rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Kim Kardashian újra babát vár?!

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Kim Kardashian újra babát vár?!Ugyan a tavalyi évben már felröppent a hír arról, hogy érkezik a harmadik KimYe-bébi, a sztárpárnak egyáltalán nem foglalkozott a témával. Októberben Kim Kardashiant megtámadták Párizsban és több milliárd forintnyi ékszert loptak el tőle, ezt a traumát pedig azóta sem heverte ki. November végén pedig Kanye West került pszichiátriára. Ráadásul Kim orvosa óva intette, hogy KIm bevállaljon egy harmadik gyereket, ugyanis az előző kettő terhességénél is súlyos komplikációk merültek fel. Most viszont lehet, hogy mégis összehoztak egy kistesót?

  Kimet ugyanis a napokban ugyanazon a szülészeti klinikán látták , ahová előző két terhessége alatt is járt! Persze lehet, hogy csupán rutin vizsgálatról van szó, de ennyi már elég volt ahhoz, hogy a rajongók találgatásai beinduljanak…


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fogkrémrabló után nyomoz a rendõrség!

  Fogkrémrabló után nyomoz a rendõrség Németországban, az illetõ 68 tubusnyit próbált zsákmányolni egy rostocki áruházból.

  A fogkrémes dobozokat dzsekije alá rejtette, ám feltûnt egy eladónõnek, hogy mekkorát hízott a vevõ. Megállásra szólította fel, de a férfi futásnak eredt, mire az eladónõ utána iramodott és megragadta a kabátját. A padló hamarosan tele lett fogkrémesdobozokkal.

 • Saját bejáratú lõtérrel lepte meg Brad Pitt Angelina Joliet

  Brad Pitt igazán megbecsüli második nejét, akinek egy 56 millió forint értékû fegyvertárral és saját bejáratú lõtérrel kedveskedik menyegzõjük alkalmából.

 • Nagy a bûz Bob Dylan körül

  Los Angeles - Elviselhetetlen szagra panaszkodnak Bob Dylan malibui szomszédai: a zenész birtokán felállított mobil illemhely olyan bûzt áraszt, hogy már a hatóságok is bekapcsolódtak a vitába - tájékoztat a Los Angeles Times.

  Cindy Emminger, a szomszédasszony szerint szeptemberben kezdõdött minden. Bob Dylan nagy kiterjedésû birtokán szomszédai házához közel felállított egy mobil vécét, amelyet a biztonsági személyzet használ.

 • Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguru

  Egy családi ház medencéjébe lógott be egy kicsit hűsölni a kenguruAz egy elegáns melbourne-i ház udvarába lógott be egy hűsölni vágyó kenguru, hogy aztán belecsobbanjon a medencébe és lehűtse magát az ausztráliai hőségben. A kenguru egy könnyed ugrással csobbant bele a medencébe, ahol még hosszasan pancsolt mielőtt távozóra vette. A ház tulajdonosai meg is örökítették az erszényest, és a biztonsági kamera is felvette, ahogy odaugrál a medencéhez, és beleveti magát. A kengurut a haragosan ugató kiskutya és az emberek megjelenése sem érdekelte túlzottan.

 • Hasonlóan vélekedik a szerelemrõl Katy Perry és Selena Gomez

  Amikor Selena Gomez és Justin Bieber búcsút intettek egymásnak, hétrõl hétre az õ szakításukkal foglalkoztak a tengerentúli lapok. A napokban az énekesnõ az egyik amerikai magazinnak adott interjújában elmondta: valóban továbblépett és pozitívan tekint a jövõbe.

 • Nem bír magával Stohl Buci!

  Stohl András nemrég még arról vallott, mennyire bántja, hogy ittasan vezetett, és nincs olyan nap, amikor ne jutna eszébe a baleset. Ehhez képest nemrég kiderült, állítólag újra önfeledten bulizott a Tenkes kapitánya utolsó elõadása után.

 • A világ legnagyobb libikókáját építették fel New Yorkban

  A világ legnagyobb libikókáját építették meg New Yorkban. A faszerkezet huszonöt méter hosszú, és mindennek lehet nevezni, csak gyerekjátéknak nem: ugyanis a levegõbe emelkedõ "ülõkéje" három és fél méterre lebeg a földtõl.

 • A túlzott almaevés mutatott alkoholfogyasztást egy parlamenti képviselõnél!

  Túl sok almát evett, ezért mutatott a szonda szeszfogyasztást - ezt állítja magáról egy parlamenti képviselõ Lengyelországban.

  Marek Latast, az ultrakonzervatív Jog és Igazságosság Párt (PiS) képviselõjét rutinszerûen állította meg a közlekedési rendõrség, a szonda 7 ezrelékes véralkoholszintet mutatott.

  Lengyelországban a törvény adta plafon 2 ezrelék.

 • Golf a magasban: egy igazi elitsport - képpel

  A versenyt 2500 és 2800 méteres tengerszint feletti magasságban játszották Svájcban.

 • Itt vannak a robotszínészek!

  A táncoló és házõrzõ robotok után itt vannak a robotszínészek: Oszakában debütáltak egy ember-robot színházi produkcióban.Az oszakai egyetem színpadán bemutatott darab a közeli jövõben játszódik. A drámai konfliktus abból alakul ki, hogy egy fiatal pár két háztartási robotja közül az egyik elveszti motivációját.

  A színészetre programozott gépek képesek arra, hogy párbeszédet folytassanak valódi kollégáikkal, és beléjük táplálták a színpadi mozgást is.

 • Egy elmebeteg meggyilkolta az utolsó hucul varázslót

  Egy páciense meggyilkolt egy állítólagos rendkívüli képességeirõl ismert „varázslót” az Ukrán-Kárpátokban.

  A huculok Ukrajna nyugati részén, a mai Kárpátaljai, Ivano-Frankivszk és Csernyivci területen, az Ukrán-Kárpátokban elhelyezkedõ Huculvidéken (vagy más néven Huculföldön) élõ ruszin etnográfiai csoport. Egyes közösségei a mai Romániában, a Máramaros-vidéken is élnek. Számuk kereken 30 000.

 • Gyilkolt a hagyományos újévi rizsdesszert Japánban

  Legkevesebb hét ember fulladásos halálát okozta Japánban a mocsi nevû tradicionális újévi rizsdesszert.

 • Balhé Liptai közelgõ esküvõje körül

  Régóta köztudott, hogy Liptai Claudia és édesapja között nem éppen felhõtlen a viszony. Leginkább arra korlátozódik, hogy az idõs férfi néhány lap hasábjain elmondja, milyen rég nem látta leányát és unokáját.

 • Carpenter filmet rendez Bram Stoker Drakulájából

  Bram Stoker Drakulájának modern változatát rendezi meg John Carpenter, a horror mestere.

 • Már Orlando Bloomnak is van saját csillaga

  Már Orlando Bloomnak is van saját csillagaOrlando Bloom nagy megtiszteltetésben részesült: csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán. A Karib-tenger kalózai, A Gyűrűk Ura, a Trója és A három testőr filmek sztárja kisfiával jelent meg az eseményen, s a 3 éves Flynn segített leleplezni a csillagot. A színész köszöntet mondott Forest Whitakernek és David Leveaux-nak, de megemlítette Peter Jacksont is, aki beválasztotta őt A Gyűrűk Ura trilógiába. Orlando az egész családjának megköszönte, hogy mindíg, minden helyzetben támogatták karrierjét.

 • A háziállatokat is megviseli a válság

  Nem csupán a bankároknak, üzletembereknek, illetve az átlagembereknek okoz problémát a pénzügyi válság, hanem a háziállatok életét is megkeserítik gazdáik anyagi problémái.

  Több ezer háziállat került az utcára az utóbbi idõben Nagy-Britanniában, mivel gazdáik a pénzügyi válság miatt nem tudták tovább eltartani kedvenceiket - közölte a London déli részén mûködõ Battersea Dogs and Cats elnevezésû állatmenhely.

 • Robotrepülõgépekkel az illegális fakitermelések ellen!

  A katonai célokra használt robotrepülõgépek hamarosan az illegális fakitermelések és szemétlerakások ellenõrzésére is alkalmazható lesz.

  A „Magas Intelligenciájú, Nagy Megbízhatóságú Elektronikai Felderítõ Rendszer Katonai és Polgári Védelmi Célokra” címû Nemzeti Kulturális és Technológiai Hivatal (NKTH) által támogatott robotrepülõgép-fejlesztõ projekt, résztvevõi között szerepel a Budapesti Mûszaki Fõiskola Neumann János Informatikai Kara (NIK).

 • Két év alatt a felére csökkent a brit milliomosok száma!

  Két év alatt a felére csökkent a brit milliomosok száma a súlyos recessziót kísérõ érték- és ingatlanpiaci árfolyamveszteségek miatt.

  2006 augusztusában már 376 ezer milliomos élt Nagy-Britanniában a 2003-ra becsült 230 ezer helyett, és úgy saccolták, számuk 2010-re 760 ezerre növekszik tovább.

 • 42 millió dollárért árulja luxuslakását Bon Jovi

  Jon Bon Jovi 42 millió dollárért (32,2 millió euró) árulja New York-i Soho negyedben lévõ luxuslakását.

 • Hétlábú borjú született

  Állatorvosok tanulmányozzák a különös borjút, amely Mato Grosso államában, egy rondonopolisi farmon született, az állattenyésztés egyik legfontosabb régiójában.

  Valter Slaviero marhatenyésztõ hosszú életet jósolt a borjúnak, amely zsenge - egyhetes - korát meghazudtolóan eleven.


 • Nyolcasikrek születtek Kaliforniában

  Nyolcasikrek születtek hétfõn Kaliforniában; a világon másodszor fordult elõ, hogy egy anyától egyszerre ennyi gyerek élve szülessen meg.

  A hat lányt és két fiút császármetszéssel segítették világra a Los Angeles melletti Bellflowerben. Összesen negyvenhat orvos és más segítõ bábáskodott, s igencsak elcsodálkoztak a nyolcadik csecsemõn, mert csak hét újszülöttet vártak.

 • Éhségsztrájk után kegyes halál!

  Meghalt egy 93 éves belga asszony szerdán, miután 10 napon át éhségsztrájkolt azért, hogy az orvosok segítsenek neki eltávozni az élõk sorából. Az idõs asszony halálának hírét családja jelentette be.

  Amelie Van Esbeent családjának tagjai vették körül halálakor abban a házban, amelyben az elmúlt öt évet töltötte.

 • Szökevény metrószerelvény Londonban

  Tizenhárom percen és hat állomáson át száguldott egy mûszaki feladatokat ellátó, utasok nélküli metrószerelvény Londonban.

 • Inas Allah - husicsoda

  Lagos - Inas Allah csodájára járnak egy étterembe az emberek Nigériában.

  Az inas Allah egy darab hús: ennek inas, avagy mócsingos részei adják ki az Allah feliratot. Maga az éttermes fedezte fel, amikor meg akarta enni a korábban már megfõzött és megszárított hússzeletet. Az imígyen tartósított marhahúskészletben kutakodva, még három Allah-szeletet sikerült lelnie.

 • Elárverezik Gandhi hírhedt tárgyait!

  Elvakult szépségkirálynõknek és világbéke aktivistáknak ajánljuk figyelmébe következõ cikkünket.

  Elárverezik ugyanis Mahatma Gandhi már-már védjegyévé váló bõrszandálját, szemüvegét és óráját. A zsebóra már önmagában is érték lehetne, hiszen kora nagyjából 100 évesre tehetõ, ha erre még rádobjuk az eszmei értékét is, minden valószínûség szerint sok-sok nulla fog az elsõ számjegy mögött sorakozni…

 • Magyar siker: gyõzött a szexis fehérnemû tervezõje

  „A romlás virágai” – ezt a nevet kapta Bódis Boglárka csodás kreálmánya, amellyel a tervezõ megnyerte a berlini divathét egyik nemzetközi design versenyét.

 • Tömegverekedés Pécsen egy 15 éves lány miatt

  Tömegverekedés volt pénteken este Pécsett, az egyik uránvárosi nagyáruház parkolójában. A csetepatéban összesen tizenegyen vettek részt, az egyik csoport nyolc, míg a másik három fõbõl állt.

  A rendõrség közlése szerint a konfliktus egy tizenöt éves leány miatt robbant ki, pontosabban õ szította a verekedést.

 • Visszavarrták egy macska fél pofáját

  Visszavarrták egy macska fél pofáját az Egyesült Államokban, miután - nagy valószínûséggel - letépte egy autó hûtõjének ékszíja.

  A 4 éves Edgar három napra eltûnt otthonról, és nemhogy lógó orral, hanem pofával tért vissza: a fél "arca" leszakadva lifegett.

  Gazdasszonya elájult, amikor meglátta, de aztán csak-csak magához tért és elrohant a cicával egy állatsebészetre.

 • A combjára volt ragasztva a kábítószer!

  A zalai autópálya-alosztály rendõrei szerdán délután az M7-es autópálya Nagykanizsa-szabadhegyi lehajtójánál állítottak meg ellenõrzésre egy személygépkocsit.

  Az egyik utastól 100 gramm növényi törmeléket foglaltak le, feltehetõleg kábítószert, amely két zacskóban a combjára volt ragasztva. A nagykanizsai fiatalt õrizetbe vették, és kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene büntetõeljárást.

 • Britney 37 milliót fizet a láthatásért

  Egyre jobban fokozódik a botrány Britney-ék háza tájékán is. Hosszú civakodás és sok-sok bírósági tárgyalás úgy látszik meghozta eredményét, végre kimondták kinél lehet a gyerek, és kinek kell gyerektartási díjat fizetnie.

  Britney, hogy egyet ért e a törvényszék által hozott határozattal, a közeljövõben úgyis kiderül, hiszen nem hinnénk azt, hogy Britney-t egy határozat megállít vagy be is tartja a benne foglaltakat. Britney Spears és volt férje Kevin Federline négy évvel ezelõtt mondták ki a boldogító igent, de kapcsolatuk hamar tönkre is ment, mégis éltek egymás mellett.