009-ben állított be ezt a különös rekordot, akkor 9,5 centis volt a nyelve. Ez pontosan a felső ajaktól a nyelv végéig tartó hosszúságot jelenti, mert hivatalosan ezt mérik. Idén újra bizonyítania kellett riválisainak, újra lemérette a nyelve hosszát és megint ő lett a rekorder, de csodával határos módon most még hosszabb nyelvvel, mint korábban.

 • Kirúgták, mert rendõrautós felvonulással búcsúztatta elhunyt édesanyját!

  Rendõrautós felvonulással búcsúztatta elhunyt édesanyját, ezért kirúgták egy észak-kínai város rendõri korrupció ellen küzdõ bizottságának vezetõjét.

  További 12 embert szintén megbüntettek, mivel rátámadtak két újságíróra, és amikor azok megpróbáltak felvételeket készíteni a menetrõl, elvették tõlük a kamerájukat - jelentette az Új Kína hírügynökség.

 • Horváth Ágnes exegészségügyi miniszter 111 méter magasból ugrott le

  Elkezdõdtek a Sztárok a fejükre estek szereplõinek megmértettetései Afrikában. Frei Tamás hazai közéleti személyiségekbõl verbuvált csapata elkezdte a kalandmûsor forgatását, melynek során máris akadtak veszélyes és izgalmas feladatok.

  Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszternek és néhány csapattársának például 111 méter magasból kellett leugrani bumgee jumpinggal. A kalandoroknak a festõi szépségû Viktória-vízesés fölött húzódó, a világ második legmagasabb bumgee jumping-helyeként számontartott hídról kellett a szédítõ mélységbe vetni magukat.

 • Cigizés miatt rendezett jelenetet Madonna

  Jelenetet rendezett Madonna Chile fõvárosában, ahol a minap fellépett. Az énekesnõ orrát a hangpróbán cigaretta füstje csapta meg, amitõl hatalmas haragra gerjedt.

 • Russel Crowe különvált feleségétõl

  Russel Crowe ausztrál filmsztár különvált feleségétõl 9 évi házasság után.

 • Farkas Péter a luxusrab

  Ha cseppnyi esze van Farkas Péternek, mindent megtesz azért, hogy minél késõbb hozzák haza Magyarországra. A hazai igazságszolgáltatás elõl menekülõ egykori olimpiai bajnokot – aki manapság már inkább drogtermesztési ügyérõl ismert – ugyanis olyan körülmények között tartják fogva, amilyet bármelyik magyar rab megirigyelhetne.

 • Budapesten fogták el a nyíregyházi szélhámost!

  Budapesten fogták el azt 35 éves nyíregyházi férfit, aki jelentõs értékre elkövetett csalások miatt tavaly óta szerepelt a megyei körözési toplistán; összesen mintegy 87 millió forintos kárt okozott cégeknek és magánszemélyeknek.

 • Nem ismerkedhet meg VV Annamari választottjával

  Csalódottan értesült VV Annamari az RTL Klub döntésérõl, miszerint mégsem ismerheti meg a produkció keretein belül Bence gazdát, akibe a képernyõn keresztül beleszeretett.

 • Kizárta magát kocsijából a rabló

  Kizárta magát a menekülésre szánt autóból egy rabló az Egyesült Államokban, így aztán hamar elfogták.

 • Salma Hayek esküvõi show-t rendez

  Salma Hayek másik két kollégájával egy esküvõi show-t rendez az amerikai televíziónézõk számára.

  A házasságkötés nem is áll olyan messze a Frida sztárjától.

  A mexikói származású hollywoodi színésznõ és jegyese, a francia üzletember, François-Henri Pinault útjai júliusban váltak szét.

  Az esküvõtervezés közepette szakítottak. A párnak van egy kislánya is, aki szeptemberben lesz egy éves.

 • Végighúzta a fogával saját kocsiját New York közepén egy 91 éves férfi

  A fogával képes elhúzni egy kocsit egy 91 éves bácsi. Mike Greenstein-nek volt kitõl tanulnia: apja a híres erõember, „Mighty Atom" volt.

 • Apa lesz a TV2 mûsorvezetõje!

  Váczi Gergõ, a TV2 mûsorvezetõje, bevallotta, elsõ gyermeküket várják kedvesével. A pár azonban egyelõre nem akar összeházasodni.

  A TV2 mûsorvezetõje és szerelme másfél éve ismerik egymást, egy hónap után össze is költöztek.

  A pár tervezte, hogy babát vállalnak, ami nagyon hamar sikerült is nekik.

  A kicsit júniusra várják.

 • Lebukott Obama

  Obama orvosai intelme ellenére sem tud lemondani az ínyencségekrõl és a szeszfogyasztásról.

 • Házastársi pénzhûtlenség

  Pénzügyi hûtlenkedést követ el az Egyesült Államokban a párok 31 százaléka: hazudnak életük társának arról, hogy mennyi a pénzük, avagy az adósságuk.

 • Letartóztatták, amiért állítólag megölte virtuális férjét

  Letartóztattak egy nõt Japánban, amiért állítólag megölte virtuális férjét egy népszerû videojátékban. A jelentések szerint a 43 éves nõ tajtékzott a dühtõl, amikor megtudta, hogy digitális férje elvált tõle a Maplestory elnevezésû internetes játékban.

 • Az amerikai katonák szolgálati gépükön is twitterezhetnek

  A jövõben szolgálati számítógépükön is használhatják a Facebookot, a Twittert és más közösségi portálokat az amerikai hadsereg kötelékében szolgáló katonák.

 • Felhagyott a színészettel Macaulay Culkin

  A Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja elhagyta hazáját és Párizsba költözött barátjához, Pete Doherty-hez. Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja, aki az utóbbi években már egyáltalán nem dolgozott a filmvászonra.

 • Cicciolina szexelni tanítaná Tánczos Gábort

  Cicciolina lelki- és párkapcsolati tanácsokkal látná el Tánczos Gábort.

  A volt pornós hangsúlyozza: szerinte a férfi életébõl pont a legfontosabb évek estek ki, amelyek során megtanulhatta volna, hogyan bánjon a másik nemmel.

  Cicciolina szerint szinte kizárt, hogy tíz év raboskodás után Tánczos megfelelõen képes bánni a szebbik nemmel, hisz élete legfontosabb szakasza gyakorlatilag kimaradt.

 • Naomi Campbell moszkvai balhéja

  Naomi Campbell nem volt hajlandó megtéríteni azoknak a selyemlepedõknek az árát, melyeken a személyzet égési nyomokat talált moszkvai hotelszobájában.

  A Ritz Carlton személyzete takarítás közben lett figyelmes az égési foltokra, melyeket szerintük vagy cigaretta vagy gyertya okozott.

  Azonnal be is akartak hajtani 200 fontot (körülbelül 60 ezer forint) Naomin, ám õ azt válaszolta, nem hajlandó fizetni.

 • Megnõsül az Unisex együttes frontembere

  Nõsülésre adta a fejét Erdélyi László, az Unisex együttes frontembere. Laci két éve ismerte meg a nála húsz évvel fiatalabb Annát, akivel most összekötné életét.

  "Anna huszonötödik születésnapját ünnepeltük, amikor úgy döntöttem, hogy ajándék helyett egy gyûrût veszek neki.

  Persze megkérdeztem, mit szólna ahhoz, ha elmennénk egy ékszerüzletbe, és közösen kiválasztanánk valami szép darabot" - mesélte Laci, aki a hivatalos eljegyzést november elejére tervezi.

 • Fekete Pákó csokifütyi akciója elmarad

  Idén elmarad Fekete Pákó csokifütyi akciója, amellyel az elmúlt évben is nagy botrányt kavart Mikulás napján. Akkor Pákó a TV2 Activity címû mûsorában többek között Havas Henriket ajándékozta meg egy édes pénisszel.

  "Amióta megszületett Bence fiam, én is megkomolyodtam. Nem szeretném riogatni az embereket csokifütyivel, hiszen tavaly sem úgy fogadták az ajándékot, ahogy vártam volna.

  Azonban idén is készülök ajándékkal a barátaimnak, és most a zsákom nem csokifütyit fog rejteni" - ígéri az elõadómûvész.

 • Nem elégedett a külsejével Celin Dion

  Nem elégedett a külsejével Celin DionCeline Dion nem elégedett a küllemével. A 45 éves híres énekesnő szívesen változtatna egyet és mást magán, amikor a tükörbe néz. Hogy mi zavarja a legjobban, most elárulta. - Gyakran gondoltam rá, hogyan lehetne egyik-másik ráncot eltüntetni – mondta a My Heart Will Go On kanadai énekesnője. - És nagyon örülnék, ha az orrom kisebb, az állam pedig kevésbé hegyes lenne – tette hozzá. Az is eszébe jutott már, hogy botoxkezelésnek veti alá magát, de aztán ezt elvetette, mivel a kezelés túlságosan megköti az arcizmokat.

 • Óvszert talált a sörben!

  Van, aki a levesében hajszálat, esetleg a bevásárlóközpont kivijében skorpiót talál. Olyanra viszont, hogy valaki a dobozos sörben használt óvszert találjon, még nem volt példa.

  Pontosan ez történt viszont a 48 éves brit Derek Halliday-jel, aki besétált az Asda nevû hipermarketbe és gyanútlanul leemelt a polcról egy doboz sört. Az Asda természetesen elnézést kért a vásárlótól és megígérték, kiderítik, hogyan történhetett ilyen "gyalázatos dolog".

 • Paris Hilton duettezne Britney Spears-szel

  A modellkedés és a pornó után a botrányhõsnõ úgy gondolja, énekelni is tud.

  Paris elsõ albuma 2006-ban jelent meg, de a várva várt siker érdeklõdés hiányában elmaradt. A híresség azóta tervezi visszatérését.

  A Hilton-lány reméli, hogy Britney - aki szintén legújabb albumán dolgozik - ráér majd egy duett erejéig. Paris azt nyilatkozta az egyik angol bulvárlapnak, hogy az új lemeze hamarosan megjelenik.

 • Jelmezes bulival ünnepli házassági évfordulóját Heidi Klum és Seal

  Heidi Klum német modell és férje, Seal angol popénekes a hûségeskü megújításával és jelmezes bulival ünnepli házassági évfordulóját - a májusi partin a vendégek is menyasszonynak illetve võlegénynek öltöznek majd.