rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Félmilliárdos autót tört össze egy német az autópályán

  Egy közel félmilliárd forint értékû szupersportkocsit tört össze Németországban egy autós, aki 200 kilométeres sebességgel száguldott az A3-as autópályán.

 • Illatozz Paris Hilton parfümjétõl!

  Paris Hilton újra akcióba lendült. Ezúttal tündérként próbálja meg eladni magát, nekünk átlagos földi halandóknak.

  Az örökösnõ kebleit épp' csak takaró aranyszínû topban és szoknyának már csak jóindulattal nevezhetõ falatnyi ruhadarabban hirdeti immár második parfümjét, a "Fairy Dust"-ot, azaz "Tündérpor"-t.

  Mindig is nagy volt a porhintésben. Habár úgy néz ki, hogy kapcsolata a Good Charlotte vezér rockerével, Benji Maddennel nem kamu. Nemrégiben a Los Angeles-i Kitsonban már gyûrûket próbálgatott.

 • A nõkért folytatott harc a férfiak veszte

  A tudósok már régóta tudják, hogy a nõk várható élettartama hosszabb a férfiakénál, most már azt is, hogy miért: mindennek a szex és a hódítás az oka.

 • Megnyerte a lottófõnyereményt, de szívrohamban elhunyt!

  Halála napján gondoskodott csak igazán feleségérõl egy férfi az Egyesült Államokban: 10 millió dolláros (2 milliárd forintos) lottónyereménnyel.

  A 79 éves férfi a végzetes - ugyanakkor szerencsés - napon délelõtt lottózott, délután pedig szívroham végzett vele kerti munka közben. Feleségének nem a szelvény volt a legfontosabb gondja, és csaknem kidobta, de szerencsére azért ellenõrizte a számokat.

 • Hivatalosan is szingli lett Johnny Depp

  Hivatalosan is szingli lett Johnny DeppHosszas tárgyalások, viták és máig tisztázatlan ügyek után múlt héten Johnny Depp és Amber Heard hivatalosan is elvált. Amber a válási papírokat először 2016 májusában nyújtotta be, mindössze 15 hónapnyi házasság után. A folyamat nagyon sokáig húzódott, ugyanis a felek folyamatosan hátráltatták az ügy lezárását. Péntek 13-án azonban végre sikerült megegyezni, így hivatalos lett válásuk. A párnak egyébként nem volt házassági szerződése, amely tovább bonyolította az amúgy is zűrös kapcsolatuk végét. A válás hivatalos, de nagy valószínűséggel fogunk még hallani a párosról.

 • Thaiföldön ragadt az MTV mûsorvezetõje! Veszélyben a mûsora!

  Veszélybe került a Swung holnap esti élõ adása: a mûsorvezetõ Erdélyi Zsolt ugyanis Thaiföldön ragadt.

  Erdélyi csak sms-ben tud kommunikálni a csatornával, és nem biztos, hogy a holnapi élõ adásra Budapesten lesz.

  A magyar MTV felkészült minden lehetõségre, de bíznak benne, hogy Zsolt idõben hazaér.

  A thaiföldi zavargások miatt ragadt az ázsiai országban a Swung mûsorvezetõje, Erdélyi Zsolt.

 • Súlyosan megsérült Arnold Schwarzenegger fia

  Egy szörfbalesetben sérült meg a volt republikánus kaliforniai kormányzó és filmszínész 13 éves fia, akit azóta az intenzív osztályon ápolnak.

 • Millió nyeremény tizenharmadik házassági évfordulóra

  Fantasztikus ajándékot kapott egy francia házaspár, amikor tizenharmadik házassági évfordulójuk alkalmából betértek egy kaszinóba a francia Pireneusokban lévõ Bagneres-de-Bigorre városában.

 • Négykézláb mászkáló, sárevõ és kutyaként morgó 'ebembert' tartóztattak le

  Négykézláb mászkáló, sárevõ és kutyaként morgó "ebembert" tartóztatott le a rendõrség az Egyesült Államokban és indított ellene eljárást drogárusítási szándék címén.

  A 32 éves texasi férfi egy építkezési területen "kutyálkodott" a munkások nem kis meghökkenésére. Az hogy négykézláb mászkál még hagyján volt, de amikor sarat kezdett enni és morgott is hozzá - élelmét féltõ kutyaként -, már megdöbbentette nézõit.

 • Telefonon vezényelte le a szülést egy mentõs Borsodban

  Kazincbarcika - Mobiltelefonon adta az utasításokat a szülõ nõ édesanyjának egy kazincbarcikai mentõs, s mire a helyszínre érkeztek a mentõszolgálat munkatársai, már megszületett az egészséges baba.

  Az észak-borsodi település mentõszolgálatának hétfõi közlése szerint telefonon segítséget kért a vajúdó nõ édesanyja, és a mentésirányító instrukcióinak (is) köszönhetõen baj nélkül vezette le a szülést, még a mentõk érkezése elõtt.

 • A tájfun miatt mondott le a tajvani miniszter!

  Benyújtotta lemondását szerdán a tajvani védelmi miniszter és a kabinet fõtitkára, miután olyan bírálatok érték a kormányt, hogy túl lassan reagált a szigeten végigsöprõ Morakot tájfun pusztítására.

 • Az összes jegy elfogyott a budapesti AC/DC koncertre

  Alig több mint két nap alatt elfogytak a jegyek az AC/DC zenekar március 23-i budapesti koncertjére; a szervezõ Live Nation Hungary pénteki közlése szerint Budapest ezzel az eladással kelet-európai csúcsot döntött.

  A belépõket szerdán délelõtt kezdték árusítani, a legolcsóbb jegy 13 ezer 900, míg a legdrágább 18 ezer 900 forintba került. A jegyeladás megkezdése után egy órával már több mint 2 ezer belépõ talált gazdára, míg 26 órával késõbb a Papp László Budapest Sportarénába szóló jegyek 99 százaléka elfogyott. Péntek kora délutánra a legutolsó, a színpadra korlátozott látást kínáló jegyeket is eladták.

 • Elvesztette állását egy svájci biztosítótársaság alkalmazottja, mert betegállományban netezett!

  Elvesztette állását egy svájci biztosítótársaság alkalmazottja, mert munkaadói észrevették, hogy a Facebook közösségi portált használta betegállománya idején.

  Az illetõ arra hivatkozva kapott betegszabadságot, hogy migrénje miatt képtelen számítógépen dolgozni, és sötét szobában kell pihennie. Munkaadója, a Nationale Suisse biztosító azonban észlelte, hogy a hölgy használta a Facebook közösségi portált, és mint közleményében közölte, emiatt elveszett a bizalma a munkatársban.

 • Lenny Kravitz-nek a lánya a legfontosabb

  Lenny Kravitz-nek lánya és a szeretet a legfontosabb a világon. A sztár szívén viseli a világ sorsát, és optimistán áll a jövõhöz

  A sokoldalú zenész új lemezét mutatja be Európában, és minden városban hatalmas tömeg fogadja.

  A tegnap este Pesten koncertezõ Lenny Kravitz koncertkörútjának egyik elsõ, párizsi állomásán adott élõ, zenei betétekkel tarkított televíziós interjút az Early Morning Show számára.

 • 522 év börtönre ítélték!

  Bõ félévezred börtönbüntetést kapott egy férfi az Egyesült Államokban.

  Bár nem idõs, még csak 27 éves, mégsem valószínû, hogy letölti az 522 évet és kilép a kaliforniai börtön kapuján nagyot szippantva a szabad levegõbõl 2531. április 7-én. Ha igen jól viselkedik és harmadolják büntetését, akkor is csak 174 esztendõ múlva szabadulna, 201 évesen.

 • Feljelentette kutyáját egy betörõ!

  A tetthelyen felejtette kutyáját egy betörõ Nagy-Britanniában.

  Az illetõ egy iskolába hatolt be, Gateshead városában, ám nem volt ideje elemelni semmit, mert megszólalt a riasztó, és egy közeli lakos pedig már elõtte telefonált a rendõröknek, mert jókora döngést hallott.

 • Mikuláshiány van Németországban

  Mikuláshiány van Németországban, legalábbis "profikból", ezért télapótoborzásba kezdett egy állásközvetítõ iroda.

  Olyan mosolygós, pocakos férfiakat várnak, akik büntetlen elõéletûek, lehetõleg fehér szakállúak és készek egy hónapos kemény munkára.

  A jelentkezõknek, miután átmentek az elsõ rostán, még el kell végezniük egy mikulás-gyorstalpalót.

  Hát igen, a mikulások sem a régiek már!

 • Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miatt

  Bebe nem adja át a volánt másnak, korábbi súlyos autóbalesete miattBebe nem bízik senkiben, csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Szörnyű emlékei vannak arról, amikor sofőr vitte őket. Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, és egy évébe került ez az eset. - Én vezetek, amikor fellépésekre megyünk, mert annak idején autóbalesetet szenvedtem,és nem bízok senkiben. Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le.

 • Orosz név mellett döntött Kondákor Zsófi és Kembe Sorel

  Francia, magyar és még kongói neveken is törte a fejét Kondákor Zsófi és Kembe Sorel.

 • Gerincsérvet okozott a forgatáskor használt ruha

  Szó szerint derékba tört a karrierje annak a modellnek, aki a Men In Black III forgatásán szenvedett súlyos gerincsérüléseket. A hölgy egy földönkívüli idegent alakított, és fájdalmai ellenére sem vehette le a súlyos fémjelmezt, amibe bújtatták.

 • Megszülettek Elvis Presley ikerunokái

  Lisa Maire Presley két kislánya október hetedikén született meg, írja a People magazin. A negyven éves Presley és férje, Michael Lockwood két gyerekét császármetszéssel segítették világra, az egyik baba 2,68 kg, a másik pedig 2,31 kg súllyal született.

  „A babák és az anyuka jól vannak, egészségesek, és már otthon pihennek”, nyilatkozta a pár szóvivõje.

 • Putyinnak nincs mobilja

  Vlagyimir Putyin orosz kormányfõnek nincs mobiltelefonja, az otthonit pedig soha nem veszi fel.

 • A dohányosok tartsanak maguknál hamutartót!

  Miután számûzték a dohányosokat a középületekbõl, Tajvanon nemsokára arra is kötelezhetik õket, hogy tartsanak maguknál hamutartót és vegyék elõ, mielõtt kinn a szabadban, közterületen rágyújtanának.

  A tervezett szigorítás oka, hogy a közintézményekre vonatkozó dohányzási tilalom januári életbe lépése óta mértéktelenül nõtt az elhajított cigarettacsikkek száma, és ez még halálesetekhez is vezetett.

 • Gyilkos tv Ausztriában

  Szörnyethalt Ausztriában egy gyerek, mert rázuhant egy tévékészülék.

  A hétéves fiú egy pénztárcát próbált levenni a tévérõl, amely egy falipolcon volt a szülõi ház egy szobájában. Amikor a gyerek felnyúlt a tárcáért, a készülék rázuhant és maga alá temette. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre érkezõ mentõk már nem tudták megmenteni. A szülõk sokkos állapotba kerültek, pszichológusok kezelik õket.

 • Guiness-rekordot állított fel a mesélõ Mikulás

  Felállította a mesélés Guiness-rekordját a Mikulás Velencén; a nagyszakállú kedden délelõtt 11 órától szerda délelõtt 11 óráig, óránként öt-öt perc szünetet tartva folyamatosan mesélt a gyerekeknek, éjszaka pedig a felnõtteknek.

  A rekordkísérletet végig figyelemmel kísérte és hitelesítette a Guiness-rekordok magyar hitelesítõje. A történteket a szervezõk kamerával is rögzítették, az érdeklõdõk pedig webkamerán keresztül az interneten figyelhették - mondta Bálint György, az ötlet gazdája, az általa mûködtetett mikulásszolgálat ügyvezetõje.

 • Hetvenkét éves korában hunyt el a Beatles elsõ frontembere

  Hetvenkét éves korában, egy szívmûtét következtében életét veszítette a Beatles elsõ frontembere, Tony Sheridan.

 • Hanyatlik a szlovákiai Magas-Tátra!

  Folyamatosan hanyatlik a szlovákiai Magas-Tátra faállományának állapota a 2004-es orkánkatasztrófa óta. A Tátrai Nemzeti Park (TANAP) vezetõi szerint a park hatvanéves története során még soha nem volt olyan súlyos a helyzet, mint idén.

  A Magas-Tátra déli lejtõin 2004. november 19-én végigsöprõ orkánszerû szélben a TANAP kezelésében lévõ 50 ezer hektár egynegyede pusztult el. Azóta szárazság és többször rekordmeleg tizedelte tovább a fenyveseket, átalakult a talaj összetétele és vészesen elszaporodtak a szúrajok.

 • Elõkerült Hitler évekkel ezelõtt ellopott arany könyvjelzõje

  Elõkerült Hitler évekkel ezelõtt ellopott arany könyvjelzõje; az amerikai Bellevue városában 100 ezer dollárért akarta értékesíteni egy férfi - közölte a Time magazin csütörtökön.

  A szövetségi hatóságok letartóztatták a román állampolgárságú Christian Popescut, aki egy álcázott szövetségi titkosügynöknek akarta eladni az ereklyét a Washington állambeli városban, egy Starbucks kávézó elõtt.

  A 18 karátos arany könyvjelzõt állítólag a diktátor szeretõje, Eva Braun ajándékozta Hitlernek vigasztalásul a német csapatok sztálingrádi veresége után.

 • Virtuálisan pornószereplõk lehetünk!

  A férfiak hamarosan képesek lesznek pornóvideó nézése közben ugyanazt érzékelni, amit a filmben szereplõ férfitársuk. Ezt ígéri a RealTouch elnevezésû berendezés, amelyet a hét végén mutattak be Las Vegasban az éves szexexpón.

  A készülék egy tenyérben elférõ henger, amely szintetikus gumival van bélelve, benne sikosító-befecskendezõ, melegítõ és egyéb berendezésekkel. A gumin megfelelõ rés van egy bizonyos férfitestrész befogadására.

 • Bronzba öntötték a kebelcsodát!

  Marc Quinn szobrász, aki korábban 18 karátos aranyba öntötte Kate Moss medencéjét most bronzból formálta meg Pamela Andersont. Kétszer is. Marc Quinn szobrász, aki korábban 18 karátos aranyba öntötte Kate Moss medencéjét most bronzból formálta meg Pamela Andersont. Kétszer is.