rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Repülõgép-fóbiája van Horváth Évának!

  Az RTL Klubon látható Celeb vagyok, ments ki innen! címû mûsor elsõ szériájának 2. helyezettje a show kezdetekor azt gondolta, hiányozni fog majd a mobilja, a rendes ruhái és a smink. Ám Horváth Éva rövidesen rájött: egyáltalán nem hiányolja egyiket sem!

  "Viszont ami nagyon furcsa volt, hogy nem jutottak el hozzánk a nagyvilág hírei. Eleinte az is rendkívül rosszul érintett, hogy nem tudtam, mi van a családommal, de aztán a második héten kaphattam tõlük egy levelet, és ez megnyugtatott" - mondja a volt szépségkirálynõ, aki a bátorságpróbán nagyon jól teljesített.

 • Bokorba lökött kocsi parkolási bírsága

  London - Karambol miatt bokrok közé lökõdött kocsit bírságoltak meg szabálytalan parkolásért Nagy-Britanniában.

  Az autó tulajdonosa igencsak megdöbbent már azon is, hogy kocsiját, amellyel szabályosan parkolt, több méterrel odébb találta, bezúzott farral.

 • Mauin mondta ki a boldogító igent Malek Miklós és kedvese

  Mauin mondta ki a boldogító igent Malek Miklós és kedveseAz X-Faktor egykori mentora Mauin, a tengerparton mondta ki a boldogító igent. Malek Miklós hat év után feleségül vette lengyel kedvesét, Kasiát. Az egykori mentor tavaly kérte meg a barátnője kezét, nemrég pedig paradicsomi körülmények között a Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigetén, Mauin örök hűséget fogadott. Kasia ötlete volt, hogy ezen a helyen tartsák meg az esküvőt, a szigeten még működő vulkán is található. Miklósnak sem volt kifogása az esküvő helyszíne ellen, ugyanis neki is ez az egyik kedvenc helye.

 • Gyorsabb Wi-Fi kapcsolatot fejlesztenek a kábelmentes házimozikhoz

  Kis hatótávon belül a jelenlegi vezeték nélküli adatátviteli sebesség tízszeresére lesz lehetõség: az új technológiával már a házimozi rendszerek videokábelei is feleslegessé válnak - közölte a vezeték nélküli technológiák egységesítéséért felelõs noprofit szervezet.

 • Világrekord 56 Harley-Davidson-on

  Megdöntötte a Harley-Davidsonnal végrehajtott "távolugrás" világrekordját kedden egy vakmerõ amerikai, méghozzá oda-vissza. Seth Enslow az ausztráliai Sydney kikötõjénél azért ugrott másodszor is, mert a tévések és a fotósok lemaradtak az elsõrõl.

 • Elnyelt az óceán egy menyasszonyt

  Elnyelt az óceán egy majdnem menyasszonyt percekkel a lánykérés elõtt az Egyesült Államokban.

  Az eset a Csendes-óceán partján történt Oregon államban, az úgynevezett Eljegyzési Sziklánál, amelyet sok házasuló választ romantikus lánykérés helyéül.

 • 17 éves a sztár de máris luxusvillája van!

  Miley Cyrus még csak 17 éves, de már megvette élete elsõ villáját. A Los Angeles-i álomotthon 3,4 millió dollárba került, és korábban Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar birtokában volt.

 • Egy jó erős rúgással mentette meg édesapja életét a 9 éves kislány

  Egy jó erős rúgással mentette meg édesapja életét a 9 éves kislányA 9 éves Izzy McCarron édesapja Colm, egy rejtélyes allergiás reakció után összeesett. A lány természetesen meg próbálta újraéleszteni, ám amikor rátette a kezeit apja mellkasára rögtön rájött, hogy nem lesz elég erős hozzá. \" Miután rájöttem, hogy a kezeim túl gyengék lesznek, belerúgtam egy nagyot! Anyukám már megmutatta, hogy hogyan kell újraéleszteni valakit, azonban én túl gyenge vagyok még. Eleinte nagyon megijedtem, de aztán eszembe jutott ez az ötlet. A mentősök azt mondták, hogy akár orvos, vagy nővér is lehet majd belőlem.

 • A Másnaposok sztárját 15 évesen letartóztatták

  Bradley Cooper nem volt mintagyerek – amíg a színész Jenkintownban élt a családjával, sokszor tett rossz fát a tûzre.

 • Aki korán kel, aranyat lel - a tengerparton

  Véletlenül elejtett aprópénzre és ékszerre is vadásznak a római tengerpartot fémdetektorral pásztázó "aranykeresõk". Van, aki mesterségként ûzi és már aranykeresõ-versenyt is rendeztek.

 • Mischa Barton véletlenül megmutatta mellét - képpel!

  Mischa Barton a londoni divathéten mutatta meg - véletlenül - mellét.

  A sztároktól megszokott módon kellemetlen helyzetbe került, ami a szemfüles fotósok figyelmét nem kerülte el.

  Mischa Barton színésznõ játszott többek között a Nothing Hill és a Hatodik érzék címû filmekben.

  De az igazi sikert számára a Narancsvidék címû sorozat hozta.

 • Telefonkártya ultraortodox ügyfelek részére!

  A Bezek izraeli telefontársaság új típusú, "kóser" telefonkártyát bocsát ki kifejezetten az ultraortodox ügyfelek részére, mivel a kártya nem engedi felhívni a rabbinátus által letiltott telefonszámokat - jelentette be a cég pénteken.

  Az új chipkártya felhasználói nem hívhatják például a szexvonalakat, valamint a rádiói híreit kínáló telefonos szolgáltatásokat, amelyeket a vallási hatóságok "illetlennek" nyilvánítottak.

 • Két év múlva a mozikban a Titanic 3D-s változata

  James Cameron tervei szerint az 1912-ben elsüllyedt luxus-óceánjáró katasztrófájának századik évfordulójára kerülhet a mozikba az 1997-ben bemutatott Titanic háromdimenziós változata.

 • Esküvõt és családalapítást tervez az egykori VV szereplõ

  Az egykori valóságshow-szereplõ elérkezettnek látta az idõt, hogy még szorosabbra fûzze kapcsolatát barátnõjével, ezért egy gyûrûvel pecsételte meg szerelmüket.

 • Fülével húzta el a több mint 8 tonnás teherautót egy grúz férfi

  A bal fülére erõsített nejlonkötéllel húzott el a helyérõl egy 8,28 tonnás kisteherautót egy grúz sportember.

 • Madonna a csúnya lány!

  Bizarr "Buddy Holly" szemüvegben sokkolta rajongóit Madonna New York-ban.

  A popdíva 50 éves kora ellenére még mindig nagyon jó bõrben van, kivéve, amikor éppen rossz napja van. Nos, errõl lehetett szó a Sticky & Sweet turné New York-i állomásán is, ahol a közönséget szinte sokkolta Madonna öregasszonyos kiülseje.

  Persze alakja változatlanul tökéletes, arcán azonban hihetetlenül sokat öregített a vastag, fekete keretes szemüveg, ami újabbant felettébb divatos a sztárvilágban.

 • A sátánimádók saját vérüket szívták!

  Több mint száz, feltételezett sátánimádót vettek õrizetbe vasárnap az iráni biztonsági erõk Siráz városában.

  Az iráni forradalmi gárda erõi egy éve kezdték a nyomozást a kizárólag férfiakból álló, hivatalos közlés szerint „vallásellenes” viselkedést hirdetõ csoport ügyében. A csoport rituáléi közé tartozott egyebek mellett a saját bõrük felvágása és vérük szívása.

 • Jennifer Hudson még soha nem fogyasztott alkoholt

  Jennifer Hudson még soha nem fogyasztott alkoholtJennifer Hudson bevallotta, hogy még soha életében nem ivott alkoholt vagy fogyasztott drogot, ezért komoly kihívás volt legújabb filmszerepe. Jennifer Hudson énekesnő és színésznő bevallotta, hogy még soha életében nem ivott vagy drogozott, ezért legújabb szerepe komoly kihívás elé állította. A híresség nagyon tartott a The Inevitable Defeat Of Mister And Pete című filmtől, amiben egy heroinfüggőt alakít. Az Oscar-díjas szépség elismerte, hogy komolyan félt ettől a szereptől, hiszen semmilyen tapasztalata nem volt korábban drogokkal vagy alkohollal.

 • Pamela Anderson 41. szülinapját ünnepelte

  Pamela a kedvenc Las Vegas-i klubbjában, a LAX-ban ünnepelte meg a 41. szülinapját, Hans Klokkal és munkatársaival és a bûvész Criss Angellel.

  A „Baywatch” sztárja a pletykák szerint most éppen vele ápol közelebbi viszont, melynek az ünnepélyen is tanújelét adták: a torán lévõ gyertyák elfújása után többször átölelték egymást és pózoltak az õket fényképezõ paparazziknak is. Ennek ellenére Pam nemrég visszaköltözött Kid Rockhoz gyermekeivel, de ez már a sokadik ilyen alkalom volt viharosnak mondható, évek óta tartó viszonyukban.

 • Sokan agresszívak és exhibicionisták - Önimádóak a mai fiatalok?

  Ezek a mai fiatalok...- Ez a félmondat gyakran felhangzik az idõsebbek szájából. De vajon tényleg olyan szörnyû a mai ifjúság? A Nyugat-Ontariói Egyetem kutatói erre a kérdésre keresték a választ.

 • Elszakította Vajna Tímea ruháját Justin Bieber

  Elszakította Vajna Tímea ruháját Justin BieberVajna Tímea nagyon boldog volt, amikor a cannes-i filmfesztiválon Andy mindenkinek a feleségeként mutatta be. Tímea nemcsak arról beszélt, melyik világhírű filmsztár közelében érezte a legjobban magát, hanem arról is mesélt, hogy volt egy kellemetlen élménye. -Justin Bieberről nehéz lenne azt állítani, hogy úriember. Cannes-ban egy bulin rálépett a gyönyörű Cavalli ruhámra, és el is szakította. Ráadásul még bocsánatot sem kért. Tímea ruhájáról azt lehetett olvasni, hogy milliós nagyságrendű, ám ő elárulta: Andy Vajna Los Angeles szinte valamennyi üzletében kedvezménnyel vásárolhat.

 • Pucéran zárta ki magát a lakásból

  Kizárta magát a házából anyaszült meztelenül egy alvajáró férfi Németországban, majd pedig autóstoppolt.

 • Ada vette át Mádai Vivien helyét a Reflektorban

  Ada vette át a mûsorvezetõnõ helyét, az RTL Klub ugyanis nem kér többet Vivienbõl.

 • George Clooney durva komédiája

  George Clooney durva vígjátékot tervez egy öngyilkos férfiról, illetve végzetes tettének elõzményeirõl.

  A Fall of Bob címet viselõ sorozat úgy indul, hogy a címbeli Bob öngyilkossági szándékkal kiugrik egy épületbõl.

  Eközben lepereg elõtte az élete, melynek eseményeit narrálja is - a nézõk számára ezekbõl a jelenetekbõl áll össze, hogy a férfi miért is vetette ki magát az ablakból. • Munkanélküli-tanácsadás kocsmában

  A hideg és meleg italok mellett új szolgáltatást nyújt egy berlini sörözõ: a bárpult mellett külön pultnál tanácsokat kaphatnak a tartósan munkanélküliek.

 • Felgyújtotta saját magát!

  Vélhetõen felgyújtotta magát egy férfi pénteken délután a londoni parlament elõtti téren - közölte a brit rendõrség.

  A 43 éves férfi csak kisebb égési sérüléseket szenvedett, mert a téren tartózkodó békepárti tüntetõk odarohantak hozzá, leteperték a földre és eloltották a lángokat. "A jelek szerint felgyújtotta magát" - fogalmazott egy rendõrségi szóvivõ.

 • Az aktmodell, Rhian Sugden a bugyijában matatott

  A britek (legújabb) szexi aktmodellje, Rhian Sugden mindenre hajlandó. Ezt a legutóbbi, Nuts magazinnak készült fotózásán is megmutatta.

 • Megoperálták a hatujjú kislányt!

  Jobb kezén hat ujjal és hüvelykujj nélkül született egy kínai kislány, de hatévesen megoperálták.

 • Jennifer Aniston a 30 Rock címû vígjátéksorozatban szerepel

  Jennifer Aniston szerepelni fog a 30 Rock címû vígjátéksorozatban.

  Az NBC-n futó sorozatban már szerepel Alec Baldwin is, aki nem csak emelte a vígjáték fényét, de emelte is annak a színvonalát.

  Aniston menedzsere megerõsítette a hírt – mármint, hogy szerepelni fog ebben a produkcióban -, de azt nem tudni még kit kell majd alakítania.

 • 25 millió forint értékû heroinra bukkantak Tompánál!

  Négy és fél kilogrammnyi heroinra bukkant a vámosok kábítószer-keresõ kutyája a tompai határátkelõhelyen egy férfi autójában hétvégén.

  Az átkelõnél egy szerb állampolgárságú férfi az általa vezetett osztrák rendszámú autóval próbált bejönni az országba, de a pénzügyõrök kockázatelemzés alapján úgy döntöttek, kábítószer-keresõ kutya közremûködésével tételes vámvizsgálatot tartanak.