2024.04.19. - Emma

Testisértés és rágalmazás miatt beperelték Britney Spearst!

Testisértés és rágalmazás miatt beperelték Britney Spearst!
Többek között testi sértés, rágalmazás és szerzõdésszegés miatt indított pert Britney Spears egykori önjelölt menedzsere, Sam Lufti a sztár és szülei ellen egy Los Angeles-i bíróságon.

A kedden benyújtott keresetben Lufti azt állítja, hogy Jamie Spears, Britney apja behúzott neki egyet 2008 januárjában.

Lynne Spears pedig hitelrontóan írt róla Through The Storm címû tavaly megjelent visszaemlékezésében, amelyben azzal vádolta, hogy túlgyógyszerezte a lányát.

Lufti ismeretlen összegû kártérítésre tart igényt az elszenvedett sérelmekért.A keresetet pár nappal az után nyújtotta be, hogy a Britney fölött gyámságot gyakorló Jamie Spears kérésére a bíróság távoltartási végzést adott ki Lufti és Spears korábbi barátja, Adnan Ghalib fotós ellen, amelynek értelmében sem az énekes, sem a családja közelébe nem mehetnek.

Britney Spears 2007-ben súlyos magánéleti válságba jutott válása miatt, amit csak betetõzött, hogy gyermekeit volt férje felügyeletére bízta a bíróság. Ekkor tett szert fölötte nagy befolyásra a magát a menedzserének kikiáltó Lufti. Idegösszeomlását kórházban kezelték, szülei segítségével azonban kilábalt a bajból, és tavaly sikeresen tért vissza a könnyûzenei élet színpadára is.