2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Horváth Éva születésnapjára egy szõrmebundába csomagolt luxusautó sluszkulcsot kapott!

Horváth Éva születésnapjára egy szõrmebundába csomagolt luxusautó sluszkulcsot kapott!
Horváth Éva milliárdost szeret. Az RTL Klub szemrevaló mûsorvezetõje mindent megtesz, hogy elrejtse a nyilvánoság elõtt dúsgazdag párját, akivel információnk szerint már össze is költözött.

A sikeres vállalkozó bõkezûen meghálálj az egykori szépségkirálynõ szerelmét. Éva legutóbbi születésnapjára többek között egy luxusautót kapott.

Horváth Éva megütötte a fõnyereményt. Az egykori szépségkirálynõ hosszú egyedüllét után egy gazdag üzletember oldalán találta meg a boldogságot.

Közeli ismerõseitõl úgy tudjuk, hogy az RTL Klub Reggelijének mûsorvezetõjét mesés ajándékokkal kényezteti a szépséget.

– Éva kedvese nemcsak nagyvonalú gavallér, hanem stílusosan is tudja tálalni a meglepetést – árulta el lapunknak Éva egyik ismerõse.

– Születésnapjára egy hófehér Audi A5-öst kapott, amelynek slusszkulcsát pazar szõrmebundába csomagolta a férfi.

Úgy tudjuk, Éva nemrég már ki is költözött abból a rózsadombi lakásból, amelyet elõzõ párja, Csipak Péter vásárolt számára. Az vállalkozóval hosszú évekig alkottak egy párt.

Talán éppen ezért volt szüksége Évának több idõre ahhoz, hogy ismét nyitott legyen egy új kapcsolatra: mintegy másfél évig egyedül élt. Információink szerint új szerelme is sokáig ostromolta, mire a mûsorvezetõvé lett beadta a derekát.

– János, aki tudomásom szerint nagyértékû belvárosi ingatlanokkal foglalkozik, hónapokig udvarolt Évának – erõsítette meg értesüléseinket Éva egyik közeli kollégája.

– Bár nehezen indult a kapcsolatuk, ma már együtt is laknak a belváros egyik elõkelõ részén.
Megkerestük Horváth Évát, aki nem kívánt nyilatkozni.

– Nem szeretném a magánéletem történéseit megosztani a nyilvánossággal – mondta a hajdani modell.