rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Emma Stone visszatérne eredeti nevéhez

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Emma Stone visszatérne eredeti nevéhezA színésznő szívesen használná eredeti nevét, de sajnos erről már lecsúszott. Az köztudott, hogy a sztárok közül sokan nem születési nevükkel csináltak karriert, és a legtöbben örülnek is neki, hogy jobb csengésűre válthattak. Azonban Emma Stone rájött, hogy szüleitől kapott nevét jobban szereti, így ismét változtatna. A Kaliforniai álomban nyújtott alakításáért Golden Globe-ot nyert Emma Stone, eredetileg Emily Jean Stone-ként lett anyakönyvezve, ami valóban jól hangzik, nem lett volna feltétlen szükség a váltásra.

  De persze, ahogy a színésznő mesélte a W magazinnak, nem is ez volt a döntés oka, hanem az, hogy karrierjének kezdetén Emily Stone névvel már regisztráltak a szakszervezetnél. A nevet egyébként nem más stoppolta le, mint az America’s Next Top Model egykori sztárja, akinek eredetileg Riley volt a keresztneve.

  A színésznő nagyon szeretné, ha ismét Emily lehetne, de erre csak akkor lehetne esélye, ha valahogy a manökent lebeszélné a névről.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Japán megtagadta a beutazást Paris Hiltontól

  Megtagadták a beutazást szerdán a japán hatóságok a kábítószervádak miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Paris Hiltontól.

 • Sarka Kata nem éhezteti kisfiát!

  Sarka Kata határozottan cáfolja, hogy valaha is olyat nyilatkozott volna, hogy naponta mindössze másfél deci tápszert ad gyermekének.

 • Visszavonult az ausztrálok háromszoros olimpiai bajnok úszónõje!

  Jodie Henry, az ausztrálok háromszoros olimpiai bajnok úszója kedden bejelentette, hogy visszavonul az élsporttól.

  A mindössze 25 éves versenyzõ krónikus medenceövi sérülése miatt hozta meg döntését, mivel a tavalyi olimpián és az idei világbajnokságon sem tudott részt venni állandó fájdalmai miatt.

 • Kirúgják a tanárokat a diákok rossz jegyei miatt

  Kirúgják egy amerikai középiskola tanárait, mivel a diákok sorozatosan rossz jegyeket szereztek, elsõsorban matematikából.

 • Szörnyű múltjáról mesélt Madonna

  Szörnyű múltjáról mesélt MadonnaMadonna ma már egyik legnagyobb szerelmének tartja New Yorkot, és még dalt is írt a város tiszteletére. Ám amikor tizenkilenc éves nincstelen senkiként megérkezett Michiganből a Nagy Almába, korántsem imádta ennyire. Az első évei igazi szenvedéssel és rengeteg szörnyűséggel tarkítva teltek. Többször fegyveres rablás áldozata lett, nyomortanyákon élt, és egyszer meg is erőszakolták. Az akkor még csak popkarrierről álmodozó Madge-hez egy férfi lépett oda, kést szorított a hátához, és felvonszolta egy közeli ház tetejére, ahol erőszakosan közösült vele.

 • Színes gumiabroncsok az F1-ben

  Különbözõ színekkel látják el az idei Forma-1-es szezonban a gumikat, ezzel is segítve a nézõket abban, hogy megállapíthassák, melyik pilóta milyen abroncsot választott.

 • Kiesett az ablakon az Anti Fitness Club gitárosa

  Az Anti Fitness Club gitárosa, Miki, a minap olyan hévvel ugrándozott, hogy kizuhant egy elsõ emeleti ablakból.

  Egy hajnalig tartó buliban érte a zenészt a szerencsétlen baleset. A zenekar többi tagjával zenehallgatás közben fel-le ugráltak egy rozoga rugós ágyon, amikor Miki elveszítette az egyensúlyát, és kizuhant a nyitott ablakon.

  Szerencsére nagyobb bántódása nem esett, de annyit mindenképpen megfogadott, hogy a következõ ugrálás alkalmával az ágy közelébe sem megy.

 • A Playboynak meztelenkedne Mel B

  A sexi énekesnõ egyelõre fehérnemûben pózol, de bejelentette, hamarosan levetkõzik a Playboynak. Mel B tegnap megerõsítette, hogy több milliót érõ ajánlatot kapott az ismert férfimagazintól.

  A Spice Girlsbõl ismertté vált énekesnõ májusban lett az Ultimo modellje, fehérnemûben reklámozza a cég új õszi/téli kollekcióját.

  A kétgyermekes anya ma is büszkén vállalja nõies alakját,így nem okoz majd számára gondot meztelenül pózolni a férfiak örömére.

 • Tornóczky Anita újra szerelmes

  Medgyessy Péter nevelt lánya, Tornóczky Anita (28) lesz ma este a Claudia Show-ban Liptai Claudia vendége. A Mokka gyönyörû mûsorvezetõnõje elõször vall szerelmérõl, aki ráadásul 13 évvel idõsebb nála. Anita hajlandó lenne komolyabb kötelékre is, és szülei is vágynak egy unokára. A baba már esedékes is lenne, hiszen lassan három éve tartanak ki egymás mellett.

 • Szívesen költenek szépészeti beavatkozásokra a brit lottónyertesek

  Szívesen költenek szépészeti és kozmetikai beavatkozásokra, például mellnagyobbításra és súlycsökkentõ mûtétekre a brit lottónyertesek - derül ki egy szerdán megjelent könyvbõl.

 • Megszállott házi tündér lett Brad Pitt

  Brad Pitt megszállott házi tündér lett, amióta párja, Angelina Jolie jószolgálati nagykövetként járja a Közel-Keletet.

 • Haitin, élõ kakasok fejét harapják le a voodoo-hívõk

  Élõ kakasok fejét harapják le, és sárban hemperegnek a voodoo-hívõk minden évben, amikor legnagyobb vallási ünnepükre sor kerül. A különleges vallást követõk júliusban találkoznak három napra, hogy isteneiknek hódoljanak.

  Tízezer voodoo-hívõ vett részt idén Haitin a év legnagyobb vallási ünnepén. A hívek három teljes napig hódolnak az isteneiknek, az ünneplést Ogou, a hadisten dicsõítésével kezdik az utolsó szent napon pedig Erzuli, a szerelem istene elõtt róják le tiszteletüket.

 • Sör Guinness-rekordot állítottak fel Balassagyarmaton!

  Új Guinness-rekordot állítottak fel Balassagyarmaton, ahol 2030 féle sört vonultattak fel a sörfesztiválon.

  Idén a XIII. Sörfesztivált tartják a Nógrád megyei városban, és a szervezõk 2009 féle sörrel készültek a világrekord beállítására.

 • Hugh Hefner után is van élet! Bridget is bepasizott!

  Miután Hugh Hefner exei, Kendra és Holly is megtalálták életük szerelmét új párjukat, nem volt kérdéses, hogy hamarosan Bridget Marquardt is új hódolóval jelentkezik.

  Nos, az eseményre nem kellett sokat várnunk,a szõke cicababa a Grammy díjkiosztó egyik partyján jelent meg a daliás lovaggal, aki bár se nem szõke, se nem herceg, sõt, még a lova is hibádzik, elsõ ránézésre nem is olyan rossz parti…

 • Halle Berry visszatér mutáns karakterébe

  A Felhõatlasz színésznõje beleegyezett, hogy ismét visszatérjen mutáns karakterébe a következõ X-Men filmben.

 • Keleti Györgyi egy olaszországi kuplerájban szexelt 100 euróért!!!

  Érzéki, barna hajú, fiatal, szeximádó hölgy kellemes, meghitt körülmények között vár Rád! - egy bulvárlap szerint ez a szöveg olvasható három olasz portálon is.

  A szöveg melletti szexis fotókon pedig Keleti Györgyi, az egykori honvédelmi miniszter lánya látható.

  A bulvárlap birtokába jutott egy olyan felvétel is, melyen a modell egy férfival szexel, a félórányi szolgáltatásért pedig - a képkockák tanúsága szerint - állítólag 100 eurót, azaz 25 ezer forintot kért.

 • Narkóárus néniket csípett fülön a rendõrség

  Narkóárus néniket csípett fülön a rendõrség az Egyesült Államokban, az idõs hölgyek heroint kínáltak. A 70 és 65 éves hölgyek testvérek, ellátójuk, avagy beszállítójuk egy 28 éves férfi volt.

  A nénik otthonaik közelében, az utcán árulták szorgosan heroinjukat, hetente 10 ezer dolláros - 2,2 millió forintos - forgalmat produkáltak, fél éven keresztül. Kedves megjelenésük alapján senki sem gondolta volna, hogy drogdílerek

 • Szegény SP-t megint bántják!

  Éder Krisztián egyik koncertjét három fiatal zavarta meg, akik a háttérbõl félre nem érthetõ dolgokat mutogattak neki...

 • Betiltaná a Big Brothert a bolgár belügyminiszter

  Betiltaná a Bog Brother címû valóságshow-t Cvetan Cvetanov bolgár belügyminiszter, mivel véleménye szerint a mûsor erõszakot gerjeszt.

 • Csak pénzért nyilatkozik Cini

  Cini ezentúl a szavait sem adja ingyen. Úgy döntött, hogy mindenbõl pénzt csinál A jövõben az újságírók kérdésére csak akkor válaszol, ha meg is fizetik neki a tartalom árát. Ez volt az utolsó ingyen beszéd.

  A mûvésznõ megelégelte a rosszindulatú pletykákat, és úgy döntött, a továbbiakban kizárólag csak pénzért nyilatkozik.

  Az énekesnõ ötlete nem sokkal azután született meg, hogy rövidebb idõt töltött Amerikában.

 • Hároméves autókötõ

  Ellógott anyja autójával egy hároméves fiúcska az Egyesült Államokban.

 • Lenny Kravitz-nek a lánya a legfontosabb

  Lenny Kravitz-nek lánya és a szeretet a legfontosabb a világon. A sztár szívén viseli a világ sorsát, és optimistán áll a jövõhöz

  A sokoldalú zenész új lemezét mutatja be Európában, és minden városban hatalmas tömeg fogadja.

  A tegnap este Pesten koncertezõ Lenny Kravitz koncertkörútjának egyik elsõ, párizsi állomásán adott élõ, zenei betétekkel tarkított televíziós interjút az Early Morning Show számára.

 • 430 évi börtön 7 nõ megerõszakolásáért

  Több mint négyszáz évnyi börtönre ítéltek egy férfit New Yorkban, akit hét nõ megerõszakolásában talált bûnösnek a bíróság - írta szerdai számában a New York Daily News.

 • Ha fociról van szó, a nõk csak a másodikak a sorban

  Amikor a férfiak barátaikkal találkoznak, a feleségek, barátnõk és a munka témáját is a háttérbe szorítva a foci vezeti a társalgást - derül ki egy friss felmérésbõl.

 • Beyonce új mûvésznevet választott magának

  Mindenkinek van valami heppje. Beyoncé most éppen azt találta ki, hogy elege van saját nevébõl.

  A 27 éves sztár megváltoztatta a nevét.

  A következõ albumát már Sasha Fierce néven szeretné kiadni.

  Új, duplaalbumának a címe: "I'm...Sasha Fierce" Azt egyelõre nem tudni, hogy az énekesnõnek miért lett elege a nevébõl...

 • Fél évet kapott válásra a "kétszeres" nej

  Válásra ítélt egy "kétszeres" feleséget az Egyesült Államokban egy bíró: fél évet adott a 43 éves nõnek, hogy felbontsa frigyét egyik férjével.

 • Miley Cyrus férjhez ment?!

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

 • Csökken a miniszterek fizetése!

  Júniustól 15 százalékkal csökkenhet a miniszterek fizetése, miután az Országgyûlés 206 igen, 156 nem szavazattal, 1 tartózkodással elfogadta az errõl szóló törvényt. Ezzel bruttó 257 ezer forinttal csökken a miniszterek havi fizetése.

 • Lecsukták a lóval szexelõ férfit!

  Leeroy Le Gallais vonzalma a lovak iránt kissé eltér a megszokottól, a 46 esztendõs férfi ugyanis több ízben szexuális kapcsolatot létesített egy Calico nevû guernsey-i állattal.

  A férfi elsõ alkalommal a helyszínen felejtette alsónadrágját, majd néhány héttel késõbb ittasan visszatért, hogy ismét játszadozzon kicsit a lóval.

  – Haza akartam menni, de végül a lónál találtam magam – vallotta akkor Gallais.

 • Pars Krisztián nyerte a Németh Pál Emlékversenyt Szombathelyen

  A hazai közönség elõtt szereplõ Pars Krisztián nyerte kedden a kalapácsvetõk részvételével megrendezett Németh Pál Emlékversenyt Szombathelyen.

  A magyar szövetség tájékoztatása szerint az olimpiai ezüstérmes dobóatléta mögött az ötkarikás játékokon gyõztes, világbajnok szlovén Primoz Kozmus végzett a második, a vb-harmadik orosz Alekszej Zagornyij pedig a harmadik helyen.