rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miatt

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miattBebe nem bízik senkiben, csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Szörnyű emlékei vannak arról, amikor sofőr vitte őket. Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, és egy évébe került ez az eset. - Én vezetek, amikor fellépésekre megyünk, mert annak idején autóbalesetet szenvedtem,és nem bízok senkiben. Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le.

  Másnap egy projektort kellett visszavinnünk, amikor a jeges úton megcsúsztunk, és megtörtént a baj. Telibe vertünk egy kamiont. Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk. Több operáción estem át, egy évig tartott a felépülés, meg kellett tanulnom újra járni, és sokáig mankóval közlekedtem. Edzésre viszont jártam, vízilabdáztam, így a mankóval odabicegtem, a medencébe pedig belöktek. Az úszás jót tett a rehabilitációban. Az az érdekes, hogy csak az elején éltem meg nehezen, később már nem fogtam fel olyan tragikusan. A kórházban töltött időszak életem egyik legviccesebb hetei voltak, rengeteget nevettünk, mi voltunk a rettegett 19-es kórterem. Volt, hogy pörköltet és bort csempésztek be nekem. Jót szórakoztunk, azóta is emlegetjük ezt az időszakot akkori szobatársaimmal - mesélte Bebe, aki már óvatos a vezetést illetően, és szereti, ha ő maga ülhet a kormány mögött.

  - Egyetlen ember mellett érzem magam biztonságban: aki pedig Fitos László, jóbarátom és egyben menedzserem is. Ha lehet, akkor én vezetek. Ráadásul szeretek a saját ritmusomban, haladósabban menni, és az autópálya adottságait ki is használom, mondjuk úgy, hogy dinamikusan, defenzíven vezetek - kezdte az énekes, aki nagyon figyel saját és mások testi épségére, és a veszélyforrásokat kerüli.

  - Nem megyek bele olyan előzésbe, ahol látom, hogy nem jönne össze. Az ember általában az utakon a sebességet alá-, a távolságot pedig fölé becsüli, és ebből vannak a nagy karambolok. Nem feltétlen magamra figyelek, hanem inkább másokra, illetve hogy mi fog történni. Ha látok magam előtt egy embert, aki annyira nem figyel, vagy telefonál, akkor igyekszem gyorsan elhagyni azt a járművet. Sokat voltam vezetéstechnikai pályán, amit mindenkinek ajánlanék. Ottmeg lehet tanulni felkészülni a váratlan helyzetekre, sok ember nincs tisztában azzal, saját maga mire képes,és azt sem tudják, mire képes az autójuk.Az ismertségemből kifolyólag soha nem élveztem előnyt az utakon, sőt a rendőrök inkább utaznak rám. Biztos, hogy engem szednek ki, amikor meglátnak. Persze nem vagyok rosszban a rendőrökkel, nagyon sok rendfenntartó barátom van. Feleslegesen nem szoktam száguldozni, ha nem kell időre menni, vagy amikor fáradt vagyok. Sőt a kor előrehaladtával az ember azért igyekszik még inkább odafigyelni - mesélt élményeiről és tapasztalatairól Bebe.

  - Egy hóbortos, rendkívül megmosolyogtató, jópofa személy István, annak ellenére, hogy jogász és műsorvezető. Nekem nem tűnt csípősnek a humora, lehet, hogy emberére akadt benne, hiszen nem szoktam válasz nélkül hagyni az ilyesfajta poénokat. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Amit a műsorban vezettem, nagyon meglepett, a várakozásaimat felül múlta. A mai sportautók nem tetszenek, nem látok bennük anyagot, csak műanyag az egész. Az amerikai autókat szeretem, gyermekkori álmom, hogy egyszer legyen egy oldtimerem. Fel is vettem a kapcsolatot az államokban egy emberrel, aki ezeket az autókat készíti megrendelésre, de ahhoz még néhány koncertet le kell nyomnom. Magyarországon már van belőle egy, hétköznapi használatra venném, de természetesen nem azzal járnék fellépni, inkább a saját kedvtelés céljából.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hízni akar a bõ negyed tonna Donna

  Négy és fél mázsára akarja felhizlalni magát egy amúgy sem pillesúlyú nõ az Egyesült Államokban.

 • A saját unokáját szülte meg egy mexikói nõ

  Béranyaként a saját unokáját hozta világra egy ötvenéves nõ Mexikóban. Az asszony gyermek után sóvárgó homoszexuális fia kedvéért vállalta a béranyaságot. A férfi spermájával egyik legjobb barátnõje petesejtjét termékenyítették meg, és az így létrejött embriót ültették be az "anya-nagymama" méhébe.

 • Nagy a bûz Bob Dylan körül

  Los Angeles - Elviselhetetlen szagra panaszkodnak Bob Dylan malibui szomszédai: a zenész birtokán felállított mobil illemhely olyan bûzt áraszt, hogy már a hatóságok is bekapcsolódtak a vitába - tájékoztat a Los Angeles Times.

  Cindy Emminger, a szomszédasszony szerint szeptemberben kezdõdött minden. Bob Dylan nagy kiterjedésû birtokán szomszédai házához közel felállított egy mobil vécét, amelyet a biztonsági személyzet használ.

 • Kocsifogó horgászok

  Autót "fogott" egy horgászó házaspár az Egyesült Államokban, méghozzá nem is egyet.

 • Vesekereskedõket buktattak le a török rendõrök!

  Emberi vesékkel kereskedõ társaságot buktatott le a török rendõrség.Két anatóliai falu több lakosa hajlandó volt saját veséjét közvetítõkön keresztül feláldozni, hogy az így megkeresett összeggel törlessze felhalmozódott adósságát.

  A rendõrségi akció során tíz, emberi vesével kereskedõ bandatagot tartóztattak le. Akik belementek az üzletbe, 10 ezer török líra (közel 1,25 millió forint) elõleget kaptak, majd a sikeres mûtét után további 1,87 millió forintnyi lírát.

 • Mischa Barton véletlenül megmutatta mellét - képpel!

  Mischa Barton a londoni divathéten mutatta meg - véletlenül - mellét.

  A sztároktól megszokott módon kellemetlen helyzetbe került, ami a szemfüles fotósok figyelmét nem kerülte el.

  Mischa Barton színésznõ játszott többek között a Nothing Hill és a Hatodik érzék címû filmekben.

  De az igazi sikert számára a Narancsvidék címû sorozat hozta.

 • Erotikus fotózást vállalt Bíró Ica

  Erotikus fotózást vállalt Bíró Ica egy magazinnak. Az 51 éves egykori Metal Lady teste felfedéséért közel egymillió forintot kapott.

  Ica nem gyõzte hangsúlyozni, hogy plasztikai sebészt csak tévébõl látott, szóval testén minden természetes, ezt orvosi vizsgálatokkal is hajlandó bizonyítani.

  A hírek szerint a cisztáitól Indiában légzéstechnikával megszabadult Ica szépségszalonja nem megy jól, és életmódkönyvéért sem kapta meg a szerzõi jogdíjat, így jól jön a fotózásért kapott pénz.

 • Kokaint csempésztek a koporsóban

  "Haláli" kábítószeres csempészárut fedezett fel a rendõrség Litvániában: csütörtöki beszámolók szerint a hatóságok összesen negyven kilogramm kokainra bukkantak egy Latin-Amerikából érkezõ koporsószállítmányban.

  A BNS litván hírügynökség szerint a nyomozók már korábban lekapcsolták a három konténert, amelyben koporsók, halottasruhák, meg a kokain volt. A kábítószer egy részét azokba a raklapokba rejtették, amelyekre a koporsókat rögzítették.

 • Kártérítési pert nyert a büdös ágya miatt egy rab

  Kártérítési pert nyert dohos és büdös matraca okán egy rab az Egyesült Államokban, ám örömébe ürüm vegyül, mert a bíró "megkilenctizedelte" az összeget.

  A 29 éves milwaukee-i férfi priccsén a matrac - állítása szerint - állandóan nedves volt, mert közel feküdt a zuhanyzóhoz. Emiatt a fekhely penészessé, dohossá és kellemetlen szagúvá vált. Hiába panaszkodott a börtönnek, nem vették komolyan, ezért beperelte.

 • Colin Farrell majdnem belehalt alkoholizmusába

  A nõk által körülrajongott szexi ír színész elárulta, 14 éves korában kezdett el inni, s a leszokás kishíján csak az utolsó utáni percben sikerült.

  "Akkor már nagyon súlyos függõ voltam. A leszokás az elején pedig mindennél nehezebb volt. De akkor már nem volt más választásom, mert a totális összeomlás szélén álltam.

  Már haldokoltam. Örülök, hogy végül sikerült kitörnöm abból a körbõl, óriási szerencsém volt" - mondta Farrel.

 • A mindennapi fürdés szennyezi a környezetet

  Egyre több vegyszer kerül ki a környezetbe, vissza a vízkészletekbe a fürdéskor használt samponokból, testápolókból és gélekbõl - állapította meg egy amerikai kutatás.

 • Már a következõ gyermekét tervezi L.L. Junior

  L.L. Junior boldogabb, mint valaha. Azt a szeretetet, amit kisfia iránt érez, semmihez sem tudja hasonlítani. Pedig párjával nem tervezték a babát.

 • Meghalt Heath Ledger

  Holtan találták Heath Ledgert kedden manhattani lakásában. Az ausztrál születésû színész 28 éves volt. Halálát valószínûleg gyógyszer-túladagolás okozta, ágya mellett altatótabletták hevertek.

 • Az egész arcát szõr borítja a kislánynak /fotóval/

  Supatra Sasuphan nemrégiben került be a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a legszõrösebb lány a világon – az élete pedig gyökeresen megváltozott az elismeréstõl.

 • Susan Sarandon drogozásra bíztat!

  Tippeket ad, melyiket próbálják ki! Az egyébként szolid Susan Sarandon mostanában sokat volt címlapon Tim Robbinsszal való szakítása, állítólagos fiatal szeretõje, és politikai nézetei miatt. Most újabb meglepõ nyilatkozatával ismét a figyelem középpontjába került. Mint laza, modern anyuka, arra bíztatja gyerekeit, hogy nyugodtan kérdezzenek tõle kábítószeres tapasztalatairól.

 • Figyelmetlenségének köszönheti a több milliárdos nyereményét

  Figyelmetlenségből egy dollárral többért vett lottót egy négygyerekes egyedülálló anya az Egyesült Államokban, de remek befektetés volt, mert 14 milliószorosan térült meg.

 • Vass Péter a HVG új fõszerkesztõje!

  Vass Pétert választották a HVG fõszerkesztõjévé a munkatársak szerdán – értesült a döntéshozatal több résztvevõjétõl az MTI.

 • Kim Kardashian újra babát vár?!

  Kim Kardashian újra babát vár?!Ugyan a tavalyi évben már felröppent a hír arról, hogy érkezik a harmadik KimYe-bébi, a sztárpárnak egyáltalán nem foglalkozott a témával. Októberben Kim Kardashiant megtámadták Párizsban és több milliárd forintnyi ékszert loptak el tőle, ezt a traumát pedig azóta sem heverte ki. November végén pedig Kanye West került pszichiátriára. Ráadásul Kim orvosa óva intette, hogy KIm bevállaljon egy harmadik gyereket, ugyanis az előző kettő terhességénél is súlyos komplikációk merültek fel. Most viszont lehet, hogy mégis összehoztak egy kistesót?

 • Seagal kikezdett Jim Carrey kedvesével

  Az akcióhõs egyre kényelmetlenebbül érezheti magát a bõrében: egy tizenkét évvel ezelõtti interjú bukkant fel a napokban, amelyen a volt playmate, Jenny McCarthy nyilatkozik terhelõen a színésszel kapcsolatban.

 • A CNN-hez szegõdött a szexbotrányba belebukott amerikai kormányzó

  A CNN hírtelevízió egy új mûsorának társvezetõje lesz Eliot Spitzer New York állam 2006-ban megválasztott nagyreményû kormányzója, aki két évvel ezelõtt prostituáltak szolgáltatásainak igénybevétele miatt volt kénytelen megválni tisztségétõl.

 • Már majdnem sexis Lady Gaga

  Lady Gagáról szexi fotókat készített az egyik élvonalbeli nõmagazin. A képek önmagukért beszélnek.

 • Meztelenkedik a Csillag születik felfedezettje!

  A tehetségkutató mûsorban feltûnt Varga Viktor egy percig sem tud nyugton maradni. Alig jött haza Las Vegas-i klipforgatásáról, átruccant síelni a szomszédos Ausztriába. Ott azonban nem a havas lejtõk, hanem a csak meztelenül igénybe vehetõ koedukált szauna tetszett neki a legjobban.

 • Gyilkos mosógép! Kisgyermek fuladt bele a mosógépbe!

  Míg anyukája teregetett, beesett a mosógépbe és vízbe fulladt egy kisgyerek Belaruszban. A családi tragédia Fehéroroszország orsanszki járásában történt.

  Az egyéves kislány édesanyja éppen nagymosást végzett a család Riga - felültöltõs - mosógépén. az asszony, hogy könnyebben ki tudja szedni a kimosott ruhát, egy széket tett a mosógép mellé.

 • Megállíthatatlanul hódít Niki Belucci

  Országról országra, városról városra járva hódítja meg a világot Niki Belucci. A magyar lemezlovas lányt 2007-ben csak Franciaországba 56 nemzetközi fellépésre hívták meg.

  Niki Belucci minden elképzelését felülmúlta, mennyi felkérést kapott év eleje óta. Február óta folyamatosan utazik, járt Ausztriában, Luxemburgban, Svédországban, Svájcban, Németországban, Olaszországban, Törökországban, Cipruson, Horvátországban, Ukrajnában, Oroszországban, Szlovákiában, Kolumbiában és Indonéziában is.

 • 45 ezer kocsmába látogatott el egy brit férfi

  Kocsmacsúcsot döntött egy brit férfi: 45 ezer ivóba tért be 25 ezer pint sörre - írta az MTI. A két adatból következõn a 66 esztendõs Bruce Masters nem alkoholista, ugyanis kocsmánként átlagosan bõ 3 deci sört döntött magába. (Egy pint 0,57 liter.) A kocsmák mindegyike brit földön van, és fél évszázad kemény kocsmázása volt a rekord ára.

 • Elmúlt a hiperszexualitás idõszaka a német fiataloknál

  Késõbb kezdik a szexuális életet, és kevésbé aktívak a német fiatalok egy átfogó kutatás szerint, mint öt évvel korábban.

 • Szomszédai állataival szexelt

  Az 50 éves férfit szomszédja vette észre, amint egy kancával közösül a román Konstanca megyei Potârnichea faluban.

 • A kis Eli orr nélkül született

  A kis Eli orr nélkül születettAz anyuka, Brandi McGlathery csak akkor tudta meg, hogy mi a helyzet, mikor először a kezébe adták a babát. Eli a kis száján keresztül normálisan tud lélegezni, az evéssel vannak gondjai néha, így egy gégemetszés után sokáig a kórházban tartották, s csak nemrég engedték haza. Ettől eltekintve Eli teljesen normális és boldog kisbaba, egyedül hangot nem ad ki, amikor sír, szülei pedig úgy szeretik, ahogy van.

 • Tévedésbõl hullazsákba tették a még élõ beteget!

  Tévedésbõl halottnak nyilvánította 92 éves betegét egy ausztrál orvos Queenslandban.

  A nõvérek akkor vették észre, hogy az állítólag halott Rita Ring még lélegzik, amikor a hullazsákba akarták helyezni. Rögtön hívták a hozzátartozókat, akiket már korábban értesítettek a halál bekövetkeztérõl.

 • Kerítésfestésért bírság

  Saját kerítése festéséért bírságoltak meg egy férfit Nagy-Britanniában, mert parányi átkenõdött a szomszéd oldalára.