rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • VV Gergõ és Nikó kapcsolata kezd komolyra fordulni

  VV Gergõ az Összeesküvõk háza táján udvarolgat.

 • Befalazta magát pincéjébe véletlenül, aztán a szomszédból jött ki

  Véletlenül befalazta magát a pincéjébe egy nyugdíjas férfi Németországban. A 64 éves illetõ a fal rossz - belsõ - oldalán állt, és csak akkor észlelte, hogy nem tud kimenni, amikor kész lett mûvével.

 • Madonna egy baseballsztárral csalja férjét?

  A New York Yankees játékosa Alex Rodriguez és Madonna feltûnõen sok idõt töltenek együtt.

  Egy konditeremben ismerkedett meg az énekesnõ és a sportoló. Habár Madonna tagadta, hogy bármi is lenne közte és Rodriguez között.

  Közös menedzserüknek Rodriguez elment Madonna koncertjére, Madonna pedig megnézte, hogyan kell baseballozni, sõt esténként is összefutnak Madonna lakásán.

 • Az egyetlen roma hagyomány, amit betart Radics Gigi

  A Megasztár énekesnõje elutasítja a testi szerelmet, mégpedig egészen a nászéjszakáig. A 16 éves tehetség ugyanis tiszteletre méltónak tartja a roma hagyományt.

 • Áruházban kelt el egy 67 éves nõ

  Áruházban kelt el egy 67 éves nõ: feleségül vette egy 75 éves férfi.

 • Rövidre sikeredett Tom Cruise románca, de máris más nõvel vigasztalódik

  Rövidre sikeredett Tom Cruise és Jennifer Akerman románca, de a színész már is egy fiatal lánykával vigasztalódik.

 • Oxigénpalackkal lélegzõ, idõs férfi rabolt bankot az Egyesült Államokban!

  Oxigénpalackkal lélegzõ, idõs férfi rabolt bankot az Egyesült Államokban. A jól öltözött, 70 év feletti illetõ San Diego egy külvárosában, La Jollában tért be egy pénzintézetbe, ahol papírcetlire írva pénzt követelt, kapott, majd elszelelt. Hogy volt-e nála fegyver, nem tudni.

 • Piálás miatt keveredett bajba Daniel Radcliffe

  Bár korábban azt nyilatkozta Daniel Radcliffe, hogy leküzdötte az alkoholproblémáit, és többé nem akarja magát semmilyen módon kábítani, most mégis a piálás miatt keveredett bajba.

 • Szerelmes dal és zenés videó - a párkeresés új receptje

  Berlin - Biztosíthatja a párkeresés sikerét biztosíthatja, ha dalt szerzünk és zenés videót készítünk róla - állítja egy fiatal német közgazdász. A 31 éves fuldai fiatalember két hónappal azután, hogy egy párkeresõ oldalon ily módon regisztrálta magát, azt mondja, megtalálta párját.

  Steffen Hammel dalt komponált, késõbb ebbõl zenés videót készített. Zenés "felhívására" közel 200 nõ jelentkezett, és Steffen rátalált köztük az "igazira", a 24 éves Annettre, aki egy bankban dolgozik az ország nyugati felében.

 • Lemondott a perverz fociedzõ

  Egy obszcén email miatt lemondott posztjáról Steve Cain, az új-zélandi junior labdarúgó-válogatott szövetségi edzõje.

 • Megmûtteti magát a majomember!

  Plasztikai beavatkozással igyekszik megszabadulni a teste 96 százalékát borító sûrû fekete szõrzettõl a Majomemberként elhíresült kínai Ju Cseng-huan. A hirsutizmus nevû betegségben szenvedõ férfi szemét, orrát és ajkát is átmûtteti.

 • Saját fiával szexelt az anya

  A 32 éves nõ négy év börtönt kapott, de változatlanul nem érti, hogy miért.

 • Sharon Stone-nak 24 éves a szeretõje!

  Sharon Stone-ról mindig tudtuk, hogy szívesen választ nála jóval fiatalabb pasikat. Ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.

  A színésznõ ezúttal is olyan férfi oldalán mutatkozott, aki a fia is lehetne. Az aktuális kiszemeltje ugyanis mindössze 24 esztendõs.

  Chase Dreyfous keble minden bizonnyal dagad a büszkeségtõl, hogy az 50 évesen is vonzó szupersztárral mutatkozhat.

  A pár még júliusban ismerkedett össze egy jótékonysági rendezvényen.

 • A Disznók kocsmabartere: krumpliért, halért sör, whiskey

  London - Közvetlen árucserébe fogott egy brit kocsma: krumpliért, halért, kopasztott csirkéért, vadnyúlért is ad sört, whiskyt és egyéb italt.

  Persze pénzért is lehet inni a Disznókban - ez a neve: Pigs, az edgfieldi pubnak. Akármivel azonban nem lehet fizetni, csakis olyan élelmiszer-alapanyaggal, amely használható a kocsma étlapján szereplõ fogások elkészítéséhez.

 • Másodjára is megnyerte az egymillió dolláros főnyereményt a szerencsés férfi

  Másodjára is megnyerte az egymillió dolláros főnyereményt a szerencsés férfiÉletében másodszor is elvitte egy szerencsejáték egymillió dolláros (276 millió forintos) főnyereményét egy amerikai férfi. Az építőmunkásként dolgozó Bruce Magistro négy évvel ezelőtt nyert már ugyanekkora összeget egy másik kaparós játékon. 2012-es nyereményét szinte teljes egészében felesége, Yvonne gyógykezelésére fordította. A súlyos rákbeteg nő azonban két éve elhunyt. Magistro fia szerint a második nyereményt Yvonne “küldte, hogy megsegítse a családot”. Az állami lottó sajtótájékoztatón mutatta be Magistro-t azon a Long Island-i benzinkúton, ahol a férfi a második nyertes szelvényét vásárolta.

 • Beperelte a vibrátort gyártó céget egy asszony

  Beperelte a gyártó céget egy angol asszony, aki szerelmi együttléte során súlyosan megsérült egy vibrátor használata közben.

 • A testõrök nem hagyják élni Jacko gyerekeit

  Michael Jackson két idõsebb gyermekét, Princet és Parist testõrök viszik az iskolába.

 • A híres kormányzó a Playboy-villában lépett félre

  A kormányzóról készült kötet írója szerint Schwarzi elcsábult egy, a Playboy-villában megrendezett partin.

 • Egy légpuskával hónaljon lõtte feleségét!

  Könnyebben megsérült az a nõ, akit férje lõtt hónaljon egy légpuskával este Érden.

  Az 51 éves feleség és ugyanennyi idõs férje összeveszett, és utóbbi szerint a vita odáig fajult, hogy kissé ittas felesége rátámadt, ekkor rántotta elõ fegyvert és lõtt rá az asszonyra.

 • Lufihansa: átléggömbözte magát Angliából Franciaországba

  Átléggömbözte magát Angliából francia földre a La Manche-csatorna felett egy amerikai kalandor.

 • Vizsgálják a TV2 és az RTL SMS-szavazásait

  Egyeztetési eljárást kezdeményezett dr. Bodonovich Jenõ média- és hírközlési biztos a televíziós mûsorok szavazási rendjét kifogásoló panaszok ügyében az érintett médiaszolgáltatókkal.

 • Pornóképeket nyomtattak egy francia kifestõkönyvbe

  A Dessiner címû francia kifestõmagazin legújabb számát elrontották a nyomdában, aminek az lett az eredménye, hogy a kishajós, kisállatos képek helyett a gyerekek egy pornómagazin orgiáit kapták az arcukba. Nem tudni, mennyit rontottak el a tízezer példányban nyomott kiadványból, de Svájcban már vissza is hívták a standokról.

 • Elhunyt Rodney King

  Holtan találták egy úszómedencében Rodney Kinget. A férfi megveretése miatt 1991-ben az Egyesült Államok történetének legsúlyosabb faji jellegû zavargásai törtek ki Los Angelesben.

 • Egy pénzzel teli táskát talált egy hajléktalan pár

  Egy hajléktalan pár 2 és fél millió forintnak megfelelõ pénzköteget talált az utcán Rio de Janeiróban.

 • Brad Pitt megmentette egyik rajongója életét

  Az életben is hõst alakított a minap Brad Pitt a Velencei Filmfesztiválon, miután kimentette a vízbe zuhant rajongóját.

  A sztár egy tó közepén osztogatott autogramot, egy csapat fiatal rajongónak, amikor egyikük hirtelen a vízbe zuhant.

  Pitt hozta a filmekben is látott formáját, habozás nélkül elkapta és kimenekítette a bajba jutott tinédzsert.

  Miután meggyõzõdött róla hogy az ifjú fan rendben van, egy autogrammal is megjutalmazta.

 • Brad Pittet plasztikai sebészhez menne?

  Angelina aggódik ura sármjáért, ezért azt tanácsolta neki, látogasson el egy plasztikai sebészéhez.

 • Tûzoltóval szállítottak kórházba egy 300 kg-os férfit - elhunyt

  Nem sokkal kórházba szállítása után meghalt egy 300 kilós férfi a guatemalai fõvárosban, a szíve felmondta a szolgálatot.

  Marco Antonio Robles Herrera pénteki kórházba szállítása nem volt egyszerû dolog: tûzoltók egy teljes csapata hidraulikus emelõvel tudta csak kihozni otthonából a túlsúlyos embert.

 • Autóbalesetett okozott Mester Tamás!!!

  Balesetet okozott a sztár: Mester Tamás a minap rosszul vett be egy kanyart, és nekiütközött egy BKV-busznak a fõvárosban - Kocsija alaposan összetört, de nem tagadja, õ volt figyelmetlen. Azt viszont elutasítja, hogy nem kért volna bocsánatot a baleset miatt várakozni kénytelen utasoktól.

  Szerencsére a baleset során senki sem sérült meg. Talán az utasok is akadt, aki inkább érdeklõdéssel, mint nagy felháborodással figyelte az eseményeket, hiszen Mester Tamás újabban a Megasztár zsûritagjaként látható minden hétvégén a képernyõn.

 • Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermeke

  Megszületett Katherine Heigl harmadik gyermekeMegszületett Katherine Heigl és Josh Kelley kisfia. A Grace Klinika egykori színésznője és dalszerző férje harmadik gyermeküket Joshua Bishopnak nevezték el. A párnak ez az első közös gyermeke, korábban két kislányt fogadtak örökbe. Naleigh Moont 2009-ben Dél-Koreából, Adelaide Marie Hope-ot pedig három évvel később, szintén Koreából vette magához Heigl és férje. Heigl korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte, hogy 38 évesen a teherbe esett. Egyáltalán nem számított rá, és azt mondja, örökbefogadott lányaikkal is teljes lett volna az életük.
  Most egy kicsit még teljesebb lett.

 • Drogfutár a Facebookon

  A fõként nigériai és dél-afrikai férfiak gyanútlan áldozataiknak díjat ajánlanak fel arra az esetre, ha csomagjaikat elszállítják. A férfiak a Facebookon ismerkednek meg a lányokkal, bizalmukba férkõznek, és aztán ráveszik õket, hogy szállítsanak számukra.