rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Milánó helyett Zürichben ébredtek

  "Tévúton járt" Salvador Dalí, mármint a híres festõrõl elnevezett éjszakai vonat: Barcelonából Milánóba indult, de Zürichbe érkezett.

 • A legnagyobb titokban, harmadszor is kimondta a boldogító igent Kate Winslet

  A Titanic színésznõje a legnagyobb titokban, harmadszor is kimondta a boldogító igent.

 • Alföldi elhagyja a Heti Hetest

  Fiatal színészeket hív játszani Alföldi Róbert a Nemzeti Színházba - ismertette terveit az új színházigazgató, aki a Heti Hetes-tõl még idén megválik. Alföldi Róbert bejelentette, hogy fiatal mûvészekkel fog bõvülni a Nemzeti Színház társulata: február végén közli a tagokkal, hogy a 2008/2009-es évadban kire tart igényt a jelenlegi társulatból. Mint mondta, ennek összetételét személyes ízlése fogja meghatározni.

 • Tom Cruise lezuhant egy szikláról és szörnyethalt?

  Csütörtökön valóságos futótûzként kezdett el terjengeni az interneten a tragikus hír, miszerint Tom Cruise meghalt.

  A bizonytalan forrásból származó híresztelés szerint a színész Új-Zélandon lezuhant egy szikláról és szörnyethalt.

  Hamarosan kiderült, ugyanarról a szikláról van szó most is, amely néhány évvel ezelõtt már bekerült a híradásokba.

  Akkor az a hír kapott szárnyra, hogy Tom Hanks veszítette életét, onnan lezuhanva.

 • Ma landol Snoop Doggy Dogg magánrepülõgépe Budapesten

  Ma érkezik hazánkba a rap fenegyereke, Snoop Dogg, aki este 20 órakor a Budapest Sportarénában fergeteges koncerttel rukkol elõ ismét.

  A világhírû rapper alkoholt, több karton dohányárut és chipseket kért az öltözõjébe, de elég valószínûnek tartjuk, hogy gyönyörû nõkbõl sem lesz hiány.

  A drog- és alkoholbotrányairól híres énekes magángépével érkezik Budapestre 24 fõs személyzetével, és a koncert után az egyik luxusszálloda elnöki lakosztályában hajtja álomra a fejét.

 • Apa lett A. J. McLean, a Backstreet Boys énekese

  Apa lett A. J. McLean, a Backstreet Boys együttes tagja, Felesége, Rochelle DeAnna Karidis kedden hozta világra lányukat, Avy Jaymest.

 • 67 évesen lett apa Steve Martin

  Elõször lett apa a 67 esztendõs népszerû amerikai filmszínész, Steve Martin.

 • Charlie Sheen a legjobban fizetett tévésorozatsztár

  Már megint mások zsebeiben túrtunk!

  London - Charlie Sheen, a Két pasi meg egy kicsi címû vígjátéksorozat sztárja a legjobban fizetett tévészínész - állította egy amerikai televíziós programmagazin, amely az idei bevételi toplistát közölte.

  A TV Guide adatai szerint Seen epizódonként 825 ezer dollárt (125 millió forint) vág zsebre - igaz ebben már az a részesedés is szerepel, ami a sorozat jogai után jár neki.

 • Lovaggá hamisította magát

  Lovaggá hamisította magát egy malajziai politikus: olyan fotót kreált, amelyen - látszólag - lovaggá avatja õt II. Erzsébet brit királynõ.

 • Morgan Freeman tagadja a vádakat!

  Morgan Freeman amerikai filmszínész szerint nemcsak õ, hanem utasa, Demaris Meyer is felelõs tavaly augusztusi autóbalesetükért, amelyben mindketten súlyosan megsérültek.

  A 48 éves Meyer februárban már kártérítésért perelte be a mûvészt, mivel szerinte Freeman gondatlanságot követett el a nõ Nissan Maximájának volánjánál.

 • Börtönben született Leighton Meester színésznõ

  A Gossip Girls sztárjának családjában alig lehet találni olyat, aki nem volt még rácsok mögött

  Fény derült Leighton Meester egyik legnagyobb titkára: az amerikai Star magazin úgy tudja, a 22 éves színésznõnek csecsemõ korában nélkülöznie kellett az anyai szeretetet. Édesanyja ugyanis börtönben volt, amikor õ született.

  Meester mama egy Texas állambeli börtönben hordta ki gyermekét, s bár a szülés idejére átszállították egy speciális, "rab kismamák" részére fenntartott intézménybe.

 • Egyre jobban elkényezteti lányát Tom Cruise

  Tom Cruise egy lakást vett New Yorkban csak azért, hogy lánya mellett legyen. Mindent elkövet, hogy Suri kedvében járjon, igaz olykor túlzásokba esik.

 • Anettka lesz Gyõzi tanúja

  Jólesõ érzéssel töltötte el Anettkát, hogy Gyõzike õt kérte fel tanújának ötödik esküvõjén.

  Anettka és a showman A rettegés foka egyik részének forgatása óta kedveli egymást, ezért is volt természetes a meghívás.

  "Most ajándék után szaladgálok. Valamit kigondoltam, amit - mint kiderült - nem könnyû Magyarországon beszerezni".

 • Szuper-szexi szõke bombázó uralja a divatszakmát

  Még csak tizenkilenc éves, de máris megváltoztatta a divatszakmát. A gebe, csontsovány modellek helyett, a formás, nagymellû vidéki lányon a világ szeme. Amit csak lehet, meg is mutat Kate Upton.

 • Elbocsájtották a rendõrt - államellenes zenét hallgatott

  Teljesen tönkretettek egy magas rangú rendõrnyomozót, akinek összes bûne mindössze annyi volt, hogy találtak a mobilján egy zeneszámot. A rendõrt azóta kirúgták az állásából és családjával együtt utcára tették a lakásukból.

 • Jennifer Lopez stílusáért rajong Jennifer Love Hewitt

  Jennifer Love Hewitt odavan Jennifer Lopez stílusáért. Az Ügyféllista és a Szellemekkel suttogó sztárja elmondta, hogy mindig is csodálta J.Lo ikonikus stílusát és divatérzékét.

 • Szagresszív választási harc

  "Szagresszív" kampányt folytat Kaliforniában egy képviselõjelölt: postai küldeményeihez szagmintát mellékel.

 • Újra szingli a Jóban Rosszban Halász Gergõje

  Szakított barátnõjével a Jóban Rosszban sztárja.

 • Milliárdos lett a hatoslottó nyertese!

  Telitalálat a hatoslottón: 3 milliárd a nyeremény

  Eddig sosem lehetett ennyi pénzt nyerni a hatoslottón. a szerencsés nyertes csaknem hárommilliárd - pontosan 2 958 307 350 - forinttal lett gazdagabb.

  Csaknem hárommilliárd forinttal lett gazdagabb az a szerencsés, aki ezen a héten az összes számot eltalálta a hatoslottón. Van ugyanis egy telitalálatos szelvény. Eddig sosem lehetett ennyi pénzt nyerni a hatoslottón. Az ötösön ezen a héten sem volt telitalálatos szelvény, így azon jövõ héten már 1,7 milliárdot lehet nyerni.

 • Bryan Adams másodszor is apa lett

  Megszületett Bryan Adams és barátnõje, Alicia Grimaldi második gyermeke. A pár második kislánya Londonban jött a világra

 • Csöcstartó teheneknek!

  Melltartót, pontosabban tõgytartót varrtak a teheneknek a jakutföldi Ojmjakon faluban, de nem téli unalomûzõként, hanem a hideg ellen.Ojmjakon környéke egyike az északi félteke két hidegrekorder településének (a másik Verhojanszk).

  A nyolcszáz fõs Ojmjakon neve a helyi szaha nyelven ugyanakkor "meg nem fagyó vizet" jelent, utalva a környék meleg vízû forrásaira.

 • Kollégája kérése sokkolta Aston Kutcher-t

  A Két pasi meg egy kicsi két pasiját sokkolta a már nem is annyira kicsi kollégájuk internetes interjúja, amiben arra kérte az embereket, hogy ne nézzék a sorozatot. Ashton Kutcher és Jon Cryer meglepõdve vették tudomásul, hogy fiatal kollégájuk arra kérte egy interjúban az embereket, hogy ne nézzék a Két pasi meg egy kicsi címû sorozatot.

 • Washington is felvette a harcot a nejlonszatyrok ellen

  Az amerikai fõvárosban idén január 1-tõl rendelet írja elõ, hogy az élelmiszerboltokban fizetni kell a nejlonszatyorért. A jogszabály megosztja a közvéleményt.

 • Tíz napig csak gyümölcsleveken élt Naomi Campbell

  Tíz napig csak gyümölcsleveken élt Naomi CampbellNaomi Campbell elárulta, legutóbbi divatbemutatós szereplése óta (ami a Versace-nél volt) előtt tíz napig csak gyümölcsleveken élt. A szupermodellt a Versace kérte fel, hogy álljon színpadra. Naomi azonnal igent mondott, hiszen már tizennégy éve nem dolgozott együtt a világhírű divatházzal. Tíz nappal a bemutató előtt nem ettem, csupán gyümölcsleveket ittam – sárgarépalevet, gyömbért, narancsot, ananászt, hogy megtisztítson. A diéta maximálisan megtette hatását, és ezt Naomi akkor tapasztalta, amikor először kisétált a kifutóra.

 • Michael Jackson apja újabb pert kezdeményezett

  Újabb keresetet nyújtott be fia, Michael Jackson halálának ügyében az énekes apja, Joe Jackson Los Angelesben.

 • Kisgyermekes anyuka tette helyre az ordibáló Justin Biebert

  Csúnyán kiosztotta egy kisgyermekes anyuka Justin Biebert. A kanadai tinibálvány hatalmas kíséretével egy menetrend szerinti járatra szállt fel Új-Zélandon, ahol elképesztõ ramazurit csapott.

 • Horváth Ágnes exminiszter hagyta el Afrikát

  Kucsera Gábor és Horváth Ágnes közül kellett kiválasztania Virágnak, kivel küzd meg a játékban maradásért. A playmate az egészségügyi miniszterrel mérkõzött meg.

  Skorpiókkal küzdött a két nõ A Sztárok a fejükre estek kalandshowban. Egymással versenyezve kellett farkasszemet nézniük a hatalmas élõ rovarokkal, ám a próbatétel részeként néhányat meg is kellett enniük megsütve. Mindketten jól állták a sarat, ám Virág volt a gyorsabb, így õ nyerte a versengést.

  Lakatos Márk után Ágnesnek kell elhagynia a tábort, és visszatérnie Magyarországra.

 • Felavatták a világ elsõ fekete bõrû nõi rabbiját

  Felavatták a világ elsõ fekete bõrû nõi rabbiját a hétvégén az amerikai Cincinattiben (Ohio állam). Alysa Stanton azt mondta, büszke arra, hogy személye a judaizmus növekvõ sokszínûségét képviseli.

  A hír vegyes reakciót váltott ki az amerikai zsidóság körében.

 • Egyszerre lett apa egy izraeli ikerpár mindkét tagja

  Egy izraeli ikerpár gyermekkora óta szinte mindent együtt csinál, és most még gyermekük is egyszerre született: a feleségek néhány órás eltéréssel hozták világra a kis utódokat.

 • Elhunyt anyjának ajánlott egy új oktatóközpontot Bill Gates

  Elhunyt anyjának ajánlott és róla nevezett el egy új virginiai oktatóközpontot Bill Gates.