rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfi

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Véletlennek köszönheti a duplán nyert millióit a szerencsés férfiTévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében lakó férfi, aki az ausztrál lottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat. Amikor szombat este megtudta, hogy kihúzták a számait, azt hitte, 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert – mesélte. Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán! – mesélte a neve elhallgatását kérő férfi.

  Tévedése miatt így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját.

  Nem ez az első eset, hogy Melbourne-ben valaki duplán nyer a lottón. Egy harmincas éveiben járó nő 2013 júliusában két szelvényt vett ugyanarra a sorsolásra és ki is húzták a számait, így összesen 835 ezer dollárt nyert, melynek a felét az ingatlanhitele rendezésére költötte.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Megválasztották Miss World 2010-et

  Az amerikai versenyzõ, Alexandria Mills nyerte a Miss World 2010 döntõjét, amelyet szombaton tartottak a dél-kínai Hajnan-szigeten (Hainan) lévõ Szanja (Sanya) tengerparti üdülõhelyen.

 • Ha fociról van szó, a nõk csak a másodikak a sorban

  Amikor a férfiak barátaikkal találkoznak, a feleségek, barátnõk és a munka témáját is a háttérbe szorítva a foci vezeti a társalgást - derül ki egy friss felmérésbõl.

 • Tragédia! Tóth Gabinak nem lehet kisbabája!

  Tóth Gabi számára soha nem adatik meg az anyaság öröme.

  Az énekesnõnek fájdalmasan korán, alig 18 évesen - egy életmentõ mûtét után, melyben eltávolították a petefészkét - kellett szembenéznie.

  Volt egy olyan idõszak, amikor azt hitte, meg fog õrülni - vallotta Tóth Gabi az újságnak, hozzátéve: nem adja fel. Ezt a jobb karjára tetováltatta és nagyon komolyan gondolja, hajlandó elmenni a végsõkig, hogy anya lehessen.

 • Megviccelte a Googel Justin Bieber

  Évrõl évre összeállítja a világ legnagyobb keresõszolgáltatója a legkeresettebb nõi sztárok listáját. A Google hagyományos éves listáját idén is kiadta, de vicces baki történt. Justin Bieber, (aki elvileg fiú) is felkerült a nõi lista elõkelõ 7. helyére! Vajon a keresõ sem tudja eldönteni a nemeket?

 • Megehetik Darth Vadert

  Darth Vadert ehetnek a vendégek fiastul, mármint Luke Skywalkerestül Japánban egy étteremben, amelynek szakácsa mintázza meg George Lucas Csillagok háborúja címû mozifilmsorozatának hõseit.

 • Százéves indiai egyetemista

  Meglepõ bejelentéssel ünnepelte századik születésnapját az indiai Bólarám Dász: ismét egyetemre fog járni, hogy doktori címet szerezzen.

 • Sugababes

  Amelle-t letartóztatták egy klubban kirobbant verekedés miatt, és ez Keishánál is kiverte a biztosítékot! A cukibabák legújabb tagját tavaly áprilisban vették õrizetbe, mert testvérével, Lailával világraszóló botrányt rendezett a guildfordi Bar Medben. A klub tulaja rögtön kihívta a rendõrséget, akik a két verekedõ vadmacskát megbilincselve szállították be a közeli õrsre.

 • Kirúgták Naomi Campbell-t

  Leáldozóban Naomi Campbell csillaga. A szépséget lapátra tette a világ egyik legnagyobb modellügynöksége az IMG.

  Az egykori munkaadók úgy vélik, a harmincnyolc éves topmodell felett eljárt az idõ, s már távolról sem olyan keresett, mint fénykorában.

  A hírek szerint az egykor aranytojást tojó tyúkként kezelt Campbell az utóbbi idõben már alig volt képes jelentõs hasznot termelni, de elviselhetetlen természete is közre játszott abban, hogy végleg megváltak tõle.

 • Feljelentette kutyáját egy betörõ!

  A tetthelyen felejtette kutyáját egy betörõ Nagy-Britanniában.

  Az illetõ egy iskolába hatolt be, Gateshead városában, ám nem volt ideje elemelni semmit, mert megszólalt a riasztó, és egy közeli lakos pedig már elõtte telefonált a rendõröknek, mert jókora döngést hallott.

 • Fûnyíró Guinness-rekord kísérlet Agárdon

  Guinness-rekord kísérlet volt Agárdon. Két huszonnégy éves férfi 24 óra 1 percig vágta a füvet egyfolytában.

  Az már biztos, hogy a maratoni fûnyírás magyar rekordja megszületett.

  A Guinness-rekordok között még nincs ilyen kategória, de a hitelesített jegyzõkönyvet továbbítják a londoni központba, így feltehetõen világrekordot is felállított a két fehérvári egyetemista.

 • Madonna szakított fiatal brazil partnerével

  Véget vetett kapcsolatuknak Madonna és nála jóval fiatalabb brazil partnere - értesült a The Sun címû brit újság.

 • Kislányt szült a terhes férfi

  Kislányt szült Thomas Beatie, vagyis a terhes férfi pénteken életet adott gyermekének az Egyesült Államokbeli Oregon államban.

  Eddig csak a születés tényét jelentették be, arról nincs információ, hogy volt-e komplikáció a szülés alatt, és állapotukról sem tudni semmit.

  Az eredetileg Tracy Lagondino néven, nõként született Beatie nyolc éve esett át a nemátalakító mûtéten, belsõ nemi szervei azonban megmaradtak.

 • Kifosztották egy budapesti katolikus plébániát!

  Kifosztották Budapesten a XVI. kerületben lévõ Templom téri katolikus plébánia lemezszekrényét.

  A bûncselekményt vélhetõen valamikor szombaton este és vasárnap dél között hajtották végre.

 • Kétszer is megmászta a Mount Everestet egy nepáli nõ

  Guinness-rekorder lett a világ legmagasabb hegycsúcsát, a Mount Everestet (Csomolungmát) egy mászószezon alatt kétszer is meghódító nepáli nõ.

 • Ötvenezer dollárt nyert kaparós sorsjegyen egy hajléktalan férfi

  Ötvenezer dollárt nyert kaparós sorsjeggyel egy hajléktalan férfi az Egyesült Államokban, de továbbra is sátrazni akar, ugyanakkor nem feledkezik meg sorstárs ismerõseirõl: legalább nyolcuknak ad 100 dollárt - hozzávetõleg 22 800 forintot.

 • Sarah Jessica Parker-t megcsalta a barátja

  Az amerikai Star magazin vezércikke szerint Matthew Broderick izgalmas elfoglaltságot talált magának, míg felesége, Sarah Jessica Parker azon dolgozott, hogy Carrie Bradshaw és Mr. Big végre az oltár elõtt is egymásra találjanak.

  Broderick állítólag egy 25 éves hölgyikével múlatta az idõt, míg Parker gõzerõvel forgatott. A Star úgy tudja, hogy a színész és az ifjúságvédelmisként dolgozó nõ egy manhattani bárban ismerkedtek meg, még tavaly novemberben.

 • Brad Pitt és Angelina Jolie perelnek a válásukról szóló álhír miatt

  Brad Pitt és Angelina Jolie beperli a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlapot, amiért az újság januárban azt állította, hogy hamarosan válni fog az elsõszámú hollywoodi álompár.

 • Légpuskával lõtték meg a cseresznyetolvajt Drávaiványiban!

  Légpuskával meglõtte egy gazda azt a férfit, aki cseresznyét lopott tõle Drávaiványiban kedden.

  A hetvenkét éves ingatlan-tulajdonosnak elege lett abból, hogy helyette minden évben más szüreteli le a termést.

 • Háromnapos leves tányéronként húszezerért

  Húszezer forintnyi jenért árul egy japán vendéglõs egyetlen tányér levest, amely három napon át készül.

 • Kétmilliárd forint a kár a mátészalkai autótükörgyár tûzben!

  Kétmilliárd forint körülire becsülik a kárt a mátészalkai autótükörgyárban, ahol vasárnap pusztítottak a lángok egy 3.600 négyzetméter alapterületû csarnokban.

  Az elsõdleges adatok szerint a tûz kívülrõl terjedhetett az épületre, amit a szemtanúk vélekedése is erõsít.

 • Vízisíző mókus - videó!

  Vízisíző mókus - videó!Láttál már A vízisíző mókust? Most fogsz! Twiggy, a vízisíző mókus nem csak cuki, hanem elképesztően ügyes is. Utána tudnád csinálni (márha mókus lennél)? A mai nap Twiggy napja.

 • Mariah Carey megbánta, hogy az American Idolban zsűrizett

  Mariah Carey megbánta, hogy az American Idolban zsűrizettA pillangó-mániájáról híres amerikai énekesnő meg van róla győződve, hogy inkább vendég mentornak kellett volna lennie a tehetségkutató versenyben, mint zsűritagnak. Mariah Carey biztos benne, hogy jobban tette volna, ha inkább meghívott mentorként vett volna részt az American Idol című műsorban, ahelyett, hogy zsűritag lett volna. A Hero énekesnője mindössze egy szezonban vett részt a tehetségkutatóban, majd olyan komolyan összekülönbözött kolléganőjével, Nicki Minaj énekesnővel, hogy elhagyta a csapatot.

 • Sziklaormon mondták ki a boldogító igent

  Esküvõi ruhában mászott hegyet egy pár az Egyesült Államokban, és kelt azután egybe a csúcsra érve.

 • Putyinnak nincs mobilja

  Vlagyimir Putyin orosz kormányfõnek nincs mobiltelefonja, az otthonit pedig soha nem veszi fel.

 • Alföldi elhagyja a Heti Hetest

  Fiatal színészeket hív játszani Alföldi Róbert a Nemzeti Színházba - ismertette terveit az új színházigazgató, aki a Heti Hetes-tõl még idén megválik. Alföldi Róbert bejelentette, hogy fiatal mûvészekkel fog bõvülni a Nemzeti Színház társulata: február végén közli a tagokkal, hogy a 2008/2009-es évadban kire tart igényt a jelenlegi társulatból. Mint mondta, ennek összetételét személyes ízlése fogja meghatározni.

 • Vetkõzésért ingyen repülõjegy!

  Egy ír légitársaság akciója abból állt, hogy a vállalkozó szellemûeknek le kellett vetkõzniük, és kisorsoltak közülük két személyt, akik ingyen repülõjegyet kaphattak.

  Ezer embert várt a Londonban megtartott eseményre az Aer Lingus légitársaság, végül azonban csak négyszázan vettek részt a nyilvános sztriptízen, pedig az évszakhoz képest meglepõen meleg volt az idõ.

 • Hiltont kisállat kereskedõk diszkriminálták

  Paris Hilton állatbolti eladók akadályozták meg abban, hogy egyik kedvenc idõtöltésének hódoljon.

  A szállodalánc örökösnõje hiába rendelkezik tetemes vagyonnal, vannak dolgok, amiket nem vehet meg magának. Hiába próbált egy újabb kutyust beszerezni, a Los Angeles-i Melrose Avenue-n lévõ Puppy Store kisállatüzlet dolgozói nem voltak hajlandók semmit sem eladni neki. Hilton elõbb nagy lelkesedéssel együtt fotóztatta magát a kiszemelt kutyussal, de a kereskedõk kétségbe vonták, hogy a fotózás után gondos gazdija lenne az állatnak.

 • Elmarasztalták Törökországot egy erotikus regény betiltása miatt

  Törökország megsértette a szólásszabadságot és megakadályozta, hogy a közönség hozzáférjen az európai irodalmi örökség egyik mûvéhez, amikor betiltott egy klasszikus erotikus regényt - állapította meg keddi ítéletében az európai emberi jogi bíróság.

 • Vízbefulladt egy férfi a soltvadkerti Büdös tóba!

  Társaival a vízbe ugrott, majd elmerült egy 28 éves kiskunhalasi férfi a Soltvedkert melletti Büdös tóban.

  A szombat este vízbe fulladt férfi holttestét a budapesti tûzoltóság búvárai emelték ki a tóból.

 • Kigúnyolták Tóth Verát

  Tóth Vera annak ellenére sem akar leadni súlyából, hogy néha még munka közben is kénytelen elviselni a gúnyos megjegyzéseket.

  "Nincs kedvem harminc kilót lefogyni, hogy megfeleljek!" - mondta az énekesnõ.

  - Fotóztunk egy arcképet, és azt mondták, nem tudják betenni az újságba, mert két hónap múlva mikor megjelenik, nem tudnám magam utolérni az életben.