rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Kim Kardashian újra babát vár?!

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Kim Kardashian újra babát vár?!Ugyan a tavalyi évben már felröppent a hír arról, hogy érkezik a harmadik KimYe-bébi, a sztárpárnak egyáltalán nem foglalkozott a témával. Októberben Kim Kardashiant megtámadták Párizsban és több milliárd forintnyi ékszert loptak el tőle, ezt a traumát pedig azóta sem heverte ki. November végén pedig Kanye West került pszichiátriára. Ráadásul Kim orvosa óva intette, hogy KIm bevállaljon egy harmadik gyereket, ugyanis az előző kettő terhességénél is súlyos komplikációk merültek fel. Most viszont lehet, hogy mégis összehoztak egy kistesót?

  Kimet ugyanis a napokban ugyanazon a szülészeti klinikán látták , ahová előző két terhessége alatt is járt! Persze lehet, hogy csupán rutin vizsgálatról van szó, de ennyi már elég volt ahhoz, hogy a rajongók találgatásai beinduljanak…


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kislánynak született, kisfiú lett az újszülöttbõl

  Kislányként anyakönyveztek egy brit újszülöttet, öt hét múlva azonban kiderült, hogy kisfiú. 11 héttel hamarabb jött a világra, mint amikorra kiírták az orvosok, ezért a szülés után édesanyja, Claire Robson (21) csak inkubátorban láthatta, pelenkájába sem tudott belenézni. Csak otthon derült ki, hogy a kis Olivia valójában Dylan.

 • Hamarosan forgatják a High School Musical 4-et!

  High School Musical-bõl sosem elég!

  Ezért döntöttek úgy a készítõk, hogy bár az elõzõ széria sikeresen leérettségizett, folytatják a sikersorozatot, és 2010-ig leforgatják a HSM4-et.

 • Gyermeket vár Lipcsei Betta

  Lipcsei Betta modell és mûsorvezetõ öt hónapos terhes.

 • Dutyiba kerülnek a nudizó strandolók Dubajban

  Dubaj - Figyelmeztetésnek szánt akciósorozat keretében 79 nyugati turistát dugtak rács mögé az elmúlt két hétben a dubaji hatóságok, mert a tengerparton "szabados" viselkedésükkel úgymon d zavarták a strandoló családokat.

 • Autóbalesetett szenvedett Márk!

  Autóbalesetet szenvedett ma reggel az énekes, Márk.

  Azt, hogy pontosan mi történt, egyelõre nem lehet tudni.

  Mindezt az RTL Klub Reggelijébõl tudtuk meg. Az énekes éppen a mûsor felvételére igyekezett, amikor balesetet szenvedett.

  A mûsorvezetõk elmondták, valószínûleg az esõ is hozzájárult a szerencsétlenséghez. Természetesen, hamarosan beszámolunk a részletekrõl is.

 • Pucér vásárlók rohantak le egy szupermarketet

  Valóságos rohamra indult több tucat német és dán vásárló egy szupermarket ellen, amely meglehetõsen extrém akciót hirdetett: az elsõ száz pucéran megjelenõ vásárló alaposan telepakolhatta a bevásárlókocsiját.

 • A csodadoktor három nap alatt gyógyítaná Beckhamet

  Sri Lanka elnöke felajánlotta saját orvosának segítségét David Beckhamnek. A csodadoktor azt állítja, hogy a kezelés hatására a labdarúgó három napon belül játszhatna.

 • Somogyi Zoltán után bomlanak a fiatal lányok!

  Somogyi Zoltán után bomlanak a fiatal lányok! A mûsorvezetõ, aki a TV2 Kiválasztott címû produkciójának köszönheti ismertségét, aki elárulta: a mûsor vége óta kedveltebb lett a hölgyek körében.

  "Nem gondoltam volna soha, hogy egyszer majd ilyen kelendõ leszek."

  "A mûsor teljesen felbolygatta az életemet ezen a téren, hiszen annyi szerelmes levelet kapok az interneten keresztül, hogy alig gyõzök rájuk válaszolni."

 • Bilincs és mosolytalanság: félresikerült a nej 'kötött programja'

  Hartford - Alvó férjéhez bilincselte magát egy asszony az Egyesült Államokban, hogy kibéküljenek, ám végül a nõt bilincselte meg a rendõrség.

  A férfi felébredt a bilincselés után és egyáltalán nem tetszett neki a dolog. Neje azért kötötte magához, hogy ne tudjon elszelelni, ahogy mindig tette, amikor a nõ kezdeményezte problémáik megbeszélését.

 • Pubban felejtett Harry Potter-forgatókönyv

  Majdnem kiszivárogtak a készülõ új Harry Potter-film titkai, a szupertitkos forgatókönyvet ugyanis a stáb egy pubban felejtette.

 • 914,44 millió euró a szlovák költségvetés hiánya

  A szlovák költségvetés hiánya az elsõ hét hónapban 914,44 millió euró volt, majdnem 45-ször nagyobb az egy évvel korábbi, euróra átszámított 20,39 milliónál, jelentették a szlovák pénzügyminisztériumban hétfõn. Az egész évi hiányterv 1,009 milliárd euró.

  Éves összehasonlításban a bevétel 6,4 százalékkal 5,799 milliárd euróra csökkent, a kiadás viszont 8 százalékkal 6,714 milliárd euróra nõtt.

 • Beperelte fõnökét, mert illetlen megjegyzést tett a nagy melleire

  Harmincezer font (8,6 millió forint) kártérítést ítélt meg egy dél-angliai bíróság egy 27 éves nõnek, miután fõnöke illetlen megjegyzéseit tett kebleire.

  Az exeteri munkaügyi bíróság helyt adott Julie-Ann Reed keresetének, aki sérelmezte, hogy munkaadója, egy ingatlanügynökség fõnöke közölte vele: vagy kisebbíti kebleinek méretét, vagy pedig új blúzokat kell vennie.

  Ezt és további öt hasonló stílusú, megalázó megjegyzést Julie-Ann annyira a szívére vett, hogy depressziós lett tõle.

 • Kutya telefonált a rendõrségre Nagy-Britanniában

  Kutya telefonált a rendõrségre Nagy-Britanniában, ám ezt nem tudta a diszpécser és a legrosszabbtól tartott, mivel csak ennyit hallott: "Gyere elõ vagy mi! Én figyelmeztettelek!".

  A fentieket nem a kutya mondta, hanem egy férfi, fenyegetõ hangon. Utána csend lett, a vonal megszakadt. A rendõrség visszahívta a számot, és kiderült, hogy csupán egy család kutyája csente el a hordozható telefont, kiszaladt vele a kertbe és elbújt.

 • Elhunyt a Lynyrd Skynyrd rockbanda nevét ihletõ tanár

  Elhunyt Leonard Skinner középiskolai tornatanár, aki a rock and roll történelemkönyvében lett lábjegyzet azzal, hogy tanítványai az õ nevét kölcsönözték rockbandájuknak, amelynek neve Lynyrd Skynyrd lett.

 • Visszatér a Las Vegas-i színpadra Celine Dion

  Újabb koncertsorozatba kezd 2011-tõl Celine Dion az amerikai Las Vegasban.

  A popdíva három éven keresztül lép majd fel az elõkelõ Ceasars Palace kaszinó-hotel Colosseum koncerttermében. Az énekesnõ korábban öt éven át szórakoztatta ugyanott a közönséget A New Day címû show-jával: ez alatt az idõ alatt közel hárommillió rajongó nézte meg az elõadást, amely összesen négyszázmillió dolláros bevételt hozott. A 2007 decemberi záró fellépésre a feketepiacon kétezer dollárért (38 ezer forintért) lehetett jegyhez jutni.

 • Jean-Paul Belmondo beperelte a volt feleségét!

  Jean-Paul Belmondo beperelte a volt feleségét, amiért az nem engedi hozzá közös lányukat, Stellát. Az asszonynak ugyanis komoly problémái vannak Belmondo jelenlegi párjával, aki ellen pénzmosás miatt folyik eljárás.

 • Salma Hayek nem megy férjhez, felbontották az eljegyzést!

  Salma Hayek szakított võlegényével, Francois-Henri Pinault francia üzletemberrel.

  Cari Ross, a világhírû mexikó színésznõ szóvivõje pénteken New Yorkban jelentette be, hogy felbontották az eljegyzést. A szakítás okáról semmit nem közölt.

  Hayek júniusban maga is tagadta, hogy küszöbön állna a régóta tervezett menyegzõ. "Nem biztos, hogy idén nyáron férjhez megyek Franciaországban" - mondta újságíróknak.

 • Johnny Depp hangjával kápráztatja el a közönséget

  Johnny Depp ezúttal nem alakításával, hanem sokkal inkább hangjával kápráztatja el a közönséget.

  Egy készülõ animációs filmhez adta most ugyanis az orgánumát, melyet Gore Verbinski rendez.

  Az alkotás nem mostanában kerül a mozikba, a vásznokon 2010-ben lesz csak látható.

  Reméljük az a film is hozza a Johnny Depp neve által fémjelzet színvonalat.

 • Majdnem minden vagyonát elvesztette Rihanna

  Majdnem minden vagyonát elvesztette RihannaRiRi ugyan a világ egyik legmenőbb sztárja és milliókat keres, de így is majdnem minden vagyonát elvesztette. Bár nehéz elképzelni, hogy az énekesnő egész nap a számlák felett görnyed, azért az még tőle is durva, hogy hagyta elúszni minden pénzét! Pedig így történt, ugyanis egy olyan könyvelővel dolgozott együtt, aki totál felelőtlenül kezelte a pénzügyeit. Az énekesnő azt állítja, hogy majdnem csődbe jutott miatta 2009-ben. Az év elején még 11 millió volt a számláján, ám év végén csupán 2 milliót mutatott a mérleg.

 • Britney Spears háromból három díj az MTV Music díjátadón

  Tarolt Britney Spears a hétfõ hajnalban, Hollywoodban megtartott MTV Music Awards díjátadó gálán.

  A botrányokkal tarkított válása, a zajos gyermek elhelyezési perek és magánéleti problémák után, a kirobbanó formában lévõ díva, ma hajnalban méltóképpen tért vissza a pop világába.

  A karrierjét tinibálványként kezdõ énekesnõ a Music Television díjátadó gáláján 3 díjat vihetett haza, Pece of me címû dalának klipjével.

 • Gyõzike 5 másodperc alatt 500 ezret keresett

  Gyõzike 5 másodperc alatt 500 ezret keresett. A roma származású showman egy kétmondatos filmszerepért kaszírozott ilyen magas összeget, de bevallotta, õ ennél többet szokott keresni, ezt a munkát inkább csak a buli kedvéért vállalta.
  Gyõzike élete elsõ filmszerepéért rögtön sztárgázsit kapott.

  A Gáspár család feje a The Story of... címû filmben mindössze két mondat erejéig látható a vásznon, ennek ellenére szép summa ütötte a markát.

 • Gwyneth Paltrow csillagot kapott

  Az Oscar-díjas színésznõ csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán. A 38 esztendõs filmcsillag olyan produkciókkal lett népszerû, mint a Vasember, A tehetséges Mr. Ripley és az Emma.

 • Madonna fitneszstúdió-hálózatba fekteti a pénzét

  A részletekrõl a popikon üzlettársa, Mark Mastrov beszélt hétfõn New Yorkban. Elmondása szerint az énekesnõ legutóbbi albuma után Hard Candynek nevezték el a hálózatot, amelynek a világ legfontosabb városaiban lesznek képviseletei.

 • Gyermeket vár Leona Valera

  Kisbabát vár az új Dallas egyik központi szereplõje, így máris azon kell agyalnia a sorozat készítõinek, hogyan pótolják a színésznõt.

 • Az ízléstelen Catherine Zeta Jones!

  A klasszikus szépségû Catherine Zeta Jonest sem kímélték az állatvédõk. A színésznõt nevezeték ki a legrosszabbul öltözött hollywoodi hírességnek. A PETA aktivistái tüntetéssel várják a legújabb Broadway színdarabja bemutatóján. Catherine ugyanis nyíltan vállalja, hogy szeret bundát viselni.

 • Ötvenezer dollárt nyert kaparós sorsjegyen egy hajléktalan férfi

  Ötvenezer dollárt nyert kaparós sorsjeggyel egy hajléktalan férfi az Egyesült Államokban, de továbbra is sátrazni akar, ugyanakkor nem feledkezik meg sorstárs ismerõseirõl: legalább nyolcuknak ad 100 dollárt - hozzávetõleg 22 800 forintot.

 • Elhunyt a Nemzet Színésze: Szabó Gyula

  Elhunyt a Nemzet Színésze: Szabó GyulaÉletének 84. évében hosszan tartó betegség után pénteken elhunyt Szabó Gyula Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színész, érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze. A színművészt, aki évek óta betegeskedett, otthonában érte a halál. Temetéséről később intézkednek. A család arra kéri a médiát, hogy tartsa tiszteletben gyászukat. Szabó Gyula 1930. július 15-én született Kunszentmártonban. Tervei között nem szerepelt a színi pálya: papnak készült. A család azonban nagy szegénységben élt, nem tanulhatott, dolgoznia kellett.

 • A jövõben él egy brit házaspár

  A jövõben él egy brit házaspár, bár a nagyon közeli jövõben: mindössze egy órával él korábban és csak télen.

 • A szülõk nem jogosultak halott fiúk spermájára

  New York - Nem jogosultak egy rákban elhunyt fiatalember szülei az ifjú spermájának felhasználására annak érdekében, hogy unokájuk lehessen - döntött egy amerikai bíróság.

 • Gördeszka a föld felett

  Íme, egy futurisztikus közlekedési eszköz legyõzi a gravitációt.