rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Demi Moore nem vesztegeti az idõt, újabb fiatal hódolóra lelt

  Demi Moore nem bánkódott sokáig, amiért egy szakítást valamint válási papírokat kapott karácsonyra, és már szerzett magának egy ifjú pasit.

 • Piros lap helyett bugyit rántott elõ a bíró

  Lap helyett bugyit rántott elõ zsebébõl egy futballbíró Brazíliában egy amatõr mérkõzésen, amikor kiállított egy játékost.

 • Hetvenkét éves korában hunyt el a Beatles elsõ frontembere

  Hetvenkét éves korában, egy szívmûtét következtében életét veszítette a Beatles elsõ frontembere, Tony Sheridan.

 • Bombariadó a székesfehérvári városházán!

  Bombariadó miatt nem kezdhette meg munkáját csütörtök reggel a székesfehérvári városi közgyûlés. A polgármesteri hivatalt kiürítették és átvizsgálják.

  Fél kilenckor telefonált egy férfi a polgármesteri titkárságra, hogy bomba van az épületben.

 • Vadászpuskát akart eladni a parkolóban!

  Három vadászpuskát akart eladni két férfi Budapesten, amikor a rendõrök elfogták õket. A BRFK Szervezett Bûnözés Elleni Fõosztályának nyomozói és az ORFK Terror Elhárító Szolgálatának munkatársai egy bevásárlóközpont parkolójában figyeltek fel a gyanúsan viselkedõ férfiakra.

 • Dobó Kata összeszûrte a levet Gyömrõ polgármesterével?

  Nagy feltûnést keltett az egyik budai étteremben Dobó Kata, aki meghitten vacsorázott Gyenes Leventével, Gyömrõ polgármesterével, majd kéz a kézben távoztak.

  A szemtanúk szerint a pár romantikus hangulatban vacsorázott, szerelmesen hallgatták egymást, majd kéz a kézben távoztak a helyszínrõl.

  Kata legújabb választottja politikai karrierje mellett a Nemzetközi Testõr és Biztonsági Szolgálatok Szövetsége igazgatótanácsának elnöke, tehát nem áll rosszul anyagilag.

 • 12 éve röhög egy kínai kislány!

  Egy kínai házaspár kislánya tizenkét éve nem bírja abbahagyni a röhögést, és már beszélni sem tud, egyelõre az orvosok tehetetlenek.

  A kislánynak nyolc hónapos korában magas láza lett, és utána kezdõdött a baj: ettõl kezdve folyamatosan csak röhög. A bajt tetézte, hogy kétéves korában nem tudott többé egyetlen szót sem kinyögni, és csak a röhögés maradt.

 • Cápák közé engedték lányukat

  Hatalmas felháborodást okoztak Anaia Barnes szülei, mikor az interneten videót tettek közzé arról, hogyan úszkál kislányuk a cápák között.

 • A szennyezett vizek évente gyermekek millióinak okozzák a halálát

  A szennyezett vizek évente több millió gyermek halálát okozzák - hangsúlyozza az ENSZ Környezetvédelmi Programjának (UNEP) jelentése, amelyet hétfõn hoztak nyilvánosságra a víz világnapja alkalmából.

 • Durva: Kivágta a gyereket egy várandós nõ hasából

  Egy harminchárom éves amerikai nõ, Kathy Michelle Coy összebarátkozott egy terhes nõvel Facebookon, megölte õt, és egy sniccerrel kivágta a gyerekét a hasából – írja a Gawker. Az utóbbi években több hasonló eset is történt az Egyesült Államokban.

 • Hajas Laci elérzékenyült

  Hajas László nem szégyelli, bizony a közelmúltban sírva fakadt, annyira meghatódott. A sztárfodrász a világ legrangosabb hajshow-jára kapott meghívást, ahol maga Vidal Sassoon igencsak elismerõen nyilatkozott a munkájáról.

  Hajas Laci már negyedszer kapott meghívást a londoni showra, ami a világ egyik legrangosabb eseménye és Lacin kívül kelet-európai fodrász nem vett még részt rajta.

  A mûsor bevételét jótékony célokra fordítják.

 • Nem hamvasztanak el egy túlsúlyos holttesteket Franciaországban

  Több francia krematórium is elutasította egy túlsúlyos nõ elhamvasztását. Marie-Pierre Pelaberre több intézményt is felhívott, miután 120 kilogrammos anyja elhunyt.

 • Ausztriában is súlyos pusztítást végzett az éjszaka végigsöpört vihar!

  Ausztriában is súlyos pusztítást végzett a közép-európai térségen péntekre virradó éjszaka végigsöpört vihar.

  A szél fákat döntött ki, villanyvezetékeket szaggatott le, megrongált háztetõket és gépkocsikat. Egy sérültet életveszélyes sérülésekkel ápolnak.

 • Krumpliért szexelt egy örömlány az Egyesült Államokban

  Krumpliért szexelt egy örömlány az Egyesült Államokban: 30 dollárnyi sültkrumplisziromért. Nem csinált jó boltot, mert 1142 dollár büntetést kapott a rendõrségtõl.

  A 36 éves nõ Oklahoma Cityben állt rá, hogy krumpliért "iparkodjon", ám nem azért, mert megõrül a burgonyáért, hanem mert kuncsaftjának nem volt pénze.

 • Liptai Claudia súlyos tüdõgyulladással indul el Afrikába!

  A mûsorvezetõ súlyos tüdõgyulladással indul el Afrikába, Frei Tamás csapatával, a Sztárok a fejükre estek címû mûsor keretein belül. Liptai Claudia valószínûnek tartja, hogy a sárgaláz ellen kapott oltás miatt gyengült le a szervezete.

  Elõször csak egy torokgyulladásra gyanakodott, de tünetei két napja egyre rosszabbak lettek. A mûsorvezetõ azonban nem aggódik, csupán kislányát, Pankát félti.

  „Attól leszek beteg, hogy hosszú idõt külön kell majd töltenem Pankától. Ha betegen, akkor is elindulok, mert nagyon érdekesnek tartom ezt a mûsort.”

 • Dalhasználatért perlik McCaint

  Lopott dallal csicsereg a politikus?!

  Washington - Hetvenötezer dollárnyi (12,2 millió forint) kártérítést követel John McCaintõl, Jackson Browne amerikai énekes, amiért egy dalát engedélye nélkül használja kampányában a republikánusok elnökjelölt-várományosa.

  Browne a szerzõi jogok megsértésére hívta fel keresetében a bíróság figyelmét, és arra, hogy dala felhangzása a választási hirdetésben azt a látszatot kelti, hogy õ maga McCaint támogatja.

 • Súlyosan megvertek egy buszsofõrt!

  Súlyos fejsérülést szenvedett egy buszvezetõ, aki hûsölni ült be a forróság elõl egy sörözõ teraszára az Örs vezért terén.

  A vendéglõ teraszán szóváltásba keveredett egy ismeretlen férfival, aki megütötte. A délután négy órakor történt esetet követõen a jármûvezetõt a mentõk súlyos fejsérüléssel szállították kórházba.

 • Forró csokoládéval teli tartályba zuhant és meghalt!

  Forró csokoládéval teli tartályba zuhant és meghalt szerdán egy csokoládégyári munkás a New Jersey-beli Camdenben.

  A 29 esztendõs férfi három társával együtt az olvasztóüst fölött dolgozott, csokoládédarabokat szórtak a tartályba. A férfi valahogy megcsúszhatott, és beleesett a körülbelül 2,5 méter mély olvasztóedénybe.

 • Kiefer Sutherland-t megváltozatták a börtönben töltött napok

  A színésznek 2007 novemberében kellett 48 napot a rácsok mögött töltenie ittas vezetés miatt, és azon kívül, hogy rájött, a szappan igazából nem is kell a fürdéshez - fõleg, ha egy börtön zuhanyzójában ejti el az ember -, arra is rájött, milyen egyéb hibákat követett el életében.

  A 24 Jack Bauerje úgy érzi: "Míg benn voltam, volt idõm elgondolkozni azon, miért hibáztam. Jópár döntésemnek nem örültem, de most már tanultam belõlük és továbbléptem". Sutherland azt is elárulta, hogy még zûrös életszakaszai alatt is figyelt rá, hogy magánéletbeli szokásai ne befolyásolja a szakmai munkáját.

 • Divat lett a cipõdobálás!

  Megpróbálták cipõvel megdobni hétfõn a kínai miniszterelnököt, miközben elõadást tartott a Cambridge-i Egyetemen - jelentették hírügynökségek a helyszínrõl.

  A lábbeli nem találta el Ven Csia-paót (Wen Jiabao), tõle egy méterre, a pódiumra esett. A kínai kormányfõ a világgazdasági válságról tartott elõadást, amikor hallgatóságának egyik tagja felállt, feléje hajította fél pár cipõjét és közben azt kiáltotta: "hogy lehet, hogy az egyetem hasra vágódik ez elõtt a diktátor elõtt?"

 • Ördög Nóri férjhezmegy

  Augusztus 2-án veszi el Ördög Nórit kedvese Rubin Kristóf a Kész átverés kreatív producere. Nóri és Kristóf már hét éve van együtt. A boldog ara egy Náray Tamás által tervezett menyasszonyi ruhában áll az oltár elé.

  Boldogabb már nem is lehetne Ördög Nóri, az RTL Klub Reggeli címû mûsorának egyik mûsorvezetõje öt hét múlva férjhez megy.

  Nagy volt a meglepetés, amikor kiderül: Nóri és Kristóf összeházasodik, hiszen a pár híres a nagy drámákról.

 • Csokival fogyott 95 kilót

  A Floridában élõ férfi szívrohama után határozta el, hogy lejjebb ad 190 kilójából. Peter Ajello naponta 24 ezer kalóriát vitt be a szervezetébe, volt rá példa, hogy egy nap 77 csirkeszárnyat is bekapott, mindössze tíz perc leforgása alatt.

 • Átok ül a 13-as villamoson?

  A 13-as villamos átszámozását fontolgatja a zágrábi közlekedési vállalat, mert az utasok babonásan irtóznak a járattól.

 • "Mikroblogger" letta kínai államfõ

  Hu Csin-tao (Hu Jintao) kínai elnök is beállt az interneten kommunikáló államférfiak sorába, és "mikrobloggerként" máris 14 ezer követõt számlál a Zsenmin vejpo (Renmin weibo) hivatalos közösségi oldalon.

 • Anya és lánya közös esküvõje és szülése

  Moszkva - Anya és lánya ugyanazon a napon lépett az anyakönyvvezetõ elé, majd hét hónap múlva ugyanazon a kórházi osztályon, mindössze négy nap eltéréssel szült gyereket.

  Mindez véletlenül jött így össze Oroszországban, a Nyizsnyij Novgorod mellett élõ családban.

 • 116. születésnapját ünnepelte a világ legidõsebb embere

  116. születésnapját ünnepelhette a világ legidõsebb embere, egy amerikai asszony.

 • Ittasan ment a KRESZ-vizsgára!

  Ittassága miatt nem engedtek vizsgázni egy növendéket Romániában egy autóiskolában - elméletbõl.

  A 20 éves nõ pár perccel a vizsga megkezdése után kuncogni kezdett, hangosan beszélt a többi vizsgázóhoz, kikiáltotta a - szerinte - helyes megoldásokat és boldogan újságolta, hogy mindent tud.

 • Jessica Alba hasonmása

  Az ilyen rajongókra nincs szüksége Jessica Albának. Nagyon nyugtalanítónak tartja azt a hírt, miszerint egy nõ Kínában azért feküdt kés alá többször, hogy Jessicára hasonlítson. A hölgy ezt azért tette, hogy visszanyerje párját. A 21 évesnek azt mondta, a bizarr beavatkozást elvállaló orvos, hogy még többszörös plasztikai mûtétre lesz szükség, hogy szeme és orra hasonlítson a sztáréra.

 • Titokban nõsült meg a vízilabdázó

  Egy év jegyesség után titokban feleségül vette modell barátnõjét az olimpikon vízilabdázó Varga Dániel.

 • Méreginjekcióval végeztek ki egy gyilkost texasban

  Kivégeztek méreginjekcióval egy háromszoros gyilkost Texasban szerda hajnalban - közölték a szövetségi állam igazságügyi hatóságai. Az elítélt, a 32 éves Leon Dorsey, egyrendbeli emberölésért kiszabott börtönbüntetésének letöltése alatt vallotta be, hogy egy másik, kettõs gyilkosságot is elkövetett.