rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Kim Kardashian újra babát vár?!

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Kim Kardashian újra babát vár?!Ugyan a tavalyi évben már felröppent a hír arról, hogy érkezik a harmadik KimYe-bébi, a sztárpárnak egyáltalán nem foglalkozott a témával. Októberben Kim Kardashiant megtámadták Párizsban és több milliárd forintnyi ékszert loptak el tőle, ezt a traumát pedig azóta sem heverte ki. November végén pedig Kanye West került pszichiátriára. Ráadásul Kim orvosa óva intette, hogy KIm bevállaljon egy harmadik gyereket, ugyanis az előző kettő terhességénél is súlyos komplikációk merültek fel. Most viszont lehet, hogy mégis összehoztak egy kistesót?

  Kimet ugyanis a napokban ugyanazon a szülészeti klinikán látták , ahová előző két terhessége alatt is járt! Persze lehet, hogy csupán rutin vizsgálatról van szó, de ennyi már elég volt ahhoz, hogy a rajongók találgatásai beinduljanak…


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Pénz nélkül, szeretettel mûködik az italautomata

  Pénz nélkül, szeretetért ad kólát az automata.

 • Több mint 3 kilogrammnyi tócsnit evett meg!

  Több mint 3 kilogrammnyi latkeszt (tócsnit) evett meg egy New York-i evõverseny elsõ helyezettje.

  A gépészmérnöknek tanuló 23 éves fiatalember egy Long Islanden megrendezett verseny keretein belül, nyolc másodperc alatt ette meg a szám szerint 46 darab krumplis latkeszt. A tócsnihoz hasonló, burgonyából készült harapnivaló a zsidó hanuka ünnepének egyik hagyományos étele.

 • Eladónak öltözve loptak tv-t!

  Eladónak és „vevõnek” öltözött két nõ lopott jókora tévét egy áruházból az Egyesült Államokban.

  Az eladónak öltözött tolvaj ráadásul valódi alkalmazottakat is bevont az akcióba: velük emeltette a vásárló kocsira a 132 centi képátlójú síktévét, amelynek ára 1300 dollár (300 ezer forint).

 • Didkókat dedikált Pirner Alma

  Tíz nap alatt harminc fellépésen van túl Pirner Alma, aki egész Kanadát meghódította turnéjával. A világbajnok sztriptízáncost negyedszer hívták vissza a tengerentúli klubokba, ahol több ezer ember tombolt a produkciói láttán.

 • Elfogták Nicolas Sarkozy fenyegetõjét!

  Beismerte, hogy õ fenyegetett meg halálosan vezetõ francia politikusokat, köztük Nicolas Sarkozy elnököt, az a férfi, akit Dél-Franciaországban vettek õrizetbe.

  A gyanúsított vallomásában azt állította: egyedül írta és küldte el a leveleket, amelyekhez néhány esetben töltényeket is csatolt.

 • Virágzik a hóvirág a Mecsekben

  Több, hagyományosan tél végén, tavasz elején nyíló virág, így a hóvirág és az illatos hunyor is kibontotta szirmait a Mecsekben.

  A jelenség oka az enyhe decemberi idõjárás.

  Kulcsár Péter, a Duna-Dráva Nemzeti Park mecseki tájegységének vezetõje az MTI megkeresésére elmondta: bár a tél még alig kezdõdött el, egy-egy ibolya és kankalin is megjelent már a hegység naposabb területein, amelyek látványa nagy élmény jelent a kirándulók, természetjárók számára.

 • Szexklub a múzeumban

  Szexklub költözött egy bécsi múzeumba, az osztrák fõváros egyik jellegzetességének számító Szecesszió Házába.

 • Rihanna férjhez megy?

  Habár a szerelmespár nem erõsítette meg, a madarak azt csiripelték, Rihanna és kedvese, Chris Brown titkos partit szerveznek október 17-re, ami akár a menyegzõjük is lehet.

  Bennfentesek állításai szerint ugyanis a turbékoló gerlicék felkérték a családjukat, és barátaikat, hogy vegyenek részt egy bulin, melyet Las Vegasban tartanak.

  Rihanna Barbadoson élõ családtagjai és Chris teljes rokonsága is kapott meghívót az eseményre, ezért többen azt gyanítják, ha nem is esküvõrõl lesz szó, eljegyzésrõl biztosan.

 • Láncfûrésszel fejeztek le egy nõt

  Láncfûrésszel fejeztek le egy nõt Texas államban, Dallas külvárosában. A hatgyermekes anya testére a postás talált rá az utcán.

 • Elhunyt Jean Dausset Nobel-díjas francia immunológus!

  Kilencvenkét évesen elhunyt Jean Dausset Nobel-díjas francia immunológus, a szervátültetéseket megalapozó kutatások, valamint a humán genom feltérképezésének úttörõje.

  Dausset 1916. október 19-én született Toulouse-ban, a Párizsi Orvosi Egyetemen végzett, majd itt is tanított.

 • Elkelt az aktfotó Carla Bruniról!

  Tizenháromezer-kilencven euróért kelt el egy aktfotó Carla Bruniról, a volt modellrõl, a mostani francia first ladyrõl.

  A fekete-fehér képen Bruni egy vetetlen ágyban heverészik, részben az ágynemûtõl takartan - a felvételt egy amerikai divatfotós, Pamela Hanson készítette 1994-ben.

 • Szakálletetõ per

  Szakállnyírássá fajult egy fûnyíróvita az Egyesült Államokban, mi több: szakálletetésbe.

 • Sporno - Coca Cola

  London - Meztelenül álltak modellt brit sportolóka Coca Cola cég egy sportitalt reklámozó kampányához. Rebecca Romero kerékpározó, Philips Idowo atléta és Gregor Tait úszó mutatta be saját sportágát, Ádám, illetve Éva-kosztümben.

  "Az egész világ hozzászokott, hogy lássa õket versenyezni, gyõzni. Mi be akartuk õket mutatni teljes valóságukban, izmaikkal, erejükkel együtt" - nyilatkozta Cathryn Sleight, a cég marketing-igazgatója.

 • Mûfogsort lopott a Harry Potter film egyik sztárja

  Színészberkekben szokás, hogy egy búcsúzó darab esetén, ha mód nyílik rá, a kellékekbõl, díszletekbõl mindenki elvisz valamit emlékbe. Így tett Helena Bonham Carter is.

 • 40 méterrel tolták arrébb az épületet

  Eltoltak egy fogadót Új-Zélandon 40 méterrel, mert útban van, nevezetesen egy közúti alagút megépítésének útjában.

 • Révbe ért Kelly Clarkson magánélete

  Hosszú évek magányosságát követõen végre a magánéletben is révbe ért Kelly Clarkson. A világsztárt menedzserének fia jegyezte el.

 • Nyomáspróba: huszonketten egy telefonfülkében

  Moraga (Kalifornia) - Huszonkét diák préselte be magát egy telefonfülkébe az Egyesült Államokban, de egyikük sem telefonált, csupán elõdeiket utánozva tartottak "nyomáspróbát".

 • Tom Cruise lezuhant egy szikláról és szörnyethalt?

  Csütörtökön valóságos futótûzként kezdett el terjengeni az interneten a tragikus hír, miszerint Tom Cruise meghalt.

  A bizonytalan forrásból származó híresztelés szerint a színész Új-Zélandon lezuhant egy szikláról és szörnyethalt.

  Hamarosan kiderült, ugyanarról a szikláról van szó most is, amely néhány évvel ezelõtt már bekerült a híradásokba.

  Akkor az a hír kapott szárnyra, hogy Tom Hanks veszítette életét, onnan lezuhanva.

 • Meghalt a világ legidõsebb embere!

  Meghalt a világ legidõsebb férfijaként számon tartott 113 éves japán Tanabe Tomodzsi pénteken.

  A Jiji Press hírügynökség jelentése szerint Tanabe halálát szívelégtelenség okozta. Az idõs férfi otthonában hunyt el a Japán déli részén fekvõ Kjúsú szigeten.

 • 1500 dolláros jegyek az ingyenes Bon Jovi-koncertre

  New York - Akár 1500 dollárt is elkérnek már két jegyért a New York-i jegyüzérek Bon Jovi szombati, Central Parkba meghirdetett koncertjére, holott a város ingyen osztotta ki a hatvanezer belépõt.

  A jegyeket párosával adták ki: minden jelentkezõ kettõt kaphatott azzal a megjegyzéssel, hogy a belépõket nem lehet eladni. A The New York Post címû napilap jelentése szerint azonban hétfõn már 267 ajánlat szerepelt az eBay honlapján. Az ár a 99 centtõl 1500 dollárig terjedt.

 • Zebrán gázolt a busz Budapesten!

  A 114-es BKV-busz elütött egy 68 éves férfit Budapesten, a XI. kerületi Fehérvári úton, a Vegyész utcánál. A férfit - akinek a sérülései nem tûntek súlyosnak - kórházba szállították. A gyalogos a zebrán lépett a busz elé.

 • George Michael börtöntársa lesz a testõre

  Az énekes hálából testõri állást ígért a férfinak szabadulása után.

 • Richard Gere már felismerhetetlenre plasztikáztatja magát

  Az egykori amerikai dzsigoló, annyira retteg az öregedéstõl, hogy botoxoltatni jár. Az eredmény félelmetes.

 • Magyar milliárdossal buliztak a chilei bányászok

  Mindegyik vájár kapott egy motort, sõt kettõnek házakat is vett Leonardo Farkas, aki egy hatalmas partit rendezett a bányászoknak.

 • 50. házassági évfordulójukra egy tetoválással lepte meg feleségét a 77 éves férj

  50. házassági évfordulójukra egy tetoválással lepte meg feleségét a 77 éves férjNagy meglepetéssel készült felesége számára, házassági évfordulójuk alkalmából egy idős brit férfi. Az úriember élete első tetoválását készíttette el a nagy napra. Nagyon Rock 'n' Roll ajándékkal lepte meg nejét a 77 esztendős Lewis Kennedy. A férfi úgy döntött, 50. házasságfordulójuk alkalmából ellátogat egy tetováló szalonba és bőrén állít emléket soha nem múló szerelmüknek. A nagypapa a jeles napon akarta megcsináltatni a tetkót, azonban korábbra kapott időpontot, így idén a Kennedy házaspárnak előbbre kellett hoznia az évfordulót.

 • Jég alatt úszott a vasember!

  Minden különösebb védõfelszerelés és búvárruha nélkül vetette bele magát a matyó fõváros Kavicsos-tavának csupán egy fokos, jeges vízébe Bajzáth László, a mezõkövesdi Vasemberként ismert tûzoltó vasárnap.

  A Borsod megyei település élete felbolydult ezen a napon, mivel ekkor próbálta meg - a tavalyi évhez hasonlóan - Bajzáth László sportember nem mindennapi rekordját. Újra jég alá merült a tó vízébe, és a tavaly leúszott 10 méter helyett megduplázta a távot.

 • Justin Bieber börtönben?

  Justin a barátjával lufikat töltött meg vízzel, és járókelõkre hajigálták, de balszerencséjükre épp egy szolgálaton kívüli rendõrt sikerült eltalálniuk.

 • Maratonfutás közben házasodott össze egy pár Nagy-Britanniában

  Futólag házasodott össze egy pár Nagy-Britanniában: a hét végi londoni maratonin lépett frigyre.

  Az 50 fõs násznép és a pap - katolikus esküvõ volt - azonban nem tartott lépést velük, ezért még kitérõt is kellett tennie a 37 éves menyasszonynak és 44 esztendõs võlegényének, bár csak 800 métereset a szertartáshoz.

 • Pucéran rohant a tolvajok után!

  A zuhany alól ugrott ki és meztelenül szaladt a betörõk után egy brit férfi, akihez három maszkos fiatal hatolt be. A betörõk végül egy autóval elmenekültek.

  Egy brit férfi éppen az emeleten zuhanyozott, amikor három maszkos fiatal betört a házába, írja a Telegraph. Õ ösztönösen kiugrott a zuhany alól, és üldözõbe vette a betörõket, miközben észre sem vette, hogy meztelenül szaladt ki az utcára.

 • Daganatot észleltek a Spartacus sztárjánál

  Épphogy befutott minden idõk legvadabb sorozata, a Spartacus, máris le kellett állni a forgatással, mert a címszerepet alakító Andy Whitfield rákkal küzd.