rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapott

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapottEgy New Jersey-ben közlekedő busz sofőrje azért hívta ki a rendőröket, hogy leszállítsanak egy mezítlábas hajléktalan férfit a járatról. A kiérkező Kenya Joyner rendőrbiztosnak a férfi elmondta, hogy csak pár megállót szeretett volna utazni és azért nem visel cipőt mert nincs neki. A rendőr ezután megkérte a férfit, hogy menjen vele, de nem azért, hogy intézkedjen vele szemben, hanem azért, hogy elvigye magával egy cipőboltba, ahol vett neki egy pár új bakancsot. “Azért nem fogom letartóztatnom, mert nincs annyi pénze, hogy vegyen magának egy pár cipőt” – mondta az eset után Joyner.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nyolcvan év után vehette el szerelmét a szaúdi férfi

  Rijád - Végre elvehette elsõ szerelmét Mohammed Eíd, egy 97 éves szaúdi férfi. Az an-Noairíjából származó aggastyán fiatal korában hiába kérte meg a ma 90 éves nõ kezét, mivel azt az akkori törzsi szokásoknak megfelelõen a család egyik férfitagjának ígérték.

  A szerdán megjelent arab al-Haját címû lap szerint a férfi már két házasságon van túl, és régi-új kedvese sem találta meg a szerelmi boldogságot élete során.

 • 9,3 millió dollárért kelt el Mel Gibson háza

  Mel Gibsonnak végre sikerült eladnia a házát, igaz, jókorát bukott az üzleten, viszont elfogyott a türelme, így vállalta az alacsonyabb eladási árat. A vevõ nem filléreken vacakolt: több mint egymilliárd forintnak megfelelõ összeget tudott lealkudni az eredeti árhoz képest.

 • Ötszörös német gyõzelem az Empire State Building sprintjén

  A 25 éves Thomas Dold ötödszörre is megnyerte a New York-i Empire State Building felfutási versenyét.

 • Egyre jobban elkényezteti lányát Tom Cruise

  Tom Cruise egy lakást vett New Yorkban csak azért, hogy lánya mellett legyen. Mindent elkövet, hogy Suri kedvében járjon, igaz olykor túlzásokba esik.

 • Pezsgõ éjszaka a Forma 1-es bulin

  Gyönyörû lányokkal koccintott Edvin Marton és Tóth Tibi, a Hooligans gitárosa a Forma 1-es Magyar Nagydíj utáni exkluzív partin.

 • Ritka õshüllõre bukkantak a régészek!

  Mintegy 30 centis õshüllõre bukkantak a régészek ásatások folyamán a németországi Chemnitzben.

  A gyíkszerû kövület 290 millió évvel ezelõtt élhetett, és minden jel arra utal, hogy folyékony láva okozta halálát.

 • Elhunyt a világ legkisebb embere

  Meghalt a világ legkisebb embere - közölték a brit Guinness Rekordok Könyvétõl. A legek könyvének bejelentése szerint a kevesebb mint 75 centi magas férfi 21 évesen hunyt el Rómában.

 • 15 évet késõ ingyen ebéd

  15 évvel egy ohiói étterem megnyitásának ingyen ebédes reklámakciója után élt egy kanadai pár a felkínált vendéglátással.

  Az Egyesült Államokban lévõ vendéglõ léggömbökön engedte fel a levegõbe a kétfõs, ingyenes étkezésre szóló kuponokat, mindegyik lufira kötött egyet.

 • Pete Doherty heroint vitt a bíróságra

  A zaklatott életû rockert, Pete Dohertyt megbírságolták miután heroint találtak nála, amikor megjelent a bíróságon decemberben. A Babyshambles zenekar énekese akkor bukott le a kábítószerrel, amikor néhány közlekedési szabálysértés miatt hívták be. Éppen távozni készült a tárgyalásról, amikor lebukott a 13 csomaggal.

 • 17 ember halt meg a thaiföldi áradásokban

  A vízszint emelkedése ráadásul nem állt meg. Az ország területének több mint egy negyede víz alatt áll, és a megáradt folyók Bangkok egy részét is eláraszthatják.

 • Cigarettarobbanás szájban: 6 fogat röpített ki

  Robbanás rázkódtatta meg Indonéziában egy férfi száját, sõt egész fejét: a detonációt cigaretta okozta.

 • Becsületes megtaláló: visszakerült a milliárdos lottószelvény az eredeti tulajdonosához

  Becsületes megtaláló: visszakerült a milliárdos lottószelvény az eredeti tulajdonosáhozÖtvenmillió kanadai dollár (mintegy 10,3 milliárd forint) értékű, elveszett nyertes lottószelvényt juttatott vissza tulajdonosának egy kanadai nő. A szelvény egy templomi mise alatt csúszott ki a nyertes tárcájából, és az egyik odajáró hölgy találta meg. A becsületes megtaláló megkereste a szelvény tulajdonosait, a kanadai Bramptonban élő házaspárt, Hakeem és Abiola Nosirut, akik azóta már fel is vették nyereményüket. Közben azonban hetek teltek el: „napokig nem tudtam aludni, teljesen tönkrementem” – idézte fel Abiola Nosiru.

 • Kirúgják a tanárokat a diákok rossz jegyei miatt

  Kirúgják egy amerikai középiskola tanárait, mivel a diákok sorozatosan rossz jegyeket szereztek, elsõsorban matematikából.

 • Két év alatt a felére csökkent a brit milliomosok száma!

  Két év alatt a felére csökkent a brit milliomosok száma a súlyos recessziót kísérõ érték- és ingatlanpiaci árfolyamveszteségek miatt.

  2006 augusztusában már 376 ezer milliomos élt Nagy-Britanniában a 2003-ra becsült 230 ezer helyett, és úgy saccolták, számuk 2010-re 760 ezerre növekszik tovább.

 • 23 évesen lett nagymama

  A Wikipedia szerint ugyan nem Rifca Stanescu a legfiatalabb nagyi a világon, 23 évesen unokát pelenkázni azonban így sem kis teljesítmény.

 • Elõkerült a rekorder lottógyõztes

  Jelentkezett az 50 milliárd forintot érõ telitalálatos Euromillions lottószelvény brit tulajdonosa.

  48 óra hallgatás után jelentkezett az Euromillions nemzetközi lottójáték legújabb, rekord összegû fõnyereményt bezsebelõ gyõztese.

 • Aranylapokból van a világ legdrágább WC papírja

  Aranylapokból van a világ legdrágább WC papírjaTulajdonképpen némileg hibás a cím, mert nem papírból van. Amit a Toilet Paper Man webáruház kínál, az bizony huszonkét karátos aranylapokból van. Az ára is ennek megfelelően alakul: 1 376 900 ausztrál dollár. Értéke miatt a terméket személyesen szállítják házhoz, és furcsa árukapcsolással egy üveg pezsgő is jár mellé. Hogy milyen érzés lehet használni? Az el sem tudjuk képzelni, de elég röhejes lehet, ha két biztonsági ember áll a vécéajtó előtt, miközben benn kínlódik valaki. De ezek szerint van akinek erre van igénye.

 • Gyermeket vár Lipcsei Betta

  Lipcsei Betta modell és mûsorvezetõ öt hónapos terhes.

 • Till Attiláék a harmadik gyermeküket várják

  Till Attilla felesége, Krisztina a hetedik hónapban van.

  A Megasztár népszerû mûsorvezetõje és párja már a harmadik gyermeküket várják, fiaik, Andor és Milán is örülnek a kistetsvérnek. Till Attila a bulvárlapnak elárulta: harmadik gyermekük is fiú lesz.

  Miután az iskolakezdés miatt a fiúk nagyobb figyelmet igényelnek, elképzelhetõ, hogy a Megasztár 4-be új mûsorvezetõt kell kerenia a kereskedelmi csatornának.

 • A magyar csocsóválogatott világbajnok lett!

  A magyar csapat állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára pénteken a csocsó-, más néven asztalifoci-világbajnokságon a nemzetek versenyében.

  A négynapos versenynek az ausztriai Tulln városa adott otthont. A nyolctagú magyar csapat szolnoki kapitánya elmondta: július 22. és 26. között több mint húsz ország legjobb csocsósai vetélkedtek a Bécs közelében fekvõ osztrák városkában, 85 asztalnál.

 • Felavatták a világ elsõ fekete bõrû nõi rabbiját

  Felavatták a világ elsõ fekete bõrû nõi rabbiját a hétvégén az amerikai Cincinattiben (Ohio állam). Alysa Stanton azt mondta, büszke arra, hogy személye a judaizmus növekvõ sokszínûségét képviseli.

  A hír vegyes reakciót váltott ki az amerikai zsidóság körében.

 • Sajtérlelés dalokkal

  Sajtérlelõ gregorián dalok

  Bécs - Gregorián zenével érleli sajtjait egy teheneszéti iskola Ausztriában.

  Méghozzá nagy sikerrel. A sajtok ugyan nem tapsolnak, ám sorra nyerik a graz-altgrottenhofi iskolának a díjakat. Persze nem akármilyen muzsikára érlelõdnek, hanem paradicsomira: arra a gregorián lemezre, amely felkerült a brit slágerlista tízes élbolyába, és amelynek címe A paradicsom zenéje. Ezt játsszák állandóan a pincében érõ két és fél tonna sajtnak szerenádként.

 • A meleg és biszexuális fiatalokat ugyanolyan kihágásért gyakrabban büntetik meg

  A különféle kihágást elkövetõ tizenévesek közül nagyobb valószínûséggel büntetik meg azokat, akikrõl úgy tudják, hogy homoszexuális vonzódásuk vagy kapcsolatuk lehet - állapították meg amerikai kutatók.

 • Snoop Dog két évig nem léphet Norvégia területére

  Snoop Dogg amerikai rapper két évig nem léphet Norvégia területére.

 • Facebookon bukott le a többnejû férfi

  A Rhode Island-i férfit az buktatta le, hogy visszavonta elsõ felesége bejelölését a Facebookon.

 • Harry Potter sírja zarándokhellyé vált Izraelben

  Idegenforgalmi zarándokhellyé vált egy brit katonai temetõ Izraelben, ahol Harry Potter 1939-ben elhunyt angol közlegény sírja áll.

 • Orosz név mellett döntött Kondákor Zsófi és Kembe Sorel

  Francia, magyar és még kongói neveken is törte a fejét Kondákor Zsófi és Kembe Sorel.

 • A kipusztulás veszélye fenyegeti a Kárpátalja bivalyállományát

  A kipusztulás veszélye fenyegeti Kárpátalja erõsen megcsappant bivalyállományát, amelynek az eltûnése esetén Ukrajnából teljesen kivesznek ezek a haszonállatok.

  Az ukrajnai megyék közül már csak Kárpátalján fellelhetõ bivalyok egyedszáma a korábbi 400-ról mostanra mindössze 15-re apadt.

  Az állomány jelenleg 14 üszõt és egy bikát számlál - közölte pénteken a nyugat-ukrajnai zik.com.ua regionális hírportál.

 • Brit villanykörtedoyen: 70 éve szolgál

  London - Hetven éve nem kellett cserélnie egy villanykörtéjét egy asszonynak Nagy-Britanniában.

  De nem azért, mert sosem kapcsolta fel a lámpát. Becslése szerint vagy 600 ezer órán át világított eddig az izzó, mégsem égett ki. Lakásában a többit ugyanakkor gyakran kellett és kell cserélgetnie.

  "A mostani dolgok drágák és nem tartanak sokáig. Ez az öreg villanykörte jól mutatja, hogy milyen jól megcsinálták a dolgokat régen" - mondta a Daily Mirror címû brit lapnak.

 • Nicole Richie egy csontkollekció

  A gyermeke születése elõtt a nullás méretnél is vékonyabb Nicole Richie már megint aggasztóan sovány. Kétszer belefér a bikinibe, ami rajta van.

  Orvosai szerint a terhessége elõtt pehelysúlyban nyomuló Richie a szoptatás miatt fogy rohamosan.

  Ezért azt tanácsolták neki, hogy kislányát, Harlow-t mostantól inkább cumisüvegbõl táplálja. Az egykori party girl januárban adott életet elsõ gyermekének, aki a véleménye szerint megmentette az életét.