2024.04.25. - Márk

Túl a negyvenen Jennifer Aniston!

Túl a negyvenen Jennifer Aniston!
A Jóbarátok egykori sztárja, Jennifer Aniston a napokban ünnepelte 40. születésnapját, olyan ismert nevek társaságában, mint a szintén ex-jóbarátokos Courteney Cox, vagy az énekesnõ, Sehryl Crow.

Február 11-én ünnepelte Jennifer Aniston 40. születésnapját. A bulit még szombaton megtartották Jennifer bewerly hillsi házában, ahol régi barátnõje Courteney Cox Arquette áttáncolta az éjszakát a 47 éves Sheryl Crowal, aki szintén ezen a napon ünnepelte születésnapját.

„Nem emlékszem, hogy utoljára mikor tettem ilyet” –nyilatkozta viccesen Sheryl - „De ez csak annak a bizonyítéka, hogy egy nagyon jó buli volt.”

Courteney Cox Arguette, barátnõjét egy szívhez szóló üzenettel köszöntötte fel. „Több egészséget és még több boldogságot kívánok neki” –közölte a 44 éves Courteney. Nem csak õ, hanem John Mayer is felköszöntette Jennifert, csak õ egy dallal.

Jennifer Aniston barátnõje, Andrea Bendewald elmesélte a PEOPLE-nek, hogy Jennifer rendkívül boldog, egyszerûen sugárzik barátnõje. „Mindig tudja, hogy miként élvezze ki maximálisan az életét, még soha sem volt ennél boldogabb.” Szerinte, amit magunkról gondolunk, azok is vagyunk, tehát mindennek az alapja a pozitív gondolkodás.