rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Emma Stone visszatérne eredeti nevéhez

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Emma Stone visszatérne eredeti nevéhezA színésznő szívesen használná eredeti nevét, de sajnos erről már lecsúszott. Az köztudott, hogy a sztárok közül sokan nem születési nevükkel csináltak karriert, és a legtöbben örülnek is neki, hogy jobb csengésűre válthattak. Azonban Emma Stone rájött, hogy szüleitől kapott nevét jobban szereti, így ismét változtatna. A Kaliforniai álomban nyújtott alakításáért Golden Globe-ot nyert Emma Stone, eredetileg Emily Jean Stone-ként lett anyakönyvezve, ami valóban jól hangzik, nem lett volna feltétlen szükség a váltásra.

  De persze, ahogy a színésznő mesélte a W magazinnak, nem is ez volt a döntés oka, hanem az, hogy karrierjének kezdetén Emily Stone névvel már regisztráltak a szakszervezetnél. A nevet egyébként nem más stoppolta le, mint az America’s Next Top Model egykori sztárja, akinek eredetileg Riley volt a keresztneve.

  A színésznő nagyon szeretné, ha ismét Emily lehetne, de erre csak akkor lehetne esélye, ha valahogy a manökent lebeszélné a névről.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kétfejû teknõsbéka született

  Kína egyik keleti tartományában kétfejû teknõsbékát találtak, s azt hitték, hamar kimúlik szegény, ám kiderült, hogy remekül érzi magát, és két fejével kétszer annyit eszik, mint egyfejû társai!

  A kínai tudósok igencsak meglepõdtek, amikor meglátták a kétfejû teknõcöt, amely Anhuj tartomány egyik farmjáról egy teknõsbéka-szállítmánnyal érkezett hozzájuk. Ám a kis kétfejû, amely még csak 17 grammot nyom, állítólag nem a farmon született, hanem egy ott dolgozó munkás vásárolta egy helybéli halásztól.

 • Beyoncé nehezen találja az egyensúlyt a család és a karrier között

  Beyoncénak nehézséget okoz, hogy megtalálja az egyensúlyt a család és a karrier között. Az énekesnő-színésznő kislánya, Blue Ivy 2012-es születése után, főleg a kezdeti időszakban érezte úgy, hogy hatalmas kihívás az idővel és a teendőkkel való zsonglőrködés.

 • Natali Portman házasságában gondot okoz új filmszerepe

  Komoly válságot okoz Natalie Portman házasságában a színésznõ legújabb filmszerepe.

 • Dollármilliókat vesztett Gábor Zsazsa

  Gábor Zsa Zsa is Madoffra bízta pénzét - több millió dollárt veszített

  San Francisco - Legkevesebb hétmillió dollárt veszített Gábor Zsa Zsa azon, hogy a csalással vádolt Bernard Madoff befektetési vállalkozóra bízta a pénzét.

  Ügyvédje szerint azonban akár tízmillió dollárt is bukhatott Madoff pirammisjátékszerû csalásán a magyar származású amerikai színésznõ.

 • Hihetetlen! 13 évesen lett apuka!

  Az odáig oké, hogy rohamosan fogy/öregszik a társadalom, de azért nem ÍGY kéne ez ellen védekezni…

  A képen ugyanis a kis Maisie Roxanne az apjával, Alfie Patten-nel látható. dadat13Az igaz, hogy a látszat csal, ugyanis a srác nem 8, mint amennyinek látszik, hanem 13, de azért ez még így is súlyos, pláne ha még azt is hozzá vesszük, hogy ezesetben Alfie 12 évesen ejtette teherbe nála 3 évvel idõsebb barátnõjét, Chantelle Steadman-t.

 • Nem fél az emberbõl lett kísérleti nyúl

  Gyógyszercégeknek ajánlotta fel testét egy olasz munkanélküli. Évente 15-20 napot dolgozik, és a kísérletek jelentõségétõl függõen napi 250-600 eurót keres.

 • Kisgyermekes anyuka tette helyre az ordibáló Justin Biebert

  Csúnyán kiosztotta egy kisgyermekes anyuka Justin Biebert. A kanadai tinibálvány hatalmas kíséretével egy menetrend szerinti járatra szállt fel Új-Zélandon, ahol elképesztõ ramazurit csapott.

 • Tizenháromezer cseh állampolgárnak van telke a Holdon

  Tizenháromezer cseh állampolgárnak van telke a Holdon. A cseheknek két éve van lehetõségük arra, hogy 999 koronáért (10 247 Ft) egy hektárnyi (4047 négyzetméter) telket vegyenek a Hold felszínén.

  A telkeket a Hold Nagykövetsége társaság árusítja.Filip Rajchart üzletember elmondta a Pravo címû prágai lapnak, hogy eddig 6 ezer hektárt adtak el Csehországban.

  Szlovákiában 1,2 ezer hektárt, de ott sokkal késõbb kezdték az árusítást.

 • Majka lesz a valóságshow arca

  Mint azt a Viasat3 több fórumon is közzétette, õsszel újraindítja Bár címû nagy sikerû valóságshowját. A mûsor 2001-ben úttörõ vállalkozás volt, az elsõ hazai valóságshow-ként került be a köztudatba. A visszatérés arca Majoros Péter, azaz Majka lesz.

  "A mûsorvezetõ személye csak a napokban dõl majd el egy casting során, de Majka neve valóban szerepel a lehetséges jelöltek között, csakúgy mint a modell Kustánczi Liáé, és a rádiós mûsorvezetõ Rákóczi Ferencé" - Viasat PR-vezetõje, Varró Balázs.

 • Nem lehetett a neve Péntek

  Nem lehet egy olasz gyermeknek Péntek (Venerdi) a neve, mert ez a név nevetséges, ehelyett születésnapja szentjérõl, Gergelyrõl (Gregorio) kell elnevezni, és ezt kell bevezetni a hivatalos okmányokba is - így döntött az olasz semmitõszék egy két éve folyó jogi vitában.

  Az olasz legfelsõbb bíróság ítéletével megerõsítette két genovai, egy alapfokú és egy fellebbviteli törvényszék döntését, amelyek szerint a Péntek név túlságosan Defoe Robinson Crusoe-jának jó vademberére utal, aki, a bírák szerint "alávetettséggel és alacsonyabb rendûséggel jellemzett figura".

 • A lábujjaival zongorázó fiatalember nyerte a kínai tévés tehetségkutatót

  Egy lábujjaival zongorázó fiatalember nyerte vasárnap az elsõ, nemzetközi licenc alapján készült China's Got Talent címû kínai televíziós tehetségkutató show-t.

 • Michael Schumacher bíróság elõtt

  A hétszeres világbajnok Forma–1-es pilótát, Michael Schuamchert korábbi menedzsere, Willi Weber 350 milliós sikkasztási ügyében idézhetik be tanúnak.

 • Szánalmas! Ajándékautomatát loptak Heves megyében!

  Üzletek elé kihelyezett, pénzzel mûködõ ajándékautomatákat vitt el, illetve próbált meg ellopni két férfi Heves megye három településén - tájékoztatta hétfõn az MTI-t a rendõrség.

  A Hatvanban, Csányon és Horton elkövetett bûncselekményekkel 170 ezer forint kárt okozott a két elkövetõ, akiket néhány óra alatt elfogtak a nyomozók - közölte Soltész Bálint.

 • Kétszer is megnyerte a lottón a fõdíjat egy kínai matematika tanár

  Szinte egymás után sikerült kétszer megcsípnie a lottón a fõdíjat egy kínai matematika-tanárnak, elõször májusban, aztán a múlt hét végén újra.

 • Kövérség miatt utasították el egy pár örökbefogadási kérelmét

  Kövérség miatt utasították el egy pár örökbefogadási kérelmét Nagy-Britanniában.

  A 37 éves férfi másfél mázsát nyom, és az illetékes hatóság szerint a túlsúly miatt fennáll a veszélye, hogy súlyos beteg lesz, vagy akár meghal, így a pár nem tudná optimálisan felnevelni az örökbe fogadott gyermeket.

 • 59 újságírót gyilkoltak meg eddig ebben az évben

  59 újságírót öltek meg a világon az idei év elsõ felében, hivatása gyakorlása közben - jelentette be a Press Embleme Campagne nevû civil szervezet.

 • Terry Black gyermekeit Anettka neveli fel

  Anettka eleget tesz a ráktól és a haláltól tartó elõadó, Terry Black végakaratának.

  A mûsorvezetõ megígérte, hogy ha baj érné az egykori transzvesztita mûvészt, felneveli annak két örökbe fogadott gyermekét.

  "Terry régi barátunk, 2002 óta dolgozunk együtt, így természetes: ha Terrynek bármi komoly baja lenne, azon leszek, hogy a gyermekekrõl, ameddig tudok, gondoskodom" - ígéri Anettka.

 • Robbanás rázta meg a francia atomerõmûvet

  Robbanás történt 2011 szeptember 12-én egy dél-franciaországi atomerõmûben – jelentette a Le Figaro. Félõ, hogy a Marcoule melletti erõmûbõl radioaktív anyag került a levegõbe.

 • Elvették Maradona lányának a jogsiját!

  Lefoglalták Maradona nagyobbik lányának autóját, mert megtagadta az alkoholvizsgálatot.

  A 21 éves színésznõnek egy Buenos Airestõl 400 kilométerre délre található üdülõhelyen, Mar del Platán vették el a jogosítványát, és 1500 pezót (91 ezer Ft) kell fizetnie - bírság és egyéb költségek címén.

 • Csók: tények, amiket nem tudtál a csókról

  Csókolózni nagyon jó - de nehogy azt hidd, hogy csak azért, mert szereted, mindent tudsz is róla.

 • Hetvennégy évesen legboldogabb az ember

  Hetvennégy éves korban a legboldogabb az ember, legalábbis brit és német kutatók szerint, akik különbözõ korosztályok képviselõit faggatták arról, mennyire elégedettek az életükkel.

 • 20 késszúráassal ölte meg a pedofil rendõrt!

  Egy részeg éjszaka után a 30 éves Daniel Williams polgárõr 20 késszúrással végzett a korosodó korábbi rendõrtiszttel, mert utóbbi gyerekpornót tárolt a gépén.

  2008 júniusának egyik éjszakáján a polgárõr erõsen ittasan távozott egy pubból Trimsaranban, Nyugat-Walesben, és hazaérve elpattant benne valami. Egy több mint tíz centis kést hordott magánál, rátört Geoffrey Harrisre, az 59 éves nyugalmazott rendõrre, és megölte.

 • Munkaerõhiány van a sírásókból Csehországban

  Prága - Egyre nagyobb hiánycikknek számít a szakképzett sírásó Csehoszágban. A hatályos törvények szerint minden temetõvel rendelkezõ csehországi településnek - ezek száma 6000 körül mozog - kellene hogy legyen egy szakképzett sírásója is. Ilyesmi azonban jelenleg csak papíron létezik. A regionális fejlesztési minisztérium ezért a közelmúltban felajánlotta az érdeklõdõknek, hogy bebiztosítja kiképzésüket és teljes mértékben állja ennek költségeit is.

 • Mischa Barton véletlenül megmutatta mellét - képpel!

  Mischa Barton a londoni divathéten mutatta meg - véletlenül - mellét.

  A sztároktól megszokott módon kellemetlen helyzetbe került, ami a szemfüles fotósok figyelmét nem kerülte el.

  Mischa Barton színésznõ játszott többek között a Nothing Hill és a Hatodik érzék címû filmekben.

  De az igazi sikert számára a Narancsvidék címû sorozat hozta.

 • Mel C, a terhesség-sereghajtó

  London - Mel C is végre terhes lett, utolsónak a Spice Girlök közül.

  A 34 éves énekesnõ pénteken jelentette be a hírt honlapján. Az apa Thomas Starr, akivel már hat éve él együtt az asszonykorú fûszeres lány.

  A Spice Girls popegyüttes tagjai közül Victoria Beckham vezet gyermekáldásban, már három van neki, mindegyik fiú, Mel B-nek kettõ gyereke, mindegyik lány.

 • Emberi petesejtet sorsol ki egy brit klinika

  Egy brit termékenységi klinika ezen a héten kisorsol egy emberi petesejtet, így népszerûsítve szolgáltatásait, mindez állításuk szerint összefér a brit törvényekkel.

 • A földrengést túlélõ disznó lett az év állata Kínában

  A májusi szecsuáni (Sichuan) földrengést 36 napon át a romok alatt átvészelõ disznó nyerte az év állata címet Kínában.

  Az összedõlt ól csapdájába esett sertés több mint egy hónapos fogsága alatt faszenet evet és esõvizet ivott. A hízóból fogyó lett: kiszabadításakor csont és bõr volt, egy helyi üzletember vette meg és a Csu Csiencsiang (Zhu Jiangqiang), azaz az "Erõs Disznó" nevet adta neki.

 • Egymillió darab húsos derelye a karaoke-világbajnokság gyõztesének

  Egymillió darab pelmenyit, azaz orosz húsos derelyét nyer a moszkvai karaoke-világbajnokság közönségdíjasa.

 • Meglepő, hogy kit tart a világ legszexibb férfijának Rihanna

  Meglepő, hogy kit tart a világ legszexibb férfijának RihannaEddig azt hittük, hogy Rihannának a tetovált rapperek tetszenek, de legújabb kijelentésével teljesen összezavart minket. Az énekesnő ugyanis szexinek tartja a nem igazán sportembernek nevezhető Vince Vaughnt. A 26 éves énekesnő - aki a legújabb hírek szerint újra összejött Drake-kel - kijelentette, hogy Vince Vaughn a világ legszexibb pasija. Amikor egy újságíró rákérdezett, hogy Riri szerint ki a világ legszexibb férfija, a következőt válaszolta: „Vince Vaughn. Ő bámulatos. Fantasztikus.” A női sztárok közül pedig Penélope Cruzért rajong.

 • Anne Hathaway egy filmszerep kedvéért vált meg hajkoronájától

  Anne Hathaway, a Batman-trilógia záró epizódjának gyönyörû színésznõje elárulta: hajkoronájától egy újabb filmszerep kedvéért kellett megválnia.