rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Eladják a sex.com internetes címet

  Eladják a sex.com internetes címet tizenhárom millió dollárért (2,5 milliárd forintért).

 • Hatalmával visszaélve szexelt Dominique Strauss-Khan

  Hatalmi visszaélés gyanúja miatt vizsgálat indult az IMF vezetõje ellen

  Washington - Vizsgálat indult Dominique Strauss-Khan, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezetõje ellen, aki a gyanú szerint hatalmával visszaélve szexuális kapcsolatba bonyolódott egy magyar származású munkatársával - írta szombati számában a The Wall Street Journal.

  Az amerikai gazdasági napilap szerint az IMF vezérigazgatója a szervezet afrikai részlegének egykori magas beosztású tisztviselõjével kezdett viszonyt.

 • Usher szakított menyasszonyával

  A babble.com értesülései szerint decemberben megszületik az énekes és Tameka Foster második gyermeke. Úgy tûnik, a kisbaba nem tudta megmenteni szülei házasságát, akik közel egyévnyi házasság után nemrég szakítottak – írja a singersroom.com.

  A válásról szóló pletykák elõször tavasszal reppentek fel. Miután ezeket a híreszteléseket a pár megcáfolta, Usher arról mesélt, hogy nagyon nehéz monogámnak maradnia, de felesége miatt erõt vesz magán, majd kifejtette, hogy nejét nem zaklatja fel különösebben, hogy rajongói koncert közben feldobálják a fehérnemûjüket a színpadra.

 • 1,8 millió évesnek becsült kõbaltákat találtak

  Minden eddiginél régebbinek, nagyjából 1,8 millió évesnek becsült kõbaltákat találtak régészek Malajziában. A hét korrekordgyanús baltát az ország északi részén, Perak szövetségi állam területén tárták fel még tavaly júniusban. A leletegyüttest azóta Tokióban vizsgálták.

  Az elemzések alapján a kõbalták 1,83 millió éve készülhettek - mondta pénteken Mokhtar Saidin kutatásvezetõ, a malajziai tudományegyetem õsrégésze.

 • Szexualitástól és drogoktól túlfûtött lesz az új Harry Potter film

  Daniel Radcliffe szerint a legújabb Harry Potter film vadabb lesz, mint a kilencvenes évek kultikussá vált alkotása, a Trainspotting.

  A hatodik Harry Potter-mozi, a Félvér herceg szexualitástól és drogoktól túlfûtött alkotás lesz a címszereplõ szerint, aki elmondta, hogy több jelenetben is elég bizarr dolgokat kellett mûvelnie a kamerák elõtt.

  Daniel nem gondolta volna, hogy a gyermekmesének induló elsõ részbõl ilyen mértékû véres valóság kerekedik

 • Skorpiók végeztek két kisgyerekkel Algériában

  Több mint ezer embert szúrtak meg skorpiók, két gyermek pedig belehalt a sérülésekbe a 2011-es év elsõ hét hónapja során Algéria déli részén fekvõ Ouargla térségében.

 • Internetes licit egy ebédért a világ leggazdagabb emberével

  Omaha - Internetes licitálás indult a hétvégén Warren Buffett, a világ leggazdagabb emberének ebédmeghívásáért.

  A közös ebéd ára 25 ezer dollárról indult vasárnap este az eBay internetes piacon, és a licitálás péntek estig tart. Buffett a San Franciscó-i szegényeket és hajléktalanokat segítõ Glide Alapítványnak ajánlja fel az árverés teljes bevételét.

 • A Szökés sztárja majdnem kapott két évet

  A Szökés címû sorozatból ismert Lane Garrison szörnyû gyerekkora ellenére felküzdötte magát, és sikeres színészi karrierre tett szert. Azonban egy tragédia közbeszólt felfelé ívelõ pályájába. A népszerû sorozat sztárja 11 hónapot töltött börtönben miután ittasan vezetett, balesetezett, aminek következtében a mellette ülõ fiú életét vesztette. Az akkor 27 éves Lane egy buliban szedte fel a fiút és barátait.

 • Elhunyt Pavel Popovics volt szovjet ûrhajós!

  Elhunyt szerdán Pavel Popovics volt szovjet ûrhajós, aki az ûrhajózás történetében elõször végrehajtott páros ûrrepülés egyik résztvevõje volt.

  Popovics a Krímben, egy szanatóriumban halt meg, öt nappal a 80. születésnapja elõtt. Az ukrajnai születésû Popovics a negyedik szovjet ûrhajósként 1962. augusztus 12-én indult a világûrbe a Vosztok-4-es ûrhajó kabinjában.

 • Disznóság a választáson

  A napokban tartott angliai választáson egy disznó, mármint egy valódi, négylábú disznó is szavazhatott volna, ha nagyon akar: megkapta a választási értesítõ levelet.

 • Jézuska hozza Palotás Petra kisbabáját

  Az RTL Klub mûsorvezetõnõje karácsonyra van kiírva, és korábbi elveivel ellentétben mégis apás szüléssel fogja világra hozni kislányát.

  Palotás német férje Hamburgban él, a szülést követõ másfél évben pedig a mûsorvezetõ is odaköltözik majd, de aztán szeretne visszatérni a képernyõre.

  Úgy tervezik, hogy bébivel mindketten a saját anyanyelvükön beszélnek majd, hogy a kislány mindkettõt megtanulja.

 • A pénz nem boldogít, de segít benne

  A pénz nem boldogít, de úgy tûnik, segít a boldogság elérésében - derült ki egy amerikai felmérésbõl.

 • Nem ismerkedhet meg VV Annamari választottjával

  Csalódottan értesült VV Annamari az RTL Klub döntésérõl, miszerint mégsem ismerheti meg a produkció keretein belül Bence gazdát, akibe a képernyõn keresztül beleszeretett.

 • Szörnyriasztó sprayt dobtak piacra az ijedõs gyerekeknek

  Számtalan kisgyerek rettegve bújik ágyba estérõl estére, félve az ágy alatt vagy a szekrényben bujkáló, csak rá leselkedõ szörnyektõl. Az õ problémájukra jelenthet megoldást az új "szörny elleni spray".

 • Keményen fogalmazta meg véleményét Kanye West

  Az énekes nem fogta magát vissza londoni koncertjén. Beyoncét sem kímélte.

 • Kiabált és pénzt követelt a járókelõktõl egy hajléktalan pár Pécsen

  Kiabált és pénzt követelt a járókelõktõl egy hajléktalan pár Pécsen.

  Egy ötvenhárom éves nõ és egy harminckét éves férfi kötekedett a járókelõkkel a baranyai megyeszékhelyen hétfõ délután, így szerettek volna pénzhez jutni. Még a rendõrökkel is szembeszálltak, végül mindkettõjüket elõállították és feljelentették.

 • Eladó egy új-zélandi falucska, kocsmástól-lakosostól

  Eladásra kínálnak egy apró új-zélandi falucskát a helyi kocsmával és a 40 fõs lakossággal együtt.

 • Szex közben égett a voodoogyertya - kigyullagd az egész ház

  Egy 64 éves hölgy meghalt, 20 tûzoltó pedig megsérült a brooklyni épülettûzben.

 • Elhunyt Kolczonay Ernõ, a magyar vívósport kiemelkedõ alakja!

  Hosszú, súlyos betegség után, 56 éves korában elhunyt Kolczonay Ernõ, a magyar vívósport kiemelkedõ alakja.

  A Magyar Olimpiai Bizottság honlapjának beszámolója szerint a sportember májbeteg volt, átültetésre várt.

 • Százhúsz centis uborka

  Jó eséllyel a világ eddigi leghosszabb uborkája termett egy brit nagymamának: 119 centi és 4 milliméter hosszú.

 • Munkaerõhiány van a sírásókból Csehországban

  Prága - Egyre nagyobb hiánycikknek számít a szakképzett sírásó Csehoszágban. A hatályos törvények szerint minden temetõvel rendelkezõ csehországi településnek - ezek száma 6000 körül mozog - kellene hogy legyen egy szakképzett sírásója is. Ilyesmi azonban jelenleg csak papíron létezik. A regionális fejlesztési minisztérium ezért a közelmúltban felajánlotta az érdeklõdõknek, hogy bebiztosítja kiképzésüket és teljes mértékben állja ennek költségeit is.

 • Ingyenes cirkuszi tanácsadás bohócfóbia ellen

  Ingyenes tanácsadással szolgál bohócfóbia ellen egy cirkusz Nagy-Britanniában. Newentben nyitó John Lawson's cirkusz porondmestere reméli, hogy a segítségnyújtás a bohócokkal szembeni félelem legyûrésében vonzani fogja a közönséget.

 • Magától ment állatorvoshoz egy sebesült õz az Egyesült Államokban

  A kutyákhoz, macskákhoz, papagájokhoz szokott ohiói klinikán igencsak elcsodálkoztak már magán az õzön is, amely szokatlan vendég, ám azon még jobban, hogy egyedül érkezett, önszántából, ráadásul okkal, kezelésre szorulón.

  Az õz részérõl valószínûleg nem volt tudatos a dolog, egyszerûen berohant a klinikához tartozó állatkereskedésbe, annak éppen nyitott ajtaján.

 • Becsületes megtaláló: visszakerült a milliárdos lottószelvény az eredeti tulajdonosához

  Becsületes megtaláló: visszakerült a milliárdos lottószelvény az eredeti tulajdonosáhozÖtvenmillió kanadai dollár (mintegy 10,3 milliárd forint) értékű, elveszett nyertes lottószelvényt juttatott vissza tulajdonosának egy kanadai nő. A szelvény egy templomi mise alatt csúszott ki a nyertes tárcájából, és az egyik odajáró hölgy találta meg. A becsületes megtaláló megkereste a szelvény tulajdonosait, a kanadai Bramptonban élő házaspárt, Hakeem és Abiola Nosirut, akik azóta már fel is vették nyereményüket. Közben azonban hetek teltek el: „napokig nem tudtam aludni, teljesen tönkrementem” – idézte fel Abiola Nosiru.

 • Halálba segítették Edward Downes világhírû karmestert és feleségét

  Halálba segítették Edward Downes világhírû karmestert és feleségét, Joant egy svájci klinikán - jelentette be a brit karmester családja kedden.

  Downes a londoni Királyi Opera karmestereként szerzett hírnevet, de õ vezényelt a Sydneyi Operaház elsõ elõadásán is. "54 évi házasság után úgy döntöttek, hogy együtt vetnek véget életüknek, ahelyett, hogy tovább küzdenének a komoly egészségügyi problémákkal" - olvasható a közleményben.

 • Trágyával köszöntötte nejét születésnapján

  Ötven tonna trágyával köszöntötte feleségét annak születésnapján egy farmer az Egyesült Államokban.
  Nem nyakon öntötte vele az asszonyt, hanem trágyaszóró gépével hatalmas betûkkel felírta, pontosabban leírta földjükre, hogy "HAP B DAY LUV YU". Ami magyarul kb.: "BOLD SZ NAPOT SZERTLEK". Szívet is akart hozzárajzolni, de kifogyott a "tolla".


 • Két hetet töltött rehabon Selena Gomez

  Két hetet töltött rehabon Selena GomezSelena Gomez megköszönte a rajongóknak, hogy támogatásukról biztosították. A színésznő-énekesnő két hetet töltött rehabon, hogy kicsit összeszedje magát. Gomezt beutalták egy rehabilitációs intézménybe az év elején, ahol két hetet töltött. Selenát kemény bulizásai miatt kérte meg a családja, hogy kezeltesse magát valahol. A 21 éves lány január ötödikén vonult be a Dawn at The Meadows központba, ahol csak egy rövid időt töltött. Selena az Instagramon, egy kép segítségével köszönte meg rajongói szeretetét.

 • 50 Cent is szereti a homokozót?

  Amerika egyik legjobban keresõ rapperérõl az a pletyka terjeng, hogy meleg. Rufus Wainwright állította mindezt a Details magazinnak adott interjújában.

 • Pénzt szórt az autópályára!

  Szinte leállt egy kaliforniai fõútvonal forgalma vasárnap, miután egy férfi pénzt kezdett el szétszórni az úton.

  Az autópálya-hatóság szerint a férfi a 210-es államközi sztrádán állt neki a pénzszórásnak. A nem várt áldásra mintegy tucatnyian vetették rá magukat, az emberek a sávok között rohangálva próbálták összegyûjteni a pénzt.

 • Whoopi Goldberg elhagyta káros szenvedélyét

  A színésznõ már hosszú ideje dohányzik, de most elhatározta, hogy egészségének megõrzése érdekében végleg felhagy káros szokásával.