rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Megrongálták Mariah Carey csillagát

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Megrongálták Mariah Carey csillagátA Hírességek Sétányán hagyott nyommal üzentek az énekesnőnek és a világnak. Komoly kár nem keletkezett, viszont az énekesnő neve mellett hétfő éjjel megjelent kérdőjel több mindenre is utalhat. Feltehetően a szilveszteri leégésre célzott a filctollat ragadó elkövető, aki vagy megkérdőjelezi Carey hollywoodi csillagának létjogosultságát, vagy a művésznő pályájának folytatását, eme legutóbbi fiaskó miatt. És az is lehet, hogy egy “de miért” bukott ki az önjelölt graffitisből. Keddre eltávolították a nem kívánatos jelet, ami művelet potom 1500 dollárba került.

  A rendőrség keresi a tettest, aki ellen a vád: vandalizmus. A kérdőjel pedig jogos: a botrányos fellépés után a menedzser és a szervezők egymást okolják, Careynek pedig trágár Tweetje után csak egy köszönetnyilvánításra futotta, kárpótolni közönségét nem igazán tervezi.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Színészeket zavaró szokást vett fel Ben Affleck

  A színészbõl lett rendezõ a színészei számára rendkívül zavaró szokást vett fel, amit már meg is tiltottak neki.

 • Gyereket szeretne Steiner Kristóf

  Sokat változott az elmúlt idõszakban Steiner Kristóf, aki sok szempontból bácsinak érzi magát, a külseje is sokat változott. Ennek oka az lehet, hogy megváltozott az életében a fontossági sorrend, hiszen régen hajvasaló nélkül el se indult otthonról.

 • Voksán Virág félti a melleit

  Voksán Virág nem titkolja, aggódik amiatt, hogy implantátumai megsérülhetnek az afrikai kalandtúrán.

  A playmate Frei Tamással és csapatával hamarosan Afrikába utazik egy forgatásra, s mint elárulta, fél attól, hogy szilikonmelleinek baja eshet a túra során. Virág ki is kérte plasztikai sebészének véleményét, mit szabad csinálnia.

  "A melleim 550 köbcentisek, ami már veszélyes bizonyos körülmények között. Például ha hason kell valamilyen feladatot csinálni, és nem támaszkodhatok a kezemmel, ott sérülhet a cicim."

 • Pornófilm hangjával ûzte el a játszó gyerekeket a háza mellõl!

  Pornófilm hangjával ûzött el játszadozó gyerekeket a háza mellõl egy férfi az Egyesült Államokban, mert már nagyon elege volt a zsivajból.

  A paradox módon zajjal csendet teremteni próbáló férfi szexhangerõs módszere viszont a szomszédait dühítette fel: az egész környék harsogott a kéjsikolyoktól, a nem túl lírai vágy- és parancsszavaktól, nyögésektõl, hörgésektõl, még másfél háztömbnyire is jól hallott mindenki mindenkit és mindent. A 27 éves "pornó-DJ" ellen közszeméremsértés címén indult eljárás.

 • Megkezdte mûködését az elsõ moszkvai légi taxiszolgálat

  Megkezdte mûködését az elsõ moszkvai légi taxiszolgálat a hétvégén két, egyenként ötszemélyes helikopterrel.

  A dolog szépséghibája, hogy az örökös moszkvai dugók elkerülésére a légi taxi csak korlátozott mértékben alkalmas, ugyanis a város légterében kizárólag a különleges szolgálatok, valamint a rendkívüli helyzetek minisztériumának gépei repülhetnek.

 • Tim Robbins a 2371. híresség, akinek csillaga van a Hollywood Boulvard-on

  A 49 éves színész elmondta, "nagyon megtisztelve" érzi magát, hogy megkapta ezt az elismerést. A ceremóniára a színészt elkísérte felesége, Susan Sarandon is. Tim Robbins a 2371. híresség, akit csillaggal tesznek halhatatlanná a Hollywood Boulvard-on.

  Robbins 2004-ben elnyerte a legjobb mellékszereplõnek járó Oscar-díjat a Titokzatos folyóért. A színész csillaga Sarandoné mellett helyezkedik el. Robbins olyan elismert filmekben játszott, mint A remény rabjai, a Jákob lajtorjája és A játékos.

 • Artur király Guy Ritchie markában?

  Sherlock Holmes után újabb klasszikus figurához nyúl Guy Ritchie: arra készül, hogy filmre vigye Artúr király és a kerekasztal lovagjainak legendáját.

 • Férfit akar Gregor Bernadett!

  Gregor Bernadett harmadszorra is válik, de már jelzi: nem ódzkodik egy újabb szerelemtõl, sõt házasságtól sem. A szakításban már rutinos színésznõ vágyik a szerelemre, a támaszra a lassan tizenhárom éve családfenntartó anyuka.

  "A két gyermekem erõt ad nekem. Mellettük nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy összetörjek. Fizikailag nagyon hiányzik a férfi az életembõl. Már csak azért is, hogy végre ne nekem kelljen a karton tejet hazacipelnem" - panaszkodja a színésznõ, aki nem titkolja, azért már a szerelemre is nagyon vágyik. Arra az érzésre, amikor az ember elveszíti a fejét.

 • Terroristának nevezték Orbán Viktort!

  Corneliu Vadim Tudor, a Nagy-Románia Párt (PRM) elnöke terroristának nevezte Orbán Viktort a ma megjelent Gandul címû romániai napilapban.

  Arra a kérdésre, hogy a PRM miként tud majd együttmûködni Brüsszelben a Romániai Magyar Demokrata Szövetséggel (RMDSZ), Tudor így felelt: számára nem elsõsorban az RMDSZ jelenti a problémát, hanem Orbán Viktor, az Európai Néppárt alelnöke. „Az én szememben õ terrorista” – fogalmazott Tudor.

 • Kizuhant a másodikról, ráesett a kocsijára, majd besétált aludni a szomszéd házába

  Egy harmincéves amerikai nõ eddig megmagyarázatlan okból kizuhant házuk második emeleti ablakából, ráesett az autójára, majd felállt, és besétált a szomszédos házba, ahol elaludt a kanapén.

 • Egy Rothschild hulladékjachton

  Pillepalackokból készült "hulladékhajócskával" kel át Amerikából Ausztráliába egy Rothschild, hogy tudatosítsa, mennyire szennyezett a világtenger.

 • Két lavinát is túlélt egy szlovák pár

  Alig mentette ki társát a hó alól egy szlovák férfi, õt magát is lavina söpörte el a Magas-Tátrában.

 • Inas Allah - husicsoda

  Lagos - Inas Allah csodájára járnak egy étterembe az emberek Nigériában.

  Az inas Allah egy darab hús: ennek inas, avagy mócsingos részei adják ki az Allah feliratot. Maga az éttermes fedezte fel, amikor meg akarta enni a korábban már megfõzött és megszárított hússzeletet. Az imígyen tartósított marhahúskészletben kutakodva, még három Allah-szeletet sikerült lelnie.

 • Le lehet dolgozni a fizetendõ összeget Bon Jovi éttermében

  Jon Bon Jovi új oldaláról mutatkozik. A vendéglátó az egészséges életmódot részesíti elõnyben, és a rászorulóknak segít.

 • Újra apa lesz Guy Ritchie

  Második közös gyermekét várja Guy Ritchie rendezõ és modell kedvese Jacqui Ainsley.

 • Százezer eurót nyert a lótton, utána elütötte a vonat

  Kegyetlen balszerencse ért egy román állampolgárságú nõt, aki Olaszországban százezer eurót nyert a lottón: hazafele tartva balesetben szörnyethalt három férfival együtt. Autójukat elütötte egy vonat.

 • Túlsúlya miatt nem kapta vissza gyerekeit

  Érdekes eset történt Kanadában, melyre itthon is érdemes odafigyelni, hisz sokszor elõfordult már, hogy a jogalkotás Amerikából induló új irány lassan, avagy gyorsabban elért Európába.

 • Európai Bizottság felvette a védett földrajzi jelzésû termékek közé a Herz szalámit

  Felvette a védett földrajzi jelzésû termékek szûk körû európai uniós listájára Brüsszel a Budapesti téliszalámi megnevezést.

  Az Európai Bizottság keddi közleménye szerint a magyar termék - a magyar piacon közismertebb nevén Herz szalámi - egy lengyel sajtféleséggel és egy ugyancsak lengyel kekszfajtával kerül fel a listára, amelyen eddig összesen mintegy 800 tradicionális áru sorakozik.

 • Julia Roberts producerként támogatja Dennis Lee filmjeit

  Los Angeles - Julia Roberts producerként száll be a Jesus Henry Christ címû vígjátékba, amelynek rendezõje, Dennis Lee azzal a tavaly elkészült filmdrámával mutatkozik be nyáron Amerikában, amelyben a filmsztár is szerepet vállalt.

 • Harry Styles 5,2 milliárdot keresett tavaly

  Harry Styles pimaszul fiatal és szemtelenül sokat keresett tavaly. Idén még jelentõsebb bevételre számíthat.

 • Új embermatrac-dominórekord

  Új embermatrac-dominórekord született: 400-an álltak felállított ágymatracok közé és dõltek el dominószerûen Nagy-Britanniában.

 • Nagy-Britanniában szexuális felvilágosítást terveznek 4 éves kortól

  Két jelentõs brit civilszervezet azt vallja, hogy négy éves kortól kellene bevezetni a kötelezõ szexuális felvilágosítást, amelyek szerint ily módon csökkenthetõ lenne serdülõkori abortuszok száma, valamint a nemi úton terjedõ betegségek gyakorisága.

  A brit Családtervezési Egyesület, valamint a fiatalkorúak szexuális egészségével foglalkozó szervezet, a Brook szerint a korai szexuális felvilágosítás megóvhatja a fiatalokat a túlontúl korai nemi élettõl - olvasható a BBC hírei között.

 • Anyacsavarral próbálta meghosszabbítani hímvesszõjét

  Termetes anyával, mármint jókora anyacsavarral próbálta meghosszabbítani hímvesszõjét egy hegesztõmunkás Malajziában, ám csak hosszú kínlódás lett az eredmény.

  A férfi csavaros észjárásának menete a következõ volt: a súlyos anyát ráhúzta vesszejére, remélve, hogy a fém súlya idõvel megnyújtja azt. Csakhogy erekciója támadt és az anya úgy rászorult, hogy a férfi tûzoltókra szorult. Elõször õket hívta, ám tehetetlenek voltak, csakúgy mint a mentõk.

 • Táskarablás közben elhagyta a mellét!

  Elhagyta a mellét egy férfi az Egyesült Államokban, miközben elrabolta egy idõs nõ táskáját. A kebel házi gyártmány: gumióvszer, benne vízzel.

  A férfinak azért volt szüksége rá, mert nõnek öltözött, elég csábosnak: miniszoknyában feszített. Hogy csak a rabláshoz vagy egyébként is nõi ruhákban jár, nem tudni.

 • Jennifer Lopez triatlonozik!

  Jennifert az elsõ malibui triatlon versenyre férje Marc Anthony is elkísérte és nagyon büszke volt rá.

  A színésznõ 2 óra, 23 perc és 28 másodperc alatt teljesítette a malibui kiírást.

  Kitört a triatlon-láz a hollywoody sztárok között. A VIP szektorban Matthew McConaugheyvel is lehetett találkozni, aki szintén végigküzdötte a versenyt.

  A dívát a megmérettetésre személyi edzõje is elkísérte.

 • Salma Hayek esküvõi show-t rendez

  Salma Hayek másik két kollégájával egy esküvõi show-t rendez az amerikai televíziónézõk számára.

  A házasságkötés nem is áll olyan messze a Frida sztárjától.

  A mexikói származású hollywoodi színésznõ és jegyese, a francia üzletember, François-Henri Pinault útjai júliusban váltak szét.

  Az esküvõtervezés közepette szakítottak. A párnak van egy kislánya is, aki szeptemberben lesz egy éves.

 • Mel Gibsonnak a gatyája is rámegy a válásra

  Eldõlt, hogy Mel Gibson exfelesége 450 millió dollárt kap a válás után. Miután a színész 30 évvel ezelõtt nem kötött házassági szerzõdést a nejével, automatikusan felezõdött a vagyon, ez pedig alaposan megkopasztja a színészt.

 • Barbra Streisand árverésre bocsátja személyes tárgyaitjótékonyság céljából!

  Négyszáz személyes tárgyát bocsátja árverésre jótékonysági célból Barbra Streisand. Kalapács alá kerül többek között a 67 éves színésznõ által annak idején a Funny Lady és az Ilyenek voltunk címû filmben viselt egy-egy ruha, valamint a Vejedre ütök címû film több berendezési tárgya, egy régi fonográf, amelyet a színésznõ még tizennyolc évesen vásárolt, ruhák, könyvek bútorok, festmények, sõt szõlõszüretelésre használt eszközök.

 • Megvédték a finnek elsõségüket a feleségcipelõ vébén

  Megvédte elsõségét a tavalyi gyõztes finn pár a feleségcipelõ világbajnokságon, amelyet tizenötödik alkalommal rendeztek meg a finnországi Sonkajarviban.

 • Újra megbüntették az Újpest labdarúgó csapatát!

  Két hazai bajnoki mérkõzésének zárt kapuk mögötti megrendezésével, továbbá egymillió forintos pénzbírsággal sújtotta a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága az Újpestet a Soproni Liga 30. fordulójában lejátszott Fehérvár elleni találkozó alatt és után történt rendzavarások miatt.