rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Miley Cyrus férjhez ment?!

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  Miley Cyrus férjhez ment?!Már többször felröppentek arról hírek, hogy a sztárpár összeházasodott, azonban most előkerült egy kép, amin Miley fehér ruhában van. Miley Cyrus és Liam Hemsworth tavaly januárban jöttek össze újra, 2 év szünet után. Azóta Miley-t teljesen kicserélték, nincsenek cikis ruhái és botrányokba sem keveredett mostanában, ami állítólag Liam-nek köszönhető. Pár hónappal a kibékülésük után pedig az énekesnő már újra az eljegyzési gyűrűjét hordta, és mindenki azt pletykálta, hogy az esküvőt tervezik. Azóta már többször is felröppentek hírek arról, hogy titokban összeházasodtak.

  Egyszer akkor, mikor Miley egy karikagyűrűt viselt. A legutóbb pedig szilveszterkor gondolta mindenki azt, hogy Liam-mal kimondták egymásnak a boldogító igent!

  Azonban most úgy tűnik, tényleg férjhez ment a sztár, legalábbis erre lehet következtetni Billy Ray Cyrus Twitter posztjából. Miley apja egy képet osztott meg az énekesnőről, amin épp fehér ruciban van, ami akár esküvői ruha is lehet. „Annyira boldog vagyok… te is boldog vagy” – írta a poszt alá az apja. A rajongók persze rögtön elkezdtek kommentelni a kép alá, sokak gratuláltak nekik, azonban mások szerint ez csak egy sima fotózás volt.


  Forrás: www.cosmopolitan.hu


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Meglopták a brazil labdarúgó válogatottat!

  Az egyiptomi után a brazil labdarúgó-válogatottat is meglopták a Dél-afrikai Köztársaságban zajló Konföderációs Kupán.

  A dél-amerikai ország szövetségének szóvivõje szerint az eset még pénteken történt a Pretoria melletti Centurion Lake Hotelben, ahol Klebernek és a csapat gyúrójának is pénz tûnt el a szobájából.

 • Orosházán 140 kilós kenyeret sütnek az V. Európai Kenyérünnepre

  Orosházán az V. Európai Kenyérünnepen augusztus 20-án egy 25 méter hosszú, közel 140 kilós kenyércsodát készítenek.

  A Pékek Fejedelmi Rendje és a Magyar Pékszövetség ünnepe már augusztus 17-én megkezdõdik.

  A pékek utcájában igazi pékséget rendeznek be, ahol egész nap finomabbnál finomabb süteményekkel hívogatják a látogatókat.

 • Naomi Watts jobban szeret nõkkel szexelni, mint férfiakkal?

  Naomi Watts jobban szeret nõkkel szexelni, mint férfiakkal - legalábbis a filmvásznon.

  A jelenleg második gyermekét váró színésznõ 2001-ben Laura Harringgel került intim közelségbe A sötétség útja forgatásán, s azt mondja, mindez egyáltalán nem esett nehezére.

  Szerinte ugyanis nõkkel dolgozni ilyen jeleneteken sokkal kevésbé "rémisztõ", mint férfiakkal.

  Naomi számára a nõ-nõ felállás kellemesebb, mint a férfi-nõ.

 • Szexuális felvilágosítás 2.0

  Szexuális felvilágosítás 2.0Anya én nem értem ezt a méhecskés felvilágosítást, meg ezt a gólyás hülyeséget és az sem tiszta, hogy miért nem mehetek diszkóba! Na, ide figyelj, kisfiam te egész nap csak a számítógép előtt ülsz, megpróbálom elmagyarázni úgy, hogy te is megértsd: Mint minden fiúnak neked is van egy pendrive-od amivel nagyon jól el lehet szórakozni, egyelőre tanácsolnám a single player módot, majd ha 18 éves leszel, akkor jöhet a multi player, kerüld a fizetős szolgáltatásokat, nagyon jó demójuk, de soha nem lesznek a tieid.

 • 'Túlverte' magát a felesége elõl

  Bécs - Félve nejétõl, kórházba verte magát egy férj Ausztriában, mert nem merte megmondani a feleségének, hogy vesztett a kaszinóban.

  Eléggé "túlvert" a célon, kórházba azért nem akart jutni. Csupán annyira tervezte az önverést, hogy rablási meséje hitelesnek tûnjön. Megoldásként ugyanis azt akarta hazudni nejének, hogy kirabolták, pedig õ nagyon ellenállt, hiszen komoly összeget védelmezett.

 • Segélyen él Beckham testvére

  Miközben David Beckham (35) vagyona 43 milliárd forintnyira rúg, nõvére, Lynne állami segélyt kért. A sztárfutballista közel 43 milliárd forintos vagyonnal rendelkezik, így kicsit meglepõ lehet, hogy testvére csak segélybõl tudja állni a mindennapi költségeket.

 • Horgászbottal lopta a bugyikat

  A tokiói férfi 3 méter hosszú pecabottal dolgozott és a rádamilozott horoggal fogott száradó bugyikat erkélyekrõl. Bõven volt kapása, mert a rendõrség az 51 éves illetõ lakásán több mint félezer nõi alsónemût talált.

 • Együtt megy kollégiumba egy négyes iker

  Ugyanarra a fõiskolára jár majd továbbtanulni egy New York-i négyes iker. A 17 éves "kvartett" - Grace, Erin, Bobby és Danny Mele - egyaránt a Hartwick College növendékei lesznek.

 • Pénzt osztottak a titokzatos Mikulások!

  Két "titkos Mikulás" jelent meg Detroit munkásnegyedében, hogy boldogabbá tegye ismeretlenek karácsonyát: összesen 11 ezer dollárt (több mint kétmillió forint) osztogattak el.

  A jótét lelkek - egy házaspár - a mosodákban, buszmegállókban és turkálóknál osztogattak százdolláros bankjegyeket egy helyi hírügynökség szerint. Azt mondták, azért adakoznak, hogy ezzel segítsenek az autóipar válságától szenvedõ szegény detroiti munkásokon.

 • Mentõautóban szavazott egy igen eltökélt 92 éves hölgy az Egyesült Államokban

  Mentõautóban szavazott egy igen eltökélt 92 éves hölgy az Egyesült Államokban.A nõ pár éve agyvérzést kapott, nem tud járni és csövön át táplálják.

  Szavazni viszont nagyon akart, ezért mentõautóval vitték a legközelebbi választási központba, ahonnan kimentek hozzá, és kivitték neki a mentõautóba az elektronikus "szavazógépet". A hölgy boldog elégedettséggel nyomta meg a neki tetszõbb jelölt gombját: Barack Obamáét.

 • A második gyermekét várja Elton John és David Furnish

  Sir Elton John és David Furnish immáron második gyermeküknek örülhetnek.

 • Megfosztotta vécéjétõl lakásbérlõjét

  Megfosztotta vécéjétõl lakásbérlõjét az Egyesült Államokban egy háziúr, hogy kiköltözésre kényszerítse, ám a nõ maradt gyerekével, a "trónfosztó" pedig 10 ezer dollár - 1,9 millió forint - bírságot kell, hogy fizessen.

  A New York-i háziúr nem csak a vécét szereltette le és vitette el a lakásból, hanem a fûtõtesteket, a csapokat, a mosogatót, lényegében minden mozdíthatót. A bérlõ ennek ellenére kitartott és hivatalos panaszt tett, minek eredményeként az egészségügyi hatóság megbírságolta.

 • Csukott szemmel, egyszerre két ember haját vágja a kínai fodrász

  Igen különleges szolgáltatással csábítja vendégeit egy kínai fodrász, akinek a borsos ár ellenére mindig van munkája. A végére pedig egy kis extrával dobja fel a frizurát.

 • 39 évvel késõbb rendezte adósságát

  1969-ben 5 fontot (1400 forint) adott kölcsön egy sheffieldi férfi egy segítségre szoruló ausztrál turistának: 39 évvel késõbb Jim Webb ezen a héten kapta vissza a pénzt, de már sokkal többet, 200 fontot (57 ezer forintot).

  A most 72 éves Webb 1969 áprilisában találkozott Gary Fentonnal Belgiumban: az ausztrál férfinak nem volt elég pénze kompra, ezért kölcsönkért a brittõl. Akkor Fenton azt mondta: amint tudja, visszafizeti a pénzt Webbnek, ezért el is kérte címét tõle.

 • Kate Moss jobban szereti nõkkel

  Kate Moss jobban szeret nõkkel táncolni, mint férfiakkal. A brit szupermodell inkább egy ritmusérzékkel megáldott nõvel kezd, mint egy falábú férfivel

  Az igazi partiõrült hírében álló szupermodell, mint mondja, utálja, ha a táncparkettet olyan férfiakkal kell megosztani, akiknek egyáltalán nincs is ritmusérzékük.

  "Nem vagyok hajlandó olyan férfiakkal táncolni, akik nem is tudnak mozogni. Szívesebben táncolok a barátnõimmel" - mondta.

 • Jerry Springer befogadott egy kismalacot

  A mûsorvezetõ befogadott egy kismalacot, és bár nevére még nem vette, a végrendeletében azért meg fog emlékezni róla - írja a StarPulse.

  A tévés mûsorvezetõ a Los Angeles-i Mezõgazdasági Vásáron látta meg a jövendõbeli kolbász-alapanyagként szereplõ kisállatot, és lecsapott rá, mielõtt beteljesülhetett volna a sorsa.

  A National Enquirernek a malacmentõ elmondta: "Bellát le akarták vágni, úgyhogy inkább megvettem. Úgy kábé még 25 évet fog élni, úgyhogy beveszem majd a végrendeletembe".

 • A jedizmus után heavymetal-vallás

  Újabb vallással gazdagodhat Nagy-Britannia: a heavy metallal.

 • Szagresszív választási harc

  "Szagresszív" kampányt folytat Kaliforniában egy képviselõjelölt: postai küldeményeihez szagmintát mellékel.

 • A kis megasztárosra egy japán producer is felfigyelt

  A kis megasztárosra egy japán producer is felfigyeltPatai Anna immár Japánban is sztár: a fiatal énekesnőt ugyanis egy ottani tehetségkutatóba hívták meg, ahol a döntőbe, a legjobb öt közé is bejutott. \"A Japán tv-ben egy műsorba meghívtak énekelni, és képviseltem Magyarországot. Merthogy többen is ott voltunk, csak a világ más-más tájáról... Pontosan rajtam kívül 20 ember volt (Izraelből, Afrikából, Szingapúrból, Filippi szigetekről,Amerikából, stb... Amikor a színpadra léptem, és megszólalt a Himnusz, az nagyon megható érzés volt, pláne amikor a magyar zászló alatt énekelhettem\" - írta élményéről.

 • Pert indíthat kollégája kölnihasználata miatt egy nõ Amerikában

  Pert indíthat kollégája kölnihasználata miatt egy nõ az Egyesült Államokban - így döntött egy szövetségi bíróság.

  A hölgy Detroitban dolgozik a városházán és igencsak megorrolt egy kollégájára, mert nagyon zavarja annak parfümje. Állítása szerint rendkívül érzékeny szagokra, illatokra, a kölnitõl pedig alig kap levegõt.

  Többször kérte kollégáját, hogy ne használja az illatosítót, ám az nem hagy fel vele, ezért pert kezdeményezett.

 • Hatan sérültek meg a Topmodell leszek mûsor válogatásán kialakult tolongásban

  New York - Hat nõ szorult orvosi ellátásra és három embert elõállítottak a rendõrök szombaton, amikor káosz tört ki New Yorkban a Topmodell leszek címû televíziós valóságshow újabb sorozatának válogatására érkezett óriási tömegben.

 • Különös Guiness rekord dõlt meg

  Rekordot döntöttek hot dogból. Több mint 200 méternyi kiflibe töltött virsli készült Paraguayban.

 • Szörnyethalt egy szurkoló Amerikában

  Egy baseball-szurkoló életét vesztette egy meccsen. A labda miatt túlhajolt a korláton és lezuhant a többméteres mélységbe Amerikában.

 • Egy New York-i taxis igaz története egy utolsó útjára induló idős néniről (Révai Ildikó)

  Egy New York-i taxis igaz története egy utolsó útjára induló idős néniről (Révai Ildikó)"Egyik éjjel megérkeztem a megadott címre és dudáltam. Néhány perc várakozás után megint megnyomtam a dudát. Ez volt aznapra az utolsó fuvarom, úgyhogy már azon voltam, hogy inkább hazaindulok. De aztán mégis inkább kiszálltam, elsétáltam az ajtóig és becsöngettem." Egy pillanat – válaszolt egy törékeny, idős hang odabentről. Hallottam, hogy valamit vonszolnak a padlón. Kisvártatva kinyílt az ajtó. Kilencvenéves-forma, aprócska asszony állt előttem. Kartonruhát viselt és kis kalapot, kalaptűvel. Úgy nézett ki, mintha egy régi, fekete-fehér filmből lépett volna ki.

 • Silvio Berlusconi számokban: 103 vizsgálat és 2565 kihallgatás

  Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök elemében volt szombaton: pártjának, a Szabadság Népének római ülésén kijelentette, hogy nem távozik az ország élérõl, amíg szükség van rá.

 • Az éjszaka közepén kellett kórházba vinni Jessica Albát

  Az éjszaka közepén Jessica Alba kórházba került, miután lebénult a keze és a nyaka.

 • Szexfüggõket gyógyít az egyház

  A moldvai metropolia hetente kétszer terápiás összejöveteleket tart, melyeken több tucat férfi és nõ vesz részt. A résztvevõk többsége értelmiségi, átlagéletkoruk 40 év.

 • Brittany Murphy után ment a férje

  Holtan találták a 2010 december 20-án elhunyt Brittany Murphy férjét hollywoodi otthonában. A helyi rendõrség szerint a brit származású forgatókönyvíró, Simon Monjack holttestére Murphy édesanyja talált rá a férfi hálószobájában vasárnap este. Az elsõdleges vizsgálat kizárta az idegenkezûséget, de a rendõrök még mindig a helyszínen vizsgálódnak.

 • Egy napon kapott infarktust a három fivér - ketten belehaltak

  Ugyanaznap kapott szívinfarktust három olasz fivér. A rohamot csak egyikük élte túl.

 • 93 éves korában elhunyt Rentoul Ferenc

  Elhunyt Rentoul Ferenc újságíró, jogász, a BBC egykori magyar adásának volt vezetõje. Rentoul Ferencet 93 éves korában érte a halál - tájékoztatták a BBC néhány éve megszüntetett magyar osztályának volt munkatársai Londonban az MTI-t.

  Rentoul Ferenc 1938-ban egy kereskedelmi cég alkalmazottjaként került Nagy-Britanniába, és 1941-ben kezdett a BBC-nél dolgozni. A magyar osztály vezetésére 1949-ben kérték fel, e tisztségét nyugdíjba vonulásáig, 1975-ig töltötte be.