rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • George Clooney és felesége ikreket várnak

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  George Clooney és felesége ikreket várnakMiután Beyoncé bejelentette, hogy ikreket vár, sorra érkeznek az újabb bejelentések. Igaz, hogy Jason Statham és csodás modell barátnője "csak" egy gyerkőc érkezését várják, de George Clooney és Amal is dupláznak! A színész barátja, Matt Damon elárulta, hogy mikor Clooney elárulta neki a nagy hírt, majdnem sírva fakadt, annyira örült a pár boldogságának. Julie Chen, a The Talk műsorvezetője pedig legutóbbi műsorában jelentette be a hírt, melyet egyébként Clooney is megerősített. Clooneyék két és féléve házasodtak össze, most júniusban pedig érkeznek a gyerekek. Gratulálunk!


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Nõsülni készül Vlagyimir Klicsko

  A hírek szerint Hayden Panettiere-t eljegyezte ökölvívó barátja, Vlagyimir Klicsko.

 • Lefagyasztotta a csecsemõk holttestét

  Ötéves börtönbüntetést szabott ki egy münsteri bíróság arra a német nõre, aki két újszülött csecsemõjét pizzák alá rejtette fagyasztójában.

 • Nem tudta szexszel megoldani a feszült helyzetet

  Nem tudta szexszel megoldani a feszült helyzetet, ezért inkább megszökött az állatkerti ketrecbõl egy majomlegény Hollandiában.

  A törpecsimpánzt elválasztották anyjától, és majomkismamák közé helyezték, de õk nem fogadták kitörõ lelkesedéssel az új jövevényt.

 • Királyfi mentette ki a bajból

  Mesekönyvekbõl ismerõs kalandban volt része egy fiatal angol hölgynek, aki túrázás közben megsérült - és egy igazi királyfi érkezett megmentésére.

 • Börtönleckék gyerekeknek Londonban

  Börtönkóstolót kapnak iskolásgyerekek Londonban, hogy eleve elmenjen a kedvük a bûnözéstõl, illetve sohase jöjjön meg hozzá.

 • Szabó Zsófi nem akar többet Berki Krisztiánról beszélni

  Bár nincs férfi az életében, egyáltalán nem szomorkodik Szabó Zsófi. A szép színésznõnek abból azonban elege van, hogy még mindig együtt emlegetik Berki Krisztiánnal.

 • Férfiért hagyta el szerelme Adelét

  Adele dalai az elmúlt évben az egész világon hatalmas slágerek lettek, nem volt olyan szakítás vagy szomorú búcsú, amikor ne hangzott volna el a Someone like you címû dala.

 • Medvehúst tartalmazó kolbászt foglalt le a rendõrség Monoron

  Medvehúst tartalmazó kolbászt és szalámit foglalt le a rendõrség a Pest megyei Monor egyik húsüzletében. A szokatlan ínyencséget Romániából hozta Magyarországra az üzlet tulajdonosa, azonban nem tudta, hogy a macihúsos felvágott az Európai Unió területén tiltott áru.

  Brummoghatott magában I. József vecsési lakos, amikor a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KVvM) megjelent húsüzletében, és az ott talált mintegy 17-18 kilogramm barna medvehúst tartalmazó szalámi és kolbász eredetérõl kérdezték.

 • Helikopterrel ment bevásárolni két férfi Romániában

  A légi jármûvel az autóparkolóban landoltak, ami eléggé meghökkentette a vásárlóközönséget.

  "Mindenféle biztosítás nélkül szálltak le, ráadásul elég erõs szél volt, így könnyen nekimehetett volna a helikopter egy villanyvezetéknek vagy -dúcnak" - mondta egy szemtanú a román sajtónak.

 • Gisele Bündchen anya lett?

  Gisele Bündchen anya lett anélkül, hogy szült vagy örökbe fogadott volna: a kép tanúsága szerint a szupermodell úgy gondoskodik barátja, Tom Brady kisfiáról, Edward Thomasról, mintha a sajátja lenne.

  Kérdés, hogy mit szól ehhez a gyermek édesanyja, a színésznõ Bridget Monayan, aki minden bizonnyal eddig nem tudott róla, hogy mikor exe elviszi közös gyermeküket, a kicsi végül Gisele Bündchen karjaiban landol. Tom és Bridget ugyanis nem éppen szépen váltak el egymástól, úgyhogy valószínûleg a színésznõnek nem nagyon fognak tetszeni azok a képek, amik nekünk nagyon is!

 • 114 méter mélyen egy levegõvel!

  Megdõlt a szabadtüdõs uszonyos mélységi merülés világrekordja elõzõ héten, a Bahamákon az osztrák Herbert Nitsch 114 méter mélyre jutott egy levegõvel.

  Herbert Nitsch már korábban beírta magát a sportág történetébe, ez már a 23. világcsúcsa volt. A „konstans súly” versenyszámában merülõknek saját erejükbõl kell lejutniuk az elõre meghatározott mélységbe, és saját erõbõl is kell feljönniük.

 • 2012-ben kerül mozikba a Batman legújabb része

  2012 júliusáig kell még kibírniuk a Batman-rajongóknak, akkor kerül ugyanis a mozikba Gotham City megmentõje történetének legújabb része - jelentette be a Warner stúdió.

 • Egy leszbikus nõvel csalta meg férjét Mary Zsuzsi?

  Mary Zsuzsi nem csak a férfiakhoz, hanem saját neméhez is vonzódik.
  Nem is tagadja, volt már kapcsolata nõvel, igaz, együtt eddig még csak férfiakkal élt.

  "Amikor Düsseldorfban táncoltam leszbikus lányokkal együtt, az egyiknek nagyon megtetszettem. A férjem is tudott róla, tulajdonképpen a kedvéért csináltam az egészet, de õ nem szállhatott be" - a mûvésznõ, aki azt is kifejtette, véleménye szerint az lenne a legideálisabb, ha biszexuális partnerrel hozná össze a sors.

 • Húsos babkonzerv miatt késelte meg bátyját!

  Húsos babkonzerv miatt késelte meg bátyját egy férfi az Egyesült Államokban.

  A két fivérnek már igazán benõhetett volna a feje lágya, elvégre 54 és 63 esztendõsek, mégis annyira összevesztek a konzerven a konyhájukban, hogy a fiatalabb késsel támadt bátyjára.

 • Ötmillió dolláros pert akasztott George Lucas a jedi névvel visszaélõ cég nyakába

  Ötmillió dolláros pert akasztott George Lucas, a Star Wars atyja egy cég nyakába, amely gondolattal irányítható számítógépes alkalmazását a "jedi" névvel fémjelezte.

 • Kylie Minogue-t eljegyezte volt barátja?

  Kedden lebukott az ausztrál énekensnõ! Párizsban összebújva látták volt barátjával, Olivier Martinez francia színésszel egy vendéglõben.

  Kylie és Olivier tavaly februárban szakítottak, azóta többször is mutatkoztak együtt a nyilvánosság elõtt, de eddig minden esetben tagadták, hogy újra járnának.

  Nehéz lesz azzal érvelniük, hogy csak barátként fogdosták egymást.

 • Bányatóba fulladt egy nõ Csepelen!

  Bányatóba fulladt egy nõ Csepel külterületén szerdán délután. A riasztásra öt autóval vonultak ki a helyszínre a tûzoltók és a búvárok. Félórás kutatás után megtalálták az eltûnt nõt, ám a mentõk már nem tudtak rajta segíteni, elhunyt.

 • Több állást is felajánlottak a hõs férfinak

  Néhány napja egy New York-i metróállomáson egy erõs légáramlat a metrósínek közé sodort egy babakocsit, melyben egy kilenc hónapos csecsemõ aludt.

 • 50 Cent álmai Beyoncéval

  Ha a rappernek egyszer lehetõsége lesz Beyoncénak bemutatni lepedõakrobatikus képességeit, azt óvszer nélkül szeretné megtenni!

 • Brittany Murphy után ment a férje

  Holtan találták a 2010 december 20-án elhunyt Brittany Murphy férjét hollywoodi otthonában. A helyi rendõrség szerint a brit származású forgatókönyvíró, Simon Monjack holttestére Murphy édesanyja talált rá a férfi hálószobájában vasárnap este. Az elsõdleges vizsgálat kizárta az idegenkezûséget, de a rendõrök még mindig a helyszínen vizsgálódnak.

 • Aktmodell 11 évesen?

  Rendõrségi eljárást indítottak egy brit anya ellen, aki arra buzdította 11 éves kislányát, hogy legyen belõle aktmodell. Szépítgetésére 90 ezer forintot költött havonta, és még az is elmondta neki, hogy sok férfival ágyba kell majd bújnia, ha sikeres akar lenni. Meztelen modellt akar csinálni 11 éves lányából egy megvadult anya.

  A manchesteri Sasha Benningtonnak nyolc éves korában már mûkörme és póthaja volt, anyja, Jayne elhatározta, hogy általa valósítja meg saját, be nem teljesült álmait. Tárgyként hurcolja a kislányt egyik ügynökségrõl a másikra.

 • Frappánsan rázta le telefonos "zaklatóit" a kreatív férfi

  Annyira megelégelte a telefonon keresztüli reklámokat egy férfi Nagy-Britanniában, hogy beperelte az egyik céget ideje pocsékolásáért: 1 percért 10 fontot követelt, és a bíróság meg is ítélte neki.

 • Kopaszodik a volt Spice Girl?

  Mel B utánozza több fiatal kolléganõje, köztük Rihanna frizuráját.

 • Bányarémfesztivált rendeznek Salgótarjánban!

  Bányarémfesztivált rendeznek szeptember 4-e és 6-a között a nógrádi Salgótarjánban. A palóc hiedelemvilágban létezõ bányarémek megjelenítésére a nyár elején hirdetett mûvészeti pályázatot az önkormányzat.

  Az alkotóknak azt kellett elképzelniük és kitalálniuk, hogyan nézhettek ki ezek a rémek, hiszen az irodalmi források tanúsága szerint néhány évtizeddel ezelõtt az itt élõ bányamunkások még hittek különös lényekben, a bányákban felbukkanó titokzatos vizes emberekben.

 • Puzzle rekord!!!

  Hat hónap alatt 537 órányi munkával rakta ki a világ legnagyobb, 24 ezer darabból álló kirakós játékát (puzzle) egy brit nyugdíjas.

  A 73 éves Eric Smith-nek ki kellett ürítenie bútorokkal teli szobáját és egy speciális asztalt kellett felállítania ahhoz, hogy elkészülhessen a 365 centi hosszú, 183 centi széles, delfineket és csónakokat ábrázoló kép.

  "Ez a legaprólékosabb puzzle, amit valaha is kiraktam, igazán büszke vagyok arra, milyen gyorsan sikerült megcsinálni."

 • Középpontban a legjobbnak ondott nõk

  Budapest - Elõször rendezik meg Magyarországon a New Yorkban és Londonban évek óta sikeres Glamour Women of the Year díjátadót, amelynek keretében öt plusz egy kategóriában hirdetnek gyõztest.

  A magazin többek között olyan világsztárokat díjazott, mint Hillary Clinton, Nicole Kidman, Tyra Banks, Victoria Beckham, Kate Beckinsale, Kate Moss, Kelly Osbourne vagy épp Annie Lennox.

 • Tomcat pert vesztett Deutsch Tamással szemben!

  Politikai közszereplõnek számít a Tomcat néven publikáló blogger, erre hivatkozva a Fõvárosi Bíróság hétfõn elsõ fokon, nem jogerõsen elutasította a Polgár Tamás által Deutsch Tamás (Fidesz) országgyûlési képviselõvel szemben benyújtott keresetet.

  Tomcat (Polgár Tamás) a Heti Válaszban 2008 tavaszán közölt Deutsch-interjú kapcsán azt kifogásolta, hogy a fideszes képviselõ súlyosan sértõ megjegyezéseket tett rá.

 • Ennyi volt Palcsó Tamás karrierje?

  Elfelejtették rajongói a Megasztár 2. egykori énekesét, Palcsó Tamást (23)? A tehetségkutatóban feltünt fiúnak alig vannak fellépései, pedig õsszel még egy zenekart is alapított. Weboldala hosszú hónapok óta nem üzemel, a koncertszervezõk pedig úgy látják, már nem divat õt hívni egy rendezvényre.

 • Depressziós a Grace klinika sztárja

  Egyre több sztárról derül ki az utóbbi idõben, hogy bipoláris depressziótól szenved.

 • Anyai örömök elé néz Gisele Bündchen

  Már hónapokkal ezelõtt felröppent a hír, hogy Gisele Bündchen második gyerekével várandós. Most viszont végre megmutatta magát gömbölyödõ pocakkal.