rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Emma Stone visszatérne eredeti nevéhez

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Emma Stone visszatérne eredeti nevéhezA színésznő szívesen használná eredeti nevét, de sajnos erről már lecsúszott. Az köztudott, hogy a sztárok közül sokan nem születési nevükkel csináltak karriert, és a legtöbben örülnek is neki, hogy jobb csengésűre válthattak. Azonban Emma Stone rájött, hogy szüleitől kapott nevét jobban szereti, így ismét változtatna. A Kaliforniai álomban nyújtott alakításáért Golden Globe-ot nyert Emma Stone, eredetileg Emily Jean Stone-ként lett anyakönyvezve, ami valóban jól hangzik, nem lett volna feltétlen szükség a váltásra.

  De persze, ahogy a színésznő mesélte a W magazinnak, nem is ez volt a döntés oka, hanem az, hogy karrierjének kezdetén Emily Stone névvel már regisztráltak a szakszervezetnél. A nevet egyébként nem más stoppolta le, mint az America’s Next Top Model egykori sztárja, akinek eredetileg Riley volt a keresztneve.

  A színésznő nagyon szeretné, ha ismét Emily lehetne, de erre csak akkor lehetne esélye, ha valahogy a manökent lebeszélné a névről.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Elfogták a telefonfülkék perselyeit fosztogatókat Miskolcon!

  Rendõrkézre került az a csapat, amely utcai telefonfülkék perselyeit fosztogatta Miskolcon és a város környékén.

  A huszonéves fiatalok autójában több ezer forintnyi fémpénzt találtak, illetve speciális szerszámokat, amelyekrõl nem tudtak elszámolni.

 • Betiltják az ivóversenyeket a brit pubokban

  Betiltanák a versenyszerû ivást és az akciós árakat a brit pubokban.

 • A nõk nem becsülik a férfiak házimunkáját

  A férfiak messze nem kapnak annyi elismerést házimunkájukért, mint amennyi járna nekik - állapították meg egy brit tanulmány készítõi.

 • Brigitte Bardot tagadja viszonyát egy polgármesterrel

  Mélyen felháborodott és perrel fenyegetõzik Brigitte Bardot egy francia polgármester kijelentése miatt. Patrick Balkany, Lavallois-Perret párizsi elõváros elsõ embere ugyanis azt állítja, a hatvanas években szexuális kapcsolatban állt a színésznõvel.

 • Kustánczi Lia lebukott!

  A szexi modellrõl senki nem gondolná, hogy él-hal a csokoládéért, most azonban kiderült, hatalmas mennyiségben fogyasztja.

  "Legfõképpen akkor csokizom, amikor szomorú vagyok, nagyon jó hatással van rám..."

  "Senki nem hinné, de én fogyókúra közben is eszem, hiszen mivel magas a kalóriatartalma, elég energia van benne, mégsem olyan káros, mintha megennék egy tál rakott krumplit!" - nevetett Lia.

 • Katy Perry lett az év nõi elõadója

  Katy Perry a legizgalmasabb és leghatásosabb nõi zenész.

 • 42 millió dollárért árulja luxuslakását Bon Jovi

  Jon Bon Jovi 42 millió dollárért (32,2 millió euró) árulja New York-i Soho negyedben lévõ luxuslakását.

 • Megelégelték a cigarettaszüneteket a német munkáltatók

  Betelt a pohár a német munkaadóknál: nem akarják, hogy a dolgozók munkaidõben rágyújthassanak, mert az plusz költséget jelent - adta hírül pénteken a Bild címû német napilap hírportálja.

 • Újra apa lesz Guy Ritchie

  Második közös gyermekét várja Guy Ritchie rendezõ és modell kedvese Jacqui Ainsley.

 • Majkáék letetettek arról, hogy valaha is egybekeljenek

  Majka és Dundika végleg letettek arról, hogy valaha is hivatalosan egybekeljenek.

 • Mûfogsort lopott a Harry Potter film egyik sztárja

  Színészberkekben szokás, hogy egy búcsúzó darab esetén, ha mód nyílik rá, a kellékekbõl, díszletekbõl mindenki elvisz valamit emlékbe. Így tett Helena Bonham Carter is.

 • 106 ezer évet töltünk el virtuális tehén fejésével

  Az Allfacebook.com egy nem hivatalos oldal, amely - mint az nevébõl kiderülhetett - mindennel foglalkozik, ami Facebook. Legfrissebb felmérésük azonban olyan elképesztõ statisztikákat szült, hogy maguk is meglepõdtek.

 • Hatan sérültek meg a Topmodell leszek mûsor válogatásán kialakult tolongásban

  New York - Hat nõ szorult orvosi ellátásra és három embert elõállítottak a rendõrök szombaton, amikor káosz tört ki New Yorkban a Topmodell leszek címû televíziós valóságshow újabb sorozatának válogatására érkezett óriási tömegben.

 • 3D-s cicik támadnak a moziban

  Három dimenziós cicikkel készül új filmjére Kelly Brook. Az Olasz meló címû alkotásból megismert színésznõ a hétköznapokon ráadásul bikinimodell.

 • Albummal rukkol elõ a brit politikusokból álló rockbanda

  Albummal rukkol elõ a brit parlamenti képviselõkbõl álló MP4 nevû rockbanda. A négytagú együttes szóló- és basszusgitárosa (Kevin Brennan és Ian Cawsey) a kormányzó Munkáspárt soraiban politizál, Greg Knight dobos az ellenzéki konzervatívokhoz tartozik, Pete Wishart billentyûs pedig a Skót Nemzeti Párt tagja.

 • Tagadja a pletykákat Russel Crow, miszerint Samantha Barks az új barátnõje

  Az új-zélandi színész és kolléganõje tagadják azokat a pletykákat, melyek szerint szakmai kapcsolatnál több is lenne közöttük.

 • Müller Attila szívesen állna testõrnek

  Müller Attila több harcmûvészetben is otthonosan mozog, ám soha nem szokott kérkedni ezzel. Szerinte ugyanis nem tesz jót a sportágaknak, ha valaki folyton a tudását fitogtatja.

 • Darabonként öt forintért adta el autóbuszait a Pécsi Közlekedési Zrt.

  Darabonként öt forintért adta el autóbuszait a helyi járatú buszközlekedést biztosító Pécsi Közlekedési (PK) Zrt. egy egymillió forint jegyzett tõkéjû cégnek.

  Ha ez igaz, s az autóbuszokat a PK Zrt. az eladás után visszabérli a többek közt a pécsi közlekedési társaság tulajdonában álló cégtõl, a PK Busrent Kft.-tõl, az akár a hûtlen kezelés alapos gyanúját is felvetheti a lap által megkérdezett jogász szerint.

 • Érdemekért érdemrend II. fokozatával tüntették ki Spenik Ottót Ukrajnában

  Az Érdemekért érdemrend II. fokozatával tüntette ki Viktor Juscsenko ukrán elnök Spenik Ottó akadémikust, az Ukrán Nemzeti Tudományos Akadémia (UNTA) ungvári Elektronfizikai Intézetének igazgatóját, az MTA külsõ tagját tudományos munkásságáért.

  Az 1938-ban Munkácson született Spenik Ottó professzor, a nemzetközi tudományos életben leginkább ismert kárpátaljai tudós az ukrán tudomány fejlesztése és Ukrajna tudományos-mûszaki potenciáljának a növelése érdekében kifejtett tevékenységéért részesült a magas állami elismerésben.

 • Fogyókúrára fogták a légi utaskísérõket

  Huszonnyolc légi utaskísérõjét vette le a járatairól a Turkish Airlines török légitársaság és fogyókúrára rendelte õket.

 • Elõadás közben elhunyt egy fiatal színész Szegeden

  Elõadás közben elhunyt a debreceni Csokonai Színház fiatal színésze, Nagy László Zsolt egy szegedi vendégszereplésen lett rosszul - tudatta színháza.

 • A mosógépben kapott kiképzést a macska

  A világ legtisztább macskáját mondhatja magáénak az a brit nõ, aki véletlenül kimosta cicakölykét.

 • Elhunyt Mario Benedetti világhírû uruguayi író

  Elhunyt Mario Benedetti világhírû uruguayi író, aki hazája fõvárosát, Montevideót tekintette múzsájának, és akinek szerelmes és politikai verseibõl népszerû dalok születtek.

  A 88 esztendõs Benedetti, aki helyi sajtójelentések szerint krónikus légúti betegségben szenvedett, vasárnap májelégtelenség következtében halt meg.

 • Újra támogatja a Videoton a városi labdarúgást!

  A régi-új néven szerepelteti csapatait a Fehérvár FC kft., a magyar labdarúgásba így visszatér a Videoton FC elnevezés.

  A székesfehérvári klub közleménye szerint „a döntést az tette lehetõvé, hogy a Videoton Holding Zrt. tulajdonosai úgy látták, azok a kedvezõ változások, amelyek Garancsi István tulajdonszerzésével kezdõdtek a székesfehérvári klub életében, olyan pályára állították a futballklubot, amellyel ismét méltóvá vált a patinás, a nemzetközi futball világában is jól ismert név viselésére”.

 • Egy 15 hónapos kisfiú megölte nõvérét!

  Akaratlanul megölte 4 éves nõvérét egy 15 hónapos fiúcska az Egyesült Államokba: a lány játékból bemászott a mosógépbe, öccse pedig bekapcsolta.

  A gép elöltöltõs, és egyetlen kapcsolóssal el lehet indítani, a gomb pedig csak fél méter magasan van. A kislány legalább két percig volt a vízzel teli gépben, mígnem anyja észrevette, mi történik.

 • Szoba kilátással és halottal

  A szófán heverõ - és mint utóbb kiderült - halott tulajdonos jelenlétében mutatott meg egy házat érdeklõdõknek London Notting Hill nevû negyedében egy ingatlanügynök.

 • Komoly dilemma az esküvõk körül

  Komoly dilemmával kénytelen szembenézni George Clooney, ugyanis el kell döntenie, hogy Brad Pitt vagy Jennifer Aniston lagziján vesz részt.

 • SP gyengébb, mint Puskás Peti

  Kiderült, hogy a legnagyobb SP rajongó Puskás Peti és ez fordítva is így van. A színésszé lett aranytorkú Megasztárossal rögtönzött stíluselemzést tartott az internetes sztártévé riportere, akivel együtt közösen kiókumlálták, hogy Peti szerint SP öltözéke gyengébb, mint az övé: fõleg, hogy egymás ruháit hordják. Khmm.

  SP és Puskás Peti nagy pajtások és mindketten elég jól öltözködnek. "Én valahogy a fantasztikus, csodálatos, ízléses, szexuális, erotikus és az SP-nél kicsit jobb szavakkal jellemezném az öltözködésem" - mondja Puskás Peti, aki az Arena Plaza októberi divatbemutatóján beszélt a divatról.

 • Keira Knightly szeret meztelen jeleneteket forgatni

  Meglepõ titkot árult el magáról a színésznõ. Bevallotta kifejezetten szeret meztelen jeleneteket forgatni.

 • Háromnapos leves tányéronként húszezerért

  Húszezer forintnyi jenért árul egy japán vendéglõs egyetlen tányér levest, amely három napon át készül.