rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Ûresküvõ 2011-tõl

  Tokió - A japán szerelmespárok 2011-tõl akár az ûrben is kimondhatják egymásnak a boldogító igent.

  A japán ûrturisztikai vállalat, a Rocketplane Kistler Japan az esküvõszervezõ First Advantage nevû céggel közösen megalapította a Space Wedding (Csillagközi lakodalom) szolgáltatást - olvasható a Pink Tentacle címû honlapon. A házasulandókat amerikai ûrhajó röpíti a kozmoszba.

 • Tila Tequila szakít a Twitterrel!

  Végre bekövetkezett, amire a sztárvilág már hónapok óta vár. Tila Tequilának megjött az esze és törölte a Twitter regisztrációját. Tette ezt, miután éles kritikákat kapott bizarr fecsegéseiért. A modellbõl lett reality sztár még decemberben regisztrált a közösségi oldalon, hogy megoszthassa a világgal, hogy bátyja gyerekének lesz a béranyja.

 • Ifj. Knézy Jenõ régebben is verekedett

  Néhány éve már állt bíróság elõtt ifjabb Knézy Jenõ! A sportriporter már 2005-ben, a Városmajorban összeverekedett egy párral.

  Nem kis indulatokat gerjesztett a hír, mely szerint a tévés válófélben lévõ feleségét olyan mértékben megütötte, hogy eltört az asszony állkapcsa.

  Az ügy kapcsán most elõkerült Knézy korábbi aktája is, amelybõl kiderül: akkor még a BRFK egyik alosztályán, aktív rendõrként tevékenykedett a sportriporter.

 • Kína élen áll a halfogyasztásban

  A kínaiak egy új felmérés szerint megelõzték a japánokat, és immár õk fogyasztják a legtöbb halat.

 • Súlyos autóbalesetett szenvedett Palcsó Tamás

  Palcsó Tamás, a korábbi Megasztár zenei tehetségkutató mûsor egyik szereplõje a súlyos sérültje annak a közlekedési balesetnek, ami vasárnap hajnalban történt Budapesten, a XXIII. kerületben - értesült az MTI; a hírt a TV2 szóvivõje megerõsítette.

  Az Ócsai úton a személygépkocsi - amely Dabas irányába ment - ismeretlen okból mintegy 50 métert sodródott, majd egy benzinkút melletti útjelzõ oszlopnak ütközött, ami az autó közepéig befúródott - tudta meg az MTI tudósítója a helyszínen.

 • Psota Irén többször is vállalta a tiltott abortuszt

  Kiderült a fájó titok - A népszerû színésznõnek nem született gyermeke, de ez nem jelenti azt, hogy nem is esett teherbe. Psota Irén ugyanis a negyvenes évek végén több tiltott abortuszt végeztetett el magán. Makk Károly filmrendezõ kedveseként Psota Irén többször is vállalta a kockázatos abortuszt az ötvenes évek elején.

 • Puzzle rekord!!!

  Hat hónap alatt 537 órányi munkával rakta ki a világ legnagyobb, 24 ezer darabból álló kirakós játékát (puzzle) egy brit nyugdíjas.

  A 73 éves Eric Smith-nek ki kellett ürítenie bútorokkal teli szobáját és egy speciális asztalt kellett felállítania ahhoz, hogy elkészülhessen a 365 centi hosszú, 183 centi széles, delfineket és csónakokat ábrázoló kép.

  "Ez a legaprólékosabb puzzle, amit valaha is kiraktam, igazán büszke vagyok arra, milyen gyorsan sikerült megcsinálni."

 • Obama és Lady Gaga fej-fej mellett a Facebookon

  Tovább folytatódik a "harc" Barack Obama amerikai elnök és Lady Gaga popsztár között a Facebook közösségi portálon: az énekes után már a politikus is 10 milliós rajongótábort tudhat magáénak.

 • Vuvuzelával szexelt egy magyar pár (képpel!)

  Egy pornóoldalra feltöltött videóból az is kiderült, a vuvuzela hatékony eszköz lehet a szurkolásnál, az intim együttlétnél viszont nem felel meg maradéktalanul az elvárásoknak.

 • Demi Moore: A szex a titka mindennek!

  Demi Moore egy amerikai tévémûsorban azt mondta, hogy a szexnek köszönheti 47 évesen is bomba alakját.

 • Elhunyt Mario Benedetti világhírû uruguayi író

  Elhunyt Mario Benedetti világhírû uruguayi író, aki hazája fõvárosát, Montevideót tekintette múzsájának, és akinek szerelmes és politikai verseibõl népszerû dalok születtek.

  A 88 esztendõs Benedetti, aki helyi sajtójelentések szerint krónikus légúti betegségben szenvedett, vasárnap májelégtelenség következtében halt meg.

 • Viktória királynõ bugyija kapós lett

  A reméltnél kilencszer drágábban kelt el Viktória királynõ bugyija

  London - Nagy-Britannia fénykorának, a viktoriánus korszaknak nem akármilyen emlékét árverezték el szerdán: magának Viktória királynõnek egyik bugyiját.

  Az 1890-bõl való királynõi alsónemût 500 fontra (147 ezer forint) becsülték, de végül kilencszer magasabb összeggel (4500 fonttal) ütötték le a közép-angliai Derbyben rendezett liciten.

 • Négyes ikrek születtek!

  Négyes ikreket szült hétfõn egy nõ Kolozsváron. A három kislány és a kisfiú császármetszéssel jött világra. Hosszú évek óta ez az elsõ eset, hogy a kolozsvári klinikán négyes ikrek születtek.

  A nõgyógyászati klinika által hétfõn kiadott közlemény szerint a négy csecsemõ - Antonia, Andra-Cristina, Ana-Maria és Luca-Stelian - egészséges, súlyuk 1300 gramm és 1700 gramm között van.

 • Szörnyethalt egy szurkoló Amerikában

  Egy baseball-szurkoló életét vesztette egy meccsen. A labda miatt túlhajolt a korláton és lezuhant a többméteres mélységbe Amerikában.

 • Pitt melegeket támogat!

  Brad Pitt pénzadománnyal segíti a melegházasság betiltása elleni kampányt

  Los Angeles - Brad Pitt százezer dollárt (17 millió forint) adományozott a kaliforniai melegházasság-törvény megmentésére.

  Elõször fordul elõ, hogy egy amerikai államban, ahol már engedélyezték az azonos nemûek házasságát, népszavazást tartanak a törvény visszavonásáról. A novemberi voksolás elõtti kampányt támogatta meg a hollywoodi sztár a melegek melletti egyértelmû kiállásával és pénzadományával.

 • Kínában összesen két utas volt egy vonaton a holdújévi tömegvándorláskor

  Még a Bolygó hollandinál is nagyobb csoda történt Kínában: összesen két utas volt egy vonaton a holdújévi tömegvándorláskor.

  Az ünnepre olyan sokan utazgatnak belföldön rokonlátogatásokra, hogy rengeteg a vonatjegyüzér. A rendõrség több mint 6600-at csípett el, de biztosan nem az összeset.

 • A boldog tizenévesek közül többen válnak

  Aki boldog tizenévesen, boldogabb lesz felnõttként, mégis nagyobb az esélye, hogy felbomlik a házassága - erre jutottak brit kutatók.

 • Elhunyt Rodney King

  Holtan találták egy úszómedencében Rodney Kinget. A férfi megveretése miatt 1991-ben az Egyesült Államok történetének legsúlyosabb faji jellegû zavargásai törtek ki Los Angelesben.

 • Crowe halálhírét keltették

  Az Oscar-díjas színész állítólagos tragédiájáról egy amerikai rádió hírolvasója számolt be, a bejelentés szerint a sztár új filmjének forgatása közben az osztrák Kitzbühelben 15 métert zuhant egy szakadékba. A hír szinte percek alatt az egész internetet bejárta, a fórumokon, blogokon rajongók százai hitetlenkedtek.

 • Kínai katonáknak tilos az online szerelem

  A kínai hadseregben szolgáló férfiaknak tilos az interneten ismerkedni, miután a fegyveres erõket felügyelõ kormányzati szervek szerint az online ismerkedéssel megnõhet a veszélye bizalmas információk kiszivárogtatásának.

 • Pikáns a világ elsõ vegyi fegyvere

  Washington - Aki odavan az erõs paprikáért, valójában a világ elsõ vegyi fegyverét ízleli - számoltak be kutatók vizsgálataikról az amerikai tudományos akadémia folyóiratában.

  A paprika erejét a gombák elleni küzdelem alakította ki. Az ízes növény magvait természetes környezetben a madarakra bízza, amelyek megeszik a termést, majd az emésztetlen magvakkal új élõhelyeket "trágyáznak".

 • Eladó a Michael Jackson halálát okozó fecskendõ

  A hírek szerint eladó az az injekciós tû, amellyel a végzetes gyógyszeradagot beadták Michael Jackson énekesnek.

 • Elvették Maradona lányának a jogsiját!

  Lefoglalták Maradona nagyobbik lányának autóját, mert megtagadta az alkoholvizsgálatot.

  A 21 éves színésznõnek egy Buenos Airestõl 400 kilométerre délre található üdülõhelyen, Mar del Platán vették el a jogosítványát, és 1500 pezót (91 ezer Ft) kell fizetnie - bírság és egyéb költségek címén.

 • Õrizetben a kínai pornósztár

  Õrizetbe vették Sanghajban (Shanghai) azt a kínai hölgyet, aki házi készítésû pornóvideójával az internet sztárja lett.

  Mint arról a China Daily címû kínai lap hét végi kiadásában beszámolt, a Huang néven ismert hölgy 12 perces filmet tett fel a világhálóra, különbözõ szexuális aktusokkal. Rövid idõn belül a legnépszerûbb internetes felvétel lett az országban, ezrek töltötték le a látványosságot az utóbbi hónapban.

 • Egy szûkmarkú férfi nem váltotta ki barátnõjét a börtönbõl

  Egy szûkmarkú férfi nem váltotta ki barátnõjét a börtönbõl - pedig csak 54 ezer forintnyi eurót kellett volna fizetnie -, hanem inkább félretette a pénzt szorultabb helyzetre.

  A 34 éves hölgy nem élete végig lesz rács mögött, csupán 15 napra ítélték el lopás miatt. Felajánlották azonban neki, hogy megúszhatja a börtönt pénzbírsággal. Fel is hívta telefonon a barátját, és megkérte, "fizesse ki" a börtönbõl, ám a férfi úgy döntött, jobb helye van a pénznek vésztartalékban.

 • Lindsay Lohan nem fogadta el a Playboy 700 ezer dolláros fotózását

  A Sawf News értesülései szerint a Playboy 700 ezer dollárt (kb. 119 millió forintot) fizetett volna a színésznõnek, ha 2008 elején félmeztelenre vetkõzik a magazin egyik jubileumi száma kedvéért.

  Lohan egyik embere azonban visszautasította az ajánlatot arra hivatkozva, hogy meztelenkedésrõl szó sem lehet, nem akarják megismételni a New York magazinos felvételeket. A színésznõ ezeken a fotókon Marilyn Monroe Bert Stern által készített képsorozatát elevenítette fel, a Playboyban pedig Ann-Margret elõtt szerettek volna tisztelegni a Lohanról készült fotókkal.

 • Alpaka kiscsikó született Szegeden

  Alpakacsikó született a Szegedi Vadasparkban; a kancacsikó komplikációk nélkül jött világra, és anyja is gondos szülõként neveli, így minden remény megvan a felcseperedésére az alpakák tágas, természetes környzetüket utánzó kifutójában.

  Az alpakák jól érzik magukat Szegeden, s szinte minden évben egy kiscsikóval örvendeztetik meg gondozóikat - mondta Veprik Róbert, az állatkert igazgatója.

  Külön öröm, hogy idén kancacsikó született, mert az állat késõbb bevonható lesz a tenyésztésbe - tette hozzá.

 • A hétvége második napján is megdõlt a melegrekord

  A hétvége második napján is megdõlt a melegrekord, Szegeden 37,6 Celsius fokot mértek, amely 0,9 fokkal magasabb az 1946-ban ugyanitt mért eddigi rekordtól. Az érték este nyolc óra után válik véglegessé, addigra összegzik az adatokat.

 • Plágium a Kaposvári Egyetemen

  A Kaposvári Egyetemen gazdaságtudományi kar három végzõse egyszerûen átemelte dolgozatát valamilyen korábbi szakmai írásból - írja a Somogyi Hírlap. A diplomamunkákat bíráló tanárok vették észre a plágiumot.

  Nemcsak a gazdaságtudományi, hanem a pedagógiai és a mûvészeti karon is plagizáltak a hallgatók.

 • Britney Spears újra szingli!

  Britney Spears újra szingli! Véget ért a sztár hosszú - egy éven át tartó - románca Jason Trawickkal, aki hosszú ideig nem csak a társa, hanem a menedzsere is volt. A pár állítólag rengeteget veszekedett.