rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Pótanyaként tekint Claudiára Gesztesi Máté

  Pótanyaként tekint Claudiára Gesztesi MátéGesztesi Máté ma is pótanyaként tekint Liptai Claudiára, akit nemegyszer édes mostohaként emleget. Claudia volt az, aki Gesztesi Károly oldalán egykor otthont teremtett Gesztesi Máté számára, amit a fiatal színész soha nem fog elfelejteni. Pont ezért örül, hogy Claudia A Nagy Duett élő adásain műsorvezetőként is jelen van. \"Jó érzés, hogy ő is ott van a műsorban. Érzem, hogy nagyon szeret, és ez doppingol\" - mondta Máté. Állandó csipkelődésük ellenére, látszik, hogy igazán jó a viszonyuk, hizs Claudia és Máté nyolc évig éltek egy háztartásban.

 • Hajnali kutyasétáltatás rendõrségi riasztással

  Hartlepool - A rendõrséget is riasztották annak a kétéves angol kisfiúnak a felkutatására, aki hajnali három órakor eltûnt a szobájából, hogy megsétáltassa kedvenc kutyáját.

  Egy szomszéd figyelt fel az utcán bolyongó furcsa párosra, s azonnal riasztotta a rendõrséget. Mintegy hat órán át helikopter bevonásával keresték a kis szökevényt, akit végül alig 60 méterre a házuktól találtak meg.

 • Eltiltották lánya sírjától Brittany Murphy apját

  Azt állítja Brittany Murphy édesapja, hogy nem engedték, hogy meglátogassa lánya sírját. Elmondása szerint, amikor a temetõbe érkezve megkérdezte, hol nyugszik lánya, elhajtották az ott dolgozók. Angelo Bertolotti több embert is megkérdezett, akik az irodába küldték, ahol megtagadtak tõle minden információt, annak ellenére, hogy bizonyítani tudta rokonságát a néhai színésznõvel.

 • A legszerencsétlenebb házszám nem a 13-as

  Messze nem a 13-as házszám a legpechesebb, hanem a 243-as - erre jutott egy biztosítótársaság Nagy-Britanniában.

 • Feleségeivel együtt temették el a gazdag kínai férfit

  Három feleségével együtt temették el azt a gazdag kínai férfit, aki az Északi Szung (Song) dinasztia (960-1127) korában élt.

 • 17 éves fiút erõszakoltak meg tinilányok

  Akár 50 év börtönre is ítélhetik azt a 16 éves lányt, aki szexuálisan molesztált egy nála egy évvel idõsebb fiút egy 14 éves tinédzser segítségével. Az Indiana államban élõ April Kuchtát erõszakkal, szexuális agresszióval, megfélemlítéssel és deviáns szexuális magatartással vádolják.

 • 1000 forintot rabolt a butikból!

  Kirabolt egy budapesti, III. kerületi butikot egy arcát kendõvel eltakaró férfi kedden.

  A tettes nem sokkal dél elõtt ment be a Torma Károly utcai ruhaüzletbe, ahol egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette az alkalmazottat és a bevételt követelte.

 • Ki gondolta volna?! David Guetta 47 éves

  Ki gondolta volna?! David Guetta 47 évesValószínűleg senki sem gondolná a világ egyik legnépszerűbb Dj-jéről, a francia származású David Guetta-ról, hogy ma ünnepli 47. születésnapját. David Guetta első mixeit 13 évesen készítette, és 15 évesen már több kisebb/nagyobb bulinak ő volt a szervezője. 17 éves korában a párizsi Broad klub DJ-jeként kezdte el lemezlovas pályafutását. A „The World Is Mine” című dalával vált igazán sikeressé 2005-ben, és azóta folyamatosan jobbnál jobb zenékkel kápráztatja el rajongóit. Mondhatni amihez Guetta hozzáér az minimum arannyá válik :) Boldog születésnapot!

 • Gránát robbant egy templomavatási ünnepségen!

  Nem politikai indíttatású merénylet volt, amikor gránát robbant egy templomavatási ünnepségen, állítja a rendõrség. A hivatalos verzió szerint egy vita után egy részeg ember vágta a nép közé a gránátot, amelyik 7 ember megölt.

  Legkevesebb hét ember meghalt, és több mint száz megsebesült, amikor gránát robbant egy thaiföldi buddhista templom avatási ünnepségén. A helyi kórház szerint a sérültek többsége repeszektõl sebesült meg, és egyikük sincsen súlyos állapotban.

 • Prostituáltakat futtató magyarokat állítottak bíróság elé Svájcban

  Egyebek mellett emberkereskedelem és súlyos testi sértés vádjával állítottak bíróság elé szerdán Zürichben négy, prostituáltakat futtató magyar férfit.

 • Gebe lett a szexi manöken

  Alessandra Ambrosio a világ egyik legszebb és legfizetettebb szupermodellje, ám legutóbbi fotózásán kifejezetten gebének tûnt.

 • Mostohaanyja beperelte Mel Gibsont

  Mostohaanyja Mel Gibsont okolja és pereli válása miatt.

 • Top 5 botrány 2007: Az ámokfutó Lohan

  Lindsay Lohan jó hírére már régen keresztet lehetett vetni, de amit idén mûvelt a tehetsége helyett botrányaiból élõ színésznõ, az már tényleg komoly túlzás: az évet kórházban kezdte, majd egybõl bevetette magát az éjszakai élet forgatagába – ez önmagában nem lett volna még baj, ha legalább idõnként józanul lehetett volna látni. Májusban elvesztette az uralmát Mercedese fölött. A rendõrség egyrészt ittasan találta, másrészt a kocsi végigkutatása után kokain is elõkerült.

 • A világ legdrágább biciklijei

  Stockholm - A világ eddigi legdrágább kerékpárjaival rukkolt ki egy skandináv iparmûvészcég.

  A bicikliket nem futószalagon gyártja, csak igen szûk mennyiségben, mivel áruk darabonként 18 millió forint. Összesen tíz készült belõlük, mindegyik kézi munkával - már amennyire a szerszámokat nélkülözni lehetett. A biciklik aranyozottak - 24 karátossal vonták be fém részeiket, cicomaként pedig 600 Swarovski kristály csillog vázukon.

 • A Másnaposok sztárját 15 évesen letartóztatták

  Bradley Cooper nem volt mintagyerek – amíg a színész Jenkintownban élt a családjával, sokszor tett rossz fát a tûzre.

 • A Nintendo 20%-kal csökenti az árait!

  Húsz százalékkal csökkenti a Nintendo népszerû Wii játékkonzoljának az árát, üzleti elemzõk szerint a japán cég nem riválisai - úgyszintén árcsökkentõ - lépéseit akarja ezzel kontrázni, pusztán elõzetes taktikai lépésrõl van szó.

 • Katonák lõttek le öngyilkos merénylõket

  Pakisztáni katonák kedden lelõttek három öngyilkos merénylõt, amint azok egy lõtérre akartak behatolni az ország északnyugati részén Mardan városában.

 • Egyre jobban elkényezteti lányát Tom Cruise

  Tom Cruise egy lakást vett New Yorkban csak azért, hogy lánya mellett legyen. Mindent elkövet, hogy Suri kedvében járjon, igaz olykor túlzásokba esik.

 • Megszülettek Angelina Jolie ikrei!

  Egészséges ikreknek adott életet Angelina Jolie a francia riviéra egyik szülészeti klinikáján Nizzában, ahová korábban bevonult - adta hírül a Nice-Matin címû újság vasárnapi száma a sztár nõgyógyászára hivatkozva.

  A gyermekek, egy fiú és egy lány: Knox Leon és Vivienne Marcheline szombaton kora este látták meg a napvilágot. A fiú 2,27 kg-val, a lány 2,28 kg-mal született, császármetszéssel. A lap úgy tudja, hogy a nagy eseményt eredetileg augusztus közepére várták.

 • Revolverrel lõtte szét az újját egy szemölcs miatt

  Sean Murphy nem kedveli a szemölcsöket. Amikor szembesült vele, hogy az ujján efféle undokság üti fel a fejét, az összes elképzelhetõ eszközt bevetette – ám mindhiába. Ekkor úgy döntött radikális megoldást választ.

 • 15 millió éves alsó állkapcsot találtak Közép-Franciaországban

  Közel 15 millió éves alsó állkapcsot találtak Közép-Franciaországban. Tavers-ben a hét elején egy õslénytannal foglalkozó régésztábor résztvevõi - jelentette be szerdán az Orléans-i Természettudományi Múzeum.

 • Elhunyt S. Benedek András Arany János-díjas író!

  Elhunyt S. Benedek András Arany János-díjas író, költõ, irodalomtörténész; a kárpátaljai író temetésérõl késõbb intézkednek - tudatta a Magyar Írószövetség. S. (Stumpf) Benedek András Munkácson született 1947. február 1-én.

 • Csók: tények, amiket nem tudtál a csókról

  Csókolózni nagyon jó - de nehogy azt hidd, hogy csak azért, mert szereted, mindent tudsz is róla.

 • Fizethet a bár, mert ittasan hagyta vezetni sztriptíztáncosát

  Százezer dollár kártérítést kell fizethet egy éjszakai bár egy volt szriptíztáncosnõjének, mert engedte, hogy ittasan induljon haza autójával.

 • Cindy Crawford házassága is a végét járja

  Egyre több sztárházasság megy tönkre mostanában, mely alól úgy tûnik a híres szupermodell, Cindy Crawford sem kivétel. Bár korábban is szó esett férje esetleges félrelépésérõl, mégis boldognak tûntek.

 • Új embermatrac-dominórekord

  Új embermatrac-dominórekord született: 400-an álltak felállított ágymatracok közé és dõltek el dominószerûen Nagy-Britanniában.

 • Több százmilliós adócsalás miatt hallgatták ki Növényi Norbertet

  A volt olimpiai bajnokot órákon át faggatták ki a Vám- és Pénzügyõrség óbudai központjában a nyomozók.

 • A nõk és a majmok hasonlóan nevetnek

  Hasonlóságot fedeztek fel a majmok és a nõk mosolygása között a mimika kutatásával foglalkozó szakemberek.

 • Kiáradt a Hajta patak

  Öt embert kellett kitelepíteni a Pest megyei Tóalmás üdülõkörzetébõl a megáradt Hajta-patak miatt.

  Az elmúlt huszonnégy órában négy-öt felhõszakadás volt a környéken, a Hajta még mindig árad, homokzsákokkal védik a veszélyeztetett területeket, a munkában több mint százötvenen vesznek részt.

 • Akaraterejének köszönhetõen felállt a kerekesszékbõl és újra jár az 5 éves kislány

  Megdöbbentõ a bátorsága és akaratereje annak az ötéves gyereknek, aki felülkerekedett súlyos gerincbetegségén és elkezdett egyedül járni.