2024.04.25. - Márk

Mary Zsuzsi éjjel-nappal szexelne!

Mary Zsuzsi éjjel-nappal szexelne!
Korát meghazudtoló, aktív szexuális életet él Mary Zsuzsi. Új kedvesével, Tamással sülve-fõve együtt vannak.

A „turbékolás” miatt a minap még a Mónika Show adását is lekésték, amelyre pedig szenzációs bejelentéssel készültek.

A népszerû énekesnõ, Mary Zsuzsi még mindig úgy él, mint egy virgonc fiatal lány. Mostanában azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy egy nála jóval (mintegy 40 évvel!) fiatalabb fiúval jár.

Azt, hogy újra fiatalnak érzi magát jól mutatja az a tény, hogy éjjel-nappal együtt vannak, sõt emiatt a minap még a Mónika Show felvételét is lekésték.

A hét elején Zsuzsi és Tamás a népszerû kibeszélõ show felvételére voltak hivatalosak, mert egy nem mindennapi bejelentésre készültek.

Tamás a mûsorban meg akarta kérni Zsuzsi kezét!

A lánykérésbõl azonban semmi sem lett, mert a pár nem jelent meg a stúdióban. Zsuzsi ugyanis beteget jelentett. Az egyik bulvárlap késõbb kiderítette, hogy valóban otthon volt, de nem betegen és nem is egyedül.

A szomszédok szerint Tamással még hétfõn félre vonultak és azóta ki sem jöttek a lakásból. A Mónika Show kiérkezõ stábja elé is csak hosszas kopogás és csöngetés után jöttek elõ. Ziláltan, kócosan mutatkoztak, sõt, Tamáson Zsuzsi pulóvere volt, ami nyilvánvalóvá tette, hogy éppen megzavarták õket. Egyértelmû volt, hogy az ágyból pattantak ki, zavarukban pedig csak azt hajtogatták: „bocsánat, elfelejtettük”.

Zsuzsi nem éppen felelõsségteljes viselkedésérõl megkérdezték volt férjét, Klapka Györgyöt. Aki halkan csak ennyit jegyzett meg: „Tíz évig hallgattam, aztán nemrég mindent elmondtam errõl a nõrõl. Férjhez megy? Óriási! Mást nem is tudok mondani”.

Ezzel szemben Tamás édesanyja büszke fiára és feltétlen támogatásáról biztosította õt:
„Mindig osztályelsõ volt, értelmes, jó kiállású gyerek, aki pontosan tudja, mit akar. Felnõtt ember, akinek tiszteletben tartom a döntését. Ha megnõsül, akkor örömmel támogatom, biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoz.”