rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kisbabát vár a Desperado énekesnõje

  Gábor Bernadett, a Desperado zenekar énekesnõje belépett azon hírességek sorába, akik babát várnak.

  A gyermek édesapja szakmabeli, hiszen õ a Kerozin együttes egykori billentyûse, Mosquito.

  Gábor Bernadett szerint egyelõre még alig gömbölyödik a hasa és leginkább egy jóllakott óvodásra hasonlít.

  A baba áprilisban látja majd meg a napvilágot.

 • A brit emberek inkább két autót vesznek egy áráért, mint féláron egyet

  Döbbenetes tanulsággal szolgált egy brit autókereskedés akciója: kiderült, hogy az emberek inkább két autót vesznek egy áráért, mint féláron egyet.

  A colchesteri szalon elõbb az elsõ kedvezménnyel próbálkozott, és a vevõk érkezgettek is, de nem tömegével, hanem csak normális "mennyiségben". Egy hónap elteltével aztán a kereskedés meghirdette a két autót kap egy áráért akciót, és elszabadult a pokol: igen hamar több mint 22 ezren érdeklõdtek.

 • Újabb ufo észlelés - videóval

  Újabb ufo észlelés - videóvalA vadászpilóta bevetés közben egy furcsa - azonosítatlan - repülőt látott. Elsőre a repülő előtt lebegett, majd néhány pillanat múlva a repülő mögé került. Olyan gyorsan történt mindez, hogy az egészről csupán néhány másodpercnyi felvétel készült a vadászrepülő fedélzeti kamerájával. A rendszeresen felbukkanó UFO -k kapcsán az országok védelmi szolgálatai, a honvédelmi szervek, a titkosszolgálatok sem adnak ki semmilyen közleményt sem. Vajon hogyan és mi történik egy - egy ilyen ufo észleléskor?

 • Nem tudta feldolgozni Alexander McQueen anyja halálát

  Amikor édesanyja megkérdezte Alexandertõl, hogy mitõl fél legjobban, azt felelte, hogy attól, hogy elõbb hal, meg mint szeretett anyja. Ez a félelem Alexander McQueen számára nem vált valóra, de egy másik rémálom azonban igen. Mély gyászában, 10 nappal anyja halála után, a divattervezõ is saját kezûleg vetett véget életének.

 • Kilépés mellett döntött Jennifer Lopez

  Jennifer Lopez két évad után úgy döntött, elhagyja az American Idol zsûrijét. A nagy bejelentést egy reggeli rádiómûsorában tette meg.

 • Nõi szívek ezrei epekednek Katus Attiláért!

  Nõi szívek ezrei epekednek a mindig mosolygós Katus Attiláért, aki már foglalt.

  Bár a Szombat esti láz táncpróbái miatt most kevesebb ideje jut a párjára, de Ottília igyekszik alkalmazkodni.

  "Másfél éve vagyunk egy pár Ottíliával. Sokan kérdezik, mikor szeretnénk gyereket. Még nem jutott el oda a kapcsolatunk, hogy a gyerekvállalásra gondoljunk, ám bármi megtörténhet.

  Nem akarom azt érezni, hogy hajt a tatár."

 • Exneje botránykönyve miatt fogad ügyvédet Jude Law

  Jude Law nagyon haragszik volt feleségére, Sadie Frostra, amiért a színésznõ önéletrajzi könyvet tervez megjelentetni. Egyébként kifejezetten jó viszonyban van volt nejével, egészen mostanáig még nyaralni is együtt jártak és Jude gyakran meg is látogatta Sadie-t észak-londoni otthonában.

 • Állatkínzó sörivók

  A BrewDog minden valószínûséggel a világ egyik legerõsebb és legdrágább sör márkája, amelynek ismertségéhez nagyban hozzájárult az új csomagolás, amelyet a napokban mutattak be.

 • Lólegelõvé egyengettek egy egykori maja várost Mexikóban

  A földdel tettek egyenlõvé egy 2300 éves maja várost Mexikóban, a terület tulajdonosa ugyanis lólegelõt alakított ki a helyén.

 • Fel kell öltöztetnie pucér kerti törpéit

  Fel kell öltöztetnie három kerti törpéjét egy 64 éves nõnek Nagy-Britanniában, mert a figurák pucérok és zavarják szomszédasszonyát.

  Az asszony igencsak meglepõdött, amikor a lakhelye szerinti, bromsgrove-i önkormányzat telefonon ráparancsolt, hogy adjon kis pólókat a 60 centi magas szobrocskákra – melyek közül kettõ hölgy –, mert közszeméremsértõk.

 • Spermáját árulja Tolsztoj ükunokája

  Tolsztojról, az orosz próza mesterérõl kevesen tudják, hogy falta a nõket, és százával születtek törvénytelen gyermekei. Egyikük, Gennagyij apó ma is híres ükapjából, pontosabban örökölt génjeinek eladásából él.

 • Könnyítésül meztelenül töltheti le büntetését

  Könnyítésül meztelenül töltheti le büntetését egy meztelenségért börtönbe került rab Németországban, mert a börtön vezetése elfogadta, hogy az illetõt nyomasztja a rabruha.

  A férfi pucéran túrázott csaknem végig Németországon, ám Nürnbergben elakadt: nem tudta kifizetni a bírságot, amit meztelen sétálás miatt kapott és ezért 10 hét börtönre ítélték.

 • Kutatás érdekében kell alkoholt inniuk a fiataloknak

  A Münsteri Egyetem kutatói 14 és 16 év közötti fiatalokat keresnek, hogy tudományos kutatási célokra alkoholt itassanak velük.

 • Szívinfarktust kapott Koós Réka

  Egy gyengébb szívinfarktust hordott ki lábon Koós Réka, amikor saját házában, a fürdõszobájában rányitotta az ajtót egy színesbõrû férfi.

  A színésznõ pár percig csak levegõért kapkodott, mire rájött, hogy szerelme, Reggel Ferenc áll vele szemben.

  A Belmondo együttes dobosa klipforgatásról érkezett otthonukba, és gondolta, jó móka lesz, ha feketének álcázva köszönti Rékát.

 • Történelmi találkozás a Jóbarátoknál

  Történelmi találkozásnak lehettek tanúi egy nyári partin a meghívottak, nyolc év után elõször ölelte át egymást ismét a Jóbarátok két fõszereplõje.

 • Az anyagi függõség miatt csábulnak el a férfiak

  A feleségüktõl való anyagi függésre gyakran reagálnak félrelépéssel a férfiak - állapította meg egy amerikai tanulmány.

 • A méretes óvszer az igazi

  Túl hosszú vagy túl rövid, túl szûk vagy túl bõ... a nem illeszkedõ gumióvszer nemcsak lecsúszhat vagy elszakadhat, de a partnerek szexuális élvezetét is csökkentheti - állapítja meg egy tanulmány, amelyet kedden ismertetett a Sexually Transmitted Infections (Szexuálisan Terjedõ Betegségek) címû szakfolyóirat.

 • Ház eladó kerti vasúthálózattal

  Saját vasúthálózattal árulnak egy családi házat Nagy-Britanniában: a hátsó kertben játékvasút van 330 méter hosszú sínpályarendszerrel.

 • Távozik a sorozatból Balogh Edina - jön a baba?!

  Balogh Edina alig fél éve mondta ki a boldogító igent kollégájának, Som Krisztiánnak, akivel úgy tûnik már a babaprojekten is túl vannak. A gyönyörû színésznõ ugyanis nemrég arra kérte a sorozat producerét, Kalamár Tamást, hogy írja ki õt a mûsorból.

 • Egerészõ brit honatyák

  Egerészni kényszerültek brit honatyák, mármint dönteni arról, hogy kellenek-e macskák a parlamentbe, hogy összefogdossák a betelepült egereket.

 • Hetvennyolc éves korában elhunyt Frank McCourt!

  Hetvennyolc éves korában elhunyt Frank McCourt ír származású amerikai író, az Angyal a lépcsõn szerzõje - közölte bátyja, Malachy McCourt.

  A Pulizter-díjas író agyhártyagyulladásban és bõrrákban szenvedett. Vasárnap érte a halál egy New York-i otthonban.

 • Christina Aguilera meztelenül tölti el vasárnapjait - képekkel

  Christina Aguilera értelmezésében egy bébiszitter nem csak azért van, hogy a szülõk távollétében vigyázzon a gyerekre.

  Szerinte akkor is jól jön, ha anyuci és apuci egy kis gyengédségre vágyik. Az énekesnõ és férje ezért elõszeretettel tárcsázza ínséges idõkben a bébicsõszt.

  Az énekesnõ már korábban is elkotyogta, hogy a hét minden hetedik napján meztelen vasárnapot tartanak, amikor 24 óráig ki sem kelnek az ágyból.


 • Férje nem egy nõvel képzelte el a hátralevõ idõt

  Rettentõen megviseli Kate Winslet-et, hogy rendezõ férje hét év után faképnél hagyta. Arra készül, hogy feladja New York-i életét, és visszaköltözik Angliába!

 • Vin Diesel-ért dobná barátnõje Kasza Tibit

  Van az a férfi, akiért szerelme simán lepattintaná A Nagy Duett zsûritagját.

 • Tripla nyolcas és kilences után tripla tízes születési dátumú gyerek

  Immár három, születési dátumával számtriplázó gyermeke van egy amerikai házaspárnak, miután 2010. 10. 10-én megszületett második lányuk.

 • Tengeralattjáró-adatok kerültek nyilvánosságra

  Titkos adatok voltak elérhetõek az interneten a brit atomtengeralattjáró-programról egy technikai hiba miatt.

 • Penélope Cruz hivatalosan is bejelentette, hogy gyermeket vár

  Hivatalosan is bejelentette terhességét a gyönyörû színésznõ, Penélope Cruz.

 • Megvédték a finnek elsõségüket a feleségcipelõ vébén

  Megvédte elsõségét a tavalyi gyõztes finn pár a feleségcipelõ világbajnokságon, amelyet tizenötödik alkalommal rendeztek meg a finnországi Sonkajarviban.

 • Óvva inti az idõsebb nõktõl a One Direction énekesét Russel Brand

  Russell Brand figyelmeztette az énekest, hogy óvatosabban dobálózzon a kifejezésekkel.

 • Megszállott házi tündér lett Brad Pitt

  Brad Pitt megszállott házi tündér lett, amióta párja, Angelina Jolie jószolgálati nagykövetként járja a Közel-Keletet.