rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miatt

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miattBebe nem bízik senkiben, csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Szörnyű emlékei vannak arról, amikor sofőr vitte őket. Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, és egy évébe került ez az eset. - Én vezetek, amikor fellépésekre megyünk, mert annak idején autóbalesetet szenvedtem,és nem bízok senkiben. Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le.

  Másnap egy projektort kellett visszavinnünk, amikor a jeges úton megcsúsztunk, és megtörtént a baj. Telibe vertünk egy kamiont. Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk. Több operáción estem át, egy évig tartott a felépülés, meg kellett tanulnom újra járni, és sokáig mankóval közlekedtem. Edzésre viszont jártam, vízilabdáztam, így a mankóval odabicegtem, a medencébe pedig belöktek. Az úszás jót tett a rehabilitációban. Az az érdekes, hogy csak az elején éltem meg nehezen, később már nem fogtam fel olyan tragikusan. A kórházban töltött időszak életem egyik legviccesebb hetei voltak, rengeteget nevettünk, mi voltunk a rettegett 19-es kórterem. Volt, hogy pörköltet és bort csempésztek be nekem. Jót szórakoztunk, azóta is emlegetjük ezt az időszakot akkori szobatársaimmal - mesélte Bebe, aki már óvatos a vezetést illetően, és szereti, ha ő maga ülhet a kormány mögött.

  - Egyetlen ember mellett érzem magam biztonságban: aki pedig Fitos László, jóbarátom és egyben menedzserem is. Ha lehet, akkor én vezetek. Ráadásul szeretek a saját ritmusomban, haladósabban menni, és az autópálya adottságait ki is használom, mondjuk úgy, hogy dinamikusan, defenzíven vezetek - kezdte az énekes, aki nagyon figyel saját és mások testi épségére, és a veszélyforrásokat kerüli.

  - Nem megyek bele olyan előzésbe, ahol látom, hogy nem jönne össze. Az ember általában az utakon a sebességet alá-, a távolságot pedig fölé becsüli, és ebből vannak a nagy karambolok. Nem feltétlen magamra figyelek, hanem inkább másokra, illetve hogy mi fog történni. Ha látok magam előtt egy embert, aki annyira nem figyel, vagy telefonál, akkor igyekszem gyorsan elhagyni azt a járművet. Sokat voltam vezetéstechnikai pályán, amit mindenkinek ajánlanék. Ottmeg lehet tanulni felkészülni a váratlan helyzetekre, sok ember nincs tisztában azzal, saját maga mire képes,és azt sem tudják, mire képes az autójuk.Az ismertségemből kifolyólag soha nem élveztem előnyt az utakon, sőt a rendőrök inkább utaznak rám. Biztos, hogy engem szednek ki, amikor meglátnak. Persze nem vagyok rosszban a rendőrökkel, nagyon sok rendfenntartó barátom van. Feleslegesen nem szoktam száguldozni, ha nem kell időre menni, vagy amikor fáradt vagyok. Sőt a kor előrehaladtával az ember azért igyekszik még inkább odafigyelni - mesélt élményeiről és tapasztalatairól Bebe.

  - Egy hóbortos, rendkívül megmosolyogtató, jópofa személy István, annak ellenére, hogy jogász és műsorvezető. Nekem nem tűnt csípősnek a humora, lehet, hogy emberére akadt benne, hiszen nem szoktam válasz nélkül hagyni az ilyesfajta poénokat. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Amit a műsorban vezettem, nagyon meglepett, a várakozásaimat felül múlta. A mai sportautók nem tetszenek, nem látok bennük anyagot, csak műanyag az egész. Az amerikai autókat szeretem, gyermekkori álmom, hogy egyszer legyen egy oldtimerem. Fel is vettem a kapcsolatot az államokban egy emberrel, aki ezeket az autókat készíti megrendelésre, de ahhoz még néhány koncertet le kell nyomnom. Magyarországon már van belőle egy, hétköznapi használatra venném, de természetesen nem azzal járnék fellépni, inkább a saját kedvtelés céljából.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fabiciklis rekordkísérlet

  Fabiciklivel próbál újabb rekordot dönteni, pontosabban "alapítani" egy brit férfi: egy teljes órán át akar kerekezni.

 • Akár öt év börtönt is kaphat a részegen szoptató kismama!

  Akár öt év börtönt is kaphat egy amerikai kismama, amiért részegen szoptatta 6 hetes gyermekét.

  A 36 éves asszonyt bûnösnek találta a bíróság gyermeke elhanyagolásában, gondatlanságban. Orvosok szerint, ha egy anya részegen szoptat, akkor alkohol kerülhet gyermeke szervezetébe is.

 • Nem ismerkedhet meg VV Annamari választottjával

  Csalódottan értesült VV Annamari az RTL Klub döntésérõl, miszerint mégsem ismerheti meg a produkció keretein belül Bence gazdát, akibe a képernyõn keresztül beleszeretett.

 • A légitársaságot perli sérült szilikonmellei miatt

  Beperelt egy svájci légitársaságot Irene Ferrari orosz modell, mert a Moszkvából Zürichbe tartó repülõúton a gép erõs turbulenciába került, s emiatt megsérültek mellimplantátumai.

 • Drogellenes medve

  Medve csatlakozott a rendõrség kábítószerellenes osztályához az Egyesült Államokban, Utah egyik megyéjében: rendre elkergette egy vadkenderültetvény gondozóit.

  A mackó társadalmi munkában végzi a rendõrségit, de a helyi sheriff azt mondta, hogy ha találkozik vele, kinevezi helyettesének.

 • Lindsay Lohan kidobta leszbi barátnõjét?

  Úgy tûnik, Lindsay Lohan hamar megunta leszbikus barátnõjét, Samantha Ronson-t - Ezért most újra visszatér a férfiakhoz.

  Lindsay Lohan még kéz a kézben jár Samatha Ronsonnal, de a közeli barátok szerint a viszonyt már csak azért tartják fenn, hogy ne lohadjon a sajtó figyelme.

  A sztár közben keresi az igazit, ezúttal ismét egy férfi személyében.- Várja azt a pasit, aki újra fellobbantja benne a lángot – állítják a hozzátartozók.

 • Megnõsült VV Béci

  Feleségül vette barátnõjét (Adrit) VV Béci. A zenei életben Young G néven ismert egykori valóságshow szereplõ több éve van együtt kedvesével. A lagzira az eljegyzés után 1 hónappal már sor került, de nem azért kapkodták el, mert gyereket várnak.

 • Anyai örömök elé néz Palotás Petra

  Anyai örömök elé néz Palotás Petra. Az RTL Klub Ötletház címû mûsorának háziasszonyán egyre jobban látszódik, hogy kerekedik a pocakja.

  A nyolc hónappal ezelõtti tragédia után a mûsorvezetõ nagyon boldog, hogy újra áldott állapotban van.

  "Csodaként élem meg, hogy a kisfiunk elvesztése után három hónappal azonnal megfogant a kisbabánk."

 • Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Boros és Bochkor páros

  Egy siófoki villába teszi át székhelyét a Bumeráng stábja. A népszerû rádiós csapat most elõször nyaral majd együtt, valamint egy héten át a Balaton partjáról sugározzák a mûsorukat. Bochkor Gábor ráadásul még bébiszitterkedni is fog.

  "Kibéreltek nekünk egy siófoki nyaralót, és július 21-tõl onnan jelentkezünk. Kellemes napokat ígér ez a munka, hiszen ameddig mi a Bumerángot vezetjük, asszonyaink elkészítik a reggelit, utána irány a Balaton, a fürdés".

 • Külsõ szakértõk elõtt is megbukott a nõi vágyfokozó

  A nõi vágyfokozó pirula kevéssé hatékony és nem elegendõen biztonságos - állapította meg az amerikai gyógyszerügyi hatóság, az FDA által felkért, külsõ szakértõkbõl álló bizottság a hét végén közzétett jelentésében.

 • Születésnapján végezték ki a gyilkost Texas államban!

  Idén már a tizedik embert végezték ki szerdán az egyesült államokbeli Texas államban. A gyilkosságért elítélt férfi élete utolsó napján töltötte be 38. életévét.

  "Bocsánatot kérek a fájdalomért, amit önnek, és családjának okoztam" - mondta Kenneth Morris az utolsó szó jogán áldozata rokonainak, akik végignézték a férfi kivégzését. A férfit a halálos injekció beadása után nyolc perccel nyilvánították halottnak.

 • Megette exneje útlevelét

  Egy orosz férfi miszlikbe tépte exneje útlevelét, majd az egészet megette, ám tettéért felelnie kell.

  A pár ugyan elvált, de egy lakásban volt kénytelen maradni. Veszekedés robbant ki, és a férj úgy gondolta, meg kell semmisítenie az egyetlen hivatalos iratot, amely volt feleségét arra jogosítja, hogy a lakásban éljen. Ezért teljes egészében megette a nõ útlevelét, egyetlen apró darabkát sem hagyott meg belõle.

 • 'Obama örület' Amerikában!

  Az obamás mütyürkék a legkeresettebbek Amerikában, legyen szó pólóról, sapkáról, kulcstartóról, édességrõl vagy bögrérõl, az fogy a legjobban, amelyikre a leendõ elnök képét nyomták rá - írta a The Washington Times címû amerikai lap.

  A Union Station fõvárosi pályaudvaron az ajándékboltok korábban FBI-os és CIA-s pólókkal és poharakkal voltak tömve, most szinte minden szuvenírrõl Obama mosolyog vissza. Az obamás tárgyakat veszik mint a cukrot, még a dohányárus is Obama-szivart árusít.

 • A BBC vitte el a tévés BAFTA-díjak oroszlánrészét

  A BBC munkái vitték el a televíziós BAFTA-díjak oroszlánrészét a londoni West Enden megrendezett ceremónián.

 • Jamie Lee Curtis megsértõdött Seth MacFarlane cicis dalán

  A 2013-as Oscar gála idei házigazdája alaposan megsértett legalább egy hölgyvendéget a nevezetes cicis dallal.

 • A kis megasztárosra egy japán producer is felfigyelt

  A kis megasztárosra egy japán producer is felfigyeltPatai Anna immár Japánban is sztár: a fiatal énekesnőt ugyanis egy ottani tehetségkutatóba hívták meg, ahol a döntőbe, a legjobb öt közé is bejutott. \"A Japán tv-ben egy műsorba meghívtak énekelni, és képviseltem Magyarországot. Merthogy többen is ott voltunk, csak a világ más-más tájáról... Pontosan rajtam kívül 20 ember volt (Izraelből, Afrikából, Szingapúrból, Filippi szigetekről,Amerikából, stb... Amikor a színpadra léptem, és megszólalt a Himnusz, az nagyon megható érzés volt, pláne amikor a magyar zászló alatt énekelhettem\" - írta élményéről.

 • Beszorultak a beszorulton segítõk

  Beszorult egy biztonsági õr a furgonjába Nagy-Britanniában, utána meg még a két rendõr is, akik a kiszabadítására érkeztek.

 • Jean-Pierre Papin újra focizik!

  Jean-Pierre Papin, korábbi francia válogatott labdarúgó 45 évesen tér vissza a pályára. A támadó az amatõrbajnokságban szereplõ AS Facture-Biganos Boiens csapatában játszik majd, az errõl szóló szerzõdést múlt héten írták alá a felek.

  "Papin leigazolása számunkra olyan, mint egy karácsonyi ajándék" - mondta Patrice Rosselot klubelnök.

  A csatár vasárnap, a Bourbaki de Pau elleni bajnokin mutatkozik be új csapatában.

 • Nemi erõszak áldozata lett a magyar szépségkirálynõ

  Erõszakos közösülés megalapozott gyanúja miatt elõzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy 32 éves török állampolgárt Kecskeméten. A török állampolgár egy kecskeméti lakásban erõszakosan közösült egy 20 éves lánnyal.

 • Madonna fitneszstúdió-hálózatba fekteti a pénzét

  A részletekrõl a popikon üzlettársa, Mark Mastrov beszélt hétfõn New Yorkban. Elmondása szerint az énekesnõ legutóbbi albuma után Hard Candynek nevezték el a hálózatot, amelynek a világ legfontosabb városaiban lesznek képviseletei.

 • Kínában büntetik a playback-et

  A kínai Kulturális Minisztérium januártól életbe lépõ szigorítása után komoly büntetésre számíthatnak azok az elõadók, akik tátogással és kamu zenéléssel csapják be a rajongóikat.

  A minisztérium egyik tisztségviselõje, Szun Csiu-hszia elmondta, a mûködési engedélyük bevonására számíthatnak azok, akiket egy kétéves ciklus során legalább kétszer playbackezésen kapnak.

 • Motorbalesetet szenvedett a pornódíva

  Hajszál híján búcsút intett az életnek az Egyesült Államok egyik legjobban fizetett pornódívája. Audrey Bitoni filmbeli partnerével egy motorbiciklin éppen forgatásra igyekezett Pasadenából Houstonba, amikor megtörtént a baj.

 • Kislányt vár Kim Kardashian

  Kislányt vár Kim KardashianAz amerikai modell és reality sztár megerősítette, hogy kedvesével, Kanye West-tel hamarosan egy kislány szülei lesznek. Kim Kardashian megerősítette, hogy kislányt hord a szíve alatt. A szexis modell, üzletasszony és reality sztár gyermekének apja az amerikai énekes-rapper, Kanye West, a kicsi nemét azonban eddig titokban tartották a leendő szülők. Az amerikai celeb várandóssága felénél tart, a 19. heti orvosi vizsgálata pedig bekerült reality műsorába, amiből kiderült, hogy a kicsi kislány lesz. A barna szépség nagyon örült a hírnek, mivel párja is kislányt szeretne.

 • Vesztett a véradási jogaiért küzdõ meleg férfi Kínában

  Elutasították annak a meleg férfinak a keresetét Kínában, aki a vöröskereszt egyik központját akarta beperelni, mert homoszexuálisként nem adhatott vért.

 • 82 éves férfi csikart ki szexet hölgyektõl kábítószeres receptekkel

  82 éves férfi csikart ki szexet hölgyektõl az Egyesült Államokban kábítószeres receptekkel.Az illetõ maga ellen hívta ki a sorsot, amikor kihívta a rendõröket, panaszkodván, hogy meglopták.

  A nyomozók ennek köszönhetõen fedezték fel, hogy mit mûvel, és tartóztatták le. Az öregúr óvadék fejében szabadlábon védekezik.

 • Egy ittas sofõr hatalmas kárt okozott Tolnában!

  Ötmillió forintos kárt okozott hajnalban egy trafóállomásban egy ittas férfi a Tolna megyei Faddon.

  A sofõr eddig ismeretlen okból letért az úttestrõl, fának hajtott, majd egy villanyoszlopnak és a mellette lévõ trafónak ütközött.

 • Katus Attila szerint jobbak a Csajok, mint a férfiak

  Valóban rosszabbul vezetnek a nõk, mint a férfiak? Vagy pont a fordítottja igaz? A Pasik Klubja VIP-tagjai ebben a témában is állást foglalnak. Csak Csajoknak!

  Kinter Oszkár, a Cool TV mûsorvezetõje szerint: "Igen is meg nem is. A férfiak többnyire dinamikusabban vezetnek, mint a nõk, ami együtt jár a szabályok kisebb fokú áthágásával, dehát ilyenek vagyunk mi férfiak. A nõk nagyobb esetben tartják be a szabályokat így bizonyos helyzetekben veszelyesebbek a férfiak vezetésére nézve."

 • Más nevét viselte Zámbó Jimmy és Edit fia?

  Úgy tûnik, nem csak egy nagy titokra fog fény derülni a Király halálának szemtanúja, Hulé Éva könyvébõl - Az asszony azt is állítja, hogy Jimmy és neje, Edit fia nem is Zámbóként látta meg a napvilágot.

 • Különbözõ évben születettek az egypetéjû ikrek!

  Különbözõ évben, hónapban és napon született egy ikerpár az Egyesült Államokban: a "fürgébb" még tavaly, a lustább csak az idén.

  Nagy életkorkülönbség azonban nincs köztük, mindössze 26 perc. A két fiúcska Rochesterben látta meg a napvilágot, pontosabban az "éjvilágot", mivel egyikük az óesztendõ utolsó napján éjfél elõtt 9 perccel született, másikuk pedig az újév elsõ napján, éjfél után 17 perccel.

  A gyerekek egypetéjû ikrek, apjuk szintén iker.

 • Beyoncé nem hajlandó segíteni féltestvérén

   Beyoncé nem hajlandó segíteni féltestvérénMiközben Beyoncétól nem sok híresség keres többet, és elképesztő luxusban él a családjával, a kisöccse éhezik. A négyéves Nixon anyukája, Alexsandra Wright ugyanis hónapok óta egy fillért sem látott a gyerek apjától, Matthew Knowles-tól. A zenei mogul immáron több mint hétmillió forintnyi gyerektartással lóg egykori szeretőjének, de szerinte ez nem az ő hibája, hanem átutalási problémák miatt nem kapja meg a megítélt juttatásokat a színésznő és fiuk. Alexsandra és Nixon az államtól kap havi 68 ezer forintnyi ételjegyet, amiből az étkezéseiket és számláikat fizethetik.