rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Először nyilatkozott válásáról Angelina Jolie

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Először nyilatkozott válásáról Angelina JolieAz Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő éppen Kambodzsában tartózkodott, ahová legújabb filmjének bemutatója miatt érkezett gyermekei társaságában. Tudniillik a most bemutatott alkotása a vörös khmer időszakába kalauzolja el a nézőket, ráadásul egyik örökbe fogadott fia is a Délkelet-ázsiai országból származik. Az interjúban elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon mentek és mennek keresztül. Bár hangsúlyozta a riporternek, hogy a családi drámáról nem nagyon akar beszélni, azt azért hozzátette a könnyeivel küszködve, hogy „egy család vagyunk, és egy család leszünk a jövőben is, ezért tud megbirkózni a helyzettel”.

  A 41 éves színésznő annyit még elmondott, hogy most a gyermekeire fókuszál, és azt keresi, hogy a kialakult helyzet, hogy tudja még erősebbé és összetartóbbá kovácsolni őket.

  Angelina Jolie még tavaly szeptemberben "a család egészsége érdekében" adta be válókeresetét, mert egyes sajtóhírek szerint nem ért egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Brad Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt 15 éves fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
  A hónapokig tartó hallgatás és a médiában elhangzott találgatások után idén januárban az egykori hollywoodi álompár azzal állt a nyilvánosság elé, hogy megállapodásra jutottak. Azt üzenték, hogy egyezségre jutottak abban, hogy a továbbiakban egy magánbíró előtt, a nyilvánosság kizárásával intézik válásukat és közösen azon lesznek, hogy újraegyesítsék családjukat.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Kalóztömegrekord

  Rekordot döntöttek kalózok Nagy-Britanniában: 1722-en gyûltek össze. Ilyen sok kalóz még sohasem volt egyszerre együtt a világon.

 • Putyin-parti: az orosz kormányfõvel reklámoztak bulit Moszkvában

  Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök nevével reklámoztak a politikus tudtán kívül egy bulit Moszkva egyik szórakozóhelyén.

 • Paul Newman haldoklik

  Nem adja fel a harcot a tüdõrák ellen Paul Newman.

  A színész, akirõl a múlt héten árulta el egy barátja, hogy tüdõrákos, rettenetesen lefogyott, de közeli hozzátartozói szerint keményen harcol az életben maradásért.

  A színésznek lassacskán elsorvad a teste a tüdõrák miatt, de barátai szerint vasakaratával küzd a betegség ellen.

 • Félmeztelenül kóborolt az éjszakában Justin Bieber

  Komoly felfordulást okozott Londonban Justin Bieber, amikor születésnapját ünnepelve levetkõzött és félmeztelenül kóborolt az éjszakában.

 • Az óceán mélyérõl kerültek elõ egy nyaralás fényképei

  Az Atlanti-óceán vizébe ejtette fényképezõgépét egy dél-afrikai házaspár, amikor New Yorkból Southamptonba tartottak a Queen Mary 2 óceánjárón 2008 októberében.

 • Egyesült Államokban megbüntették a kátyútbontó férfit!

  Megbüntették az Egyesült Államokban egy 81 éves férfit, mert a háza elõtti kátyút bontotta társadalmi munkában.

  James Stacy társadalmi munkában készítette elõ az útszakaszt, az önkéntes munkát azért vállalta, mert bízik a legjobban.

 • Megmentette egy nõ életét Völgyi Zsuzsi

  Völgyi Zsuzsi egy epilepsziás nõ segítségére sietett az utcán. Az énekesnõ, akit utólag felzaklattak a történtek, megmentette a rohamot kapott asszony életét.

 • 5210 grammal született az óriásbaba

  A 24 éves kismama, Stefanie 112 kilót nyomott a terhessége vége felé, így az orvosok nem lepõdtek meg annyira, hogy a kis Sophie-Marie súlyától.

 • Síró betörõ

  Norwalk - Elsírta magát egy betörõ az Egyesült Államokban, miután elcsípte betörésének áldozata.

 • Aranybánya a szennyvíz

  Tokió - Valóságos aranybánya a szennyvíz Japán egyes részein, hozama jobb a nemesfémbõl, mint kiváló - valódi - aranybányáké.

  Nagano megyében a Szuva szennyvíztelepen 1 kiló 89 deka aranyat nyernek tonnáként szennyvíziszapból. A Hisikari aranybányában - amely nem csak Japánban, hanem a világon is az egyik leggazdagabbnak számít a nemesfém koncentrációját illetõen - ugyanakkor egy tonnányi kõzet csak 20-40 gramm arany ad.

 • A háziállatokat is megviseli a válság

  Nem csupán a bankároknak, üzletembereknek, illetve az átlagembereknek okoz problémát a pénzügyi válság, hanem a háziállatok életét is megkeserítik gazdáik anyagi problémái.

  Több ezer háziállat került az utcára az utóbbi idõben Nagy-Britanniában, mivel gazdáik a pénzügyi válság miatt nem tudták tovább eltartani kedvenceiket - közölte a London déli részén mûködõ Battersea Dogs and Cats elnevezésû állatmenhely.

 • Új szerelme van Hugh Hefnernek!

  A Playboy birodalom atyja októberben szakított mindhárom barátnõjével, mostanra azonban ismét három lánnyal osztja meg otthonát.

  Elõször egy 19 éves ikerpárt szedett össze, most pedig a 22 éves, és szintén szõke Crystal Harrist költöztette be a Playboy villába, írja a Female First.

  Harris a MySpace oldalán található bemutatkozásában egy „jó kislánynak” írja le magát, aki szereti az esõt, az évszakokat és természetesen a gyors kocsikat.

 • Victoria Beckham maratonra készül

  Az egykori Spice Girl a New York-i maratonra készül. A táv 42 kilométer, erre bizony edzeni kell.

  Victoriát valószínûleg barátnõje, Katie Holmes példája inspirálta, aki tavaly szintén teljesítette ezt a távot.

  A futballistafeleség gõzerõvel edz, sokat futópadozik, hogy formában legyen a jeles esemény napján. Szakácsa szerint az étvágya is megjött (leküzdi az anorexiáját?), ami az étrendjére kínosan ügyelõ híresség esetében egyértelmûen az eltökéltség jele. Jó erõben akar lenni, hogy bírja majd a versenyt.

 • Elkezdõdött a bikafuttatás Pamplonában

  Elkezdõdött a bikafuttatás Pamplonában, összesen 800 métert kell futniuk a vállalkozó kedvûeknek a szûk utcákban az öklelõ bikákkal együtt. Az elsõ menet hétfõn reggel lesz.

  Tízezrek ünnepelték vasárnap Pamplona városának fõterén annak a rakétának a felbocsátását, amely hagyományosan jelt ad a bikafuttatásairól híres, július 14-ig tartó San Fermin fesztivál megnyitására.

  A Spanyolország és a világ minden tájáról érkezõ kalandvágyó résztvevõk együtt futnak az állatokkal a szûk utcákon.

 • Deutsch Anita babája elment

  Deutsch Anita elveszítette a magzatát. A színész házaspár már azon mélységesen megdöbbent, amikor az elmúlt napokban napvilágra került a babavárás ténye.

  Csak a legközelebbi ismerõsöknek mondták el a boldog hírt, közülük szivárogtatta kis valaki az információt a mádiának.

  Deutsch Anita nem tud, és nem is akar a fájdalmáról beszélni, de a Storynak elmondta, hogy kislánya és férje ad neki erõt ezekben az órákban.

 • Tévéshow-t szeretnének a nyolcas ikrekrõl a szülõk!

  Tévéshow-t szeretne január végén született nyolcas ikrei életérõl édesanyjuk, Nadya Suleman. Az asszony márkanévként védetné le az "Octomom" becenevet is, amelyet az amerikai sajtó ragasztott rá.

  Suleman a Life and Style magazinnak azt állította, hogy az ikrek fejlõdését követõ dokumentumfilm-sorozatról szóló szerzõdést már alá is írta a brit Eyeworks produkciós házzal, ez a bejelentés azonban kissé elhamarkodottnak bizonyult - jelentette szerdán a THR.com, a The Hollywood Reporter online kiadványa.

 • Tüntettek a terézvárosi csendrendelet ellen!

  Mintegy háromszáz ember gyûlt össze Budapesten, a VI. kerületi önkormányzat Eötvös utcai épülete elõtt hétfõ délután, hogy a helyi csendrendelet ellen tiltakozzon.

 • Golflabda okozta egy amerikai férfi halálát

  Végzetes fejsérülést okozott egy golflabda az Egyesült Államokban, az áldozat kilenc nappal a baleset után belehalt sérüléseibe.

 • A jóval fiatalabb Jennifer Lawrence-szel randizgat Chris Martin

  A jóval fiatalabb Jennifer Lawrence-szel randizgat Chris MartinA páros állítólag titokban már randizgat egy ideje. Chris Martin és Gwyneth Paltrow kapcsolatának már jó ideje vége, pár hete pedig Jennifer Lawrence is a szinglik táborát erősíti, miután három év után búcsút intett Nicholas Houltnak. Nos, úgy tűnik, hogy a két sztár nemrég egymásra talált, ugyanis bennfentesek állítják, hogy a Coldplay frontembere teljesen bele van bolondulva a színésznőbe. Jennifer nagyon laza, állandóan nevetnek, ha együtt vannak. Így úgy néz ki a pár nagyon jól kijön egymással.

 • Gyõzike fél otthonában

  Gyõzike fél otthonában, nem mer színpadra állni Salgótarjánban. A showman - aki az idén második alkalommal megrendezésre kerülõ Botos-bokszgálán vállalt fellépést - tíz nappal a rendezvény elõtt visszalépett, pedig a megállapodás már megszületett.

  Három éve lépett fel utoljára lakóhelyén, Salgótarjánban Gyõzike, aki azonban a július 12-i megrendezésre kerülõ gála szervezõinek igent mondott. Ráadásul gázsit sem kért, mindössze annyit, hogy ne egyedül kelljen színpadra állnia, hanem kuzinja, Gáspár Laci oldalán.

 • Sebészeten kötöttek ki a hiszti miatt

  A sebészeten kötött ki az az öt éves fiúcska, aki nem akart szót fogadni szüleinek, mérgében pedig lenyelte a lakáskulcsot. Természetes úton esélytelen volt a kijutásuk, csak a mûtét segíthetett.

 • Franciaország történetének legnagyobb ékszerrablása

  Legalább négy fegyveres csütrötökön kirabolta Párizs legmenõbb ékszerboltját. A rablók, akik közül ketten nõnek öltöztek, jól tájékozódtak, az eladók némelyikét névrõl ismerték. Néhány alkalmazottat bántalmaztak is.

  Franciaország történetének legnagyobb ékszerrablása volt csütörtökön Párizsban, jelentette az AFP. A fegyveres rablók nyolcvanmillió euró (21,2 milliárd forint) értékû gyémántot és egyéb ékszert zsákmányoltak. A rendõrség pénteki tájékoztatása szerint a rablók szinte minden kiállított ékszert elvittek a Harry Winston ékszerboltból.

 • A rendszeres kocsmázás életet menthet

  Berlin - A rendszeres kocsmázás mentette meg egy magányosan élõ férfi életét Németországban: eltörte a lábát otthonában, még a telefonhoz sem tudott elmászni, de ivócimborái hiányolni kezdték - egy hét után.

 • A született feleség belehabarodott Pénelope Cruz öccsébe

  A Született feleségek sztárja Pénelope Cruz öccsével vigasztalódott az ünnepek alatt.

 • Meghalt a világ legöregebb twitterezõje

  Meghalt a világ legöregebb twitterezõje, aki 104 éves korával vált a mikroblog-szolgáltatás ünnepelt sztárjává.

 • Az egész arcát szõr borítja a kislánynak /fotóval/

  Supatra Sasuphan nemrégiben került be a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a legszõrösebb lány a világon – az élete pedig gyökeresen megváltozott az elismeréstõl.

 • Visszakapta a benzinkúton elhagyott millióit

  Egy benzinkúton hagyta el azt a kupac készpénzt egy férfi, amit egy éven keresztül rakosgatott szorgalmasan, hogy megvehesse álmai motorját. Csodák csodájára a pénz megkerült!

 • 170 métert zuhant, de túlélte!

  Leesett egy kilátóról egy német kislány, de mindössze néhány zúzódással megúszta a balesetet - adták hírül hétvégén a német médiumok. A 10 éves kölni gyerek 170 métert zuhant a havas hegyoldalon.

  Elena a szüleivel kirándult karácsonykor Bajoroszágban, amikor a baleset történt. Néhány barátjával játszott egy szálloda elõtt, és a kilátóról esett a mélybe.

 • Brittany Murphy után ment a férje

  Holtan találták a 2010 december 20-án elhunyt Brittany Murphy férjét hollywoodi otthonában. A helyi rendõrség szerint a brit származású forgatókönyvíró, Simon Monjack holttestére Murphy édesanyja talált rá a férfi hálószobájában vasárnap este. Az elsõdleges vizsgálat kizárta az idegenkezûséget, de a rendõrök még mindig a helyszínen vizsgálódnak.

 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.