2024.03.29. - Auguszta

Az év felfedezettjének választották Metzker Vikit!

Az év felfedezettjének választották Metzker Vikit!
Az év felfedezettjének választotta Metzker Vikit a Magyar Lemezlovas egyesület. A szép dj-modell nagyon büszke az elismerésre. Viki a arról mesélt, hogy a sikert természetesen az õ szakmájában sem adják ingyen.

Viki a elmondta, hogy attól még jobban örül az elismerésnek, hogy õ az elsõ nõ, aki megkapta.

Kíváncsiak voltunk arra, hogy párja hogyan viseli, hogy Viki az éjszakában dolgozik, ahol sok kísértésnek van kitéve, hiszen biztosan ragadnak rá a már sokszor ittas férfiak.

A DJ elmondta, hogy - szintén lemezlovas - kedvese egyáltalán nem féltékeny típus, sõt, még azt sem nehezményezte, amikor Amerikába utazott Hugh Hefner villájába. Viki szerint barátjának nem is volt félnivalója, hiszen tud õ magára vigyázni, és amúgy sem egyedül ment, hanem a nyuszis magazin egyik munkatársa kísérte el az útra.

Az éjszakában dolgozni azonban egy lánynak sem veszélytelen, és ezzel Viki is tisztában van. Éppen ezért esti fellépéseire sosem megy egyedül, azokra mindig testõr kíséri, hogy ne essen semmi baja. Így aztán õ sem fél és barátja is megnyugodhat, hogy a DJ-pult mögül érintetlenül kerül haza szépséges barátnõje.