rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Madonna újabb két kislányt fogadott örökbe Most már megerősített a tényállás, hogy Madonna igenis örökbe fogadott két kislányt, Malawiból. Január közepén különböző információk szerint Madonna Malawiba repült. Mivel az énekesnő jótékonykodik az árva és kiszolgáltatott gyermekek számára, így az utazás önmagában nem volt meglepő. Azonban az, ahogy érkezett jóval inkább: Madonna egy 4 éves ikerpárt fogadott örökbe a támogatott helyről, Esther-t, és Stella-t. A korábbiakban már adoptált két kislány, David Banda-t, és Mercy James-t, még 2006-ban.

  Madonna ugyan azt állítja, hogy az utazás semmilyen örökbefogadást nem jelentett, tagadja az esetet. Tegnap viszont mégiscsak megerősítésre került a hír, ugyanis a síelés alkalmával közzétett képen Madonna családja két új lánnyal bővült!


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Férfit akar Gregor Bernadett!

  Gregor Bernadett harmadszorra is válik, de már jelzi: nem ódzkodik egy újabb szerelemtõl, sõt házasságtól sem. A szakításban már rutinos színésznõ vágyik a szerelemre, a támaszra a lassan tizenhárom éve családfenntartó anyuka.

  "A két gyermekem erõt ad nekem. Mellettük nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy összetörjek. Fizikailag nagyon hiányzik a férfi az életembõl. Már csak azért is, hogy végre ne nekem kelljen a karton tejet hazacipelnem" - panaszkodja a színésznõ, aki nem titkolja, azért már a szerelemre is nagyon vágyik. Arra az érzésre, amikor az ember elveszíti a fejét.

 • Ezer dolláros szextelefonszámlát kapott a 86 éves néni

  Bellevue - Ezer dolláros - 240 ezer forintos - szextelefonszámlát kapott egy 86 éves néni az Egyesült Államokban.

  A nebraskai hölgy váltig tagadta családjának, hogy kéjvonalat hívogatott volna, famíliája meg hitt neki. Már csak azért is, mert hamarosan kapott a néni egy bankkártyát is férje nevére, aki már húsz éve halott, és soha nem volt bankkártyája se neki, se nejének.

 • Tûzoltók mentették ki a mobilvécébe ragadt férfit

  Tûzoltókat kellett hívni egy részeg férfihoz a pennsylvaniai Lebanonban, mert pucéran beragadt egy mobilvécé tartályába. A rendõrség szerint a 31 éves fickó szorult helyzetében a mobiltelefonján hívott segítséget.

 • Falusi Mariann új életet kezdett

  Az énekest néhány napja infarktusgyanúval szállították kórházba. Azóta elhatározta, változtat életvitelén.

 • Testékszerezett macskákat árult egy kutyakozmetikus nõ

  Testékszerezett macskákat árult egy kutyakozmetikus nõ az internet közvetítésével az Egyesült Államokban, amiért most bíróság elé kerül állatokkal szembeni kegyetlenség címén.

  A 34 éves hölgy nem csak fülbevalókkal ékesítette a macskákat, hanem "farokbavalókkal" és nyakbavalókkal is. Utóbbiakat nyakszirttájékon rakta a macskákra. Ténykedésérõl tudomást szerzett egy állatvédõ csoport és feljelentette a nõt, akinek lakásán razziát tartott a rendõrség.

 • Nicolas Cage balesetet szenvedett Romániában

  A színész új filmjének, a Ghost Rider 2-nek a forgatására tért vissza Romániába.

 • Az égig érő lépcső

  Az égig érő lépcsőA végtelenbe vezető lépcső sok mindent szimbolizál, az élettől egészen a mennyországba vezető útig. David McCracken ausztrál szobrász készítette ezt a tengerparti szobrot, amely becsapja a szemet. A páratlan alkotás az ausztrál tengerparton áll, és bizonyos szögből nagyon élethű. Szemből is megtévesztő David McCracken lépcsője: mintha tényleg végtelen lenne. Egy bizonyos területről úgy néz ki, mintha az égbe vezető lépcsőt látnánk. Nagyon csalókás a látvány, vajon mekkora valójában a lépcső, valóban az égig ér?!

 • Kéttucatnyi vezérszurkoló ragadt a liftben

  Austin - Kíváncsiak voltak rá, hányan férnek be, ezért összesen huszonhat amerikai tinédzser préselte bele magát a Texasi Egyetem liftjébe - de aztán nem tudtak kijönni.

 • Hárommillió forintnak megfelelõ összeget költött imádott cicusa gégeoperációira

  Hárommillió forintnak megfelelõ összeget költött imádott cicusa gégeoperációira és további kezeléseire egy angol hölgy, mert nem akarta, hogy a macska néma maradjon.

  A cicus már meglehetõsen öregnek számít, mivel tizenhárom éves, de a gégebénulása miatti némaságába még így sem volt hajlandó belenyugodni a csupaszív gazdi.

  A macskát kétszer is operációnak kellett alávetni, hat napot oxigénsátorban töltött.

 • Törött lábbal is szexelt a magyar gasztrokibic

  Meghökkentõ titkokat osztott meg a nagyérdemûvel a sztárpárshow-ban Sági Szilárd és párja - A gasztrokibic és kedvese nemcsak szexuális szerepjátékaikról beszéltek, hanem arról is, milyen állapotban mûvelték a szeretkezést.

 • Dühében megfogdosta az ellenõrt

  Floridában egy nõ dühében megfogdosta az ellenõrt az egyik ellenõrzõ pontnál. Az incidenst a kamerák is rögzítették.

 • Daganatot észleltek a Spartacus sztárjánál

  Épphogy befutott minden idõk legvadabb sorozata, a Spartacus, máris le kellett állni a forgatással, mert a címszerepet alakító Andy Whitfield rákkal küzd.

 • Fekete Laci elérte a 167 kiló

  Fekete Laci nemcsak az erõemelésben rekorder, de a csülökevésben is. Egyszerre 32 csülköt is be tud vágni a bendõjébe.

 • Rituális mosakodás kevesebb vízzel: mosdógép muzulmánoknak

  A muzulmánok ima elõtti rituális mosdásának vízigényét hivatott csökkenteni egy malajziai cég által kifejlesztett gép.

 • Símaszkban állta végig a sort egy bankrabló

  Símaszkban állta végig a sort egy bankrabló egy pénzintézetben az Egyesült Államokban, de nem rablók között - ami még érthetõ lett volna -, hanem normális ügyfelek sorában.

  Amikor a 24 éves illetõ sorra került, a pénztáros megkérte, fedje fel az arcát, ám ehelyett a férfi játékpisztolyt rántott elõ és pénzt követelt.

 • Több százezren jelentkeztek a világ legjobb állására

  Több százezer potenciális munkavállalót érdekel a világ legjobb állásaként hirdetett ausztráliai "szigetgondnoki" munka.

  Az állást bemutató weboldalt már az elsõ napon olyan sokan keresték fel, hogy nem bírta a terhelést. Bõ 300 ezren jártak a honlapon. "Még vatikánvárosi és mongóliai látogatónk is volt" - mondta a munkát kínáló Queensland állami idegenforgalmi hivatal szóvivõje szerdán.

 • Táskarablás közben elhagyta a mellét!

  Elhagyta a mellét egy férfi az Egyesült Államokban, miközben elrabolta egy idõs nõ táskáját. A kebel házi gyártmány: gumióvszer, benne vízzel.

  A férfinak azért volt szüksége rá, mert nõnek öltözött, elég csábosnak: miniszoknyában feszített. Hogy csak a rabláshoz vagy egyébként is nõi ruhákban jár, nem tudni.

 • 102 éves volt: meghalt Sztálin kedvenc balerinája

  102 éves korában meghalt az orosz balett legendája, Marina Szemjonova - a moszkvai Bolsoj Színház. Szemjonova egyike volt a szovjet korszak elsõ príma balerináinak, akirõl úgy tartották, hogy Sztálin kedvence volt.

 • Lovaggá ütötték a Star Trek sorozat kapitányát

  Patrik Stewart brit színész, az egykori Star Trek: Az új nemzedék címû sorozatának híres kapitánya lovag lett, miután II. Erzsébet brit királynõtõl a Buckingham palotában szerdán megkapta ezt a kitüntetõ rangot.

 • A Take That szépfiúja csalta a nejét!

  Válik Mark Owen, a Take That mindenkori szépfiúja, akibe éveken át lányok milliói voltak õrülten szerelmesek világszerte! Nos, Mark végül megnõsült, tavaly októberben vette feleségül barátnõjét, Emmát, akivel két kisgyereke született. Nem tartott sokáig a frigy: Mark néhány hónap alatt tíz (!) nõvel csalta meg asszonyát, ketten közülük állandó szeretõi voltak a sztárnak.

 • Botrány! Fiatalkorúak létesítettek szexuális kapcsolatot, majd mobiltelefonján mutogatta!

  Egy 15 esztendõs nagylaki diák ellen folytat vizsgálatot az Arad Megyei Rendõrség: a vád szerint szexuális kapcsolatot létesített egy 13 éves diáktársával, ezt mobiltelefonon rögzítette, és a felvételeket "közkinccsé" is tette.

  Az eljárás annak nyomán indult meg, hogy a rendõrség tudomására jutott: több diák mobiltelefonja tartalmaz olyan felvételeket, amelyen egy 15 éves diák szexuális kapcsolatot létesít 13 esztendõs társával.

 • Dustin Hoffman szájon csókolta a One Direction egyik tagjára

  Dustin Hoffman nem tudott ellenállni a kísértésnek, amikor a One Direction szívtiprói közelébe került, és rámászott a tinibanda egyik tagjára.

 • Elsõ gyermekét várja Heather Morris

  Várandós a Glee címû sorozat 26 éves színésznõje, az örömhírt Heather egyik közeli barátja árulta el a médiának.

 • Vízbe fulladt egy 25 éves fiatalember a soproni Tómalom fürdõben!

  Vízbe fulladt egy 25 éves fiatalember kedden a soproni Tómalom fürdõben. A szerencsétlenül járt férfi rosszul lett, amikor a barátjával beúsztak a tó mély vízébe.

  Társa segítséget hívott, mivel egyedül nem tudta kimenteni. Mire kiemelték a vízbõl, már eszméletlen állapotban volt, és életét vesztette a soproni fiatalember.

 • A Goo Goo Dolls frontembere eljegyezte kedvesét

  A Goo Goo Dolls frontembere, Johnny Rzeznik eljegyezte kedvesét.

 • Ma landol Snoop Doggy Dogg magánrepülõgépe Budapesten

  Ma érkezik hazánkba a rap fenegyereke, Snoop Dogg, aki este 20 órakor a Budapest Sportarénában fergeteges koncerttel rukkol elõ ismét.

  A világhírû rapper alkoholt, több karton dohányárut és chipseket kért az öltözõjébe, de elég valószínûnek tartjuk, hogy gyönyörû nõkbõl sem lesz hiány.

  A drog- és alkoholbotrányairól híres énekes magángépével érkezik Budapestre 24 fõs személyzetével, és a koncert után az egyik luxusszálloda elnöki lakosztályában hajtja álomra a fejét.

 • Ma feküdt be a szülészetre Gwen Stefani

  Az énekesnõ az In Touch Weekly értesülései szerint ma, csütörtökön, helyi idõ szerint 10 órakor fekszik be a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházba, hogy császármetszéssel világra hozza második gyerekét.

  Stefani egyébként elõzõleg is itt szült, Kingston nevû kisfia azóta két éves, és állítólag õ adhat majd nevet újszülött kistestvérének. "Gwen nagyon várja már a babát, mert nagyon sokat hízott a terhessége alatt. Alig várja, hogy már találkozzon végre az új gyerekével, és visszakaphassa a testét" - nyilatkozta egy ismerõse a lapnak.

 • Legyõzte egyik legnagyobb félelmét Demcsák Zsuzsa

  Élõ adásban pánikolt be Demcsák Zsuzsa.

 • Újra apa lesz Elton John

  Elton John és párja ismét szülõk lesznek, miután elsõ gyerekük béranyja megint várandós.

 • VV Seherezádét választották a világ harmadik legszebb DJ-nek

  VV Seherezádét választották a világ harmadik legszebb DJ-nekA világ 3. legszexibb modell-dj.-je lett VV Seherezádé! A ValóVilág egykori szőkesége még Paris Hiltont is maga mögé utasította, hiszen az örökösnő dj. a 4. lett. Nagyon örülök a helyezésnek. Legutóbb még csak a tizedik voltam. A World\'s Sexiest Model DJ nevű szervezet tavaly keresett fel, elkezdték nézni, merrefelé játszom, valamint a férfimagazinos megjelenéseket is figyelték – mondta Seherezádé. Az ukrán kolleginával, aki az első helyen végzett, már dolgoztunk együtt. Néhány lánnyal találkoztam már, akik az első tízben benne vannak – magyarázta Sehi, aki elárulta, mire van szükség a sikerhez.