rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Jean-Paul Belmondo a rendõrség kezében!

  Egy feltételezett kölcsön ügyében kihallgatta a rendõrség Jean-Paul Belmondót; a legendás színész legújabb barátnõjének férje után nyomoz a belga rendõrség.

 • Vasalásban állított fel rekordot egy német férfi

  Egy 28 éves német férfi 58 órán és 40 másodpercen át vasalt megszakítás nélkül és ezzel új rekordot állított fel.

 • Lottónyertes Vietnamban

  97 éves aggastyán nyert a lottón Vietnamban 400 évnyi átlagfizetést.

 • A legromantikusabb szó a világon: amour

  Az amour, vagyis a franciául mondott szerelem a legromantikusabb szó a világon - válaszolták nyelvészek egy Bálint-nap alkalmából készült felmérésben.

 • Elszólták magukat - kisfiút vár Fergie

  Josh Duhamel egy új interjúban többször is fiúként utalt leendõ gyermekére, akivel felesége, Fergie jelenleg várandós.

 • Pénzt osztottak a titokzatos Mikulások!

  Két "titkos Mikulás" jelent meg Detroit munkásnegyedében, hogy boldogabbá tegye ismeretlenek karácsonyát: összesen 11 ezer dollárt (több mint kétmillió forint) osztogattak el.

  A jótét lelkek - egy házaspár - a mosodákban, buszmegállókban és turkálóknál osztogattak százdolláros bankjegyeket egy helyi hírügynökség szerint. Azt mondták, azért adakoznak, hogy ezzel segítsenek az autóipar válságától szenvedõ szegény detroiti munkásokon.

 • Apuka lett az Odaát sztárja

  Apuka lett az Odaát sztárjaJensen Ackles és felesége Danneel Harris végre szülők lettek. A Supernatural (magyarul Odaát) sorozat főszereplője és felesége egy kislánynak örülhetnek. A bébi Justin Jay Ackles nevet kapta. Egészséges kislánynak adott életet Jensen Ackles felesége. Az Odaát sorozat friss apukája nagyon várta már kislányát, aki a Justin Jay, azza JJ nevet kapta. Jensen és Danneel 2010-ben házasodtak össze, így már nagyon várták a gyermekáldást. A boldog anyuka a Twitteren értesítette a világot a kis jövevényről:

 • Negyvenhárom éve vezetett jogosítvány nélkül

  Negyvenhárom éve vezetett jogosítvány nélkül egy svédi férfi, aki Magyarországra tartva bukott le Németországban.

 • Sajtos sör immár a briteknél is

  Sajtos sört kreált egy brit fõzde - csaknem egy évvel azután, hogy egy osztrák cég elõrukkolt ilyen itallal.

 • Kilencvennégy éves korában szerzett diplomát

  Kilencvennégy éves korában szerzett fõiskolai diplomát egy amerikai nõ, Hazel Soares. A hétvégi ünnepélyes ceremónián Nancy Palosi, az amerikai képviselõház elnöke személyesen gratulált az örökifjú végzõsnek.

 • Rendõrséget hívott, pedig anyja csak fürdeni küldte

  A rendõrségtõl kért kétségbeesetten segítséget egy 22 éves férfi Lengyelországban, mert anyja ki akarta takaríttatni vele a szobáját.

  A hatóság embereinek nem mondta meg, hogy pontosan mirõl van szó, csak annyit, hogy kínozzák.

  A rendõrök a megadott varsói címre száguldottak, ahol kiderült: az anya egyrészt fürdésre szólította fel "kisfiát", másrészt rendrakásra.

 • Lassan állt el a tévé elõl, farba lõtte apja

  Oregon (Wisconsin állam) - Túl lassan állt el a tévé elõl egy 9 éves fiú, ezért farba lõtte apja légpuskával.

  Az eset az Egyesült Államokban történt, az apa nem verte nagydobra. A gyerek viszont megírta egy iskolai fogalmazásban a - megfogalmazása szerint - "fájdalmas délutánt apuval, amikor meglõtt légpuskával".

 • Szilveszterkor kezdõdik a cipõdobáló pere

  December 31-én kezdõdik annak az iraki újságírónak a pere, aki az amerikai elnök felé hajította cipõjét egy bagdadi sajtótájékoztatón - közölte hétfõn a kijelölt vizsgálóbíró.

  "A nyomozás befejezõdött, az ügyet továbbították az iraki központi bûnügyi bíróság elé. A per december 31-én, szerdán kezdõdik" - mondta Dija al-Kenáni.

 • Ismeretlen férfi holttestet találtak a Duna mentén

  Ismeretlen férfi holttestét találták meg a Duna jobb partján, Érsekcsanád közelében. Mivel a szombaton megtalált holttest oszlásnak indult, a szemlebizottság nem tudta megállapítani a férfi személyazonosságát, halálának okát.

  A halál körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendõrség.

 • Leszbikus brit képviselõnõ házasságkötése

  London - Hivatalosan házasságot kötött szombaton Angela Eagle 47 éves brit munkáspárti képviselõnõ Maria Extallal, a British Telecom mérnökével, akivel 18 éve él együtt. Ezzel õ lett a brit parlamentben az elsõ nõ, aki törvényessé tette leszbikus kapcsolatát.

 • LL Junior a lovag!

  A rapper meg fogja lepni kedvesét Valentin napkor, feltéve ha van neki. Ugyanis ez az a téma amirõl nem beszél, de arról, hogy sírt már lánynak, hogy fogadja vissza és, hogy imád szerelmet vallani arról szívesen beszél LL Junior.

 • Újraforgatná Tim Burton az Addams Familyt

  A szürrealista rendezõ újraértelmezné a gótikus mesét Tim Burton legújabb ötlete szerint az eddigi két filmváltozat után ismét leforgatná a kultikus Addams Familyt. Ez kifejezetten jó gondolat a részérõl, hiszen Tim Burton szürreális látásmódja és elborult világa tökéletesen illene a gótikus vígjátékhoz.

 • Millió nyeremény tizenharmadik házassági évfordulóra

  Fantasztikus ajándékot kapott egy francia házaspár, amikor tizenharmadik házassági évfordulójuk alkalmából betértek egy kaszinóba a francia Pireneusokban lévõ Bagneres-de-Bigorre városában.

 • Angelina Jolie újra rendezõi babérokra tör

  Angelina Jolie továbbra is rendezõi babérokra tör, noha elsõ filmrendezése - a nálunk forgatott filmje, amely a balkáni háború szörnyûségeivel foglalkozott - nem keltett tetszést.

 • Kialakult a nyolcas döntõ mezõnye az Eurovíziós Dalfesztiválon

  Kialakult a nyolcas döntõ mezõnye az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyén, A Dal címû showmûsorban. A vasárnapi második középdöntõbõl Vastag Tamás, Radics Gigi, ByeAlex, valamint Agárdi Szilvia és Pál Dénes kettõse jutott a fináléba.

 • A bíró csomagtartójában bujkált

  Tanult a leckébõl, és a továbbiakban mindig bezárja majd kocsiját egy bíró, miután egy szökevényt a csomagtartójában találtak meg.

  A Macomb Daily címû helyi újság szerint a bíró leparkolt a kisváros bíróságának épülete elõtt, autóját nyitva hagyta, majd dolgozni ment. Idõközben a bírósági zárkából megszökött egy 16 éves vádlott. A rendõrök már több mint egy órája keresték, amikor egyiküknek gyanús lett egy fotó, amely a bíró parkoló autója mellett hevert.

 • Christina Aguilera nem csak férfiakkal bújt ágyba

  A sztár lányokkal is ágyba bújt, amit megelégelt a férje.

 • 2008-ban 45 éves George Michael

  Tizenkét listavezetõ szám Nagy-Britanniában, hét az Egyesült Államokban. Százmillió eladott album, 25 év a popzene élvonalában - ez George Michael, a britek negyvenöt éve, 1963. június 25-én született popikonja.

  A ciprusi görög apától és zsidó származású anyától született George (eredeti nevén Georgiosz) London East Finchley nevû negyedében, majd a pezsgõ nagyvárostól északra, Radlettben töltötte gyerekkorát. A zenével elõször egy ska együttes alapításakor próbálkozott meg, a The Executive névre hallgató csapatban a késõbbi Wham-tag Andrew Ridgeley is helyett kapott.

 • Szedd magad - dobozka helyett a bendõbe pakolnak az angolok

  London - Negyven év után leállította a szedd magad-rendszerû epereladást egy gazdaság Nagy-Britanniában a vevõk túlzott falánksága miatt.

 • Majdnem átúszta a félkarú a csatornát

  "Siker és nem bukás" - mondta a félkarú csaknem csatornaátúszó

  Párizs - Csaknem a cél elõtt kellett feladnia a La Manche-csatorna átúszását egy félkarú francia férfinak.

 • 50 ezer dugós kép

  Tirana - Ötvenezer parafa dugóból rakott ki egy képet Saimir Strait albán mûvész.

  A dugómozaik gitározó fiút ábrázol és az albán fõváros, Tirana egy luxusszállodájában tekinthetõ meg.

 • Gyermeket vár Alicia Keys

  Elsõ gyermekét várja Grammy-díjas énekesnõ. A 29 éves amerikai R&B sztár Swizz Beatz producerrel él együtt, és hírek szerint magánceremónia keretében még idén össze is házasodnak.

 • Egy 15 hónapos kisfiú megölte nõvérét!

  Akaratlanul megölte 4 éves nõvérét egy 15 hónapos fiúcska az Egyesült Államokba: a lány játékból bemászott a mosógépbe, öccse pedig bekapcsolta.

  A gép elöltöltõs, és egyetlen kapcsolóssal el lehet indítani, a gomb pedig csak fél méter magasan van. A kislány legalább két percig volt a vízzel teli gépben, mígnem anyja észrevette, mi történik.

 • Demi Moore újra fiatalabb férfira csapott le

  Az ötvenedik életévébe belépett Demi Moore-t egy fele olyan idõs mûkereskedõ próbálja talpra állítani a tönkrement házasságát követõen.

 • Sas támadott meg egy parkoló Zsiguli-t Ukrajnában

  Sas támadott meg egy parkoló Zsiguli autót az a Donyeck-Mariupol országút mentén Ukrajnában. A ragadozó madár az utastérben kifüggesztett plüssnyúlra vadászott, és a szélvédõt bezúzva a sofõrre zuhant. A zsákmányt sejtõ szárnyas ragadozó olyan nagy erõvel törte be az üveget, hogy zúzódásokat okozott a sofõr mellkasán.