rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Csokiból készült lego gyerekeknek

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Csokiból készült lego gyerekeknekAkihiro Mizuuchi japán művész egy nem mindennapi ötlettel állt elő, amikor elkészítette a legtöbb gyermek kedvenc játékát csokoládéból. Az ízletes játékkal mindamellett, hogy gyermekek millióinak álmát váltotta valóra, a szülőknek is megnyugvást hozott. Nem kell többé attól tartaniuk, hogy gyermekük lenyeli a legót, hiszen ezzel a csoki változattal még azt is nyugodtan megtehetik. Sőt mi több! Az elemek elfogyasztása játék után, vagy már közben is maximálisan engedélyezett. A legó darabjait fehér, ét, és tejcsokoládé felhasználásával készítette el a művész.

  Természetesen ennek is megvannak a maga hátrányai, hiszen a kéz melege menet közben megnehezíthetik az építés folyamatát. De ettől függetlenül az ötlet még elképesztően figyelemreméltó.

  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A legjobbkor jött a segítség, 30 millió dollárt nyert egy férfi

  Harmincmillió dollárt nyert lottón az Egyesült Államokban egy férfi, aki 14 éves kora óta kénytelen dolgozni, hogy segítse családját.

 • Pete Dohertynek koncert közben szakadt ki a nadrágja a hátsóján

  Nemcsak a nõi sztárok kiváltsága a villantás, férfiakkal is megeshet egy rossz mozdulat, így Pete Doherty is csatlakozott az intim testrészeiket mutogató sztárokhoz, skóciai koncertjén ugyanis szétrepedt a gatyája.

  Pete Dohertynek szégyenteljes pillanatokat kellett átélnie legutóbbi koncertjén. A Loch Lomond Fesztiválon a koncert kellõs közepén a Babyshambles frontembere annyira szenvedélyesen belelendült a gitározásba, hogy lelkes gitárjátéka közben szeszétrepedt a gatyája, és kivillant a meztelen hátsó része.

 • Feltörték Liptai Claudia terepjáróját

  A mûsorvezetõ csak pár percre ugrott be kislányáért a bébiszitterhez, a tolvajoknak azonban ennyi idõ is elég volt ahhoz, hogy elvigyék a mobilját, iPadjét és iPhone-ját.

 • Elhagyhatta a kórházat Grosics Gyula!

  Várhatóan a napokban hazaengedik Grosics Gyulát, az Aranycsapat legendás labdarúgóját a Kútvölgyi kórházból.

  A kapusként Fekete Párducnak nevezett sportember a múlt hét kedden került be a kórházba, miután ismét kilyukadt a tüdeje. A 83 éves Grosics tavaly négyszer volt a klinikán.

 • Megtalálták Jennifer Hudson unokaöccsének holttestét

  Hiába ajánlott fel százezer dollárt unokaöccse megtalálójának Jennifer Hudson, úgy tûnik, nincs remény.

  A rendõrség egy gyermek holttestét találta meg egy terepjáróban és bár a tetemet még nem azonosították, minden jel arra utal, hogy a holttest a hétéves Julian Kingé.

  Jennifer bátyját és édesanyját szombaton találták holtan az asszony chicagói otthonában.

  Mindkettejüket agyonlõtték, a szintén a házban tartózkodó hétéves Julian pedig eltûnt.

 • Lovaggá ütötték Juszt Lászlót!

  A máltai lovagrend magyar képviselõi egy ünnepélyes rendezvényen közölték, a televízióssal, hogy milyen kitüntetésben részesül.

  Juszt László elmondta, nem számított rá, hogy lovaggá ütik. Hozzátette, a szava is elállt, amikor megtudta, hogy korábban kik kapták meg ezt az elismerést. Korábban többek közt Jacques Chirac volt francia elnököt, valamint Kofi Annant, a volt ENSZ-fõtitkárt avatták lovaggá.

 • Meztelen modellek vonultak fel Londonban

  A szexi lányok pirosra festett melleikkel tiltakoztak a kanadai medvék legyilkolása ellen.

 • Férjhez ment Alyssa Milano, a Bûbájos boszorka!

  Férjhez ment Alyssa Milano, a Bûbájos boszorkák címû film egyik fõszereplõje.

  A 37 éves színésznõ választottja David Bugliari, aki Hollywood több sztárjának is az ügynöke. A boldog ara lába alatt igazi fû és virágok voltak leszórva, csodaszép ruháját pedig az egyik legnevesebb tervezõ, Vera Wang álmodta meg.

 • Háromévszázados seprût találtak Paderbornban!

  Egy háromszáz éves seprû és egyéb, az apácák által használat tárgy került elõ egy építkezésen Paderbornban.

  Rátaláltak egy szintén ilyen régi illemhelyre is, amely ürüléket és hulladékot is konzervált. Hasonlóan érdekes lelet egy hánccsal összekötözött, 25 centiméteres rõzseseprû.

 • A román kisgyerek leszúrta olasz játszótársát

  Szokatlan agresszivitásról tett tanúbizonyságot egy 11 éves román kisfiú a szicíliai Cattolica Eraclea helységben: vasárnap este játék közben leszúrta 10 éves társát, írja a Realitatea TV az ANSA hírügynökségre hivatkozva.

 • Kid Rock retteg az elõítélettõl

  Kid Rocknak nincs jó hírneve, és ezt õ is tudja, ezért sem szeretné, ha legközelebbi tárgyalásán szóba kerülne nem éppen feddhetetlen múltja. Az énekest perbe fogták, amiért a sértett állítása szerint õ, és zenekarának 6 tagja csúnyán megverték még 2006-ban a Los angelesi Roosevelt Hotel elõtt. A bíróságra beadott nyilatkozatokban Rock, akinek igazi neve Robert Richie, azt kérte, hogy a zenészként vállalt rosszfiú profilja ne befolyásolja õket az ügye tárgyalásakor.

 • Megszületett Kelly Clarkson kislánya

  Megszületett Kelly Clarkson kislányaMegérkezett, akire már annyira vártak: megszületett Kelly Clarkson és férje, Brandon Blackstock első közös gyermeke. A kisbaba egészséges és gyönyörű, s a River Rose nevet kapta. „Június 12-én megszületett csodás kislányunk, River Rose Blackstock. Köszönjük a rengeteg jókívánságot.” – írta a Twitteren az énekesnő. A pár 2013 októberében házasodott össze, s nem sokkal utána bejelentették, hogy bővül a család. Az énekesnő, aki a negyedik hónapban jár, a Twitteren osztotta meg rajongóival születendő gyermeke nemét.

 • A szarszag buktatott le egy pénzmosót az Egyesült Államokban

  A szaga buktatott le egy pénzmosót az Egyesült Államokban: a bankba rendre betérõ férfi bûzlött a trágyától, ezért kezdett vizsgálódni utána a hatóság.

  A férfi akkora figyelmet keltett szagával, amikor csak betért a bankba, hogy még a legnáthásabbak is érzékelték jelenlétét.

 • Gyújtogatót fogtak el a rendõrök Újpesten!

  Gyújtogatót fogtak el a rendõrök Újpesten, a férfi megalapozottan gyanúsítható több, a kerület területén elkövetett rongálás, vagy annak kísérlete elkövetésével.

  Újpesti járõrök vasárnap hajnalban egy férfira lettek figyelmesek, aki öngyújtóval egy letakart személygépkocsi ponyváját gyújtogatja. A férfi a rendõröket észlelve menekülni próbált, azonban a közelben elfogták és elõállították.

 • Nicolas Cage balesetet szenvedett Romániában

  A színész új filmjének, a Ghost Rider 2-nek a forgatására tért vissza Romániába.

 • Aggódik az 50. születésnapja miatt Brad Pitt

  A Killing Them Softly sztárja a héten, pontosan kedden töltötte be 49. életévét, így már csak 362 nap kell, hogy elérje a bûvös ötvenest. Bár azt nem tudni, hol és kivel ünnepelte születésnapját, nagyon valószínû, hogy Angelina Jolie-val és hat gyermekével. A következõ születésnapja azonban a nagy 50 lesz, mellyel kapcsoltban kissé aggódik Pitt, ismerte be.

 • Gorillával szexelt a perverz férfi

  John Ridley több ezer beteg fotót tárolt a számítógépén.

 • Mûfogsort lopott a Harry Potter film egyik sztárja

  Színészberkekben szokás, hogy egy búcsúzó darab esetén, ha mód nyílik rá, a kellékekbõl, díszletekbõl mindenki elvisz valamit emlékbe. Így tett Helena Bonham Carter is.

 • Kilencvenöt évesen ment nyugdíjba egy amerikai postai alkalmazott

  Kilencvenöt évesen hagyta abba a munkát egy amerikai postai alkalmazott, aki mostantól már csak utazgatni akar.

 • Fapados szerelem

  Hongkong - Kórházba kellett szállítani egy hongkongi férfit, hogy el tudják választani éjszakai partnerétõl, egy tornapadtól, "akivel" egy parkban bukott le - jelentették csütörtökön a helyi lapok.

 • Bugyirablót fogtak Miskolcon

  Hat év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság elsõ fokon azt a férfit, aki tavaly két nap leforgása alatt négy lányt is kirabolt Miskolcon, s egyiküktõl még a rajta lévõ bugyit is elvette.

  A különös bûncselekmény elkövetõje fiatal kora ellenére többször is áll már eljárás alatt: többször ítélték el, fõként lopás és okirattal való visszaélés miatt.

  A tettest 16 éves korában pedig három évre javítóintézetbe küldték erõszakos közösülés miatt.

 • Ejtették a gyilkosság vádját az amstetteni rém ellen

  Ejtették a gyilkosság vádját Josef Fritzl ellen. Az amstetteni rémet korábban azért gyanúsították emberöléssel, mert a lányától, Elizabeth-tõl született ikerpár egyik tagja a megfelelõ ellátás híján néhány nappal világra jötte után meghalt.

  A csecsemõt, akit Michael névre kereszteltek a rém, a ház kazánjában égette el. Ügyvédei azonban azt állítják, Elizabeth egészségi állapota annyira megromlott a föld alatt töltött évek során, hogy a csecsemõ normális körülmények között sem tudott volna életben maradni. Ezzel Fritzl megmenekült az életfogytiglani börtönbüntetéstõl.

 • Szobabiciklizéssel csökkenthetik a büntetésük a rabok

  A brazil Santa Rita do Sapucai börtön egészen érdekes rendszert vezetett be.

 • Díszvendégnek hívtak meg egy esküvõre egy kutyát

  Díszvendégnek hívtak meg egy esküvõre egy kutyát Nagy-Britanniában, mert korábban megmentette a menyasszony életét.

  Boxer Boris - a kutya - a hölgyet a kihûléses haláltól óvta meg azzal, hogy rátalált az ájult nõre egy mezõn, miközben gazdájával sétált. A nõ annyira válságos állapotban volt, hogy a mentõknek újra kellett éleszteniük, a kórházban pedig csaknem lemondtak róla. Két hétig volt az intenzív osztályon, míg végül javulni kezdett állapota.

 • Kutyaeledelt eszik 1 hónapig

  A Daily Mail keddi beszámolója szerint furcsa kísérletbe fogott egy Las Vegas-i táplálkozás szakértõ. Mike Konowalski elhatározta ugyanis, hogy egy hónapon át csakis kutyaeledelt fogyaszt. Már nyolcadik napja falja a konzerveket és jutalomfalatokat.

 • Kutyája mentette meg Paudits Bélát a haláltól

  Kicsit ivott, aztán beszedte az összes gyógyszert, ami volt otthon.

 • Meghalt a harbini hentes, aki 18 évig élt más szívével

  Ötvenkét esztendõs korában a hétvégén meghalt az a kínai férfi, aki a legtovább élt átültetett szívvel az országban - közölték az északkelet-kínai Hejlungcsiang (Heilongjiag) tartomány székhelyének egyetemi kórházában.

 • Párnacsatát tiltottak be Fehéroroszországban

  Úgy tûnik a diktatórikus Fehéroroszországban még egy spontán párnacsatát is állambiztonsági veszélyként értékelnek a hatóságok.

 • Nyolc település kap városi rangot

  Sólyom László köztársasági elnök július 1-jével nyolc településnek adományozott városi címet - jelentette be Gyenesei István önkormányzati miniszter. Városi rangot kapott Bodajk, Fertõszentmiklós, Hajós, Halásztelek, Isaszeg, Pusztaszabolcs, Rudabánya, Zamárdi.

  Magyarország 3129 települése között ezzel 306-ra nõ a városok száma. Várossá válik Bodajk (Fejér megye), Fertõszentmiklós (Gyõr-Moson-Sopron megye), Hajós (Bács-Kiskun megye), Halásztelek (Pest megye), Isaszeg (Pest megye), Pusztaszabolcs (Fejér megye), Rudabánya (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), Zamárdi (Somogy megye).

 • Pete Doherty õrizetben!

  Minden értelemben a felhõk felett lebegett Pete Doherty angol zenész; a rocksztárt kábítószer-birtoklásért vették õrizetbe a genfi repülõtéren.

  A Babyshambles nevû banda kábítószeres botrányairól is ismert énekesét másfél órán át tartották õrizetben az elmúlt héten. Az esettel a továbbiakban az államügyészség foglalkozik, a hatóság pénzbírságot is kiszabhat.