2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Bajor Imrét meglopják a rajongói!

Bajor Imrét meglopják a rajongói!
Bajor Imrét nem kímélik a rajongói.

A népszerû színmûvész a minap szembesült vele, hogy az étterme faláról eltûnt szinte minden. Bajornak korábban is voltak hasonló gondjai: kedvenc kalapjait lopkodták le a fejérõl a vicces kedvû rajongók.

Bajor Imrét döbbenetes látvány fogadta a napokban, amikor belépett Kicsihuszár nevû éttermébe: a vendéglõ fala teljesen üres volt! Bajor elkeseredésében így kiáltott fel: „Tökön lövöm magam!”

Olyan feldúlt állapotba került, hogy felesége nem gyõzte nyugtatni.

„Nem tartunk Rembrandt- vagy Munkácsy-alkotásokat a falon, a színházi plakátoknak, mûvészfotóknak és a többi dísztárgyaknak eszmei értékük van, és fõként hangulatuk. Megszoktam már, hogy csakis azért viszi el valaki a személyes tárgyamat, hogy aztán elmondhassa: a Bajortól loptam” – fejtette meg a színész a bûntény okát.

Korábban is érték már hasonló meglepetések a közkedvelt színészt. Sõt! Régebben sokkal pofátlanabbak voltak a rajongók. Bajor így mesélt errõl: „Köztudott, hogy megszállott kalapgyûjtõ vagyok. Nemegyszer elõfordult, hogy jártomban-keltemben levették a fejemrõl az egyik darabomat, és elrohantak vele. Sõt! Még mosolyogva integettek is nekem a saját fejfedõmmel a villamosról. Ám egyszer a tolvaj után futottam, pedig nem vagyok sportos alkat.

Évekig naponta szekíroztam Bodrogi Gyuszit az öltözõben egy különleges, piros selyembélésû kalapjáért. Végre nekem adta, de ezt is lekapta egy srác a fejemrõl, de utánaszaladtam: ezt ne vidd el! Holnap felveszek egy másikat, erre jövök, és ugyanígy leveheted rólam. Esküszöm, hagyom! A fiú másnap udvariasan bejött a színházba, és adtam neki egyet a gyûjteményembõl Bodrogié helyett.”