rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Világra jött Palya Bea kislánya

  Palya Bea altatódalokkal készült kislánya érkezésére. Lili a napokban megérkezett. Õ és édesanyja is egészségesek.

 • Az X-Faktor gyõztese átvette a nyeremény autóját

  Fél évig tartó kemény munka, heti hárommillió nézõ és várakozáson felüli sikerek.

 • Esküvõje napján vették õrizetbe a részegen vezetõ mennyasszonyt

  Alig néhány órával az esküvõje elõtt vettek õrizetbe az Egyesült Államokban egy ittasan vezetõ mennyasszonyt, aki éppen a lánybúcsúztatójáról kacsázott hazafele az autópályán, mikor szemet szúrt egy járõrnek.

 • Michelle Wild senkinek sem kell

  Nehéz kereszt a munka világában, ha valaki egykor pornózásra adta a fejét - Ezt most Vad Kati, az egykori Michelle Wild is megérzi. Köztudott, hogy Vad Kati pár évig játszott felnõtt filmekben Michelle Wild mûvésznéven. Bár nem bánta meg, hogy pornózott, úgy érzi, múltja megnehezíti az életét.

 • Megdöntötték a leghosszabb rádiómûsor világcsúcsát!

  Egy német lemezlovas megdöntötte a leghosszabb rádiómûsor világcsúcsát, azaz egyfolytában egy héten át cserélgette a bakeliteket.

  Egy hannoveri rádió munkatársa, bizonyos Dominik Schollmayer egyik reggel elindította mûsorát, és egy hét múlva fejezte be, azaz 169 órán át volt élõ adásban egyfolytában. Ezzel egy órával megdöntötte a korábbi világcsúcsot, amelyet egy olasz lemezlovas állított fel.

 • Közel 3 milliárd forint a fõnyeremény a szlovák lottón!

  Továbbra sem vitték el a jackpotot a szlovák lottón, a nyeremény összege így 10,62 millió euróra (2,87 milliárd forint) nõtt.

  Az óriási összeg miatt a szokásosnál jóval többen töltik ki a lottószelvényeket Szlovákiában. A legtöbb látogató a szerdai és a vasárnapi számsorsolások elõtt keresi fel a fogadóirodákat, és hosszú perceket vár arra, hogy sorra kerüljön.

 • A családalapításon gondolkozik Kylie Minogue

  Kylie Minogue egy barátja szerint nagyon is szerelmes jelenlegi párjába, Andres Velencoso-ba. A díva barátja, Mathew Horne szerint az ausztrál szépség annyira jól érzi magát a spanyol modellel, hogy a családalapítás sem kizárt.

 • Tejivásnak köszönhetik hosszú életüket, a közösen 361 éves testvérek

  A tejivásnak tulajdonítja hosszú életét és máig tökéletes egészségét négy boszniai fivér, akik összesen 361 esztendõsek.

 • Napelemek a kripták tetején

  A városi temetõ kriptáinak tetején elhelyezett napelemek termelik az energiát a spanyolországi Santa Colomában.A Barcelona melletti város temetõjében összesen 462 napelemet szereltek a síremlékek tetejére.

  A telep hatvan háztartás éves energiaszükségletét fedezi a 124 ezer lakosú hegyvidéki városban, amelynek területe mindössze másfél négyzetkilométer, és olyan sûrûn beépített, hogy napelemfarmnak alkalmas lapos, nyílt terület nem maradt máshol, csak a temetõben.

 • Szicíliában a családorvosok a halottakat is kezelik

  Szicíliában a családorvosok a halottakat is kezelik: ezt egy rendõrségi vizsgálat derítette fel, bebizonyítva, hogy 51 ezer elhunyt szerepelt az orvosok által benyújtott beteglistákon - amelyek alapján térítést kapnak a biztosítótól.

  A pénzügyi rendõrség nem kevesebb, mint 51 287 elhunyt páciensre lelt a kimutatásokban - ezek közül egyesek már 20 éve nyugszanak a temetõben.

 • Egyszerre lett apa egy izraeli ikerpár mindkét tagja

  Egy izraeli ikerpár gyermekkora óta szinte mindent együtt csinál, és most még gyermekük is egyszerre született: a feleségek néhány órás eltéréssel hozták világra a kis utódokat.

 • Négy tonna csokit evett meg eddig!

  Négy tonna csokit evett meg eddig élete során egy brit hölgy, igaz, volt rá ideje: immár 100 éves.

  A néni heti adagja jelenleg 30 rúd tejcsoki. Peggy Griffithsnek hívják, Abbotshamben él. Becslés szerint 70 ezer Cadbury szeletet kebelezett be élete során.

 • Kirabolták Rob Stewartot, de a rabló nem tudta beindítani a Porschéját

  Rod Stewart kénytelen volt segíteni a Porschéját tõle fegyverrel elraboló férfinek az autó beindításában, mivel a bûnözõnek ez magától nem sikerült.

 • Dundikát 25. születésnapja alkalmából kirabolták

  A nyuszilány szombat este családi körben ünnepelt, azonban amíg õk vacsoráztak, ismeretlenek feltörték az autójukat, és mindent elvittek, ami a csomagtartóban volt.

  Köztük azt a sminkestáskát is, amit az ünnepelt születésnapjára kapott férjétõl, Lacitól.

  Csak pár órán keresztül örülhettem az ajándéknak – mondta Dundika. – Még a ruháimat is elvitték, de nemcsak az enyémet, hanem az egyik barátnõmét is, ugyanis az õ cuccai is a csomagtartóban voltak.

 • Putyin Harleyre pattant

  Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök Harley Davidson motorjára pattant, azzal utazott a dél-ukrajnai Szevasztopolba, hogy részt vegyen a régió legnagyobb motorostalálkozóján.

 • Az Avatar világsikere az amerikai pornóipart is felizgatta

  Az Avatar világsikere az amerikai pornóipart is felizgatta: várható, hogy a felnõtt filmek készítõi is hamarosan átállnak a háromdimenziós technikára.


 • Rúzsa Magdi átalakult!!!

  Az új album elsõ kislemeze, a Rövid Utazás címû dal, amelyhez készült videoklip már látható a zenei csatornán, a dal pedig hallható a rádiókban.

  „A lemez címe Iránytû, hiszen jó, ha tudod, merre tartasz. Két kivétellel, én írtam a dalok szövegét, így még mélyebben meg tudom mutatni magamat.

  A lírai énem és a dübörgõs, pimasz arcom is sokkal erõsebb, kifejezõbb, mint korábban. A zenék egy része a zenekarommal közösen született a stúdióban” - mesélte Magdi.

 • Kalóz DVD-t árul a maffia magáról

  Róma - A nápolyi maffiáról szóló film DVD-jének kalózkiadását árulja a nápolyi maffia.

  A film egy sikerkönyv alapján készült, címe Gomorra és a maffia valódi arcát mutatja be.

  Roberto Saviano írta, csupán Olaszországban 1,2 millió példánya kelt el, több mint 40 nyelvre fordították le már eddig. A 29 éves szerzõ ugyanakkor az életéért retteg, amióta megtudta, hogy a nápolyi maffia halottnak akarja karácsonyra. Állandóan rendõrök vigyázzák.

 • Több mint 5 kg spagettit kebelezett be a csilievõ verseny gyõztese

  Mason, Ohio - 5,2 kg csilis spagettit tömött magába nagyjából 10 perc leforgása alatt egy ohiói férfi, megnyerve így a helyi a csilievõ bajnokságot.

  Bob Shoudt emelt fõvel, tömött hassal és a nyertesnek járó 2500 dollárral távozhatott arról az evõbajnokságról, melyet egy ohiói vidámparkban található csilisspagetti-étterem megnyitója alkalmából rendeztek. A férfi, akit barátai csak Szerény Bobként (Humble Bob) ismernek, már a verseny elsõ percében az élre tört majd egy kilogrammnyi tészta lenyelése révén.

 • Hallani sem akar féltestvérérõl Beyoncé

  A világhírû énekesnõt mindenki egy családcentrikus és szeretettel teli nõként ismeri, amit az elõzõ héten bemutatott dokumentumfilmje - Life Is But a Dream – is alátámaszt. Most azonban egy teljesen másik oldaláról ismerhetjük meg Beyoncét.

 • Sms rekord Németországban!

  Minden korábbinál több rövid szöveges üzenetet küldtek tavaly Németországban. A mobilszolgáltatók összesen 29,1 milliárd, vagyis másodpercenként 923 SMS-t továbbítottak 2008-ban.

  A forgalom tavaly 15 százalékkal felülmúlta az egy évvel korábbi rekordot, az 1999-es 3,6 milliárdhoz képest pedig csaknem a tízszeresére növekedett.

 • Julia Roberts producerként támogatja Dennis Lee filmjeit

  Los Angeles - Julia Roberts producerként száll be a Jesus Henry Christ címû vígjátékba, amelynek rendezõje, Dennis Lee azzal a tavaly elkészült filmdrámával mutatkozik be nyáron Amerikában, amelyben a filmsztár is szerepet vállalt.

 • Bugatti Veyront, Chevrolet Corvette-re

  Az év, de talán az évtized üzletét kötötte egy amerikai autókereskedés, mely egy Chevrolet Corvette ZR1-ért Bugatti Veyront kapott cserébe.

 • Teljesen bediózta egy autó motorházát egy mókus az Egyesült Államokban

  Teljesen "bediózta" egy autó motorházát egy mókus az Egyesült Államokban: több százat gyûjtött bele. A kocsi tulajdonosa, egy nõ, csak akkor szembesült az igen bõ terméssel, amikor nem mûködött az ablaktörlõje meg az indexe.

  Felnyitotta a motorháztetõt és szinte nem látta a motort a rengeteg diótól. A hölgy szerint a dióraktár feltöltése kora õsszel kezdõdhetett, amikor egy mókus bukkant fel kertjében és elorozott egy kerti munkakesztyût, amelyet a nõ végül autója motorházában talált meg.

 • Gáspár Gyõzike a Barátok köztben szerepelne

  Gáspár Gyõzõnek az az ötlete támadt, hogy szerepelhetne a Barátok köztben. A showman sorozatfüggõ, egy epizódot sem mulasztana el, ha kell, fel is veteti Bea asszonnyal a lekésett részeket.

  Gáspár már azt is kitalálta, hogyan bukkanhatna fel a képernyõn: õ lenne az, aki kiszabadítaná Kingát az emberrabló fogságából. Szerinte szereplésével rekordot döntene a nézettség. Kalamár Tamás, a sorozat producere szerint ez érdekes lenne, de egyelõre Géza gyúr erre a feladatra.

 • Halle Berry visszatér mutáns karakterébe

  A Felhõatlasz színésznõje beleegyezett, hogy ismét visszatérjen mutáns karakterébe a következõ X-Men filmben.

 • HIV-negatív a dél-afrikai elnök

  Negatív lett Jacob Zuma dél-afrikai elnök AIDS-tesztje. "Alaposan átgondoltam, és úgy döntöttem, az eredményt minden dél-afrikaival megosztom, hogy támogassam a probléma nyílt kezelését" - jelentette ki Zuma a Johannesburghoz közeli Natalspruit kórházban vasárnap, országos AIDS-ellenes kampánya megnyitásakor.

 • Arctörõ ütõper

  Arccsont törése miatt indított pert egy férfi az Egyesült Államokban a New York Mets baseballcsapata és az amerikai szövetségi liga ellen.

 • Halálos beteg Ozzy Osbourne fia

  Szklerózis multiplexben szenved Jack Osbourne amerikai valóságshowsztár, Ozzy Osbourne rocksztár és Sharon Osbourne médiaszemélyiség fia.

 • A testõrök nem hagyják élni Jacko gyerekeit

  Michael Jackson két idõsebb gyermekét, Princet és Parist testõrök viszik az iskolába.