rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Megrongálták Mariah Carey csillagát

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Megrongálták Mariah Carey csillagátA Hírességek Sétányán hagyott nyommal üzentek az énekesnőnek és a világnak. Komoly kár nem keletkezett, viszont az énekesnő neve mellett hétfő éjjel megjelent kérdőjel több mindenre is utalhat. Feltehetően a szilveszteri leégésre célzott a filctollat ragadó elkövető, aki vagy megkérdőjelezi Carey hollywoodi csillagának létjogosultságát, vagy a művésznő pályájának folytatását, eme legutóbbi fiaskó miatt. És az is lehet, hogy egy “de miért” bukott ki az önjelölt graffitisből. Keddre eltávolították a nem kívánatos jelet, ami művelet potom 1500 dollárba került.

  A rendőrség keresi a tettest, aki ellen a vád: vandalizmus. A kérdőjel pedig jogos: a botrányos fellépés után a menedzser és a szervezők egymást okolják, Careynek pedig trágár Tweetje után csak egy köszönetnyilvánításra futotta, kárpótolni közönségét nem igazán tervezi.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Sting kiakadt lánya barátja miatt

  Kate Moss drogmámorban élõ exe és Sting 17 éves lánya, Coco márciusban ismerkedtek meg egy londoni jazz bárban.

  A Babyshambles frontembere pedig azonnal a szárnyai alá vette a még gimnazista lányt, gõzerõvel segíti elsõ lemeze elkészítésében.

  Ez még talán nem is lenne olyan nagy baj, de hogy bulizni is együtt járnak! A Glastonbury fesztiválon látták, amint Pete Coco sátrában kiterülve dohányzik. Ki tudja, mivel volt felspanolva a cigi...

 • Kylie Minogue és Andrés Velencoso külön utakon folytatják tovább

  Kylie Minogue és Andrés Velencoso külön utakon folytatják továbbKylie Minogue és Andrés Velencoso tökéletes párosnak tűntek, és sokan arra tippeltek, hogy az oltárig is eljutnak. Ám a szexi pár nem hogy nem házasodik össze, de már nincsenek is együtt. Kylie a menedzsmentjén keresztül jelentette be, hogy néhány napja szakítottak a tőle tíz évvel ifjabb modellel. A különválás mögött az elfoglaltságaik állnak. Nem arról van szó, hogy valamelyikük félrelépett volna. Az ausztrál minibombázó jelenleg kétlaki életet él - Los Angelesben új albumát készíti Beyoncé férje, Jay Z felügyelete mellett, Londonban pedig az angol Voice Mestereként forgat.

 • Hajléktalanok támadtak Zac Erfonra

  Hajléktalanok támadtak Zac ErfonraA legfrissebb hírek szerint Zac Efront megtámadta egy csoport férfi Los Angeles belvárosában. A hírek szerint a rendőrség a Harbor Freeway-nél látta meg Efront és a testőrét, akiket három másik ember, vélhetően hajléktalanok támadtak meg. A rendőrök közbeavatkozásával sikerült szétszedni a verekedőket, és kikérdezték Efront az incidenstől, aki azt állította, hogy kifogyott a benzin a kocsijából, ezért az autóban ültek. Miközben a vontatóra várt a testőrrel, egy csoport pasas üveget vágott a kocsi ablakához.

 • Lemondott a szexrõl Patrick Dempsey

  Igaz, nem örökre, de egy ideig úgy döntött, hogy inkább az edzésre koncentrál Patrick Dempsey. Indul ugyanis egy nehéz kerékpáros versenyen...

 • Beindult a földkerülõ rekord hajsza

  Megcsinálta a tervezett földkerülõ világrekordot egy 34 éves corwallli férfi. Vin Cox 176 nap alatt biciklizte körbe a földet. A bringás februárban indult és augusztus elsõ napjaiban ért vissza Greenwich-be.

 • Két nap a halott mamával

  Két napot töltött halott édesanyjával a lakásba bezárva egy három- és egy négyéves kislány Angliában, mire a szomszédok meghallották segélykiáltásaikat.

 • Nepáli fiatalember a világ legkisebb férfija

  Hatvanhét centiméter magas nepáli fiatalember a világ legkisebb férfija. "Nagyon boldog és izgatott vagyok" - mondta Magar, aki eddig a világ legkisebb kamaszának címét viselte.

 • Paris Hilton, úgy érzi, hogy felnõtt!

  Paris Hilton úgy érzi, Benji Maddennel folytatott kapcsolatának köszönhetõen végre felnõtt.

  A 27 éves hotellánc-örökösnõ errõl az amerikai People magazinnak beszélt a San Diego-i Nemzetközi Képregény-találkozón, ahová új filmjének, a "Repo! The Genetic Opera" címû horror-musicalnek a népszerûsítésére érkezett.

  "Azt hiszem, egész életemben úgy éltem, mint egy tinédzser, és nem igazán vállaltam a felelõsséget" - mondta a mára médiasztárrá tett örökösnõ.

 • George Clooney újra háborús övezetbe

  A mindig jótékony George Clooney sok álmatlan éjszakát töltött a Hope For Haiti Now telefonos pénzgyûjtõ akció szervezésével, de most sem adja pihenésre a fejét, ugyanis a darfuri háborús övezet felé veszi az irányt. A színész pénteki pénzgyûjtõ akciója több mint 60 millió dollárt hozott be a földrengés áldozatainak segítségére.

 • Kikészülnek a Megasztárosok

  A folyamatos próbák, forgatások és a döntõre készülés megviseli a Megasztár versenyzõit, néha olyannyira, hogy felkelni is alig bírnak az ágyból.

 • 41 évig várt a nõjére

  41 év után elveheti teherbe ejtett barátnõjét

  London - 41 év, szülõi eltiltás miatti kapcsolatszünet után végre elveheti feleségül 1967-ben teherbe ejtett barátnõjét egy férfi Nagy-Britanniában.

  A hölgy szülei tiltották meg, hogy a pár találkozhasson, mert igencsak dühösek lettek, amikor kiderült mindössze 16 éves lányuk várandóssága.

 • Exneje botránykönyve miatt fogad ügyvédet Jude Law

  Jude Law nagyon haragszik volt feleségére, Sadie Frostra, amiért a színésznõ önéletrajzi könyvet tervez megjelentetni. Egyébként kifejezetten jó viszonyban van volt nejével, egészen mostanáig még nyaralni is együtt jártak és Jude gyakran meg is látogatta Sadie-t észak-londoni otthonában.

 • Párnacsatát tiltottak be Fehéroroszországban

  Úgy tûnik a diktatórikus Fehéroroszországban még egy spontán párnacsatát is állambiztonsági veszélyként értékelnek a hatóságok.

 • 32 nyelven beszélõ EU-szakfordító

  Harminckét nyelven beszél Joannisz Ikonomu 44 éves görög EU-szakfordító, de nem pihen babérjain: most belevág az amharába, mert kedveli az etióp konyhát. "A második sémi nyelv már nyilván könnyebben megy" - vélekedik a héberül is beszélõ nyelvzseni.

  Hétköznapjai azzal telnek, hogy Brüsszelben az Európai Unió megbízásából jogi szakszövegeket fordít dánról vagy portugálról görögre, esetleg azerirõl vagy fehéroroszról angolra. Aki négy munkanyelvnél többet képes használni, azt már kiemelkedõ képességûnek tekintik az uniós tolmácsok és fordítók körében. Joannisz ötször ennyi nyelven dolgozik.

 • Egy férfit gázolt a vonat Pestszentimrénél!

  Ismeretlen férfit gázolt el egy személyszállító vonat fél kettõ elõtt Pestszentimrénél, ezért késnek a vonatok a Budapest–Lajosmizse–Kecskemét vonalon.

  A helyszínelés ideje alatt – elõreláthatóan 16 óráig – nem közlekednek a vonatok, a MÁV-START a vonatpótló autóbuszokat megrendelte.

 • Két hónapig lógatta feleségét a kötélen

  Közös öngyilkosságot tervezett egy angol házaspár, de a férfi meghátrált, miután az asszony felakasztotta magát. Ezután azonban megdöbbentõ módon otthagyta a nõ holttestét a kötélen, az emeleti hálószobában.

  Felesége halálát csak két hónappal késõbb jelentette be, ezért az ötvenéves férfit õrizetbe vették.

  A rendõröknek elmondta, hogy közösen tervezték el az öngyilkosságot, ám miután az asszony végzett magával, letett a szándékáról.

 • Britney Spears a Billboard 100-as lista élén

  Los Angeles - A 96. helyrõl ugrott az élre a Billboard 100-as listán Britney Spears Womanizer címû lislemeze. A rendkívüli sikereket jegyzõ amerikai énekesnõ decemberben megjelenõ albumáról másolták ki ezt a dalt.

  Britney Spears 1999-ben vezetett elõször Billboard 100-as listát Baby One More Time címû bemutatkozó kislemezével. A Womanizer egyébként a lista élére került Kanadában, Franciaországban, Spanyolországban és Svédországban is - jelentette be az énekesnõ kiadója, a Jive.

 • Golf a magasban: egy igazi elitsport - képpel

  A versenyt 2500 és 2800 méteres tengerszint feletti magasságban játszották Svájcban.

 • Munkagép alá szorul egy férfi Földeákon!

  Ketten megsérültek, amikor felborult egy húsztonnás munkagép Földeákon. Az M43-as autópálya-építkezésen dolgozó jármû lecsúszott a szervizútról és felborult.

  A munkagép sofõrje kis sérülésekkel úszta meg a balesetet, két utasa közül az egyik nyílt lábszártörést szenvedett, a másikat – aki a jármû alá szorult – tûzoltók szabadították ki.

 • Isteni reklámszlogen

  "Isten által garantált minõség" - ezt a szlogent akarja szabadalmaztatni a Sztavropoli terület vezetõje egy természetes ásványvíz palackjaira.

 • Törvényben korlátozná a pattogatott kukorica árát egy izraeli képviselõ

  Törvényben korlátozná a pattogatott kukorica és más, mozikban kapható rágcsálnivalók árát egy izraeli képviselõ.

 • Sean Penn Haitin kapál

  Az oly divatos amerikai bírósági ítélet, amely Lindsay Lohant is rendszeresen segíti a börtön elkerülésében, Sean Pennt sem kerülte el.

 • Száz éves palackposta bukkant elõ Skóciában

  Csaknem százéves palackposta bukkant elõ Skóciában: ez a legrégebben a tengerben hányódó üzenet.

 • Lufihansa: átléggömbözte magát Angliából Franciaországba

  Átléggömbözte magát Angliából francia földre a La Manche-csatorna felett egy amerikai kalandor.

 • Fegyveres rablás gyanújával tart õrizetben egy kecskét a rendõrség

  Fegyveres rablás gyanújával tart õrizetben egy kecskét a rendõrség Nigériában. Nem rendõrök érték tetten és fogták el az állatot, hanem a polgárõrség, amelynek egy járõrcsapata tanúja voltak az autórablási kísérletnek.

  Elmondásuk szerint a kecske elõször férfi volt, és egy cinkosával együtt próbált elrabolni egy autót. A polgárõrök láttán azonban elfutottak, egyiküknek sikerült meglógnia, a másik viszont átváltoztatta magát kecskévé. Õt elfogták és bevitték a rendõrségre.

 • Vasrudas 'udvarlókergetés'

  Deltona - Vasrúddal kergette ki tizenéves lánya szobájából annak pucér "udvarlóját" egy megdühödött farmer az Egyesült Államokban, ami azután 10 ezer dollár - 1,4 millió forint - óvadékába került.

 • Kukacos étterem várja vendégeit Horvátországban

  Kukacos étterem várja vendégeit Horvátországban, melynek fõ fogásai földigilisztákból állnak. A zárai vendéglõ ételeinek alapanyagát maga termeli helybeli kukachizlaldájában.

  Étlapján egyebek közt cérnametélt helyett gilisztával gazdagított leves, frissen sült kukac szerepel, a desszertek közül pedig kiemelendõ a kukacos túrótorta, avagy a túrós kukactorta.

 • Daniel Craig és kedvese soha nem beszél otthon a munkáról

  Rachel Weisz nem sokszor mesél Daniel Craigrõl, most mégis megtette.

 • Courteney Cox szerint, a válás óta jobb a viszonyuk a volt férjével

  A Jóbarátok népszerû színésznõje és volt férje David Arquette több mint két éve vált el egymástól, ám Courteney csak most döbbent rá, hogy válása óta sokkal jobban tiszteli Davidet, a legjobb barátjának tartja.

 • Pink beismerte, hogy: biszexuális!

  Vége a titkolózásnak és találgatásnak, a népszerû énekesnõ, Pink beismerte: biszexuális. Hosszú évek óta most elõször mondta ki: a lányokat éppúgy szereti, mint a fiúkat.

  "A szerelem tiszta dolog, én is megpróbálom mindig így kezelni. Sosem erõltettem ezt a témát, de ma már azt látom, hogy legalább akkora butaság hallgatni róla."