rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapott

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapottEgy New Jersey-ben közlekedő busz sofőrje azért hívta ki a rendőröket, hogy leszállítsanak egy mezítlábas hajléktalan férfit a járatról. A kiérkező Kenya Joyner rendőrbiztosnak a férfi elmondta, hogy csak pár megállót szeretett volna utazni és azért nem visel cipőt mert nincs neki. A rendőr ezután megkérte a férfit, hogy menjen vele, de nem azért, hogy intézkedjen vele szemben, hanem azért, hogy elvigye magával egy cipőboltba, ahol vett neki egy pár új bakancsot. “Azért nem fogom letartóztatnom, mert nincs annyi pénze, hogy vegyen magának egy pár cipőt” – mondta az eset után Joyner.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Lopott jármûvel utazott az énekesnõ

  Dido nagyon megrémült, amikor elõször járt munkaügy miatt Amerikában, és a rendõrség leállította az autót, amellyel utazott, ugyanis a jármû lopott volt.

 • A világ legsúlyosabb embere megházasodik

  Elveszi kedvesét a mexikói Manuel Uribe, aki a legutóbbi, 2007-es Guinness Rekordok Könyve szerint a világ legsúlyosabb embere - mondta el az AFP hírügynökségnek a 43 éves, nemrég még 590 kilogrammos férfi.

 • Hatan sérültek meg a Topmodell leszek mûsor válogatásán kialakult tolongásban

  New York - Hat nõ szorult orvosi ellátásra és három embert elõállítottak a rendõrök szombaton, amikor káosz tört ki New Yorkban a Topmodell leszek címû televíziós valóságshow újabb sorozatának válogatására érkezett óriási tömegben.

 • Fehérnemû nélkül Jessica Simpson

  Nem mindennapi "baleset" történt Jessica Simpsonnal a minap. A világbulvárt bejárt képek szerint a mûvésznõ öltöztetõje nem volt a topon...

  A Goog Morning Amerika felvételén ugyanis kicsit rövidebbre sikerült Jessica miniszoknyája és a mûsor közben kivillant a színésznõ popsija.

  A paparazzik gyorsan kattogtatták a gépeket. Mindez azonban hagyján, ugyanis olyan fotók kerültek be a sajtóba, amelyekrõl nem lehet eldönteni, hogy Jessica viselt-e tangát, avagy nem?

 • Óriási: 229 centi magas a kínai kosaras

  Óriási: 229 centi magas a kínai kosarasJao Ming kínai profi kosárlabda-játékos, a világon az egyik legismertebb távol-keleti sportoló. A Houston Rockets centere, az NBA első kínai játékosa. Aktív éveiben ő volt a legmagasabb profi kosaras az amerikai ligában: 229 centiméter magas és 141 kilogramm. Mellette kisebbségi komplexussal küzdöttek az NBA kosarasai is, de egy normál méretű ember egyenesen eltörpül. Íme néhány fotó, ami elég szemléletesen bizonyítja milyen magas is a 229 centiméteres profi kosárlabdázó, mellette szinte mindenki eltörpül.

 • Az olimpia miatt korábban megcsászározták a sportoló kedvesét

  Tegnap világra hozta babáját Judy Ann-Melchior, a német díjugrató Christian Ahlmann belga barátnõje.

 • Ricky Martin elismerte: meleg

  A latin popsztár hivatalosan is elismerte azt, amit már régóta rebesgettek róla: meleg.

 • Bajor Imre milliókat bukik a betegsége miatt

  Nagyon nehezen viseli a Heti hetes sztárja, hogy még hetekig szobafogságra van ítélve. Bajor Imre (51) szíve szerint már pár nappal kórházba kerülése után rohant volna a stúdióba vagy a színházba, de most elõször minden orvosi utasítást betart, még ha nagyon nehezére esik is. A színésznek nemcsak a munka hiányzik, de tisztában van vele, hogy a másfél hónapos kényszerpihenõ alatt majd, négymillió forinttól esik el.

 • A csók világrekordját készülnek megdönteni Thaiföldön

  Még a mosdóban sem válhatnak el egymástól annak a kilenc thaiföldi párnak az ajkai, amelyek a leghosszabb csók világrekordját készülnek megdönteni. Az eddigi világrekorderek ötven óra huszonöt perc egy másodpercig "forrtak össze" volt. Az idei próbálkozók között van az a meleg pár is, amely az elmúlt évben felállította a rekordot.

 • Törött lábbal is szexelt a magyar gasztrokibic

  Meghökkentõ titkokat osztott meg a nagyérdemûvel a sztárpárshow-ban Sági Szilárd és párja - A gasztrokibic és kedvese nemcsak szexuális szerepjátékaikról beszéltek, hanem arról is, milyen állapotban mûvelték a szeretkezést.

 • Denevér a mellei között

  London - Öt órán át hordott melltartójában egy apró denevérfit egy 19 éves nõ Nagy-Britanniában anélkül, hogy észlelte volna, mit melenget a keblén.

 • Anyuka a hûtõben, pénz a zsebben!

  Otthonuk fagyasztóládájába dugta 98 évesen elhunyt anyját egy férfi az Egyesült Államokban, hogy felvehesse az asszony nyugdíját.

  A rendõrség lakossági tipp nyomán tartott házkutatást és bukkant a tetemre.

 • Foglalkozása: ágymelegítõ

  Az ágymelegítõ személyzet tagjai pizsama-kezeslábasban fekszenek neki munkájuknak, így testük nem érintkezik közvetlenül a vendég ágynemûjével. Öt percet hevernek betakarva a melegítendõ ágyban, ami éppen elég, hogy ne kellemetlenül hûvösbe kelljen bebújniuk a melegségre vágyó vendégeknek.

 • Erdõhegyi Brigitta nem mutat meg mindent

  Az énekesnõ állítja: szemérmes ember. Erdõhegyi Brigitta a magazinfotózásba is hosszas egyeztetés után ment bele. Az volt az egyik feltétele, hogy nem látszódhat belõle több, mint a strandon.

 • Rekord méretû követ mûtöttek ki egy férfiból!

  Példátlan nagyságú, több mint egy kilogramm súlyú bélhólyagkövet távolítottak el egy betegbõl a debreceni Kenézy Kórházban - közölte rendkívüli sajtótájékoztatón Szûcs Miklós urológus fõorvos kedden Debrecenben. A szakember szerint nemcsak Magyarországon, de a világon sehol nem operáltak még ki ilyen rekordméretû követ.

  Az orvos tájékoztatása szerint a páciens - egy 48 éves debreceni férfi - húgyhólyagját daganat miatt 12 éve eltávolították. Akkor bélbõl alakítottak ki úgynevezett bélhólyagot, amely azontúl tárolta a vizeletet.

 • Balconing, a halálos sport

  Meghalt egy 26 éves fiatalember a spanyolországi Ibiza szigetén, miután egy hetedik emeleti szállodaszoba ablakából próbált a medencébe ugrani vasárnap.

 • Bányatóba fulladt egy nõ Csepelen!

  Bányatóba fulladt egy nõ Csepel külterületén szerdán délután. A riasztásra öt autóval vonultak ki a helyszínre a tûzoltók és a búvárok. Félórás kutatás után megtalálták az eltûnt nõt, ám a mentõk már nem tudtak rajta segíteni, elhunyt.

 • Óvszert talált a sörben!

  Van, aki a levesében hajszálat, esetleg a bevásárlóközpont kivijében skorpiót talál. Olyanra viszont, hogy valaki a dobozos sörben használt óvszert találjon, még nem volt példa.

  Pontosan ez történt viszont a 48 éves brit Derek Halliday-jel, aki besétált az Asda nevû hipermarketbe és gyanútlanul leemelt a polcról egy doboz sört. Az Asda természetesen elnézést kért a vásárlótól és megígérték, kiderítik, hogyan történhetett ilyen "gyalázatos dolog".

 • Békás bor

  Békát talált palackozott borában egy nõ Nagy-Britanniában, ami miatt pert tervez az ital forgalmazója ellen.

 • Túlélte az egyik mozdonyvezetõ a belgiumi vasúti katasztrófát

  Súlyos sérülésekkel, de túlélte az egyik mozdonyvezetõ a Brüsszel melletti vasúti szerencsétlenséget - derült ki brüsszeli sajtójelentésekbõl. A La Derniere Heure címû napilap úgy tudja, annak a vonatnak a vezetõjérõl van szó, amely a feltevések szerint figyelmen kívül hagyta a tilos jelzést. Vasúti illetékesek jelezték, hogy amint a sérült állapota lehetõvé teszi, kihallgatják a történtekrõl, de ez akár napokba is telhet.

 • 30%-kal emelkedik a parkolás Pesten!

  Átlagosan csaknem 30 százalékkal drágulnak június 1-jével a 2001 óta változatlan parkolási díjak, kibõvítik a fizetõövezeteket, és családonként csak két kerületi parkolási engedélyt adnak ki, ebbõl az egyikért a teljes ár felét kell fizetni - rögzíti a Fõvárosi Közgyûlés rendelete.

 • Tagadja a pletykákat Russel Crow, miszerint Samantha Barks az új barátnõje

  Az új-zélandi színész és kolléganõje tagadják azokat a pletykákat, melyek szerint szakmai kapcsolatnál több is lenne közöttük.

 • 771-szer bukott meg a kreszvizsgán

  771-szer futott neki eddig az autóvezetõi kreszvizsgának egy nagymama Dél-Koreában, de 772-edszer is nekifog, ha sikereset akar.Pedig a 68 éves asszony számára igazán hétköznapi dolog a vizsga, mivel 2005 óta minden áldott hétköznap nekigyürkõzik.

  És mindig ugyanolyan eredménnyel, illetve eredménytelenséggel fejezi be.Eddig 7,5 millió forintnyi pénzébe került az állandó bukás, abból már nagy a rutinja.

 • Felakasztotta magát Lady Gaga dizájnere!

  Csütörtök reggel holtan találták otthonában Alexander McQueen világhírû tervezõt. A sztár önkezével vetett véget életének.

 • A válság összetartja a családokat! Kevesebb a válás!

  Az ingatlanárak zuhanása együtt tartja a boldogtalan párokat: kevesebb a válás Nagy-Britanniában, mióta válságba került az ingatlanpiac, a pároknak ugyanis a vételárból nem futná két különálló otthonra - derül ki egy frissen közölt tanulmányból.

 • Egy Rothschild hulladékjachton

  Pillepalackokból készült "hulladékhajócskával" kel át Amerikából Ausztráliába egy Rothschild, hogy tudatosítsa, mennyire szennyezett a világtenger.

 • Egy Madonna rajongó meg akarta ölni Guy Ritchie-t

  Egy fanatikus Madonna-rajongó zavarta meg a minap Guy Ritchie új filmje, a Sherlock Holmes forgatását Manchesterben. A tinédzser beviharzott a díszletek közé és azzal fenyegõzött, hogy megöli Guyt.

  A popdívától éppen váló rendezõ csupán néhány méterre volt a kamasztól, amikor az betört a díszletek közé és egy késsel hadonászva õrjöngeni kezdett.

  "Hol van Guy? Megölöm" - üvöltötte, mire egy biztonsági ember azonnal a földre teperte.

 • Megakarták erõszakolni VV Ágicát

  Kis híján megerõszakolták Ágicát és barátnõjét görögországi nyaralásuk alatt. Az egykori villalakó ugyanis gondolt egyet, és leautózott a tengerpartig Siófok helyett.

  "Egyhuzamban vezettem végig az 1100 km-es utat az új, full extrás dzsipemmel. Ott a barátaim behülyítettek, hogy úgy, ahogy vagyunk, menjünk utánuk egy buliba.

  Amikor odaértünk, láttuk, hogy strandpapucsunk és öltözékünk nem odaillõ, így ki is fordultunk, és indultunk haza átöltözni."

 • Az összes jegy elfogyott a budapesti AC/DC koncertre

  Alig több mint két nap alatt elfogytak a jegyek az AC/DC zenekar március 23-i budapesti koncertjére; a szervezõ Live Nation Hungary pénteki közlése szerint Budapest ezzel az eladással kelet-európai csúcsot döntött.

  A belépõket szerdán délelõtt kezdték árusítani, a legolcsóbb jegy 13 ezer 900, míg a legdrágább 18 ezer 900 forintba került. A jegyeladás megkezdése után egy órával már több mint 2 ezer belépõ talált gazdára, míg 26 órával késõbb a Papp László Budapest Sportarénába szóló jegyek 99 százaléka elfogyott. Péntek kora délutánra a legutolsó, a színpadra korlátozott látást kínáló jegyeket is eladták.

 • Kikapta a fotós kezébõl a fényképezõgépet a dühös focista

  Santiago Silva, a Boca Juniors labdarúgója elvette az egyik fotóstól a fényképezõgépét, az elveszített Libertadores Kupa-döntõ után.