rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Csokiból készült lego gyerekeknek

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Csokiból készült lego gyerekeknekAkihiro Mizuuchi japán művész egy nem mindennapi ötlettel állt elő, amikor elkészítette a legtöbb gyermek kedvenc játékát csokoládéból. Az ízletes játékkal mindamellett, hogy gyermekek millióinak álmát váltotta valóra, a szülőknek is megnyugvást hozott. Nem kell többé attól tartaniuk, hogy gyermekük lenyeli a legót, hiszen ezzel a csoki változattal még azt is nyugodtan megtehetik. Sőt mi több! Az elemek elfogyasztása játék után, vagy már közben is maximálisan engedélyezett. A legó darabjait fehér, ét, és tejcsokoládé felhasználásával készítette el a művész.

  Természetesen ennek is megvannak a maga hátrányai, hiszen a kéz melege menet közben megnehezíthetik az építés folyamatát. De ettől függetlenül az ötlet még elképesztően figyelemreméltó.

  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Túlélte az egyik mozdonyvezetõ a belgiumi vasúti katasztrófát

  Súlyos sérülésekkel, de túlélte az egyik mozdonyvezetõ a Brüsszel melletti vasúti szerencsétlenséget - derült ki brüsszeli sajtójelentésekbõl. A La Derniere Heure címû napilap úgy tudja, annak a vonatnak a vezetõjérõl van szó, amely a feltevések szerint figyelmen kívül hagyta a tilos jelzést. Vasúti illetékesek jelezték, hogy amint a sérült állapota lehetõvé teszi, kihallgatják a történtekrõl, de ez akár napokba is telhet.

 • Melltartójával mentette meg életét

  Bécs - Melltartójával mentette meg az életét egy 24 éves nõ Ausztriában, miután lezuhant egy szikláról: a fehérnemût rádobta egy drótkötél-felvonó kocsijára, hogy tudassa hollétét.

  Az amerikai turistát eltûnése után hegyi mentõcsapatok keresték ugyan, ám rossz irányban, és két nap után, gondolva, hogy úgyis halálát lelte, felhagytak a mentéssel. A nõ sérülése miatt képtelen volt járni és összesen hetven órát töltött az igencsak fagyos éjû terepen, amikor levette melltartóját és sikeresen rádobta egy felvonóra.

 • Szúnyoginvázió a Duna közelében fekvõ településeken

  Elviselhetetlenül sok a szúnyog a Duna közelében fekvõ településeken - írta kedden az Új Dunántúli Napló. Závodszky Szabolcs, a Duna-Dráva Nemzeti Park igazgatója elmondta: a rovarok elszaporodása a folyó tavaszi árhullámával, az árterek feltöltõdésével és a korai felmelegedéssel magyarázható.

 • A kebelcsoda elszolta magát!

  A közelállók és a lapok már most temetik Jordan házasságát. A brit kebelcsoda és férje egyre többet veszekednek, mert a modell nem tud teherbe esni, ráadásul nemrég az elõzõ férj, Pete nevét mondta Alex Reidnek az ágyban.

 • Johnny Depp és Vanessa Paradise közös filmben

  Bár eleddig Johnny Depp ügyesen megkímélte magánéletét a bulvársajtótól, elképzelhetõ, hogy egyik soron következõ filmje miatt mégis reflektorfénybe kerül a családja.

  Johnny Depp párjával, a francia színész-énekesnõ Vanessa Paradise-szal együtt leszerzõdött az American Lover címû dráma fõszerepére. A francia feminista, Simone de Beauvoir és az amerikai novellaszerzõ Nelson Algren viharos kapcsolatának igaz történetét feldolgozó drámát Lasse Hallstrom rendezi majd.

 • Visszaadta a véletlen neki ajándékozott gyémántgyûrût a hajléktalan

  Visszaadta a véletlen neki ajándékozott gyémántgyûrût egy hajléktalan, és éppen ennek köszönhetõen lett gazdag.

 • Angelina Jolie újra rendezõi babérokra tör

  Angelina Jolie továbbra is rendezõi babérokra tör, noha elsõ filmrendezése - a nálunk forgatott filmje, amely a balkáni háború szörnyûségeivel foglalkozott - nem keltett tetszést.

 • Egyszerre nõsültek a hármas ikrek Kínában

  Egyszerre nõsült meg három ikerfivér Kínában. Feleségeik nem rokonai egymásnak.

 • Happy-enddel végzõdött a 90 éves hölgy jelzáloghitele

  Amerikai stílusú happy-enddel végzõdött az amerikai bankválság eddigi legdrámaibb története: a 90 éves hölgy, aki öngyilkosságot kísérelt meg és az elsõ hírek szerint belehalt sérülésébe, életben maradt, a biztosító pedig törölte a tartozást, amely miatt az idõs nõ magára lõtt, mert a kamatot nem tudta megfizetni.

  Az Egyesült Államokban szinte mindenki többévtizedes futamidejû hitelekkel vásárol házat vagy házára vesz fel jelzáloghitelt. Az utóbbi hónapok hitelválsága miatt százezrek helyzete vált bizonytalanná. Több államban emberek tízezreit költöztették/költöztetnék ki az elárverezendõ házakból, mert nem képesek törleszteni a megemelkedett kamatozású hitelrészleteket.

 • Guinness-rekord Baján: 1597-en csárdásoztak a fõtéren

  A világon a legtöbben táncolták egyszerre a csárdást Baján, a Szentháromság téren szombaton este; a teljesítmény a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerül.

 • Pataky Attila már nem bujkál fiatal barátnõjével

  Nincs több bujkálás és tagadás: Pataky Attila kéz a kézben mutatkozott az egyik fõvárosi rockkoncerten fiatal kedvesével, Erikával. Ezek szerint a hír igaz, az Edda frontembere és egykori felesége is kezdi megszeretni újdonsült életvitelét.

  Néhány hete robbant a hír, mely szerint zátonyra futott Pataky Attila házassága. Több helyen is azonnal fotók jelentek meg róla és az állítólagos harmadikról, akit kezdetben megpróbált titkolni a pár. Mára azonban egyértelmû: Erikának hívják az új kedvest.

 • Dolgoznak az aranybányában...

  Újra folyik a kitermelést a fáraók aranybányájában

  Kairó - Kétezer éves kihagyás után felújították a kitermelést a "fáraók aranybányájában" Egyiptomban.

  Egy papiruszra rajzolt térkép tanúbizonysága szerint az egyiptomi sivatagban a Vörös-tenger közelében volt az a lelõhely, amely részben biztosította a Nílus-parti birodalom aranyszükségleteit.

 • VV Attila még mindig nem kapta meg nyereménylakását

  A Való Világ 5. szériájának nyertese a játék vége óta nem kapta meg nyereményének egy részét, a gyõztesnek járó lakást.

 • Nem elégedett a külsejével Celin Dion

  Nem elégedett a külsejével Celin DionCeline Dion nem elégedett a küllemével. A 45 éves híres énekesnő szívesen változtatna egyet és mást magán, amikor a tükörbe néz. Hogy mi zavarja a legjobban, most elárulta. - Gyakran gondoltam rá, hogyan lehetne egyik-másik ráncot eltüntetni – mondta a My Heart Will Go On kanadai énekesnője. - És nagyon örülnék, ha az orrom kisebb, az állam pedig kevésbé hegyes lenne – tette hozzá. Az is eszébe jutott már, hogy botoxkezelésnek veti alá magát, de aztán ezt elvetette, mivel a kezelés túlságosan megköti az arcizmokat.

 • Elbocsátották a professzort, mert a tévében szerepelt!

  Elbocsátotta a hollandiai Rotterdamban mûködõ Erasmus egyetem Tarik Ramadan muszlim professzort, mert az iráni állami televízióban szerepelt.

  Az intézmény azzal indokolta döntését, hogy a tudós közszereplésével támogatta a teheráni rezsimet.

 • Perverz és durva hivatal - Nem adták össze siketnéma párt, mert nem mondtak igent

  Lima - Nem adott össze egy siketnéma párt egy anyakönyvvezetõ Peruban, mert azok nem tudták kimondani a boldogító igent.

  Az América nevû tévé jelentése szerint a hivatal embere, Carlos Montalvo azzal érvelt a házasság megkötése ellen, hogy a hatályos jogszabályok tiltják ilyen fogyatékkal élõk egymással házasodását.

 • Chargoggagogg manchaugg agoggchaubu nagungamaugg-tó nevét helyesen így írják!

  Végre eldõlt, hogyan is helyes írni a Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg-tó nevét.

  Így, ahogy az elõbb szerepelt. A tó az Egyesült Államokban, Massachusettsben van, egyike a világ leghosszabb nevû földrajzi helyeinek. 45 betûbõl áll, a helyiek nem is nagyon hívogatják így, inkább csak Webster-tónak mondják, mert ehhez a településhez van a legközelebb.

 • Nem hamvasztanak el egy túlsúlyos holttesteket Franciaországban

  Több francia krematórium is elutasította egy túlsúlyos nõ elhamvasztását. Marie-Pierre Pelaberre több intézményt is felhívott, miután 120 kilogrammos anyja elhunyt.

 • Jude Law nem engedi fiának, hogy tetováltasson

  Jude Law megtiltotta tinédzser fiának, hogy 18 éves kora elõtt tetoválást csináltasson magának.

 • Kizsigerelt majmokat találtak egy bõröndben

  Kizsigerelt majmokat találtak egy férfi bõröndjében az Egyesült Államok egy repülõterén.Az utas Közép-Afrikából érkezett a "konyhakész" hússzállítmánnyal. Akadt kofferjában még egy jókora szarvasdarab meg szárított marhahús is.

 • Új őrület: hódít a meglepetésesküvő

  Új őrület: hódít a meglepetésesküvőEgyre több sztárpár gondolja úgy, hogy fölösleges hónapokkal előre elmondani a vendégeknek és a médiának esküvőjük pontos dátumát. Új divathullám tartja lázban azokat a fiatal párokat, akik össze szeretnék kötni az életüket. Az irányzat követői nem harangozzák be előre, hogy összeházasodnak, és a vendégeket is valamilyen más eseményre, például szülinapi bulira hívják meg. Csak a helyszínen árulják el mindenkinek, hogy valójában esküvőjük lesz. Állítólag Mila Kunis és Ashton Kutcher is ezt tervezi.

 • Megint kikaptunk a szerbektõl!

  Megint nem tudta legyõzni vízilabda-válogatottunk a szerbeket. Az olimpiai bajnok magyar válogatott hosszabbítás után 10-9-es vereséget szenvedett a szerb csapattól a római vizes világbajnokság férfi vízilabda tornájának keddi negyeddöntõjében.

 • Kizárta magát kocsijából a rabló

  Kizárta magát a menekülésre szánt autóból egy rabló az Egyesült Államokban, így aztán hamar elfogták.

 • Tízéves kislány szült gyereket

  Tízéves lány adott életet gyermekének az elmúlt héten Dél-Spanyolországban.

 • Oxigénpalackkal lélegzõ, idõs férfi rabolt bankot az Egyesült Államokban!

  Oxigénpalackkal lélegzõ, idõs férfi rabolt bankot az Egyesült Államokban. A jól öltözött, 70 év feletti illetõ San Diego egy külvárosában, La Jollában tért be egy pénzintézetbe, ahol papírcetlire írva pénzt követelt, kapott, majd elszelelt. Hogy volt-e nála fegyver, nem tudni.

 • 1200 kilométeren át repesztett jogsi nélkül a durcás tini

  Elkötötte szülei kocsiját, miután összevezett barátnõjével és meg sem állt a szomszédos országig.

 • Több, mint 40 ember sírja a tó

  Mintegy 450 ember maradványaira találtak a boszniai Peruæac-tóban – közölték az eltûntek kivizsgálásával megbízott helyi és szerbiai illetékesek.

 • Barlangban volt az esküvõ

  Egy angol pár barlangban kötött házasságot, és a lagzi is a barlangban volt, így az sem számított, hogy odakint ítéletidõ tombolt.

  A frigyre Anglia egyik legõsibb barlangrendszerében került sor, ahol 450 ezer éves, azaz a pattintott kõkorszakbõl származó baltafejet is találtak. Az ara egy 49 éves marketingmenedzser, a férj pedig 38 éves hálózattervezõ.

 • Családi ház 1 dollárért

  Detroit - Egyetlen dollárért - 160 forintért - kínáltak megvételre egy családi házat az Egyesült Államokban, de még ilyen olcsón is csak a 19. napon akadt rá vevõ.

  A házat két éve még 65 ezer dollárért - bõ 10 millió forintért - vette korábbi tulajdonosa. Az épület Detroitban van, és 1 dolláros vételára jól mutatja, hogy szinte "agyonnyomottak" az ingatlanárak az Egyesült Államok egyik legszegényebb nagyvárosában.

 • Pamela Andersont pénzért kukkolhatod

  Pamela Anderson beköltözött az ausztráliai Big Brother házba. A bögyös szõkeség nem ok nélkül vállalta a szereplést, hanem saját bevallása szerint milliókért engedi, hogy meglessék mindennapjait. A mûsor készítõi csúcsnézettségre számítanak.

  A 41 éves szõke bombázó nagy meglepetést okozott, amint vörös miniruhában belépett az ausztráliai BB ház étkezõjébe.

  A lakók három napig élvezhetik a szexszimbólum társaságát.A férfi résztvevõk szemmel láthatólag nagyon örültek az új beköltözõnek.