rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapott

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapottEgy New Jersey-ben közlekedő busz sofőrje azért hívta ki a rendőröket, hogy leszállítsanak egy mezítlábas hajléktalan férfit a járatról. A kiérkező Kenya Joyner rendőrbiztosnak a férfi elmondta, hogy csak pár megállót szeretett volna utazni és azért nem visel cipőt mert nincs neki. A rendőr ezután megkérte a férfit, hogy menjen vele, de nem azért, hogy intézkedjen vele szemben, hanem azért, hogy elvigye magával egy cipőboltba, ahol vett neki egy pár új bakancsot. “Azért nem fogom letartóztatnom, mert nincs annyi pénze, hogy vegyen magának egy pár cipőt” – mondta az eset után Joyner.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Jennifer Aniston a 30 Rock címû vígjátéksorozatban szerepel

  Jennifer Aniston szerepelni fog a 30 Rock címû vígjátéksorozatban.

  Az NBC-n futó sorozatban már szerepel Alec Baldwin is, aki nem csak emelte a vígjáték fényét, de emelte is annak a színvonalát.

  Aniston menedzsere megerõsítette a hírt – mármint, hogy szerepelni fog ebben a produkcióban -, de azt nem tudni még kit kell majd alakítania.

 • Hírességek kukkoló doktora

  Barcelona - Az intimitás megsértésének címén vádat emeltek Barcelona egyik neves, elõkelõ betegeket kezelõ doktorát, mert a rendelõjének vécéjében rejtett kamerára bukkantak.

 • Pizza kontra hamburger

  Kénytelen volt átkeresztelni feltalálója azt a szardíniai töltött pizzát, amely a McDonald’s nevét utánozta, ráadásul az eset újraélesztette a hagyományaikhoz ragaszkodó olaszok harcát a multinacionális gyorsbüfé ellen.

 • Emma Stone visszatérne eredeti nevéhez

  Emma Stone visszatérne eredeti nevéhezA színésznő szívesen használná eredeti nevét, de sajnos erről már lecsúszott. Az köztudott, hogy a sztárok közül sokan nem születési nevükkel csináltak karriert, és a legtöbben örülnek is neki, hogy jobb csengésűre válthattak. Azonban Emma Stone rájött, hogy szüleitől kapott nevét jobban szereti, így ismét változtatna. A Kaliforniai álomban nyújtott alakításáért Golden Globe-ot nyert Emma Stone, eredetileg Emily Jean Stone-ként lett anyakönyvezve, ami valóban jól hangzik, nem lett volna feltétlen szükség a váltásra.

 • Darálóba dobják rossz emlékeiket New York lakói

  Óriási papírzúzdát állítottak fel a Time Square-en, hogy az idei év legrosszabb emlékeit "ledarálva" kezdhessék az új évet a lakosok.

 • Dustin Hoffman szájon csókolta a One Direction egyik tagjára

  Dustin Hoffman nem tudott ellenállni a kísértésnek, amikor a One Direction szívtiprói közelébe került, és rámászott a tinibanda egyik tagjára.

 • Árpa büszke a Mónika Show sikereire

  Nem túl szép, egy hajszállal sem szexisebb, mint az átlag háziasszony és...

  Árpa Attila egy televízió mûsor felvételén mondta el, milyen büszke arra, hogy az õ ötlete volt a Mónika Show, és a mûsor sikeres lett. „Nem a mûfajra vagyok büszke, amelyben fogatlan cigányok összeverekednek délutánonként, hanem az elért sikerekre” - mondta a producer.

 • Pénzbéléses bõrönd Odüsszeiája

  Akaratlanul 60 ezer fontot - 18 millió forintot - adományozott egy idõs férfi Nagy-Britanniában egy jótékonysági bolton keresztül ismeretleneknek.

 • Csapolt bor: ahol borozzák a vizet

  Róma - "Megborult" a víz egy olasz kisvárosban: a csapból nem víz folyt, hanem habzó bor.

  "Csoda!" - kiáltozták elragadtatottan a háziasszonyok, miután egyikük éppen felmosáshoz töltötte tele vödrét konyhájában, ám gyanús lett neki a csapvíz borillata. Erkélyi kiáltozása nyomán hamarosan gyorshírben terjedt a csoda, és mindenki palackokat töltögetett - a felmosás meg várhatott.

 • Lassúbb intézkedéssel zsarolt ingyen kávéért a rendõr

  Daytona Beach - Lassúbb intézkedéssel próbált megzsarolni egy kávézót egy rendõr az Egyesült Államokban, hogy ingyen kaphasson kávét és teát.

 • A pi-rekord villanyszámlája

  Nemcsak számítógépe három munkahónapjába, hanem magas villanyszámlába is került az új pi-rekord kiszámolása a japán Kondo Sigerunak.

 • Cápák közé engedték lányukat

  Hatalmas felháborodást okoztak Anaia Barnes szülei, mikor az interneten videót tettek közzé arról, hogyan úszkál kislányuk a cápák között.

 • Susan Boyle a pápának énekelt

  A pápának már énekelt, legközelebb pedig Károly trónörökös hercegnek mutathatja meg, mit tud.

 • Két régi barátnõrõl kiderült, hogy testvérek

  London - Harmincévnyi barátság után derült ki két barátnõrõl, hogy testvérek, méghozzá édestestvérek.

  Még csecsemõ korukban örökbe adták õket, és csak bakfisként találkoztak ismét: ugyanabban az áruházban dolgoztak. Nagyon összebarátkoztak, de aztán a sors külön utakra terelte õket. Csak nemrégiben látták újra egymást, 44 és 45 évesen, annak köszönhetõen, hogy nõvérük - aki 46 esztendõs - családfáját kezdte kutatni. Igencsak meglepõdtek a régi "testvéri" barátnõk, amikor szembesültek testvériségükkel.

 • Táncolj Amcsi!

  Megtáncoltatott amerikai

  Jeruzsálem - Az izraeli repülõtéri biztonsági õrök megtáncoltattak egy amerikait, mert nem hitték el neki a neve miatt, hogy az Alvin Ailey tánccsoport tagja.

 • Elfogták a telefonfülkék perselyeit fosztogatókat Miskolcon!

  Rendõrkézre került az a csapat, amely utcai telefonfülkék perselyeit fosztogatta Miskolcon és a város környékén.

  A huszonéves fiatalok autójában több ezer forintnyi fémpénzt találtak, illetve speciális szerszámokat, amelyekrõl nem tudtak elszámolni.

 • Levágta péniszét, majd felgyútjotta magát

  Belehalt sérüléseibe egy férfi, aki levágta saját péniszét, majd felgyújtotta magát. 24 óra leforgása alatt rajta kívül kilencen akartak öngyilkosok lenni, de sikerült a kórházban megmenteni az életüket.

 • Félmilliárd dolláros fõnyeremény

  Félmilliárd dolláros (több mint 109 milliárd forintos) fõnyeremény találhat gazdára az amerikai Powerball lottójáték szerda esti sorsolásán.

 • Justin Timberlake a lesifotósok miatt nem tud golfozni

  Az énekes-színész azt állítja, hogy a lesifotósok miatt nem megy neki mostanában a golfozás.

 • Elhunyt Barack Obama legidõsebb szavazója!

  Két nappal 110. születésnapja után meghalt Amanda Roberts Jones, Barack Obama megválasztott amerikai elnök legidõsebb választója, egy fekete rabszolga lánya. Jones élete utolsó bõ félszáz napjára lett híres.

  Az amerikai sajtó október végén kapta fel a nevét, miután levélben leadta szavazatát Barack Obamára. A fekete bõrû jelölt legidõsebb választójának kiáltották ki, és Obama gyõzelme után még online aláírásgyûjtési akció is indult, hogy részt vehessen a január 20-i beiktatáson.

 • Kétfejû teknõsbéka született

  Kína egyik keleti tartományában kétfejû teknõsbékát találtak, s azt hitték, hamar kimúlik szegény, ám kiderült, hogy remekül érzi magát, és két fejével kétszer annyit eszik, mint egyfejû társai!

  A kínai tudósok igencsak meglepõdtek, amikor meglátták a kétfejû teknõcöt, amely Anhuj tartomány egyik farmjáról egy teknõsbéka-szállítmánnyal érkezett hozzájuk. Ám a kis kétfejû, amely még csak 17 grammot nyom, állítólag nem a farmon született, hanem egy ott dolgozó munkás vásárolta egy helybéli halásztól.

 • Öt napos hullát találtak az egyetemi klinika mellékhelyiségében

  A legnagyobb európai egyetemi klinika, a berlini Charité kórház személyzete egy ötnapos holttestet fedezett fel az egyik mellékhelyiségben.

  Egy rendõrségi szóvivõ szerint senki nem tudta megmagyarázni, hogyan maradhatott a holttest öt napon át észrevétlen a kórház belsejében található, mozgássérültek számára kialakított mellékhelyiségben.

 • Két gyermeket várt, de hármat hozott a világra

  Két gyermeket várt, de hármat hozott a világra az a fiatal brit nõ, aki 5 év után, a mesterséges megtermékenyítés elõtti éjszaka természetes úton is megfogant.

 • Túlélte az egyik mozdonyvezetõ a belgiumi vasúti katasztrófát

  Súlyos sérülésekkel, de túlélte az egyik mozdonyvezetõ a Brüsszel melletti vasúti szerencsétlenséget - derült ki brüsszeli sajtójelentésekbõl. A La Derniere Heure címû napilap úgy tudja, annak a vonatnak a vezetõjérõl van szó, amely a feltevések szerint figyelmen kívül hagyta a tilos jelzést. Vasúti illetékesek jelezték, hogy amint a sérült állapota lehetõvé teszi, kihallgatják a történtekrõl, de ez akár napokba is telhet.

 • Mázsás sírköveket loptak

  Mázsás sírköveket lopott egy apa és fia egy emlékmûgyártó cég telepérõl az Egyesült Államokban, a rendõrség pedig még találgatni sem tudja, hogy ugyan minek.

  A 35 éves apa és 19 esztendõs fia éjszaka "fújta meg" a hatalmas gránittömböket, amelyek tömege másfél és közel három mázsa között van. Teherautóval mentek a zsákmányért, ez lett a vesztük, mert erre figyelt fel valaki Albany külvárosában.

 • Szextett: elpuskázta a jogosítványát a helikopterpilóta

  Gardena (Kalifornia) - Örökre elpuskázta helikopterjogosítványát egy pilóta azzal, hogy pornófilmben szerepelt vezetés közben a kaliforniai San Diego városa felett.

 • A sok balszerencse után, óriási öröm érte a házaspárt

  A sok balszerencse után, óriási öröm érte a házaspártMiután a féj és a feleség is elvesztette a munkáját, el kellett adniuk imádott otthonukat, amit már nem tudtak többé fenntartani. Most hihetetlen öröm érte őket. Sorozatos szerencsétlenségek után végre rámosolygott a szerencse Wayne és Desiree Home-ra. Az 57 éves házaspár sok nehézségen ment át az utóbbi időben: mindketten munkanélküliek lettek, és a koruk miatt nem sok kilátásuk volt új állásra. Anyagi nehézségeik miatt meg kellett válniuk imádott családi otthonuktól, és egy kis lakásba kellett költözniük, ráadásul pont akkor, amikor az asszony vastagbélrákkal küzdött.

 • Felhõkarcolókra mászik rákos társaiért

  Egy 56 emeletes toronyházra mászott fel egy férfi az Egyesült Államokban. Dan Goodwin akciójának célja az volt, hogy inspirálja a rákbetegeket, hiszen neki a mászás segített meggyógyulni.

 • Most már tényleg van borbélyüzlet a Penny Lane-en

  Több mint négy évtizeddel azután, hogy a Beatles megénekelte, valóban megnyílt a borbélyüzlet a Penny Lane-en.

 • Aggódik az 50. születésnapja miatt Brad Pitt

  A Killing Them Softly sztárja a héten, pontosan kedden töltötte be 49. életévét, így már csak 362 nap kell, hogy elérje a bûvös ötvenest. Bár azt nem tudni, hol és kivel ünnepelte születésnapját, nagyon valószínû, hogy Angelina Jolie-val és hat gyermekével. A következõ születésnapja azonban a nagy 50 lesz, mellyel kapcsoltban kissé aggódik Pitt, ismerte be.