rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapott

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Rendőrt hívtak a hajléktalan férfihoz - intézkedés helyett egy pár új bakancsot kapottEgy New Jersey-ben közlekedő busz sofőrje azért hívta ki a rendőröket, hogy leszállítsanak egy mezítlábas hajléktalan férfit a járatról. A kiérkező Kenya Joyner rendőrbiztosnak a férfi elmondta, hogy csak pár megállót szeretett volna utazni és azért nem visel cipőt mert nincs neki. A rendőr ezután megkérte a férfit, hogy menjen vele, de nem azért, hogy intézkedjen vele szemben, hanem azért, hogy elvigye magával egy cipőboltba, ahol vett neki egy pár új bakancsot. “Azért nem fogom letartóztatnom, mert nincs annyi pénze, hogy vegyen magának egy pár cipőt” – mondta az eset után Joyner.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Túlélte az egyik mozdonyvezetõ a belgiumi vasúti katasztrófát

  Súlyos sérülésekkel, de túlélte az egyik mozdonyvezetõ a Brüsszel melletti vasúti szerencsétlenséget - derült ki brüsszeli sajtójelentésekbõl. A La Derniere Heure címû napilap úgy tudja, annak a vonatnak a vezetõjérõl van szó, amely a feltevések szerint figyelmen kívül hagyta a tilos jelzést. Vasúti illetékesek jelezték, hogy amint a sérült állapota lehetõvé teszi, kihallgatják a történtekrõl, de ez akár napokba is telhet.

 • Ingyen laptopot kapnak az egri Eszterházy Károly Fõiskola hallgatói!

  Nyolcszáz Fujitsu Esprimo notebookot vásárolt valamennyi elsõ éves nappali tagozatos hallgatójának az egri Eszterházy Károly Fõiskola (EKF). A hallgatók megkapják a gépeket használatra, a diploma megszerzése után pedig véglegesen.

  A három éve kezdõdött program keretében elõször csak korlátozott számban láttak el hallgatókat és tanárokat számítógéppel. Az azóta rendkívüli népszerûsége miatt kiterjesztett akció jól szolgálja a hallgatók mobilitását, az önálló tanulási feltételeket és ösztönzi a diploma megszerzését.

 • Angelina Jolie lassan visszavonul a filmezéstõl és a családjának szenteli majd minden idejét!

  London - Angelina Jolie amerikai filmcsillag azt tervezi, hogy lassanként felhagy színészi karrierjével, hogy több idõt szentelhessen Brad Pitt-tel közösen nevelt hat gyereküknek és karitatív tevékenységének.

  "Már nem sokáig kívánok színészkedni" - mondta a BBC riporterének, aki a Clint Eastwood rendezte Changeling címû filmje New York-i promóciója kapcsán ült le beszélgetni a hollywoodi sztárral. A családjáról, a moziról és jószolgálati munkájáról egyaránt szívesen beszélõ Jolie elárulta: nem aggódik az idõ múlása miatt, ami más színésznõket szorongással tölt el, mert elõbb hagyja ott õ a filmet, mint ahogy az hagyná el õt.

 • Ezért fordultak el barátai Tatár Csillától

  Ezért fordultak el barátai Tatár CsillátólA TV2 műsorvezetőjétől akkor fordultak el a barátai, amikor sikeres és magabiztos lett. Tatár Csilla nem mindig volt annyira magabiztos és erős személyiség, mint most. A TV2 műsorvezetője egy kozmetikai cég rendezvényén tartott tükröt maga elé, és vallott őszintén arról, hogy csak az elmúlt néhány évben nőtt meg az önbizalma, ami nagy változást hozott az életébe. \"A magabiztossá válásomhoz kellett, hogy a helyére kerüljön a magánéletem és a karrierem. Minél inkább kezdtem megszeretni magam, annál sikeresebb lettem az élet minden területén.

 • Hitler-festmény függhetett Freud rendelõjében

  A pszichoanalízis zsidó származású atyja, Sigmund Freud rendelõjének falán ott függhetett Adolf Hitler egyik festménye - adta hírül pénteken a The Daily Telegraph internetes kiadása.

  Egy brit aukciósház árverésre bocsátja a náci diktátor egy 1910-ben datált akvarelljét, amelynek a hátoldalán lévõ felirat arról tanúskodik, hogy a festmény a pszichoanalitikus bécsi rendelõjébõl származik.

 • Auradetektor kifejlesztését pénzelte a cseh állam

  Auradetektor kifejlesztését pénzelte a cseh állam, de "jogosan": a rendõrség megszüntette a vizsgálatot az ügyben.

 • Megszülettek Angelina Jolie ikrei!

  Egészséges ikreknek adott életet Angelina Jolie a francia riviéra egyik szülészeti klinikáján Nizzában, ahová korábban bevonult - adta hírül a Nice-Matin címû újság vasárnapi száma a sztár nõgyógyászára hivatkozva.

  A gyermekek, egy fiú és egy lány: Knox Leon és Vivienne Marcheline szombaton kora este látták meg a napvilágot. A fiú 2,27 kg-val, a lány 2,28 kg-mal született, császármetszéssel. A lap úgy tudja, hogy a nagy eseményt eredetileg augusztus közepére várták.

 • Ön ragaszkodna ennyire a kocsmájához?

  Ideiglenesen egy dombra húzták fel szerdán, Új-Zéland leghíresebb vendéglõjét, mert helyet kellett csinálni egy alagút építésének.

 • Gáspár Laci kisfia is szerepel a népszerû énekes új klipjében!

  A kétszeres apuka, Gáspár Laci decemberben megjelent, ötödik, „Nélküled semmi nem vagyok” címû nagylemezén már dedikált egy dalt a nemsokára világra jövõ kisfiának. Laci az album stúdiómunkái alatt tudta meg, hogy egy új taggal bõvül a család. Így természetes, hogy szinte varázsütésre megszületett egy újabb dal is a készülõ lemezre, amit az érkezõ csöppséghez írt.

 • Táppénzcsaló sztriptíztáncos

  Hátsérülést hazudva keresõképtelennek nyilváníttatta magát egy nõ az Egyesült Államokban, miközben tökéletes mozgással táncolt egy sztriptízbárban.

 • Megoperálták a hatujjú kislányt!

  Jobb kezén hat ujjal és hüvelykujj nélkül született egy kínai kislány, de hatévesen megoperálták.

 • Ungár Anikó fia a TV2 sztárja lesz, de az anya bizonytalan

  Bombaként robbant a hír, miszerint ismét új szereplõk forgatják fel Csillagkút életét. A TV2 sorozatába két fiú is ékezik, de egyikük már ismerõs lehet valahonnan: Baronits Gábor édesanyja nem más, mint Ungár Anikó. A bûvész nagyon örül fia sikerének, azonban mégis fenntartásokkal fogadta a hírt: nem biztos benne, hogy itt kell kezdeni egy szakmát.

 • Szerbiai herefõzési fesztivál

  Nem mindennapi gasztronómiai fesztivált rendeznek évrõl évre egy szerbiai hegyvidéki falucskában, Ozremben: az idén ismét megtartották a hangzatos nevet viselõ "herefõzési világbajnokságot".

 • 9,3 millió dollárért kelt el Mel Gibson háza

  Mel Gibsonnak végre sikerült eladnia a házát, igaz, jókorát bukott az üzleten, viszont elfogyott a türelme, így vállalta az alacsonyabb eladási árat. A vevõ nem filléreken vacakolt: több mint egymilliárd forintnak megfelelõ összeget tudott lealkudni az eredeti árhoz képest.

 • Tóth Gabi már fél éve szerelmes

  Tóth Gabi közel öt hónapja van együtt párjával, az Anti Fitness Club dobosával, Fekete Balázzsal, ám a rosszindulatú pletykák ellenére szerelmük még mindig lángol, nyilatkozta az énekesnõ.

  A pár nemrég tért vissza horvátországi nyaralásáról, ahol négy napot töltöttek romantikázással és bulizással és még jobban elmélyítették kapcsolatukat.

  Tóth Gabi szerelme kinyitotta neki az emo-ablakot, így betekintést nyerhetett abba a kultúrába is.

 • Szicíliában a családorvosok a halottakat is kezelik

  Szicíliában a családorvosok a halottakat is kezelik: ezt egy rendõrségi vizsgálat derítette fel, bebizonyítva, hogy 51 ezer elhunyt szerepelt az orvosok által benyújtott beteglistákon - amelyek alapján térítést kapnak a biztosítótól.

  A pénzügyi rendõrség nem kevesebb, mint 51 287 elhunyt páciensre lelt a kimutatásokban - ezek közül egyesek már 20 éve nyugszanak a temetõben.

 • Plágium a Kaposvári Egyetemen

  A Kaposvári Egyetemen gazdaságtudományi kar három végzõse egyszerûen átemelte dolgozatát valamilyen korábbi szakmai írásból - írja a Somogyi Hírlap. A diplomamunkákat bíráló tanárok vették észre a plágiumot.

  Nemcsak a gazdaságtudományi, hanem a pedagógiai és a mûvészeti karon is plagizáltak a hallgatók.

 • Büntetés jár a kutyák nem sétáltasa miatt!

  Megbírságolják ezentúl az észak-spanyolországi Geronában azokat a kutyatulajdonosokat, akik nem viszik el naponta legalább húsz percre sétálni házi kedvencüket.

  Azok is bírságra számíthatnak, akik nagyon kicsi helyen vagy hat óránál hosszabb ideig megkötve tartják az állatot. Az utcán kutya nem tartózkodhat póráz nélkül, tilos kóbor állatokat, például a macskákat etetni; aki nem tartja magát ehhez, azt 150 euróra büntetésre számíthat.

 • Komolyzene hallgatásra ítéltek egy rappert az Egyesült Államokban

  Rap túl hangos bömböltetéséért komolyzene hallgatására ítélt egy bírónõ egy férfit az Egyesült Államokban. A 24 éves vádlott az autójában hallgatta és hallgattatta másokkal "rapertoárját", akik ezért feljelentették.

  A bírónõ elõször 150 dollárra - 28 ezer forintra - bírságolta meg, de aztán enyhített a dolgon: 115 dollárt elengedett cserében azért, ha a rapes 20 órán át Bachot, Beethovent és Chopint hallgat.

 • Marilyn Manson-t kidobta a barátnõje

  Szakított Evan Wood és Marilyn Manson - adta hírül az amerikai Star magazin.

  A lap a pár ismerõseitõl úgy tudja, a 21 éves színésznõ bátyja, Ira jelentõs szerepet játszott a szakításban.

  Ira ugyanis jelenleg munkanélküli és egy ideje Evan és Manson villájának vendégházában lakik. Mansonnak ebbõl lett elege, s egyre nyomatékosabban követelte kedvesétõl, hogy rakja ki testvére szûrét, Evan azonban végül nem Irától, hanem az akaratos Mansontól szabadult meg.

 • Füstszag miatt kényszerleszállás Ferihegyen

  Technikai leszállást hajtott végre kedd délután a British Airways Londonból Isztambulba tartó járata Ferihegyen, mert a gép személyzete füstszagot érzett a fedélzeten.

  A landolás során senki nem sérült meg - közölte a Budapest Airport szóvivõje. A Boeing 767-es rendben földet ért – tette hozzá Hardy Mihály.

 • Deutsch Anita babája elment

  Deutsch Anita elveszítette a magzatát. A színész házaspár már azon mélységesen megdöbbent, amikor az elmúlt napokban napvilágra került a babavárás ténye.

  Csak a legközelebbi ismerõsöknek mondták el a boldog hírt, közülük szivárogtatta kis valaki az információt a mádiának.

  Deutsch Anita nem tud, és nem is akar a fájdalmáról beszélni, de a Storynak elmondta, hogy kislánya és férje ad neki erõt ezekben az órákban.

 • Leégett két juhhodály Nyírvasváriban! 700 juh pusztult el!

  Leégett két juhhodály hétfõre virradó éjjel Nyírvasváriban; az elõzetes adatok szerint hétszáz állat pusztult el a tûzben.

  A lángokban álló istállókhoz a nyírbátori, a mátészalkai és a nyíregyházi tûzoltók vonultak ki, s több mint négy órán át tartott az oltás.

 • Katonai repülõgéppel szállítják el a túlsúlyos haiti nõt

  Katonai repülõgéppel utazik az Egyesült Államokba egy túlsúlyos haiti nõ Santo Domingóról.

 • Anettka lesz Gyõzi tanúja

  Jólesõ érzéssel töltötte el Anettkát, hogy Gyõzike õt kérte fel tanújának ötödik esküvõjén.

  Anettka és a showman A rettegés foka egyik részének forgatása óta kedveli egymást, ezért is volt természetes a meghívás.

  "Most ajándék után szaladgálok. Valamit kigondoltam, amit - mint kiderült - nem könnyû Magyarországon beszerezni".

 • Huszonhárom évig ült börtönben ártatlanul

  Huszonhárom év után engedtek ki a börtönbõl egy nemi erõszak miatt életfogytiglanra ítélt férfit az amerikai Texas államban, miután a modern technika által lehetõvé tett DNS-vizsgálat igazolni látszik ártatlanságát.

  A 46 éves afroamerikai Ernest Sonnier-t a hétvégén engedték el, egyelõre feltételesen, mert még várni kell egy végleges bírói határozatra.

 • A válság összetartja a családokat! Kevesebb a válás!

  Az ingatlanárak zuhanása együtt tartja a boldogtalan párokat: kevesebb a válás Nagy-Britanniában, mióta válságba került az ingatlanpiac, a pároknak ugyanis a vételárból nem futná két különálló otthonra - derül ki egy frissen közölt tanulmányból.

 • Egymilliót kér Rúzsa Magdi a jótékonysági koncerten

  Egymillió forintért viszi el zenekarát egy jótékonysági koncertre Rúzsa Magdi. A dunaszegi Mulatós Fesztivál bevételét a szervezõk egy kórháznak és egy cukorbeteg gyermekeket segítõ alapítványnak ajánlották fel, az énekesnõ azonban elkéri a milliós gázsit.

  "A szervezõk egy másfél órás koncertet rendeltek meg tõlünk, amiért a szokásos bért kértük" - mondta a Napi Ásznak Szovják Beáta, az énekesnõ menedzsere, aki elárulta: Magdi rendszeresen kiáll nemes ügyek mellett, ám ezúttal nem mondhatott le a tiszteletdíjról öt ember nevében, amely kerek egymillió forint.

 • Feladta magát a Facebookon támadó "Spamkirály"

  Feladta megát a Szövetségi Nyomozó Irodának (FBI) a Spamkirály néven elhíresült Sanford Wallace, aki 27 millió nem kívánt üzenetet küldött szét a Facebook szervereirõl.

 • Meghalt a világ legidõsebb embere!

  Meghalt a világ legidõsebb férfijaként számon tartott 113 éves japán Tanabe Tomodzsi pénteken.

  A Jiji Press hírügynökség jelentése szerint Tanabe halálát szívelégtelenség okozta. Az idõs férfi otthonában hunyt el a Japán déli részén fekvõ Kjúsú szigeten.