2024.03.29. - Auguszta

Jennifer Aniston házassági szerzõdést írt alá John Mayerrel!

Jennifer Aniston házassági szerzõdést írt alá John Mayerrel!
Jennifer Aniston 150 millió dolláros vagyona akkor is az övé marad, ha esetleg késõbb elválna leendõ férjétõl, John Mayertõl.

A pár már alá is írta a házassági szerzõdést, melynek értelmében a rocker nem részesül a színésznõ pénzébõl.

Jennifer Aniston boldogabb, mint valaha. Ennek oka, hogy hamarosan hozzámegy szerelméhez, John Mayerhez, de az is sokat jelenthet neki, hogy bármi történhet a jövõben, vagyona megmarad. Megkötötték ugyanis a házassági szerzõdést.
– Jennifer felkészült a frigyre és arra, hogy családot alapítson. Nagyszerû, hogy az ész átvette a hatalmat a szíve fölött, és rájött, fontos, hogy bebiztosítsa magát. Így ugyanis ha balul sül el a dolog, akkor sem dézsmálják meg a pénzét – árulta el a színésznõ egy közeli barátja.

– A szerzõdésbe belefoglalták, hogy amennyiben tönkremenne a házasságuk, az neki nem kerül túl sokba. Persze csak az érzelmi veszteségen túl – tette hozzá az ismerõs, aki szerint azért tudott Aniston logikus döntést hozni, mert korábban már megégette magát Brad Pittel.

Bár Mayer is rendelkezik 25 millió dollárral, az elenyészõ Jennifer 150 milliójához képest. Barátai pedig büszkék rá, hogy meg tudta védeni hatalmas vagyonát. – Jen megcsinálta!

Az ember, akibe szerelmes, elfogad bármit, csak hogy elvegye õt. Soha csodásabb idõszakot nem élt még eddig – lelkendezett egy másik barát.