rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Meg akarta ölni a 17 éves lányt

  A 43 éves battonyai férfit erõszakos közösülés kísérletével is gyanúsítják.

 • Élet a halál után

  Bangkok - Egy thaiföldi buddhista templomban az erre vállalkozók meghalhatnak, majd újraszületve szerencsésebb életet élhetnek.

  Szithipon meghalt a szeretett lányért - habár mindössze néhány percre.

  A húszéves fiatalember a Bangkok környéki Wat Promanni buddhista templomban "spirituális halált" halt, majd megtisztult karmával feltámadt annak reményében, hogy odaadó szerelme ezután biztosan viszonzásra talál.

 • Michelle Obama váratlan látogatást tett Haitin

  Michelle Obama váratlanul a földrengés sújtotta Haitira látogatott. Az amerikai first lady Jill Biden, az alelnök feleségének társaságában helikopterrõl szemlélte meg a súlyos károkat szenvedett fõvárost, Port-au-Prince-t, ahol még mindig földönfutóvá vált emberek százezrei élnek fedél nélkül, nyomorúságos körülmények között.

 • Kylie Minogue meztelenül kampányol

  Claudia Schiffer, Kylie Minogue és Seinna Miller kendõvel takarta el meztelen testét egy jótékonysági kampányban.

 • Megfosztotta vécéjétõl lakásbérlõjét

  Megfosztotta vécéjétõl lakásbérlõjét az Egyesült Államokban egy háziúr, hogy kiköltözésre kényszerítse, ám a nõ maradt gyerekével, a "trónfosztó" pedig 10 ezer dollár - 1,9 millió forint - bírságot kell, hogy fizessen.

  A New York-i háziúr nem csak a vécét szereltette le és vitette el a lakásból, hanem a fûtõtesteket, a csapokat, a mosogatót, lényegében minden mozdíthatót. A bérlõ ennek ellenére kitartott és hivatalos panaszt tett, minek eredményeként az egészségügyi hatóság megbírságolta.

 • Fárasztó a diétázásba kezdett Robbie Williams

  Robbie Williams fárasztó diétázásba kezdett, hogy formába lendüljön a BRIT Awards díjátadóra - le is adott közel 11 kilogrammot.

 • Kátyúkiárusítás

  Kiárusítja útjai kátyúit egy német település, hogy pénzt szerezzen betömésükre.

 • A burgonyafõnök krumplidiétája

  Megdühödött Washington állam burgonya bizottságának elnöke, amiért a krumplit állandón az értéktelen, hulladék ennivalók közé sorolják, ezért bejelentette, hogy két hónapig csak burgonyát eszik.

 • Igent mondott fiatal barátjának Susan Sarandon

  Susan Sarandon mindig házasságellenes volt, de állítólag igent mondott fiatal barátjának. Megtalálta az aranytojást tojó tyúkot – mondták Jonathan Bricklinrõl, amikor kiderült, hogy Susan Sarandonnal randevúzik. Egyes hírek szerint a hatvanhat éves színésznõ a nála pont harminc évvel fiatalabb férfi miatt lépett ki a több mint két évtizede tartó kapcsolatából.

 • Véletlen kapott 18 milliót, de nem boldogság lett a vége

  Véletlen kapott 18 milliót, de nem boldogság lett a végeA gyermekét egyedül nevelő lichfieldi nő számlájára a városi önkormányzattól érkezett tévesen egy szép kis összeg, és ő buzgón neki is látott az 52.000 font (19 millió forint) elköltésének. Michaela Hutchings agyában úgy tűnik, fel sem merült, hogy a jó tündér nem létezik, illetve a Mikulás szezonja is odébb van, így a téves utalást vissza kell majd fizetnie. Pedig így van, az önkormányzat illetékesei kis késéssel ugyan, de észrevették a hibát, ám addigra a nő vad költekezésbe kezdett, nem igazán létfontosságú dolgokra.

 • Drogozik és durván éhezteti magát az extravagáns énekesnõ

  Hiába a gagaizmus és az elszánt rajongók áradata, úgy tûnik az énekesnõ még sincs annyira megelégedve önmagával.

 • Lottónyertes Vietnamban

  97 éves aggastyán nyert a lottón Vietnamban 400 évnyi átlagfizetést.

 • Tûsarkú váltófutásrekord

  Rekordot javított magassarkúcipõs váltófutásból négy nõ Ausztráliában. A 80 méteres távot 1 perc 4 másodperc alatt szaladták végig stafétában Sydneyben.

 • Zenére könnyebb csábítani

  Romantikus zene segítségével könnyebb rávenni egy fiatal nõt randevúra - bizonyították be francia kutatók egy szokatlan kísérlettel.

 • Kínos elszólás: infláció helyett fellációt emlegetett a politikus

  Egy interjúrészlet gondoskodik a derültségrõl Franciaországban: infláció helyett fellációt, vagyis az orális szexet említette mondatában Rachida Dati volt igazságügy-miniszter, jelenleg európai parlamenti képviselõ.

 • Szaeed Ahmed al-Mahtum az olimpia legtehetõsebb versenyzõje

  Sok milliomos fordult meg az olimpián, a jelentõs sportágak nagyságai dollárban és euróban is nyolc számjegyû összegeket keresnek. Mégis egy sportlövõ a krõzus közöttük.

 • Hízókúrát tart Galambos Lajcsi? Túl sokat fogyott

  Kicsit többet evett, mint tervezte.

  Galambos Lajos belátta, hogy túlzásba vitte diétáját, s egészsége érdekében hajlandó volt néhány kilót magára szedni.

 • Egy németjuhász kutya fogadta örökbe a talált csecsemõt

  Akárcsak Kipling meséjében, csodával határos módon menekült meg Argentínában egy magára hagyott újszülött. Egy németjuhász kutya találta meg a csecsemõt, fogával megragadta és saját kicsinyei mellé vitte be a kutyaólba melegedni.

  A történet Abastosban esett meg - írja az Il Giornale - ötven kilométerre az argentin fõvárostól. Az ismeretlen anya, miután megszülte gyermekét, otthagyta egy szántóföldön, õ pedig elmenekült a helyszínrõl.

 • Nem mindennapi ajándékkal lepte meg a nagyszülőket a Beckham házaspár

  Nem mindennapi ajándékkal lepte meg a nagyszülőket a Beckham házaspárA Beckham házaspár megengedhetné magának, hogy bébiszitterek vegyék körbe gyerekeiket. Ők mégis a nagyikat választják. Amióta David Beckham nyugdíjas futballista és családja az Egyesült Államokból visszaköltözött a jó öreg Angliába - a nagyszülőkkel madarat lehet fogatni. Természetesen Victoria és David szülei egyaránt igyekeznek kivenni részüket a feladatokból, elsősorban a gyerekekre vigyáznak. Victoria ugyanis soha nem szeretett volna bébiszittereket, nevelőket felvenni, mindig is igyekezett egyedül helyt állni családja mellett.

 • Jön a második baba Palikéknál

  Marsi Anikó hivatalosan is bejelentette, hogy õ és férje, Palik László második gyermeküket várják. A mûsorvezetõ június 5-ére van kiírva, így nagyjából három év korkülönbség lesz a jövevény és a házaspár idõsebb gyermeke, Vilmos között.

  Marsi még nem tudja, hogy milyen nemû lesz a baba, de elmondása szerint teljesen mindegy. Hiszen, ha egy kislány érkezik a fiú mellé az is csodálatos, de ha még egy kisfia lesz, akkor idõsebb korában a két fiú által lesz elkényeztetve.

 • Millió dolláros biztosítás a futballsztár hajára

  Egymillió dolláros biztosítást kötött Troy Polamalu amerikaifutball-sztár hosszú hajára az egyik népszerû samponmárka.

 • Tizennyolc kilót adott le Jessica Simpson

  Nem volt egyszerû, de ismét normális súlyban van Jessica Simpson a terhességét követõen.

 • Világrekord 56 Harley-Davidson-on

  Megdöntötte a Harley-Davidsonnal végrehajtott "távolugrás" világrekordját kedden egy vakmerõ amerikai, méghozzá oda-vissza. Seth Enslow az ausztráliai Sydney kikötõjénél azért ugrott másodszor is, mert a tévések és a fotósok lemaradtak az elsõrõl.

 • Különös fóbiától szenved egy brit lány

  Különös betegségben szenved egy brit diáklány, aki állapotának „köszönhetõen" évek óta csak cipzáras ruhákat tud viselni. Hanna Matthewsnak (21) gombfóbiája van.

 • Whoopi Goldberg kedves gesztussal lepte meg egy rajongója családját

  Whoopi Goldberg rendesen meglepte egy rajongója családját az egyik New York-i étteremben, amikor titokban rendezte a számlájukat. A pincérek addig nem avathatták be a családot, míg a színésznõ el nem hagyta az éttermet.

 • Tüzet ütött egy golfozó

  Tûz ütött ki Kaliforniában egy golfpályán, mert tüzet "ütött" egy játékos: véletlenül egy kõre csapott acélütõjével.

 • Kirabolták Havas Henriket

  Komoly bosszúság érte Havas Henriket, amikor a TV2 stúdiójában táskájából elemelték nagy értékû mobiltelefonját, amelyben a több száz fontos telefonszámon kívül a Tanár úr értékes családi felvételeket is õrzött.

 • Négy embert lelõtt egy ámokfutó az Egyesült Államokban

  Négy embert lelõtt egy ámokfutó az Egyesült Államokban, Pennsylvaniában - jelentette egy helyi tv-állomás rendõrségi forrásra hivatkozva.

  Az eset Bridgeville-ben történt helyi idõ szerint kedd este. A tettes bement egy edzõterembe, és válogatás nélkül lövöldözni kezdett az ott lévõkre.

 • Ha fociról van szó, a nõk csak a másodikak a sorban

  Amikor a férfiak barátaikkal találkoznak, a feleségek, barátnõk és a munka témáját is a háttérbe szorítva a foci vezeti a társalgást - derül ki egy friss felmérésbõl.

 • Stohl András a Playboynak pózolt

  Buciról az újságnak adott interjújához készítették a képeket, melyeken kicsit James Bond-ként, kicsit Bruce Willis-ként ábrázolták õt.

  Az akcióhõs imidzs egyáltalán nem véletlen, hiszen az RTL Klub mûsorvezetõje már több filmben alakított félelmet nem ismerõ férfit, ráadásul az új James Bond filmekben õ adja a hangját a 007-es ügynöknek.

  - James Bond különösen a szívem csücske, már csak azért is, mert nagyon bírom Daniel Craiget!