rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • 17-szer szúrta le testvérét

  Megrázó tragédiának lehettek tanúi a román Ghirdoveni település lakói: egy férfi tizenhétszer szúrta meg testvérét néhány lej adósságért. Az áldozat öccse, a 41 éves Dãnuþ Marinescu feltehetõen hét lejjel tartozott testvérének, a 43 éves Mariusnak. A régi adósság körüli indulatok a napilap szerint vasárnap egy szelet dinnye kapcsán szabadultak el a családi házban.

 • Beyoncé kifakult!

  Az amerikai R&B énekes Beyoncé Knowles egy reklámban szokatlanul világos bõrrel jelenik meg.

  Állítólag megtartotta eredeti bõrszínét Beyoncé, annak ellenére, hogy egy hajfesték reklámban fehér bõrszínnel ragyog.

  A kozmetikai cég visszautasította, sõt nevetségesnek tartotta a vádakat, miszerint egy reklámjukban kifehérítették az énekesnõt.

 • Jennifer Hudson még soha nem fogyasztott alkoholt

  Jennifer Hudson még soha nem fogyasztott alkoholtJennifer Hudson bevallotta, hogy még soha életében nem ivott alkoholt vagy fogyasztott drogot, ezért komoly kihívás volt legújabb filmszerepe. Jennifer Hudson énekesnő és színésznő bevallotta, hogy még soha életében nem ivott vagy drogozott, ezért legújabb szerepe komoly kihívás elé állította. A híresség nagyon tartott a The Inevitable Defeat Of Mister And Pete című filmtől, amiben egy heroinfüggőt alakít. Az Oscar-díjas szépség elismerte, hogy komolyan félt ettől a szereptől, hiszen semmilyen tapasztalata nem volt korábban drogokkal vagy alkohollal.

 • Memóriaverseny: két csomagnyi kártyalapsorrendet jegyzett meg

  Két csomag kártyalapot jegyzett meg az idei amerikai memóriabajnok a döntõben. A viadalt a hét végén tartották New Yorkban, félszáz mentális atléta gyürkõzött neki. Egyebek közt 99 ember arcát és nevét kellett visszamondaniuk fényképük alapján, aztán egy 50 soros szabadverset, majd száz számot helyes sorrendben.

 • Hatvan éves korában elhunyt Petróczy Sándor!

  Hatvanhét éves korában csütörtök délután rövid betegség után elhunyt Petróczy Sándor, a magyarországi Mozisok Országos Szövetségének elnöke.

  Alapító és elnökségi tagja volt a Magyar Filmklubok Szövetségének, majd a Mozisok Országos Szövetségének elnökévé választották.

 • Rafael Nadal Shakira videoklipjében szerepel

  Rafael Nadal világklasszis teniszezõ szerepel Shakira legújabb videoklipjében, amelybõl pénteken mutatta be az elsõ részleteket a kolumbiai énekesnõ lemezét kiadó Sony.

 • Oscar-díj 2008: Tarolt a nem vénnek való vidék

  A Nem vénnek való vidék címû film kapta 2008-ban a legjobb film díját, emellett a Coen testvérek alkotása további három kategóriában is megszerezte az Oscar szobrocskát.

 • Halra cserélik az ópiumot az afgán földmûvesek

  Saracha - A hatóságok erõfeszítéseinek köszönhetõen változás indult meg Afganisztánban, az egykor ópiumtermesztésbõl élõ földmûvesek kifizetõdõ alternatívát találtak a haltenyésztésben az ország keleti részén fekvõ Nangahár tartományban.

 • Rihanna sosem akart híres lenni

  Rihanna sosem akart híres lenniA barbadosi születésű énekesnő, aki a zenei világ egyik leghíresebb, legbefolyásosabb és leggazdagabb sztárja, azt állítja, sosem akart híres lenni. Rihanna, aki meglehetősen fiatalon közötte első zenei szerződését, azt állítja, hogy valójában sosem vágyott hírnévre. A díva mindössze 17 éves volt, amikor aláírta első lemezszerződését a Def Jam kiadóval, csak a zenével törődött, a státusz nem érdekelte. A zenei szupersztár, aki február 20.-án töltötte be 26. évét, elmondta, hogy egyáltalán nem akart nemzetközi hírű celeb lenni, csak zenélni akart.

 • A szexi modell villantott!

  Kissé ügyetlenül mozdult a szexis topmodell, és mély betekintést engedett ruhája alá, persze a jelenlévõk nagy örömére.

 • Kapós mentõ: megfogta a lezuhanó gyermeket

  Elkapott egy 4 és fél métert zuhanó gyermeket egy férfi Törökországban egy bevásárlóközpontban, amivel valószínûleg az életét mentette meg.

 • Kínai Ikaroszok: madáremberverseny

  Madáremberversenyt tartottak Kínában: 10 méter magas szikláról szálltak alá a "szárnyasok".

 • A rózsáról

  A rózsárólGyönyörűséges virágunk a rózsa.

  A rózsa számos kultúrában az érzelmekkel, a szeretettel és a szerelemmel összekapcsolt virág. Nem véletlenül ezt a csodálatos virágot nevelgeti féltő gonddal a kis herceg.

  A görög mitológiában Aphroditének a Szerelem Istennőjének a vörös rózsa volt a kedvenc virága. Szapphó a virágok királynőjének nevezte.

 • Sarka Kata nem éhezteti kisfiát!

  Sarka Kata határozottan cáfolja, hogy valaha is olyat nyilatkozott volna, hogy naponta mindössze másfél deci tápszert ad gyermekének.

 • Bajor Imre milliókat bukik a betegsége miatt

  Nagyon nehezen viseli a Heti hetes sztárja, hogy még hetekig szobafogságra van ítélve. Bajor Imre (51) szíve szerint már pár nappal kórházba kerülése után rohant volna a stúdióba vagy a színházba, de most elõször minden orvosi utasítást betart, még ha nagyon nehezére esik is. A színésznek nemcsak a munka hiányzik, de tisztában van vele, hogy a másfél hónapos kényszerpihenõ alatt majd, négymillió forinttól esik el.

 • Pornó az autómosóban

  Hétköznapi vállalkozásba kezdett a leszbikus kolumbiai testvérpár, Valerie és Melanie Rios, akik pornózással (is) keresik a kenyerüket: autómosót nyitottak. Amíg a jármûveket szappanos vízzel kényeztetik a Bogotában létrehozott cégnél, addig az ügyfeleket élõ szexjelenetekkel.

 • Csavargó lett Bruce Willis-bõl

  Õsz szakáll, napszemüveg, és fejkendõ, póló és farmer.

  Akár David Bellamy-t, a híres botanikusra is illene a személyleírás, vagy akár egy hétköznapi, idõsebb csavargóra is, de õ nem más, mint a Die Hard filmek sztárja, Bruce Willis.

  A hollywoodi csillagot a napokban sikerült lencsevégre kapni New York utcáin, ahogyan lányával Tallulah-al, és barátnõjével Emma Hemminggel indult bevásárló túrára, a Barneys áruházba.

 • Megnõsült VV Béci

  Feleségül vette barátnõjét (Adrit) VV Béci. A zenei életben Young G néven ismert egykori valóságshow szereplõ több éve van együtt kedvesével. A lagzira az eljegyzés után 1 hónappal már sor került, de nem azért kapkodták el, mert gyereket várnak.

 • A részeg pilóta azt sem tudta, hogy merre repül

  Fél év börtönre ítélte egy londoni bíróság az amerikai Delta légitársaság egyik pilótáját. A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - hétfõi beszámolója szerint a 48 éves, bostoni illetõségû George La Perle elsõ tisztként szolgált volna a Boeing 767-esen, amelyen 241 utas várta az indulást, de amikor megjelent a kapunál, úgy bûzlött az alkoholtól, hogy a biztonsági személyzet feltartóztatta, és kihívta a rendõrséget.

 • Divat lett a cipõdobálás!

  Megpróbálták cipõvel megdobni hétfõn a kínai miniszterelnököt, miközben elõadást tartott a Cambridge-i Egyetemen - jelentették hírügynökségek a helyszínrõl.

  A lábbeli nem találta el Ven Csia-paót (Wen Jiabao), tõle egy méterre, a pódiumra esett. A kínai kormányfõ a világgazdasági válságról tartott elõadást, amikor hallgatóságának egyik tagja felállt, feléje hajította fél pár cipõjét és közben azt kiáltotta: "hogy lehet, hogy az egyetem hasra vágódik ez elõtt a diktátor elõtt?"

 • Októbertõl nem kell izzókészletet tartani az autóban!

  Október 1-tõl több könnyítés is életbe lép az autósok számára, nem kell például izzókészletet tartaniuk a kocsiban - közölte a kormányszóvivõ vasárnap az MTI-vel.

  Ez természetesen nem jelenti azt, hogy kivilágítatlanul közlekedhetnek az autók. Minden üzembentartó saját felelõssége, hogy a KRESZ szabályai szerint mûködjenek az autó lámpái.

 • Megjelenik Spears-mama könyve

  New York - Britney Spears édesanyja könyvet írt híressé vált gyermekeivel való viszonyáról, amelyben beszámol a magánéleti válságba jutott sztárénekes kilábalásáról éppúgy, mint kisebb lánya mellbevágóan korai terhességérõl.

  A Through the Storm (A viharon át) címû kötetet egy vezetõ keresztény kiadó jelenteti meg szeptember 16-án.

 • Gyõzike 8 milliót már visszafizetett az Apeh-nak

  A Gáspár házaspárnak összesen 10 millió forint APEH-tartozása van, de ennek nagy részét már törlesztették.

 • Több milliót nyert, mehet a börtönbe

  John Racener egy darabig csak a börtönben költhet a védelmére abból a több millió dollárból, amit 25 éves kora ellenére máris magáénak tudhat. Nagy bajban van az idei World Series of Poker (WSOP) Main Eventjének második helyezettje, John Racener. Könnyen elõfordulhat, hogy börtönbe kell vonulnia.

 • Marian Cozma emlékére egy 211 centiméteres fát ültetnek!

  Pályaavatás keretében megemlékezést tartottak a meggyilkolt Marian Cozma (†26) tiszteletére.

  A tiszteletadás gesztusaként 211 centiméter magasságú fát ültettek el a pálya mellett, amely a strandkézilabda szerelmeseinek nyújthat árnyékot a nagy melegben.

 • Kövérség miatt utasították el egy pár örökbefogadási kérelmét

  Kövérség miatt utasították el egy pár örökbefogadási kérelmét Nagy-Britanniában.

  A 37 éves férfi másfél mázsát nyom, és az illetékes hatóság szerint a túlsúly miatt fennáll a veszélye, hogy súlyos beteg lesz, vagy akár meghal, így a pár nem tudná optimálisan felnevelni az örökbe fogadott gyermeket.

 • Mozogjunk! Michelle Obama lefogyasztaná a kövér gyerekeket

  Elindította a gyerekkövérség elleni kampányát Michelle Obama, az amerikai first lady kedden; fõleg az egészséges táplálkozás elveire és a sok testmozgás fontosságára akarja felhívni a szülõk és a gyerekek figyelmét.

 • Autóbalesetben meghalt a Volkswagen vezérigazgatója

  Az északnyugat-kínai Ganszu tartományban autóbalesetben meghalt a Shanghai Volkswagen vezérigazgatója, Liu Csien és további három magas beosztású Volkswagen-alkalmazott.

 • Körülmetéltek egy belga férfi sterilizálás helyett

  Sterilizálás helyett tévedésbõl körülmetéltek egy 36 éves belga férfit a kórházban.

 • Öt év házasság után válik a sztárpár

  Bejelentették! Öt év házasság után elválik Tom Cruise és Katie Holmes.