rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fellépés közbe kapták el a zsaruk

  Kis híján nevetséges fogócskázás lett a vége amikor a Bone Thugs-N-Harmony egyik tagját a koncertjén kaptál el a rendõrök.

 • Rákkal küzd a Dexter-sorozat sztárja

  Rákkal küzd Michael C. Hall, a Dexter címû amerikai bûnügyi tévésorozat sztárja.

 • Harry Potter drogozik?

  Harry Potter nincs könnyû helyzetben. Mostanra már felnõtt és megférfiasodott. Eddig helyt állt a vásznon is, szerepét fantasztikusan formálta meg, de a legújabb szériában elég szaftos jelenetekben lesz részünk. Nem sokat kell várni a bemutatóra, dehogy mire gondolt Daniel Radcliffe azt hamarabb megtudhatjuk, mintsem a mozira várjunk.

  Az angol bulvárlapnak azt nyilatkozta Daniel, hogy párhuzamot lát a már készen lévõ hatodik Potter regénybõl készülõ film és az 1996-os „Trainspotting” között.

 • Kirúgták a lottónyertes portást

  New York - Elbocsátották az állásából azt a New York-i portást, aki azután is rendületlenül nyitogatta az ajtót egy Park Avenue-i luxusházban, hogy ötmillió dollárt (738 millió forint) nyert a lottón.

 • Cameron Diaz és Paul Sculfurra összeköltözik!

  A színésznõ úgy tûnik mégsem unt rá Paul Sculfurra, ugyanis a US Magazin információi szerint elhatározták, hogy összeköltöztek.

  A modell, aki korábban Jennifer Anistont boldogította egy rövid ideig, most beköltözött Cameron Diaz hollywoodi házába, és a színésznõ állítólag boldogabb mint valaha.

  "Paul feladta agglegény életét és beköltözött Cameron hollywoodi otthonába. Kellemes napi rutint alakítottak ki.Cameron viszi el az edzõterembe Pault", tudhattuk meg Diaz egyik ismerõsétõl a nélkülözhetetlen információt.

 • Elloptak egy 24 raklap nyers császárszalonnát

  Elloptak egy 24 raklap nyers császárszalonnát szállító teherautót Bagon; a 30 millió kárt okozó bûncselekmény kapcsán a rendõrség hat embert fogott el, és kezdeményezték elõzetes letartóztatásukat - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság (PMRFK) szerdán az MTI-vel.

  A nyerges vontatót és a hozzá kapcsolt hûtõkocsit még január 7-én hajnalban lopták el egy bagi benzinkútról. Február 9-én a tulajdonos hirdetést adott fel, hogy nagy mennyiségben vásárolna császárszalonnát. A jelentkezõkkel felvette a kapcsolatot és másnapra Budapestre beszéltek meg találkozót, ahol két ember várta.

 • Méreginjekcióval végeztek ki egy gyilkost texasban

  Kivégeztek méreginjekcióval egy háromszoros gyilkost Texasban szerda hajnalban - közölték a szövetségi állam igazságügyi hatóságai. Az elítélt, a 32 éves Leon Dorsey, egyrendbeli emberölésért kiszabott börtönbüntetésének letöltése alatt vallotta be, hogy egy másik, kettõs gyilkosságot is elkövetett.

 • A fiatal Megasztáros egy utcalánnyal élt

  A Megasztár egyik fiatal üdvöskéje, Lakatos Krisztián szerelmi csalódása cseppet sem nevezhetõ mindennaposnak.

  A még mindig szemtelenül fiatal, alig 18 esztendõs fiú két évvel ezelõtt talált rá a nagy szerelemre. A lánnyal össze is költöztek családi házuk legfelsõ emeletén. Minden idillinek tûnt, amikor egyszer Krisztián elment kávézni szerelme barátnõjével.

  A lány, aki nem sokkal korábban összeveszett Krisztián kedvesével, bosszúból kitálalt. Elmondta, hogy a Megasztár szerelme korábban testének áruba bocsájtásával az út szélén kereste kenyerét.

 • Patrick Swayze nem tud lemondani a cigarettáról és az alkoholról

  Az 56 éves Patrick Swayze lehetne óvatosabb is. Fél évvel ezelõtt mindössze néhány hetet jósoltak neki az orvosok.

  A színész azóta jobban van, köszönhetõen annak, hogy minden orvosi elõírást betartott. Eddig. Ám most úgy tûnik, nem tud lemondani a cigarettáról és az alkoholról.

  A Dirty Dancing sztárja jelenleg Chicagóban tartózkodik, a The Beast (A bestia) címû tévésorozat forgatásán. Patrick egy renitens FBI-ügynököt alakít.

 • Elakarták rabolni Fekete Pákó kisfiát, Bencét

  A nigériai lakodalmas énekes gyermekével sétált, és miközben tolta a babakocsit, kapott egy telefonhívást, pár másodperce fordult el és mire visszanézett, már csak az üres kocsit látta.

  "Alig hiszem el, hogy ez a borzalmas dolog velem történt meg! Megfagyott a vér az ereimben a gondolattól, hogy elveszítem õt. Egy rohanó alakot láttam magam elõtt és éreztem, hogy a fiam ott van annak az elmebeteg embernek a mocskos kezében. Még életemben nem futottam olyan gyorsan, mint akkor. Tudtam, ha itt nem szerzem vissza, lehet, hogy soha nem látom viszont."

 • Gyûlölet forródrótot indítottak Németországban

  Gyûlölet forródrótot létesítettek Németországban, amelyet bárki felhívhat, és kiabálhat, szitkozódhat a vonalban.

 • Cápák közé engedték lányukat

  Hatalmas felháborodást okoztak Anaia Barnes szülei, mikor az interneten videót tettek közzé arról, hogyan úszkál kislányuk a cápák között.

 • Ételmérgezés egy tankeren. több halott


  Ételmérgezésben meghalt három tengerész egy olajszállító tartályhajón, amely Ciprusról jövet éppen a La Manche-on haladt át Hollandia felé - jelentették szerdán a francia tengerészeti hatóságok.

 • Apa lett Matthew McConaughey

  Los Angeles - Matthew McConaughey hollywoodi filmsztár brazil barátnõje egészséges kisfiúnak adott életet hétfõn este.

 • A mezõkövesdi Vasember 24 métert úszott jég alatt

  Minden különösebb védõfelszerelés és búvárruha nélkül vetette bele magát a matyó fõváros Kavicsos-tavának két méter mély jeges vízébe Bajzáth László, a mezõkövesdi Vasemberként ismert tûzoltó vasárnap.

 • Snoop Dog két évig nem léphet Norvégia területére

  Snoop Dogg amerikai rapper két évig nem léphet Norvégia területére.

 • SP gyengébb, mint Puskás Peti

  Kiderült, hogy a legnagyobb SP rajongó Puskás Peti és ez fordítva is így van. A színésszé lett aranytorkú Megasztárossal rögtönzött stíluselemzést tartott az internetes sztártévé riportere, akivel együtt közösen kiókumlálták, hogy Peti szerint SP öltözéke gyengébb, mint az övé: fõleg, hogy egymás ruháit hordják. Khmm.

  SP és Puskás Peti nagy pajtások és mindketten elég jól öltözködnek. "Én valahogy a fantasztikus, csodálatos, ízléses, szexuális, erotikus és az SP-nél kicsit jobb szavakkal jellemezném az öltözködésem" - mondja Puskás Peti, aki az Arena Plaza októberi divatbemutatóján beszélt a divatról.

 • Kifüstölte magát

  Biloxi (Missouri állam) - Méhek helyett magát füstölte ki egy férfi az Egyesült Államokban: porig égette bérelt házát a melléképülettel együtt.

  A 26 éves illetõ a fészerben benzinbe áztatott néhány törölközõt a méhek kifüstöléséhez, ám alighogy kilépett, lángokba borult a melléképület, a tûz pedig hamarosan átterjedt a lakóházra is. Annyi ideje maradt csak, hogy kimentse párját és egyéves lánykájukat.

 • Elhunyt Ryan Dunn

  Meghalt autóbalesetben Ryan Dunn, a popkultúra "félbolond kaszkadõrtársaságaként" ismert Jackass-sorozat és filmszéria egyik sztárja.

 • Arctörõ ütõper

  Arccsont törése miatt indított pert egy férfi az Egyesült Államokban a New York Mets baseballcsapata és az amerikai szövetségi liga ellen.

 • 10 kilós harcsát fogott egy játék pecabottal

  Lányunokája rózsaszín játékpecabotjával fogott rekordméretû törpeharcsát egy férfi Észak-Karolina államban: a 10 kilós hal hosszabb, mint a karácsonyra kapott Barbie-s mûanyagbotocska.

 • Volt partnere mellett keresi a vigaszt Katie Holmes

  Úgy tûnik a színésznõ egyik volt partnere mellett keresi a vigaszt Tom Cruise után.

 • Zenével próbálják gyorsítani a rizs növekedését

  A világtól elszigetelõdött ázsiai kommunista országból kiszivárgott Dél-Koreába több fotó, melyeken tangóharmonikás zenekar látható egy rizsteraszon.

 • Két év felfügsztett eltiltást kapott a Renault!

  A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) hétfõn két év felfüggesztett eltiltással büntette a Renault Forma-1-es istállót, a volt csapatfõnök, Flavio Briatore nem vállalhat semmiféle szerepet az F1-ben, míg Pat Symonds korábbi fõmérnök pedig ötéves eltiltást kapott.

 • Már most viharos a friss házasok élete

  A „Gossip Girl”-bõl ismert Blake Lively és a szexi színész, Ryan Reynolds még csupán szeptemberben mondták ki a boldogító igent, de már most úgy tûnik, hogy nem alakul valami jól a házasságuk.

 • Az Avatar világsikere az amerikai pornóipart is felizgatta

  Az Avatar világsikere az amerikai pornóipart is felizgatta: várható, hogy a felnõtt filmek készítõi is hamarosan átállnak a háromdimenziós technikára.


 • Britney Spears népszerûbb, mint Obama

  Los Angeles - Lehet, hogy Barack Obama történelmet csinált elsõ afro-amerikai elnökként, de az internet világában mégis Britney Spears mögé szorult idén.

  A zaklatott életû popdíva tavaly súlyos magánéleti válsága miatt érdekelte annyira a Yahoo.com oldal látogatóit, hogy mindent tudni akarjanak róla, idén viszont sorsának jobbra fordulása és új albuma keltett figyelmet.

 • Elkezdõdött a bikafuttatás Pamplonában

  Elkezdõdött a bikafuttatás Pamplonában, összesen 800 métert kell futniuk a vállalkozó kedvûeknek a szûk utcákban az öklelõ bikákkal együtt. Az elsõ menet hétfõn reggel lesz.

  Tízezrek ünnepelték vasárnap Pamplona városának fõterén annak a rakétának a felbocsátását, amely hagyományosan jelt ad a bikafuttatásairól híres, július 14-ig tartó San Fermin fesztivál megnyitására.

  A Spanyolország és a világ minden tájáról érkezõ kalandvágyó résztvevõk együtt futnak az állatokkal a szûk utcákon.

 • Kifakadt az építõipar, intõt kapott a pucér görkorcsolyás nõ

  Portland - Pucéran görkorcsolyázó nõre tettek panaszt építõipari munkások az Egyesült Államokban, azon belül Oregonban.

  Hogy mennyire lehetett rút a hölgy, hogy bántotta a munkások szemét, nem tudni. Mindenesetre az õ panaszukra cselekedett a rendõrség: megrótta a nõt és ráparancsolt, hogy valamit azért vegyen fel.

 • Elképesztõ: kutyát szoptat egy nõ (képpel)

  A 6 hetes Jack életét Janelle Williams megmenti, igaz kissé egyedi és szokatlan módon. Janelle igazából egy teljesen normális életet élõ, jómódú asszony. Amikor a kutya beteg lett, az amerikai Nevada államban élõ nõ megmentette az életét, azt azonban nem lehet mondani, hogy teljesen természetes módon.

  Az egyik helyi lapnak egyszerûen csak furcsának titulálta a kezdeteket, amikor a kutya beteg lett és ezt az egy módját látta annak, hogy megmentse az életét.