rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Az Avatar világsikere az amerikai pornóipart is felizgatta

  Az Avatar világsikere az amerikai pornóipart is felizgatta: várható, hogy a felnõtt filmek készítõi is hamarosan átállnak a háromdimenziós technikára.


 • Markológépet vett egy 3 éves kislány!

  Markológépet vett egy 3 éves kislány Új-Zélandon az internet révén. Az otthoni számítógépen elõbb a gyerek anyukája vásárolt internetes árverésen több apró játékot, aztán a gyerek vett, de õ csak egyvalamit, viszont jó nagyot és nem játékot.

  A markológép ára 12 ezer 300 dollár - 2,7 millió forint. Az anyuka és apuka már jóízûen aludtak, miközben kis üzletasszonykájuk pár egérkattintással nyélbe ütötte a boltot. Anyja csak reggel értesült arról, hogy álmában vett egy földmarkolót 20 ezer új-zélandi dollárért.

 • Renée Zellweger nem vállalja a hízást még Bridget Jones kedvéért sem!

  Csak ruhatöméssel vállalja Renée Zellweger a Bridget Jones-történet harmadik részét, a sok hízás és fogyás ugyanis nagyon megterheli a szervezetét. A bestsellerbõl készült film újabb folytatását jövõre kezdik forgatni.

 • Kábítószer miatt õrizetben Tarkan török énekes

  Kábítószer-razzia során péntek hajnalban õrizetbe vette az isztambuli rendõrség Tarkant, az ismert török énekest.

 • Mel C-nek lánya született

  London - Kislánya született Melanie Chisholmnak, a hírt maga az énekesnõ jelentette be internetes honlapján.

  A Spice Girls egykori Sporty Spice-a vasárnap kislánynak adott életet, aki a Scarlet nevet kapta. Anya és gyermeke jól vannak.

 • Botladozó arab-amerikai szépség kapta a Miss USA koronát

  Egy 24 éves arab-amerikai nõ lett az idei Miss USA, bár az esti Las Vegas-i gálán csaknem elesett estélyi ruhájában.

 • Elkelt az aktfotó Carla Bruniról!

  Tizenháromezer-kilencven euróért kelt el egy aktfotó Carla Bruniról, a volt modellrõl, a mostani francia first ladyrõl.

  A fekete-fehér képen Bruni egy vetetlen ágyban heverészik, részben az ágynemûtõl takartan - a felvételt egy amerikai divatfotós, Pamela Hanson készítette 1994-ben.

 • Mariah Carey hajadonná vált

  Mariah és Nick házassága két hónapig tartott. A OK magazin szerint Mariah Carey és Nick Cannon már külön is költöztek. Egy "családhoz közel álló" ismerõs szerint Carey stílusa egész egyszerûen elviselhetetlen. A legutóbbi klipforgatáson férjével például úgy viselkedett, mint ha a szolgája lenne.

  - Úgy gondolta, Nick csak arra való, hogy ugráljon körülötte, úgy viselkedett vele, mint egy díva a szolgájával - mondta a bennfentes. Cannon, aki színészként és rapperként is megállja a helyét, nem bírta elviselni, hogy Mariah Carey már a karrierjébe is bele akart szólni. Ez volt az utolsó csepp a pohárban.

 • Imádkoztatja munkásait energiáért a venezuelai villamos mûvek

  Energiáért fohászkodó közös imádkozásra hívta össze munkásait az állami elektromos mûvek Venezuelában.

 • Fejjel lefelé néz televíziót az alpesi sí-világbajnokság tinisztárja

  Fejjel lefelé néz televíziót Lara Gut, a franciaországi Val d,Isere-ben zajló alpesi sí-világbajnokság tinisztárja.

  A 17 éves svájci tehetség családjában szokás így nézni a mûsorokat: lábak fenn a kanapé háttámláján, a fej pedig lóg lefelé.

  A sportoktató szülõk, Pauli és Gabriela hiszik úgy, hogy ez a módszer fejleszti az egyensúlyérzéket.

 • Újabb világcsúcsot állított fel a skorpiókirálynõ

  Újabb világcsúcsot állított be az önmagát thaiföldi "skorpiókirálynõként" aposztrofáló Kancsana Kaetkaev, aki ezúttal több mint két percen át tartott szájában egy 18 cm-es, élõ skorpiót.

  A 39 éves Kancsana hétfõn a dél-keleti Pattaja üdülõhely egyik bevásárlóközpontja elõtt összesereglett tömeg elõtt vitte véghez hétfõn a bravúrt. A fehér ruhás, csipkekesztyût viselõ nõ egy hatalmas fekete skorpiót tett a szájába, majd két perc három másodpercen át tartotta ott, mielõtt kiköpte volna.

 • Betilthatják a "genetikai rulettet": tilos elvenni az unokatesót!

  Lassan az Egyesült Államok felében betiltják az elsõfokú unokatestvérek közti házasságkötést. Jelenleg 24 tagállamban tiltja törvény az ilyen frigyet, Maryland lehet a 25., ha törvényhozása elfogadja Henry Heller demokrata párti küldött javaslatát.

 • Michael Jackson fehérítette a bõrét

  A legújabb napvilágra került rendõri jelentésekben az áll, hogy Michael Jackson házában a halála utáni helyszíneléskor óriási mennyiségû bõrfehérítõ krémet talált a yard.

 • Robert Pattinsonra újra rátalált a szerelem

  Robert Pattinsonra újra rátalált a szerelemRobert Pattinson boldogan éli mindennapjait, amióta szakított Kristen Stewarttal. Pár hete az a hír járta, hogy Robert összejött a színésznővel, Riley Keough-val. Kapcsolatuk azonban állítólag azért nem tartott sokáig, mert Robert még mindig szerelmes Kristen Stewartba. Ezen hír hallatán az összes Robsten rajongó örömujjongásba kezdett, de kiderült, hogy ebből semmi sem igaz. Sőt mi több, a 27 éves színész el is adta azt a házat, ahol egykori szerelmével élt, azaz nagyon úgy tűnik, hogy Rob végleg lezártnak tekinti kapcsolatukat.

 • Elhunyt a FINA alelnöke!

  A római vizes vb alatt meghalt Furuhasi Hironasin, a FINA, a nemzetközi szövetség japán alelnöke, az ázsiai ország sportági szövetségének elsõ embere.

  Az elmúlt éjszaka, 81 éves korában, álmában érte a halál hotelszobájában - adta hírül vasárnap a swimnews.com internetes szakportál.

 • Tévutas: a város stimmelt, csak a földrész nem

  Sydney (Kanada) - Úticélja szerint jó városba érkezett, csak éppen rossz földrészre egy argentin turista: az ausztráliai Sydney helyett a kanadaiba, azaz a világ átellenes felére.

  A hölgy többszöri átszállással jutott el a mára elég álmos életû, hajdani bányász- és acélipari városba - a pezsgõ ausztrál megapolisz helyett -, ám csak az utolsó útszakaszon kezdett neki gyanús lenni a dolog.

 • Givenchy frakkban lép fel Madonna világkörüli turnéján

  Párizs - Givenchy által tervezett fekete szatén frakkban kezdi meg Madonna a hét végén világkörüli turnéját Ragadós és Édes (Sticky and Sweet) mottóval - jelentette be a divatház.

  Az amerikai énekesnõ egy másik fellépõ ruháját is Riccardo Tisci tervezte, aki immár három éve a Givenchy tervezõje.

 • 99 éves korában elhunyt Mosonyi Emil Kossuth-díjas vízépítõ mérnök

  Péntekre virradóra 99 éves korában Karlsruhéban elhunyt Mosonyi Emil Kossuth-díjas vízépítõ mérnök. A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) rendes tagja többek között a tiszalöki vízlépcsõ tervezésének és kivitelezésének mûszaki vezetõje, a Viziterv igazgatója, a dunai erõmûrendszer elõmunkálatainak vezetõje volt. Nevéhez fûzõdik az egykor jelképessé vált bõs-nagymarosi gát; az õ elképzelésein alapult az a megállapodás, amelyet Magyarország és Csehszlovákia 1977-ben kötött a dunai vízlépcsõrõl.

 • Életmentõ papagáj!

  A kislány torkán akadt a falat, fuldoklott, de a papagáj rikácsolni kezdett, mire a bébiszitter átrohant a másik szobából, és megmentette a csöppséget.

  A bébiszitter a másik szobában szorgoskodott, és egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a család papagája azt rikácsolja: "Mama, bébi!!!", és hevesen verdeste a szárnyát is. A nõ azonnal visszarohant a konyhába, és látta, hogy a kislány már elkékült, mert a torkán akadt a falat.

 • Hanyatlik a szlovákiai Magas-Tátra!

  Folyamatosan hanyatlik a szlovákiai Magas-Tátra faállományának állapota a 2004-es orkánkatasztrófa óta. A Tátrai Nemzeti Park (TANAP) vezetõi szerint a park hatvanéves története során még soha nem volt olyan súlyos a helyzet, mint idén.

  A Magas-Tátra déli lejtõin 2004. november 19-én végigsöprõ orkánszerû szélben a TANAP kezelésében lévõ 50 ezer hektár egynegyede pusztult el. Azóta szárazság és többször rekordmeleg tizedelte tovább a fenyveseket, átalakult a talaj összetétele és vészesen elszaporodtak a szúrajok.

 • Barátok közt 3D-ben?

  A háromdimenziós technológia úgy tûnik hamarosan beszivárog a mozikból a nappalinkba. Köszönhetõen a média legnagyobb vállalatainak és azoknak a cégeknek, akik a technológiát le is tudják gyártani.

  Ezen a héten tartják Las Vegas-ban az év legnagyobb elektronikai vásárát (CES), ahol az elõzetes hírek szerint számos újítás is elõtérbe kerül majd. A cégek egyébként is abban bíznak, hogy itt tudnak elsõként a vásárlóikhoz szólni, és olyan technológiát bemutatni nekik, amelyek megváltoztathatják a mindennapjaikat. A nehézséget az jelenti a 3D átültetésében a nappaliba, hogy a hollywoodi stúdióknak meg kell egyezniük a szabványban.

 • 38 millió forint értékû régi dollárt talált egy burkoló

  Kész vagyonnyi, mai árfolyamon 38 millió forint értékû régi dollárt talált egy burkoló egy ohiói házban, ám nagy bánatára mégsem lehetett az övé.

  Bob Kitts (képünkön balra) egy 83 éve épített ház fürdõszobafalában bukkant rá a nagy világgazdasági válság idején nyomott bankókra, mivel becsületes embernek nevelték, nem tartotta meg, hanem örömében értesítette a tulajdonost.

 • Gyilkos mosógép! Kisgyermek fuladt bele a mosógépbe!

  Míg anyukája teregetett, beesett a mosógépbe és vízbe fulladt egy kisgyerek Belaruszban. A családi tragédia Fehéroroszország orsanszki járásában történt.

  Az egyéves kislány édesanyja éppen nagymosást végzett a család Riga - felültöltõs - mosógépén. az asszony, hogy könnyebben ki tudja szedni a kimosott ruhát, egy széket tett a mosógép mellé.

 • Seggrázás és puki a Pornó Sztár Partyn

  Belõtt haj, parfüm felhõk, seggrázás és a kelleténél több szilikon. A Kaméleon Klub elõszilveszteri Porn Star Partyján jártunk. - Én a Rióban voltam egész nyáron. Na, az például teljesen másmilyen - támasztja alá elméletét a húsz év körüli lány a Kaméleon Klub mosdójában. Majd a tûsarkújában billegve egy századik adag alapozót is felken az arcára. Hogy miben különbözik egy Riós szórakozás a többitõl, azt sohasem tudjuk meg, de ez a buli valóban "tök más." Most ugyanis Porn Star Party van. Méghozzá a nagyedik.

 • Százezer eurót találtak a kidobott széfben

  Százezer eurót találtak egy fémhulladéknak minõsített széfben acélipari munkások Németországban.

  A páncélszekrény a német Postbanktól érkezett. Az öntödei munkások nem tartották meg maguknak, hanem visszaadták a 30 millió forintnyi összeget. A bank szóvivõje közölte, hogy egy alkalmazott hanyagsága miatt maradt a pénz a széfben decemberi költözködésükkor.

 • Csavargó lett Bruce Willis-bõl

  Õsz szakáll, napszemüveg, és fejkendõ, póló és farmer.

  Akár David Bellamy-t, a híres botanikusra is illene a személyleírás, vagy akár egy hétköznapi, idõsebb csavargóra is, de õ nem más, mint a Die Hard filmek sztárja, Bruce Willis.

  A hollywoodi csillagot a napokban sikerült lencsevégre kapni New York utcáin, ahogyan lányával Tallulah-al, és barátnõjével Emma Hemminggel indult bevásárló túrára, a Barneys áruházba.

 • Megasztárosok Talmával

  A legutóbbi élõ Megasztár V. adását követõen a versenyzõk a Talmácsi-ringen töltöttek egy napot, ahol nem a táncpróbáké, az énekóráké volt a fõszerep, hanem a kikapcsolódásé, az önfeledt szórakozásé.

 • Hihetetlen! 13 évesen lett apuka!

  Az odáig oké, hogy rohamosan fogy/öregszik a társadalom, de azért nem ÍGY kéne ez ellen védekezni…

  A képen ugyanis a kis Maisie Roxanne az apjával, Alfie Patten-nel látható. dadat13Az igaz, hogy a látszat csal, ugyanis a srác nem 8, mint amennyinek látszik, hanem 13, de azért ez még így is súlyos, pláne ha még azt is hozzá vesszük, hogy ezesetben Alfie 12 évesen ejtette teherbe nála 3 évvel idõsebb barátnõjét, Chantelle Steadman-t.

 • 150 millió dollárt érõ Da Vinci-kép került elõ

  Alig 12 ezer forintnyi összegért kelt el korábban egy árverésen az a Krisztus-portré, amelyrõl most, a szakértõi vizsgálat alapján, kiderült: Leonardo da Vinci alkotása, és legalább 150 millió dollárt – 30 milliárd forint – ér.

 • Mûfogsort lopott a Harry Potter film egyik sztárja

  Színészberkekben szokás, hogy egy búcsúzó darab esetén, ha mód nyílik rá, a kellékekbõl, díszletekbõl mindenki elvisz valamit emlékbe. Így tett Helena Bonham Carter is.