2024.04.18. - Andrea, Ilma

Südi Iringó arany arcpakolást kapott

Südi Iringó arany arcpakolást kapott
Hölgyeim, lehet, hogy véget ért a romantikus leánykérések kora! Aranygyûrû helyett ugyanis forradalmian új ötletnek tûnik az arany arcpakolás. Vagy mégsem?

Elképesztõ, hogy egyesek mennyire átlátszóak! Mihály Józsefné Anci néni ugyanis úgy akarta kifejezni Südi Iringó iránt érzett tiszteletét, hogy megajándékozta egy arany arcpakolással .

Azért ne legyünk ennyire naivak… Anci néni tudja, hogy mit csinál! Szereti meg tiszteli Iringót –ahhoz kétség sem férhet– de azért az üzleti érzéke is remek.
Akciója ugyanis–nem mellékesen– ragyogó reklám a gyógymasszõr és kozmetikus számára. Más hátán könnyû befutni!

A Szombat esti láz címû mûsorban a Stohl-Südi párosnak drukkolt Anci néni. Nagyon csalódott volt, amikor a finálét nem õk nyerték meg, viszont valahogyan mindenféleképpen ki akarta fejezni tiszteletét a mûvésznõ iránt. Elmondása szerint ezért választotta ajándékul az arany arcpakolást.

Iringó hálás volt az ajándékért. Azt mondta, hogy azonnal érezte a változást. A bõre jóval feszesebb és üdébb lett, úgy érezte magát mintha több órás arctornán vett volna részt.

Egy jó tipp! Nehéz idõket élünk ugyebár. Hogyan lehetne a legkönnyebben meggazdagodni a válság kellõs közepén? Íme, a recept: keressünk egy hírességet, kenjük be az arcát mondjuk gyémánt pakolással, készítsünk errõl egy-két fotót és máris kész a siker.