rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Épülõ alagút omlott be Kínában

  Az Észak-Kínában történt balesetben hét építõmunkás életét vesztette, és hárman megsérültek. A sérülteket egy helyi kórházban ápolják, állapotuk stabil.

 • Elakarták rabolni Fekete Pákó kisfiát, Bencét

  A nigériai lakodalmas énekes gyermekével sétált, és miközben tolta a babakocsit, kapott egy telefonhívást, pár másodperce fordult el és mire visszanézett, már csak az üres kocsit látta.

  "Alig hiszem el, hogy ez a borzalmas dolog velem történt meg! Megfagyott a vér az ereimben a gondolattól, hogy elveszítem õt. Egy rohanó alakot láttam magam elõtt és éreztem, hogy a fiam ott van annak az elmebeteg embernek a mocskos kezében. Még életemben nem futottam olyan gyorsan, mint akkor. Tudtam, ha itt nem szerzem vissza, lehet, hogy soha nem látom viszont."

 • Nem kapta meg a fizetésemelést Britney, ezért távozik a mûsorból

  Az amerikai The X Factor mentora a hírek szerint azért köszönt el a tehetségkutatótól, mert a készítõk nem adták meg kért fizetésemelését.

 • Rekordkísérlet miatt 135 ember ugrott le összekötözve egy hídról

  135 vállalkozó szellemû fiatal ugrott le egyszerre egy hídról Oroszországban, hogy megdöntsék a Guinness rekordot.

 • A világon elõször állt rajthoz a rakétaautó és a rakétamotor Kunmadarason

  A világon elõször állt rajthoz a Holdraszállásnál használt hajtómûvel mûködõ rakétaautó és rakétamotor vasárnap Kunmadarason.

  A rakétamotor - és "nyergében" a francia Eric Teboul - új világrekordot ért el, 402,33 méteren 5,5271 másodperces gyorsulással.


 • Jézuska hozza Palotás Petra kisbabáját

  Az RTL Klub mûsorvezetõnõje karácsonyra van kiírva, és korábbi elveivel ellentétben mégis apás szüléssel fogja világra hozni kislányát.

  Palotás német férje Hamburgban él, a szülést követõ másfél évben pedig a mûsorvezetõ is odaköltözik majd, de aztán szeretne visszatérni a képernyõre.

  Úgy tervezik, hogy bébivel mindketten a saját anyanyelvükön beszélnek majd, hogy a kislány mindkettõt megtanulja.

 • Megfutamodott Amerikai elsõ legális örömfiúja

  Elhagyta a nevadai bordélyt az Egyesült Államok elsõ törvényes férfi prostituáltja, miután nem akadt elég érdeklõdõ szolgáltatásaira.

 • Amy Winehouse rakoncátlankodó mellei

  Amy Winehouse-nek más tervei voltak a hétvégére: összebútorozott volna Usher-rel, a híres hip-hop-sztárral, hogy felvegyenek egy új számot. Ehhez képest kórházba kellett szállítani, mert fájtak az új mellei.

 • A Grand Canyonba zuhant autójával egy férfi

  A Grand Canyonba zuhant autójával egy férfi hétfõn a Grand Canyonnál.

  A rendõrség nem zárta ki az öngyilkosságot a férfi halála ügyében, aki összesen 185 métert esett, mielõtt meghalt.

 • Bankot rabolt a kecskeméti rendõr

  Nyugalmazott kecskeméti rendõrtiszt rabolta ki fegyverrel a jakabszállási takarékszövetkezetet tegnap. Az õrnagy amatõr módon dolgozott: a közelben parkoló autója rendszámát felírták, így nem sokkal késõbb már el is fogták a korábbi kollégák. A rendõr õrnagy mintegy 3,5 millió forinttal távozott.

 • Rockzenekart alapított Csifó Dorina

  Dorina meglepõ módon egy rockzenekart alapított és ezentúl énekesként is megmutatja tehetségét. A C.S.I.F.O nevet viselõ együttes már az elsõ fellépésen is túl van, egy díjátadó gálán mutatkoztak be a közönségnek ahol osztatlan sikert arattak.

  A Tinisztár elárulta, egy keményebb, rockosabb stílust képviselnek, amit õ maga is évek óta szívesen hallgat. Kedvencei leginkább a régi rockbandák, így olyan zenekarok hatották rá, mint az AC/DC vagy Billy Idol.

 • Romániában bekamerázzák a temetõket!

  Bûnmegelõzési szándékkal a viráglopásokat és a sírkõrombolásokat megelõzendõ bekamerázzák a romániai Brassóban a város legnagyobb temetõjét.

  A készülékekkel a bejáratot és a nagyobb sétányokat figyelik majd, a város szélén található temetõben.

 • Bibliai narkórecept 'visszaesõ' házban

  Elkhart (Indiana állam) - Bibliai kábítószerreceptre bukkantak az Egyesült Államokban: a rendõrség egy Biblia egy lapjának aljára írott drogkészítési leírást talált.

 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

 • Ronnie Wood orosz bárpincérnõre cserélte feleségét

  Öreg Wood nem vén Wood!

  London - Tizenéves orosz bárpincérnõre cserélte feleségét Ronnie Wood, a Rolling Stones viharvert gitárosa, neje és barátai azonban a jelek szerint errõl egyelõre nem hajlandók tudomást venni.

  A 61 éves rocker a The Sun pénteki beszámolója szerint a mindössze 18 esztendõs, moszkvai illetõségû Jekatyerina Ivanovával húzódott vissza írországi luxusbungalójába.

 • A Take That szépfiúja csalta a nejét!

  Válik Mark Owen, a Take That mindenkori szépfiúja, akibe éveken át lányok milliói voltak õrülten szerelmesek világszerte! Nos, Mark végül megnõsült, tavaly októberben vette feleségül barátnõjét, Emmát, akivel két kisgyereke született. Nem tartott sokáig a frigy: Mark néhány hónap alatt tíz (!) nõvel csalta meg asszonyát, ketten közülük állandó szeretõi voltak a sztárnak.

 • Elhunyt a debreceni fociedzõ

  72 éves korában elhunyt Sidó Csaba, a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola labdarúgó-szakosztályának trénere, technikai vezetõje.

 • Szexi kalóz szerepben Madonna

  Miután minden egyes újság és magazin Lady GaGával van tele, Madonna gondolt egyet, és megmutatta, hogy még õ is igazi divatikon, akinek kivételes a stílusa. Az Interview magazin szerkesztõsége nagy költségbe verte magát e hónapban. Elõször is Madonnát rakták a címlapra, akinek a tiszteletdíja egy város néhány havi költségvetésével vetekszik. Másodszor pedig a Photoshop szakemberek is szép túlórabért kaptak, hogy eltüntetessék sztárjuk természetes kinézetét. Madge ugyanis legalább egy tízessel fiatalabbnak tûnik a fotókon, mint amennyi valójában.

 • Egy időre letett a gyermekvállalásról Jennifer Aniston

  Egy időre letett a gyermekvállalásról Jennifer AnistonA színésznő és vőlegénye, Justin Theroux is úgy gondolják, el kell jönnie a megfelelő időnek ahhoz, hogy gyermekük szülessen. A negyvenöt éves Jennifer és negyvenkét éves párja nem sietik el a családalapítást. A Jóbarátok sztárja korábban azt nyilatkozta, még egyáltalán nem érzi azt a leküzdhetetlen vágyat, hogy megtapasztalja az anyaságot. "Körbevettem magam a csodálatos munkámmal, a csodálatos barátaimmal, a csodálatos partneremmel, a gyönyörű kutyáimmal, a "gyermekcsatornát" pedig egyelőre kikapcsoltam.

 • Mûholdas bugyinyomkövetõ

  Rio de Janeiro - Mûholdas nõjelzõt, pontosabban bugyihollétjelzõt árul Brazíliában egy fehérnemûgyártó cég.

  A bugyi egy alsónemû-garnitúra része, oldalán - viselõje csípõtájékán - szerelték fel GPS-szel. Bírálói szerint a XXI. század erényöve az újdonság, mivel így a hölgy párja mindig tudhatja, merre kódorog kedvese - vagy legalábbis a bugyija.

 • Kétfejû teknõsbéka született

  Kína egyik keleti tartományában kétfejû teknõsbékát találtak, s azt hitték, hamar kimúlik szegény, ám kiderült, hogy remekül érzi magát, és két fejével kétszer annyit eszik, mint egyfejû társai!

  A kínai tudósok igencsak meglepõdtek, amikor meglátták a kétfejû teknõcöt, amely Anhuj tartomány egyik farmjáról egy teknõsbéka-szállítmánnyal érkezett hozzájuk. Ám a kis kétfejû, amely még csak 17 grammot nyom, állítólag nem a farmon született, hanem egy ott dolgozó munkás vásárolta egy helybéli halásztól.

 • "Vigyázat! Esõben az út vizes!" - a világ legostobább táblái

  "Vigyázat! Esõben az út vizes!" - ez az egyik gyõztese annak a szavazásnak, amelyet a világ legostobább út- és egyéb eligazító tábláiról kért közönségétõl a bannedinhollywood.com címû amerikai honlap.

 • Macska ürülék okozta halálát a nagypapának

  A 71 éves nagypapa szervezetébe akkor kerültek a veszélyes baktériumok, amikor a levágott füvet szedte össze a kertben. A macska ugyanis a kertbe járt végezni a dolgát.

  Az idõs férfi hányással és hasmenéssel került kórházba. A gyors orvosi segítség és a gyógyszeres kezelés ellenére azonban egy hónappal késõbb meghalt a kórházban.

  - A férjem mindig összeszedte a macska piszkot a kertben, mielõtt hozzáfogott volna a fûnyíráshoz. Nem tudom, hogy hogy történhetett ez most meg – mondta a férfi felesége.

 • Lady GaGa vetkõzni fog!

  A mindig extravagáns és semmitõl sem meghátráló Lady GaGa úgy tûnik újabb húzásra készül. Izgatottan és mindent beleadva készül egy meztelen fotózásra a Playboy magazinnal.

 • Legóból építenek házat!

  Emberi léptékû Legolakóházat épít - sokak segítségével - egy brit tévémûsor-vezetõ, de csak pár napig lakik majd benne.

  James May a Lego játék elemeibõl rak(at)ja össze házát, amely normál méretû lesz, és vécével meg zuhanyozóval is felszerelt. Utóbbi kettõ persze már nem kockákból készül.

 • Megbírságoltak egy nõt, mert a szomszédjáról nevezte el a kutyáját

  Megbírságoltak egy nõt Kínában, mert a szomszédjáról nevezte el a kutyáját, és állandóan szidalmazta.

 • Vizsga közben vajúdni kezdett, de átment

  A vizsga írásbeli volt, 3 órás. A chicagói hallgató jogi államvizsgáján érezte, hogy rátörnek a fájások, de összeszedte minden tudását, amelyet a szülési tanfolyamon tanult és igyekezett lélegzése mélyítésével idõt nyerni, de közben lóhalálában szántotta a sorokat.

 • Gregor Bernadett elvesztette babáját

  Gregor Bernadett elvesztette kisbabáját. Nagyon rossz hírt közöltek a színésznõvel az orvosok: gond van a picivel, semmiképp sem tarthatja meg.

  Megtörtént vele a legrosszabb, ami egy kismamával történhet: elvesztette négyhónapos magzatát.

  A tragédia nagyon megviselte a gyönyörû színésznõt, de két kisfia, Bence és Álmos miatt hatalmas lelkierõvel viseli a megpróbáltatásokat.

 • Népkonyhán bukkant fel a First Lady

  Washington - Népkonyhán bukkant fel az amerikai First Lady: Barack Obama elnök neje nem rászorulóként járult az ingyenkonyhához, hanem maga osztogatott ételt a meglepett washingtoni hajléktalanoknak.

 • Volt partnere mellett keresi a vigaszt Katie Holmes

  Úgy tûnik a színésznõ egyik volt partnere mellett keresi a vigaszt Tom Cruise után.