rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Csokiból készült lego gyerekeknek

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Csokiból készült lego gyerekeknekAkihiro Mizuuchi japán művész egy nem mindennapi ötlettel állt elő, amikor elkészítette a legtöbb gyermek kedvenc játékát csokoládéból. Az ízletes játékkal mindamellett, hogy gyermekek millióinak álmát váltotta valóra, a szülőknek is megnyugvást hozott. Nem kell többé attól tartaniuk, hogy gyermekük lenyeli a legót, hiszen ezzel a csoki változattal még azt is nyugodtan megtehetik. Sőt mi több! Az elemek elfogyasztása játék után, vagy már közben is maximálisan engedélyezett. A legó darabjait fehér, ét, és tejcsokoládé felhasználásával készítette el a művész.

  Természetesen ennek is megvannak a maga hátrányai, hiszen a kéz melege menet közben megnehezíthetik az építés folyamatát. De ettől függetlenül az ötlet még elképesztően figyelemreméltó.

  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Madonna lánya alig várja, hogy elköltözhessen otthonról

  A pop mindenható nagyasszonya eddig rövid pórázon tartotta Lourdest. A kamasz lány viszont hamarosan egyetemre megy, lehetõségei szerint minél messzebb az anyjától.

 • Ölelkezés világcsúcs

  Megdöntötte az ölelkezés világrekordját két brit egyetemista: 24 órán és 17 percen keresztül ölelték egymást.

 • Férjhez ment Alicia Keys

  Férjhez ment Alicia Keys: a Grammy-díjas amerikai énekesnõ régi barátjával, Swizz Beatz producerrel kelt egybe.

 • Jönnek az oroszok Zala megyébe!

  Egyre jobban gyarapodik az orosz ingatlantulajdonosok száma Zala megyében, elsõsorban a gyógyfürdõk környékén.

  A vásárlók leginkább kedvelt célpontja Hévíz, valamint Keszthely, Gyenesdiás és Vonyarcvashegy, de a zalakarosi ingatlanok után is már többen érdeklõdnek.

 • Amy Winehouse haldoklik?

  Tegnap este Amy Winehouse orvosai megmondták az énekesnõnek, hogy tulajdonképpen haldoklik, és ha nem hagyja abba a kábitószerezést, akkor legközelebb nem fog túlélni egy, a hétfõ estihez hasonló összeomlást.

  Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Amy Winehouse ezzel az életmóddal hamarosan Jimi Hendrix, Jim Morrison, vagy éppenséggel Janis Joplin nyomdokaiba lép, és még mielõtt betöltené a harmincat, tragikus körülmények közt elhalálozik.
  Azt azonban elõször jelentették ki orvosai, hogy a 24 éves énekesnõ gyakorlatilag haldoklik.

 • Daniel Radcliffe

  A Harry Potter sztárja 4,3 millió dollárért vásárolt magának luxusapartmant New Yorkban!

 • Lebukott Obama

  Obama orvosai intelme ellenére sem tud lemondani az ínyencségekrõl és a szeszfogyasztásról.

 • Régi kondomok egy középkori fóliánsban

  Madrid - Két, sertésbélbõl készült óvszerre bukkantak egy középkori fóliánsban a salamancai egyetem könyvtárában - a lelet a feltételezések szerint a XIX. századból származik.

  Az óvszer meglehetõsen elterjedt volt az õsi Egyiptomban, ahogy a Római Birodalomban is, majd e védekezõeszköz évszázadokra feledésbe merült, míg a XVI. században Gabriele Fallopio olasz kirurgus újból fel nem találta - olvasható a ThinkSpain címû angol nyelvû spanyol hírportálon.

 • Szarvasbika ugrott egy autó elé a 117-es úton!

  Szarvasbika ugrott egy autó elé a Dorogot elkerülõ 117-es úton, a vezetõ elrántotta a kormányt és frontálisan ütközött egy szembõl érkezõ gépkocsival. Mindkét autó vezetõje a helyszínen életét vesztette - közölte a rendõrség az MTI-vel.

 • Újabb fejlemények Polanski ügyben

  Roman Polanski ügyvédei újabb kérvényt nyújtottak be a rendezõ felmentésére, az ellene zajló bírósági ügy beszüntetésére. A beadványban új bizonyítékokra hivatkozva több ponton támadták az eljárást.

 • Kedvtelésbõl hamisít és adományoz festményeket

  Puszta kedvtelésbõl hamisított és adományozott festményeket egy férfi az Egyesült Államokban.

 • Michael Jackson orvosa felfüggesztette az újraélesztést egy tanú szerint

  Michael Jackson magánorvosa elkezdte ugyan a cardiopulmonalis újraélesztést (CPR) a haldokló popsztáron, de felfüggesztette azt, és nem hívta azonnal a mentõket, hogy legyen ideje összegyûjteni a szobában a gyógyszeres fiolákat. Ezt állítja Jackson logisztikai igazgatója a nyomozóknak tett vallomásában.

 • Megválasztották a legszexisebb arcszõrzetet, Hugh Jackman lett a befutó

  A nyomorultak sztárja biztosan magabiztosabban készült volna az Oscar gálára, ha tudja, hogy övé a sztárvilág legszexisebb arcszõrzete.

 • Elhunyt a világ legidõsebb embere, 124 éves volt

  Ha valódi az útlevél, amivel egy fotón látható, akkor a 124 éves asszony volt a világ legidõsebb embere. Tíz gyereket és 300 unokát hagyott maga után.

 • Hátára kötötte motorját, majd így biciklizett haza az ittas férfi

  Motorral a hátán biciklizett egy férfi Kínában, pedig a motor tökéletesen mûködõképes volt, a férfi azonban nem volt tökéletesen vezetésképes: azért fuvarozta jármûvét biciklin, hogy ne érhessék a rendõrök ittas vezetésen.

 • Tomcat pert vesztett Deutsch Tamással szemben!

  Politikai közszereplõnek számít a Tomcat néven publikáló blogger, erre hivatkozva a Fõvárosi Bíróság hétfõn elsõ fokon, nem jogerõsen elutasította a Polgár Tamás által Deutsch Tamás (Fidesz) országgyûlési képviselõvel szemben benyújtott keresetet.

  Tomcat (Polgár Tamás) a Heti Válaszban 2008 tavaszán közölt Deutsch-interjú kapcsán azt kifogásolta, hogy a fideszes képviselõ súlyosan sértõ megjegyezéseket tett rá.

 • Kate Moss expasija ölte meg a fiatal rendezõnõt?

  Pete Dohertyt drogárusítás gyanújával tartóztatták le, a feltételezések szerint õ adta el azt a drogmennyiséget Robin Whiteheadnek, amibe késõbb a fiatal rendezõnõ belehalt.

 • Egyre nagyobb problémát okoz az alkohol az amerikai hadseregben

  Egyre többen nyúlnak a pohár után az amerikai hadseregben.

 • Felhagyott a színészettel Macaulay Culkin

  A Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja elhagyta hazáját és Párizsba költözött barátjához, Pete Doherty-hez. Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja, aki az utóbbi években már egyáltalán nem dolgozott a filmvászonra.

 • 3D-nyuszi az amerikai Playboyban

  Ezentúl 3D-s szemüvegben lehet böngészni az amerikai Playboy magazint; a piacra kerülõ 2010 évi júniusi számban az év nyuszija a korábbiaknál plasztikusabban, már három dimenzióban fog pompázni.

 • Whoopi Goldberg új filmsorozata csak az interneten látható!

  Whoopi Goldberg igazi újító, új filmsorozata csak online lesz elérhetõ.

  Az Oscar-díjas színésznõ egy néhány epizódos sci-fi sorozat fõszereplõje lesz, amely kizárólag az Internetrõl lesz letölthetõ. A hat részbõl álló, egyenként 5-5 perces sorozat egyes részeit január 15-étõl hetente teszi közzé a Fearnet.com címû internetes portál.

  A Stream címet viselõ sci-fi sorozat nem az elsõ kirándulása lesz a Ghost sztárjának, hisz 1980-ban már szerepet vállalt a Star Trek-ben.

 • Húgára szabadított keselyûhadat

  Bosszúból húgára szabadított kéregetõket hirdetéssel egy férfi az Egyesült Államokban, amiért 3000 dolláros - bõ 600 ezer forintos - nyomravezetõi díjat tûztek ki rá.

 • Nem szállt fel az ukrán repülõgép, mert tökrészeg volt a személyzet

  A személyzet erõs ittassága miatt kedden nem tudott elindulni a krími Szimferopolból az ukrán Donbassaero légitársaság kijevi járatának gépe.

 • Madonna szakmát váltott! Kõmüves lett!

  Madonna, amerikai popdíva vakolókanállal maltert vett ki egy talicskából, majd pedig betont kevert, a Dél-afrikai, Raising Malawi Akadémia elnevezésû lányiskola alapkövéhez, a Lilongwe fõvárostól 10 km-re nyugatra fekvõ Chinkhota településen.

 • Még mindig sportol 105 évesen a német férfi

  Szombaton ünnepli 105. születésnapját Németország legidõsebb, ma is aktív golfjátékosa, a münsteri Alfred Koch.

 • Fizetõs önelraboltató szolgáltatás

  Emberrabló szolgáltatás mûködik Franciaországban, de csakis saját kérésre.

 • Szextett: elpuskázta a jogosítványát a helikopterpilóta

  Gardena (Kalifornia) - Örökre elpuskázta helikopterjogosítványát egy pilóta azzal, hogy pornófilmben szerepelt vezetés közben a kaliforniai San Diego városa felett.

 • Amerika Elvis-kiállításokkal emlékezik a "Királyra"

  A Los Angeles-i Grammy Múzeum és a washingtoni National Portrait Gallery is kiállítással emlékezik a hetvenöt évvel ezelõtt született Elvis Presleyre.

 • Meg akarta ölni a 17 éves lányt

  A 43 éves battonyai férfit erõszakos közösülés kísérletével is gyanúsítják.

 • Eva Longoria most beszélt elõször Mark Sanchezzel való kapcsolatáról

  Mark Sanchez 25 éves, de már igen szép listája van azokról a hírességekbõl, akiket meghódított. Most a hollywoodi színésznõ, Eva Longoria adta be a derekát.