rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Csokiból készült lego gyerekeknek

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Csokiból készült lego gyerekeknekAkihiro Mizuuchi japán művész egy nem mindennapi ötlettel állt elő, amikor elkészítette a legtöbb gyermek kedvenc játékát csokoládéból. Az ízletes játékkal mindamellett, hogy gyermekek millióinak álmát váltotta valóra, a szülőknek is megnyugvást hozott. Nem kell többé attól tartaniuk, hogy gyermekük lenyeli a legót, hiszen ezzel a csoki változattal még azt is nyugodtan megtehetik. Sőt mi több! Az elemek elfogyasztása játék után, vagy már közben is maximálisan engedélyezett. A legó darabjait fehér, ét, és tejcsokoládé felhasználásával készítette el a művész.

  Természetesen ennek is megvannak a maga hátrányai, hiszen a kéz melege menet közben megnehezíthetik az építés folyamatát. De ettől függetlenül az ötlet még elképesztően figyelemreméltó.

  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Maratonfutás közben házasodott össze egy pár Nagy-Britanniában

  Futólag házasodott össze egy pár Nagy-Britanniában: a hét végi londoni maratonin lépett frigyre.

  Az 50 fõs násznép és a pap - katolikus esküvõ volt - azonban nem tartott lépést velük, ezért még kitérõt is kellett tennie a 37 éves menyasszonynak és 44 esztendõs võlegényének, bár csak 800 métereset a szertartáshoz.

 • Pornóparódia a sztárról

  Tiger Woods szexbotránya után paródia készült a golfozóról, most Lindsay Lohan volt a soron, ugyanis a Hustler cég pornóparódiát készített róla, pontosabban börtönben töltött napjairól. Lohannak 90 napot kellett volna töltenie büntetésképp a rácsok mögött, azonban 2 hét után szabadon engedték õt.

 • Alföldi Róbert a Nemzeti Színház élén

  Alföldi Róbertet ma nevezik ki hivatalosan a Nemzeti Színház élére. Jordán Tamást váltja az intézmény élén Alföldi.

  A Nemzeti Színház vezérigazgatói pályázatára négy érvényes pályamunka érkezett. A Bárka Színház igazgatója, Alföldi Róbert mellett, Balikó Tamás, a Pécsi Nemzeti Színház igazgatója, Hudi László rendezõ, az Alternatív Színházak Szövetségének elnöke és Szûcs Miklós, a Budapesti Kamaraszínház igazgatója is pályázott a Nemzeti Színház vezérigazgatói posztjára.

 • Három napig tart majd Jennifer Aniston esküvõje

  Jennifer Aniston szeret flancolni, és most sem hazudtolta meg magát – a színésznõ három napig tartó esküvõi mulatságot tervez.

 • VV Veronika megbánta tettét

  VV Veronika megbánta tettét, miszerint pénzért árulta a testét.

 • A legjobbkor jött a segítség, 30 millió dollárt nyert egy férfi

  Harmincmillió dollárt nyert lottón az Egyesült Államokban egy férfi, aki 14 éves kora óta kénytelen dolgozni, hogy segítse családját.

 • Guiness Világrekord Romániában: a világ legnagyobb zászlaja

  Guiness Világrekord Romániában: a világ legnagyobb zászlajaEgy Bukarest melletti repülőtéren felavatták a világ legnagyobb zászlaját, amelyet a helyszínen hitelesített a Guinness Világrekordok kiküldött megfigyelője. A több mint 79 ezer négyzetméteres (349 méter hosszú és 227 méter széles) piros-sárga-kék trikolor Libanon 66 ezer négyzetméteres zászlaját fosztotta meg a világelsőségtől. Az öttonnás vásznat önkéntesek százai cipelték ki a Bukarest melletti Clinceni-ben található repülőtér gyepére, kibontása pedig fél napot vett igénybe. A heves szél miatt homokzsákokkal rögzítették a zászlót, hogy ne lobogjon.

 • Berobbantak a szinglik

  Egyetlen hely sem maradt szabadon Sas Tamás legújabb filmje, a Szinglik éjszakája díszbemutatóján. Több mint ezerháromszáz meghívott ült be a romantikus akció-vígjátékra, köztük a film valamennyi alkotója, a filmes szakma kiválóságai, a TV2 sztárjai, hírességek, barátok, a sajtó képviselõi.

 • Virtuálisan pornószereplõk lehetünk!

  A férfiak hamarosan képesek lesznek pornóvideó nézése közben ugyanazt érzékelni, amit a filmben szereplõ férfitársuk. Ezt ígéri a RealTouch elnevezésû berendezés, amelyet a hét végén mutattak be Las Vegasban az éves szexexpón.

  A készülék egy tenyérben elférõ henger, amely szintetikus gumival van bélelve, benne sikosító-befecskendezõ, melegítõ és egyéb berendezésekkel. A gumin megfelelõ rés van egy bizonyos férfitestrész befogadására.

 • Szakított VV Annamari és kedvese

  Többet várt ettõl a szerelemttõl VV Annamari. Való Világ játékosával öt hónap után szakított párja.

 • Több tízmillió jent adtak egy tonhalért

  Rekord árat hozott az év elsõ halárverése a tokiói Cukidzsi halpiacon, ahol 32,5 millió jent, azaz 82,4 millió forintnak megfelelõ összeget fizettek egy tonhalért.

 • Ritkábban küldik vissza a britek az interneten vásárolt termékeket

  A brit vásárlók ritkábban küldik vissza az interneten vásárolt termékeket, mint azokat, amelyeket személyesen az üzletekben választottak ki - derül ki egy friss felmérésbõl.

 • Érdemekért érdemrend II. fokozatával tüntették ki Spenik Ottót Ukrajnában

  Az Érdemekért érdemrend II. fokozatával tüntette ki Viktor Juscsenko ukrán elnök Spenik Ottó akadémikust, az Ukrán Nemzeti Tudományos Akadémia (UNTA) ungvári Elektronfizikai Intézetének igazgatóját, az MTA külsõ tagját tudományos munkásságáért.

  Az 1938-ban Munkácson született Spenik Ottó professzor, a nemzetközi tudományos életben leginkább ismert kárpátaljai tudós az ukrán tudomány fejlesztése és Ukrajna tudományos-mûszaki potenciáljának a növelése érdekében kifejtett tevékenységéért részesült a magas állami elismerésben.

 • Nem adta szívét a donorjelölt csecsemõ

  Toronto - Egy halálos beteg két hónapos kislány, akinek szívét átültetésre szánták egy másik beteg újszülöttbe, önállóan kezdett lélegezni, miután levették a lélegeztetõgéprõl, így az orvosok szerdán úgy döntöttek: õ már nem potenciális donor.

 • Teherbe ejtõ kiállítás nyílt meg az Egyesült Államokban

  Teherbe ejtõ kiállítás nyílt meg az Egyesült Államokban egy dél-carolinai múzeumban olyan szobrokból, amelyek megtermékenyítõ erejûek.

  Legalábbis ezt állítják az amúgy vándorkiállítás szervezõi. A másfél méter magas szobrokból álló anyag Elefántcsontpartról indult világturnéra még 1993-ban. Azóta - a szervezõk kimutatása szerint - több mint kétezer olyan nõ esett teherbe, aki megérintette a szobrok egyikét, netán mindegyikét.

 • Horváth Éva bokszolni tanul Miló Vikitõl

  Profi tanárt választott magának Horváth Éva, amikor elhatározta, hogy bokszedzéseket vesz. A modell a profi ökölvívó világbajnok Miló Viktóriától vesz leckéket, de mint mondja: nem tervezi, hogy kesztyûre cseréli a mikrofont.

  "Viki többször volt vendégem a Cool televízióban, ahol mindig mutatott egy-egy gyakorlatot. Megtetszett nekem ez a sportág, fõleg, amikor az edzõm megmondta, hogy kiváló zsírégetõ. Egyelõre fõleg kesztyûzünk. Késõbb szeretnék komolyabb ütéseket is megtanulni, hogy ha kell, meg tudjam védeni magam" -mesélte a modell

 • Magas áron kelt el az elsõ Apple-gép

  Bár processzora ezerszer lassabb az iPad készülékénél, az elsõ Apple-számítógép mégis a táblagép árának több százszorosáért kelt el egy Londonban rendezett árverésen.

 • Szállodai aranyautomata

  Aranykiadó automatát állítottak munkába egy szállodában az Egyesült Arab Emírségekben.

 • Génkezelt hústól menstruál a hét éves kislány

  A kereskedelemben kapható hús miatt menstruál egy kislány már hét évesen, állítják azok a szakemberek, akik megvizsgálták az elsõ osztályos gyermeket. A diagnózis szerint a növekedési hormonokkal, ösztrogénnel kezelt és forgalomba bocsátott állatok húsa miatt lett hét évesen felnõtt nõ a kislány.

 • Közel négy ezer áldozata van a Zimbabwei kolerajárványnak

  Már 3688 halálos áldozata van az augusztus óta tartó kolerajárványnak Zimbabwében, és 77650 ember betegedett meg a kórban - tûnik ki az ENSZ humanitárius segélyeket összehangoló irodája (OCHA) kedden közzétett friss adataiból.

  A dél-afrikai országban, amelyet egy éve súlyos politikai és gazdasági válság bénít meg, 12 millió embert fertõzhet meg a bacilus az Egészségügyi Világszervezet (WHO) becslése szerint.

 • Meghalt Dennis Hopper

  Hetvennégy éves korában szombaton meghalt Dennis Hopper amerikai filmszínész. Halálát prosztatarák okozta.

 • Fejjel zuhant a gépbe a munkás

  Üzemen kívüli formázógépbe esett bele egy munkás hétfõ reggel Gyõrben, és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 • Nem lehetett a neve Péntek

  Nem lehet egy olasz gyermeknek Péntek (Venerdi) a neve, mert ez a név nevetséges, ehelyett születésnapja szentjérõl, Gergelyrõl (Gregorio) kell elnevezni, és ezt kell bevezetni a hivatalos okmányokba is - így döntött az olasz semmitõszék egy két éve folyó jogi vitában.

  Az olasz legfelsõbb bíróság ítéletével megerõsítette két genovai, egy alapfokú és egy fellebbviteli törvényszék döntését, amelyek szerint a Péntek név túlságosan Defoe Robinson Crusoe-jának jó vademberére utal, aki, a bírák szerint "alávetettséggel és alacsonyabb rendûséggel jellemzett figura".

 • Sarah Jessica Parker-t megcsalta a barátja

  Az amerikai Star magazin vezércikke szerint Matthew Broderick izgalmas elfoglaltságot talált magának, míg felesége, Sarah Jessica Parker azon dolgozott, hogy Carrie Bradshaw és Mr. Big végre az oltár elõtt is egymásra találjanak.

  Broderick állítólag egy 25 éves hölgyikével múlatta az idõt, míg Parker gõzerõvel forgatott. A Star úgy tudja, hogy a színész és az ifjúságvédelmisként dolgozó nõ egy manhattani bárban ismerkedtek meg, még tavaly novemberben.

 • Medvehúst tartalmazó kolbászt foglalt le a rendõrség Monoron

  Medvehúst tartalmazó kolbászt és szalámit foglalt le a rendõrség a Pest megyei Monor egyik húsüzletében. A szokatlan ínyencséget Romániából hozta Magyarországra az üzlet tulajdonosa, azonban nem tudta, hogy a macihúsos felvágott az Európai Unió területén tiltott áru.

  Brummoghatott magában I. József vecsési lakos, amikor a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KVvM) megjelent húsüzletében, és az ott talált mintegy 17-18 kilogramm barna medvehúst tartalmazó szalámi és kolbász eredetérõl kérdezték.

 • Elvis Presley lánya ikreket vár

  Elvis Presley lánya ikreket vár, jelentette be Lisa Marie Presley szóvivõje kedden.

  A 40 éves Presley még márciusban erõsítette meg, hogy terhes, miután egyre nagyobb hasáról lesifotósok felvételeket jelentettek meg, az azonban csak most derült ki, hogy ikreket vár.

  Lisa Marie Presley 2006-ban Japánban ment hozzá férjéhez, a zenész-producer Michael Lockwood-hoz.

 • Dopeman részegen ismerte meg új kedvesét

  Igencsak meglepõdtek a Mr. és Mrs. forgatásán részt vevõ nézõk, amikor Dopeman (36) megjelent barátnõjével. A rapper alig egy hónapja, részegen ismerte meg Imolát, akit máris élete párjaként visz magával.

 • Győzikének nem lehet többé gyereke

  Győzikének nem lehet többé gyerekeGyőzike újra belevágna a családbővítésbe, ám a TV2 Édes Élet című műsorának sztárjánál három évvel ezelőtt kiderült, hogy nemzőképtelen. A helyzet azonban talán így sem reménytelen. A legfrissebb vizsgálati eredményből kiderült Győzike állapota a három évvel ezelőtti helyzethez képest csak rosszabbodott. - Nem lepett meg a hír, csak inkább fáj, hogy nem lehet kisfiam - kezdte Győző. Azt mondta a doktor, hogy nem reménytelen a helyzet, de egy különleges és költséges eljárás segítségével tudna csak újra teherbe esni Bea.

 • Dinnyekrumpli: 3,8 kilós gigagumó

  Görögdinnyének is beillõ méretû krumplija, 3 kiló 80 dekás burgonyája termett egy brit hobbikertésznek.

 • Terrorista 16 évesen?

  Bûnösnek mondta ki ma az esküdtszék Londonban Nagy-Britannia legfiatalabb terroristáját, aki csak 16 éves volt, amikor elfogták, és gyilkosságra uszító részletes útmutatókat találtak nála és idõsebb társainál.

  A most 18 éves Hammaad Munshi ítéletét szeptemberben hirdetik ki, de az biztos, hogy õ a legfiatalabb, aki a terrorizmus elleni törvény alapján bûnösnek találtak.