rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Megrongálták Mariah Carey csillagát

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Megrongálták Mariah Carey csillagátA Hírességek Sétányán hagyott nyommal üzentek az énekesnőnek és a világnak. Komoly kár nem keletkezett, viszont az énekesnő neve mellett hétfő éjjel megjelent kérdőjel több mindenre is utalhat. Feltehetően a szilveszteri leégésre célzott a filctollat ragadó elkövető, aki vagy megkérdőjelezi Carey hollywoodi csillagának létjogosultságát, vagy a művésznő pályájának folytatását, eme legutóbbi fiaskó miatt. És az is lehet, hogy egy “de miért” bukott ki az önjelölt graffitisből. Keddre eltávolították a nem kívánatos jelet, ami művelet potom 1500 dollárba került.

  A rendőrség keresi a tettest, aki ellen a vád: vandalizmus. A kérdőjel pedig jogos: a botrányos fellépés után a menedzser és a szervezők egymást okolják, Careynek pedig trágár Tweetje után csak egy köszönetnyilvánításra futotta, kárpótolni közönségét nem igazán tervezi.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Mellbimbópiercingje van Rihanna-nak!

  Egyre több olyan dolog derül ki Rihannáról, ami arra utal: a szexis énekesnõ igazi lázadó vadóc!

  Nemrégiben csillagokból álló tetoválást varratott tarkójára, majd a vállára római számokat tetováltatott, ami a születési évét takarja fordított irányban.

  Nem sokkal késõbb az a pletyka röppent fel, hogy a lányokkal is szívesen hancúrozik, ha úgy adódik a helyzet.

 • Kést sütöttek a kenyerébe

  Késételt kapott szendvicsként egy férfi az Egyesült Államokban: öles kést sütöttek a kenyérbe, 18 centi hosszú pengéjût.

  A 26 éves New York-i férfi párszor már beleharapott a nem önkezûleg gyártott, hanem egy büfében vett szendvicsébe, amikor felfedezte.

  "Nem tudom, mi történt volna, ha nem nézem meg, mit eszem. A kés a legutolsó dolgok egyike, amelyre az ember töltelékként gondol" - mondta a férfi a sajtónak.

 • Marilyn Manson-t kidobta a barátnõje

  Szakított Evan Wood és Marilyn Manson - adta hírül az amerikai Star magazin.

  A lap a pár ismerõseitõl úgy tudja, a 21 éves színésznõ bátyja, Ira jelentõs szerepet játszott a szakításban.

  Ira ugyanis jelenleg munkanélküli és egy ideje Evan és Manson villájának vendégházában lakik. Mansonnak ebbõl lett elege, s egyre nyomatékosabban követelte kedvesétõl, hogy rakja ki testvére szûrét, Evan azonban végül nem Irától, hanem az akaratos Mansontól szabadult meg.

 • Kisfia lesz Balogh Edinának

  Sugárzik a boldogságtól Balogh Edina.

 • 40 kilót fogyott a McDonald's-nak köszönhetõen

  Közel 40 kilót fogyott egy amerikai férfi, aki fél éven át szinte csak McDonald's éttermekben evett. Természetesen nem hamburgereket, sült krumplit és csokishake-eket, hanem jobbára salátákat fogyasztott.

  A 42 éves illetõ McDonald's-kúrája elején még 130 kilót nyomott 170 centis magassága ellenére, de most már csak 92 kiló. Az üzletember fogyásához az ösztönzést két gyermekétõl kapta, bár felesége se bánja a súlyvesztést.

 • Vetkõzésért ingyen repülõjegy!

  Egy ír légitársaság akciója abból állt, hogy a vállalkozó szellemûeknek le kellett vetkõzniük, és kisorsoltak közülük két személyt, akik ingyen repülõjegyet kaphattak.

  Ezer embert várt a Londonban megtartott eseményre az Aer Lingus légitársaság, végül azonban csak négyszázan vettek részt a nyilvános sztriptízen, pedig az évszakhoz képest meglepõen meleg volt az idõ.

 • Top női és férfi hazugságok

  Top női és férfi hazugságokA férfiak hazugok. A legnagyobb hazugságokat a nemi szervük méretével kapcsolatban (általában túlzás révén) , a szerelmes szavaikkal ejtik el. A nők hazugok. Legfőképpen a kamuzás a szexualitás körül forog. Ha szeretnének szexelni, akkor rámenősen mindenre képesek, ha nem jó nekik az együttlét, akkor kislány-ded módon hivatkoznak menstruációra, fejfájásra, mindenre. Összefoglalva: a nők nagy hazugok, a férfiak óriási kamugépek. Most összeszedtünk néhány olyan top hazugságot, melyeket a friss kapcsolatok előtt / közben / után előszeretettel alkalmaznak / alkalmazunk :)

 • Peggy-t a lovat kitiltották a kocsmából

  Törzsvendég lovat tiltottak ki egy brit kocsmából. Peggy, a 12 éves igásló akkortól kezdett a kocsmába járni, amikor gazdája egyszer rosszul kötötte meg a bejárat elõtt, a kanca meg utána baktatott. Nagy sikere volt - nem a gazdának, hanem a vendéglõi vendég lónak -, meg is vendégelték, és azóta minden nap együtt itta sörét 62 éves gazdájával, elropogtatva hozzá némi sörkorcsolyát.

 • VV Béci apa lesz

  VV Béci élete egyik legnagyobb feladatára készül, hiszen pár hónap múlva megszületik elsõ gyermeke.

 • Beperelte Britney Spearst és szüleit a sztár önjelölt menedzsere

  Los Angeles - Többek között testi sértés, rágalmazás és szerzõdésszegés miatt indított pert Britney Spears egykori önjelölt menedzsere, Sam Lufti a sztár és szülei ellen egy Los Angeles-i bíróságon.

  A kedden benyújtott keresetben Lufti azt állítja, hogy Jamie Spears, Britney apja behúzott neki egyet 2008 januárjában, Lynne Spears pedig hitelrontóan írt róla Through The Storm címû tavaly megjelent visszaemlékezésében, amelyben azzal vádolta, hogy túlgyógyszerezte a lányát.

 • Hazaküldték a kórházból. 8 kilométert gyalogolt terhesen

  Nyolc kilométert gyalogolt a hideg, esõs idõben az a 19 éves lány, akit 9 hónapos terhesen hazaküldtek a kórházból, majd menet közben rájött a szülés.

 • Félmilliárdos autót tört össze egy német az autópályán

  Egy közel félmilliárd forint értékû szupersportkocsit tört össze Németországban egy autós, aki 200 kilométeres sebességgel száguldott az A3-as autópályán.

 • Külön utakon folytatja Scarlett Johansson és Nate Naylor

  Botrányos körülmények között szakított Scarlett Johansson – Kilenc hónap után véget ért a színésznõ és Nate Naylor románca.

 • 99 éves korában elhunyt Mosonyi Emil Kossuth-díjas vízépítõ mérnök

  Péntekre virradóra 99 éves korában Karlsruhéban elhunyt Mosonyi Emil Kossuth-díjas vízépítõ mérnök. A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) rendes tagja többek között a tiszalöki vízlépcsõ tervezésének és kivitelezésének mûszaki vezetõje, a Viziterv igazgatója, a dunai erõmûrendszer elõmunkálatainak vezetõje volt. Nevéhez fûzõdik az egykor jelképessé vált bõs-nagymarosi gát; az õ elképzelésein alapult az a megállapodás, amelyet Magyarország és Csehszlovákia 1977-ben kötött a dunai vízlépcsõrõl.

 • 6500-ra nõtt a megrongálódott házak száma a viharban Szabolcsban!

  Még mindig érkeznek épületkár-bejelentések a vasárnapi vihar után az érintett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településeken, így az összesítésben a hétfõn jelzett 6.000-rõl 6.500-ra nõtt a tornádószerû szél és a teniszlabdányi jégdarabok miatt megrongálódott lakóházak száma - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság vezetõje.

 • Virágzik a hóvirág a Mecsekben

  Több, hagyományosan tél végén, tavasz elején nyíló virág, így a hóvirág és az illatos hunyor is kibontotta szirmait a Mecsekben.

  A jelenség oka az enyhe decemberi idõjárás.

  Kulcsár Péter, a Duna-Dráva Nemzeti Park mecseki tájegységének vezetõje az MTI megkeresésére elmondta: bár a tél még alig kezdõdött el, egy-egy ibolya és kankalin is megjelent már a hegység naposabb területein, amelyek látványa nagy élmény jelent a kirándulók, természetjárók számára.

 • 40 milliárd forintnak megfelelő fontot nyert a szerencsés autószerelő

  40 milliárd forintnak megfelelő fontot nyert a szerencsés autószerelőElvitte minden idők egyik legnagyobb angliai lottónyereményét, 108 millió angol fontot (40 milliárd forint) egy autószerelőként dolgozó férfi, Neil Trotter. A férfi a magyar szokásoktól eltérően – de az angol hagyományokat követve – felfedte kilétét a nyilvánosság előtt. Neil Trotter ezt követően elmesélte, hogy élettársával mindössze egy-egy üveg sört ittak, amikor megtudták, hogy övék a mesés nyeremény. A férfi azt is elárulta, hogy pénteken munka közben ugrott be egy lottózóba, mert érezte, hogy szerencséje lesz.

 • Vb-2010 - Jövedelemcsökkentés meccs miatt késõknek

  Jövedelemcsökkentéssel fenyegeti az indonéz fõváros polgármesteri hivatala a városi alkalmazottakat, hogy ne késsenek a labdarúgó vb miatt a munkából.

 • Újabb hat sportoló pekingi olimpián leadott doppingtesztjében mutattak ki tiltott szert

  Hat sportoló összesen hét, pekingi olimpián adott doppingtesztjében mutatták ki a CERA nevû tiltott szert, amely az EPO vérdopping legújabb generációs változata.

  A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a lebukott sportolók nevét egyelõre nem közölte, ugyanis elõbb a nemzeti ötkarikás bizottságokat értesíti az esetekrõl, s majd az õ feladatuk lesz, hogy nyilvánosságra hozzák a vétkesek nevét.

 • Belehalt a böjtbe

  Holtan találtak rá egy 55 éves nõre, aki vallási indíttatású koplalás céljából hetekre magára zárta az ajtót a floridai Bartow városban.

 • Két gyermeket várt, de hármat hozott a világra

  Két gyermeket várt, de hármat hozott a világra az a fiatal brit nõ, aki 5 év után, a mesterséges megtermékenyítés elõtti éjszaka természetes úton is megfogant.

 • Õrizetbe vették Paris Hiltont, kokaint találtak nála

  Rövid idõre õrizetbe vették Las Vegasban Paris Hiltont, a világ legnagyobb szállodaláncának örökösét, mert kokaint találtak nála.

 • Mosolyszünet Cameron Diaz és Paul Sculfor között

  A Charlie Angyalai címû film sztárja, mostanában a modell Paul Sculforral randizgatott, ám három hónap együttjárás után idõt kért a modelltõl, hogy át tudja gondolni a helyzetet.

  Úgy tûnik, nem Paul az igazi Cameronnak. A bájos szépség egyik barátja elmondta, hogy a színésznõ mostanában nagyon sokat gondol Matt Dillonra.

  "Diaz unja magát Paul Sculfor mellett, nem hiszem, hogy hosszúéletû lesz ez a kapcsolat."

 • Hallani sem akar féltestvérérõl Beyoncé

  A világhírû énekesnõt mindenki egy családcentrikus és szeretettel teli nõként ismeri, amit az elõzõ héten bemutatott dokumentumfilmje - Life Is But a Dream – is alátámaszt. Most azonban egy teljesen másik oldaláról ismerhetjük meg Beyoncét.

 • Egy lesifotóssal karambolozott össze Justin Bieber

  Egy lesifotóssal karambolozott össze Justin BieberAz énekest nem először veszi üldözőbe egy agresszív lesifotós, ez alkalommal pedig baleset is lett belőle! Kisebb balesetet szenvedett Justin Bieber. A híresség épp piros Ferrariját vezette, amikor egy lesifotós üldözőbe vette egy Toyota Priusszal, az énekes pedig amennyire kedveli az efféléket, gondolta megszívatja, és menet közben hirtelen lefékezett. A fotós így akaratlanul is belehajtott, és bár komolyabb sérülés nem történt, Justin felháborodott tweettel illette a történteket: "Törvényben kellene tiltani azt, amit épp átéltem. Tanulnunk kellett volna Diana hercegnő esetéből..."

 • Julia Roberts: 'Senki nem kíváncsi egy öreg prostira, ugye?'

  A színésznõ kizártnak tartja, hogy szerepeljen a folytatásban Richard Gere oldalán. Állítása szerint az ok prózai: túl öregnek érzi magát a szerephez. "Senki nem kíváncsi egy öreg prostira, ugye?" - nyilatkozta nemrég.

  Julia Roberts kedden töltötte be 41. életévét, de már hétfõn este megünnepelte egy elegáns étteremben, férje és barátai társaságában.

  Olyan hírességek körében, mint Tom Hanks, Bruce Willis, Sean Penn, Billy Crystal vagy épp Jack Nicholson. Isten éltesse sokáig!

 • Újra szingli Eva Longoria

  Annyira különbözött Eva Longoria és eddigi pasija, Mark Sanchez idõbeosztása és életmódja, hogy bimbózó románcuk nem bírta ezt tovább és szétmentek.

 • A Facebook törölte 30 rab profilját

  Gordon Brown kormányának kérésére törölte 30 brit rab Facebook-profilját a világ legnagyobb közösségi portálja - jelentette be csütörtökön a brit igazságügyi miniszter.

 • Elhunyt Oroszország legkisebb embere

  Moszkva - Oroszország legkisebb embere elhunyt: Konsztantyin Morozov mindössze 63 centiméteresre nõtt, testsúlya 24 kilogramm volt, s bár az orvosok születésétõl fogva állították, hogy nem él sokáig, 73 éves korában érte a halál.

 • Fagyitámadás

  Egy új-zélandi férfi részegen, késsel fenyegetõzve elrabolt egy jégkrémes autót, majd fagyival kezdte dobálni a járókelõket.