rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Kim Kardashian újra babát vár?!

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Kim Kardashian újra babát vár?!Ugyan a tavalyi évben már felröppent a hír arról, hogy érkezik a harmadik KimYe-bébi, a sztárpárnak egyáltalán nem foglalkozott a témával. Októberben Kim Kardashiant megtámadták Párizsban és több milliárd forintnyi ékszert loptak el tőle, ezt a traumát pedig azóta sem heverte ki. November végén pedig Kanye West került pszichiátriára. Ráadásul Kim orvosa óva intette, hogy KIm bevállaljon egy harmadik gyereket, ugyanis az előző kettő terhességénél is súlyos komplikációk merültek fel. Most viszont lehet, hogy mégis összehoztak egy kistesót?

  Kimet ugyanis a napokban ugyanazon a szülészeti klinikán látták , ahová előző két terhessége alatt is járt! Persze lehet, hogy csupán rutin vizsgálatról van szó, de ennyi már elég volt ahhoz, hogy a rajongók találgatásai beinduljanak…


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Három méterrel eltolta Concepción városát a földrengés

  Több mint három méterrel eltolta nyugati irányban a chilei Concepción városát a múlt hónap végén történt pusztító erejû földrengés - derítették ki chilei és amerikai tudósok.

 • Pachmann Péter a Tények hírolvasója is távozhat a TV2-tõl

  Pachmann Péter a Tények hírolvasója is távozhat a csatornától. A hiradós Várkonyi Andrea társa, általában hétvégenként olvassák a híreket a nézõknek.

  A csatornánál az a pletyka járja hogy a reggeli mûsorsávban dolgozó Schuster Richárd veszi át hamarosan Pachmann Péter helyét.

  Azt egyelõre nem lehet fixálni, hogy mi lesz a jövõben Pachmann sorsa, de elõfordulhat, hogy a háttérben, mint híradós szerkesztõ kap majd szerepet a csatornánál.

 • Hatéves kisfiú cseréltette ki a helytelen közlekedési táblát

  Hatéves kisfiú pirított rá a St. Louis megyei útfelügyeletre, amely panaszára kicserélt egy helytelen közlekedési táblát.

 • Leves moszkvai módra 140 ezer forintért

  Moszkva - A Bouillabaisse nevû, halból készült levest az azonos nevû moszkvai étteremben az eredeti recepthez képest az õszi szezon kezdetére kissé feljavították, s most különbözõ változatokban 48-150 ezer forintnak megfelelõ áron kínálják.

 • Döglött lovat talált a 12. emeleten a rendõrség egy szerbiai toronyházban

  Döglött lovat talált a 12. emeleten a rendõrség egy szerbiai toronyházban. A hatóságot a szomszédban lakók hívták ki bûzre panaszkodva. A rendõrök annyira erõteljesnek érezték a szagot, hogy kiürítették az egész házat, mert attól tartottak: halálos gázzal lehet dolguk.

 • Elhunyt a legidõsebb amerikai, 114 éves volt

  Elhunyt a legidõsebb amerikai; a New Hampshire államban, egy idõsek otthonában jobblétre szenderült asszony 114 éves volt.

 • Olyan részeg volt a modell, hogy azt sem tudta hol lakik

  Annyira részeg volt Tom Cruise jóképû, modell szomszédja, hogy azt sem tudta, hová megy haza. Így esett, hogy saját birtoka helyett a színésznél parádézott.

 • Meghódította a kritikát Polanski thrillere a félidejében járó Berlinalén

  Roman Polanski kapott egy kis haladékot: végre nem harminc éve elkövetett liliomtiprása miatt cikkeznek a rendezõrõl a lapok, hanem a Berlinale versenyprogramjában bemutatott thrillerét méltatják. Sok kritikus máris az Arany Medve-díj nagy esélyeseként emlegeti, holott a filmfesztivál még csak a félidejénél jár.

 • Nem tér vissza a Vészhelyzetbe Julianne Margulies

  Julianne Margulies színésznõ nem kíván szerepelni a Vészhelyzet utolsó évadában.

  Az 1994-ben Carol Hathaway nõvérként megismert Margulies, a George Clooney által alakított Dr. Doug Ross-szal - akivel a történet szerint összeköltözött -, karöltve távozott a sorozatból 2000-ben.

  Akkor a színésznõt, még egy 27 millió dolláros ajánlat sem bírta maradásra - olvasható a BBC online hírei között.

 • Erõs földrengés volt Pápua Új-Guinea egyik szigeténél

  Erõs földrengés volt kedden Pápua Új-Guinea egyik szigeténél, de károkat vagy áldozatokat egyelõre nem jelentettek, és tengerár veszélyére figyelmeztetõ jelzést sem adtak ki.

  A földrengést az amerikai szeizmológiai intézet elõször 7-es fokozatúnak adta meg, majd 6,7-esre helyesbített.

 • Agytumort okoz a mobil

  Egy friss kutatás eredménye szerint azoknál, akik több mint tíz éve használnak mobiltelefont, igen nagy a kockázata az agydaganatnak. Az évek óta vitatott kérdésre tehát, miszerint valóban veszélyt jelentenek-e egészségünkre a mobilok, az Interphone-tanulmány 13 országból kapott adatai alapján igennel válaszoltak a kutatók.

 • Iskolai különmosdó transzvesztita diákoknak

  Egy vidéki középiskola külön mosdót rendezett be transzvesztita diákjainak Thaiföldön.

  A Kampang gimnázium igazgatója tavaly mérte fel, hogy 2600 diákja közül több mint kétszázan tartják magukat transznemûnek, így aztán amikor májusban befejezõdött a tanév, a fiú- és lánymosdó mellett létrehoztak egy "transzvesztita toalettet" is, amelyre jelzésként egy elfelezett figura került: egyik fele kék féri, másik fele piros nõ.

 • Kalóztömegrekord

  Rekordot döntöttek kalózok Nagy-Britanniában: 1722-en gyûltek össze. Ilyen sok kalóz még sohasem volt egyszerre együtt a világon.

 • A próbaidõ alatt korán kellett kelni, ezért inkább a börtönt kérte

  A próbaidõben túl korán kellett kelnie, így úgy döntött, hogy inkább börtönbe vonul!

 • Több száz milliót kapott fél évre Jackson orvosa

  „Az életemet is rábízom bármikor"- mondta róla az énekes.

  620 millió forintnyi tiszteletdíjért küldte a halálba orvosa Michael Jacksont? „Michael az O2 Arénába tervezett visszatérõ show elõtt három hónappal mutatta be a producernek, Randy Phillipsnek az orvost – mondta a News of the World címû lapnak a producer egyik asszisztense.

 • Szögesdrótot hord a lába között, szüzességének védelmébe érdekében (fotó!)

  Szögesdrótot (igaz, afféle dizájnosat) hord, a lába között – immáron 23 éve egy brit nõ. A pszichológus az Opus Dei tagja és így szeretné megóvni szüzességét.

 • Apa lett az egyik föld alatt rekedt chilei bányász

  Végre örömre volt oka a 40 napja a föld alatt raboskodó chilei bányászok egyikének, akinek kislánya született.

 • Vigyázz! Dopeman baltával támad!

  A Fõvárosi Állat és Növénykertben, a sztárok gyermekeikkel együtt mutatták be a Sugarbird legújabb mesepóló kollekcióját, rajta olyan mesehõsökkel, mint Kukori és Kotkoda, Frakk, Szerénke vagy Lukrécia. Dopeman lányával a karján beszélt arról, hogy mivel töltik az idejüket.

 • Elégedetlen a testével Kiss Ramóna

  Akármilyen hihetetlen, de Kiss Ramóna, a Barátok közt Szentmihályi Zsófija elégedetlen testével. A lányról nemrég egy ismerõse készített szexis képet egy tengerparton, amit a színésznõ fel is töltött a közösségi oldalára.

 • Artur király Guy Ritchie markában?

  Sherlock Holmes után újabb klasszikus figurához nyúl Guy Ritchie: arra készül, hogy filmre vigye Artúr király és a kerekasztal lovagjainak legendáját.

 • Kiskorúnak nézték Emma Watson-t

  Kínos helyzetbe került a minap Emma Watson, akitõl egy reptéri ellenõr kérte el a papírjait, mivel kiskorúnak nézte õt. A színésznõ saját Twitter oldalán osztotta meg sérelmeit.

 • Victoria Beckham még mindig Posh Spice-nak tartja magát

  Victoria Beckham bevallotta, hogy még mindig Posh Spice-nak tartja magát.

 • Daniel Radcliffe mindenét elhagyja

  Daniel Radcliffe mindenét elhagyjaMinél több mindened van, annál többet veszíthetsz el - bizonyítja a fiatal színész példája. Lehet, hogy mindene megvan, de el is veszíti holmijait Daniel Radcliffe! A Harry Potter filmek sztárja igen hanyagnak tartja magát és rendre hagyja el értékeit - ráadásul nem is apróságokról van szó! "Gyakran elvesztem a holmim. Volt olyan, hogy szerintem három telefont is elhagytam egy év alatt. De nem rég eltűnt az iPodom is, és azt hittem, sosem lesz már meg. Majd körülbelül három hónappal később megtaláltam a táskámban egy olyan zsebben, amiről nem is tudtam, hogy létezik."

 • Saját lányának a magzatát hordta ki egy nõ

  A nõ saját lányának a magzatát hordta ki és szülte meg, mindketten jól vannak.

 • Katy Perry lett az év nõi elõadója

  Katy Perry a legizgalmasabb és leghatásosabb nõi zenész.

 • Malajziában meggyilkolták a Part Fesztivál szervezõjét

  Kuala Lumpurtól nem messze, egy lövöldözésben meghalt a Part Fesztivál szervezõje Malajziában. Kocsispéter Gergely halálát megerõsítette a tartományi rendõrfõnök is.

 • Igazán érdekes és nagyvonalú gesztust tett a Maroon 5 énekese

  Igazán érdekes és nagyvonalú gesztust tett a Maroon 5 énekeseEgy rajongója csekkel dobta meg a Maroon 5 egyik koncertjén, az énekest Adam Levine-t, ő pedig befizette a rajta lévő összeget. Bizarr eset történt a Maroon 5 egyik koncertjén: a csapat egyik rajongója egy közel 500 dolláros csekket dobott a színpadra. Az énekes, Adam Levine, bár megjegyezte, hogy nem volt kifejezetten kedves gesztus, ettől függetlenül jótékony hangulatban találták, ezért úgy döntött, befizeti az összeget. Mindezek ellenére azt kérte rajongóitól, hogy ha lehet, a jövőben tartózkodjanak az ilyesmitől, mivel több, mint 100.000 forintnak megfelelő pénze úszott el így.

 • Túl nagy volt a feneke buktatotta le egy kábítószercsempészt

  Túl nagy volt a feneke buktatotta le egy kábítószercsempészt Spanyolországban.

  A hatóságnak hamar szemet szúrt a méretes hátsó, ezért leellenõrizték, és hamar kiderült, hogy nem természetes a far, hanem kokainzacskóktól nagyobbodott meg.

 • "Vigyázat! Esõben az út vizes!" - a világ legostobább táblái

  "Vigyázat! Esõben az út vizes!" - ez az egyik gyõztese annak a szavazásnak, amelyet a világ legostobább út- és egyéb eligazító tábláiról kért közönségétõl a bannedinhollywood.com címû amerikai honlap.

 • Újra facér Leonardo DiCaprio!

  Nincs szerencséje a modellekkel Leonardo DiCaprionak. Gisele Bündchen után most izraeli barátnõjével, Bar Raffaelivel is szakítottak. A csinos ex bizony nem sokáig búslakodott. A hírek szerint akadt elég udvarlója a szerencsejáték fõvárosában.

  "Bar-nak egy belevaló pasira volt szüksége. Vadászott. Egyszerûen csak jól érezte magát" - mesélte egyik barátnõje. A 33 éves Di Capriot azonban megviseli a szakítás. Õ a barátaival ment bulizni New Yorkban és bizony jó pár pohár vodkát megivott.