rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

  Ennek alapján sokan nem lepődtek meg azon, hogy Matthew papát nem avatták be a titokba.
  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Hamis bankkártyások Gyõrben!

  Hamisított bankkártyákkal több millió forinthoz jutott az OTP bankautomatáiból két román állampolgár egy nap alatt Gyõrött, az elkövetõk már elõzetes letartóztatásban vannak.

  Az OTP biztonsági ügyelete gyanús tranzakciót észlelt, és nyomban értesítette a rendõrséget. Az érintett bankfióknál elfogták a gyanúsítottakat, ruházatuk és jármûvük átvizsgálásakor 108 plasztikkártyát találtak.

 • Szakálla és bajsza nõtt az énekesnõnek (fotóval!)

  Új háza elõtt várták a fotósok Susan Boyle-t. Úgy tûnik, nem várt „vendégeket” a brit tehetségkutató mûsorban híressé vált énekesnõ, mert „kihagyott” egy kozmetikai kezelést.

 • Molesztálták a sztár színésznõt

  Szörnyû gyerekkora volt az idén Hollywood csúcsára felérõ Mo'Nique-nak, mert a bátyja éveken keresztül szexuálisan zaklatta.

 • Három nepáli fivér a Mount Everest halálzónájába készül!

  Három nepáli fivér huszonnégy órát kíván eltölteni a Mount Everest halálzónának nevezett övezetében, s ez új világcsúcs lenne - jelentette a Der Standard címû osztrák lap online kiadása.

  "Huszonnégy órán át ébren leszünk, és a világbékéért imádkozunk majd" - mondta Pemba Dorje serpa. Két öccsével, Nima Gyalzennel és Phurba Tenzinggel vasárnap indultak el hegymászó útjukra. A 8848 méteres csúcsra magukkal visznek egy aranyozott Buddha-szobrot, valamint keresztény, hindu és muszlim jelképeket.

 • Homoszexuális gyereket akar Robbie Williams

  A brit énekes vágya, hogy minél elõbb apa lehessen; akármilyen áron.

 • Akár öt év börtönt is kaphat a részegen szoptató kismama!

  Akár öt év börtönt is kaphat egy amerikai kismama, amiért részegen szoptatta 6 hetes gyermekét.

  A 36 éves asszonyt bûnösnek találta a bíróság gyermeke elhanyagolásában, gondatlanságban. Orvosok szerint, ha egy anya részegen szoptat, akkor alkohol kerülhet gyermeke szervezetébe is.

 • Milliós ajándékot szán kedvesének karácsonyra Taylor Swift

  Az énekesnõ karácsonyra egy 17 millió forint értékû relikviát pécézett ki Harry számára.

 • Két és fél kiló csokit fogyasztanak a brit gyerekek húsvétkor

  Átlagosan 2 kiló 60 deka csokit esznek a gyerekek Nagy-Britanniában húsvéthoz kapcsolódón - derült ki egy brit felmérésbõl.

 • Iskolai különmosdó transzvesztita diákoknak

  Egy vidéki középiskola külön mosdót rendezett be transzvesztita diákjainak Thaiföldön.

  A Kampang gimnázium igazgatója tavaly mérte fel, hogy 2600 diákja közül több mint kétszázan tartják magukat transznemûnek, így aztán amikor májusban befejezõdött a tanév, a fiú- és lánymosdó mellett létrehoztak egy "transzvesztita toalettet" is, amelyre jelzésként egy elfelezett figura került: egyik fele kék féri, másik fele piros nõ.

 • Szappanfõzés közben égették össze magukat

  Égési sérülésekkel szállították kórházba vasárnap azt a Todireºti településen élõ családot, melynek tagjai, munkanélküliek lévén, háziszappannal akartak pénzt keresni.

 • Elvesztette babáját a várandós Lily Allen

  Terhességének hatodik hónapjában elveszítette babáját Lily Allen brit popsztár.

 • Szilveszter gazda az interneten is keresi az igazit

  A Szombat Esti Láz szereplõje már többször is randevúzott olyan hölgyekkel, akiket a Facebookon ismert meg.

 • 88 évesen szerezte meg diplomáját

  A minap vette át jogász oklevelét Sza-nguan Szunthornwong. Az eredeti foglalkozását tekintve állatorvos Szunthornwongnak 12 évébe telt, míg sikerült az összes vizsgát sikerrel letennie.

  Úgy gondolja, mindenkinek joga van - neki meg igaza, elvégre jogász - tanulni, és ez kortól független. Szerinte a jogi alapismeretek az élet minden területén hasznosak, hogy az ember jobban meg tudja védeni saját vagy mások érdekeit, de egyben hozzájárulhatnak az igazságosság fenntartásához is.

 • Tizenöt amerikai pár egyszerre esküdött meg egy hullámvasúton!

  Tizenöt amerikai pár egyszerre esküdött örök hûséget egymásnak, de nem templomban, hanem hullámvasúton.

  A boldogító igen után a párok nyomban mentek egy kört a nyaktörõ hullámvasúton Minnesota államban, így tették még emlékezetesebbé az esküvõjüket. De az is lehet, hogy már elõre akarták szoktatni magukat ahhoz, hogy a házasság is olyan, mint a hullámvasút. A hullámzó szertartásról video készült, s a felvételt minden pár megkapta emlékbe.

 • A világ legdrágább biciklijei

  Stockholm - A világ eddigi legdrágább kerékpárjaival rukkolt ki egy skandináv iparmûvészcég.

  A bicikliket nem futószalagon gyártja, csak igen szûk mennyiségben, mivel áruk darabonként 18 millió forint. Összesen tíz készült belõlük, mindegyik kézi munkával - már amennyire a szerszámokat nélkülözni lehetett. A biciklik aranyozottak - 24 karátossal vonták be fém részeiket, cicomaként pedig 600 Swarovski kristály csillog vázukon.

 • Csaknem kiürítettek egy jordániai várost vicc miatt

  Csaknem kiürítettek egy kisvárost Jordániában egy tréfa miatt, mely szerint 3 méter magas földönkívüli lények lopóztak a településre éjszaka.

 • Kilenckilós óriásdaganatot távolítottak egy hatvan év körüli betegbõl Gyõrben

  Az orvosi szakma magát a mûtétet - óriásdaganat eltávolítását - nem tartja szenzációnak, de tény, akkora tumort, mint amelyet december 23-án távolítottak el a beteg hasából, a szakma ritkán jegyez.

  A mûtétet prof. Oláh Attila végezte, s mint mondta, nehéz megállapítani, hogy a daganat mikortól kezdhetett nõni a hatvan év körüli páciens hasüregében. Az biztos, hogy mostanra több szervet is nyomott, így nem volt értelme várni a mûtéttel. Az operáció közben készült felvételen jól látszik a tumor mérete, ami egy laikus számára - nincs jobb szó rá - döbbenetes.

 • Az új James Bond filmet híres rendezõk szinkronizálják

  Guillermo del Toro és Alfonso Cuarón is szerepet kapott az új James Bond-filmben: a mexikói rendezõk adják a hangjukat a Quantum csendje címû akciókaland néhány szereplõjének.

  Marc Foster, a 007-es film rendezõje az El Universal mexikói napilapnak beszélt róla, hogy mindkét rendezõt ismeri, ezért kérte fel õket a közremûködésre. Egy kitalált bolíviai hadsereg katonáit fogják megszólaltatni. Del Toro, A Faun labirintusának rendezõje több katonát is alakít, míg kollégája, Cuarón, akitõl legutóbb Az ember gyermeke címû sci-fit láthatták a nézõk, egy helikopter pilótáját szinkronizálja - mondta Foster.

 • Még egy gyermeket akar Julia Roberts

  Julia Robert és Danny Moder szeretnének egy negyedik gyereket, írja a FemaleFirst.

  A színésznõ jelenleg legújabb filmjét reklámozza, azonban a pár barátaik szerint azt szeretné, ha legkésõbb a nyár végére megfoganna gyermekük.

  Robertsnek és Modernek három gyermeke van, a 3 éves ikerpár, Phinnaeus és Hazel, valamint az egy éves Henry.

 • Tilos a tánc, a hangos zene és a csók Dubajban

  Dubaj - A hangos zenehallgatást, a táncot, a meztelenkedést, de még a kézenfogva sétálást is helytelen viselkedésnek nyilvánították Dubajban a legújabb irányelvek szerint - adta hírül az el-Imárát el-Jaum címû, arab nyelvû lap.

 • Lebulldózerezte házát, hogy ne foglalhassák le

  Letarolta lakóházát egy férfi az Egyesült Államokban, hogy ne szerezhesse meg a neki jelzáloghitelt nyújtó bank.

 • Sztálin a szódavizes üvegen

  Sztálin arcképével díszített címkéjû szódavizet bocsátott ki a második világháborús sztálingrádi csatában aratott gyõzelem emlékére egy volgográdi cég.

 • Egy süllyedõ hajó utasait mentette meg Simon Cowell

  Megmentette egy süllyedõ hajó bajba jutott utasait Simon Cowell.

 • Kirúgták Naomi Campbell-t

  Leáldozóban Naomi Campbell csillaga. A szépséget lapátra tette a világ egyik legnagyobb modellügynöksége az IMG.

  Az egykori munkaadók úgy vélik, a harmincnyolc éves topmodell felett eljárt az idõ, s már távolról sem olyan keresett, mint fénykorában.

  A hírek szerint az egykor aranytojást tojó tyúkként kezelt Campbell az utóbbi idõben már alig volt képes jelentõs hasznot termelni, de elviselhetetlen természete is közre játszott abban, hogy végleg megváltak tõle.

 • Havas Henrik csõdbe ment

  A Tabu Tv megtudta: Havas Henrik cége, amelyik többek közt könyvkiadással és a híresség internetes blogjával is foglalkozott, most nagy bajba került. Információink szerint a vállalkozás már több mint egy hónapja nem tudja kifizetni Havas Henrik weboldalának üzemeltetési díját, és a mai nappal már hivatalosan is látható, hogy számlatartozás miatt nem érhetõ el a havashenrik.hu!

 • Elszakította Vajna Tímea ruháját Justin Bieber

  Elszakította Vajna Tímea ruháját Justin BieberVajna Tímea nagyon boldog volt, amikor a cannes-i filmfesztiválon Andy mindenkinek a feleségeként mutatta be. Tímea nemcsak arról beszélt, melyik világhírű filmsztár közelében érezte a legjobban magát, hanem arról is mesélt, hogy volt egy kellemetlen élménye. -Justin Bieberről nehéz lenne azt állítani, hogy úriember. Cannes-ban egy bulin rálépett a gyönyörű Cavalli ruhámra, és el is szakította. Ráadásul még bocsánatot sem kért. Tímea ruhájáról azt lehetett olvasni, hogy milliós nagyságrendű, ám ő elárulta: Andy Vajna Los Angeles szinte valamennyi üzletében kedvezménnyel vásárolhat.

 • Daniel Craig a könnyeivel küszködött Adele miatt

  Könnyeivel küszködött Daniel Craig, amikor elõször hallotta az új Bond-film, a Skyfall betétdalát Adele-tõl.

 • Fán lakik egy megcsalt férfi, amíg a felesége bocsánatot nem kér tõle

  Egy indiai férfit megcsalt a felesége, ezért felmászott egy fára és nem hajlandó addig lejönni, amíg az asszony nem kér bocsánatot. Az asszony már visszaköltözött a szüleihez.

 • Több haláleset is történt a hétvégi olaszországi viharokban!

  Legkevesebb öt ember életét vesztette a hét végén Olaszországban a szélviharok és a heves esõzés következtében, egy személy eltûnt a viharos tengerben.

  Az ország déli részén fekvõ Lecce városában olyan hirtelen árasztott el a víz vasárnap egy aluljárót, hogy egy 81 éves férfi, aki éppen át akart haladni nyitott sportkocsijával az aluljárón, benn rekedt és megfulladt. Puglia körzet Cavallino településén egy 63 éves nõ fulladt meg vasárnap egy felvonóban.

 • 12 éve röhög egy kínai kislány!

  Egy kínai házaspár kislánya tizenkét éve nem bírja abbahagyni a röhögést, és már beszélni sem tud, egyelõre az orvosok tehetetlenek.

  A kislánynak nyolc hónapos korában magas láza lett, és utána kezdõdött a baj: ettõl kezdve folyamatosan csak röhög. A bajt tetézte, hogy kétéves korában nem tudott többé egyetlen szót sem kinyögni, és csak a röhögés maradt.