2024.04.20. - Tivadar

Martin Sheen terrorban tartotta a családját, és élvezettel verte a gyerekeit!

Martin Sheen terrorban tartotta a családját, és élvezettel verte a gyerekeit!
Martin Sheen terrorban tartotta a családját, és élvezettel verte a gyerekeit - derül ki egy színészrõl szóló új amerikai botránykönyvbõl. Folyamatosan félelemben éltek hozzátartozói, így nem csoda, hogy leghíresebb fia, Charlie Sheen alkoholista és kábítószerfüggõ lett.

Martin Sheen bevallotta, annak idején sûrûn nézett a pohár fenekére, és a drogokat sem vetette meg. Amikor pedig ivott, agresszívvé vált, olyannyira, hogy ha valaki alvás közben megzavarta, annak odaütött.

Az sem érdekelte, hogy gyerekét vagy feleségét bántalmazza-e.
– Nagyon sokszor vertem össze a gyerekeimet, és érzelmileg is kõkeményen bántam velük. Szívesen kitörölném az életembõl ezt a fejezetet – mondta a színész.

– Egyszer Charlie fiam belopódzott hozzánk az éjszaka, és mikor felébredtem, úgy ahogy voltam, meztelenül, kiugrottam az ágyból, és üvöltöttem, Istent és embert sem tisztelve. Akkora pofont adtam neki, hogy a falnak vágódott – tette hozzá Martin Sheen.

A színészdinasztia feje úgy véli, csakis miatta lett leghíresebb fia is szenvedélybeteg.

– Mi más is lehetett volna belõle? Azt látta tõlem, hogy iszom, drogozom és verekszem. Utóbbit gyakran élvezettel. Soha nem bocsátom meg magamnak, hogy ezt tettem a gyerekeimmel. Örökké vezekelni fogok a múltam miatt, és ezt meg is érdemlem – kesergett múltbéli viselt dolgain a 68 esztendõs sztár.