rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővül

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Cristiano Ronaldo családja is ikrekkel bővülCristiano Ronaldo szerelmi élete lassan követhetetlenebb, mint egy brazil szappanopera. Kezdve azzal, hogy mikor 2010-ben világra jött kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. nem akarta elárulni, hogy ki az édesanyja, és ezt azóta is titokban tartja. Pletykák szerint egy amerikai pincérnő az anyuka, akivel egyéjszakás kalandja volt a focistának, majd 10 millió fontot fizetett neki, hogy örökre hallgasson a dologról. Most pedig úgy néz ki, majdnem megismétlődik a sztori, legalábbis a hírek szerint ikrekkel bővül Ronaldo családja, de az anyuka nem Georgina Rodriguez, akivel november óta randizik!

  a focista egy amerikai béranyával kötött szerződést, hogy titokban kihordja gyerekeit, mert úgy érezte, itt az ideje, hogy fia kistesókat kapjon. És úgy néz ki, Ronaldót azt cseppet sem zavarja, hogy gyerekeinek anya nélkül felnőniük. „Cristiano és a családja alig várják, hogy új tagokkal bővüljön a klán. A magánéletével kapcsolatban általában elég titokzatos, de a legközelebbi szeretteinek elárulta, hogy már közel van a bébik érkezése” – nyilatkozta egy bennfentes forrás.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Iszapömlés - Az FTC pénzadománya a károsultaknak

  Pénzadománnyal támogatja a Ferencvárosi Torna Club (FTC) a vörösiszap sújtotta területeken élõ lakosságot.

 • Jennifer Aniston a 30 Rock címû vígjátéksorozatban szerepel

  Jennifer Aniston szerepelni fog a 30 Rock címû vígjátéksorozatban.

  Az NBC-n futó sorozatban már szerepel Alec Baldwin is, aki nem csak emelte a vígjáték fényét, de emelte is annak a színvonalát.

  Aniston menedzsere megerõsítette a hírt – mármint, hogy szerepelni fog ebben a produkcióban -, de azt nem tudni még kit kell majd alakítania.

 • Nehezebben hamisítható a BKV bérlet

  Nehezebben hamisítható, fémszámmal ellátott bérleteket árul tanulóknak a BKV. Évente mindössze 4-5 hamisításról szerez tudomást a közlekedési társaság, de az új bérletek nyomtatása nem jelent többletköltséget a részvénytársaságnak.

  A készletek kifuttatása miatt egy ideig a régi hologrammal ellátott típus is forgalomban marad.

 • Brigitte Bardot tagadja viszonyát egy polgármesterrel

  Mélyen felháborodott és perrel fenyegetõzik Brigitte Bardot egy francia polgármester kijelentése miatt. Patrick Balkany, Lavallois-Perret párizsi elõváros elsõ embere ugyanis azt állítja, a hatvanas években szexuális kapcsolatban állt a színésznõvel.

 • Jolie elhappolta Cruise szerepét

  Los Angeles - Tom Cruise hoppon maradt: addig-addig kacérkodott az Edwin A Salt kémes akciófilm címszerepével, míg végül Angelina Jolie kiütötte a nyeregbõl.

  Az ikrei születését követõen már a munkára is gondoló 33 éves filmcsillag kedvéért a Columbia Pictures átíratja a fõszerepet, hogy Jolie testére szabja, és persze a cím is változik majd - közölte a Variety címû szaklap .

 • Nem kukoricázó mozik

  London - Szaporodnak a pattogatott kukoricától mentes mozik Nagy-Britanniában.

  Eddig már három hálózat mozijaiból tiltották ki a rágcsálnivalót. A nem kukoricázó trió értékesebb, mûvészi igényû filmeket vetít.

 • Mindent megtesz filmje sikeréért Brad Pitt

  Mindent megtesz filmje sikeréért Brad PittNagyon sok múlik azon, hogyan fogadja a közönség Brad Pitt új filmjét, a Z világháborút. Ez ugyanis az első nagy költségvetésű szuperprodukció, amelyet Pitt cége, a Plan B Entertainment gyártott, ezért nem mindegy, szeretik-e majd a nézők. A film költségvetését 200 millió dollárosra becsülik, ám élénkebb fantáziájú szakemberek a marketingköltségeket is hozzácsapják ehhez, és ekkor a számláló szerintük már 400 millió körül járhat. Ezekben a napokban hol Sydyney-ben, hol Szöulban népszerűsíti a filmet, és nagyon izgul, milyen lesz az eredmény.

 • Temetõi aktfotók miatt bíróság elõtt a japán fotós

  Bíróság elõtt kell megvédenie magát egy japán fotósnak, aki temetõben készített aktfotókat.

 • Monokiniben szeret napozni Horváth Éva

  Horváth Éva szeret strandra járni, és ha van rá lehetõsége, akkor a monokinit választja.

  "Szerintem nincs fürdõruhadivat, így nem is lehet követni. Az elõl kapcsosokat nem szeretem, ugyanis abban nem lehet napozni.

  Napimádó vagyok, így akár délelõttõl estig is kifekszem, és a vízbe is ritkán megyek, de szeretem a Balatont és a tengert.

 • Megbírságoltak egy nõt, mert a szomszédjáról nevezte el a kutyáját

  Megbírságoltak egy nõt Kínában, mert a szomszédjáról nevezte el a kutyáját, és állandóan szidalmazta.

 • Agyonvertek egy két éves kisfiút!

  Tíz év börtönt kapott Robert Cunningham, aki megölte a 23 hónapos Brandon Muirt. A férfi évek óta heroinfüggõ, élettársa, a gyerek anyja szintén.

  A Dundee-ban élõ Brandon március 16-án halt meg a kórházban, 40 különbözõ sérülése volt, a beszakadt mellkastól kezdve a törött csontokig. Az orvosi jelentés szerint a halálát megelõzõ három hétben szenvedett a brutalitástól. Pontosan attól a perctõl kezdve, amikor Robert hozzájuk költözött.

 • Huszonhárom évig ült börtönben ártatlanul

  Huszonhárom év után engedtek ki a börtönbõl egy nemi erõszak miatt életfogytiglanra ítélt férfit az amerikai Texas államban, miután a modern technika által lehetõvé tett DNS-vizsgálat igazolni látszik ártatlanságát.

  A 46 éves afroamerikai Ernest Sonnier-t a hétvégén engedték el, egyelõre feltételesen, mert még várni kell egy végleges bírói határozatra.

 • Lecserélték Rihannát Rita Ora-ra

  A pár héttel ezelõtt még botrányos turnéján bulizó Rihannának szerepet ajánlottak a "Halálos iramban 6" készülõ részében, az énekesnõ követhetetlen munkabeosztása miatt azonban lemondtak róla a producerek. Helyette riválisa, Rita Ora játszat a macsó Vin Diesellel.

 • Színes gumiabroncsok az F1-ben

  Különbözõ színekkel látják el az idei Forma-1-es szezonban a gumikat, ezzel is segítve a nézõket abban, hogy megállapíthassák, melyik pilóta milyen abroncsot választott.

 • Juhász Gábor lesz az új titokminiszter

  Juhász Gábor, az igazságügyi tárca államtitkára lesz a polgári titkosszolgálatokat felügyelõ tárca nélküli miniszter. Bajnai Gordon ezt be is jelentette az MSZP évadnyitó frakcióülésén csütörtökön délelõtt.

 • Elhunyt Vaszilij Akszjonov, az orosz antiszovjet író!

  Hetvenhat éves korában hétfõn elhunyt Vaszilij Akszjonov, - ahogyan saját magát nevezte - "az orosz antiszovjet író", aki a Szovjetunió és a sztálinizmus csípõs bírálatáért húsz évet töltött számûzetésben.

  Halálhírét özvegye, Maja Akszjonova közölte.

 • 6,9-es erõsségû földrengés rázta meg Tokio-t!

  Richter-skála szerint 6,9-es erõsségû földrengés rázta meg a japán fõvárost és környékét vasárnap - közölte a japán meteorológiai szolgálat.

  A földmozgás központja a Tokiótól 300 kilométerre délnyugatra fekvõ Izu-szigeteknél volt. Sérültekrõl vagy károkról eddig nem érkezett jelentés.

 • Óriási tumort távolítottak el egy 2 éves kisfiú hátáról

  Tíz órás mûtéttel távolították el egy mexikói kisfiú hátáról a daganatot, mely nehezebb volt, mint maga a 2 éves kisfiú.

 • Ötéves kisfiú nyerte a szarvashívó versenyt

  Ötéves kisfiú nyerte az alaszkai Anchorage állatkertjében rendezett jávorszarvashívó versenyt.

 • Marketing tanácsadó lett a 40 éves szûz apáca

  A floridai születésû Achille Zozime úgy gondolta, hogy az eddig megszerzett egyházi tapasztalatait az üzleti életben kamatoztatja tovább. Achille feladata a floridai Palm Bay katolikus felekezet kommunikációs feladatainak az ellátása volt.

 • Sztriptíz a metrón

  Õrizetbe vettek egy chilei sztriptíztáncost, mert le akart vetkõzni az elnöki palota elõtt.

  A héten többször is vetkõzött és táncolt a chilei fõváros metrókocsijaiban. Azt mondta azért, mert Chilében túl maradiak, túl szemérmesek az emberek.

  Térdig érõ fekete bõrkabátban várta a metrót a chilei sztriptíztáncosnõ. Aztán már a kocsiban az egyik utas segített levenni róla az utolsó ruhadarabot, és táncolni kezdett a kapaszkodó rúd körül. Ezt csinálta a héten többször is.

 • Agytumort okoz a mobil

  Egy friss kutatás eredménye szerint azoknál, akik több mint tíz éve használnak mobiltelefont, igen nagy a kockázata az agydaganatnak. Az évek óta vitatott kérdésre tehát, miszerint valóban veszélyt jelentenek-e egészségünkre a mobilok, az Interphone-tanulmány 13 országból kapott adatai alapján igennel válaszoltak a kutatók.

 • Esküvõhöz köti a békülést Robert Pattinson

  Robert Pattinson csak azzal a feltétellel bocsátja meg hûtlenségét barátnõjének, ha Kristen Stewart hozzámegy feleségül.

 • Nicole Richie egy csontkollekció

  A gyermeke születése elõtt a nullás méretnél is vékonyabb Nicole Richie már megint aggasztóan sovány. Kétszer belefér a bikinibe, ami rajta van.

  Orvosai szerint a terhessége elõtt pehelysúlyban nyomuló Richie a szoptatás miatt fogy rohamosan.

  Ezért azt tanácsolták neki, hogy kislányát, Harlow-t mostantól inkább cumisüvegbõl táplálja. Az egykori party girl januárban adott életet elsõ gyermekének, aki a véleménye szerint megmentette az életét.

 • Több száz milliót kapott fél évre Jackson orvosa

  „Az életemet is rábízom bármikor"- mondta róla az énekes.

  620 millió forintnyi tiszteletdíjért küldte a halálba orvosa Michael Jacksont? „Michael az O2 Arénába tervezett visszatérõ show elõtt három hónappal mutatta be a producernek, Randy Phillipsnek az orvost – mondta a News of the World címû lapnak a producer egyik asszisztense.

 • Élete legboldogabb időszakát éli Liptai Claudia

  Élete legboldogabb időszakát éli Liptai ClaudiaClaudia közvetlen környezete szerint a csinos műsorvezető élete talán legboldogabb korszakát éli. A barátok szerint megfiatalította őt párja, aki nagyon jó hatással van rá. Az ismerősök bíznak abban, hogy végre beteljesülhet a nagy családról szőtt álom. Claudia kislánya, Panka is találkozott már Benivel, és megtalálták a közös hangot. Így nem csoda, hogy a tévés környezetének egyik prominens tagja már odáig merészkedett, hogy Claudia az együtt töltött viszonylag rövid idő ellenére akár szülni is hajlandó a 26 éves Benjáminnak.

 • Bámulatos névváltoztatás és kétnyilas, mosolygó aláírás

  Bámulatosra változtatta nevét egy Kovács úr az Egyesült Államokban: Smithbõl (Kovácsból) Awsome (Bámulatos) lett.

 • A pi-rekord villanyszámlája

  Nemcsak számítógépe három munkahónapjába, hanem magas villanyszámlába is került az új pi-rekord kiszámolása a japán Kondo Sigerunak.

 • A Lidlben vett sörben 13 centis egeret találtak

  Egy 13 centiméteres egeret találtak Görögországban a Lidl-ben vett sörben.

  Tíz hónapos börtönbüntetésre ítélte egy görög bíróság a német tulajdonú, s hazánkban is jelenlévõ diszkont üzletlánc menedzserét.
  A diszkont hálózat késõbb úgy nyilatkozott, az egér valamilyen palackozási hiba miatt kerülhetett az italba. A vásárló egyébként már 30 000 eurót (7,1 millió forintot) kapott kártérítésként.

 • Tantárgy a Twilight

  Kaliforniai Állami Egyetem az ott tanuló diákjai számára elérhetõvé teszi, hogy aki szeretné felvegye tantárgyként a Twilight-ot, ahol Edward Cullen és családja vámpírszokásairól is tanulhatnak a diákok.