rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miatt

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miattBebe nem bízik senkiben, csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Szörnyű emlékei vannak arról, amikor sofőr vitte őket. Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, és egy évébe került ez az eset. - Én vezetek, amikor fellépésekre megyünk, mert annak idején autóbalesetet szenvedtem,és nem bízok senkiben. Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le.

  Másnap egy projektort kellett visszavinnünk, amikor a jeges úton megcsúsztunk, és megtörtént a baj. Telibe vertünk egy kamiont. Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk. Több operáción estem át, egy évig tartott a felépülés, meg kellett tanulnom újra járni, és sokáig mankóval közlekedtem. Edzésre viszont jártam, vízilabdáztam, így a mankóval odabicegtem, a medencébe pedig belöktek. Az úszás jót tett a rehabilitációban. Az az érdekes, hogy csak az elején éltem meg nehezen, később már nem fogtam fel olyan tragikusan. A kórházban töltött időszak életem egyik legviccesebb hetei voltak, rengeteget nevettünk, mi voltunk a rettegett 19-es kórterem. Volt, hogy pörköltet és bort csempésztek be nekem. Jót szórakoztunk, azóta is emlegetjük ezt az időszakot akkori szobatársaimmal - mesélte Bebe, aki már óvatos a vezetést illetően, és szereti, ha ő maga ülhet a kormány mögött.

  - Egyetlen ember mellett érzem magam biztonságban: aki pedig Fitos László, jóbarátom és egyben menedzserem is. Ha lehet, akkor én vezetek. Ráadásul szeretek a saját ritmusomban, haladósabban menni, és az autópálya adottságait ki is használom, mondjuk úgy, hogy dinamikusan, defenzíven vezetek - kezdte az énekes, aki nagyon figyel saját és mások testi épségére, és a veszélyforrásokat kerüli.

  - Nem megyek bele olyan előzésbe, ahol látom, hogy nem jönne össze. Az ember általában az utakon a sebességet alá-, a távolságot pedig fölé becsüli, és ebből vannak a nagy karambolok. Nem feltétlen magamra figyelek, hanem inkább másokra, illetve hogy mi fog történni. Ha látok magam előtt egy embert, aki annyira nem figyel, vagy telefonál, akkor igyekszem gyorsan elhagyni azt a járművet. Sokat voltam vezetéstechnikai pályán, amit mindenkinek ajánlanék. Ottmeg lehet tanulni felkészülni a váratlan helyzetekre, sok ember nincs tisztában azzal, saját maga mire képes,és azt sem tudják, mire képes az autójuk.Az ismertségemből kifolyólag soha nem élveztem előnyt az utakon, sőt a rendőrök inkább utaznak rám. Biztos, hogy engem szednek ki, amikor meglátnak. Persze nem vagyok rosszban a rendőrökkel, nagyon sok rendfenntartó barátom van. Feleslegesen nem szoktam száguldozni, ha nem kell időre menni, vagy amikor fáradt vagyok. Sőt a kor előrehaladtával az ember azért igyekszik még inkább odafigyelni - mesélt élményeiről és tapasztalatairól Bebe.

  - Egy hóbortos, rendkívül megmosolyogtató, jópofa személy István, annak ellenére, hogy jogász és műsorvezető. Nekem nem tűnt csípősnek a humora, lehet, hogy emberére akadt benne, hiszen nem szoktam válasz nélkül hagyni az ilyesfajta poénokat. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Amit a műsorban vezettem, nagyon meglepett, a várakozásaimat felül múlta. A mai sportautók nem tetszenek, nem látok bennük anyagot, csak műanyag az egész. Az amerikai autókat szeretem, gyermekkori álmom, hogy egyszer legyen egy oldtimerem. Fel is vettem a kapcsolatot az államokban egy emberrel, aki ezeket az autókat készíti megrendelésre, de ahhoz még néhány koncertet le kell nyomnom. Magyarországon már van belőle egy, hétköznapi használatra venném, de természetesen nem azzal járnék fellépni, inkább a saját kedvtelés céljából.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Autóbalesetett okozott Mester Tamás!!!

  Balesetet okozott a sztár: Mester Tamás a minap rosszul vett be egy kanyart, és nekiütközött egy BKV-busznak a fõvárosban - Kocsija alaposan összetört, de nem tagadja, õ volt figyelmetlen. Azt viszont elutasítja, hogy nem kért volna bocsánatot a baleset miatt várakozni kénytelen utasoktól.

  Szerencsére a baleset során senki sem sérült meg. Talán az utasok is akadt, aki inkább érdeklõdéssel, mint nagy felháborodással figyelte az eseményeket, hiszen Mester Tamás újabban a Megasztár zsûritagjaként látható minden hétvégén a képernyõn.

 • Hivatalosan is kimondták Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán válását

  Hivatalosan is kimondták Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán válásátSzinetár Dóra és második férje, Bereczki Zoltán hivatalosan is elváltak, nemrégiben ugyanis a bíróságon is kimondták, hogy a korábban álompárként emlegetett színész-énekes duó már nem férj és feleség többé. A válás során Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közt semmilyen vita nem alakult ki, mindenben sikerült békésen megegyezniük. Kislányuk, Zorka felügyeleti jogát Szinetár nyerte meg, így az ötesztendős gyermek az édesanyjával él, de mivel a szülők nem haragban váltak el, és a pici eddig is ugyanannyi időt töltött édesapjával, mint a mamájával.

 • Újra exét akarja a sztár?

  Sokan nem is azt találgatják, hogy volt-e alsónemû a szexi színésznõn, hanem azt, hogy vajon újra el akarja-e csábítani volt pasiját.

 • Golyóálló háj

  Életmentõnek tartja háját egy nõ az Egyesült Államokban, mert a zsírréteg lefékezett egy pisztolygolyót annyira, hogy az nem tudott súlyos sebet okozni neki.

 • Óvszer nélkül szereti Cristiano Ronaldo

  Most már tudjuk, miért nem lett Cristiano Ronaldo egy óvszercég arca, dacára annak, hogy állítólag a fél világ megvolt neki.

 • Puzzle rekord!!!

  Hat hónap alatt 537 órányi munkával rakta ki a világ legnagyobb, 24 ezer darabból álló kirakós játékát (puzzle) egy brit nyugdíjas.

  A 73 éves Eric Smith-nek ki kellett ürítenie bútorokkal teli szobáját és egy speciális asztalt kellett felállítania ahhoz, hogy elkészülhessen a 365 centi hosszú, 183 centi széles, delfineket és csónakokat ábrázoló kép.

  "Ez a legaprólékosabb puzzle, amit valaha is kiraktam, igazán büszke vagyok arra, milyen gyorsan sikerült megcsinálni."

 • Csendes felvonulás az eltünt francia diáklányért!

  Megközelítõleg ezren vettek részt Párizsban vasárnap azon a csendes felvonuláson, amelyet a Budapesten eltûnt Ophélie Bretnacher barátai szerveztek, hogy így fejezzék ki szolidaritásukat a francia diáklány hozzátartozóival.

  A menetben a családon és a barátokon kívül részt vett Reims városának nemzetgyûlési képviselõje, Catherine Vautrin volt miniszter, s hivatalosan képviseltette magát Magyarország párizsi nagykövetsége Nott Miklós fõkonzul személyében.

 • Hogy néz ki Pamela Anderson!

  A színésznõ szigorúan megtiltotta, hogy közeli felvételeket készítsenek róla

  A 41 éves színésznõ egyes bennfentesek szerint amiatt aggódik, hogy a nézõk felfedezik rajta az öregedés jeleit. "Pamela még mindig fantasztikusan néz ki, de érthetõ, hogy a show-ban annyira jól szeretne mutatni, amennyire csak lehetséges" - nyilatkozta a brit Daily Expressnek a stáb egyik tagja, aki azt is hozzátette: "Pam elég régóta van a szakmában ahhoz, hogy tudja, melyik kameraállás nem éppen elõnyös számára".

 • Pap vert postást Vas megyében

  Közfeladatot ellátó személy elleni erõszak bûntettének alapos gyanúja miatt indított nyomozást pénteken a rendõrség a Vas megyei Gyõrvár plébánosa ellen, aki tettleg bántalmazta a helyi postást - közölte a rendõrség az MTI-vel.

  Maxim László alezredes, a vasvári rendõrkapitányság bûnügyi osztályvezetõje elmondta: vizsgálják az ügyet, de a plébánost egyelõre még csak ezután hallgatják ki gyanúsítottként. Ha beigazolódik a bûnössége, három év szabadságvesztést is kiszabhat rá a bíróság - tette hozzá.

 • Négyezerötszáz font egy félig elszívott szivarért

  Négyezerötszáz fontért (1,35 millió forint) kelt el egy Winston Churchill által félig elszívott szivar egy pénteki angliai árverésen.

 • Bruce Willis lányának bekötik a fejét

  Rumer Willisnek a napokban megkérte szintén színész barátja a kezét.

  Micah Albertivel még csak néhány hónapja randevúznak, de a fiú máris a tettek mezejére lépett.

  Rumer Willis mégcsak 20 éves, de máris úgy érzi megtalálta az igazit.

  A lány nemrégiben még azon munkálkodott, hogy legújabb filmje premierjén összehozza a szüleit, hogy azok végre kibéküljenek egymással.

 • Cher lánya hivatalosan is férfivá válna

  Cher lánya bírósági úton kérelmezte, hogy hivatalosan is változtassák meg nemét és nevét.

 • Kovi nem vesz részt az idei Erotika Kiállításon

  Hazánk minden bizonnyal legismertebb pornóproducere, Kovi bejelentette: nem vesz részt az idei Erotika Kiállításon. Azt azonban, hogy miért nem, nem kívánta elárulni.

  "Csak annyit mondhatok, hogy nem tartom megfelelõnek a szervezõk által kívánt feltételeket" - mondta a világhírû producer. A pornósnak abból lett elege, hogy miközben az eladott belépõjegyek magas számához, így a szervezõk bevételéhez igencsak hozzájárul, az üzletemberek tõle is komoly összeget kértek a pavilonért. A Kiállítás fõszervezõje azonban nem érti, mi Kovi problémája.

 • Apa lett Snuppy, a világ elsõ klónozott kutyája!

  A világ elsõ klónozással létrehozott kutyája apa lett, jelentették be csütörtökön dél-koreai kutatók.

  A Snuppy nevû afgán agár spermájával szintén klónozásból származó két szukát termékenyítettek meg a Szöuli Egyetem tudósai.

  Ebbõl születtek most meg a kölykök, így õk a világon az elsõ klónozott szülõktõl való kutyakölykök. A kiskutyák május 14. és 18. között jöttek világra, egyikük elpusztult, de a többi 9 életben maradt és egészséges - közölte a kutatásvezetõ.

 • Nemi erõszak áldozata lett a magyar szépségkirálynõ

  Erõszakos közösülés megalapozott gyanúja miatt elõzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy 32 éves török állampolgárt Kecskeméten. A török állampolgár egy kecskeméti lakásban erõszakosan közösült egy 20 éves lánnyal.

 • Naomi Campbell gyermeket szeretne párjától

  Naomi Campbell megváltozott. Ezt sugallja legalábbis, hogy mostanában nem hisztérikus rohamairól, óriási balhéiról hallhatunk, amikor szóba kerül a modell neve, hanem arról, hogy gyermeket szeretne párjától. Vladislav Doronin orosz milliárdos sem zárkózna el az ötlettõl.

 • Kihúzták a Dunába zuhant autót

  A Dunába csúszott egy személyautó a Horányi rév dunakeszi oldalán kedden késõ este, a sofõrnek sikerült kijutnia a jármûbõl.

 • Házaspár kettõs telitalálata a lottón

  Barnevald - Két telitalálatot ért el lottón egy házaspár egymástól lényegében függetlenül az Egyesült Államokban: a férj és a feleség külön játszottak.

  Ugyanakkor mindketten a férj szisztémájával. Nyereményük fejenként 50-50 millió forintnyi dollár. A férj könyvelõ és a matematikai feladványok rajongója.

 • Karácsonyi Batman jótékonykodik egy brit városban

  Karácsonyi Batman jótékonykodik egy brit városban, Sheffieldben. Az illetõ Batmannek öltözve - álarcban - segít ételt osztani, gyerekeknek játékok ajándékoz, mindemellett 10 ezer fontot - 3 millió forintot - adományozott jótékony célokra.

  Amerikai álakcentussal beszél, és a helyiek biztosra veszik, hogy sheffieldi üzletember a derék Batman, de nem akarja felfedni kilétét.

 • Jessica Simpson énekesnõ készen áll az újabb házasságra

  Jessica Simpson énekesnõ készen áll az újabb házasságra: az elvált sztár eljegyezte magát Eric Johnson amerikaifutball-játékossal.

 • A légitársaságot perli sérült szilikonmellei miatt

  Beperelt egy svájci légitársaságot Irene Ferrari orosz modell, mert a Moszkvából Zürichbe tartó repülõúton a gép erõs turbulenciába került, s emiatt megsérültek mellimplantátumai.

 • Egy év börtönt kapott Obama megfenyegetéséért!

  Egy év és egy napi börtönbüntetésre ítélték hétfõn Ézsak-Carolina államban azt a férfit, aki halálosan megfenyegette Barack Obamát az elnökválasztási kampány idején.

  A 48 éves Jerry Michael Blanchardnak ezenkívül háromezer dollár pénzbüntetést is fizetnie kell, és szabadulása után még három évig rendõri felügyelet alatt marad.

 • A Nintendo 20%-kal csökenti az árait!

  Húsz százalékkal csökkenti a Nintendo népszerû Wii játékkonzoljának az árát, üzleti elemzõk szerint a japán cég nem riválisai - úgyszintén árcsökkentõ - lépéseit akarja ezzel kontrázni, pusztán elõzetes taktikai lépésrõl van szó.

 • Saját lányának a magzatát hordta ki egy nõ

  A nõ saját lányának a magzatát hordta ki és szülte meg, mindketten jól vannak.

 • Káosz tört ki New Yorkban a Topmodell leszek újabb válogatásán!

  Hat nõ szorult orvosi ellátásra és három embert elõállítottak a rendõrök szombaton, amikor káosz tört ki New Yorkban a Topmodell leszek címû televíziós valóságshow újabb sorozatának válogatására érkezett óriási tömegben.

  A rendõrség közölte, nem tudják mi okozta a pánikot a Central Parknál fekvõ New York hotelnél összegyûlt több száz fõs tömegben. Két nõt és egy férfit letartóztattak rendbontás szításának vádjával. A hatóságok kénytelenek voltak berekeszteni a válogatást, mondván nem szervezték meg azt kellõképpen.

 • Madonna a legdögösebb nők között

  Madonna a legdögösebb nők közöttMadonna, Emma Stone és az amerikai first lady, Michelle Obama is szerepel azon a listán, amellyel a Harper’s Bazaar a világ legdivatosabban öltöző 150 nőjét mutatja be. A divatmagazin először állította össze a 150 legjobban öltözött nő listáját a lap 150. évfordulója alkalmából. A februári szám címlapján Madonna fotója látható. A világszerte számos magazint, köztük a Harper’s Bazaart is kiadó Hearst Magazine szerkesztői szavaztak kedvenceikre a lista összeállításához. “A listáink többé-kevésbé fedik egymást. Ezek a nők közismertek az egyéni stílusukról. Ez is az egyéniségüket dicséri” – számolt be róla Bailey.

 • Elvesztette állását egy svájci biztosítótársaság alkalmazottja, mert betegállományban netezett!

  Elvesztette állását egy svájci biztosítótársaság alkalmazottja, mert munkaadói észrevették, hogy a Facebook közösségi portált használta betegállománya idején.

  Az illetõ arra hivatkozva kapott betegszabadságot, hogy migrénje miatt képtelen számítógépen dolgozni, és sötét szobában kell pihennie. Munkaadója, a Nationale Suisse biztosító azonban észlelte, hogy a hölgy használta a Facebook közösségi portált, és mint közleményében közölte, emiatt elveszett a bizalma a munkatársban.

 • Tom Cruise lezuhant egy szikláról és szörnyethalt?

  Csütörtökön valóságos futótûzként kezdett el terjengeni az interneten a tragikus hír, miszerint Tom Cruise meghalt.

  A bizonytalan forrásból származó híresztelés szerint a színész Új-Zélandon lezuhant egy szikláról és szörnyethalt.

  Hamarosan kiderült, ugyanarról a szikláról van szó most is, amely néhány évvel ezelõtt már bekerült a híradásokba.

  Akkor az a hír kapott szárnyra, hogy Tom Hanks veszítette életét, onnan lezuhanva.

 • Szexfüggõket gyógyít az egyház

  A moldvai metropolia hetente kétszer terápiás összejöveteleket tart, melyeken több tucat férfi és nõ vesz részt. A résztvevõk többsége értelmiségi, átlagéletkoruk 40 év.

 • Kórházba vitték Britney Spers kisfiát

  Az énekesnõ két éves kisfia, Jayden rosszul lett, miközben a Spears család kentwoodi házába tartottak.

  A People magazin értesülései szerint a két éves kisfiút vasárnap szállították kórházba, miután allergiás tünetek léptek fel nála. „Kiütéses volt, viszketett és érzékeny volt a bõre”, nyilatkozta egy családhoz közel álló forrás.

  Az orvosok egyelõre nem tudják, hogy mi okozhatta az allergiás reakciót, és a biztonság kedvéért benntartották a kisfiút megfigyelésre.